Till minne av alla drabbade

Tänker på alla familjer som förlorat någon i terroristattacken i World Trade Center den 11 september för 9 år sedan.

(Visited 37 times, 1 visits today)

86 Comments

 1. vilma september 11, 2010 at 8:21 e m

  hemskt! 🙁 <3

  Reply
 2. Amela september 11, 2010 at 8:24 e m

  R.I.P till alla som dödades den dagen..

  Reply
 3. isabella september 11, 2010 at 8:27 e m

  jag var där när det hände, såg allt. bodde i usa under tiden då det hände. hemska syner.

  Reply
 4. Anna september 11, 2010 at 8:29 e m

  Så hemskt!

  Reply
 5. LISOU september 11, 2010 at 8:30 e m

  Det var hemskt, uusch! 🙁

  Reply
 6. melina september 11, 2010 at 8:31 e m

  vare 9 år sedan :O shit..

  Reply
 7. a Big C september 11, 2010 at 8:40 e m

  Det var ingen terroristattack -.-
  den dåvarande presidenten hade planerat allt.
  jävligt hemskt det som hände¨.

  Reply
 8. . september 11, 2010 at 8:41 e m

  inte fan håller nån en tyst minut för alla som dör i afghanistan

  Reply
 9. tiffany september 11, 2010 at 8:44 e m

  TACK paulina för att du tog hänsyn till min kommentar och upplyste detta, betyder mycket att du såg min kommentar!
  Tack igen för detta inlägg.

  Reply
 10. Sverigedemokraten september 11, 2010 at 8:46 e m

  RIP

  Reply
 11. Anonym september 11, 2010 at 8:48 e m

  Faan den här är en sorgliig dag!Min kompis dog idag:(

  Reply
 12. Linp september 11, 2010 at 8:54 e m

  Tycker att USA borde börja släppa det där nu. 3 000 människor dog, det är en struntsiffra jämfört med andra händelser som får noll uppmärksamhet. Knappast någon som vet vad jag talar om eftersom.. jaa, det är bortglömt. Men USAs lilla skitkatastrof ska vi minsann minnas.

  Reply
 13. Pauline september 11, 2010 at 8:55 e m

  R.I.P.:( Känns som förra året…

  Reply
 14. ida september 11, 2010 at 8:55 e m

  vila i frid!

  Reply
 15. . september 11, 2010 at 9:02 e m

  RIP ALLA TUSENTALS CIVILA SOM DÖTT/DÖR I MELLANÖSTERN.
  Okej, prevent terrorism, but how ABOUT PREVENTING WAR as well.

  Reply
 16. Linn september 11, 2010 at 9:03 e m

  Ja, visst är det sorgligt men vad är 3000 människor jämfört med alla andra människor som dagligen dör runtom i världen. Bara antal CIVILA som amerikanska soldater dödat (dödar fortfarande) under de senaste åren i Afghanistan och Irak är 10 ggr större. Det var inte längesen det dog lika många CIVILA människor i Palestina, ingen tar upp det? Konstigt att man gör en skillnad på människor, men jag antar att vi fortfarande lever i en värld där vissa är mer värda än andra.

  Reply
 17. Anonym september 11, 2010 at 9:05 e m

  hemskt 🙁 .. R.I.P <3

  Reply
 18. nicole september 11, 2010 at 9:11 e m

  och rip alla barn som dog i irak efter detta hände

  Reply
 19. Kajsa september 11, 2010 at 9:12 e m

  Wäwäwähää

  Reply
 20. mmmm september 11, 2010 at 9:23 e m

  håller med Linp…
  glömmer allt annat där människor har dött. men när det händer usa nått så ska man sörja tusen år efter. tänk på alla krig å där oskyldiga människor har fått dö överallt. glöm usa nu å tänk på allt annat istället nu..

  Svar: Idag behöver man inte tänka på annat än just det som hände i USA. Det var för övrigt dessa vansinnesdåd som startade eländet på många andra håll och som nu lett till att vi lever i ett övervakningssamhälle. Tacka Al Qaida-terroristerna, fega kräk, för det. Ingen förnekar att USA begått otäcka gärningar, men det gör ju inte detta mindre hemskt.

  Reply
 21. Malin september 11, 2010 at 9:25 e m

  Fy va hemskt, den dagen kommer man aldrig att glömma :/

  Kolla min blogg

  Reply
 22. Lisa september 11, 2010 at 10:05 e m

  Tyckte det va mycket hemskt!! Dessutom va de tråkigt den dagen de hände för vi skulle hålla tyst minut, men eftersom jag fyllde 10 den dagen ville jag inte de :/ Men man förstår ju lite mer när man blev äldre! Fyller nämligen år den 11/9! 🙂

  Reply
 23. sandra september 11, 2010 at 10:08 e m

  Sen 1970-talet har valdeltagandet i Sverige sjunkit med drygt 10%!

  Jag anser att det är en plikt att gå och rösta! Om man inte känner att man kan rösta på något av de partierna som finns, rösta blankt. Det är ett sätt att visa att man är missnöjd och att man bryr sig. Men stanna för fan inte hemma och skit i allt!

  Hur tänker Du rösta? Om Du inte har åldern inne, vad skulle du ha röstat om Du fått rösta?

  Reply
 24. johanna september 11, 2010 at 10:20 e m

  hej !
  Har precis startat en modeblogg! Skulle vara jätte kul om ni ville komma in och läsa !

  Reply
 25. Anonym september 11, 2010 at 10:24 e m

  Satt själv på ett flygplan till usa, men inte till san fransico tror jag det gick till, uschh. RIP

  Reply
 26. sara september 11, 2010 at 10:42 e m

  de va fyra år sen annas… -.-

  Svar: Va??? Var 2001 för 4 år sedan…? Dags för dig att vakna upp ur törnrosasömnen tror jag.

  Reply
 27. sara september 11, 2010 at 10:42 e m

  annars*

  Reply
 28. Sara september 11, 2010 at 10:45 e m

  Hörde att det var misiler. inte ett flygplan. dem hittade inga döda och det var inga spår av något flyplan. flera människor hade filmat det. kolla runt på youtube så får du se. men det kan ju vara fejk också, vad vet jag

  Reply
 29. sara september 11, 2010 at 10:46 e m

  åh r.i.p till alla dom. <3

  PAULINA DU ÄR DEN BÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄSTA!!!!! 😀 you go giiiiiiirl, pusss & kram

  Reply
 30. Sverigedemokraten september 11, 2010 at 10:48 e m

  RIP! 🙁

  Reply
 31. Cassandra september 11, 2010 at 10:49 e m

  RIP <333
  (äääälskar din blogg :D)

  Reply
 32. Sara september 11, 2010 at 10:49 e m

  Asså… det var bara 38 st som dog i din attacken. Visst det är sorgligt men det sker större kriser varje dag där fler familjer skadas.

  Svar: Du kanske ska läsa på lite? Det var fyra flygplan som kapades och användes som vapen mot byggnader. Tre träffade byggnader (en var i det två World Trade Center-byggnader i New York och en i Pentagon i Washington) och det fjärde störtade på en fält på väg till Washington efter att passagerarna övermannat de fega kräken till terrorister.

  Antal döda:

  World Trade Center Tornen 2 605
  Flight 11 92
  Flight 175 65

  Pentagon Byggnaden 125
  Flight 77 64

  Shanksville
  Flight 93 44

  Totalt antal döda 2 995

  Lite fler än 38.

  Reply
 33. Sandra september 11, 2010 at 10:58 e m

  Och till minne lägger du upp den där jävla bilden?? Helt jävla sjuk gjort av dig, för det är ju verkligen så man vill minnas det ?

  En bild av hur dom såg ut innan kanske hade varit av bättre karaktär eller vafan säger du?

  Svar: Lite svårt att publicera nästan 3000 bilder på alla drabbade, eller vad säger du? Den bild jag visade visar hur galna terroristerna var och hur hemsk katastrofen var.

  Reply
 34. Kajsa september 11, 2010 at 11:02 e m

  Usch, det är verkligen hemskt och sorgligt! Får en klump i magen när jag tänker på dom drabbade och deras familjer! 🙁

  Reply
 35. Linnea september 11, 2010 at 11:10 e m

  Var det inte 8 år sedan?
  2002 inte 2001?
  Kan ha fel.
  Tycker det är bra att du visar att du bryr dig om detta 🙂

  Svar: Det var 2001. Googla en gång och du kommer att se…

  Reply
 36. Nadja september 11, 2010 at 11:31 e m

  Vi vet fortfarande inte vad som egentligen hände den dagen, det var väldigt mystiskt, utan närmare granskning. Finns flera konspirationsteorier om det som hände som hävdar att det var regeringen som låg bakom det hela. Finns många i USA som hävdar detsamma, inte minst two and a half-sjärnan charlie sheen och skådisen och programledaren Rosie O´donnell som har visat en stor skepticism mot regeringens dold motiv.

  Sen så har amerikaner begått brott mot mänskligheten i flera decennier, långt innan 11 september 2001.

  Svar: Så du menar att det inte var fyra flygplan som kapades och användes som vapen av islamistiska extremister? Att det inte dog 3000 personer som en direkt följd av detta? Att vi nu inte lever i ett övervakningssamhälle värre än någonsin på grund av detta?

  Brott mot mänskligheten begångna av USA… Ja, det har hänt och kommer fortsätta hända, men det rättfärdigar knappast att man dödar 3000 oskyldiga människor från en rad olika länder i terrorattentat. Tycker du det? I så fall kan jag se en rad olika möjliga anledningar för olika människor runt om i världen att använda terror som legitimt medel för att ”ge igen”, vilket ju du också inser är trams.

  Reply
 37. Leyla september 12, 2010 at 12:58 f m

  Nämen, det är ju synd om dem men inte om de i Palestina och Irak det är ju bara skräp…. Det är klart det är synd om de som drabbades men vadfan? är det inte synd om de i Palestina när barn får se deras mamma dö framför dem? När barn dör framför deras mammor, gud asså sök lite på youtube och kolla vad det händer där i Irak och Palestina, men juste glömde att araber är skräp -.- (med araber menar jag också de icke-muslimer och muslimer)

  Reply
 38. Analysduellen september 12, 2010 at 1:23 f m

  Vad är det för dåre som skriver att bara var 38 stycken som dog?

  Herregud.

  Tragiskt i alla fall. RIP.

  Reply
 39. Anonym september 12, 2010 at 1:31 f m

  ”Tycker att USA borde börja släppa det där nu. 3 000 människor dog, det är en struntsiffra jämfört med andra händelser som får noll uppmärksamhet. Knappast någon som vet vad jag talar om eftersom.. jaa, det är bortglömt. Men USAs lilla skitkatastrof ska vi minsann minnas.”

  GE DIG.

  Reply
 40. Diana september 12, 2010 at 2:41 f m

  Hade släcktingar som dog där.HEMSKT ! R.I.P

  Reply
 41. Jag september 12, 2010 at 7:33 f m

  Ja visst vill man att just den händelse där man själv har förlorat någon, där flest människor har dött ska uppmärksammas. Alla krig, alla meningslösa jävla mord. Men 11 september kommer vara svårt att glömma, och numer tycker jag det har blivit en sorgens dag där vi alla kan ta del. Jag förlorade ingen där, ingen jag kände eller älskade dog i usa den 11 september 2001. Men jag har förlorat andra, dit går mina tankar denna dag. Och till alla andra som förlorat någon också. Visa lite respekt för de som har förorat någon, istället för att alltid kommentera hur dåligt det är att vi uppmärksammar en sak ”för det finns alltid värre”. Puss

  Reply
 42. Upplyser september 12, 2010 at 8:26 f m

  Säg inte att det var terrorister om inget bevisats-.-kolla på hur tornen faller.ser knappast ut som att dom faller pga att ett flygplan kör in i dom.Tornen faller rakt nedåt och dt ser precis ut som en kontrollerad byggnadsrivning(googla)

  Svar: Så du menar att man trickfilmat in flygplanen, hittat på alla dödsfallen och åkt runt och kastat flygplansdelar över halva New York? Ett hus av den typ som World Trade Center var faller på det sättet om metallkonstruktionen försvagas tillräckligt, det finns det väsentligt mycket mer information om på nätet om man googlar…

  Reply
 43. betul september 12, 2010 at 9:10 f m

  håller med ” . ”

  när det gäller Irak, Afghanistan, Palestina så bryr sig ingen hur om många som blir mördade oskyldiga. Men när det handlar om USA så ska alla öppna ögonen. Asså face it, det va för 9 år sedan. Glöm det bara? Är det så svårt eller? Tänk istället på det som händer IDAG. Ni kan inte göra något åt nåt som hände för 9 år sedan..

  Svar:
  Jag tycker jag läser varje dag om Palestina, Irak och Afghanistan och det är demonstrationer regelbundet i Stockholm MOT USA. Helt galet tycker jag. Problemen i alla dessa länder är fattigdom kombinerat med extrem islamism och det använder terroristerna för att se till att dom inte tappar greppet och för att skapa en gemensam fiende i USA, ”den store Satan”. Allt USA gör är inte perfekt, men alternativet är ganska mycket sämre.

  Det som hände för nio år sedan kan vi inte ändra på, men vi bör komma ihåg det och hedra offren och komma ihåg att packet som stod bakom angreppet fortfarande till stor del är på fri fot och fortfarande terroriserar befolkningen i bland annat Afghanistan.

  Reply
 44. betul september 12, 2010 at 9:13 f m

  Och du, Paow. Sluta spela smart. Folk har fel ibland, men du behöver inte svara på var ända fel bara för att du ska visa folk att du är ”smart”.

  Reply
 45. Maelie september 12, 2010 at 10:14 f m

  Asså , shiet.. Ska säga allt som jag har kommit fram till efter några veckor av sökande .
  Inget flygplan träffade pentagon . Det var en missil . Och nu kommer många säga ; Nej , det var det inte alls bla bla bla.
  Nehe, kolla på bilden där ”planet” träffade, det är ett stort hål , borde inte vingarna gjort märken ? Och om man kollar på klippet som dom visade från ett ställe i närheten så ser man nått träffa byggnaden, men det är inte ett flygplan.
  Och nu , World trade center , Det fanns thermite i byggnaden . Och dom fick in det genom att bombhundar och vakter jobbade 12 timmar om dagen , istället för 24.
  Konstigt right ? En till sak som bevisar det är allt stål som var under marken och hade smält men var lite som magma så att säga. Det hittades 2 veckor efter. Ganska svårt att förklara. Right ?
  Varför skrev jag detta ? För att jag vill att folk ska börja ställa frågor ! Inte bara i USA utan överallt !
  Ni som tror att jag har fel , googla på det. Och kolla gärna på Loose change 9/11 , bra film.

  R.I.P

  Svar: Så du menar att USA:s regering själva dödade alla dessa människor? Du menar att det inte skulle avslöjas på en pisskvart?

  Missil in my ass i Pentagon, det var ett passagerarflygplan och det är ju ganska uppenbart eftersom det fanns hundratals vittnen som såg planet åka in i Pentagon. Hur hålet ser ut är väl ganska ointressant, det beror ju på i vilken vinkel planet slog ned i huset. Du menar också att alla passagerarna och det flygplan som påstods ha använts hittats på eller dödats och gömts undan någon annanstans? Hur förklarar du alla flygplansdelar inne i och utanför Pentagon då?

  Att tro att man preparerat World Trade Center för att det enklare skulle rasa är jurakt igenom befängt. Då skulle samtliga väktare och alla underhållspersonal ha mutats och fåtts att hålla tyst om detta och det är avsevärt mer osannolikt än att du just nu blev lottomiljonär.

  Konspirationsteorier kan vara kul att lyssna på, men man ska nog kolla sina källor lite bättre än suspekta källor på nätet som bara har att vinna på försöka få terrordåden att framstå som något annat än det de var – attacker av fega kräk utan medkänsla som gjorde detta under islamistisk flagga (något som borde få profeten att vända sig i sin grav då det är tvärt emot fredsbudskapen i Koranen).

  Reply
 46. mickaela september 12, 2010 at 10:24 f m

  Såg 9/11 telefon från tornet, personer som ringde till sin familj medans dom va i tornet så sorligt att höra deras röster sen veta att dom dör! i ett samtal rasa t.om tornet medans han prata jätte hemst! =( R.I.P till alla döda!<3

  Reply
 47. Sara september 12, 2010 at 11:18 f m

  Blir irriterad på att alla ska klaga. Och Paulina vill väl inte visa att hon är smart ska hon låtsas att hon är dum i huvudet när hon inte är det eller? Det är hennes blogg och hon svarar på varje jävla kommentar om hon så vill det. Tänker på vad ” betul ” skrev, klart att folk har fel ibland men om Paow känner att hon har rätt i något är det klart hon får argumentera med det. Tyckte det var jätte snällt och respektfullt detta inlägget. Och även mycket starkt av dig Paulina! För du är en av de få bloggarna så faktiskt vågar ta upp lite ”känsligare” ämnen. Och det är bra, vågar man inte det så blir det en så ”falsk” yta man läser.. Hejja på dig Paulina och hoppas du bara skrattar åt alla idiotiska kommentarer! Och sluta aldrig tro på dig själv för du är värd allt de bästa och jag är också mycket glad över att se dig kommit så långt före fjortisen Dessie. Ni var på samma nivå för nått år sen och nu har du sprungit ifrån henne med millängder. Du växer större och större i mångas ögon det kan jag lova dig.

  Oj blev långt, men va tvungen o säga hehe.
  Ha det så bra Paulina, gillar din blogg starkt. 🙂

  Reply
 48. Sanna september 12, 2010 at 11:50 f m

  Usch det är fan hemskt! fattar inte att man kan va så jvla dum i huvudet och flyga in i höghusen döda flera hundra människor, skada flera hundra och förstöra för tusentals familjer, jag kände ingen som dog, vilket jag är glad för, men det gör saken inte bättre, fan 🙁

  Reply
 49. cassnea september 12, 2010 at 11:56 f m

  haha vadå släppa det ? det var en terroristattack. Dom hittade svarta lådan.. då muslimerna sa ” NU KOMMER VI ALLAH ” dom gjorde det där för att dom trodde dom gjorde någonting bra och att dom skulle komma upp till ALLAH! så sluta gnäll. Det är väl klart att man fortfarande tänker på det där. Planet störtade in i World Trade Center där inne dog även människor som på planet. Ett annat plan skulle åka in i vita huset, men det stoppades! folk hade kontakt med sina familjer på telefonen när dom var på planet. Och det är hemskt… Låt folk sörja om dom vill, palla era gnäll kommentarer 24/7.

  Reply
 50. emma september 12, 2010 at 12:40 e m

  asså härma michelle lite mer bara!

  Reply
 51. Erik september 12, 2010 at 12:56 e m

  Haha fyfan vilka jävla fittor det finns! Hur respektlöst är det inte och säga ”Varför ska vi sörja de 3000 som dött i USA, det är en liten struntsiffra i jämförelse hur många som dör i Afghanistan, Irak etc”

  Man kan inte hela tiden jämföra något med något större! Man kan inte hela tiden säga till exempel:

  ”Tänk på de stackars barnen i Afrika” eller ”Tänk de 5000 kronorna skulle kunna gå till fattiga barnen i Afrika” eller ”3000 personer som dog 11 September 2001 är ingenting i jämförelse med hur många som dog i Haiti jordbävningen (200,000+).

  Ja det händer hemska saker i världen men tänk för stunden och inte så jävla långsiktigt hela tiden!!!! RIP ALLA SOM DOG!

  Reply
 52. KILLUMINATI september 12, 2010 at 2:07 e m

  FOLK ÄR SÅ JÄVLA DUMMA! Ni bara suger upp all skit som median spyr ut.
  LÄS PÅ OCH SEDAN KAN NI YTTRA ER! 11/9 var ett PLANERAT dåd av den amerikanska staten! Al-Qaida existerar inte. Usama bin Ladin var tränad av CIA. VAKNA UPP OCH LETA SJÄLVA EFTER INFORMATION.
  Se filmen ZEITGEIST för mer information. AMERIKA ÄR EN BLUFF. Fuck the New World Order.

  Svar: Och någon var snäll och släppte loss dig ur tvångströjan i ett par minuter. Hoppas dom inte drar åt för hårt nu när det bär av till den madreasserade cellen igen! Puss!

  Reply
 53. ... september 12, 2010 at 2:17 e m

  vafan det var 2003 det hände… ingen verkar a ngn koll eller ens KOLLA UPP VILKET år det var suuuuck

  September 11 attacks – Wikipedia, the free encyclopedia – [ Översätt den här sidan ]
  September 11 attacks. Twin towers of the World Trade Center burning. …… By the deadline for victim’s compensation, September 11, 2003,

  Svar: Hahaha, är du dum på riktigt? 2001. Herregud, jag kommer ju ihåg det, hur gamla är ni som inte vet vilket år det var???

  Reply
 54. Anonym september 12, 2010 at 3:18 e m

  Men snälla. Har nyss läst igenom alla dina kommentarer och svar och blir verkligen fruktansvärt irriterad på dig. Du har rätt, det är fruktansvärt hemskt det som hände för 9 år sedan och Jadå, det va 2996 personer allt som allt som dog den här hemska dagen, och ja dom kapade 4 plan och ja tornen rasade. Men om jag var du borde jag t.ex. kolla på filmen Farenheit 9/11 så skulle du förstå precis vad det är dina läsare pratar om.

  Regeringen kan med största sannolikhet varit inblandad. Detta är såklart ingenting man vet med säkerhet men det råkade faktiskt vara så att både Bush & hans idiot till farsa hade kontakt och jobbade med BIN LADINS familj & släkt. Kolla filmen, det är det enda jag råder dig till dör då förstår du !! och btw, skyll inte allt det här på islam och muslimerna. Man ska inte dra alla över en kam, svinen som gjorde det är vidriga men det betyder inte att alla muslimer och islamister är likadana !

  Svar: Sa jag att det är alla muslimer? Jag skrev tydligt ”extremister” etc. Har sett Fahrenheit 9/11, men det är en konspiratorisk historia av Michael Moore som man kanske inte ska fästa för stor vikt vid. Det är ganska uppenbart för dom flesta vad som hände.

  Reply
 55. Mol'D september 12, 2010 at 3:48 e m

  När jag ser kommentarer här som ”borde det inte vara dags för USA att glömma det nu?”, 3000 är bara en skitsiffra”, ”tänk på irak”, ”när det är usa så bryr sig alla men när det händer Pakistan så bryr sig ingen”, ”det var inga terrorister det var USA som planerade det och blahblahblahblahblah VAD FAN ÄR DET FÖR JÄVLA SKITSNACK?
  11 september kommer ALDRIG att glömmas i USA. Det var inte bara sjukt många människor som dog, har ni tänkt på att USAS då två största torn förstördes? Har ni tänkt på att USAS ekonomi pajjade och det tog runt 5 år för USA att återhämta sig? Att sjukt många blev utan jobb, dom som överlevde hade ju inga kontor och dom fick ju inte in pengar att försörja sig själva + sina familjer? Och tänk på dom som skadades, dom hade ju feta räkningar från sjukhuset att betala. Inte kunde dom det! Och 3000 var bara ett ungefär, ingen kan ju räkna ut exakt hur många som dog. Det finns ungefär 10 000 kroppsdelar av folk som inte har blivit identifierade. 3000 är bara dom som har blivit identifierade, och det var bara 1/3 av folk som dog som kunde identifieras! . Och 11 September är kanske inte dagen att tänka på Irak med tanke på att Al Qaida är ett nätverk från Irak, vad fan bryr sig USA då om deras naturkatastrofer och skit just den dagen? Och Pakistan, på årsdagen nästa år kanske folk visar omtanke. Men 11 september är faktiskt en tragedi dag för USA, och den dagen borde få vara lite fokus om USA. Och alla jävla idiotteorier att det inte skulle vara terrorister som planerat det. Att det var USA själva, haha det måste vara det fånigaste jag någonsin hört. Varför skulle Bush vilja skada sitt land så mycket att han planerar att köra in 2 flygplan i WTC med passagerare på, 1 i Pentagon och 1 i Pennsylvania? Förstår ni inte själva hur idiotiskt det låter? Folk ringde ju och sa att det var utländska kapare som kapat planet, och att det var en missil i Pentagon, som Paow svarade på en kommentar; IN MY ASS! Det här är en jävligt stor anledning varför jag hatar Sverige. Alla ska bara bry sig om sig själva och kan aldrig tänka på någon annan någon jävla gång. Så håll käften och svälj er egen galla istället för att spy upp den. Visa respekt för dom döda förfan, ni är äckliga människor som ens kan skriva sådan skit. Jag blir verkligen irriterad på sånt här.. aja R.I.P

  Reply
 56. Smil september 12, 2010 at 4:08 e m

  Paow. Seriöst. Så fort nån har haft nån siffra fel i kommentarerna så går du på fett hårt o säger att dom ska läsa på o googla sina svar o shit. ta det lungt du e inte heller perfekt!

  Svar: Antar du menar den som sa att det var 38 döda i stället för 3000…? Tycker det var lite mer än ”nån siffra fel”. Sedan ahr det dykt upp en hel del puckade kommentarer om att det inte hänt, eller är bevisat, att det var terroristdåd etc. Det tyder på riktig okunskap. Det måste jag kommentera, tycker jag.

  Reply
 57. A september 12, 2010 at 4:30 e m

  sååååå hemskt!! 🙁
  Såg filmen igår

  Reply
 58. birgitta september 12, 2010 at 4:49 e m

  usch 🙁

  Reply
 59. Vendela september 12, 2010 at 5:04 e m

  Töntigt att säga att man ska glömma de. Fan va lågt!

  Reply
 60. johanna september 12, 2010 at 5:48 e m

  Rip!
  såg filmen igår. man kunde inte hålla tårarna tillbaka ♥

  Reply
 61. Nadja september 12, 2010 at 7:00 e m

  Gumman lilla, det jag skrev var väldigt tydligt. Många amerikanare ifrågasatte/ifrågasätter attacken. Jag menar det finns flera sidor av händelsen än ”extremister” hit och ”islamister” dit. Kolla på ”Controlled demolotion of september 11, 2001” så kommer du få bevis på att det var en mystisk händelse. DU var inte där, JAG var inte där så VI kommer aldrig vara säkra på vad som hände, för ingenting granskades.

  Jag beklagar innerligen alla liv som gick till spillo den dagen, kristna, muslimska, judiska, buddistiska, hiduiska, ateisiska etc.

  och jag avslutar med ett citat från John Mayers låt ”waitning on the world to change”: ”when they own the information they can bend it all they want!”

  Reply
 62. Linnea september 12, 2010 at 9:11 e m

  hemskt.. <3

  Reply
 63. LINUS september 12, 2010 at 9:18 e m

  öhhh… man kan fan tänka sig hur i helvette kan en hel byggnad rasa i samman när planet störtar rakt i mitten, då ska översta delen rasas inte hela!! så hur kommer det sig att hela byggnaden rasar…. någon som har lagt bomber i jävla varenda våning, hmm om det är muslimer…. så de hade släppts med deras feta väskor som innehöll vapen och bomber??? tänker bara logiskt glömm inte att den dagen när attacken skedde så hade tydligen alla 2000 judar tagit ledigt SOM JOBBADE PÅ WORLD TRADE CENTER

  Svar: Kan du koppla på cellerna? I hjärnan alltså. Det är inget konstigt att huset rasar ihop totalt med tanke på hur det var byggt och med tanke på vilken ENORM kraft en tredjedels skyskrapa utgör när den faller. Du kanske skulle titta lite på hur SERIÖSA byggandsingenjörer förklarade det som hände. Att påstå att alla 2000 judar tagit ledigt är ju befängt. Cirka 300 judar mördades av terroristerna i WTC-attacken. Enligt amerikanska myndigheter är det en ganska exakt proportionerlig andel i förhållande till hur många judar det bor i New York. Så ditt påstående är BULLSHIT.

  Reply
 64. haha september 12, 2010 at 9:51 e m

  vem fan bryr sig

  Reply
 65. skärp er! september 12, 2010 at 10:18 e m

  Paow,du har lite fel i det du skriver.Man har egentligen inget direkt svar på vem/vilka det var som kraschade tornen 2001..Vissa syftar på att det var USA’s regering ”inte helt omöjligt” eller Al-Qaida ”inte heller omöjligt”.Det som hände hände!Nog om det,sluta tjafsa med folk! om vem som har rätt eller fel..Ingen av er har rätt!FÖR INGEN VET VAD SOM HÄNDE!

  Reply
 66. LÄGG NER! september 12, 2010 at 10:24 e m

  Nu blir jag riktigt jävla irriterad på dig Paulina!Du tror att DU vet ALLT!DET ÄR FÖR I HELVETE INGEN SOM VET VAD SOM HÄNDE DEN DAGEN,INGEN VET VEM ELLER VILKA SOM KRASCHADE IN I TORNEN.VISSA SÄGER ATT DET VAR USA’S REGERING OCH VISSA SÄGER AL-QAIDA! MAN VET INTE!INGEN VET VEM DET VAR,DET RIKTAR SIG MOT USA’S REGERING OCKSÅ..Jävla besserwisser,väx upp för i helvete!

  Reply
 67. skärpning! september 12, 2010 at 10:26 e m

  Tog du bort min första kommentar om att ingen egentligen vet vem det var som kraschade in i tornen?Det kanske var USA’s regering eller Al-Qaida..Ingen vet egentligen..Sluta tro att du är så smart Paulina!

  Reply
 68. Johanna. september 12, 2010 at 10:31 e m

  Några fakta som finns angående den 11 september 2001 är:

  – På exakt samma dag hade Pentagon en flygövning där plan som skulle attackera de två tvilling tornen i New York.
  – Spår av explosioner finns i tornen i våningarna som snart faller ned. Explosioner som är identiska med de som finns i sk. kontrollerade explosioner gjorda av företag.
  – World Trade Centers VD säger på TV att de tog ett beslut om att ”ta ned” dem då de tyckte det brann för mycket i World Trade Center 5. Han sa ”let’s pull it’, vilket är en term inom kontrollerade explosioner.
  – I WTC5 fanns alla bevis mot Enron och skandalen som detta innebar.
  – Inga attackflygplan skickades upp direkt då larmet kom att flygplan hade blivit kapade.
  – Flera av de sk. kaparna hade kontakt med CIA innan attackerna skedde.
  – Flyginstruktörer har sagt att en av kaparna inte ens kunde landa en Cesna under övningar i Florida.
  – Saudiska Bin Laden familjen flögs hemligt ut från USA efter attackerna.
  – Inga spår av eld eller stora flygplansdelar fanns att se utanför Pengaton där ett plan skall ha flygits in i.
  – Inga spår av ett flygplan fanns utanför Pittsburg där ett plan skall ha craschat med hjälp av några modiga resenärer. Planet sägs ha brunnit upp i tusentals grader så inga delar kunde hittas. Dock hittades ett pass från en av kaparna helt utan brandmärken eller några skador. Snacka om bra pass de har i Saudi Arabien! Dessa borde vi också skaffa!
  – President Bush väntade väldigt lång tid på ett barnfritids innan han lugnt lämnade området. Han har även sagt att han såg det första planet flyga in i tornent – innan hela världen inkls jag kunde se på CNN det andra planet flyga in i andra tornet. Hur?
  – Flera politiker och ledare fick personliga meddelanden om att inte flyga den 11:e.

  Reply
 69. Johanna. september 12, 2010 at 10:32 e m

  Till sist – varför skulle Bin Laden attackera?

  Om man funderar på varför Bin Laden skulle vilja attackera USA får man också sig ett skratt. Först av allt, han organiserade helt själv dessa attacker från Afganistan. Han måste ha haft datorer och annan topmodern utrustning för att kunna kommunicera med sina celler – allt detta från en grotta någonstans (där el givetvis fanns). Han var inte rädd för att få USA efter sig – världens mäktigaste armé. Han måste ha haft miljontals med dollar för att kunna utföra attackerna. Han måste även ha utbildat piloter för dessa attacker – samt öva på hur man skär halsen av piloter med hjälp av kartongöppnareknivar (versionen med kort blad).

  Han är inte heller rädd för att hela världen skall gå emot islam och riskera muslimers säkerhet runt om i världen. Han är inte heller rädd för andra muslimska länders ledare som givetvis kommer vara emot honom efter attackerna.

  Detta låter ju väldigt bra faktiskt. Om Bin Laden kunde göra detta så måste han verkligen vara världens fiende nummer 1. Han hade egentligen inga skäl för att attackera USA. Han var själv CIA agent under Sovjet tiden då han stöddes av USA i kampen mot kommunismen som det hette då. En person som fick betalt av CIA kan ju även få betalt att göra något han inte gjorde. Kan det även vara så att han lever någonstans säkert med bra skydd från USA? Konstigt att USA inte kan fånga en person då de har miljontals med fångar i sina egna fängelser. De behöver givetvis Bin Laden levande så de kan skicka ut ett band då och då där Bin Laden hotar med attacker. Dessa band är givetvis gjorda av USA. Det finns teknik idag som gör det möjligt att kopiera röster. Tekniken går framåt!

  Jämför detta med USAs skäl och du kommer nog fram till slutsatsen själv.

  Jag vill endast få dig att öppna upp ögonen och se på världens läge och händelser i ett annat mer sant perspektiv. Tro inte på allt som CNN och Fox säger dig – forska själv runt när någon stor grej inträffar i världen.

  Reply
 70. liserilmu september 13, 2010 at 7:18 f m

  men hallå sluta sörja min syster fyller år den 11 september,hur tror ni det känndes för henne när hon fick veta? vavava?!!!!!!!

  Reply
 71. LINUS september 13, 2010 at 10:10 f m

  men snälla Paulina…. skulle se hur du reagerade när jag nämde judar!! väldigt starkt antar jag…. kan du svara på min fråga: när andra världskriget tog miljontals judars liv och vi idag tycker att det var för jävligt…. vad tror du att det händer just idag?? jo vi upprepar misstaget igen fast denna gång mot muslimer. det är sjukt…. varenda en muslim dras över en kam….bullshit….är min tjej terrorist för att hon kommer från ett muslimskt land??? svara för jag vill veta hur du tänker…. har jag verkligen så jävla mykt fel??

  Reply
 72. Sandra september 13, 2010 at 5:53 e m

  När jag läser det här vet jag inte om jag ska skratta eller gråta eller bli rasande. Jag skrattar för du tror att du vet så mkt Paulina. Gråter för dom som dog som egentligen inte behövde dö och blir rasande att alla ta det här mot Irak och andra muslimska länder. Och blir väldigt arg för att USA DÖDAR massor människor men för dom har ingen en tyst minut. USA ERAT ÄLSKADE USA HAR FÄNGSLAT MASSOR UT AV MÄNNISKOR I TEX IRAK FÖR ATT DOM INTE GILLAR USA UTAN NÅGON RÄTTEGÅNG. ERAT ÄLSKADE USA HAR DÖDAT MASSOR MED MÄNNISKOR MER ÄN 3000 DET KAN JAG LOVA ER MEN USA ÄR FORTFARANDE ÄLSKAT: VET DU ENS NÄR MAN SKA TA EN TYST MINUT FÖR ALLA IRAKIER ELLER AFGHANER SOM HAR BLIVIT DÖDADE HAR DU VA KAN DU VARA SNÄLL OCH SVARA PÅ DETTA ELLER HAR DU INGET SVAR

  Reply
 73. nikolaj september 13, 2010 at 6:43 e m

  Det var aldrig någon terroristattack. Allt var planerat, tornen var ju fyllda med sprängladdning. Obama är på samma sida som George var… Alla är så himla inskränkta. Ingenting ni ser på TV är sant.

  Svar: VEM är inskränkt? Jag känner folk som SÅG det hända så kom och försök få mig tro att det inte hände, du säger vi inte ska tro på TV, men du sitter och läser sagor på internet och då ska det vara sant…? Herregud. Det var islamistiska extremister, Al Qaida, som stod bakom eländet. Hur dum är du om du tror att det var presidenten i USA som fick 19 islamister att kapa fyra flygplan och flyga in i husen…?

  Reply
 74. bin ladins kusin september 13, 2010 at 8:50 e m

  bin ladins kusin jeeeeeeeeeyyyy

  Reply
 75. hibo september 13, 2010 at 8:51 e m

  hemskt 🙁

  Reply
 76. mira september 14, 2010 at 5:04 e m

  DIN JÄVLA HORA KAN DU SLUTA SNACKA BULLSHIT

  Svar: Svider det att höra att folk utsattes för terrorism? Eller att USA var offret? Inse faktum…

  Reply
 77. Sandra september 14, 2010 at 5:28 e m

  När jag ser kommentarer här som ”borde det inte vara dags för USA att glömma det nu?”, 3000 är bara en skitsiffra”, ”tänk på irak”, ”när det är usa så bryr sig alla men när det händer Pakistan så bryr sig ingen”, ”det var inga terrorister det var USA som planerade det och blahblahblahblahblah VAD FAN ÄR DET FÖR JÄVLA SKITSNACK?
  11 september kommer ALDRIG att glömmas i USA. Det var inte bara sjukt många människor som dog, har ni tänkt på att USAS då två största torn förstördes? Har ni tänkt på att USAS ekonomi pajjade och det tog runt 5 år för USA att återhämta sig? Att sjukt många blev utan jobb, dom som överlevde hade ju inga kontor och dom fick ju inte in pengar att försörja sig själva + sina familjer? Och tänk på dom som skadades, dom hade ju feta räkningar från sjukhuset att betala. Inte kunde dom det! Och 3000 var bara ett ungefär, ingen kan ju räkna ut exakt hur många som dog. Det finns ungefär 10 000 kroppsdelar av folk som inte har blivit identifierade. 3000 är bara dom som har blivit identifierade, och det var bara 1/3 av folk som dog som kunde identifieras! . Och 11 September är kanske inte dagen att tänka på Irak med tanke på att Al Qaida är ett nätverk från Irak, vad fan bryr sig USA då om deras naturkatastrofer och skit just den dagen? Och Pakistan, på årsdagen nästa år kanske folk visar omtanke. Men 11 september är faktiskt en tragedi dag för USA, och den dagen borde få vara lite fokus om USA. Och alla jävla idiotteorier att det inte skulle vara terrorister som planerat det. Att det var USA själva, haha det måste vara det fånigaste jag någonsin hört. Varför skulle Bush vilja skada sitt land så mycket att han planerar att köra in 2 flygplan i WTC med passagerare på, 1 i Pentagon och 1 i Pennsylvania? Förstår ni inte själva hur idiotiskt det låter? Folk ringde ju och sa att det var utländska kapare som kapat planet, och att det var en missil i Pentagon, som Paow svarade på en kommentar; IN MY ASS! Det här är en jävligt stor anledning varför jag hatar Sverige. Alla ska bara bry sig om sig själva och kan aldrig tänka på någon annan någon jävla gång. Så håll käften och svälj er egen galla istället för att spy upp den. Visa respekt för dom döda förfan, ni är äckliga människor som ens kan skriva sådan skit. Jag blir verkligen irriterad på sånt här.. aja R.I.P

  Svar till dig Joo för de ville ha Irak. Irak har massa bra grejer som tex olja och guld lätt som en plätt döda några och få massa pengar det var nog bush ide och då var han kompis med bin lade typ. Men det är synd för de som dog jaaa det håller jag med om

  Reply
 78. Anonym september 14, 2010 at 7:24 e m

  för det första vet man fortfarande inte om det var terrorister som låg bakom det. osmarta ungjävel.

  Svar: Hej Clara (eller Lisa, eller Anonym, du använder ju olika namn beroende på hur elakt du vill skriva, en samma ip-adress),

  Jo, det vet man. Du menar att dom som ringde från planen ljög, att övervakninsgfilmerna är manipulerade och alla vittnen ljuger? Att de beslagtagna datorerna som man undersökte och kunde läsa om förberedelserna i är påhittade? Att det kanske var piloiterna i fyra flygplan som samtidigt fick hjärnsläpp och fick för sig att krascha planen i World Trade Center, Pentagon och på en åker utanför Washington?

  Vem är det som är osmart…?

  Reply
 79. Motherfakit september 16, 2010 at 9:49 e m

  Herrejävlar vad folk är skruva i huvudet, AL QAIDA HAR GJORT ALLTING DETTA HÄR! USAMA BIN LADIN ÄR FAN INTE UTBILDAD TILL CIA, HAN ÄR EN LEDARE FÖR AL QAIDA..

  VAFAn ANNARS HÄNDE DET I LONDON NÄR DET BOMBADES I TUNNELBANAN? DET VAR FAN AL QAIDA! FAN VAD JAG BLIR FÖRBANNAD NÄR SMÅBARN SOM INTE HAR LEVT VID 2001 ELLER SOM ÄR RIKTIG RITKIG BEBIS, JAG SÅG TV OCH ALLT HÄNDELSE, JAG HAR SLÄKTNINGAR SOM BODDE NEW YORK OCH DEM SÅG FAN PASSAGEFLYGPLAN SOM KRASCHADE IN TVÅ TORNER!!!!! FATTA FOLK; JAG ÖNSKAR JAG HADE BANKAT ERA HUVUDET TILLS NI BLÖDER UR ÖGONHÅLAN! FAN TA ER ALLTSÅ, NI TROR ÄR BÄST AV ALLT!! VAD TROR NI VAD SOM HÄNDER OM NI HOPPAR NER LAVA? NI FÖRSVINNER SOM SMULAN, DET ÄR SAMMA SAK NÄR TORN RASADE NER, DEM SLET OCH VAR HELT BORTA!!

  OM JAG HITTAR ER SOM PÅSTÅR ATT 9/11-2001 VAR FAKE SKA JAG FAN BANKA ER UR SKITEN!!!

  Paulina, förlåt om jag blev så arg, men folk som tror 9/11 var fake har dem inte levt vid 2001 eller var dem småungar som inte förstod vad som hände.. Du är den bästa! 🙂

  Svar: Jag förstår dig, känner i princip likadant… Att vara så inskränkt att man inte förmår att se sanningen är oroväckande.

  Reply
 80. Motherfakit september 16, 2010 at 10:00 e m

  Lägger en till inlägg… Tänk er vad 3000 döda´s familj har gått igenom + 10000 oidentifierat folk som familjer måste sitta hemma och tänka att deras son/dotter är borta och kan inte begravas. Ni måste vara helt sjuka i huvudet som har kall runt hjärta. Kall ansikten och har inga känslor.. Vänta ni bara när en av er viktigaste person har dött, så lär ni känna.. ni ångrar!

  Jag skäms för er! Ni existerar verkligen inte era dumma IQ-befriad som påstar 9/11-2001 är en skämt, som har planerat av regering.. Sicken skämt. Jag skrattar ihjäl er nu att ni har korkad kunskap i era hjärna! Och sluta nu blabla om att många fler har dött i Afrika och bl.a.. Tänk er… en av de värsta brott terrorist någonsin har gjort att de kraschade in torn? Tycker ni det är helt okej någon tar er leksaker eller datorn sönder? Nej precis, vad USA känner sig, de måste ju agera att det inte händer igen, tyvärr i England, Madrid och vissa ställe har det hänt med självmordsbomber att det blir bara fler och fler. TÄNK OM Al-Qaida hade utvecklas en atombomb? Godnatt värld.. Då dör dessutom du, vill du det? TÄNK FÖRE FÖR HELVETE FOLK!

  Reply
 81. ulla-berta september 27, 2012 at 8:48 f m

  kan jag få använda bilden till ett skolarbete?:)

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.