Bla bla bla…

Idag har jag varit hos tandläkaren för att kolla på mina tänder. Så ja, jag ska alltså fixa min garageöppning mellan mina tänder. Dock så har jag inte bara en glugg utan en tand som sitter helt snett (och det finns egentligen ingen glugg alls).

Har lärt mig att trivas med det men det skulle vara skönt att fixa till det. Ska sätta en tandställning bakom tänderna så snart som möjligt… Btw så förlåt för dålig uppdatering men jag är stormsjuk. Uäääk – jag hatar feber jag hatar att ha feber..

Och jag sitter och läser Babys S kommentarer om hur ful och patetisk hon är. Jag tycker inte att hon är så j*vla ful egentligen, och jag tycker inte hon är smällfet. Lite rund kanske men inte mer än så, men jag tycker att hon är en elak människa, och hon kan väldigt gärna få klaga på mina ”svaga punkter” hur mycket hon vill. För jag önskade faktiskt att jag hade långt hår, och att jag hade raka tänder precis lika mycket som hon är avundsjuk på min kropp, på mitt liv på mina pengar och att jag är tillsammans med den killen hon beskrivit som ”Sveriges snyggaste man”.

Men hon är så elak och självgod, jag är bara en osäker liten 16-årig flicka och min största dröm är att gå ut på krogen. Så det är väl två saker som skiljer oss åt, att hon kankse borde växa upp eftersom hon faktiskt är vuxen. Och att jag kanske borde att sluta bry mig om att hon försöker att klänga på min pojkvän precis som 200 andra tjejer varje gång han går ut på krogen. Som om jag inte såg det när vi var i Göteborg. Så bryr jag mig så otroligt mycket mer när hon gör det. Fy satan.

Så ja, skillnaden mellan oss är att jag kan erkänna att jag är en patetisk fjortis som är avundsjuk på hennes hår vilket gör mig en aning mongare än henne. Det känns bra! Så j*vla bra! Och Baby S ska jag vara ärlig så tror jag faktiskt att inte våra bloggläsare bryr sig speciellt mycket om vem som är snyggast eller smalast, jag tror att dom bryr sig om vem som är trevligast och den som bryr sig mest om sina medmänniskor och inte tittar ner på alla eller är otrevlig mot människor som inte passar dig. T.ex. som ”roffebruden” som du beskrev henne, en nerklädd tjej med glasögon som du satt och drev med sist vi var på fest. Vad spelar det för roll lixsom? Sopa med stora bokstäver.

Och det där med att Kissie skriver att Amir knarkar, ööhm? Knark vet jag väl inte, men alkohol är väl en drog? Hon kanske borde vakta sin tunga. För jag säger precis som Isabell, vad är det för mening att vara Sveriges största bloggare när nästan ingen tycker om en. När man aldrig blir bjuden på event, när man får drinkar över sig på krogen. Jag vet inte om det kallas avundsjuka. Men varför skriva dåliga saker om Kenza, Blondinbella. Natacha m.fl. när de faktiskt är helt underbara, trevliga människor med en sån genuin utstrålning. Varför pika sina egna vänner??? Okej jag har haft en del bloggbråk förut. Vilket jag ångrar nu. Alexandra Nilsson mår inte bra, så var lite snälla mot hennes för en gångs skull..

Så ja, man ska tänka på vad man skriver innan ens kompis lägger ut såna bilder på än!  FEEETLÄNK TILL AMIRS BLOGG. HTTP://GAYBLOGGEN.COM

GODNATT BITCHES! NU BLIR DET MOVIE TIME!

(Visited 137 times, 1 visits today)

96 Comments

 1. Maiken augusti 31, 2010 at 9:48 e m

  skulle inte du vara emd i fångarna på fortet? när kommer du att vara med? (:

  Reply
 2. Anonym augusti 31, 2010 at 9:51 e m

  (Y)

  Reply
 3. ebba augusti 31, 2010 at 9:52 e m

  Bra sagt! 😀

  Reply
 4. Anonym augusti 31, 2010 at 9:53 e m

  PALLA ATT DU LJÖG OM ATT DU SKULLE VARA MED I FÅNGARNA PÅ FORTET!

