God morgon!

Hej sötnosar!

Förlåt för att jag inte uppdaterade igår, men var så trött, så jag och Hugo hyrde film på internet, vi såg en dokumentär om mat. Skriver om det senare. Jag ska bli vegan säger jag bara!.. Mysigt!

Igår så mötte jag upp Jossan och Ivona i stan och jag hetsshoppade lite. Som vanligt! Men den här gången så shoppade jag bara liiiite. Hehe 🙂 Vi chillade i stan, i Kungsan sprang runt och kollade i affärer. Jag kom även och våldsgästade Fokis läsarträff. Fast mitt syfte var inte att visa upp mig, utan jag satte på mig solbrillor och kollade ner och hoppades på att ingen skulle känna igen mig. Köpte en cupcake (dom var underbart goda). Jossan ville så himlahimla gärna träffa söta Foki. Så att då tänkte jag att jag kunde hälsa, men tack till alla som kom fram och berömde mig idag. Tycker om Foki så mycket. Vi ska ses imorgon 🙂

Jag och söta Foki. Hade en fuldag idag tyvärr 🙁 Åh det är så jobbigt..

Jag och snygga Ivona! Och ursäkta fjortsstjärnorna på bilden men den var omäsnklig. Kissie, please, lär mig photoshop?

Jossan hittade en snygg kille som han försökte ragga på. Men slutresultatet blev att den snygga killen fick en cigarett av Jossan som han satt och sög på. Det var allt Jossan fick. Stackarn!

Ivona hittade sig själv i tidningen inne på bodyshop. Visst är hon snygg?

(Visited 51 times, 1 visits today)

24 Comments

 1. natta juli 3, 2010 at 8:30 f m

  Foki är soo sweet,! 😀

  Reply
 2. Simone juli 3, 2010 at 9:27 f m

  Vad roligt att du har fått kontakt med Foki.

  Gulligt: Tycker om Foki så mycket<3
  Kramar Simone.

  Reply
 3. Ellinor juli 3, 2010 at 9:58 f m

  Du är söt ändå 🙂

  Reply
 4. Lenita juli 3, 2010 at 9:58 f m

  Bli inte vegan. Det är världens tråkigaste folkslag. De är sura och vresiga och anti. Man blir sån när man inte får näring. LEV! Och behåll dina 45 kilo.

  Reply
 5. MaryCaroline juli 3, 2010 at 10:21 f m

  Hm, kanske vet vilken film du sett. Det är faktiskt ganska vidrigt viss mat om man tänker på det. Tex så hamnar det ofta en massa innehåll från magsäcken och tarmarna från djuren på själva köttet (det man ska äta!) vid styckningen. Nasty! Och det äter vi alltså sen… Very najs fågelbajs!

  Reply
 6. Nathalee juli 3, 2010 at 10:30 f m

  Jag som precis tänkte på hur söt du var idag! 🙂

  Reply
 7. ♥TOVE♥ juli 3, 2010 at 10:30 f m

  Foki är såå sööt !!!!!

  Reply
 8. kassye juli 3, 2010 at 10:34 f m

  Vd sööööt du e Paulina!! =) pussss

  Reply
 9. felicia juli 3, 2010 at 10:48 f m

  kul att du och foki kommer överens! 😀

  Reply
 10. Nicole juli 3, 2010 at 10:50 f m

  Så söta ni är, du och Foki =P

  Reply
 11. jhani juli 3, 2010 at 11:11 f m

  ååh.. du är så himla söt paow=)

  Reply
 12. LIENE juli 3, 2010 at 11:36 f m

  Jag tycker du var fin för att ha en ”fuldag” hihi

  Reply
 13. emma :) juli 3, 2010 at 2:11 e m

  Paow , du är så sjuuukt söt !
  jag älskar dig och din blogg är
  super bra! :)(L)

  Reply
 14. häggen juli 3, 2010 at 2:13 e m

  Så du ska bli vegan.. visst vet du att det innebär att du inte förtär någon form av animaliska produkter alls? att äta ute kommer bli så gott som ett minne blott eftersom de flesta restauranger inte har en vegan-anpassad meny.. Du måste få i dig protein på ett annat sätt än kött, vilket kommer resultera i att du måste vara väldigt noga med din kosthållning så du inte får brist på vitaminer och mineraler. Du får inte heller använda läder och päls… Jag har för mig att du har en mycket älskad kaninpälsväst?
  Visst, väljer du att bli vegan så sure, go for it! Det är skitbra! men bli inte ”vegan”, d.v.s att du äter eller använder animaliska produkter ibland. Då är du fortfarande en köttätare som väljer att inte äta kött ibland. Det är helt olika saker.
  Så tänk igenom beslutet helt innan du bestämmer något… Det jag rekommenderar är att först bli vegetarian, för att helt enkelt sluta med kött. När du varit veg ett tag kan du gå över till vegan.
  I övrigt, bra blogg 😀

  Reply
 15. bella juli 3, 2010 at 5:54 e m

  paow träffade dig på fokis läsarträff!!!
  du var så JÄVLAAAAAA söt asså!!

  Reply
 16. amanda juli 3, 2010 at 6:14 e m

  vill verkligen inte att vivska vara osams , men allvarligt vilken jäkla dålig stil

  Reply
 17. Josse juli 3, 2010 at 10:23 e m

  Var har du köpt din klänning? Den är riktigt söt 😀

  Reply
 18. lisa juli 3, 2010 at 11:20 e m

  Din blogg is da shit:D

  Reply
 19. jonte september 27, 2010 at 11:02 e m

  bumpy ride

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *