Hemma nu!

Hello bitches!

Nu kom jag precis hem. Orkar egentligen inte blogga, men uppdatering har ju varit lite si så där. Aja, nu kör vi, min kväll.

Började med att jag mötte upp Paris och sen så mötte jag upp min fina vän Micca. Vi drog hem till snygga Kate som bor precis vid mig, där blev det någon drink och en massa skitsnack. Och jag träffade så otroligt trevliga människor där! Sen skulle vi dra vidare till Skanstull där det var vuxna människor som inte kunde bete sig så så vi drog vidare. Tyvärr så hade en av mina bästa vänner lite svårt att bete sig mot en av mina andra vänner så ja, vi drog vidare. Tråkigt att man inte kan bita ihop och vara trevlig…

Men jag ska inte klaga, trots idioter och bitchiga människor så kan man i alla fall försöka att vara trevlig, annars så hamnar man på samma ställe som Kissie. Tror ni att jag tycker om alla människor jag träffar så tror ni fel, men mina föräldrar har ändå lärt mig hur man ska bete sig 🙂 Godnatt!

Kate och Paris the stalker!

Micca var på hugget i skålen full med ostbågar..

Haha, fan vad jag ser full ut.. Men det var så jävla varmt hemma hos Kate. Och ser ni drickan? Typ 12% alkohol men det var så jävla gott om man blandade det med Sprite. Smakade typ hallonsoda. Ooh 😀

(Visited 14 times, 1 visits today)

60 Comments

 1. julia september 5, 2010 at 1:54 f m

  det ser ut som ni trots det haft kul 🙂

  Reply
 2. Anna september 5, 2010 at 2:04 f m

  Fina bilder. 🙂

  Reply
 3. Bra sagt september 5, 2010 at 2:45 f m

  Det är 25% alkohol i Girl. Jag dömer dig inte på så sätt pga att du dricker men om du ska visa upp en bild på dig och alkohol så behöver du väl iallafall inte ljuga om procenten bara för att du tidigare om och om och om sagt att du inte dricker.

  Reply
 4. gill september 5, 2010 at 2:49 f m

  Ursäkta, men vad har du som är så mycket bättre än Kissie???

  Reply
 5. h september 5, 2010 at 3:54 f m

  25% haha

  Reply
 6. Anna september 5, 2010 at 4:53 f m

  du verkar haft en awsome eve !

  Reply
 7. Saga september 5, 2010 at 8:42 f m

  Snygga boobies 😀

  Reply
 8. Elnas september 5, 2010 at 9:03 f m

  Vackra var ni då allihopa :)!

  Reply
 9. melina september 5, 2010 at 9:15 f m

  vill smaka den 😀 rosa ”girl” alltså 😉 haha

  Reply
 10. Maria september 5, 2010 at 9:24 f m

  Vad roligt du ser ut att ha! 🙂

  Reply
 11. Mia september 5, 2010 at 9:37 f m

  Varför ska du alltid ha så utmanande kläder*?

  Reply
 12. Lillan september 5, 2010 at 9:37 f m

  Härliga bilder! 😀

  Reply
 13. michaela september 5, 2010 at 10:19 f m

  Varför kallar du han stalker? följer han efter dej jämt och tror ni är ihop eller? han är ju typ bara en kille som gillar din blogg :O

  Reply
 14. Anonym september 5, 2010 at 10:35 f m

  haha, 25% snarare? 🙂

  Reply
 15. --- september 5, 2010 at 10:37 f m

  Du är så jävla dum i huvudet, Du vet inte ens vad du pratar om så jävla pinsamt

  Reply
 16. Sofie september 5, 2010 at 10:39 f m

  varför inte dricka hallonsoda istället då?

  Reply
 17. Isabelle september 5, 2010 at 10:58 f m

  Hur får man tag i dendära girlflaskan? 🙂
  Du har en mycket bra blogg!

  Reply
 18. sonia :) september 5, 2010 at 11:09 f m

  :):):):)<3<3<3

  Reply
 19. greta garbo september 5, 2010 at 11:13 f m

  Hahaha du är ju bara för trög!
  Det står på bilden du la upp innan att det är 25 % och inte 12 %. ganska mycket mer skillnad…

  Reply
 20. Maria september 5, 2010 at 11:36 f m

  Paow, Paow, Paow.. Din dumma naiva jävel. Tycker du att de personer som ska driva Sverige enbart ska lägga ner tid och pengar på invandringspolitik? Tycker du inte att det finns viktigare saker att fokusera på? Varför tror du att det blir bråk i segregerade områden som t.ex. Rinkeby? Sätter man alla på samma ställa så är det givet att det blir konflikter. Man sätter turkar med kurder, israeler med palestiner osv. Klart som fan att det blir bråk. Bara för att personerna har i princip samma hudfärg så betyder det inte att man känner sig hemma. Sätter man dig med en ryss, en polack och en litau så känner du väl dig inte så hemma? Varför inte? Ni är ju trots allt vita allihopa, MEN ni kan inte förstå varandra!

  Det är förmodligen oerhört svårt att anpassa sig till ett annat land. I Rinkeby går alla man känner på social bidrag, mamma, moster, kompisarnas mamma. Klart man får fel uppfattning. Och om föräldrarna inte får en SFI, vem ska då hjälpa barnen i skolan med läxorna om föräldrarna inte kan svenska? Då år skolan skit och man struntar i den, vilka ska man umgås med? Jo – man umgås med de som inte heller går i skolan och man hamnar snett. Även om föräldrarna erbjuds SFI så är det mycket möjligt att de är analfabeter. Det finns massor av jobb i Sverige som vi kan erbjuda, bland annat finns det massor inom vården.

  Tänk dig en situation där en liten pojke på 7 år vaknar mitt i natten i Kosovo av att dörren sparkas in av några män, pappan skjuts på en gång och mamman våldtas framför pojkens noggranna uppsyn. Han flyr till Sverige. Klart som fan att han är skadad för livet! Men då SD vill minska asylsökningarna till ett minimum så kommer förmodligen den här pojken skickas hem. Invandrare är inte överrepresenterade i att göra brott, snarare är svenskarna det. SD kommer med falsk statistik. Det finns ingen ny stat

  Svar: Du svamlar. Det står var och en fritt att bosätta sig var man vill i landet, man behöver inte nödvändigtvis bosätta sig där det finns många invandrare.

  Det finns inte massor med jobb… Inte just idag, men vad som kommer i framtiden vet vi inte, men säkert blir det bättre 🙂

  Ditt exempel med Kosovo är direkt felaktigt. Kosovo idag är inte ett område från vilket man behöver fly. Ditt påstående om att svenskar är överrepresenterad i brottsstatistiken får vem som helst som inte är helt förd bakom ljuset att skratta. Har du någonsin försökte ta reda på verkligheten? Gå till en domstol under en vecka, skriv ned alla namn från listan över vilka som är misstänkta (tilltalade) i alla målen, ta fram en liten miniräknare och jämför med befolkningsstatistiken så kommer du vara tyst sen. Eller stå upp och kräva förändring.

  Reply
 21. Maria september 5, 2010 at 11:38 f m

  …statistk om detta, iallafall inte från någon opartisk sida. Och man måste också titta på VILKA sorters brott invandrarna sitter inne för. Och invandrare är även finnar, litauer, irakier, somalier, tyskar osv. Paow, du är för ung för att veta någonting om invandringspolitiken vilket du tydligt visar i dina inlägg. Man måste tänka innan man öppnar käften, en dag kommer dina uttalanden att få konsekvenser. Du vet att du är svensk när du inte ser någon skillnad på araber/turkar/kurder/assyrier och använder samlingsnamnet ”turkjävel” för att beskriva dem.

  Svar: Okej. Bra. Du menar att BRÅ inte är opartiska? Den statistiken är gammal eftersom inga mätningar gjorts på tio år, men att tro att det skulle blivit bättre är nog bra naivt.

  Ja, du kanske kallar folk för ”turkjävlar”, men det gör inte jag och jag vet att vi har invandrare från stora delar av världen, men det är ett faktum att vi har mer problem med vissa grupper och mindre med andra.

  Att påstå att man inte ska få uttala sig om saker på grund av sin ålder är ju så tråkigt att höra. Politik är åsikter och alla har vi åsikter, oavsett ålder, och alla har vi rätt att berätta dessa… Yttrandefriheten är inte värd något alls om den inte används för att uttrycka rätt åsikter verkar det som. I så fall är den inte heller värd mycket, men min åsikt är att det är väldigt viktigt att man ska få säga och tycka vad man vill.

  Reply
 22. maria september 5, 2010 at 11:42 f m

  Kolla gärna in mina egendesignade smycken =)

  shinystuff.blogg.se

  Reply
 23. Bak-Fanny, Fannykakburk september 5, 2010 at 11:43 f m

  Letar du efter en inte så himla vanlig blogg?!
  Då finns jag här! Jag bloggar om bakning, lite mat och fotografering, men mest om bakning!
  Kram Fanny

  Reply
 24. Sofie september 5, 2010 at 11:50 f m

  Gud vad alla ska skriva nedlåtande kommentarer!
  Låt tjejen gå klädd som hon vill? Hon är fin som hon är.

  Reply
 25. Frida september 5, 2010 at 11:51 f m

  skulle gärna vilja smaka den!

  Reply
 26. sandra ♥ september 5, 2010 at 11:57 f m

  ni verkar ha haft trevligt 🙂

  Reply
 27. Emma september 5, 2010 at 12:01 e m

  HEJ:D

  Reply
 28. Hanna september 5, 2010 at 12:16 e m

  Fiina bilder.

  Reply
 29. Lina september 5, 2010 at 12:28 e m

  Hej kolla in min blogg 🙂

  Jätte bra blogg du har! 🙂

  Reply
 30. high heel girl september 5, 2010 at 12:33 e m

  Hej Paulina!
  Först vill jag tacka dig för en awesome blogg, och du har verkligen inspererat mig med din ”dresscode”. Och det är så här, jag är 13 år gammal och jag älskar klackskor! Jag föredrar det till allting, men jag vågar inte riktigt ha det på mig, för det är ingen annan som jag känner som använder det. Så min fråga är, hur gammal var du när du böjade använda klackskor?:)

  Tacksam för svar, kram!

  Reply
 31. sara september 5, 2010 at 12:37 e m

  Paaaaaris!!!! 😀 😀 😀 <3 ÄLSKA!

  Reply
 32. Emelie september 5, 2010 at 12:46 e m

  Du är smart du;)

  Reply
 33. Theresé Adelman september 5, 2010 at 12:52 e m

  Paow du blir fan fin på alla bilder, hur lyckas du!? 😀

  Reply
 34. Luucy september 5, 2010 at 1:01 e m

  Haha nice 😀 Hoppas du hade en kul kväll!

  Reply
 35. elin september 5, 2010 at 1:03 e m

  25 %

  Reply
 36. Anonym september 5, 2010 at 1:07 e m

  har du och hugo gjort slut? :O

  Reply
 37. Anna-Sara september 5, 2010 at 1:11 e m

  Var kan man köpa en sån där då? 🙂 Lät ju himla gott! ;D

  Reply
 38. sandra september 5, 2010 at 1:22 e m

  gillar ditt hår som fan!

  Reply
 39. molly september 5, 2010 at 1:24 e m

  Gullig flaska vart köper man den :)?
  Härliga bilder

  Reply
 40. Emelie september 5, 2010 at 1:26 e m

  Man såg klart & tydligt att det stog 25 % i förra inlägget.

  Reply
 41. olivia september 5, 2010 at 1:34 e m

  najsy!

  Reply
 42. michaela september 5, 2010 at 1:37 e m

  gud, är du verkligen 93a? ;o
  ser mycket äldre ut.

  kolla gärna in och kommentera alla söta! ;D

  Reply
 43. Anonym september 5, 2010 at 1:49 e m

  Den är ju 25% inte 12%

  liar..

  Reply
 44. Freja september 5, 2010 at 2:19 e m

  Oh vad folk ska klaga! Jag älskar dig iaf Paow Su är så grymt bäst ! 😀

  Reply
 45. Jezzan september 5, 2010 at 4:08 e m

  Du får de 12% (25%) låta som Oerhört starkt..

  Reply
 46. Matilda september 5, 2010 at 6:04 e m

  Jag vet inte vad du gillade med dendär drickan men fy vad den smakar. 12% är som att dricka vitt vin ungefär. Sen blandar du ut med sockerdricka, säkert 50/50. Lär inte smaka som hallonsoda. Usch den är så vidrig. Hoppas du drack tills du spydde. Sluta upp med ditt rasistiska snack också, vi är trötta på det. Eller det kanske är för att du vill ha mer besökare än Dessie? Grattis sveriges mest hatade bloggare är Kissie du kommer nog tvåa nu. Kankse du kan bli som henne en dag. Grattis igen gumman. Tack för mig.

  Reply
 47. Anonym september 5, 2010 at 7:22 e m

  Vad heter själva drickan?
  Kan man köpa den på systembolaget och hur mycket kostar den?

  Reply
 48. Kommentar september 6, 2010 at 12:40 f m

  Tycker det är bra Paulina att du står upp för ”dina åsikter kring invandringen” du har rätt att säga vad du vill så länge det inte är personangrepp mot enskild person och alla har vi yttrandefrihet, men till en viss grad. Hon kommenteraren – Maria förespråkar för invandringen och jag skulle tippa vars hennes skriftliga ord är : att hon föredrar invandrare (men å andra sidan tycker vi alla, andra vill förbättra vård och andra skola).

  Ps. Man behöver inte ha gått 12-årig skola för att vara – allmänbildad så du behöver inte försvara dig Paulina. Ds

  Anledning: Jag hoppade av skolan som 17 år och arbetade, ej slutfört gymnasium, men på grund av erfarenhet och allmänbildning (läste med jämna mellan rum böcker från i lån av bibliotek) och här sitter jag efter fyra år senare och har en godkänd Jurist-utbildning.

  Tack för mig.

  Reply
 49. Doc Dandy september 6, 2010 at 11:35 f m

  Vad söt Micca är! 🙂

  Reply
 50. Maria S september 6, 2010 at 1:32 e m

  Spännande alko! Den lär jag testa

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *