Hemma nu

Hej hej 🙂

Idag så har jag ju klippt mig och färgat håret. Jag gjorde även en sidecut, eller ingen cut, men jag klippte det riktigt kort och bara en liten del på håret. Det var endast för att jag skulle känna hur det kändes, men nu är jag säker. Snart så cuttar jag det helt, asså sidecutten haha ^^

Sen så drog jag in till stan för shopping och för att äta kinabuffé med Amir och Paris<. Mina älsklingsbögar! Men jag hittade verkligen ingenting! Eller jo, en tröja och sen så köpte jag en parfym till Hugo så slipper han låna min pappas, för jag vill ju inte direkt att han ska lukta som min pappa, för jag kan ju inte ha sex med någon som luktar som min pappa. Det känns lite.. jag vet inte, lite som incest *ryser av tanken*…

Cancer..

Blekning, blekning, blekning!

Min snygga frisör Kate. Gå in på hennes blogg här 🙂

(Visited 5 times, 1 visits today)

36 Comments

 1. emelie september 27, 2010 at 8:58 e m

  vill se hur det blev 😀

  Reply
 2. amanda september 27, 2010 at 8:59 e m

  u brave girl! (Y)

  Reply
 3. Linda september 27, 2010 at 8:59 e m

  Du spenderar sjukt mycket pengar på löshår och sen klipper av det hela? GAALET! men aja hoppas det blir snyggt så:)

  Reply
 4. emma september 27, 2010 at 9:00 e m

  SVÅRT ATT VISA ELLER? GAAAAAAAAAHH

  Reply
 5. Maria september 27, 2010 at 9:00 e m

  Kolla gärna in mina egendesignade smycken =)

  Kors, klackringar, vingar, budskap mm!

  shinystuff.blogg.se (Gratis frakt!)

  Reply
 6. angela september 27, 2010 at 9:03 e m

  vilken färg färgar du till ?:o

  Reply
 7. tilda september 27, 2010 at 9:06 e m

  vafö visar du fö fan ingen bild på de?!!?!? sku du int gö de… haloooo

  Reply
 8. alicia september 27, 2010 at 9:35 e m

  jag vet att du förmodligen inte kommer bry dig, men jag skriver det ändå för jag blir så jävla frustrerad.

  Du visar en bild på ditt ”avklippta” ellr vad fan det nu är, löshår och skriver cancer under. VARFÖR? Det finns människor som idag lever med cancer som ett problem, oavsett om de har det eller om någon de känner har det.

  Jag vet att du inte är speciellt känd för att tänka innan du skriver och om du skulle svara på denna kommentar skulle du skriva att du inte bryr dig – din blogg, du skriver vad du vill.
  Men nu är det såhär, och det är därför jag blir frustrerad. Min allra närmaste väns mamma har cancer, hennes mamma är som min andra mamma och min vän är som en syster. Både hon och jag läser alla ”storbloggares”bloggar och nu skrev hon precis att hon blev rätt ledsen, bara av att se ordet cancer.

  Jag kan tänka mig att många använder bloggar som en tillflykt från sin vardag, där de läser om era liv, vad ni gör osv. Men när du då skriver såna saker som ”Cancer” under en bild där det är löshår. Vad tänker du då?

  Tror du inte att cancer existerar på riktigt? Tror du inte folk som är nära med någon som har cancer reagerar på ett dåligt sätt?

  Det är sjukt. jag och säkerligen många andra förlorade ganska mycket respekt för dig när du började babbla om SD, men då tänkte jag att du är ung. Du vet inte vad du snackar om och om du sätter dig in lite mer i politik kanske du också en dag får en uppenbarelse och lite mer insikt. Men detta. Seriöst, tänker du aldrig innan du skriver någonting?

  dumma jävla unge asså.

  Reply
 9. Linnea september 27, 2010 at 9:37 e m

  hoppas du gjorde de 😀 <3

  Reply
 10. Olivia september 27, 2010 at 9:39 e m

  Läs min blogg om mitt liv i London som 16 årig college student på världens coolaste musik college! 🙂

  Reply
 11. Anonym september 27, 2010 at 9:51 e m

  JAG HATAR DIG

  Reply
 12. Anonym september 27, 2010 at 9:54 e m

  Jag tyckte att du va ganska okej innan , men nu är det verkligen bort! Du tar cancer som ett skämt då det faktiskt är en sjukdom som tar död på människor och du skämtar om de? Du ska vara jävligt glad överhuvudtaget att du har hår och ge fan i att skämta om cancer för d eär både omoget och så jävla korkat! Du ska vara en förebild som visar hur man ska vara och beté sig och ändå förstör du de gång på gång, blir så jävla irriterad på dig! Gör dig av med din blogg om du inte klarar av att vara mogen! Cancer är inget att skämta om ! FATTA

  Reply
 13. Lisa september 27, 2010 at 10:04 e m

  Jag som själv genomgår strålbehandling tar väldigt illa vid mig när du skriver cancer om ditt avklippta hår, när man tappar ALLT hår är det inte lika kul.

  Det är okej att provocera, men detta visar bara på bristande karaktär.

  Reply
 14. linn september 27, 2010 at 10:38 e m

  Såg dig på bild i Amirs blogg, såg inte ut som din färg var så mycket ljusare?

  Reply
 15. Julia september 27, 2010 at 10:41 e m

  Håller fullt ut med Alicia och Anonym. Cancer är inget man skämtar om. Min mamma fick diagnosen för 2 veckor sedan, och det är ett rent helvete att gå igenom. Skulle föreslå att du tar bort det, det är både onödigt och orsakar onödig smärta. Du driver med mångas nära och kära som befinner sig i situationen att ha en cancerdrabbad anhörig. Hoppas du känner att du vinner något på det. Fyfan alltså.

  Reply
 16. Sanna september 27, 2010 at 10:46 e m

  Håller med de som skriver om hur smaklöst det var av dig att skämta om cancer. Finner inget som helst underhållande i den sjukdomen.
  Men hoppas du blev nöjd med din nya frisyr.

  Reply
 17. A september 27, 2010 at 10:51 e m

  håller med alla här. hur tänkte du när du skriver ’cancer’ under den där bilden? tror du inte att det finns på riktigt eller?
  osmarta människa

  Reply
 18. felicia september 27, 2010 at 11:03 e m

  du kunde inte ha hoppat det där om cancer eller ?
  Så otroligt jävla onödigt……….

  Reply
 19. nicole september 27, 2010 at 11:08 e m

  va kul , det vill jag se 🙂

  /shoppaholly

  Reply
 20. S september 27, 2010 at 11:12 e m

  säger som många andra. cancer är verkligen inget att skämta om.
  mina allra bästavän gick bort för 3 månader sen, pga av cancer..
  så, tro inte att det är något att skämta om eller att det inte ”exicterar”.

  Reply
 21. Natta Jones - Mindfuck! september 28, 2010 at 2:51 f m

  HAHA incest! 😀
  Nej du är skitcool (oftast) Paulina, skit i vad alla säger! 🙂
  Ingen verkar förstå sig på din humor haha

  Reply
 22. Sofia september 28, 2010 at 6:06 f m

  Oj! Vad säger hugo? Jag tyckte du passade i ditt långa!

  Sofialarson.webblogg.se

  Reply
 23. Lillan september 28, 2010 at 6:54 f m

  alla är ju dööööösnygga!!

  Reply
 24. EMS - 18år och sambo september 28, 2010 at 8:15 f m

  Fyfan vad DU, hugo & Amir är töntiga!
  Lämnar Blog Awards samtidigt som egoina får sitt pris?!
  ÄVEN fast ni har fler läsare kanske hon har fler läsare som gillar henne?! Många av oss röstade över 100gngr på henne så det så!

  Reply
 25. Milena september 28, 2010 at 8:47 f m

  Jag är 23 och har diagnosen cancer och det gör mig ledsen att du skriver som du gör.. Jag rakade av mig mitt hår för en vecka sen inte för att jag ville utan för att det såg förjävligt ut ..jag har haft diagnosen sen liten och hela mitt liv och blev frisk när jag vart 18 och fick äntligen mitt eget hår och inte nån jävla peruk.. Återfall fick jag i våras ..peruken är tillbaks..
  Men jag är stark jag har levt med det hela mitt liv men du .. det finns dom som inte är det så tönkt dig för vad du skriver i din blogg.. jag kommer numera inte titta tillbaks .. Jag är bättre än så ..

  Reply
 26. Lisa september 28, 2010 at 2:24 e m

  Eh det är ingen ide att kommentera, Paulina bryr sig uppenbarligen inte tillräckligt mycket om sina läsare för att be om ursäkt för en kränkande kommentar.

  Reply
 27. Caroline september 28, 2010 at 2:50 e m

  Bortskämda unge! Att du bara har mage till att skämta om cancer? Det bevisar bara ännu en gång att du inte har några hjärnceller! Så sjukt omoget skrivet och det märks tydligt att du saknar empati för andra människor..
  Kanske dags att börja växa upp Paulina? 🙂

  Reply
 28. Jag september 28, 2010 at 4:44 e m

  TÄNK PÅ DOM SOM HAR CANCER!
  HUR TROR DU ATT DET KÄNNS.
  JAG LOVAR ATT DET ÄR NÅGON SOM JUST NU LÄSER DET SOM ANTINGEN HAR ELLER HAR HAFT CANCER!
  Väx upp!
  Du kanske får cancer imorgon lixom!
  JAG HATAR DITT JÄVLA EGO!

  Reply
 29. 'eemelie september 28, 2010 at 5:42 e m

  Cancer är fan inget att skämta om ?!

  Reply
 30. ida september 28, 2010 at 8:56 e m

  hoppas det blir fin .P <33

  idaengblom.wordpress.com
  idaengblom.wordpress.com
  idaengblom.wordpress.com

  besök 😀 <3

  Reply
 31. Anonym september 29, 2010 at 12:20 e m

  Vad tänkte du Paow?
  Min granne som bara var 6 år gick bort i cancer för ca ett år sedan, och du skämtar om det?
  Fan du kan få cancer i morgon!
  Jag trodde fan att du inte var som kissie och alla dom bitch bloggarna, men det är ju exakt så du beter dig!
  Fy fan för dig, fy fan! :@

  Reply
 32. ida september 29, 2010 at 1:47 e m

  haar du cancer eller bara driver du??
  patetiskt av dej om du bara driver. seriöst så jäkla omoget.

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *