Mest patetiska programmet ever

Dom har satt ett gäng ungdomar från olika håll i Sverige i ett hus i Tylösand tillsammans med en massa alkohol och kondomer. Den ena mer vulgär än den andra, spyor hit och dit. Sex utan censurering. Den ena mer patetisk än den andra.

Men gosh I love it! Det slår Paradise hotel med häääästlängder. Det är sånt här medelsvenssons hatar att titta på. Det är ett sånt TV-pogram som mammorna stänger av när deras 13-åriga dotter ska titta. Och att tjejer kommer att ha våra drömmar om James är inget nytt. Att Jockieboi är den skönaste ever, att han den lilla rang är den mest jobbiga människa jag någonsin sätt. Och sen så har vi han Nemo som knullar hela tiden. Som ett oproffsigt Paradise-hotel avsnitt. Sånt som vi ungdomar älskar att titta på!

Och jag måste bara passa på att säga att Maskinen är jävligt snygg. Som Tim från mammas pojkar fast mer tuff! Och han Nemo kommer att bli bögfavoriten. Och sen så kan jag ju passa på att länka den skönaste killen ever http://jockiboi.se

Det går på TV Onsdagar 22:00 på kanl 5. Och glöm inte, GE DET EN CHANS!

För att titta på första avstnittet gå in här: http://www.kanal5play.se/program/play/kungarnaavtylosand-s01e01

 

(Visited 185 times, 1 visits today)

79 Comments

 1. Josefine september 10, 2010 at 6:43 e m

  Har aldrig sett det. Tycker du att jag borde det ? 😛

  Reply
 2. ida september 10, 2010 at 6:44 e m

  Det mest meningslösa programmet hitills.En bunt idioter som super och knullar bort sina hjärnceller.
  Och dom härmar jersey shore till 100 och hur ofta är det i sverige vi kallar varandra tex maskinen…det är bara något dom kom på innan programmet som ett jippo.!Suck..deras föräldrar måste vara stolta!

  Reply
 3. Hanna september 10, 2010 at 6:45 e m

  Fy fan du.
  Du lyckades ordentligt sabba en jävla massa i ditt inlägg.
  Din svenska suger verkligen tjejen!

  Annars så, ja…
  Du skriver en del roliga inlägg!
  Kämpa på! 🙂

  Reply
 4. felicia september 10, 2010 at 6:46 e m

  det bästa jag någonsin sätt! 😀

  Reply
 5. M september 10, 2010 at 7:01 e m

  Det är så jävla pinsamt!!!!

  Reply
 6. :) september 10, 2010 at 7:11 e m

  Nathalie är min släkting!

  Reply
 7. evelina september 10, 2010 at 7:14 e m

  Kolla in min blogg & kommentera gärna!! 🙂

  Kolla in min blogg & kommentera gärna!! 🙂

  Kolla in min blogg & kommentera gärna!! 🙂

  Kolla in min blogg & kommentera gärna!! 🙂

  Kolla in min blogg & kommentera gärna!! 🙂

  Kolla in min blogg & kommentera gärna!! 🙂

  Kolla in min blogg & kommentera gärna!! 🙂

  Kolla in min blogg & kommentera gärna!! 🙂

  Kolla in min blogg & kommentera gärna!! 🙂

  Kolla in min blogg & kommentera gärna!! 🙂

  Kolla in min blogg & kommentera gärna!! 🙂

  Kolla in min blogg & kommentera gärna!! 🙂

  Kolla in min blogg & kommentera gärna!! 🙂

  Kolla in min blogg & kommentera gärna!! 🙂

  Kolla in min blogg & kommentera gärna!! 🙂

  Kolla in min blogg & kommentera gärna!! 🙂

  Kolla in min blogg & kommentera gärna!! 🙂

  Kolla in min blogg & kommentera gärna!! 🙂

  Kolla in min blogg & kommentera gärna!! 🙂

  Kolla in min blogg & kommentera gärna!! 🙂

  Puss till alla som kollar min blogg 😉

  Reply
 8. michaela september 10, 2010 at 7:21 e m

  Dom är ju bara wannabe jersey shore! verkar vara ett skit pogram.

  Reply
 9. theresej september 10, 2010 at 7:25 e m

  haha har funderat på att titta på de, i alla fall ge den en ärlig chans. haha

  Reply
 10. fanny september 10, 2010 at 7:27 e m

  älskar det också <3

  Reply
 11. nathan september 10, 2010 at 7:27 e m

  Tylösand*

  Reply
 12. Amanda september 10, 2010 at 7:40 e m

  Det är ett sjukt ball program snacka om att man sitter bänkad framför teven varje onsdag 😀

  Reply
 13. emma september 10, 2010 at 7:44 e m

  videon som desirée la in, den som du sjöng på, tog hon bort den igen eller? hann aldrig se den 🙁 har sett en massa kommentarer om att du har en bra röst och att det bara behövs lite träning, så blev lite nyfiken på hur din röst låter utan effekter, men hittar inte den? :S

  Reply
 14. ellie september 10, 2010 at 7:51 e m

  haha håller med!

  Reply
 15. Josefine september 10, 2010 at 7:51 e m

  Haha, jag tycker programmet är sjukt skönt!

  Reply
 16. ELISE september 10, 2010 at 7:54 e m

  Du har vuxit så himla mycket i mina ögon. När du började blogga gillade jag dig inte, eller rättare sagt, jag gillade inte din blogg. (Jag har ingen aning om hur du är privat, och tänker inte döma dig). Men nu är din blogg faktiskt intressant! Jag ser fram emot att läsa den när jag kommer hem från skolan. Fjortis-stilen är så last year.. 😉 Haha.. Ne nu skoja jag lite.. 🙂 KRAM!

  Reply
 17. Tessan september 10, 2010 at 7:56 e m

  FAN!!! Jag missade det jue…

  jaja få kolla på kanal5 play när jag kommer hem från semestern!

  Reply
 18. lady do or die september 10, 2010 at 8:00 e m

  Supa + knulla and I’m in, men allvarligt? Folk i sådana program tror ju att de ska kunna bli kända på skiten. DET är det löjliga.

  Reply
 19. sara september 10, 2010 at 8:12 e m

  tycker oxå det är patetiskt. det är typ sveriges motsvar till Jersey Shore eller vad det heter…. och bara det är patetiskt, tycker att Sverige har så kass fantasi så dom måste göra likadana program som Amerika…

  Reply
 20. Josefine september 10, 2010 at 8:18 e m

  Kika in på min blogg och se videon när jag piercar tungan 😀
  Mitt senaste inlägg är också rätt roande faktiskt ;D

  Reply
 21. frida september 10, 2010 at 8:20 e m

  Tycker det är ett jättekul program, dessutom är en av mina tjejpolare en av dem i huset;)

  Reply
 22. katja stolt halmstadbo september 10, 2010 at 8:28 e m

  kan säga att dom skämmer ut tylösand och hela halmstad, vf jag säger de är för jag bor i halmstad kan ju säga att halmstad är bättre än så här halmstad är en hur bra och trevlig stad som helst men de där porgramet SUGER!! 🙂

  Reply
 23. jonna september 10, 2010 at 8:31 e m

  haha , jag råkade somna när jag skulle kolla på det ! 🙁

  Reply
 24. Anna september 10, 2010 at 8:49 e m

  har inte sett det men gick in på länken. såg bara att det stod att
  det är 18-årsgräns för att se det. så du får ju inte se det haha.

  Reply
 25. felicia september 10, 2010 at 8:50 e m

  haha jag tyckte det var ganska underhållande!

  Reply
 26. amanda september 10, 2010 at 8:51 e m

  jersey shore-wnb -.-

  Reply
 27. maria september 10, 2010 at 8:53 e m

  Kolla gärna in mina egendesignade smycken =)

  Kors, vingar, ringar, budskap, änglar mm

  shinystuff.blogg.se (Gratis frakt!)

  Reply
 28. Tilda! september 10, 2010 at 8:57 e m

  Shit, kolla in denna girl-blogg!

  Reply
 29. sandra september 10, 2010 at 9:01 e m

  Jag är så jävla förbannad! Vad fan är det för en jävla idiotjävel jag har att göra med egentligen?! Vem fan tror det lilla aset att han är?! Totalt fucking otroligt! Avskyr inte du med de där jävla kukarna som inte för allt i världen kan förstå att de faktiskt kan ha fel!?!? Jag kan nästan inte fatta det själv, en sån fetjävla fitta han är!

  Reply
 30. Pauline september 10, 2010 at 9:15 e m

  Hahaha, sååå himla Jersey Shore, men man fastnar absolut! Det tog lååång tid tills jag fick kolla på Paradise Hotel, haha

  Reply
 31. Joakim Berg september 10, 2010 at 9:20 e m

  Du är bästa bloggerskan paow=) och det är från hjärtat=)
  Okej hugo också<3

  Reply
 32. Anonym september 10, 2010 at 9:26 e m

  Sverige är så sjuk jävla B med allt. Jersey Shore är så sjukt mycket bättre och roligare.

  Reply
 33. Linda september 10, 2010 at 9:30 e m

  Hej 🙂
  ja vet inte varför ja skriver med tanke på att du antagligen inte kommer att läsa kommentaren då du har flera 100 andra men ja ger de ett försök!
  Ja vill berätta att du har blivit en helt annan människa på bara ett par månader, innan brydde jag mig inte om att läsa din blogg då ja tyckte du va fjortis och de bråkades hit och dit, men nu har du blivit en total omvändning du är mognare i sättet, du har lagt allt de där bakom dej och gått vidare och blivit en riktig beundransvärd tjej! Tack för att du har visat att de går, du verkar vara glad,spontan och rolig tjej men med attityd! och ja gillar dej stenhårt!
  Jag hade verkligen velat träffa dej någon gång i livet!
  Jag tycker du verkar vara en helt underbar person och de du nämnde i tidigare inlägg, så ska du veta att du är otroligt vacker för den du är och människor som beter sig så är oftast avundsjuka. de vet du redan men de kan vara skönt att någon annan också ser de!
  Ta hand om dej, you rock girl!

  Reply
 34. frida september 10, 2010 at 9:37 e m

  När man läser några inlägg under. asså jag börja typ gråta på riktigt. herregud. och att du inte skulle kunna kolla dina kommentarer för att du inte vill bli ledsen . JÄVLA IDIOTER SOM KOMMENTERAR SÅNT SKIT. även om jag har förstått att du inte *brukar* ta åt dig så ändå. jag vet inte hur jag ska förklara att du verkar så jävla bra. jag låter säkert som en tönt . men bara för att du är känd så ska man väl inte hacka på dig. dom som hackar på dig här skulle aldrig gå in på en mindre blogg och skriva samma sak. så ÄVEN om du har dåliga dagar så ska man väl ändå kunna titta på sina kommentarer utan att bli mer ledsen?
  du är så jävla cool. inte många skulle palla med att ha så många idioter som kommenterar skit varje inlägg. du är bäst 😀

  Reply
 35. Anonym september 10, 2010 at 9:38 e m

  tylÖsand *

  Reply
 36. Babydoll september 10, 2010 at 10:03 e m

  Typ som en annan typ av big brother. Visserligen tyckte jag om att titta på big brother, men detta tar fan priset. Jag håller helt med dig om dina åsikter, sjukt patetiskt.

  Reply
 37. Louise september 10, 2010 at 10:07 e m

  Jag tycker att det var pinsamt äckligt och jävligt roligt 😀 MEN jag tycker att jockiboi verkar vara dum i huvudet, en sån äcklig människa har jag aldrig sett förut. Och att det är en sån dålig ripoff av Jersey shore var också dåligt eftersom dom i Jersey shore har en attityd som jag älskar och i kungarna så var det typ en tävling om att vara så äcklig som möjligt 🙂

  Reply
 38. Anonym september 10, 2010 at 10:15 e m

  nemo.blogg.se

  Reply
 39. Sara september 10, 2010 at 10:18 e m

  Där skulle du passa in alldeles utmärkt, Paulina 😉 fjooooorre

  Reply
 40. Moa ♥ - FUCKINGPOSERS september 10, 2010 at 10:27 e m

  jag såg på det i onsdags, men missade slutet.. men som du, jag älskar det! 😀

  Reply
 41. per september 10, 2010 at 10:35 e m

  det stavas tylösand och du är patetisk

  Reply
 42. Ceciliadarling september 10, 2010 at 10:41 e m

  Jag tycker det hela mest verkar bara vara enbart patetiskt!

  Reply
 43. Anonym september 10, 2010 at 10:47 e m

  har inget med inlägget att göra.
  Men man vet ju egentligen inte vad man ska tro i bloggvärlden osv.
  Men ärlit, eran låt är ju hur bra som helst!
  Fan skit i vad andra säger, det är ju hur rolig grej som helst.
  Vem skulle inte vilja spela in en musikvideo, med sin pojkvän hihi.
  Och att du har högpanna, fan de har jag med.
  Och folk har kommenterat de, men fan varför ska man bry sig..
  stå upp för dig paulina : )

  Reply
 44. sofie september 10, 2010 at 10:58 e m

  Såg de imorse och visste inte om jag skulle skratta eller gråta.

  Reply
 45. minischulman september 10, 2010 at 11:05 e m

  ahha ungdomar är det väl ändå inte ? :p unga vuxna däremot.

  Reply
 46. sarah september 10, 2010 at 11:16 e m

  haha jag försökte verkligen att kolla på det men guud vad dåligt det var!
  en riktigt dålig kopia på jersey xhore

  Reply
 47. Sofie september 10, 2010 at 11:39 e m

  ja den serien är helt underbar, älskar jocke

  Reply
 48. Ellen Lennström september 10, 2010 at 11:46 e m

  Hej Paulina, det är ett skit program, bor i halmstad som redan är utsed att vara sveriges horigaste stad, och denna serien gör ju inte så att man blir mer stolt över den, tycker att det är pinsamt och ännu mer att jag känner personerna. Så alla ni som säger att det bara är pinsamt att kolla på tänk på att bo i den här jävla staden

  Reply
 49. jennifer september 10, 2010 at 11:46 e m

  Måste se!! bara älskar paradise hotel, kan man se det på nätet? 🙂

  Reply
 50. Linn september 10, 2010 at 11:54 e m

  Hej Paulina
  Läser din blogg dagligen. Jag är 28 år och känner igen mig mycket i ditt logiskt tänkande. Du har inte så många år på nacken men är redan väldigt ” street smart”. När man ser världen för vad den är så kan man leva i den oxå. De finns många hinder genom livet men du är en ”sån” som fixar det. Jag tror på dig! Du kommer att lyckas bra. Känd eller inte… Ha de bäst.

  Reply
 51. Elise & Michelle september 10, 2010 at 11:57 e m

  Nyaste och fräschaste modebloggen! Vi ger tips på budget och lyx! Senaste trenderna och annat roligt! 🙂

  LÄS VÅR BLOGG! LÄS VÅR BLOGG! LÄS VÅR BLOGG!

  btw Paow du är den bästa bloggaren! 🙂

  Reply
 52. Bekymrad september 10, 2010 at 11:58 e m

  Värsta programmet som visats under tv:s historia, finns ingen skam i något de gör blää!

  Reply
 53. anonym september 11, 2010 at 12:17 f m

  om du hade varit egen halmstad bo hade su skämmts över pogrammet!
  alla ni andra som inte är på tylösand på sommaren får fel uppfattning om hur det är här!
  HATAR pogrammet! skämmer ut halmstad (tylösand)

  Reply
 54. Lillan september 11, 2010 at 1:53 f m

  Så rätt

  Reply
 55. Lissandra september 11, 2010 at 2:57 f m

  jag vet vem nemo är vi gick i samma skola, han var inte så han var i programet, men folk förändrars efter 3 år:P men han är mer sig själv nu tror jag, tänkte inte på han när vi gick i samma skola. för du var han en person som man inte såg, men bra för han:) älskar att han visar sitt rätta ja.

  Reply
 56. L september 11, 2010 at 3:25 f m

  haha nu tänker jag kommentera bara för jag e dragen o glad , men håller med dig! jag har fan sprungit runt hela kvällen o frågat mina folk om dom såg ”den svnenska veriastionen” av jersy shore (inte för att jag såg jersy shore, men man kan ju spela vetande) såå jävla nice vare iaf o man blev ju inte liiite taggad av att se de!

  HA D , fan vad töntig jag är som läser bloggare, men jobba på, hahahah!

  Reply
 57. Filippa september 11, 2010 at 8:22 f m

  Wb jersey shorey till 100procent!!!!!!!!

  Reply
 58. Vilma september 11, 2010 at 10:37 f m

  Min kompis pappa har gjort det 😀

  Och på tal om ingenting.
  Häromdan satt jag och kollade lite på dina äldsta inlägg. Du umgicks med Dessie, du var ganska mycket fjortis och så vidare… Jag tycker verkligen att du har förbättrats! När jag började läsa din blogg tyckte jag verkligen inte om dig. Jag gillade inte dina åsikter om invandrare etc, men bara så du vet så gillar jag dig typ mest i bloggvärlden nu 😀

  Reply
 59. sandra september 11, 2010 at 12:37 e m

  Det lite tråkiga med det här programmet är att alla är så korkade. Visst att de har sex i tv osv . Det är ju korkat, men de är inte alls det jag menar. Asså om man kollar på amrikanska motsvarigheten så har faktist jwow och mike the siution en hjärna. Även fast det ochså knullar runt i tv mm.

  Haha ungäfer så här menar jag. ” ojj kolla där är en fisk. Den är guldig, HHHIHIBIHI!”
  Mednans de riktiga jersey shore gänget i usa faktist kan ha ljupa konversationer.
  Iaf så är det tråkigt att alla är så korkade i programmet kungarna if get what i mean :p

  Reply
 60. Elin september 11, 2010 at 12:41 e m

  Niiiice!

  Kolla min blogg!

  Läs om min galna kväll och natt!

  Party

  sprutorgasm

  efterbrak!

  Reply
 61. Felicia september 11, 2010 at 12:48 e m

  Håller med dig. Tyckte det var ett jätte skojj program, alla värkade så blåsta

  Reply
 62. Peter september 11, 2010 at 12:53 e m

  Det roliga med den här typen av program är att man kollar och skrattar åt när freaksen gör bort sig genom att bete sig som svin.. Man skrattar ju ÅT dem och knappast med dem.
  Det sorgliga är att vissa sedan ser upp till deltagarna som idoler. Som vuxen kan man se på skiten med distans, frågan är om en ung tonåring kan det..

  Reply
 63. Anonym september 11, 2010 at 1:03 e m

  Svensk version av jersey shore, Jersey shore är typ 1000 ggr bättre.

  Reply
 64. madde september 11, 2010 at 1:54 e m

  jag missade det avsnittet! är det roligt? 🙂

  Reply
 65. veronika september 11, 2010 at 2:19 e m

  rang går på min skola, han är exakt likadan i vanliga fall haha. sjukt irriterande alltså…. 🙂

  Reply
 66. Nemo Hedén september 11, 2010 at 3:22 e m

  Kul att du gillar det! 🙂

  Reply
 67. josse september 11, 2010 at 3:25 e m

  Ungdomar ?? hela gänget ser ju ut o vara 25+ 😛

  Reply
 68. sanna september 12, 2010 at 11:52 f m

  Det är ju den svenska versionen av jersey shore som går på mtv, det är tusen gånger bättre än det svenska så om du gillar det svenska så borde du verkligen kolla på jersey shore:D

  Reply
 69. Vilma - fotoblogg ♥ september 12, 2010 at 5:35 e m

  Har sett när dom spelade in det, bor nämligen i halmstad. och samma kväll som dom var på Salt, var jag där.
  Kan säga att dom är riktigt pinsamma, Nemo vinglade fram till min morbror och började snacka om typ, sprit ? med honom , pinsamt !

  Reply
 70. uggs cheap december 29, 2011 at 11:14 e m

  Several retailers could have the particular ugg boots outlet that you would like, and you also could possibly buy them with a lower price.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *