Ibland så rasar allt

Ibland så kan jag känna att allt rasar. Ångesten tar över min kropp och mitt förnuft, då benen under mig viker sig och jag tappar andan när jag försöker skrika ut smärtan som tar över mitt bröst. Jag har gråtit tills jag kräks. Men varför? Är det för att Kissie slog mig eller är det för att det fick mig och min pojkvän att bråka sen så har jag vart psykisk instabil hela veckan och det här var det som slog hål på det hela.

Och sen angående bilderna på mig och Kissies bror Peter. Jag skäms och det var väldigt opssande, men vi skojade bara, jag tänkte att nu blir Kissie sur och han (hoppas jag) inte tänkte på något sexuellt sätt. Jag fattade inte heller att det såg så illa ut. Om vi säger så här, istället för att Hugo ska tjura, tänk om jag hade lackat varje gång han håller om varenda brud han träffar ute på krogen på alla bilder. Eller som den där filmen som gjordes när han slickade någon gammal KK till honom på bröstet för ett par månader sedan, men jag orkade inte ens kommentera det för att sånt här skulle uppstå. Och det är inte direkt så att han suger på min tutte eller att syftet var att jävlas med Hugo… Men jag håller med, det var dumt av mig och jag har bett om ursäkt 🙂

Så puss och hej. Nu ska jag sova och försöka att bli lite mindre labil. Kram.

(Visited 57 times, 1 visits today)

154 Comments

 1. Anonym september 21, 2010 at 3:38 f m

  ja tycker inte att du verkar ha gjort nått fel:) le mot livet…

  Reply
 2. Alexandra september 21, 2010 at 3:49 f m

  U go girl <3

  Reply
 3. Anonym september 21, 2010 at 3:57 f m

  är han i mitten typ 55 år ?

  Reply
 4. Anonym september 21, 2010 at 4:32 f m

  Önskar jag kunde ge dig en STOR kram!!! alla gör vi våra små/stora misstag, du är en fighter, u can do it! Hoppas på allt mellan dig och hugo!

  Reply
 5. Jenny september 21, 2010 at 4:38 f m

  Kan tycka det är märkligt att du tillåter en sådan sak när du har pojkvän. Men jag tänker inte döma dig… tycker fortfarande Kissie är den stora boven. Och förresten så har jag svårt att förstå varför du umgås med ett svin som han. Efter att du publicerade den där videon där han snackade massa om tjejer han legat med, så är han inte vatten värd i mina ögon. En gentleman beter sig inte så. Snarare player. Låter dessutom på hans beskrivning som han aldrig sett ett kvinnligt könsorgan. Skulle hur som helst inte ens vilja ta i honom med tång… SÅ äcklad är jag av hans beteende.

  Reply
 6. sandra september 21, 2010 at 5:56 f m

  hej paow.

  Hur gammal e du igentligen?

  Btw ; du har inte gjort nått som hällst fel det e kissie det fel på . 🙂

  Reply
 7. sandra september 21, 2010 at 5:57 f m

  förlåt stavade lite fel :S

  Reply
 8. malin september 21, 2010 at 5:59 f m

  hoppas du sovit gott:)

  Reply
 9. Anonym september 21, 2010 at 6:28 f m

  haha, gud vad omoget inlägg..fast från en 12åring är det helt okej:)

  Reply
 10. Du är Bäst Paow september 21, 2010 at 6:28 f m

  det fixar sig
  ringa kanske till hugo
  han kommer nog hem tidigare
  för din skull
  eller fixa bodyguard Liv-vakt
  eller ring och berätta allt för hugo
  om kissie
  och åkt sen till hugo
  med flygplan

  Reply
 11. emma september 21, 2010 at 6:28 f m

  Blev det ens något märke av att kissie slog dig? Naaah.

  Reply
 12. Lillan september 21, 2010 at 6:29 f m

  Keep it together!

  Reply
 13. blossip september 21, 2010 at 6:33 f m

  äh, dom där bilderna är inte såå farliga, ok, det kanske inte är det roligaste en pojkvän kanske kan ha sett, men man ser ju att det inte är nåt mellan er.

  Men jag förstår att man kanske har lite ångest över såna bilder dagen efter, men vi lever bara en gång och det är nu. Så hade du kul då så är det ingen större fara. Det tråkiga är ju bara att er kväll spårade sen.

  Reply
 14. Du är Bäst Paow september 21, 2010 at 6:36 f m

  de bilderna är inget
  man ska ha kul
  när man festar

  Reply
 15. Miss P september 21, 2010 at 6:53 f m

  Tycker inte bilderna är ”farliga” alls.
  Det syns ju att det är på skoj. O som sagt, Hugo har garanterat betett sig likadant flera ggr när han varit ute o festat.
  Kanske lite onödigt men inte farligt alls. Hugo borde kunna ta detta.
  Förstod att det var något när Hugo inte skrivit ett ord om det som hänt.
  Dålig stil av honom!!!
  Man lämnar inte en som man ”älskat” sådär när hon mår dåligt.
  Men men… killar är ju ofta så. De får göra vad som helst medans tjejer ska hålla sig på mattan. Typiskt!

  Hoppas du mår lite bättre nu iaf. Ibland blir det såhär galet men det går över. Tycker bara det är synd att du inte har ngn nära som finns där för dig….

  Skulle gärna sitta nånstans o fika med dig, så du fick prata ur dig allt.

  Många varma kramar från mig iaf.

  Reply
 16. duh september 21, 2010 at 7:02 f m

  labil är motsatsen till stabil.

  Reply
 17. jackochcola.blogg.se september 21, 2010 at 7:11 f m

  KÄMPA VIDARE BARA! KEEP HOLDING ON IT CAN ONLY GET BETTER!!! Hoppas att det löser sig mellan dig och hugo 🙂

  Reply
 18. emma september 21, 2010 at 7:12 f m

  fyan vad jobbigt. Vet känslan. Men ändå inte riktigt. Hoppas att allt ordnar sig, det gör det nog 🙂 Jag har också tänkt på det där, med att ha nfår röra alla brudar men du får inte röra en kille, hmm.. Men ha de bra 🙂 styrkekramar !

  Reply
 19. josefine september 21, 2010 at 7:18 f m

  PAOW OM DU SER DET HÄR! PRINT SCREENA ALLA HENNES INLÄGG ANGÅENDE DETTA DÅ KANSKE DET TAR PÅ MER ALLVAR! Krya på dig!

  Kram

  Reply
 20. johanna september 21, 2010 at 7:24 f m

  jag förstår hur du känner.. 🙁

  Reply
 21. Maria september 21, 2010 at 7:32 f m

  Kolla gärna in mina smycken =)

  Reply
 22. Vendela september 21, 2010 at 7:38 f m

  Jag vet bara att Hugo kommer bryta ner dig ännu mer. Du kommer inte orka. Paulina, tänk över din pojkvän, skriv upp bra och dåliga saker han gjort, vad överväger? Bara saken att han hade sex med Alexandra får mig att vilja spy

  Reply
 23. Ellen september 21, 2010 at 7:41 f m

  Och tänk även på hur Hugo flörtar fritt på bl.a. Facebook. Jag fick nått flörtgubbemail för några månader sedan…

  Reply
 24. Maria september 21, 2010 at 7:58 f m

  idioooot. Sluta va den ”oskyldiga lilla flickan” Hugo kommer slå sönder dig om han ser bilderna och anledningen till att du mår dåligt är för att du är hatad av alla för dina patetiska åsikter och för att du hänger ut alla dina kompisar, så vrf ska du hjälpa dig ? Tycker att du borde bygga upp ditt liv -.- BÖRJA MED SKOLAN.

  Reply
 25. isabelle september 21, 2010 at 8:03 f m

  å stackare 🙁
  men du ska se att allt blir bra igen ,
  kraaamar!

  Reply
 26. anonym september 21, 2010 at 8:04 f m

  Var stark, stå på dig och var tacksam för att du förmodligen har många fler som älskar dig än vad Alexandra har.

  Reply
 27. Jossan september 21, 2010 at 8:05 f m

  Ge inte upp ! Du inspererar mig hjälper mig genom jobbiga dagar! Vi läsare stöttar dig! <3

  Reply
 28. Julia september 21, 2010 at 8:07 f m

  You go girl! Du är stark så du klarar det! Du har klarat allt annat, right?

  Reply
 29. magda september 21, 2010 at 8:14 f m

  äre hugo som har slagit dig? asså inte för att jag står på någons sida men det är inte så ofta man ser en tjej sparka en annan och det där blåmärket ser ut som du har legat ner och blivid sparkad på? tror knappast att det hände på restaurangen… aja, hoppas du får det stöd du behöver och inte mår så dåligt längre… <3

  Reply
 30. Nathalie september 21, 2010 at 8:17 f m

  Labil? Antar att du menar att du ska bli mer stabil? Labil är ju motsatsen.. och du får absolut inte gräva ned dig. Jag har läst Kissies blogg ett bra tag och även din, men seriöst Kissie har verkligen grävt sin grav nu. Hon har ju blivit helt psykiskt störd och hon förlorar vän efter vän för att hon inte förstår vad hon håller på med.

  Stå på dig och hoppas du blir bra snart! <3

  Reply
 31. majsan september 21, 2010 at 8:25 f m

  Ja lilla gumman. Vad har jag skrivit till dig tidigare?!
  SKIT I HUGO…OK?
  Han hittar på mkt mer skit än vad du bara kan drömma om!
  Han är så djävulskt svartsjuk och svag men håller på med massor av tjejer på stan i sin fylla.
  Så…..glöm Hugo och ta hand om dig själv nu. Träna och peppar dig helt enkelt.
  Rå om dig själv.
  Sluta älta misstag och sluta tänk på Kisse och allt det runt om kring för du tjänar inget på det. Den enda som tjänar på att du mår skit är Kissie för hon mår så jävla gott nu.
  Men tydligen så klarar inte hon heller av att blogga nu så hon mår nog jävligt dåligt innerst inne hon oxå.
  Men….skit i både Hugo o Kissie osv osv. Tänk på vad du vill göra med ditt liv istället och vad som får dig glad. Problem får du bara med Hugo och bloggandet.
  Men det är ditt liv och ditt val.

  Reply
 32. Carolina september 21, 2010 at 8:36 f m

  helt ärligt. jag hoppas verkligen att du har lite ångest. Visst okej han har slickat en annan tjej på bröstet, inte ok alls!!! Jag skulle bli fly förbannad vilket jag antar att du blev också, men det är inte att visa respekt om man gör samma sak tillbaka, även om man inte tänker på det. tro mig jag vet. Allt går i kras då och man ska visa respekt för varandra. Istället för att gå ut med bara killar, kan man ta med sig pojkvännen eller umgås med tjej i samma umgänge, det visar resultat… Sen tycker jag att festa, i alla fall krogen, är till för singlar som söker tröst genom andra killar/tjejer. Va glad att du har Hugo. Det är inte alla som har en pojkvän eller kommer få någon. Jag kommer aldrig lämna min pojkvän 🙂 Det finns inget bättre än äkta kärlek!

  Reply
 33. Jezzan september 21, 2010 at 9:00 f m

  Det är mer i denna historia , sånt händer inte utan anledning.. Så allt har inte kommit fram

  Reply
 34. Lisa september 21, 2010 at 9:05 f m

  din lilla äckliga fjortis. fan ta dig och alla andra småungar du påverkar. ser att du är registrerad sverigedemokrat enligt uppgifter som läckt ut. då får man bara anta att du helt och fullt håller med detta främlingsfientliga parti när de äntligen börjar visa sitt riktiga jag efter att ha blivit invalda. kent ekeroth, en av de sverigedemokrater som ska sitta i riksdagen de kommande fyra åren: ”med morot och piska ska vi få muslimerna att lämna sverige.” Paow klipp dig, skaffa dig en jävla utbildning och VÄX UPP!!! Fan vad du kommer skämmas över dig själv om tio år.

  Reply
 35. Linn september 21, 2010 at 9:07 f m

  Hej!

  Jag brukar inte kommentera men jag ska göra det för första gången nu, för jag förstår vilken himla ångest du måste ha. JA det kanske var lite dumt att ta en massa såna bilder när du umgås med bloggare och därför vet att de kommer att komma upp förr eller senare. NEJ ha inte ångest. Vet inte hur gammal du är, 17? Du är verkligen ingen ”slampa” eller något annat sånt, du verkar jättekär i Hugo och om han inte är man nog att ta en sån bild så är han inte heller mycket att ha. Jag har läst hans blogg emellanåt och jag har tänkt på att han hela tiden pushar otrohetsskämt etc. Jag förstår att du måste ha jättemycket ångest över det som har hänt, särskilt när han är utomlands och det är svårt att få tag på varandra. Men 1. Skit i vad alla andra tycker – detta är en grej mellan er två. 2. Vänta med att dra för snabba slutsatser innan han kommer hem. Det är först när han kommer hem som ni kan prata igenom allt. 3. Sluta umgås med idioter? Alltså allvarligt talat, Peter08? Hahaha, jag garvar bara av tanken på att någon kan bli känd som är ”Kissies lillebror”. Amir? Rosanna? Herregud….

  Paulina, börja i skolan igen, blogga på så mycket du vill, men droppa inte skolan! Ju längre du väntar desto svårare blir det. Och hey, det kan kännas som att livet rasar ihop, men du kommer antagligen ha många pojkvänner i ditt liv. Hoppas att du kan hitta stöd. Din mamma kanske? För guds skull, inte en massa Ö-bloggare!

  Reply
 36. erica september 21, 2010 at 9:09 f m

  jag tycker du är så jävla fräck så de finns inte! (:

  Reply
 37. FYI september 21, 2010 at 9:12 f m

  varför folk tidigare skrivit att du är SDare är för att du är med på den listan som läckt ut över folk som varit i kontakt eller är medlem i Sverigedemokraterna. http://www.sverigedemokrater.se/

  Det folk inte verkar förstå med den där listan är att man måste inte vara medlem för att vara med på listan, det räcker med att man bara velat ha information hemskickat. Om man velat hålla sig informerad eller i undersökningssyfte. Eller varför man nu skulle vilja ha deras partiprogram.

  Reply
 38. Lotta24 september 21, 2010 at 9:18 f m

  Allt kommer bli bra.
  Det kan ta tid.
  har själv varit där.
  Tänk positivit.

  Reply
 39. Emma StarLeaf september 21, 2010 at 9:20 f m

  Hej! Har en tävling i bloggen där man kan vinna en hårvårdsprodukt! Vinnaren dras på lördag

  Reply
 40. Johan september 21, 2010 at 9:22 f m

  Det roliga är att du skriver att KISSIE slog dig. Sparkade inte hon dig nyss? Och varför använder du inte hennes namn Alexandra istället. Så upprepa du hur dåligt du mår typ tre gånger. Vi bryr oss för att….`??

  Håll det personliga utanför bloggen taaack! 🙂

  Reply
 41. Lina september 21, 2010 at 9:27 f m

  Du verkar faktiskt vara på väg åt rätt håll. Jag håller med Majsan när hon skriver Ta hand om dig själv. Se till att du själv mår bra. Sen är det alltid lite komplicerat med förhållanden…men prata med varandra och försök reda ut det. Bara ni vet hur ni vill ha det. Känner ingen av er personligen men ni verkar vara bra människor och sen kommer alla alltid ha saker att säga om er men det viktigaste är ni. Ingen annan än ni bestämmer hur ni ska ha det. Jag är väldigt:o) mkt äldre än dig men min kära man var ingen lek heller när vi träffades men som sagt var om båda är villiga att prata om det så brukar det fungera. (Givetvis ska man kunna ha lite krav på varandra). Hoppas allt löser sig för dig! kram

  Reply
 42. jannica september 21, 2010 at 9:37 f m

  Lisa: Lilla s*ampa!! håll dina skit åsikter för dig själv.

  Reply
 43. Shiko september 21, 2010 at 9:38 f m

  Paow, du är så bäst. Bry dig inte om den där psykisk sjuka Kissie! Hon borde gå till e psykolog för att lösa sitt problem. Hon och hennes bror peter är bäst på att ljuga. Ofta att du har slagit kissie på pannan. Herregud vad de ljuger. Du verkar vara en snäll och gullig människa. Take care sweetie <3 :-*

  Reply
 44. till Lisa (och Paulina) september 21, 2010 at 9:41 f m

  De namn som läckt ut måste ju inte vara medlem i SD, deras namn är med i databasen för att dom valt att spara dom där, om någon bett om att få partimaterial hemskickat exempelvis så kan de ha sparats i databasen. Och bara för att man vill läsa deras material betyder det ju inte att man sympatiserar med dom! (så har jag förstått det iallafall)

  Reply
 45. Silly bands sverige september 21, 2010 at 9:47 f m

  Applåder för att du hade gutz nog att maila Izza och be om ursäkt. Av de förvirrade beskrivningar jag läst betedde både du och Kissie er illa, men det verkar bara vara du som tar konsekvensen och ber om ursäkt för hela soppan. Det kräver mognad, bra gjort!

  Reply
 46. JSR september 21, 2010 at 9:48 f m

  <3

  Reply
 47. nicki har en åsikt september 21, 2010 at 9:49 f m

  Skrev till kissie nyss,jag skrev såhär till henne
  Tur du råkade sparka henne i magen istället för huvudet för då skulle hon få stora skallskador med den där sparken och kanske till och med dött och du skulle fått livstidsfängelse men varför bry du dig om hon var på samma sälle som dej,och du inte heller oskyldig Paow man kanske inte kastar en glasflaka för om de hade kommit på ansiktet då skulle du blivit polisanmäld,känner en kille som blev slagen med glasflsak i ögat och han förlorade synen,det här hände på Berns för ca 10år sen och den här killen var inte direkt ful. Så ere när man är full.

  Reply
 48. Flashback september 21, 2010 at 9:49 f m

  Nu är det dags för alla idioter som följer denna urusla blogg att inse att Paow är rasist, bimbo, idiot och MEDLEM I SVERIGEDEMOKRATERNA!

  Reply
 49. Emelie september 21, 2010 at 10:02 f m

  Ta hand om dig tjejen 🙂

  Reply
 50. Mandy september 21, 2010 at 10:02 f m

  Paulina, fina!! Du måste vara stark, bry dig inte om Alexandra, bry dig inte om någon som har sagt/gjort något taskigt mot dig. Paulina, du är finast. Jag står verkligen på din sida, du är vacker, du sjunger underbart, allt du gör är bäst! Jag kommer aldrig sluta älska dig(som ett fan ^^). Om du känner för det, kontakta mig på mailen jag har angett om du känner att du behöver stöd! Jag finns här för dig sötis!!!

  Reply
 51. Nova september 21, 2010 at 10:03 f m

  Lisa: Och? Folk har rätt att tycka vad som helst. Dra åt helvete ditt diktatursvin.

  Reply
 52. Sanna september 21, 2010 at 10:05 f m

  Stå på dig tjejen och ta hand om dig.
  Efter regn kommer sol sken 😉 Allt blir bättre.
  Kissie har gjort bort sig totalt nu. och Hugo kommer att lugna sig. Det ordnar sig!

  Reply
 53. matilda september 21, 2010 at 10:07 f m

  paow , du är den enda bloggaren som sarriöst har lite vett i huvudet !
  ta ingen skit för det är du verkligen inte värld , kissiepissie ja ..
  om jag hade hennes utseende hade inte jag ens vågat öppna käften :s
  go girl

  Reply
 54. Sofie september 21, 2010 at 10:08 f m

  ta hand om dig nu tjejen

  En blogg om livet som mamma, nygift och lite småtokig

  Reply
 55. Olivia september 21, 2010 at 10:22 f m

  Hej läs min blogg om mitt liv som 16 årig collegestudent i london! 🙂

  Reply
 56. Linn september 21, 2010 at 10:28 f m

  Usch jag blir alldeles gråtfärdig när jag tänker på vad som har hänt mot dig. Jag fattar verkligen inte hur en människa kan vara så hjärtlös och sparka på en annan människa som ligger ner. Men att den hjärtlösa människan var Kissie förvånade mig inte.
  Jag önskar att jag kunde ge dig en stor kram och visa mitt fulla stöd.
  Ta hand om dig nu och va glad för att det inte blev värre än vad det blev!

  Reply
 57. Ida september 21, 2010 at 10:30 f m

  Hejsan.
  Jag tycker faktikst enormt synd om dig.
  Har följt din blogg ett bra tag, något år. Du har blivit mycket mognare.
  Jag är en tjej på 20 år som bor strax utanför helsingborg i en egen lägenhet, så känner du för att komma ifrån och bara vara. Ja då är det faktikst bara att komma ner hit, jag står för maten och allting. Det är bara att komma isf, kan vara skönt ibland att bara komma iväg och nu när hugo ändå är borta så. Kramar till dig <3

  Reply
 58. Andrea september 21, 2010 at 10:31 f m

  kan bara säga en sak till dig forsätt kämpa ge inte upp
  jag vet att innerst inne så är du värd mkt mer sitt inte hemma och Deppa
  omoget att kissie och Misshandla dig..
  men så sagt alla gör sina misstag här i livet .. låt bara hugo lugna ner sig
  det kommer ordna sig.. Kämpa vidare

  en blogg som ung mamma

  Reply
 59. . september 21, 2010 at 10:44 f m

  Var det inte du som gjorde ett inlägg om hur äcklig Peter var för ett tag sen? – Om hur han betedde sig mot tjejer och hur han hängde ut dom.
  Dåligt gjort av dig! Besviken.

  Reply
 60. Cecilia september 21, 2010 at 10:46 f m

  Stackare 🙁
  Hoppas du snart kommer på fötter igen.
  Jag vet att du har många som gärna skulle finnas där för dig, ta vara på det!

  Kram Cecilia ’

  Reply
 61. Jonna september 21, 2010 at 10:53 f m

  ta hand om dig tjejen!
  finns många här som stödjer dig 🙂

  Reply
 62. zanna september 21, 2010 at 10:54 f m

  GOO GIRL!! Du har en skit snygg karl som älskar dej o du har ett så sött utseende. skit i den där kissie pissie o allt hon säger. Stå upp för din sak . Du har mycke bra saker på din sida. du behöver inte må dåligt du har allt!! Kram på dej lilltjejjen hoppas du mår bättre nu.

  Reply
 63. Sandra september 21, 2010 at 10:54 f m

  Nej Hugo har ju verkligen ingen anledning att bli sur, hatar att alla tror att vissa saker är ”okej” bara för att man är kille. Stå på dig. Men sluta slåss, du borde veta bättre. Du löser ingenting med massa bråk, det blir bara pinsamt. vems fel det än var!

  Reply
 64. Jillou :) september 21, 2010 at 10:55 f m

  Om jag ska vara helt ärlig så är du nog den bästa och den ärligaste bloggaren som finns. Du säger som du tycker, även fast att det inte alltid är det bästa att skriva ut på sin bogg så är du ärlig. Visst hänger du ut dina vänner, men vilken bloggare gör inte det? Du är inte sämre person för det, folk behandlar dig verkligen illa. Du behöver en vän som akn förstå dig, som alltid finns där för dig, oavsätt vad. Jag tycker att du verkar vara en stark person. Jag har träffat dig en gång, och det var väldigt länge sen, på plattan dessutom. Du hade svart hår då, och tror att det var i början när du umgicks med Dessie. Själv så känner, eller ja kände jag Dessie förut, vi gick i samma skola på enskede fältet, då hon var någon helt annan människa, men iallafall, tillbaks till då jag träffade dig. Du var så patetiskt då, usch jag tyckte verkligen inte om den människan jag såg då. Men jag har följt din blogg sen du startade den, och jag har aldrig sätt en människa mogna så mycket!
  Kissie är patetisk och jag förstår inte hur hon kunde göra som hon gjorde mot dig, jag är i din ålder och jag vet vad som kan flyga i sig när man är sur. Men Kissie borde veta bättre, man flyger inte på en så pass yngre människa, det är verkligen pinsamt! Hoppas att allting löser sig för dig och Hugo! Du är bäst Paulina. Jag önskar det bästa för dig, och hoppas att du någon dag hittar en vän du kan lita på! Kram

  Reply
 65. Frida september 21, 2010 at 11:04 f m

  det är bara att vara ledsen nu men sen att resa sig ännu starkare och lämna det bakom sig! Det tar tid men om ett tag kommer du vara en starkare person.

  Reply
 66. hanna september 21, 2010 at 11:08 f m

  du ska inte må dåligt, alla kan göra fel och det är det man lär sig av.
  gjort är gjort och du kan inte ändra på någonting, men allt kommer bli bra!
  ta en dag i tagen så ska du få se att det bara blir bättre coh bättre 🙂
  ta hand om dig!

  Reply
 67. Cutie september 21, 2010 at 11:15 f m

  jag har skrivit om de i min blogg förut. detta med att vara personlig eller privat. och just nu känns de som att hela sverige får tillgång till ditt privata och de är inte okej. saker som detta borde inte hamna på din blogg. säger de inte som kritik utan för att skydda dig, eller försöka iaf. du behöver inte förklara eller berätta något för oss, vi har inte med de att göra. de är ditt privata. du är en människa – alla är mänskliga. och tänk så här ”om du skulle dö imorgon och du får ångra en sak från ditt liv, skulle du då ångra detta?” jag säger inte att du inte får känna som du gör och jag försöker inte förminska dina känslor, utan bara få dig att se att även om de är jobbigt så kommer du förbi de …

  Reply
 68. nadja september 21, 2010 at 11:16 f m

  finns många där ute som tror dig och skulle villja stötta dig igenom den här misshandeln, och jag är en av dom! hittade en tjej som hade skrivit om detta på sin blogg http://natiie.blogg.se/2010/september/kissie-vs-paow.html#comment
  men skit bara i sånna här männsikor, hon kanske inte ens menar det, hon gör det säkert för att få fler besökere, jag menar ungdomar är ju galna med sånt nu för tiden alla vill ha storbloggar..
  hoppas allt bli bättre, och kolla in den där idiotens blogg, så kanske du fattar vad jag menar, om att hon bara improviserar..

  Reply
 69. ylva september 21, 2010 at 11:19 f m

  Jag hoppas att du förstår att alla som är inom blogg världen, eller läser era bloggar, står på din sida Paulina. Du har inte gjort något fel, och det kissie gjorde mot dig var bara sjukt. Så jag vill bara att du ska veta att de flesta står på din sida fullt ut! Stå på dig!

  Reply
 70. Elle september 21, 2010 at 11:22 f m

  Jag förstår att Hugo regaerade när han såg bilderna. Min sambo hade blivit rasande.
  MEN alal gör vi misstag och Hugo är ju inte guds bästa barn han heller och bara han får lugna ner sig så tror jag inte att han blir så värst arg över det egentligen, om du inte gör om det.

  Om ni nu börjar bli mer seriösa med varandra så är det ju också ibland lite svårt att veta var gränserna går, eftersom, om jag förstod saken rätt, var okej att kyssa andra ( eller du sket i om han gjorde det i början) och helt plötsligt är det inte okej för dig att ha en kille lekandes på kort på brösten.

  Han blir arg för att han älskar dig, och i slutändan är du nog det vitkigaste för honom så han tar sig nog tid att bli vän med dig igen när ni lugnat er, båda två.

  Sen om Kissie, jag tycker det är bra att du polisanmäler.
  Sen spelar det ingen roll vem som gjort vad, egentligen. För hon behöver sköta sig själv och inte springa och skvallra till restaurangägare, jag förstår att du blir irriterad.

  Det löser sig nog mellan dig och Hugo ska du se, han kommer stå upp för dig även om du gjort fel, det är jag säker på.

  Reply
 71. Elle september 21, 2010 at 11:23 f m

  Svar till flaschback.
  Är det fel att var amedlem i SD? Vi lever i en demokrati.

  Reply
 72. hump september 21, 2010 at 11:36 f m

  Sluta bete dig så jävla patetiskt, tänk att vittnen på plats är så oense om det ens hände nåt. Är det ditt höga hårfäste som gör dig till en så ynklig, osäker typ? Finns regaine på apoteket.

  Reply
 73. therese september 21, 2010 at 11:42 f m

  Bråket mellan dig och kissie var faktiskt väntat. Men det är bara att gå vidare! <3

  Reply
 74. sofie september 21, 2010 at 11:43 f m

  killar är bastards, gift dig med mig isället..;(

  Reply
 75. vendela september 21, 2010 at 11:45 f m

  ush:( tycker så synd om dig paulina! vi är lika gamla men du känns så ung och sårbar. tänk på att ditt hjärta ska hålla hela livet, låt det inte gå sönder för många gånger när du är så ung. Vill ge dig en kram och få dig att inse att all denna bekräftelsesökelsen som bloggvärlden består av är otäck. Här får du en kram från mig (L)

  Reply
 76. malin september 21, 2010 at 11:50 f m

  Kissie är så jävla retarderad! hoppas hon får en fet smäll i huvudet så allting faller på plats i skallen på henne!

  Reply
 77. fia september 21, 2010 at 11:51 f m

  hoppash on skjuts eller hont.. kissie alltså.
  och sen.. skyll inte ifrån dig på vad hugo gjort, det gör inte mer ok för dig att springa runt o låta folk ta dig på brösten..

  Reply
 78. Anna september 21, 2010 at 11:51 f m

  Om jag får säga mitt så tycker jag att din pojkvän borde finnas där för dig nu när du behöver honom som mest. istället för att vara en barnunge och gå och tjura. Man ska finnas där för varandra i vått och torrt,det är det som kallas kärlek. Stor kram till dig

  Reply
 79. Eleonor september 21, 2010 at 11:55 f m

  Tyvärr är det en del av livet men det positiva är att man lär sig utav det också..
  Sen om det är något man nästan alltid kan lita på så är det sin familj.
  Familjen finns så ensam är du inte..
  När jag var med om sådant här när jag var yngre så gjorde jag så att jag satte mig med den sorgligaste filmen och bara satt och grät.
  Är man i botten kan det nästan bara gå upp.

  Hoppas allt blir bra och som jag sa innan du kommer lära dig ju äldre du blir. =D

  Reply
 80. sandra september 21, 2010 at 11:56 f m

  tycker du har rätt, du är stark paow 🙂

  Reply
 81. idda september 21, 2010 at 12:04 e m

  hoppas allt ordnar sig 🙁

  Reply
 82. Allie september 21, 2010 at 12:05 e m

  Lilla hjärtat. Man vill bara krama om dig! Livet är inte helt lätt i den åldern du befinner dig. Saker händer konstant, småsaker blir överdrivet stora, man funderar och analyserar det mesta tills man blir knäpp.

  Jag tror du kommer komma långt, du är en fin liten dam med ett hjärta av guld. Låt inte världen klampa på dig (speciellt INTE pissie) men behåll din ödmjukhet. Om några år kommer du titta tillbaka på detta, precis som du tittar tillbaka på saker nu och le.

  Gråt ut, var ledsen och res dig igen!

  KRAM KRAM KRAM / Allie, 25 år

  Reply
 83. Rebecka september 21, 2010 at 12:06 e m

  Vet vad du menar, varför ska killar få lättare att smita undan från något dom gjort… jag håller helt med dig o dumpa han hugo om han inte kan överseende… puss på dig =)

  Reply
 84. Anonym september 21, 2010 at 12:08 e m

  det ordnar sig alltid. det är tungt en stund, men det blir bra, tro mig.

  Reply
 85. amanda september 21, 2010 at 12:12 e m

  men i helvete heller att Kissie skulle slåss??
  hon-kan-inte-slåss fy fan för dig fula fan asså sluta ljug! du vet att saningen ändå kommer komma fram. men varför slösar jag energi på dig? usch vill bara spy på dej.

  Svar: Nej, men hon kan sparka på en som redan ligger ned… Ställ dig i spykön du, det tar en stund innan det blir din tur. Puss.

  Reply
 86. Anonym september 21, 2010 at 12:35 e m

  paow är fin som en fin liten sak. kissie är ful som fan. go paow go gogogogogogo haha eheh hihihi paow ftw

  Reply
 87. Louise september 21, 2010 at 12:37 e m

  Vad jag har förstått så vart du fysisk med henne först. En bitchslap eller drog henne i håret? har jag förstått det rätt?
  Om jag har det så förstår jag inte vad du gnäller över, behandla andra som du själv vill bli behandlad.

  Reply
 88. emy september 21, 2010 at 12:39 e m

  GUMMAN vi finns här för dig!!!! Det kommer fixa sig ska du se: ) En stor kram!!!
  Vi tror på dig!

  Reply
 89. Emma september 21, 2010 at 1:05 e m

  Kissie VET vad hon har gjort därför skriver hon ingenting om det i sin blogg. Hade hon varit oskyldig så hade hon väl lagt liite mer energi på att få alla att förstå att det var falska anklagelser. Istället vägrar hon prata om det = HON SKÄMS! Tycker du ska gå hela vägen med anmälan mot henne för det är INTE acceptabelt att utföra våld mot någon oavsett vem det är. Hon måste få smaka på lite allvar för att man ska lyckas ta ner henne på jordklotet.

  *MÅNGA KRAMAR TILL DIG PAOWIS!*

  Reply
 90. fia september 21, 2010 at 1:14 e m

  tycker dus ka dumpa hugo

  Reply
 91. johanna september 21, 2010 at 1:22 e m

  Du är hur underbar som helst Paulina. Ta inte åt dig någonting av vad Alexandra gjorde. Hon är en feg äcklig människa som saknar ett liv. Hon är som en 10 åring som aldrig kommer att bli äldre. Du vet själv att du är på en mycket högre nivå än vad hon är.

  Allting med Hugo kommer att lösa sig. Du har inte gjort någonting fel. Han kommer att förlåta dig. Hoppas det blir bättre<3

  Reply
 92. Malin september 21, 2010 at 1:23 e m

  Oj oj oj , trodde det bara handlade om bråket men såg de där bilderna. såg inte så bra ut direkt men ni kan säkert lösa det om Hugo är likadan. Alla förhållanden har olika gränser men jag skulle nog inte acceptera det tror jag.. Hoppas i allafall att du mår bättre psykiskt snart och fysiskt. Detta kommer att gå över tillslut precis som allt annat! Ta hand om dig själv och det är så skönt att läsa att du står och vet när du gjort något fel, det är moget Paulina.

  Reply
 93. ida september 21, 2010 at 1:24 e m

  var stark tjejen. du är grymt stark för att vara så ung. Vem är Kissie liksom? En fjant som kommer att vara bortglömd om nåra år och inte kommer få ett enda jobb.

  skratta bara åt henne, för det kmr vi andra fortfarande göra om nåra år=)

  Reply
 94. Elin september 21, 2010 at 1:27 e m

  Hoppas du snart mår bättre ! KRAMAR

  Reply
 95. lizanna september 21, 2010 at 1:37 e m

  de får bli Sobril eller att va stark

  Reply
 96. Mimmi september 21, 2010 at 1:38 e m

  du har gjort ett misstag , det gör allt .
  det är bara att försröka gå vidare , läst alla andra
  bloggar men din är helt bäst !<3 du ljuger inte iallafall'
  óch det är det viktigase

  Reply
 97. FANNY september 21, 2010 at 1:39 e m

  du har inte alls gjort ngt fel!!
  du har hugo jag läste nyss hans blogg.
  du vet att vi andra läsare är på din sida.
  och inte på paddans sida.. :O?

  kämpa bara vidare

  Reply
 98. kristin september 21, 2010 at 1:43 e m

  hoppas allt löser sig, låter inte så bra det här :S

  Reply
 99. mika september 21, 2010 at 1:48 e m

  paow, ta hand om dig nu.
  kissie är en jävla fitta, och det hon skrev om att hon inte har sparkat dig och att ni inte ens har bråkat, ingen tror på henne hursomhelst. hon ljuger ju i varje blogginlägg hon skriver.
  jag hoppas du får rätt i det här, se till att få skadestånd av polisen och yadayada.
  få upp dig själv på fötterna igen och hoppas du mår bättre snart. :*

  Reply
 100. M september 21, 2010 at 1:56 e m

  Bra att du tar det så, visar att du är stark!

  Reply
 101. sof september 21, 2010 at 1:57 e m

  Paow du har inte gjort något fel, Kissie är en fis i rymden jämfört med dig!
  Kämpa på och skit i alla andra<33

  Reply
 102. sofia september 21, 2010 at 2:06 e m

  Lider med dig!!!
  det som har hänt måste vara hämskt.
  Men jag kan nästan slå vad om att Hugo kmr förlåta dig.
  Du är en son fin mäniska så vem skulle inte kunna göra det!

  Puss på dig Paulina fina<3<3

  Reply
 103. LORISSA LOVEBOMB september 21, 2010 at 2:08 e m

  Bara du vet hur du lever ditt liv, bara du vet vad som hände och varför. Bilder säger inte alltid mer än tusen ord.

  Jag tycker att du är stencool som är så mycket äldre än din ålder. Du är duktig och ärlig – vi behöver fler sådana som du.

  Reply
 104. Kristina september 21, 2010 at 2:24 e m

  Hej paulina, jag förstår precis hur du känner.. har också pojkväns problem just nu och tycker hela livet är skit. Många kramar på dig. Ta en timme i taget. <3

  Reply
 105. Sofie september 21, 2010 at 2:29 e m

  =o(

  en blogg om livet som mamma, nygift och lite små tokig

  nya bilder från bröllopet uppe i bloggen nu

  Reply
 106. Felicia september 21, 2010 at 2:32 e m

  Awww du är helt söt. Gillar dig helt mycket! Alla gör lite dumma saker ibland, och Hugo ska ju inte snacka när det gäller bilder. Han tar ju själv bilder med olika tjejer ute på ställen och så.

  Hoppas allt löser sig och ångesten försvinner 🙂 Det gör det alltid!

  Puss

  Reply
 107. Saga september 21, 2010 at 2:41 e m

  Du och Hugo kanske inte har världens bästa förhållande? 😉

  Reply