Jag klarar mig!

Jag som var så rädd för att mina Chili Burner skulle ta slut innan jag fick nya! Min dagliga rutin med chilikapslar fortsätter och nu kom äntligen påfyllningen hem till mamma, för två månader på en gång! Var rädd att det skulle dröja eftersom en del av er sagt att det tagit lite tid att få första paketet!

Vad kan det vara? Det skramlade lite, men fattade inte…

Men det var min älskade chillisar! 🙂

Kör ni också Chili Burner? Berätta för mig hur det går!

(Visited 339 times, 1 visits today)

56 Comments

 1. Ellinor augusti 15, 2010 at 2:06 e m

  Är det där bra för kroppen? Inte bättre att bara sticka ut och springa ibland? 🙂
  Kom in till min fotoblogg

  Reply
 2. Lenita augusti 15, 2010 at 2:11 e m

  Tar knappt alvedon när jag har ont. Tur man väger 45 så man inte behöver tänka på att beställa hem sånt shit. Jag antar att den produkten ger dig många kronor i fickan för du gör reklam för den;) Annars vet vi ju att du egentligen inte behöver ta dom.

  Reply
 3. This is sex - Bloggen om sex! augusti 15, 2010 at 2:11 e m

  Fungerar de bra? Har du märkt någon skillnad? 🙂

  This is sex – Bloggen om sex, känslor, förhållanden och allt som rör ämnena!
  // Thisissex.blogg.se

  Reply
 4. Sofia augusti 15, 2010 at 2:18 e m

  Jag började med liknande piller igår. Mina heter Burn, haha. De verkar skitbra, för jag känner mig redan mycket piggare och jag orkar mer. Sötsuget är nästan som bortblåst och mättnaden efter att jag har käkat håller i sig mycket längre än vanligt.
  Då har jag ändå bara tagit dem under en dag! Antar att dina piller funkar bra också. 🙂

  Reply
 5. Hanna augusti 15, 2010 at 2:24 e m

  FRÅGESTUND I MIN BLOGG!
  FRÅGESTUND I MIN BLOGG!
  FRÅGESTUND I MIN BLOGG!
  FRÅGESTUND I MIN BLOGG!
  FRÅGESTUND FRÅGA PRECIS VAD NI VILL!
  FRÅGESTUNDEN AVSLUTAS IMORGON ELLER OM 2 DAGAR.
  ALLA FRÅGOR BLIR BESVARADE!
  KRAM!
  /hanna från http://www.tvabrunettsystrar.blogg.se

  Reply
 6. Vendel augusti 15, 2010 at 2:26 e m

  hej Paulina! Beställde sådana jag med, undrar nu om du får några biverkningar utav dessa piller och hur man ska göra när man tar dem och hur många man tar under en dag?

  Tack för en bra blogg!
  Med vänliga hälsningar
  Vendel

  Svar: Står på paketet… Två stycken per dag och nej, inget biverkningar förutom kanske lite körig i magen allra första dagen.

  Reply
 7. sandra augusti 15, 2010 at 2:29 e m

  “Livet som cancersjuk tonåring”
  http://bissy.blogg.se/

  Beatrice, 17 år drabbades utav cancer i år. Nu bloggar hon om sitt liv och kampen till att bli frisk.

  Mycket känslor men även mycket humor! Läs hennes blogg allesammans!

  “Livet som cancersjuk tonåring”
  http://bissy.blogg.se/

  Reply
 8. ella augusti 15, 2010 at 2:31 e m

  niiiice blogg!

  Reply
 9. mikaela augusti 15, 2010 at 2:34 e m

  hur fungerar dom då? 😀 har du märkt skillnad?

  Reply
 10. emma augusti 15, 2010 at 2:45 e m

  coolt 😀

  Reply
 11. Anonym augusti 15, 2010 at 2:46 e m

  läste på din facebook om något om att du har saltvatten i dina tuttar eller vad det nu va, fatta inte riktigt vad menar du?

  Svar: Äh…????

  Reply
 12. eeeeemmmaaa augusti 15, 2010 at 2:47 e m

  är det tabletter eller ett pulver? har aldrig riktigt fattat va det är för nåt;p

  Svar: Tabletter, eller snarare kapslar som man sväljer hela…

  Reply
 13. Mia augusti 15, 2010 at 2:56 e m

  Hur gör du när du tar tabletterna?
  smular du ner de till pulver så de inte ska fastna i gluggen?

  Svar: ???

  Reply
 14. therese j augusti 15, 2010 at 3:00 e m

  du behöver inte använda dom ens 😛

  Reply
 15. johanna augusti 15, 2010 at 3:01 e m

  läs hihi 🙂

  Reply
 16. Anonym augusti 15, 2010 at 3:09 e m

  Jag undrar hur Chili Burner fungerar. Skulle uppskatta om du skrev ett inlägg hur dom fungerar osv! 🙂

  Svar: Googla på chilipreparat, chili burner och t.ex. capsiplex (tror jag) så kan du läsa tusentals sidor om hur det funkar och varför etc.

  Reply
 17. Anonym augusti 15, 2010 at 3:18 e m

  smakar dom kapslarna chilli eller ? haha

  Reply
 18. Lillan augusti 15, 2010 at 3:28 e m

  Det är bra Paulina 😀

  Reply
 19. Ananym augusti 15, 2010 at 3:31 e m

  Paulina, jag funderar själv på att börja använda dessa metoder, men jag undrar om du kan svara på rak arm, fungerar dom verkligen? är det värt att börja och när man slutar med dom går man upp i vikt? jag har svårt för att gå ner i vikt bara pågrund av träning.

  Svar: Ja, dom funkar, men man kan ju inte tro att dom funkar utan att man rör på sig. Men i kombination med träning är det bevisat i tester av Oklahoma university i USA att åtminstone den amerikanska motsvarigheten Capsiplex funkar och det finns tusentals artiklar att läsa på Google om hur bra det faktiskt är! Så ja, det funkar!

  Reply
 20. Emma-Lou augusti 15, 2010 at 3:38 e m

  Var är du fet någonstans, lilltån? 😉 Du behöver inte ta sådan där skit. Lär dig att äta rätt och sunt istället för all stekta fet mat… Rör på dig mycket. Promenader är grunden till bra hållning. Grunden. Annat kan du göra på sidan om.

  Reply
 21. Emy augusti 15, 2010 at 3:47 e m

  Det tar verkligen jätte lång tid att få hem dom! Hur länge väntade du innan ditt första?

  Reply
 22. Nelly augusti 15, 2010 at 3:47 e m

  ja sku vilja testa chili burner 🙂

  Reply
 23. julia och hazal augusti 15, 2010 at 3:47 e m

  Läs gärna vår nya skoliosblogg! kram Julia och hazal<3

  Reply
 24. Anonym augusti 15, 2010 at 3:54 e m

  vad är det för längd på ditt löshår som du satt fast? alltså när det var som längst!
  jättetacksam för svar.

  Reply
 25. Anna-Sara augusti 15, 2010 at 3:57 e m

  Gud, du är ju så fin! Fast, alltid vill man ändra något på sig själv 🙂

  Reply
 26. sussi augusti 15, 2010 at 3:58 e m

  hejsan 🙂
  hur stora e dom kapslarna? har funderat å köpa men har svårtå svälja tabletter om dom e stora.

  kramis

  Reply
 27. Matilda augusti 15, 2010 at 4:26 e m

  Niiice!

  Kommer bli finare än vad du redan är 😉

  Reply
 28. vicky augusti 15, 2010 at 4:33 e m

  Jag hade tänkt börja på det efter sommaren nu, ska börja träna och sånt, men fungerar det bra? har du märkt någon skillnad?

  Reply
 29. Ebba augusti 15, 2010 at 4:45 e m

  Kan man bara köpa dom på internet eller finns dom i nån affär? 🙂

  Reply
 30. helllllen augusti 15, 2010 at 4:48 e m

  Hjälper det verkligen? :S

  Kolla in min blogg 😀

  Reply
 31. Babydoll augusti 15, 2010 at 4:55 e m

  Du borde skriva om dom verkligen fungerar istället för att göra reklam för dom. Märker du någon skillnad?

  Reply
 32. helu augusti 15, 2010 at 4:57 e m

  sluta gör reklam för når jävl bantningspiller, du är 16, what wrong with u? nää fortsätt mata på ideal bara..ehhh

  Reply
 33. Sandra Is The Shit! augusti 15, 2010 at 4:59 e m

  Japp! Jag har också precis fått mitt andra paket för 2 månader! Har dock slarvat lite (glömt) vissa dagar, men de första 2 veckorna gick jag faktiskt ner 3 KG! Men då minskade jag lite på mitt småätande också! 😛 men det funkar ju och det räcker för mig 😉 Lycka till 😀 <3

  Reply
 34. martin augusti 15, 2010 at 5:42 e m

  Sunt och naturligt för en kvinna är att vara aningen mullig. Att banta har ingenting med vare sig sunt eller naturligt att göra.

  Anledningen till att det är status att vara smal för en tjej är att det är svårt. För, när kvinnor slappnar av så skaffar dom sig litet vikt. Dom behöver det när dom föder barn.

  Nu är det inget fel med att visa att man har starkare vilja än andra, det är inget fel med att skaffa sig status. Men det är lögn att kalla en smal kvinnokropp för sund och naturlig.

  Reply
 35. olivia augusti 15, 2010 at 5:48 e m

  najsy!!

  Reply
 36. issa augusti 15, 2010 at 6:07 e m

  snälla svara på denna frågan , jag har beställt chili burn och dem har inte kommit än men första gången fick du la för en måndag inte sant? 🙂 men den här gången fick du för två månader hur kan du få det? 🙂

  Svar: Ja, första gången fick jag en burk som räcker en månad och nu fick jag två burkar. Man får alltid två burkar åt gången efter första burken (som är en testperiod).

  Reply
 37. Elin augusti 15, 2010 at 6:18 e m

  Grym blogg du har Paulina! Jag känner för att gå ner i vikt lite, och då funderar jag: Måste man vara 18 för att beställa Chili Burner via internet? jag är bara 16. VÄLDIGT tacksam för svar, kram! 🙂

  Reply
 38. lina augusti 15, 2010 at 6:18 e m

  Hur länge har du kört med dom och har du sett/känt resultat? 🙂

  Reply
 39. Angelica augusti 15, 2010 at 6:29 e m

  Jag beställde chili burner men dewt har inte kommit, hur lång tid tror du det kan ta? 🙂

  Svar: Jag fick mina första efter tio dagar och fick nu min andra sändning för två månader… Kan ju bara svara för hur det funkat för mig, men ha lite tålamod, det kommer nog!

  Reply
 40. Em augusti 15, 2010 at 6:38 e m

  Åh herregug. Var det inte du som skrev att man inte ska banta utan äta vad man vill och gå en promenad istället? Endå äter du det där, för att gå ner? Hycklare!

  Svar: Är du läskunnig? Jag äter vad jag vill, jag motionerar när jag känner för det och mina chillisar tar jag för det sätter extra fart på ämnesomsättningen och det är inget hyckleri tycker jag, snarare bara smart… Visst kan man säker knapra färsk chili om man vill, men så mycket chili blir trist och då är kapslarna snabba och enkla att ta.

  Reply
 41. Evelina augusti 15, 2010 at 7:10 e m

  Det står ju att dom bara skicka till adresser inom norge? :S

  Reply
 42. Alexandra Neudatjina augusti 15, 2010 at 7:27 e m

  fungerar det ?=)

  Reply
 43. MalinJohansson augusti 15, 2010 at 8:20 e m

  Skulle kunna tänka mig att prova! men dom är ganska dyra va ? och var köper man dom?

  Reply
 44. Ylvah augusti 15, 2010 at 8:51 e m

  Hur mycket har det fungerat för dig? loosat lite vikt än eller hur lång tid tar det? 🙂

  Reply
 45. frida augusti 15, 2010 at 10:06 e m

  betällde precis men när fan betalar man? kom inte upp ngn sida där ja skulle fylla i kontoskit. eller kanske betalar när man hämtar ut? brukar inte köpa saker på nätet

  Reply
 46. anonym augusti 15, 2010 at 10:28 e m

  paulina?
  jag har kraftig övervikt och vill ha sånna.. Men jag är bara 12 så jag kan inte säga till mammma/pappa att jag vill ha bantnings piller.. Jag försöker värkligen gå ner i vikt, jag tränar o håller på.. Snälla, hjälp mig!
  love u and your blog<3

  Svar: Hej… Jag förstår vad du skriver, men jag tror faktiskt inte du skall börja äta Chili Burner. Du bör söka hjälp genom dina föräldrar i första hand och kanske genom skolhälsovården. I din ålder ska man inte experimentera med olika preparat! Var stark, du är ung och det finns gott om tid att få kontroll på vikten! Lycka till och kram!

  Reply
 47. anna augusti 16, 2010 at 12:00 f m

  ska man äta normalt fast man tar dom pillrena?
  hittar ingen sida där det står hur man ska äta osv..

  Svar: Ja, självklart! Googla lite om chilipreparat så hittar du många tips!

  Reply
 48. Emelie augusti 16, 2010 at 8:57 f m

  jag har beställt såna men dom kommer aldrig, det var flera veckor sen, hur lång tid tar det?:)

  Reply
 49. evelina augusti 16, 2010 at 12:33 e m

  Jag skulle beställa hem dom där igår, men jag kom bara till deras första sida? Vad hände? Svara till min mail är du jättegullig!

  Reply
 50. jj augusti 16, 2010 at 7:19 e m

  paow! jag tycker du har jätte jätte fin kropp, du borde nt bli smalare
  din kropp är verkligen sjukt snygg! 😮

  Reply
 51. micca augusti 16, 2010 at 8:22 e m

  hej paow! Funderar verkligen på att börja med Chili Burner.. Men funkar dom verkligen? Asså det är inget man blir lurad på? Och när dom tar slut går man upp i vikt igen? kram (svara på mail eller blogg)

  Svar: Jag vet bara vad jag läst och vad jag känner. Det finns tester gjorda av universitetet i Oklahoma om effekten av chilipreparat. Det är väldigt populärt över hela världen och om jag förstått det hela rätt så upphör effekten (den extra förbränningen) om man slutar äta dom, men om det är bra eller dåligt beror ju liksom på vad man vill uppnå….

  Reply
 52. Sara augusti 16, 2010 at 8:23 e m

  din hora vrf tar du bort min komentar??? jo för att allt det här me dina skit tabletter inte funakr och bara reklam som sagt! kommigen allihopa hon bara ljuger!

  Reply
 53. emma augusti 16, 2010 at 8:57 e m

  hej! , prövade nyss att att beställa hem men det kommer upp ”telefon” hela tiden , och det gåt inte att beställa hem ;o blev det så för dig ockå , om det blev så vad ska man göra då , snälla svara! 🙂

  Svar: Förstår inte riktigt vad du menar…? Jag had einga som helst problem att beställa!

  Reply
 54. Pernilla juni 8, 2012 at 11:37 e m

  Hej! Har precis fått hem mina chili burner, så tänkte testa dem. Men måste nu börja med och tänka på vad jag stoppar i mig sötsaker. Samt att röra på mig mer. Har alltid varit smal i hela mitt liv men efter sista barnet, så går det bara uppåt och det går fort, har nu 15 kilos övervikt och trivs inte med mig själv. Några kilon över är okej, men ej 15kg.
  Till dig Sara varför använder du så fult ord. Om det fungerar för någon är det väl bra, vad du anser är så kallat skit. Med vilja kan man flytta berg, sägs det och jag tror att det är likadant om man bara tror på något riktigt mycket. Så om du inte har något vettigt att säga, så säg ingenting, tala är silver i ditt fall grus, tiga är guld. Kämpa på alla ni som tror.
  Å ett till sak, ni som är unga tänk inte så mycket på övervikt, om det inte är skadligt för er hälsan vill säga.Ni är vackrare än ni tror. kramar till er alla

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *