Hur är jag som person?

Jag har ärr från en, inte dålig, men väldigt flängig, barndom. Jag har ärr från ytliga vänner som huggit en i ryggen, sånt som inte borde kännas, men som gör ont ändå. Jag försöker alltid att vara snäll, jag drar mig gärna ur bråk och ryggar nästan allt för situationer som går att undvika. Jag ger gärna folk luften i en diskussion om vem som har rätt och fel.

Jag är en snäll människa. Den slutsatsen kan till och med jag dra.

(Visited 23 times, 1 visits today)

31 Comments

 1. Josefine juni 7, 2010 at 8:09 e m

  Det är bra , fortsätt så tjejen. Du är så mkt mognare än de andra bloggarna!
  kram

  Reply
 2. Hanna juni 7, 2010 at 8:11 e m

  riktigt bra sagt! ;o (:

  Reply
 3. Linnéa juni 7, 2010 at 8:14 e m

  Det verkar också som att du växer upp mer och mer om man jämför med när du först kom in i bloggvärlden. Du är lugnare och det är härligt! Kan inte bestäma mig för vilken hårfärg jag tycker är snyggast på dig, vilken trivs du bäst i? Mörkt eller ljust? Blondt eller brunt?

  Reply
 4. Harm juni 7, 2010 at 8:15 e m

  Alla bråk du haft på bloggen då? De räknas inte eller?

  Reply
 5. ylva juni 7, 2010 at 8:18 e m

  men du.. asså om man läser gamla blogginlägg från din o dessies blogg så aa.. du verkar inte va så snäll. kommer ihåg att du hade sex med dessies kille och hon strula med ditt ex, och du sa att det hon hade gjort var värst ?

  och så kan man ju se dina videoinlägg där du avslöjar massa om dessi ? typ att hon rökte och sånt…schysst.. och typ ljög om att hennes mamma gick på bidrag?

  haha och så brukade du säga aatt hon var dubbelt så tjock som dig, dessie alltså.. aja känner dig inte men har fått en bild om att du e lite bitchig iaf.

  btw uppdatera oftare! din blogg har blivit så tråkig.. 🙁

  Reply
 6. Annie juni 7, 2010 at 8:20 e m

  Du är så söt!

  Reply
 7. Hanna juni 7, 2010 at 8:24 e m

  Berätta om din barndom!

  Reply
 8. evelina juni 7, 2010 at 8:26 e m

  Ja, kommer ihåg när du råkade ringa mig en gång, då bad du jätte mycket om ursäkt =) Gulligt tyckte jag.

  Reply
 9. Ylvaaaa juni 7, 2010 at 8:30 e m

  haha ofta folk klankar ner på dig. Du är bra ta inte åt dig från all skit. och va är det för idiot ylva som skriver. aja not me iaf det är hon som svertar ner MITT fina namn. så keep it black and stay strong;)

  Reply
 10. emma juni 7, 2010 at 8:30 e m

  jag känner exakt som du .
  och vet du? jag är likadan ..
  mina kompisar kan vara extrema och hacka på folk o mig för små grejer men jag försöker skita i det .
  ibland är det skit jobbigt men man får leva med det!
  good work tjejen!
  stort plus på att din blogg är underbar !

  Reply
 11. Elin juni 7, 2010 at 8:32 e m

  Du verkar ju inte ha den bästa självinsikten i världen direkt. Utifrån vad man har sett i bloggen skulle jag iaf nog säga att du är ganska precis tvärtemot vad du skriver att du är i detta inlägg. Du startar bråk, attackerar folk utan större anledning, om någon inte håller med dig så har du en förmåga att totalt dumförklara personen utan att alls inbjuda till en mogen diskussion. Oavsett om mycket utav detta handlar om provokation så måste jag nog säga att intrycket detta ger till folk utav dig är att du nog är en ganska så osympatisk människa. Och faktumet att du utan vidare hänger ut folk som du tidigare vart vän med och skriver saker som känns ganska oåterkalleliga känns ju iaf inte i mina ögon som det snällaste man kan göra.

  Reply
 12. Isabel juni 7, 2010 at 8:35 e m

  ”som huggit än i ryggen ” EN ska det vara lär dig när det ska vara än och en -.-

  Reply
 13. Ollepelle juni 7, 2010 at 8:39 e m

  Snäll kanske, men inte speciellt ödmjuk… 😉 Och att dra sig undan i diskussioner brukar sällan handla om att man vill vara snäll mot andra, däremot att man kanske är lite konflikträdd? Och vill vara snäll mot sig själv visserligen, som inte utsätter sig för sådant man är rädd för och det är ju viktigt att vara snäll mot sig själv.

  Reply
 14. geges juni 7, 2010 at 8:40 e m

  HAHAH KNAPPAST, DU SNACKAR SKIT, HÄNGER UT MÄNNISKOR, OCH STARTAR BRÅK MED ALLT OCH ALLA.

  HAHAH KNAPPAST, DU SNACKAR SKIT, HÄNGER UT MÄNNISKOR, OCH STARTAR BRÅK MED ALLT OCH ALLA.

  HAHAH KNAPPAST, DU SNACKAR SKIT, HÄNGER UT MÄNNISKOR, OCH STARTAR BRÅK MED ALLT OCH ALLA.

  HAHAH KNAPPAST, DU SNACKAR SKIT, HÄNGER UT MÄNNISKOR, OCH STARTAR BRÅK MED ALLT OCH ALLA.

  Reply
 15. elin juni 7, 2010 at 9:09 e m

  =) bara du inte låter dig själv utnyttjas, jag har erfarenhet, inte särskilt kul.

  Reply
 16. Freja juni 7, 2010 at 9:31 e m

  Hej!
  Hur du är som person är en rätt svår fråga med tanke på att jag inte känner dig så väl, men du har förändrats en hel del under tiden som jag följt din blogg och jag skulle vilja säga att jag älskar den du är nu men saknar din klädstil som du hade. Den var cooool! ;D

  Den som får vara din vän är lyckligt lottad för jag är nästan helt säker på att du är en toppen vän. Man kan bara önska en vän som du! 😀

  Reply
 17. ellie juni 7, 2010 at 9:38 e m

  hahah ”jag drar mig gärna ur bråk och ryggar nästan allt för situationer som går att undvika”
  okej vad vill du kalla bloggbråk du har haft då?

  Reply
 18. olivia juni 7, 2010 at 10:42 e m

  vad bra! =)

  Reply
 19. Annamaria juni 7, 2010 at 11:01 e m

  Hej stumpan!

  Jag ville bara säga att du är grym!
  Man märker direkt att du vuxit ifrån ”barbie bloggarna” Jag gillar det skarpt’!
  Tycker du verkar hur go som helst!
  KRAM PÅ DIG

  Reply
 20. ida juni 7, 2010 at 11:23 e m

  då är vi ganska lika då, känns skönt att det finns fler 🙂 Stå på dig tjejen diggar verkligen dig 🙂

  Reply
 21. Emma juni 7, 2010 at 11:28 e m

  Jag håller med som någon här ovanför skrev.. vart är självinsikten? Visst du kanske innerst inne är en snäll människa, men det som man har sett här i bloggen är nog mer elakt än vad de flesta hinner med under hela sin livstid. Du har blivit huggen i ryggen, synd om dig.. men häng inte ut dina f.d. vänner heller då? Det verkar dock som att du har vänt lite vilket är bra, men säga att du drar dig ur bråk? Snälla, lite självinsikt och ödmjukhet vore på sin plats..

  Reply
 22. elin juni 8, 2010 at 12:02 f m

  i belive you!:)

  Reply
 23. D juni 8, 2010 at 2:19 e m

  Du är rasist.

  Reply
 24. elin juni 8, 2010 at 3:02 e m

  jag tror dig, du verkar vara en skit snäll och rolig tjej om mam lär känna dig!
  jag älskar din blogg, den är så verklig och ärlig på något sätt.
  kram 🙂

  Reply
 25. elin juni 8, 2010 at 5:42 e m

  du mognar ju tjejen, bra det! älskar din blogg. den är awesome! c:

  Reply
 26. Lotta juni 8, 2010 at 8:45 e m

  Jag beundrar verkligen hur du kan säga vem du är i bara några få meningar. Det är så svårt för dom flesta , stå på dig tjejen 🙂

  Reply
 27. IDAAA juni 8, 2010 at 9:17 e m

  SJUKKT FIN!

  Reply
 28. emina juni 8, 2010 at 10:09 e m

  Du är underbar !

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *