God morgon!

Hej hej!

Jag vaknade precis. Igår så hann jag helt enkelt inte blogga. Igår så låg jag helt död i sängen ända fram tills kl 3 då min BFF kom hem till mig. Sen så mötte vi upp Rosanna och Sibel och gick och käkade lunch på OjOjOj. Blev en hummerpasta och skagentoast. Hihi, skaldjur is the shit men tyvärr så vet jag inte om det var gott, eftersom jag är stormsjuk och täppt i näsan! Sen så skulle dom springa iväg så jag och Annie gick runt och tittade i affärer, fick med mig lite sakar hem, men visar er det sen!

Sen så åkte vi hem till mig och fixade oss lite och så drog vi till Hammarby Sjöstad och skulle tydligen föra lite.. Och ja, jag är så jävla korkad som dricker alkohol när jag är sjuk. Sen så bar det in mot city.. Och sen så åkte vi hem, en rätt lugn kväll, men ändå rätt trevlig 😉

Jag och Rosie!

Och så fina Sibel! 

Skitgod! Tror jag iallafall 🙂

 

Rosie and me igen

.

Finisar 😀

Jag och en söt läsare jag stötte på igår!

Annie och Emelie.

Sessan Josefin och jag 🙂

(Visited 32 times, 1 visits today)

14 Comments

 1. Maggie september 2, 2010 at 10:05 f m

  Fina bilder 🙂

  Reply
 2. MaryCaroline september 2, 2010 at 11:26 f m

  Skaldjur är sjukt gott 🙂

  Men hur har du lärt känna Sibel? Undrar också om du skriver att hon är en bra artist för att du känner henne eller för att du verkligen tycker det? Själv tycker jag inte hon är bra och enligt vad jag hört från många olika håll är hon medioker och ger inte allt på sina uppträdanden och är allmänt tråkig artist. Vad tycker du själv? (Utan att vara partisk).

  Reply
 3. din mamma september 2, 2010 at 4:12 e m

  Hhahaha Emelie är största kioskmongot

  Reply
 4. rebecka september 2, 2010 at 7:05 e m

  sessan , heter hon therese ? 🙂

  Reply
 5. Anonym september 2, 2010 at 7:31 e m

  läsaren som du stötte på är en bitchhhhh !!

  Reply
 6. Johanna september 2, 2010 at 9:13 e m

  Var har du köpt din skjorta? Skitsnygg! =)

  Reply
 7. olivia september 2, 2010 at 10:10 e m

  trevligt!

  Reply
 8. sarah september 2, 2010 at 10:51 e m

  ser mysigt ut 🙂

  Reply
 9. , september 3, 2010 at 12:35 f m

  läsaren är en riktiiig hora 😉

  Reply
 10. Elin september 3, 2010 at 8:58 f m

  Titta gärna in min blogg där jag skriver om olika saker men ger mest tips om frisyrer, produkter med mera.

  Reply
 11. Elin september 5, 2010 at 2:37 e m

  åååh vad hungrig jag blev nu då! Bakfylle käk nästa!
  Min natt var heeelt galen! Blev tagen av polisen!

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *