Att se saker på nya sätt…

Det här har jag ägnat flera timmar åt. Googla, jämföra och lära mig. Att försöka att se saker på flera sätt. Att vända och vrida på olika synpunkter, läsa. Hur började allt? Jag förstår inte, men jag försöker att öppna ögonen för nya saker. 

Jag personligen tycker att Jimmy Åkesson äger sönder Mona Sahlin i många fall (inte alla). Fast Jimmie Åkesson äger alla som debatterar mot honom. Jag kan delvis förstå varför SD inte är ett omtyckt parti, om dom ändrar sina punkter en hel del så skulle dom vinna. Det är jag helt säker på. Någon som håller med mig?

 


(Visited 41 times, 1 visits today)

168 Comments

 1. Magdalena augusti 23, 2010 at 5:28 e m

  Kolla in bloggen och gissa vilken känd bloggerska det är som har lagt ut lite privata bilder. Den som gissar rätt först får en länkning! 😀

  Reply
 2. matilda augusti 23, 2010 at 5:38 e m

  vad använder du för smink??

  Reply
 3. Ana augusti 23, 2010 at 5:41 e m

  Hej Paulina,kan förstå hur du tänker.Men Sverige tar inte bara emot ”invandrare” sverige hjälper människor från länder där folk dör varje dag,jag tycker inte man ska sluta ta in folk till sverige men jag tycker heller inte att dom som kommer in ska sitta och leva på socialen eller på andra människors löner men det måste också finnas möjligheter för folk som inte kan svenska eller inte har jobb eller vad det nu kan vara att kunna lära sig språket att få jobb lägenhet o.s.v vilket det inte finns nu.Man löser ingenting genom att sluta ta emot invandring,det finns folk som är ”helsvenskar” också som inte har jobb elr lägenhet och som också lever på socialen.Men du försök att förstå,männskor som kommit till sverige har säkert flytt från krig elr andra ”katastrofer” och ja förstår inte hur du tänker när du säger att alla invandrare ska skickas tillbaka till ditt dom kom ifrån.Det betyder alltså att du vill att din pojkvän ska skickas till chile du har säkert kompisar som kommer från andra länder,du säger att du vill att dom ska tillbaka ditt dom kom ifrån.Du kanske inte är rasist men du har heller ingen bra motiv till det du står bakom !! tänk innnan du skriver. Annars grym blogg 🙂

  Reply
 4. lisa augusti 23, 2010 at 5:43 e m

  själva mona shalin suger på tala! men hennes värderingar är så mycket bättre än hans.

  Reply
 5. Ana augusti 23, 2010 at 5:43 e m

  fel kommentar skulle till ett annat inlägg

  Reply
 6. pust... augusti 23, 2010 at 5:52 e m

  förstår verkligen inte jimmy och hans idiotiska parti.
  95 % av alla utlänningar i Sverige finns inte ens med i brottsregister.
  de resterande 5% har bevisats vara lågutbildade, bor i samhällen som är avskilda från den vanliga allmänheten (ex. rosengård) osv.
  för att 5% av utlänningarna är dumma i huvudet så ska inte 95 % behöva lida…
  så jävla tråkigt att det finns så sjukt dumma svenskar i det här landet som inte kan lägga ner sin stolthet, kliva ner från sina höga hästar och inse att alla människor är likadana. det finns idioter i alla länder INKLUSIVE svenskar. my god, fattar inte ens att man ska behöva förklara sådana här saker för folk. Svenskar är inte bättre än andra, face it!
  jag själv är svensk och ser bara människor för vilka dem är inte vart dem kommer ifrån.
  jag skyller inte mitt lands brottslighet på utlänningar. människor gör fel, människor är idioter, människor borde straffas.

  Reply
 7. Johannes Niklasson augusti 23, 2010 at 5:54 e m

  Gå i skolan istället, där lär du dig hur det fungerar, hur Sverige fungerar som land, bakgrund och det du behöver för att faktiskt kunna bilda dig en vettig åsikt (säger inte att det inte kan vara SD) men du som inte har minsta utbildning om politik borde bara vara tyst för du kan ingenting om det här och kan inte förstå det och komma med riktiga åsikter när du inte ens vet hur Sverige funkar.
  Korkad som du är såklart tycker du Jimmie ”ägde ut” Mona, för det är ju vad du är, antagligen SD:are. Du är grymt korkad. SD är naiva och främlingsfientliga. Åk till skolan för fan och lär dig något.

  Reply
 8. Evelina Nilsson augusti 23, 2010 at 5:59 e m

  När dem pratar om adoptioner och Jimmys argument är att
  fler adopterade utlänska barn skulle ta livet av sig, det är ju helt absurt!

  Reply
 9. Anonym augusti 23, 2010 at 6:00 e m

  synd att man inte kan rösta på utseende då hadde jimmy vunnit lätt =)
  han är sjukt sexig
  tur att han har ett bra parti också SD 2010

  Reply
 10. Lisa augusti 23, 2010 at 6:02 e m

  Haha e du seriös? Han blev själv ägd i morse av självaste Gudrun Schyman hahaha. Tragiskt!

  Reply
 11. Julia augusti 23, 2010 at 6:06 e m

  Usch va tråkigt 😛

  Reply
 12. THIS IS SEX - BLOGGEN OM SEX! augusti 23, 2010 at 6:12 e m

  Sveriges problem är inte att vi tar in invandrare. Problemet är att vi inte har resurser att hjälpe dem som kommer hit. Vi har inte pengar till att ge folk den utbildningen de förtjänar när vi släpper in dem. Detta skapar klyftor och t.ex bara språket är/blir ett stort problem.
  Även att de kanske måste ta hjälp av bidrag för att de inte har någon utbildning som de flesta jobb i Sverige kräver.

  This is sex – Bloggen om sex, känslor, förhållanden och allt som rör ämnena!
  // Thisissex.blogg.se

  Reply
 13. Anonym augusti 23, 2010 at 6:14 e m

  HAHA låt mig skratta jimmie åkesson skämmer ut sig fullständigt, han blir dissad på varenda sak han säger och måste avbryta Mona Sahlin för att hitta på skit som inte ens hänger ihop!!!

  Reply
 14. sanna augusti 23, 2010 at 6:15 e m

  mona sahlin har rätt inte den där jimmy!

  Reply
 15. Anna augusti 23, 2010 at 6:15 e m

  hej 🙂
  ville bara skriva att jag håller med Ana väldigt mycket 🙂
  och jag tycker det är otroligt synd att SD är så stora, då de som sagt vill att man inte ska hjälpa folk från andra länder, flyktingar eller att adoptera barn som behöver det.
  och sverige är ju inte precis ”fullt”. det finns hur mycket plats som helst för fler människor, och det finns även pengar.
  alla måste hjälpas åt.
  och att han säger att ”vi hjälper folk bättre på plats”, det stämmer inte. om man bor i ett land där det är krig och död överallt så hjälper det inte att skicka ner lite pengar. det de behöver är trygghet.
  och jag tycker du ska fundera mycket på vad du skriver om politiska åsikter innan du publicerar det. så du verkligen skriver det du tycker, för det finns många som blir påverkade av dig 🙂
  Ha det så bra. Anna

  Reply
 16. Anna augusti 23, 2010 at 6:17 e m

  det är bättre, enligt mig, att hjälpa flyktingar med pengar än att lägga skattepengar på typ kungahuset. ville bara lägga till det 🙂

  Reply
 17. lisa 13 år augusti 23, 2010 at 6:22 e m

  hur kan du tycka att han ÄGER ut henne?
  hur kan du inte hålla med om att europa måste jobba tillsammans för att hjälpa de utsatta?

  när mona tar det lugnt och försöker prata svettas jimmy och avbryter i varannan mening?

  jag blir tacksam för svar för jag försöker verkligen förstå vad du ser i hans del av debatten.

  ett sverige utan invandrare? grått och trist.
  om alla skulle behandla alla som om de var lika mycket värda så tror jag inte att invandrade skulle känna utanförskap, och därmed färre kriminella?

  för man föds ju inte dum om man föds i t.ex Irak?

  Reply
 18. lina augusti 23, 2010 at 6:25 e m

  FORTSÄTT KASTA TOBLERONE PÅ KÄRRINGJÄVELN!

  Reply
 19. Anonym augusti 23, 2010 at 6:31 e m

  Din dumma, blåsta smygrasist, du är efterbliven. Mer efterbliven kan man inte bli. du sitter o leker att du vet vem Mona Sahlin är och vad hon gör o vad hon pratar om, men du vet inte ett skit. Du är typ 12 år och leker att du vet vad politik är. Du får inte ens rösta. Tänk på det du skriver i din blogg för det finns säkert invandrare som läser din blogg o inte gillar det du propagerar för. och har du tänkt på att din pojkvän, HUGO, är halv CHILENARE? Du är en iq-befriad skitunge som har hela europa mellan dina tänder. Men du är så blåst att du inte ens fatta vad jag menade med det..eller? O det här säger jag inte bara för att jag själv är svartskalle, det här säger jag för din skull så att du inte skämmer ut dig. O det finns säkert flera där ute som tycker som mig, o då menar jag både svenskar o invandrare, men ingen pallar kommentera din skämiga blogg. Vadå…vad är det som är så bra med jimmie Åkesson? Han skämer bara ut sig när han säger ”Men jag är inte rasist. Jag har inget emot invandrare” men ändå så vill ha få bort invandrare? Hur går det ihop?

  Reply
 20. Anonym augusti 23, 2010 at 6:32 e m

  o jag håller med om att Mona sahlin inte är så bra, men bara för att hon är dålig så behöver du inte snacka så mycket om hur bra SD är-

  Reply
 21. Kristin augusti 23, 2010 at 6:33 e m

  Hej Paulina!
  Du är bara sexton så jag tänker inte vara för hård eller ha för höga krav på dig. Det är dock bara en liten grupp svenskar som håller med SD och tycker att Jimmie Åkesson är en bra talare. Mycket av deras politik bygger på snedvriden statistik och rena fakta fel, för att inte tala om skrämselpropaganda. Många av SDs representanter är gamla nazister och de döljer sin rasism i ”patriotism”. Var hade USA varit utan invandring? 1 miljon svenskar invandrade till USA och det har ju gått rätt bra för USA ändå…..
  Utbildningsnivån hos SD sympatisatörer är väldigt låg. Vill du verkligen vara så lika rädd som SDarna? Det finns inget farligare än okunskap. Du verkar vara en sympatisk och ödmjuk ung kvinna hur kan du vilja förknippas med sån low lifes som Sverigedemokrater?
  Man måste inte tycka om Mona Sahlin men SDs politik har ingen verklighetsförankring.

  Lycka till med jakten på sanningen 😉

  Reply
 22. Anonym augusti 23, 2010 at 6:34 e m

  den dagen då du förstår politik, det är den dagen då SD inte finns längre o då jimmie åkesson är döende o bor på ålderdomshem

  Reply
 23. Daniela augusti 23, 2010 at 6:37 e m

  förhelvete kan hon sluta avbryta honom. GAAAAAAAAH

  Reply
 24. ella augusti 23, 2010 at 6:38 e m

  förstår mig inte på sånt här riktigt, vill förstå eftersom det har en stor del av sämhället idag. Men det jag förstår är att SverigeDemokraterna är rasistiska och älskar sitt egna land, Sverige.

  Jag förstår hur Jimmi kan tänka så, jag själv har funderat många gånger på detta:
  * Efter jag gått ut gymnasiet kommer det finnas jobb åt mig då?
  * varför tar man in mer o mer invandrare när arbetlösheten ökar?
  * Det är många fall där det är invandrare som förstör och vandaliserar i det svenska samhället.

  Men vi svenskar är verkligen bortskämda, vi har det jätte bra. jävligt bra.
  Om en person skulle växa upp i sitt land, t.ex. afghanistan med lidande, hungernöd, bli våldtagen av sin pappa, eller nerslagen varje gång man gör minasta lilla fel…

  Då är det väl bättre att vi svenskar som dränker oss själva i lyx. vi är blinda, vi kan inte se hur vi lever.

  Jag har varit i många länder och upplevt fattigdom, varje gång jag ser ett övergivet barn som står med sina stora tiggande ögon framför mig vill jag bara ta hem henne/honom och sköta om personen.

  Eftersom det finns många som inte tycker om att det kommer invandrare till sverige, känner de sig ovälkomna. alla människor vill känna sig älskade, få vänner, stöd osv. Om man som invandrare känner sig ovälkommen blir man knäckt. Man hatar ”svennarna” eftersom de skriker ” blattejävel åk dit du kom ifrån” efter ryggen på en.

  Om bara människor skulle komma överens och försöka hjälpa varandra istället för att skapa orättvisor, skillnader mellan svarta vita, invandrare, tjocka smala osv. så skulle allt bli så mycket lättare.

  Tack för mig.
  Skriv gärna om ni håller med eller inte.

  Reply
 25. ella augusti 23, 2010 at 6:40 e m

  förstår mig inte på sånt här riktigt, vill förstå eftersom det har en stor del av sämhället idag. Men det jag förstår är att SverigeDemokraterna är rasistiska och älskar sitt egna land, Sverige.

  Jag förstår hur Jimmi kan tänka så, jag själv har funderat många gånger på detta:
  * Efter jag gått ut gymnasiet kommer det finnas jobb åt mig då?
  * varför tar man in mer o mer invandrare när arbetlösheten ökar?
  * Det är många fall där det är invandrare som förstör och vandaliserar i det svenska samhället.

  Men vi svenskar är verkligen bortskämda, vi har det jätte bra. jävligt bra.
  Om en person skulle växa upp i sitt land, t.ex. afghanistan med lidande, hungernöd, bli våldtagen av sin pappa, eller nerslagen varje gång man gör minasta lilla fel…

  Då är det väl bättre att vi svenskar som dränker oss själva i lyx. vi är blinda, vi kan inte se hur vi lever, tar emot dessa barn som skulle ha ett förjävligt liv. Men grejen är att vi måste lära oss acceptera dem när de kommer till vårt land.

  Jag har varit i många länder och upplevt fattigdom, varje gång jag ser ett övergivet barn som står med sina stora tiggande ögon framför mig vill jag bara ta hem henne/honom och sköta om personen.

  Eftersom det finns många som inte tycker om att det kommer invandrare till sverige, känner de sig ovälkomna. alla människor vill känna sig älskade, få vänner, stöd osv. Om man som invandrare känner sig ovälkommen blir man knäckt. Man hatar ”svennarna” eftersom de skriker ” blattejävel åk dit du kom ifrån” efter ryggen på en.

  Om bara människor skulle komma överens och försöka hjälpa varandra istället för att skapa orättvisor, skillnader mellan svarta vita, invandrare, tjocka smala osv. så skulle allt bli så mycket lättare.

  Tack för mig.
  Skriv gärna om ni håller med eller inte.

  Reply
 26. johanna augusti 23, 2010 at 6:43 e m

  Håller så med!!! Sibel, Rosanna och Hugo; ha så kul i era hemländer!! 🙂

  Du är ju trög på riktigt.

  Reply
 27. Lilly augusti 23, 2010 at 6:46 e m

  Hon sa Jimmie Åkesson hela tiden.

  Reply
 28. Sandra augusti 23, 2010 at 6:46 e m

  Seriöst, varför är så många emot Mona Sahlin? I dessa klippen visas ju bara mer och mer att det är hon som har hjärna, iaf av dessa två politiker. Och Paow, lilla lilla 16åring, jag är så glad för att du inte får rösta i år. Skäms du inte? Är det inte jävligt skamligt att sverige demokraterna ens existerar? Överklasskärring är du och det får du gärna fortsätta med, du som har råd att åka utomlands flera gånger om året – invandrarnas (som du genom dina åsikter till sd inte tålererar) hemländer. Jag tror inte du kan tänka riktigt, Paow. Jag klandrar dig inte, du är ju både outbildad och 08 (egentligen är de båda samma sak, men det fattar du la inte?) Hoppas du får i dig lite vett till nästa valår. Hej!

  Reply
 29. Julia augusti 23, 2010 at 6:48 e m

  Får väl börja med att skriva att jag älskar din blogg, för den är trots att jag inte har samma åsikter som dig den bästa bloggen 😉 Mona är bäst på att prata, hon är den enda man förstår vad hon säger, fast sen så är hon allt lite crazy 🙂

  De där med att sverigedemokraterna är emot abort och de där med adoption är ju helt galet, Om vi inte får göra abort blir de ju fler oönskade barn som adopteras bort och om de inte går att adoptera.. vad ska då ske med barnen? (jag är dock inte så jätte inne på vad sd vill men jag tänker utifrån debatten, så sorry om de blir fel, rätta mig gärna 😀 )

  Och sen så att vi ska sluta ta in invandrare? WTF?? Jag ska allt sätta denna Jimmie i ett land där det flyger bomber istället för fåglar, ta alla hans pengar och allt som tillhör honom, han ska varken få nåt hem eller kläder, kanske operera honom till kvinna så alla kåta gubbjävlar kan få våldta honom. Sen när han frågar mig om hjälp tänker jag bara yttra mig med dom fina orden: Det kostar så mycke.

  Reply
 30. Hanna augusti 23, 2010 at 6:52 e m

  Del 2, 05:32 Det är klart som fan att vi har kapacitet till att ta emot fler flyktingar! Dock måste det styras upp bättre. Jimmy Åkesson har skruvade åsikter och jag förstår allvarligt inte hur han tänker. Hur kan man tycka att en person som inte har vettiga argument om ett viktigt ämne, ”äger” en debatt mot en person som möjligen inte är charmig och som saknar förmåga att debattera rätt men som har vettiga, konkreta argument och klok politik?
  Är inte Socialdemokrat men ska jag välja mellan SD och S så är S ett självklart val! Hur puckad får man bli? Tycker inte JÅ om kebab? Har han inga vänner med utländsk bakgrund? Släng dig i väggen JÅ och ägna dig till något som du klarar av, gatusopning kanske?

  Reply
 31. MS.RIGHT augusti 23, 2010 at 6:54 e m

  Jag håller inte med dig. Jag tycker själv om vänster partie och tycker varken om Mona eller Jimmy. Men jag tycker inte att det är rätt att ett parti som bygger på invandrarfientlighet ska komma till riksdagen. Jag är själv född och uppvuxen i Göteborg. Jag lever som vilken annan helsvensk som helst, jag anser mig vara lika svensk som vilken annan svensk som helst. Ska jag då inte ha samma rättigheter som de, ska jag behandlas sämre för att mina föräldrar kommer från ett annat land eller ska jag tvingas leva utan mina föräldrar för att de inte är svenskar.

  Det finns människor som flyr undan krig och annat elände och får ett bättre liv i Sverige. Det är tur att människor som du och jag har haft turen att födas här och leva ett lugnt och harmoniskt liv men det kunde lika gärna varit någon av oss som flydde undan ett krig och sökte uppehålls tillstånd i Sverige. Man bestämmer inte vart man ska födas. Visst jag tycker inte att det är rätt det finns invandrare som kommer hit och lever på social bidrag och som inte lär sig det svenska språket och den svenska kulturen men tänkt på att det är få invandrare som får en bostad i ett visst område och ett bra jobb pga att de har ett utländskt namn. Det har visats många dokumentärer om detta. Det var b.la. en kille vars pappa hade fått ett jobb i ett område där det bara i princip bor svenskar så de hade valt att flytta dit och hans lillebror jagades av rasister. Om du tycker att detta är rätt så borde du rösta på SD. Den familjen orkade inte bo kvar där pga människor som Jimmie Åkesson.

  Du säger saker och ting utan att ha någon kunskap i ämnet. Om du sätter dig in i ämnet så kan du se att EU har ett jordbruksstöd som är tt visst antal procent av hela deras inkomst. Det betyder att Sveriges pengar också finns med där. Dessa pengar går till jordbrukare i Europa och många av de stora fiskföretagen åker till Somaliens kust och fiksar med sina stora båtar. Lägg märke till att de använder Sveriges pengar. De stackars fiskarna i Somalien får inte tag i någon fisk med sina små mini båtar. Så för att kunna försörja sina familjer blir de antingen pirater eller så söker de uppehålls tillstånd i Sverige eller andra länder. Och du och sånna som Jimmie vill inte ha de. Varför stjäl ni deras fisk då? Det är ju ni som tvingar de att komma hit eller på något annat sätt hitta en väg till att överleva. Du säger att Mona Salin är dubbelmoral men detta är vad jag kallar för dubbelmoral.

  Det lustiga är att rasister som Jimmie ( för du kallar ju dig själv inte för rasist) tror att invandrarna har de bästa jobben och tar svenskarnas jobb och att utan de är det mycket bättre. Vem skulle arbeta som städerska. Det allra största problemet är vad svenskarna skulle äta. Varken pizza, kebab, pasta, thai mat, kina mat eller sushi är ju svenskt. Jag själv tycker att det är finare ju fler kulturer det finns inblandat, precis som det är bättre att se saker och ting från flera olika synvinklar. Människor som Jimmie är trångsynta, vilket är synd.

  Under 1800-talet utvandrade många sveskar till Amerika. Där blev de accsepterade som amerikaner och de kallades inte för invandrare. Varför kan inte Jimmie och de andra ta lärdom från de. Bara för att deras förfäder inte blev sämre behandlade än amerikanerna och för att de inte utestängdes från resten av samhället så har de en jävligt stor käft nu va!

  Reply
 32. Sofie augusti 23, 2010 at 6:56 e m

  Jag kan delvis förstå varför du är sjuk i huvudet, måste vara dina föräldrar. Den där pannan hade ändå inte så mycket inom sig. Sluta säg emot dig själv, du är inte en omtyckt person på några sätt, om du ändrar din panna och hela dig själv och insidan en hel del så skulle du kanske vinna några hjärnor som skulle tycka du var OK. Det är jag helt säker på. Någon som håller med mig? ALLA gör det så jag behöver inte ens fråga – VÄX UPP tjejen. Sluta låtsas du kan, lär dig att utöka dina språkliga erfarenheter för du skriver like crap också. Det ända du kan säga är ”SD är bra och dom hade lätt vunnit om det vore si och si”, ”mona sahlin är sjuk för hon är”…. Alltså… Vad argumenterar för/emot? Skaffa ett liv jävla nöt. För du verkar inte ha speciellt roligt liv nu.

  PUSS PÅ SKINKAN, DESSIE VINNER ÖVER DIG PÅ ALLA SÄTT OCH VIS.

  Reply
 33. jenny augusti 23, 2010 at 6:57 e m

  jag förstår inte hur man kan ha värderingar som säger att vissa människor (bara för att de tillhör en viss etnicitet) inte har rätt till trygghet. För det är trygghet vi ger dem genom att rädda dem ifrån en vardag bestående av krig och andra hemskheter. Jag blir riktigt ledsen och rädd av att höra att såna här åsikter. Det är sjukt.

  Reply
 34. Fanny augusti 23, 2010 at 7:03 e m

  Mona har ingen aning om vad hon snackar om. Hon har inte bott i en invandrartät förort själv, så hon borde inte få yttra sig.

  Reply
 35. M augusti 23, 2010 at 7:04 e m

  Håller helt med dej.

  Visst, det skulle vara jättebra om hela Europa hjälpte till med invandringen osv, men nu är det inte så. Och Sverige kan väl ändå inte ta in alla? Hur kommer det bli till slut?
  Ska hela Sverige bli som Rosengård?

  Och ”Kristin” som kommenterat inlägget, borde ta sej en liten tripp till USA.
  I många delar av USA snubblar man nästan på uteliggare när man går på gatorna. Och jag antar att det beror på ett par vanliga anledningar, så som överbefolkning och brist på resurser och jobb.
  Men visst, om man tycker det låter bra så.. 🙂

  Julia: SD tycker det är bättre att skänka pengar och resurser till de som flyr till grannländerna, så att dom kan ha de bra, vilket dom flesta gör. På det sättet skulle man kunna hjälpa fler än ”den lilla strimma” som kommer till Sverige. Kollade du inte på debatten överhuvudtaget?

  Reply
 36. oscar augusti 23, 2010 at 7:15 e m

  men det har jimmy?
  förstår inte hur man kan tycka någonting likt det han säger, alla som inte är SD:are vet at de flesta i SD är rasister, säger inte att du är det, tror snarare att du är lite okunnig/korkad.
  han är en riktig rasist som inte borde få bo i sverige

  Reply
 37. Anonym augusti 23, 2010 at 7:22 e m

  åååååååååååååh, Mona Muslim, bleh

  Reply
 38. Bella augusti 23, 2010 at 7:23 e m

  Hej Paulina.
  Jag förstår inte riktigt vad du menar med att Jimmie Åkesson ”ägde sönder” Mona Sahlin. Det enda Sverige Demokraterna’s politik bygger på är invandrarfrågan. Alla andra viktiga saker för Sverige då? Så fort programledaren bytte ämne tog det 40 sekunder för Jimmie Åkesson att komma tillbaka till invandrarfrågan. Det verkar inte alls som att du, Paulina verkar försöka se ur olika synvinklar om jag ska vara ärlig. Titta på del 3 av 3 (som du inte la upp) eftersom jag antar att du förstod själv att det inte alls är som du säger, att Jimmie åkesson ”ägde sönder” Mona. Självklart, finns det många kriminella invandrare i Sverige. Men svenskarna då? Och om vi säger såhär. Jimmie Åkesson blir stadsminister, och du, Paulina blir gravid… men du märker det efter 12 veckor. Du har inget jobb, inga pengar, du känner inte att du är redo att ha ett barn, men du får inte göra abort för nu har SD full makt. Skulle inte du må dåligt, att du inte kan ge ditt barn det du önskade. (Bara ett exempel)… Fortsätt se saker ur andra perspektiv, Paulina. Jag hoppas du lyckas, för att hylla ett parti vars politik endast bygger på rasism (och begränsad abort) är hemskt.

  Du är söt, men snälla… läs på lite mer! / Gabriella

  Reply
 39. Emelie augusti 23, 2010 at 7:30 e m

  Paulina, tycker du inte vi ska ta emot, tyskar, fransmän, amerikaner, norskar, och finlänningar heller, om de behöver hjälp? Jag vet inte hur du är men många som säger som du menar att det är invandrare från iran, irak osv som inte ”får komma in” men t.ex. folk från norden är helt okej

  Reply
 40. Linnea augusti 23, 2010 at 7:30 e m

  Alltså jag kan tycka så här. Okej vi ska inte sluta ta in invandare MEN innan vi tar in fler invandrare så kanske vi ska hjälpa dem som redan är här och hjälpa dom in i samhället? eller har jag fel? Vi kanske ska hjälpa dom som redan är här en att ta in fler som oxå då kommer sitta på bidrag. När vi hjälpt dom andra så kan vi ta in några till. Sen kan jag tycka man ska inte behöva fly från sitt egna land!

  Reply
 41. Anonym augusti 23, 2010 at 7:34 e m

  du är ju sjuk i huvudet. Haha jimmy? Snälla gumman, ägna dig åt det du är bra på ist. Skämma ut dig, hamna på sexsidor som 16 åring och bara vara allmänt blåst.

  Reply
 42. Nina augusti 23, 2010 at 7:36 e m

  Mona Shalin, sicket jävla stolpskott!!!!
  Fattar hon nått av va hon själv säger….Hon bryr sig ju mera om alla invandrare än svenskarna….Skit va störigt!!!!

  Fin blogg förresten:)

  Reply
 43. Emilia :) augusti 23, 2010 at 7:40 e m

  håller med Mona Sahlin jag!

  Reply
 44. Anonym augusti 23, 2010 at 7:46 e m

  HEJJA MONA SALIN!!!!!!

  Reply
 45. Anonym augusti 23, 2010 at 7:46 e m

  GOOOO MONA!!

  Reply
 46. julia augusti 23, 2010 at 7:46 e m

  Jag förstår verkligen inte hur du tänker när du säger att Jimmie Åkesson äger Mona Sahlin. Då tror jag inte riktigt du förstår någonting av vad de snackar om.

  Reply
 47. Amanda augusti 23, 2010 at 7:48 e m

  ÄLSKA julias inlägg, jävligt bra sagt haha! SUG K*K Jimmie åkesson

  Reply
 48. angelica augusti 23, 2010 at 7:57 e m

  Håller med amanda !
  Sug K*K jimmie

  Reply
 49. Sanna augusti 23, 2010 at 7:58 e m

  JAG HATAR SD
  fan jag är inte ens 15 år ännu men tänker jävligt mke mer än vad du gör
  hur fan egoistisk är man inte när man inte vill ta in invandrare och låter dom dö i sitt land där det är krig ? JÄVLA IDIOTER fyfan vad sur jag blir

  Reply
 50. Sandra augusti 23, 2010 at 7:59 e m

  Alla ni som tycker att vi borde ”hjälpa” invandrarna kanske borde fundera hur många ni själva känner som redan bor här alltså svenska som tex är arbetslösa & till och med hemlösa! borde vi inte hjälpa dom först???

  Reply
 51. :D augusti 23, 2010 at 8:02 e m

  det är synd om jimmie åkesson, har är ju verkligen dum i huvudet stackarn

  Reply
 52. Matilda augusti 23, 2010 at 8:02 e m

  En brist på intelligens är när man skyller ifrån sina egna brister på andra. Det kallas förskjutning. Det är en av kroppens egna försvarsmekanismer. Kroppen vill må bra och därför skyller man på andra och påstår att det är andra som är problemet.
  Det Sverigedemokraterna gör är att skylla problemen som finns på invandrarna. De menar att det är invandrarna som är problemet. Att det är invandrarna som är brottslingarna i samhället. Det en intelligent människa skulle göra är att gå ett steg längre. Och ställa frågan: Varför är det just invandrarna som ofta hamnar i den sitsen?
  Svaret är ganska enkelt. Sverige ger inte invandrarna just den chans de förtjänar. Fördomar har alla, det går inte att undvika i Sverige idag. Det är inte enkelt att komma till Sverige som invandrare. Du kan knappt få ett jobb om du inte har en jäkla utbildning. De tvingas ta jobb som kräsna svenskar inte vill ta.
  Jag säger som Sahlin: Diskriminering finns, det är ett problem!
  Och Paulina, vakna.

  Reply
 53. B augusti 23, 2010 at 8:29 e m

  Mycket tråkigt att du delar deras värderingar. Mona Sahlin är inte sossarnas bästa ledare, men de står för att bygga upp välfärden för alla och för jämställdhet, medan SD är ett rasistiskt parti som vill ha kvinnan tillbaka vid spisen.

  Reply
 54. Sanna augusti 23, 2010 at 8:40 e m

  usch, klarade inte ens av att se klart på hela första videon. blir förbannad bara jag ser mona sahlin. usch. vinner socialdemokraterna valet i höst flyttar jag utomlands!! Jag ska iallafall göra min plikt och rösta på sverigedemokraterna!

  Reply
 55. maria augusti 23, 2010 at 8:41 e m

  så dumt. jag förstår verkligen inte hur du tänker när du säger att jimmie åkesson har rätt.. det enda han säger är att invandrare är skit och ska ut. Så att.. Alla dina kläder som du har, är allt svenskt? Är det enda du äter potatis och köttbullar, eller äter du kanske pasta, kina mat osv? tänk på det.. Invandrare har svårt eftersom dom kommer från ett annat land och det är inte så lätt att anpassa sig till det svenska samhället. Fattiga svenskar, gör EXAKT samma sak. Folk är folk, med olika personligheter, inte olika ras.

  Reply
 56. sofia augusti 23, 2010 at 8:44 e m

  Jo men det är väl inte det som spelar någon roll? Jag känner en kille som lät kan dissa mig med skit snack? Men det betyder ju inte att han har rätt för det.

  Reply
 57. maria augusti 23, 2010 at 8:45 e m

  hahahahah dör av skratt, jo vad hade USA vatt utan invandringen, jo ett land där man inte hade behövt ha med sig ett vapen så fort man går utanför dörren och inte hade behövt riskera att bli skjuten om man går in på någon annan tomt. och jo jag tycker att mona sahlin värkar vara en snäll och rättivis människa, men lilla gumman öppna ögonen och se verkligheten och flytta själv till rosengård så får du se hur kul det är

  Reply
 58. Sara augusti 23, 2010 at 8:55 e m

  Vad tycker Hugo? får en känsla av att han inte är etnisk svensk? Inte så kul att ha en rasist-tjej eller?

  Reply
 59. Julia G augusti 23, 2010 at 9:03 e m

  måste bara fråga hur du som ung kvinna kan tycka att deras argument är bra?
  jag tror inte att det finns speciellt många, varken tjejer eller killar som skulle bli glada om i förbjöd abort i sverige. och hur kan man som kvinna vilja låta ett helt snevridet parti bestämma vad man får göra med sin kropp? att föda ett oönskat barn är nog värre än va d måga kan tänka sig.

  och att kvinnans ”värde” ska sänkas är ju bara ett klart tecken på att det bara handlar om gamla gubbar som är rädda för att förlora makten och sin så kallad ”manlighet” om ni sympatiserar med ovanstående, kvinna som man så har ni verkligen inte mycket till ryggrad. jimmie åkesson har inga vettiga argument!!
  vafan skulle sveriges sjukvård vara utan invandrare och vem skulle till största utsträckning leverera din morgontidning? dessa yrken domineras av invandrare. så jadu jimmie åkesson, om du får som du vill i framtiden så får du nog gå längre än till bervlådan för att hämta din tidning och du får nog bada i ditt eget bajs när du ligger på äldreboendet! hoppas du ser fram emot det! säger som mona: de sverige du fantiserar om har aldrig funnits!

  Reply