Scandal time!

Den fd anorektikerkillen Dennism har ätit upp sig rejält. Så mycket så att jag tvingade med honom till gymmet en timme, men nu sitter han på donken! Återfall?

(Visited 45 times, 1 visits today)

15 Comments

 1. Alicia september 21, 2010 at 11:49 e m

  LÄS MIN BLOGG OM MITT LIV I HIGH SCHOOL OCH I USA!

  Reply
 2. Julia september 22, 2010 at 12:05 f m

  åh mcdonalds! själv bor man två mil från närmsta och äter där typ fyra gånger om året..

  Reply
 3. Mellies september 22, 2010 at 12:20 f m

  Hej!

  Ville bara säga att jag läser din blogg dagligen och kan inte sluta följa dig 🙂 Hoppas att du mår bättre och inte har ont efter slag/spark osv.. blir så jävla lessen när en go tjej som du råkar ut för såna omogna tjejer! Det enda hon vill är att synas och vill vara bäst o vackrast men sanningen.. är heeeeelt tvärtom!! Skulle jag möta på kissie så vet jag inte va jag skulle göra.. förmodligen spotta henne i ansiktet, vill inte ens nudda vid henne.. så äcklad är jag av henne! Men men.. ville bara få fram att jag gillar dig mkt 🙂 står på din sida! Och kommer att göra det för alltid.. Sköt om dig gumman!

  ps, min chihuahua Mille på 9 månader avskyr kissie 😉

  Kram från Mellies 28 år

  Reply
 4. Lotta24 september 22, 2010 at 12:43 f m

  Du är snäll.
  Som tar hand om Dennism.
  Han kan ta en chicken bits.

  Reply
 5. Lotta24 september 22, 2010 at 12:44 f m

  Bra att du tar hand om Dennism.
  Han kan ta en chicken bits.

  Reply
 6. Erika september 22, 2010 at 5:09 f m

  Jag hoppas att Dennis vet om att du skrev så där och att det var ett skämt att han ätit
  upp sig så mycket att han måste gå på gymmet. Men antar att det var ett skämt. Men
  har själv varit anorektiker och vet hur känslig man är när folk säger att man har ätit
  upp sig, kan faktiskt ge återfall. Och Dennis är ju smal fortfarande. Men jag antar att det
  bara var ett skämt från din sida.

  Reply
 7. Lillan september 22, 2010 at 7:37 f m

  Nu blev jag sugen på pommes frites!

  Reply
 8. Saga september 22, 2010 at 8:24 f m

  Paulina! (Vill inte låta som om jag är din mamma eller bestämmer över dig nu, du får göra som du vill, säer bara min åsikt) Jag älskaaaaaaaar din blogg och klickar in här var 10e minut. Jag tänker aldrig sluta! Du är den bästa. Du är vågar stå för dina handlingar. Men nu, (tänker fortsätta läsa ändå) fattar jag INTE hur du tänker. När du blivit utnyttjad och sårad, av en kille som ljuger och går från blogg till blogg för att få ynka patetiska läsare, går du till igen. Skärp dig för fan nu Paulina för att du har blivit så uttnyttjad så många gånger att det inte går att räkna. VAD får dig att ta tillbaka Dennis av alla dumma? Jag säger bara det, umgås med Annie istället. Vad hände med er? Ta inte tillbaka gammal skit för en gång dålig vän alltid dålig vän, förlåt räcker inte alltid till. Får jag läsa om någon månad att dennis har gjort något igen spöar jag upp honom och slutar läsa din blogg förevigt. Nu är det dags att hittar vänner som FÖRTJÄNAR dig! Du är fan bäst. Kramar på dig / Saga

  Reply
 9. oscar september 22, 2010 at 10:32 f m

  Han JOBBAR ju på Mc Donald’s, varför skulle han inte vara där då??

  Reply
 10. linn september 22, 2010 at 10:41 f m

  Få med honom till gymmet flera gånger, så blir ni muskelknuttar ihop.

  Reply
 11. Elin september 22, 2010 at 12:02 e m

  MÅSTE bara kommentera att jag tycker det är så jäkla komiskt.
  Någon dag senare efter att du hade kommenterat kissies näsa… går hon och fixar den! haha snacka om brist på självförtroende.

  Reply
 12. paaatrik september 22, 2010 at 3:29 e m

  nej snälla inte det jävla äcklet igen.. 🙁

  Reply
 13. Anna Nym september 22, 2010 at 3:54 e m

  Taaaskigt att skriva så om en anorektiker! haha

  Reply
 14. Linnea september 22, 2010 at 4:48 e m

  är du me dennis igen ? :O

  Reply
 15. Alexandro september 22, 2010 at 8:57 e m

  Ojoj, det trodde man ju knappast om honom ;O

  Peace! <3

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *