Svar på frågestunden (sexfrågor? haha) del 2

Hur lång tid tog det innan du och Hugo hade sex för första gången? :)

Oh Gud.. Vill du verkligen veta? Typ fyra timmar… Hehe, men han kan nog få vem som helst att lösa upp sig.

När får vi höra din låt? :D <3

Det är min och Hugos låt 😀 Jag vet inte.. Videon är inne på streaming just nu. Vad det nu betyder. Så typ en vecka till.

Hur skulle du spendera din dag om det var den sista dagen du levde på jorden? :)

Jag skulle ha sex, jag skulle äta tacobar, jag skulle råna en bank och sen köpa allt jag ville ha. Eller så skulle jag tillbringa dagen på en strand och lite alkohol med folk jag tycker om (vilket inkluderar min familj min katt pojkvän och så vännerna).

Har du balkong på Hornsgatan?

Inte balkong men brukar sitta och dingla med benen i mitt fönster. Vadå har du hört mig sjunga och skrika? Haha skulle inte förvåna mig…

Berätta en sanning om dig själv som du inte vågat/velat berätta förut ?:)

Naiv och dum, rädd för ensamhet. Och så är jag väl lite av ett sexfreak… Men det är allt!

Hej Paulina..
Jag tycker du har otroligt fina bröst och undrar om du gjort en bröstförstoring?
Kram Emma

Tack så jättemycket.. Nää det har jag faktiskt inte, förut så var dom hårdare men nu så är väl dom lite mer ”mjuka”. Hade en bögkompis förut som var helt säääker på att jag hade silikon, kanske eftersom dom är runda och att jag sällan använder BH ?, men det har jag inte. Inte än i alla fall… Kram!

Göra kvällen då du fyller 18?
hur många dagar i veckan dricker du?
vad tycker du om att ni eventuellt inte får vara med i nellys sko tävling?
Hur lång är du ?
ha det fint! Kram

Jag ska köpa ut cigaretter till så många som möjligt! Och gå ut på krogen och röja järnet.. Jag? Kanske 1 gång i månaden, det beror på vart jag är. Som sagt nelly.com tävlingen går ut på att marknadsföra sig själv och sin sko. Vilket vi med stora bloggar är rätt bra på..  Jag är 1.65 men önskar att jag var längre. Men vad gör man? Gud skapade mig kort.. Puss

Vad är det bästa respektive sämsta med Hugo ?
Hur tycker du att en kille borde klä sig och inte klä sig?
Älskar din blogg. Puss

Det svarade jag på i förra frågestunden. Bästa med honom är att han är generös gullig och rätt öm av sig. Det sämsta är väl att han har svårt att uttrycka känslor i ord typ, och att han är dryg på sms ahaha..        Jag brukar inte bry mig så mycket, men jag tycker om skjorta eller linne på vältränade killar sen så är det snyggt med sån där stor stickad tröja, ser så gulligt ut haha. Sääxigt… Killar som klär sig i mjukisbrallor ute, ser ut som förortslirare eller 15-åriga fotbollsspelare, sen så tycker jag inte killar ska använda polotröja fy!

1.Har du något emot Kenza? Hon är ju ”arab”.: ÖÖÖhm nää? Hon är så jäkla gullig!

2.Vad tycker du om beslöjade tjejer? Tycker det är sjukt och borde förbjudas i Sverige. När jag ser en tjej med slöja så tänker jag ”stackars flicka, har hennes päron tvingat på henne den”. Men jag har ingenting emot människorna som har det, det är väl en smaksak precis som att jag inte gillar lågskor…
3.Tycker du att man bör inte ha på sig klackar när man är 167cm lång? Yees sääxigt att vara lång ^
4.Skulle du inte kunna göra läsarträff? JJooooh, i sthlm?
5.Vad tycker du om Kissie? Typ inget. Hon är rätt ok faktiskt. OMG JAG SA DET! ….
6.Är du och Dessie barndomsvänner? Vi är ju fortfarande barn? Men jag har känt henne i typ 3 år 🙂

Känner du dig äldre än de flesta andra 93:or ?

Ooh Gud den frågan var som skapad för mig! Jag ser 93:or som barn, som sagt. Jag är 20, fast inte på leget. Jag tror bara det haha…

(Visited 184 times, 1 visits today)

44 Comments

 1. emma brokmark juli 29, 2010 at 1:12 e m

  överraskning på min blogg idag 😀 kolla in!

  Reply
 2. Mathilda juli 29, 2010 at 1:14 e m

  skön bild!

  Läs gärna min blogg mathildasmode.blogg.se där jag precis lagt upp tips på hemsida där man gör en egen outfit och man kan beställa hem den outfiten så just du kan ha den! Spana in den snygga jag gjorde och gå in och gör en själv! Läs om mitt liv som galen 15 åring och modeintresserad till tusen. ha det bra alla! kika gärna in, pussar!

  Reply
 3. E juli 29, 2010 at 1:17 e m

  1. Hur får du så fint hår? Brukar du locka det? 🙂
  2. Saknar du din tid som blond?
  3. Hur många gånger i veckan har du och Hugo sex? :O
  4. Kan du inte ha en läsarträff i Stockholm snart? Snälla! 🙂
  5. Gillar du Avril lavigne?

  Kram <3

  Reply
 4. Anna juli 29, 2010 at 1:20 e m

  Snygg bild på dig och Hugo! 🙂 <3333

  Reply
 5. Pierre juli 29, 2010 at 1:29 e m

  sorry… *omogen

  Svar: Sorry? Hellre det än övermogen… 🙂

  Reply
 6. madde juli 29, 2010 at 1:39 e m

  super härlig bild! 🙂 ,

  Reply
 7. Izabella juli 29, 2010 at 1:57 e m

  Du är så fin Paulina ! 🙂 Kram

  Reply
 8. Emma-Lou juli 29, 2010 at 2:00 e m

  Jisses vad folk är intresserade av ditt sexliv? Whoa! Ska du inte hålla sådant för dig själv istället? Bara en undran…

  Reply
 9. Luucy juli 29, 2010 at 2:09 e m

  Kul att läsa svaren haha 🙂

  Reply
 10. Josefine juli 29, 2010 at 2:10 e m

  Hej, jag har några frågor om dig. Skulle du kunna adda mig på [email protected] Kram!

  Reply
 11. Sandra juli 29, 2010 at 2:12 e m

  snälla snälla gör inte silikontuttar:(
  du är så himla perfekt som du ser ut nu ju 🙂

  Reply
 12. janine juli 29, 2010 at 2:18 e m

  kul att du svarade på min fråga! 🙂
  ser fram emot att se musikvideon !

  Reply
 13. Patrizia juli 29, 2010 at 2:21 e m

  Jag fattar inte, varför vill du antagligen göra silikon om du redan har stora bröst? Fattar inte grejen helt onödigt…

  Reply
 14. Anonym juli 29, 2010 at 2:27 e m

  Hur länge har du och Hugo varit tillsamans? 😀
  Är han snäll elr bråkar ni ofta?

  Reply
 15. Abbie juli 29, 2010 at 2:37 e m

  Big freekin sex addict.. ;P

  Reply
 16. olivia juli 29, 2010 at 2:55 e m

  längtar tills din och hugos musikvideo!!

  Reply
 17. kristin juli 29, 2010 at 2:57 e m

  fattar faktiskt inte varför personer ställer sex frågor till dig – dem känner dig ju inte?

  Reply
 18. MaryCaroline juli 29, 2010 at 3:15 e m

  Håller med ovanstående. Fattar inte varför folk bryr sig om ditt sexliv. De som frågar sånt har ju inget eget, därför måste de lägga sig i andras, haha. Patetiskt. Men själv skulle jag inte ge ut mig själv så där mycket, det är faktiskt privata saker.

  Reply
 19. emelie juli 29, 2010 at 3:31 e m

  ojoj , trodde inte du va 93:a :O du ser äldre ut 🙂

  kolla gärna bloggen

  Reply
 20. .... juli 29, 2010 at 4:23 e m

  kenza är halv svensk så hon är inte arab hahahaah och jag håller med dig sååååååå mkt om dem äckliga burkorna

  Reply
 21. Emelie juli 29, 2010 at 5:43 e m

  Frågan angående slöjan du besvarade, ja du verkar helt sjuk i huvudet.
  Jag har vänner som bär slöja, och inte har deras föräldrar tvingat på dem att
  bära slöja :S. Sluta vara så fördomsfull när du inte känner någon som bär slöja!
  De väljer SJÄLVA att bära slöjan, och enligt koranen så är det man SJÄLV som väljer
  OM man vill bära den eller inte!!! Du tycker ju att det är frihet att visa hud :S, alla är ju olika, det kanske är frihet för dem att täcka sig? Jag blir så less på alla människo som har så mycket fördomar!! Sök fakta innan ni börjar snacka, TACK!!!

  Och självklart ska man skilja på en individs handling och vad religionen säger, ifall någon tjej blivit tvingad att bära den, har det INGENTING med religionen att göra. Det är bara föräldrarna som är knäppa, men dra inte alla över en kam! Eftersom jag känner jätte många som valde att bära slöjan!! OCH DE ÄR STOLTA

  tack o hej!

  Svar: Tja… Åter igen, i ett samhälle finns det massor med saker som olika personer tycker är helt okej och andra inte tycker passar in. Jag tycker inte det är okej om man tvingar någon, antingen med religionen eller traditionen som förevändning, att bära slöjor. Slöjor av egen fri vilja är okej, men heltäckande, ansiktstäckande, slöjor, typ burka, tycker jag är för mycket… Det är min åsikt. Du får ha din.

  Reply
 22. therese juli 29, 2010 at 6:18 e m

  med tanke på att du inte tycker att folk ska bära slöja, borde du ha kollat upp ämnet lite bättre.. varför dem har slöja, beror oftast inte på att pappan eller mamman ”tvingar” dem. utan det handlar om traditioner, och de bestämmer helt och hållet själva om de ska använda det eller inte..
  och om de inte blir tvingade, varför ska det förbjudas? alla har rätt att klä sig exakt hur de vill, och de ska ingen få ta ifrån någon!

  Svar: Om det är helt frivilligt är det väl okej, om man inte döljer ansiktet totalt (det tycker jag inte hör hemma i ett öppet samhälle, att gå runt och inte visa vem man är)… Fast så tycker jag, du får ju tycka som du vill. Som sagt, inget mot personerna, utan mot företeelsen…

  Reply
 23. linnea juli 29, 2010 at 7:36 e m

  kan du göra ett inlägg och länka på låten nä den kommer på youtube

  Reply
 24. Emelie juli 29, 2010 at 7:53 e m

  Helt ärligt talat.. så bryr jag mig inte om hur människor klär sig! Alla har rätten att klä sig hur de än vill, utan att man ska behöva klaga

  låt de som vill bära slöja, bära slöjan :S

  snälla people!

  Reply
 25. Anonym juli 29, 2010 at 9:39 e m

  Du är typ lik Demi Lovato!
  Bra att du inte redigera dina bilder lika mycket som du gjorde förut längre!:)

  Reply
 26. Katarina juli 29, 2010 at 9:54 e m

  Faen så pen du er 😀

  Reply
 27. Sara juli 29, 2010 at 10:47 e m

  oo..mm..gg… är du 93a :O vafan ja ttycker du beter dig lite väl horigt! du förstör ditt liv, vänta tills du är gift med att ha sex!

  Och beslöjade kvinnor väljer inte att ha slöja det är ett måste för de,, eller det är iaf vad jag har hört,,

  Menmen due allmänt gullig annars Puss!
  Kenza e en bra tjej förresten!! 😉 ha henne som förebild vafan

  Reply
 28. jennifer juli 29, 2010 at 11:35 e m

  haha 20, fast inte på leget 😉 den var bra!

  Reply
 29. Fahlqvist juli 30, 2010 at 4:12 f m

  Du stavar som någon som inte gått ut lågstadiet. (7-10 år)

  Reply
 30. anonym juli 30, 2010 at 5:59 f m

  Paulina du måste svara!
  Jag har en pojkvän som jag vill rida men jag vet inte hur man gör det, har aldrig gjort de förut. Help me plzz? Helt underbar blogg förresten puss 🙂

  Reply
 31. Nina juli 30, 2010 at 3:48 e m

  Asså nu blir jag arg jag har kompisar sa har slöja och det är väldigt elakt sagt om dom. De är muslimer och de har själv valt att ha slöja. Tänk om det var du som var muslim och då skulle någon skriva något sånt. Jag gillar din blogg och så men det var elakt sagt både om dom som gillar slöja och är muslimer och deras föräldrar du borde tänka på vad du skriver!!!

  Reply
 32. Nina juli 30, 2010 at 3:51 e m

  Omg Paow det var inte bra skrivet om dom med slöja !! Taskigt och dumt

  Reply
 33. emina juli 30, 2010 at 11:05 e m

  det är väldigt intressant att du tycker så om slöjor. men det som är mest intressant är att du tycker att flickor ska ha rätt att inte bära slöja, men man får inte rätten att BÄRA slöja..? rätt?

  Reply
 34. M juli 31, 2010 at 10:40 f m

  HERREGUD!!

  Lilla flicka, när du är 20, då kommer du veta att du gör allt än uppför dig som 20.
  jag skrattar högt

  Reply
 35. Caroline juli 31, 2010 at 4:53 e m

  Hur lenge har du och Hugo varit ihop?
  Och hur ofta har ni sex? Verkar som om du vil ha det typ hela tiden :p
  Jättegullig blogg du har Paulina :))

  svar: Typ 5 månader tror jag.. Njaa kankse varannan dag 🙂

  Reply
 36. Erika juli 31, 2010 at 6:03 e m

  jag vet minst 1000 93:or som är mognare än dig, dina 93 vänner som du har är säkert riktigt barnsligt omogna men jag vet att du tillhör iallafall inte en av de mognare sorten

  svar: Och du drar den slutsatsen genom en provaktiv blogg? jag dör 😉

  Reply
 37. SKÅNE juli 31, 2010 at 6:36 e m

  MATA INTE TROLLET!!!

  Reply
 38. u know me augusti 2, 2010 at 9:25 f m

  Noterade att du verkar ha tagit bort min förra kommentar Paulina? är du rädd för att ngn som faktiskt har pratat med dig och har en betydande åsikt ska vända alla dina f95 fans emot dig? =//

  ehehe

  Reply
 39. jasmin augusti 11, 2010 at 5:55 f m

  Emelie och Therese tack så mycket för att ni inte har fördomar mot ett extra plagg som vissa andra har.. För egentligen är det bara ett extra plagg! och då menar jag bara slöjan som täcker håret och inte ansiktet!

  Paulina, att du inte är så förtjust i folk med burkor och slöjor som täcker hela ansiktet eller bara ögonen syns kan ja förstå. Jag är själv muslim men tycker att när man täcker sitt ansikte det är helt onödigt för i Koranen står det ingenstans att man ska ha så, utan det är bara vad folk har hittat på. Men att du har fördomar mot folk med slöja som täcker håret låter sinnessjukt i mina öron, för vad skadar det egentligen? Jag vill bara vara säker på att det är det du menar? Tycker du att folk som bara täcker sitt hår är sjukt också eller menar du bara burkor?

  skulle verkligen vilja veta det så att folk inte tycker illa om dig på direkten. Jag menar inte att det är okej att inte gillar folk med burkor men jag förstår att det inte funkar att ha så i europa eller andra kristna länder. Enligt mig behöver man inte alls ha burkor någonstans med det är upp till var o en. INGEN HAR RÄTT ATT DÖMMA NÅGON!

  tacksam för svar!

  Reply
 40. Noha augusti 11, 2010 at 5:56 f m

  Skämtar folk? Asså, tjejer/kvinnor osv. med slöja väljer det SJÄLV, bara för att ni hör annat än ser betyder det inte att det gäller ALLT folk som just då bär slöja? hmm..

  & vänta, om Kenzas pappa är från Marocko då är fan hon arab med kanske en del svensk, så försök inte påstå annat.

  missbildat folk.

  – glömde att säga, Gillar bloggen iallafall =)

  Reply
 41. Elin augusti 11, 2010 at 5:57 f m

  skulle vara jätteroligt om du kunde ha läsarträff i Umeå, längre upp så att man kunde få träffa dig in real. Det är ju inte många i norrland som kan ta sig till läsarträff i stockholm

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *