Idag så pallade jag inte trycket.

Usch, jag blir så arg på vissa människor som bara försöker att trycka ner andra. Speciellt när en gammal vän till mig ringde och skrek och kallade mig alla fula saker hon kunde, hon klagade på att jag blivit tjock och att jag aldrig kommer att bli någonting, att jag sjunger skitdåligt (som om jag inte visste det), att jag har fula tänder och hög panna, kort hår och en massa andra saker. Och jag blev ledsen och arg, jag kastade ett glas i golvet och började störtböla. Det var faktiskt första gången jag grät på 7 månader.  Jag vet inte varför. Egentligen så borde jag inte bry mig så mycket. Då jag vet att det mesta handlar om avundsjuka. Jag känner mig så backstabbad.

Jag måste sluta försvara mig mot alla dessa pikar, sluta bry mig om mina s.k. ”vänner” som skriver saker som jag tar illa vid mig för det gör jag. Att jag varit så naiv och varit snäll dom gångerna dom hört av sig, då jag tydligen bara varit något form av ”generöst tidsfördriv”.

Jag har knappt några vänner och det gör mig ledsen, men det är mitt eget fel då jag för något år sedan bestämde mig för att ta ett steg framåt från allt det gamla, då jag var trött på smuggelvodka och hemmafester. Steget var för stort och jag hängde inte med, jag skaffade nya vänner som fick mig att känna mig äldre. Sen så har det varit fram och tillbaka. Och nu vill mina gamla vänner inte ha med mig att göra vilket jag accepterar. För det var mitt val. Mitt liv.

Jag brukar må rätt bra annars. Ni vet ibland så känner man sig oslagbar, men idag så känner jag mig skör – en sån dag då jag inte kollar mina kommentarer. Imorgon så börjar jag ett nytt liv, ett nytt sätt att blogga på och jag ska försöka att visa mig själv mer. Och då finns inte den där tjejen och hennes kompis kvar, då är det bara dom två blondinerna och deras hjärncell dom delar på.

Och härmed säger jag Godnatt. Vi hörs imorgon. Ni är bäst.

(Visited 17 times, 1 visits today)

316 Comments

 1. Anonym september 9, 2010 at 10:19 e m

  <3

  Reply
 2. Sara september 9, 2010 at 10:19 e m

  Äkliga tandlösa hora…

  Reply
 3. linda september 9, 2010 at 10:20 e m

  Tycker då inte att du är varken ful eller något sådant, sjunger bra också, tyckte eran låt var grym! Go girl! 🙂

  Reply
 4. bella september 9, 2010 at 10:20 e m

  dessie ? , yepp that’s so dessie-style att ringa folk och säga dumma saker, oooh hoppas ni blir vänner igen, jag älskar er båda 🙁 <3

  Reply
 5. SANDRAISABELLAS september 9, 2010 at 10:21 e m

  Du är stark Paulina! STOR kram till dig 🙂

  Reply
 6. Anonym september 9, 2010 at 10:21 e m

  FÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖRST!! 😀

  Reply
 7. CISSI september 9, 2010 at 10:21 e m

  Stor kram till dig gullis, stay strong! <3

  Reply
 8. h september 9, 2010 at 10:22 e m

  vad taskigt! men alla vi har såna dagar men ta inte åt dej, dom värkar ändå vara falska. Så håll dej till dina vänner och odm du litar på istället 🙂

  Reply
 9. rebecca september 9, 2010 at 10:22 e m

  hade jag bott i stockholm hade jag lätt velat vara din vän, för du verkar vara en superhärlig tjej!
  STOR KRAM <3

  Reply
 10. Anonym september 9, 2010 at 10:23 e m

  Ta inte åt dig. Du är jätte fin.

  Reply
 11. Linda september 9, 2010 at 10:23 e m

  karma is a biatch !

  Reply
 12. evelina september 9, 2010 at 10:23 e m

  du är kanon tjejen! stå på dig för du är verkligen helgrym. det finns inget annat.

  Reply
 13. Nathalie Bertling september 9, 2010 at 10:23 e m

  Men ursäkta Sara, det där var väl jävligt onödigt sagt, eller? Ta emot några såna kommentarer själv ska du få se vilka underverk det gör på en.
  Man gör misstag i livet, det gör alla. Låt tjejen få göra sina misstag, förhoppningsvis lära sig av dem eller helt enkelt skylla sig själv.

  Reply
 14. kajsa september 9, 2010 at 10:24 e m

  Du är stark, och du är den bästa av dom alla! + att du och Hugo passar jätte bra tillsammans! Fortsätt som du gör! 😀

  Reply
 15. lina september 9, 2010 at 10:26 e m

  men ta inte åt dej vad hon sa ,paulina! du är fin som du är tkr jag iaf. du är bäst! du ska vara dej själv, för jag älskar dej hur du än är!
  älskar dej & din blogg <3

  Reply
 16. nicole september 9, 2010 at 10:26 e m

  Du är verkligen inte tjock!
  och folk som säger att du är det är väl inte friska i huvudet. Hög panna ska man inte snacka skit om , jag skulle göra vad som helst för att få en hög panna sk. Modellpanna som Tyra banks har!

  Och du sjunger supervackert i eran söta musikvideo tjejen , låt ingen avundsjuk idiot trycke ner dig för det är den inte värd att göra.
  /shoppaholly

  Reply
 17. Anonym september 9, 2010 at 10:27 e m

  palla såna människor. om du har betett dej illa mot den personen så har det inte med ditt utseende att göra! pluss att du ska vara glad för ditt utseende, du ser bra ut

  Reply
 18. Hannah september 9, 2010 at 10:29 e m

  Du bevisar bara att du har mer innanför pannbenet än henne.. Går man in i leken får man leken åla. Du verkar vara mer mogen än henne iaf, dt kan du vara glad över 🙂 När jag var liten fick jag lära mig en ramsa, jag är fet du är ful, jag kan banta vad kan du?.. 🙂 Du är inte fet heller! Tro inget annat 🙂

  Reply
 19. Bitch-Marie september 9, 2010 at 10:30 e m

  Jaja såna människor ska man inte slösa nån tid på 😉

  Reply
 20. Saga september 9, 2010 at 10:30 e m

  Försöka att inte ta åt dig, du är skitsöt och låten/videon var ju bara en kul grej?! Herregud. STAY STRONG ♥

  Reply
 21. eva september 9, 2010 at 10:31 e m

  paow, du ska seriöst vara nöjd med din kropp för den är seriöst skitfin & perfekt!
  dessie äre du menar va? ts, hon har inte ens fin kropp. du är mycket sötare tycker jag. och du sjunger seriöst bra, hugo med. JAG ÄLSKAR ER LÅT

  Reply
 22. LIN september 9, 2010 at 10:32 e m

  fyfan vad elakt sagt av personen som sa det. men som andra skriver. Ta inte åt dig. Du vet bättre det märker jag. och även om du är två år yngre än mig ser jag att du kommer att växa mer och mer och bli mognare hela tiden.Du utvecklas till det bättre och det är långt ifrån alla som gör det. Hellre att du har få vänner som du vet bryr sig om dig än att du ska ha falska vänner som sviker dig om och om igen. Fast jag vet hur skönt det kan vara att ha flera vänner att umgås med. Men ibland är det inte värt det.

  Reply
 23. kajsa september 9, 2010 at 10:34 e m

  Ta inte åt dig paow, du har mognat och blivit till en av mina favorit-bloggare. Till en början var du bara en av dom där fjortisarna som var rolig att gå in på bara-för-att. Men nu tycker jag du är helcool, och fortsätt vara den du är. Då kommer du långt vill jag lova!

  Reply
 24. emma september 9, 2010 at 10:34 e m

  ÅH GUD VAD DU INTE SKA TA ÅT DIG!

  Om man kollar kommentarerna här så ser du hur många som tycker bra om dig Paow 🙂

  Och kommentaren från ”Sara” är ingen sara, utan den personen som ringde dig som vill försöka visa att det finns haters till dig… OJOJOJ vad hon failar.

  DU är sjukt vacker och jag vet så många som skulle vilja vara i dina kläder och som ser upp till dig. stå på dig tjejen! 🙂

  Din blogg är BÄST, älskar din humor & älskar att du är så äkta och egen, sluta aldrig blogga hörru! 🙂

  Reply
 25. Sofia september 9, 2010 at 10:35 e m

  Hellre ett fåtal äkta vänner än massor av vänner som inte bryr sig om en på riktigt.. Faktiskt.
  Du sjunger jättebra tycker jag. Jag gillar er cover på La isla bonita mycket bättre än Madonnas original! Dessutom är du så jävla snygg så jag fattar inte att folk har mage att klaga. Du har en helt perfekt kropp, och det vet jag att många brukar skriva i kommentarer till dig. Du har verkligen det. Du är varken tjock eller för spinkig, du är jättefin. Du kanske har en glugg och hög panna eller vad folk nu klagar på, men du har också ett skitgulligt léende, vacker hy och läskigt snygga ben, till exempel!
  Det behöver inte vara fult med hög panna eller glugg ens. Det är bara fult om man själv tycker det, right?

  Reply
 26. vendy september 9, 2010 at 10:36 e m

  du är vacker, och er låt var så härlig! självklart inte världsbäst men vem hade förväntat sig de? Och det är knappast någon annan utan musikalisk bakgrund som hade kunnat göra de bättre! Ska säga dig att jag är 18 snart 19 och har känt exakt som du när du skriver om att du knappt har några vänner och de. Men du, tänk på dig själv i första hand alltid, va dig själv allllltiiid och ha inte fördomar om folk, du kommer märka om dem är något att ha och föramför allt kommer du märka att allt handlar om ge och ta 🙂 du är verkligen en stark tjej för att bara vara 16, och ibland ser till och med jag (som är äldre än dig) upp till dig! Kämpa på det kommer ge tillbaka positiv i livet senare, kram på dig

  Reply
 27. Carro september 9, 2010 at 10:38 e m

  Jag tycker inte att du ska ta åt dig tycker verkligen du är jätte söt och värkar hur bra som helst, och jag antar att det var Dessie som ringde hon är ju dum i hela skallen! Förresten så va din och Hugos låt sjukt bra sitter och dunkar den hela tiden, och videon va ju jätte bra också. 🙂 Och du har hur fin kropp som helst. Kort hår de är väl inte alla som har långt hår, de måste ju hon fatta. Sen måste du veta att jag tycker du är helt perfekt utseendemässigt eftersom att jag inte känner dig dåra.. xD

  Reply
 28. Lisa september 9, 2010 at 10:39 e m

  Jag måste bara få säga att först och främst så tycker jag inte alls att du sjöng dåligt. Alla har olika röst och om jag kunde sjunga som dig så skulle jag vara glad. Sen så tycker jag att du är otroligt vacker, du passar i dina tänder och det är absolut inget fel på din panna jag fattar inte varför det kommer upp hela tiden. Fortsätt att vara den du är tjejen för du är fan bra! Puss och kram <3

  Reply
 29. Anonym september 9, 2010 at 10:39 e m

  ta inte åt dig,du är jätte vacker paulina!

  Reply
 30. Tove september 9, 2010 at 10:40 e m

  Du är sjukt vacker, låt ingen intala dig något annat!

  Reply
 31. sofie september 9, 2010 at 10:41 e m

  Alla går igenom det där i din ålder, tro mig särskillt vi tjejer. Men det ordnar sig tillslut, du kommer lära dig sortera ut vilka som är dina riktiga vänner men det tar några år. Men börja lyssna på din magkänsla och var hård. Diggar du inte någon, cut them out of your life. Ta hand om dig lilltjejen:)

  Reply
 32. mikaela september 9, 2010 at 10:41 e m

  jag tycker att du är söt i alla fall, och glugg… har inte en 50 årig megakändis det också? tror hon heter madonna 😉

  Reply
 33. Martina september 9, 2010 at 10:43 e m

  Du är vacker, glöm aldrig det! + att du har en väldigt, och då menar jag VÄLDIGT fin sångröst!

  Reply
 34. tete september 9, 2010 at 10:47 e m

  Som Grynet brukar säga: TA INGEN SKIT!

  Keep it real, you’r good at it

  Reply
 35. MOHAHA september 9, 2010 at 10:48 e m

  Paulina du vet att du rockar! Din blogg e fantastik<3 Jag lovar jag menar det verkligen;) Föresten är du ärligt talat en av dem finaste jag vet, du e nt ett dugg tjock o dina tänder e bara söta! Jag har också glugg!:) Låt verkligen nt Dessie få dig att må dåligt, alla vet ju ändå att hon bara skämmer ut sig själv!<3 Kram<3

  Reply
 36. omg september 9, 2010 at 10:49 e m

  tjock?:ooo
  du är hur jävla smal som helst,skulle göra allt för din kropp:(
  du är fin,och den personen som ringde dig är bara dum i huvet!

  Reply
 37. Anonym september 9, 2010 at 10:50 e m

  paulina ta inte åt dig vad dessie säger , alla vet att hon är en liten omogen fjortis…
  du är snäll , mogen , smal , och jag har samma tänder som dig och jag gillart! tycker det är något speciellt och du är skit söt i det!
  att ta åt sig av något dessie säger vore inte normalt!!
  blir så sjukt förbannad på den där bruden som tror att hon är nått och leker så mogen….EUUW PÅ HENNE! ;s var bara tvungen att säga det!
  ha det bra paow! pussen (:

  Reply
 38. Ronja september 9, 2010 at 10:51 e m

  jag har funderat hela sommar på att skriva till dig. Jag känner igen mig själv så sjukt mycket i dig. Jag som du sa också ifrån till kompisar, jag var trött på att alla snacka skit, jag var trött på att åka till en jävla lägenhet till någon 20+ som bara ville talla på alla oss yngre, bjuda oss på dricka, tills man inte längre kunde stå. Det var cirkus ett år sen, jag har en riktig vän nu, min familj. Det är allt resten falska, eller neh men finns ingen tillit till mina andra vänner… och hur arg din kompis nu var när hon sa allt det där till dig, så säger jag såhär! Du är inte ful för fem öre, du är jätte söt och vacker. Du är absolut inte tjock! Du har jätte fin kropp. Du är skitfinn tjejen! 🙂

  Puss och kram till dig, skulle jätte gärna vilja träffa dig, du verkar toppen<3

  Reply
 39. rebecca september 9, 2010 at 10:52 e m

  gumman, alla är bra på någonting och visst om du inte kan sjunga så bra som du säger själv men de finns säkert en massa andra saker du är bra på. plus att du är huuuur vacker som helst! finns mååånga tjejer som skulle vilja se ut som dig, jag är en av dom. Låt inte någon trycka ner dig, du är fin precis som du är, och alla människor har vissa saker som man själv tycker är ”fel” och att andra ska snacka om dom sakerna gör de inte bättre, men då får du istället se de som att dina tänder o din panna gör dig speciell. du är supervacker bruden, ta inte åt dig. <3 kram

  Reply
 40. -- september 9, 2010 at 10:52 e m

  Bry dig inte om det där vilken jävla idiot som håller på sådär, avundsjuka på hög nivå! Du är verkligen inte tjock du har världens perfektaste kropp skulle göra allt för att få ha din kropp helt seriöst. Och du är jätte jätte fin så ta inte åt dig av det där!!!

  Reply
 41. sara september 9, 2010 at 10:52 e m

  haha jag hade slagit sönder fjortis jäveln (för du syftar väll på dessie?) riktigt pinsamt hon hade fåt en fet höger av mig den horan

  Reply
 42. Alexandra september 9, 2010 at 10:54 e m

  brukar inte komentera bloggar men nu tar jag med tid att göra det, för att de den tjejen sa ( dessie ) ska du inte lyssna ett skit på. du har för det första super fin kropp. du är super söt och din personlighet är så mycket bättre (mognare) en hennes! du visar att du är sååå mer mogen en henne. och din låt, visst dom kanske mixar med rösterna, men den rösten i videon var skit bra och sen är ju inte vad du ute för att skryta att du gjort en låt ( som vissa andra ), de va ju bara en kul grej.
  ta ingen skit, du verkar va en utgullig tjej 🙂

  puss & kram en tjej från linköping 🙂

  Reply
 43. Cat september 9, 2010 at 10:54 e m

  Det där är vad jag kallar för falska vänner…
  Folk som trycker ner än på så hög nivå.
  Som du skrev… hon bara avundar dig. Att det går så bra för dig i livet, samtidigt som det säkert inte går så bra för henne.
  Ta inte åt dig, va den du är.
  xoxo

  Reply
 44. f. september 9, 2010 at 10:55 e m

  Hej Paulina.
  Jag läser dagligen din blogg, men jag tillhör dem som aldrig kommenterar. Trots att jag är ett par år äldre än dig, fastnade jag i din blogg. Det var när du provocerade som mest och när du träffade Desirée varje dag, som jag dagligen började läsa. Allt förändras, och det har du med. och det är därför jag bestämde mig för att skriva en kommentar. Jag tycker att du har förändrats något enormt paulina. Du har blivit en helt annan person i bloggen, och det gillar jag. du har växt, och jag är övertygad om att du har många tjejer i din ålder som ser upp till dig. Jag vet att många av dina läsare har mycket att säga till om när det gäller dig och ditt liv, och ibland kan det bli för mycket. Alla har gjort saker man är mindre stolt över, saker man ångrar, eller något man inte riktigt har tänkt genom – men det är en stor del i att växa upp. Det handlar i största del om att leva med det man gör, och våga erkänna när saker inte blir som man tänkt sig, eller om man ångrar saker – och det är precis det du gör. Du har vuxit något otroligt paulina på en kort tid. När jag såg din och Hugos musikvideo första gången, kunde jag inget annat än le. En kul grej, som jag tycker blev väldigt bra. En del klagar på att ni inte kan sjunga (vilket ni redan har upplyst alla om!), och påpekar att hugo inte kan perfekt spanska – det skriker avundsjuka. Jag blir så trött. Hur mycket skit ska man behöva ta ifrån andra personer som sitter bakom datorn och tror att de är så tuffa för att de vågar skriva elaka kommentarer? Jag hoppas att du skakar på huvudet och skrattar åt allt. Vet egentligen inte vad som va min poäng med denna kommentar. Jag vill bara att du ska veta att du har vuxit i mina ögon. Du är otroligt vacker och du bjuder på dig själv. Jag tror du kommer nå långt! Vill bara säga att du och hugo är nog det gulligaste paret inom hela bloggvärlden, hoppas det håller länge mellan er. Varje gång jag läser din blogg, så vill jag bara krama om dig och berätta hur mycket du har vuxit för mig. Så länge du fortsätter skriva i din blogg, så kommer jag vara en trogen läsare som tycker om allt du gör (iaf nästan allt! ;P)

  puss och kram <3

  Reply
 45. malin september 9, 2010 at 10:55 e m

  skit i dem ! paow , du är bäst! 🙂

  Reply
 46. lovisa september 9, 2010 at 10:55 e m

  vafan, det är ju du som skriver skit om dessie. inte hon om dig! hon har fan aldrig skrivit något dumt om dig! det är ofta du gör det om henne.
  dåligt paow,dåligt.
  bara för att dessie är mogen att ringa till dig och säga det rakt ut istället för att skriva ut på bloggen vad hon tycker!

  Reply
 47. manda september 9, 2010 at 10:56 e m

  du är fin, dina tänder gör dig charmig! och det är fint med hög panna! låg panna är ju något av det fulaste man kan ha ärligt talat. strunta i dessie (omdetnuärhon). det är bara väldigt omoget gjort av henne.
  jag tycker att du är sjukt vacker och du har sveriges snyggaste pojkvän! va glad över det 🙂 ni är det finaste paret! brukar inte kommentera men tyckte så synd om dig för en så stark och vacker tjej som du förtjänar inte må sådär! har inget emot någon bloggare för jag förstår att det är erat sätt att få läsare, och det funkar ju! jag tänker inte vara som alla andra och sitta och skriva att du är bäst och alla andra suger, för tycker inte om dig mer än någon annan bloggare, ni är bra som ni är allihopa! 🙂 ha det bra och stå på dig! strunta i det där 🙂

  Reply
 48. Anonym september 9, 2010 at 10:58 e m

  Bry dig inte om vad dessie säger, du är långt från tjock! Hon har bara inget bättre och komma med , och du är mycket mycket finare en henne.
  Hon är antagligen bara avundsjuk så ta inte åt dig !

  Reply
 49. idda september 9, 2010 at 10:59 e m

  får hoppas att det blir bättre :). du är sötast av alla bloggare! lovar dej!!

  Reply
 50. alexandra september 9, 2010 at 11:02 e m

  ”Sara skriver:
  2010-09-09 kl 22:19
  Äkliga tandlösa hora…”

  Sara…är du på rikt dum i huvudet? Ofta man säger sånt till någon överhuvudtaget?
  Du är säkert inte lika tuff i verkligheten! Jävla tönt

  Reply
 51. asdgfh september 9, 2010 at 11:02 e m

  1. Du är inte fet nånstans. Jag skulle döda för att få en så snygg kropp som du har.
  2. Vadå du inte kommer komma nånstans? Du har ju förmodligen redan nu kommit en jävligt mycket längre bit än henne här i livet.
  3. Hög panna och kort hår? Okej, det var moget av den här personen att säga. För alla har olika pannor, och vad fan spelar längden på ditt hår för roll?

  Enda anledningen att den här efterblivna personen gjorde såhär är att hon/han är jävligt avundsjuk på dig, ditt liv och ditt utseende.

  Du är jättefin Paulina! Kämpa på. Du är grym!

  Reply
 52. erika september 9, 2010 at 11:03 e m

  Paulina, jag vill bara säga åt dig att du är nog en av de vackrare här på jorden. Du har en kropp jag skulle döda för och ärligt talat så tycker ja du sjunger bra. Också på dendär videon som dessie lade upp, alla sjunger ju inte direkt som Celine Dion eller?..

  Men jag hoppas denna komentaren får dig på bättre humör och snälla, tänk på att du är vacker!!

  Reply
 53. NF september 9, 2010 at 11:03 e m

  Jag beundrar dig verkligen Paulina. Du är så himla fin! Du ska verkligen inte ta åt dig det dåliga människor säger, stå på dig. Massa pussar, du är bäst, glöm inte det 🙂

  Reply
 54. Sara :) september 9, 2010 at 11:04 e m

  Hej Paulina! Det är ditt liv och folk ska skita i vad fan du gör. Jag blir så jävla förbannad att man alltid ska trycka ner sina s.k vänner. Något som stör mig fruktansvärt mycket är när dom ringer och säger saker. varför inte träffa dig och säga allt vad dom tycker och tänker. Du är en stark brud. So what om du sjunger dåligt. Du gjorde det för att det var en kul grej inte för att bli en artist. Du ska aldrig visa dig svag för dina fiender. Jag började också ett nytt liv igår. Tisdags. Jag raderade allt som får mig att må dåligt. Blogg inlägg, facebook statusar, bilder allt du kan tänka dig. Jag har nu börjat ett nytt liv med glada människor och nya vänner som jag vet är bra för mig och som jag vet att jag alltid kommer ha bakom mig. Gör det du också. Jag kan säga dig nu att jag är mer lycklig idag än jag var i tisdags. Jag har inte heller många vänner, men dom få jag har är riktiga. Jag är inte en sån som bara snackar, så mår du dåligt eller känner dig nertryckt kom till mig eller skriv till mig. För jag lovar dig att det du varit med om nu har jag varit med om 1000 gånger innan. Ha det bra tjejen! / Sara Gunnarsson

  Reply
 55. Anonym september 9, 2010 at 11:05 e m

  Trist, hon verkar vara en vidrig person. Men det finns många såna där ute.. det är en del av uppväxten, att inse att alla människor har något slags motiv. Och att allt är ett stort skådespeleri. Att undvika vissa typer av människor..osv.

  Reply
 56. miriam september 9, 2010 at 11:07 e m

  fyfan vad bra er musikvideo var. Ingen av er har hållt på med musik spec mkt förut + att du bara är ett år äldre än mig. Skit i Skit.!:)

  Reply
 57. Tatiana september 9, 2010 at 11:07 e m

  Paulina du är så himla söt och du verkar vara en underbar människa! Folk som klagar på dina tänder, panna osv. är helt klart avundsjuka! DU är super sööt jag såg dig med Hugo när du var i Göteborg och du är till och med 100ggr finare i verkligheten jag ville bara krama om dig för du var så söt^^ Du är snygg och har en pojkvän som många tjejer vill ha dessutom är du väldigt framgångsrik för din ålder klart som fan folk blir avundsjuka! Det jag vill säga att du inte ska ta åt dig gumman strunta i dem idioterna! Ta hand om dig.
  Stor kram <3

  Reply
 58. jenniferg september 9, 2010 at 11:08 e m

  Paulina, du är otroligt fin och vacker, om jag kunde skulle jag absolut vara din vän för su verkar vara en sån sjuuuukt härlig människa! du har absolut inte en ful sångröst, du är underbar och vi älsar dig hoppas du förstår det!!!!

  Reply
 59. Felicia september 9, 2010 at 11:08 e m

  Det låter som lite avundsjuka det… Förstår att du tar åt dig, men det borde du verkligen inte göra. Känner inte dig, men jag TROR att du har en väldigt bra personlighet. Och på tal om din ocg Hugos video, det var modigt gjort av dig! Du är helt ny på sånt och är ingen sångerska! Så varför klaga? Dom önskar bara att dom fått samma chans som du. Modigt gjort av dig tycker jag iaf, ha det bra!

  /F

  Reply
 60. Lotta september 9, 2010 at 11:09 e m

  Strunta i dumma skitbrudar, de är inte värda din tid och dina tårar. Du kommer snart att hitta rätt vänner som tycker om dig för den du är, som bara vill ditt bästa. Kram

  Reply
 61. Lina september 9, 2010 at 11:13 e m

  Paow, du är seriöst hur söt som helst! Passar så himla bra i mörkt hår. Skit i folk som bara ger dig negativ energi. Livet är för kort för sånt…

  Reply
 62. Sanna september 9, 2010 at 11:14 e m

  sötnos, se bara på dig själv du har en förmåga att göra andra glada. iaf mig! du verkar jätte snäll och du gjorde inget fel av att träffa nya människor när du kände att du inte passa in! och om du bli ledsen tänk bara att livet inte alltid är enkelt. du kommer träffa nya underbara människor, bara du vill! 🙂 du har ju hugo också 🙂
  KRAM, de kmr bli bra! 🙂

  Reply