  Reply
 5. elin augusti 31, 2010 at 9:53 e m

  helt rätt,du är grym!;)

  Reply
 6. Erika augusti 31, 2010 at 9:54 e m

  va

  Reply
 7. sirpaliisa augusti 31, 2010 at 9:58 e m

  bra skrivet paow!
  mycket bra skrivet! låt ingen trycka ned dig, nobody!

  älskar dig!

  Reply
 8. Amanda augusti 31, 2010 at 9:59 e m

  En turk som är född i Sverige kallar sig svensk, eller hur? men en katt som är född i ett stall kallar sig fan inte för häst!

  Reply
 9. Linda augusti 31, 2010 at 9:59 e m

  Riktigt moget och starkt inlägg av dig Paulina. Keep up the good work!

  Reply
 10. Pernilla augusti 31, 2010 at 10:00 e m

  Hej paow hoppas allt är bra och att du läser det här. Jag skulle vilja veta när man kan få höra din låt. jag har hört kissis låt en sek sen fick jag ont i öronen och huvudet så där vart min kväll förstörd.

  P.S såg dig i gbg Folk blev som galna själv paserade jag bara dig oc Hugo inte riktigt min grej att flyga på folk och ta kort men var ändå kul att se er irl du var otroligt söt. Hugo så ganska arg ut haha bad Guy =) d.s

  MVH Pernilla

  Reply
 11. Evelina augusti 31, 2010 at 10:01 e m

  Paow, jag är lite äldre än dig men läser din blogg för jag tycker du verkar vara en sån härlig person med glimten i ögat. Jag har aldrig kommenterat förut men nu kände jag att de var behövligt, du får inte ta bort din fina glögg. Det är det som gör dig så charmig. Strunta i vad folk säger, de gör dem lyckligare när de märker att du tar åt dig. Du är fin precis som du är!

  Reply
 12. emma. augusti 31, 2010 at 10:02 e m

  ofta hon är vuxen? eller va hur gammal är hon ? :O är hon inte 93:a som du?

  Reply
 13. johanna augusti 31, 2010 at 10:08 e m

  så sant !

  Reply
 14. elina augusti 31, 2010 at 10:09 e m

  fett med word! ;>

  Reply
 15. Johanna augusti 31, 2010 at 10:11 e m

  Du växer o växer varje dag i mina ögon Paow.. 🙂 Fortsätt såhär! <3

  Reply
 16. hehjejejejj augusti 31, 2010 at 10:13 e m

  DU ÄR BÄST, PAOW!!!

  OCH TILL ANONYM SOM PÅSTÅR ATT HON LJUGER OM FÅNGARNA PÅ FORTET: HON ÄR MED I NÄSTA SÄSONG!

  Reply
 17. therese j augusti 31, 2010 at 10:13 e m

  När kommer duuu i fångarna på fortet?

  Reply
 18. linn augusti 31, 2010 at 10:15 e m

  När drar andra säsongen av fortet igång? Har du fått någon info om det?

  Reply
 19. Tove augusti 31, 2010 at 10:17 e m

  bra skrivet paulina!

  Reply
 20. m augusti 31, 2010 at 10:17 e m

  din glugg passar dig, det gör ditt utseende intressant , ta inte bort den 🙁 Du är otroligt fin paow 🙂

  Reply
 21. Nadjma augusti 31, 2010 at 10:17 e m

  Håller med dig upp till 100!
  Gillar inte Kisse och tycker inte hon borde vara sveriges största bloggerska där hon pikar andra och snackar skit och hittar på en massa om folk..
  Om jag ska vara helt ärligt, tycker jag verkligen att du ska bli sveriges största bloggerska, för du är inte som alla andra!
  Puss

  Reply
 22. johanna augusti 31, 2010 at 10:21 e m

  Säger som alla andra, bra skrivet! 🙂 Och du är så otroligt söt .

  Reply
 23. Anonym augusti 31, 2010 at 10:29 e m

  hej paulina ! 🙂
  en snabb fråga bara ..har följt fångarna på fortet nu när det gått. väntat på att laget bloggarna ska komma. men ni kom aldrig ? varför ? var inte ni med ?
  kram

  Reply
 24. malin augusti 31, 2010 at 10:41 e m

  sluta beklaga dig själv

  Reply
 25. Zandrea augusti 31, 2010 at 10:47 e m

  Bra skrivet. VAr stolt!

  Reply
 26. felicia augusti 31, 2010 at 10:51 e m

  LÄS MIN BLOGG! 😀
  LÄS MIN BLOGG! 😀
  LÄS MIN BLOGG! 😀
  LÄS MIN BLOGG! 😀
  LÄS MIN BLOGG! 😀
  LÄS MIN BLOGG! 😀
  LÄS MIN BLOGG! 😀
  LÄS MIN BLOGG! 😀
  LÄS MIN BLOGG! 😀
  LÄS MIN BLOGG! 😀
  LÄS MIN BLOGG! 😀
  LÄS MIN BLOGG! 😀
  LÄS MIN BLOGG! 😀
  LÄS MIN BLOGG! 😀
  LÄS MIN BLOGG! 😀
  LÄS MIN BLOGG! 😀
  LÄS MIN BLOGG! 😀
  LÄS MIN BLOGG! 😀
  LÄS MIN BLOGG! 😀
  LÄS MIN BLOGG! 😀
  LÄS MIN BLOGG! 😀
  LÄS MIN BLOGG! 😀
  LÄS MIN BLOGG! 😀
  LÄS MIN BLOGG! 😀
  LÄS MIN BLOGG! 😀
  LÄS MIN BLOGG! 😀
  LÄS MIN BLOGG! 😀
  LÄS MIN BLOGG! 😀
  LÄS MIN BLOGG! 😀
  LÄS MIN BLOGG! 😀
  LÄS MIN BLOGG! 😀
  LÄS MIN BLOGG! 😀
  LÄS MIN BLOGG! 😀
  LÄS MIN BLOGG! 😀
  LÄS MIN BLOGG! 😀
  LÄS MIN BLOGG! 😀
  LÄS MIN BLOGG! 😀
  LÄS MIN BLOGG! 😀
  LÄS MIN BLOGG! 😀
  LÄS MIN BLOGG! 😀
  LÄS MIN BLOGG! 😀
  LÄS MIN BLOGG! 😀
  LÄS MIN BLOGG! 😀
  LÄS MIN BLOGG! 😀
  LÄS MIN BLOGG! 😀
  LÄS MIN BLOGG! 😀
  LÄS MIN BLOGG! 😀
  LÄS MIN BLOGG! 😀
  LÄS MIN BLOGG! 😀
  LÄS MIN BLOGG! 😀
  LÄS MIN BLOGG! 😀
  LÄS MIN BLOGG! 😀
  LÄS MIN BLOGG! 😀
  LÄS MIN BLOGG! 😀
  LÄS MIN BLOGG! 😀
  LÄS MIN BLOGG! 😀
  LÄS MIN BLOGG! 😀
  LÄS MIN BLOGG! 😀
  LÄS MIN BLOGG! 😀
  LÄS MIN BLOGG! 😀
  LÄS MIN BLOGG! 😀
  LÄS MIN BLOGG! 😀
  LÄS MIN BLOGG! 😀
  LÄS MIN BLOGG! 😀
  LÄS MIN BLOGG! 😀
  LÄS MIN BLOGG! 😀
  LÄS MIN BLOGG! 😀
  LÄS MIN BLOGG! 😀
  LÄS MIN BLOGG! 😀
  LÄS MIN BLOGG! 😀
  LÄS MIN BLOGG! 😀

  Reply
 27. Anna augusti 31, 2010 at 10:52 e m

  Jättebra skrivet!

  Har själv också glugg mellan framtänderna. Förr var jag jätteosäker om det och vågade aldrig le, men nu har jag inte alls några problemt, tycker bara det är personligt och roligt att se lite annorlunda ut 😀

  Reply
 28. Alice CARLSON augusti 31, 2010 at 10:57 e m

  Nakenbild på tjock Kissie!
  Jag är seriös! BigAL.blogg.se :O

  Reply
 29. Celine augusti 31, 2010 at 11:00 e m

  Hoppas du har haft en fin dag! 🙂

  Reply
 30. Tatiana augusti 31, 2010 at 11:06 e m

  men skit i henne.Slösa inte din tid på att skriva så mkt om henne — skit i den tjejen bara.

  Reply
 31. Nella augusti 31, 2010 at 11:08 e m

  U go girl! Jag tycker att du är en helt otrolig tjej som verkar vara en schysst brud mot alla. Det gillar jag starkt ! Det du säger är så sant och så fint, fortsätt såhär så kommer du långt!

  Reply
 32. Mandana augusti 31, 2010 at 11:10 e m

  en kebab som föds i sverige kallas en kebab men om en kebab föds i betlehem är den chesus då?

  Reply
 33. Mandana augusti 31, 2010 at 11:13 e m

  hej paow här jag driver en av sveriges största men absolut bästa blogg i min blogg alltså det ljudet kommer ifrån någonstans jag fattar inte vart hela tiden alltså kan hela det talet utantill where the hell is it comeing from………………………

  Reply
 34. malin augusti 31, 2010 at 11:18 e m

  asså herregud när fan ska ni växa upp. :S pinsamma

  Reply
 35. Sanna augusti 31, 2010 at 11:19 e m

  Men paulinda.. du kan ju inte ena stunden snacka om hur mogen du är och i andra försvara dig med att du är en osäker liten tjej på 16 år. Det gäller att stå för allt man gör, du kan ta bort den där manteln för den funkar inte. Du är precis som Kissie förutom eran attityd. Jag hade också gillat Kissie om hon försvarade sig och lekte gullig i bloggen.

  Reply
 36. Malin augusti 31, 2010 at 11:23 e m

  Jag har själv ett mellanrum mellan framtänderna, och har börjar gilla det.. Så paow, ta inte bort den.. Det är fint!

  Reply
 37. Maria augusti 31, 2010 at 11:24 e m

  Oj vad vi bloggläsare njuter av bloggbråken!
  Tack för en bra blogg! 😉

  Reply
 38. Linnéa a.k.a neus augusti 31, 2010 at 11:30 e m

  Du är jättefin som du är paow, gluggen är ju jätte charmig! 😀

  Din blogg är Awesome!

  Reply
 39. Anna augusti 31, 2010 at 11:31 e m

  Bra skrivet 🙂

  Reply
 40. Pia augusti 31, 2010 at 11:43 e m

  Du är en mycket störd liten flicka. Psykopat is sitt varande.

  Svar:
  Hej gullpluttan, eller fröken Ann Onym (eftersom du ger mig en påhittad mailadress)… Är du utbildad i psykiatri och svenska också? Härligt med slutsatser från såna som du som ena sekunden säger att jag inte får säga och tycka vad jag vill och i nästa drar ganska förhastade slutsatser om mig. Gulligt på något sätt. Not.

  Reply
 41. SMYCKA augusti 31, 2010 at 11:51 e m

  Bra skrivet!

  Kolla in min blogg!!
  egengjorda godis-smycken

  Reply
 42. angelica augusti 31, 2010 at 11:55 e m

  bli veckans blogg!

  Reply
 43. Ida september 1, 2010 at 12:27 f m

  Du som skrivit att Paulina ljuger om att hon ska vara med i fångarna på fortet, vad snackar du om? Har du inte sett bilderna ock dessutom varför skulle hon ljuga? Det kommer en del avsnitt till ock vad jag vet har inte Paulina sagt att hon ska vara med i det första eller hur ?! Det kommer om du lugnar dig , det kommer eller försvinner inte bara för att du skriver så utan det är redan inspelat ock kommer komma 🙂

  Reply
 44. sabina september 1, 2010 at 1:34 f m

  ”Du vill själv vara vuxen och beter dig som en vuxen, men sedan när du inte orkar med ansvaret då ska du helt plötligt vara en okyldig liten tonåring. De funkar inte så du kan inte vara vuxen eller liten när de passar dig.”

  haha så jävla rätt!

  Reply
 45. EMILIA DIVEBY september 1, 2010 at 1:52 f m

  så bra sagt Paulina, you go girl!

  Reply
 46. Frida september 1, 2010 at 6:59 f m

  HON ÄR ETT ÅR ÄLDRE ÄN DIG, ÄR DU DUM I HUVUDET?

  Reply
 47. Petra september 1, 2010 at 7:02 f m

  Härligt PAULINA !!! Flera skulle vara som du 🙂

  KOLLA IN MIN BLOGG FRÅN ÅLAND 😀

  Reply
 48. Malin september 1, 2010 at 7:20 f m

  Fanns bara en grej i hela inlägget jag reagerade på – att vi skulle vara snälla för en gångs skull för att kissie inte mår bra.. Ärligt talat, nu får du skärpa dig! Varför ska vi vara trevliga emot en tjej som är allmänt elak/härmapa och desperat? Gör allt för att synas, höras och ta efter andra? Hon har ju bara sig själv att skylla varför hon är där hon är, provocera gör hon dagligen. Men de går ju till en viss gräns, den gränsen har hon nått för länge sen, hon har sin stämpel tror inte att den någonsin kommer att förändras. Hon kanske är jättegullig o blyg utanför bloggen, men hon måste ju visa de i sin blogg också.. De är väl inte för mkt begärt? Man vet ju heller aldrig om hon talar sanning och sen ta snika till sig 500 kr för en dejt me henne i 30 min? Småtjejer veckopeng eller mobilräkning? Hur lågt får man sjunka igentligen?

  Reply
 49. Anonym september 1, 2010 at 7:25 f m

  krya på dig! 🙂

  Reply
 50. Malin september 1, 2010 at 7:40 f m

  All denna drama, är faktiskt lite kul att läsa om 🙂
  Men.. de fanns bara en sak som jag reagerade på i ditt inlägg var, att vi ska försöka vara snälla emot Kissie för att hon mår inte bra, så säg mig! Hur tänker du då?
  Varför ska vi ”försöka” vara trevliga och stötta henne? Hon har enbart sig själv att skylla att hon är där hon är och ju mer hon fortsätter ju mer kommer hon tappa läsare och även folk som tycker om henne. Visst, hon kan vara ganska dumkorkad ibland när hon skriver vilket är himla kul att läsa och all den drama som blir.
  Men hon gör ju ingenting annat än att provocera, vara en härmapa(härma och ta efter alla andra, även Britney spears) jag tycker att det är lite komiskt att hon blir försvarad, hon förtjänar det inte. Hon kanske är jättegullig och rar bakom den här fasaden men det spelar liksom ingen roll! Man gör inte som hon gör. Ingen kommer ju ihåg henne som en bra människa, bara en elak provocerande bitch! Visst jag har fattat att man måste ta ut svängarna och sådär, men de är inte okej att bete sig hur som helst och säga vad som helst och skapa nått som inte existerar. De är fult och manipulativt, svårt att veta vad som är sanning och inte.

  Och sen till en annan grej som stör mig och säkert många andra.
  Att hon har mage att ta ut 500 spänn för en dejt med henne som varar i 30 min, sen att hon inte själv kan betala för sina s.k ”HJÄLP” tycker att det är skamligt att lura småtjejer på sin veckopeng eller mobilpengar för att få träffa henne i 30 min, dessutom BETALA för sin egen fika också. De är helsjuka priser.
  Hon sjunker bara lägre och lägre i mina ögon och det har hon bara enbart sig själv att tacka! Så var det med det.

  Reply
 51. Malin september 1, 2010 at 7:46 f m

  Och just det, hänger ut alla människor till höger och vänster. Att Amir knarkar (kanske han gör, kanske inte) men de är ingenting man skriver om i en blogg inför flera tusen läsare.. Och sen lika snabbt ringer och ber om ursäkt, tänk först och handla sen. Men de gör aldrig hon!
  Jag förstår att hon aldrig blir bjuden på event, ingen vill väl umgås med henne längre.
  De tar nog på hennes självförtroende, men som jag sa innan hon har sig själv att tacka för att hon är där hon är och kan hon inte ta de så borde hon ju sluta blogga istället och hitta på nått annat med sitt liv för de här varar inte för alltid.

  Sen att hon sprutar in diverse saker, och klagar på andra?

  Reply
 52. annie september 1, 2010 at 8:14 f m

  Du kan inte skylla på att du är en oskyldig liten flicka längre. Du är faktiskt 17 år snart… Och därmed borde du veta konsekvenserna av saker och ting, så sluta skyll på det. De börjar bli uttjatat 🙂

  Reply
 53. Li september 1, 2010 at 8:30 f m

  Paow din glugg är super charmig, ditt riktiga hår kanske inte är långt men ditt löshår ser t.om bättre ut än Baby S. Du är en BABE !!!

  Reply
 54. Lisa september 1, 2010 at 8:52 f m

  läs om mitt liv som universitetsstudent och blivande ung mamma 🙂

  Reply
 55. mlii september 1, 2010 at 9:04 f m

  skitbra skrivet, men jag tänker aaaldrig va ”snäll” mott kissie..

  Reply
 56. asf september 1, 2010 at 9:09 f m

  Men, du är ibland vuxen och ibland 16 år. BESTÄM DIG
  dU SKRIVER att man ine ska vara elak, men PAOW, du skrev att hon spottade på dig och att antagligen fick aids. Är inte det elakt skrivet?
  Du är så omogen , du är inte 16 utan 10år

  Reply
 57. asf september 1, 2010 at 9:11 f m

  Fan vad bra skriver av baby senorita!!! du är vuxen när det passar dig , sen när du söker sympati från läsaren är du plötsligt bebis hahahh

  Reply
 58. Bam september 1, 2010 at 9:12 f m

  Alltså.. alla vet att GBGare spottar hela fontäner när dom kommer upp i varv. Vem försöker hon lura? ;P

  Reply
 59. malin september 1, 2010 at 9:35 f m

  men paulina, sluta beklaga dig själv!! det är det enda du gör – tycker synd om lilla dig! Varje gång du gör något dumt och verkar skämmas, och inte KAN SVÄLJA LITE STOLTHET OCH BARA ERKÄNNER DET så ska du skylla på att du är 16, ung och dum, och OSKYLDIG. FAN, SVÄLJ DIN JÄVLA STOLTHET OCH STÅ UPP FÖR DIG SJÄLV! DU KAN OM DU VILL!

  Reply
 60. maria september 1, 2010 at 9:44 f m

  Kolla gärna in mina egendesignade smycken =)

  Vingar, kors, kedjor, klackringar m.m

  shinystuff.blogg.se

  Reply
 61. bonie september 1, 2010 at 9:47 f m

  men paow du är ju inte bättre själv ! du är värre än alla dessa tillsammans… inte nog med att du är rasse så går du hela tiden på personangrepp så fort du känner dig hotad

  Reply
 62. Charlotta september 1, 2010 at 9:57 f m

  You go girl!

  Reply
 63. agnes september 1, 2010 at 9:58 f m

  wow paulina sjukt bra skrivet!! du är mycket, mycket vacker men du blev just ännu vackrare i mina ögon! du är bäääääääääst <3333

  Reply
 64. cilla september 1, 2010 at 10:19 f m

  Paow? När kommer din och Hugos låt? Det skulle ju vara i slutet av augusti och jag har suttit och väntat som ett fån. Kram

  Reply
 65. mela september 1, 2010 at 10:40 f m

  Hur fan går det med erdan låt? Skulle inte den släppas på slutet av augusti? Mycket snack och lite verksdad här..

  Reply
 66. anna september 1, 2010 at 10:54 f m

  du är galet söt 🙂

  Reply
 67. MaryCaroline september 1, 2010 at 10:57 f m

  Nej, Alexandra Nilsson mår inte bra. Det har jag misstänkt länge.

  Reply
 68. MaryCaroline september 1, 2010 at 10:59 f m

  Och kul att folk inte verkar fatta att Fångarna på fortet kommer igen. Bra att ni tittar men missar att de säger att detta är första säsongen och att detta som var nu var jubileumsavsnitt. Paulina ska vara med senare i omgång 2 🙂

  Reply
 69. mmm september 1, 2010 at 11:08 f m

  ”jag är bara en liten 16-årig flicka och min största dröm är att gå ut på krogen” HAHAHHAHAHAHHAHAHHAHHAHAHHAHAHAHHAHAAHAHHAHAH RIIIIIIIIIIIIIGHT

  Reply
 70. Anonym september 1, 2010 at 11:16 f m

  riktigt riktigt bra skrivet! du blir bara bätte och bättre hela tiden ju

  Reply
 71. stajjny september 1, 2010 at 12:29 e m

  Hon BabyS eller vad hon nu kallas verkar ju ändå bara patetisk & pinsam. Du mognar ständigt, hon, Amir & Kissie verkar ligga på latsidan med det.
  Du kanske inte har rätt hela tiden, eller säger rätt saker, men du har ju moral och principer medan dom andra bara är helt uppe och flyger och vägrar komma ner.

  Reply
 72. BELLA september 1, 2010 at 1:40 e m

  Asså du ’är fan snart 17år, hur länge hade du tänkt köra med den ”jag är så liten, det är däför jag beter mig såhär” när man är 16-17år är man INGEN liten flicka längre.

  Reply
 73. emma september 1, 2010 at 2:19 e m

  Hon är 1 år äldre än dig, och vadå ” liten 16 åring flicka” sluta salta. Ni är båda lika omogna, inget mer snack om saken. Hela blogg världen är fejk och alla är falska på ett eller annat sätt.

  Reply
 74. Birgitta september 1, 2010 at 3:02 e m

  jag har glugg, och har lyckat leva med det, det e inte så farligt, det gör dej bara mer personlig! 🙂
  och den där grejen som kommer upp varje gång man klickar in på din hemsida är lite jobbig :/

  Reply
 75. sarah september 1, 2010 at 3:06 e m

  du skriver så himla bra! 🙂

  Reply
 76. hanna september 1, 2010 at 3:46 e m

  Paow, du mår inte bra.

  Reply
 77. Carro september 1, 2010 at 3:49 e m

  Bra skrivet, är verkligen ”på din sida”!
  Hon verkar bara vara en omogen liten stackare som inte riktigt fått någon uppfostran. Tycker faktiskt synd om henne..
  Jag trodde helt seriöst att ni var lika gamla, man kan verkligen inte tro att den damen är en dag över 18, snarare 15-16..

  Reply
 78. S* september 1, 2010 at 4:01 e m

  Hej Paow!
  Är bara tvungen att säga det, din ”glugg” som du har mellan tänderna, SNÄLLA gör inget åt den? Du är hur fin och charmig som helst!! Utseendet är ju inte allt egentligen, men det är du liksom. Du passar i den, du är hur fin som helst!
  Känner mig som en stalker eller nått 😀 haha, men de e sant. du är sååå fin!

  Reply
 79. jaja september 1, 2010 at 4:05 e m

  rent skitsnack från dig. visserligen kan du ha rätt i det du säger men eftersom det kommer från dig är det bara dumt. du själv gör en sak o säger en annan så du ska minst av alla ens kommentera kissie. kissie må ha fel då o då men hon stå för det hon säger. du ändrar dig varje dag. du är för falsk att spela äkta.. slöseri me dig.

  Reply
 80. silvia september 1, 2010 at 4:06 e m

  tycker att ”gluggen” är en del av dig, det är fint och charmigt. inget att ändra på.

  Reply
 81. Anonym september 1, 2010 at 4:41 e m

  Du ser ju också ner på folk, du snackar illa om invandrare.
  Ha det bra!

  Reply
 82. Anna september 1, 2010 at 5:44 e m

  men sluta låt smart ! Du är så otroligt omogen ibland, du vill ju ha bråken? Klandrar på dessie, vad har hon gjort dit? och BS skulle aldrig vara elak mot dig om inte du hade gjort ngt, och det är du som startat att hon blivit sur eftersom du sagt att hon är ful osv :S kan du inte bara komma sen och ändra på och försöka vara snäll…Avundsjuka kallas det. Din tid är över.. jag tror inte ngn läsare tror seriöst att du är snäll

  Reply
 83. elise september 1, 2010 at 5:55 e m

  jätte söt 😀 <3

  Reply
 84. Linnea september 1, 2010 at 9:22 e m

  go paow!<3 du e grymmast, snällast, bäst o snyggast 😉

  Reply
 85. Malin september 1, 2010 at 9:45 e m

  Söt bild 🙂

  Reply
 86. olga september 1, 2010 at 9:45 e m

  du är sjukt lik ashley simpson på kortet!

  Reply
 87. mirre september 1, 2010 at 10:04 e m

  shit älskar att du har förändrts du har mognat verkligen !
  Du är så otroligt vacker puss / mirre

  Reply
 88. L september 2, 2010 at 9:02 f m

  Hej paulina! bra inlägg tycker jag! 🙂
  jag har också en glugg mellan tänderna precis som du o vill också fixa det. vad kostade de?

  Reply
 89. cassie september 2, 2010 at 9:20 e m

  Hur fan kan du säga att hon är lite mullig? :S ni är ju korade allesammans

  Reply
 90. Anonym september 28, 2010 at 10:14 e m

  Låt killen knarka om han vill, det har inte någon annan att göra med än han själv. Fyfan vad ni är löjliga, tänk när ni kommer ut ur eran ”bloggbubbla” och får smaka på det verkliga livet… Bloggbråk, hahahaha… Ska man skratta eller gråta?

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *