God natt.

Nu ska jag sova i Amirs famn. Det kommer att kännas bra, men lite mindre vältränat, lite mjukare och lite hårigare. Men skönt! Imorgon är en ny dag. Med nya äventyr och beslut. Men nu måste jag sova, jag ska träna med Pawel kl 11 imorgon, så ja, vi hörs efter det. Puss på er! Ni är världens bästa!  ♥

(Visited 30 times, 1 visits today)

104 Comments

 1. evelina oktober 5, 2010 at 2:13 f m

  paulina, du är så himla stark! du klarar det här. det vet jag. <3

  Reply
 2. Philip oktober 5, 2010 at 2:13 f m

  Du verkar vara en riktigt skön person, så allt kommer lösa sig ska du se.. Lycka till! 🙂

  Reply
 3. Frida Sofia VELVETYEARS oktober 5, 2010 at 2:23 f m

  Det kommer ordna sig.
  Du förtjänar bra fina kommentarer nu,
  resten kan slänga sig i väggen då varken jag eller dom vet just, sanningen.
  Många har sina aningar, men det är alltid så mycket mer bakom det du skriver ut här.

  Det blir bra igen Paulina!

  Reply
 4. Jess oktober 5, 2010 at 2:24 f m

  Du, gör om gör rätt. Vill du vara ihop med hugo igen så kämpa för helvete. kärlek ger man inte upp så lätt!

  Reply
 5. M oktober 5, 2010 at 2:25 f m

  Vad som än händer i ditt liv nu så är du stark nog att ta dig vidare.
  Love

  Reply
 6. amanda oktober 5, 2010 at 2:44 f m

  du kommer klara de här, du har ju massa underbara vänner som stöttar dig + massor med läsare som älskar dig. you go girl!

  Reply
 7. Amanda oktober 5, 2010 at 2:48 f m

  Du är en underbar och fin tjej, och oavsett vad så förtjänar du det bästa. Jag gillar att du är så jordnära och mänsklig. Det gör att man beundrar dig mycket mer, framförallt eftersom du är så ung, men ändå så vuxen. Du påminner om mig på nåt sätt, men även om jag inte gillar mig själv så tycker jag om dig. Fortsätt vara dig själv! Och du är mycket starkare än du tror

  Reply
 8. Lina (: oktober 5, 2010 at 2:51 f m

  Det är så synd att detta hände med Hugo, ni passade jättebra! Man blev glad av att se er, och ni såg alltid så kära ut, typ som på alla filmer som ni har filmat med er två! Det kommer nog lösa sig. Det är ju så när man är ’kändisar’ att det uppstår rykten, men då är det viktigt att tror på sin partner! Hoppas allt blir bra! STORA kramar! (:

  Reply
 9. Andreas oktober 5, 2010 at 3:26 f m

  Tjenare Paulina.
  Är inte så insatt i bloggvärlden men när jag läste allt så vart jag bara tvungen att kommentera..Synd mellan dig och Hugo, men allt kommer ordna sig i sin egen takt och allt kommer bli bra igen. Och alla som sprider rykten är bara avundsjuka på dig. Det tror jag nog att många tjejer i dagens samhälle är 🙂

  För övrigt, fortsätt rocka på Paow 🙂 Du är stark, jag tror på dig!

  Reply
 10. SELMA - MISS TURKIA! oktober 5, 2010 at 4:44 f m

  Hej Paulina!
  Jag vill egentligen inte lägga mig i, jag vill bara ge dig lite stöd för jag förstår till en viss del hur du känner. Jag hoppas att du inte faller ner i någon depression nu. Det är inte värt det även om både du och hugo vet att ni älskar varandra. Antingen kommer ni att bli tillsammans så småningom igen (jag vet inte varför det tog slut) eller så kommer ni antagligen att gå skilda vägar.. Det kommer bli svårare än vad det är nu, jag vet exakt hur du känner för jag var tillsammans med mitt ex i 7 månader och det tog slut för ca 2 månader sen.. Jag tänker fortfarande på honom, men det är inte samma sak längre – jag har börjat gå vidare.

  Det jag vill komma fram till är att du måste försöka kämpa vidare, även att det är svårt. Jag förstår om ditt hjärta är i tusen bitar, jag förstår att du kollar igenom alla era foton, jag förstår att tusentals minnen spelas upp som en film i ditt huvud. Det är normalt men du måste försöka rycka upp dig.

  När det tog slut mellan mig och min pojkvän försökte jag gå ut och ha roligt med vänner, göra så mycket som möjligt för att inte tänka på mitt ex. När man är ensam kommer tankarna fram så jag råder dig att umgås med tex. amir så mycket som möjligt, han verkar vara en härligt person som kan få dig att leé.

  Shiiiiet.. Det blev lite långt nu, en historia hahaha.. men jag tycker verkligen om din blogg, du har blivit mognare och verkar ta mer ansvar så jag var tvungen att skriva. tänker på dig.. puss

  Reply
 11. angelina oktober 5, 2010 at 5:01 f m

  Usch vad jobbigt, hoppas det löser sig. Och om inte, stå på dig, det kommer bli bättre.
  Att mista någon sådär är fruktansvärt 🙁

  Och till alla tjejer och killar som är osäkra på er själva, läs min väns blogg!
  Den är vulgär, rolig, helt otroligt bra, och innehåller mycket sex!!

  Min väns blogg:

  http://www.haxeri.blogg.se

  Reply
 12. Anna oktober 5, 2010 at 6:01 f m

  Jag vet att allt ordnar sig! Du är fin Paulina!<3

  Reply
 13. Sofia oktober 5, 2010 at 6:04 f m

  tycker så jäkla synd om dig nu!

  Sofialarson.webblogg.se

  Reply
 14. caroline oktober 5, 2010 at 6:29 f m

  Fortsätt kämp…. ibland har man svackor… finns inge värre om du ska ångra dig om några månader och det då är försent…. NI är så fina ihop!

  Reply
 15. .. oktober 5, 2010 at 6:41 f m

  lycka till med allt & hoppas det ordnar upp sig så som du vill ha det! du är värd det:)

  Reply
 16. Ida oktober 5, 2010 at 6:45 f m

  Hoppas allt blir bra igen, Paulina 🙂 Du förtjänar det verkligen!

  Många kramar <3

  Reply
 17. miss p oktober 5, 2010 at 6:46 f m

  Du är så fin och det känns lite i hjärtat när du beskriver hur du mår.
  Speciellt när allt beror på ngt man gjort fel.

  Tur att du har Amir som tar hand om dig nu. Inte kul att vara själv när man har alla dessa tankar som rusar runt….

  Tusen kramar från mig.
  Ta hand om dig nu…. det kanske löser sig till slut….

  Reply
 18. m oktober 5, 2010 at 6:48 f m

  Du har mitt stöd paulina och säkert många andras också! Fint att du har en sån bra vän som Amir 🙂 Ta hand om dig, puss och kram.

  Reply
 19. Oda. oktober 5, 2010 at 7:11 f m

  Gå in på min blogg! 😀

  Reply
 20. Lillan oktober 5, 2010 at 7:16 f m

  Allt kommer att ordna sig, seru 😀 Kram

  Reply
 21. Tilda oktober 5, 2010 at 7:27 f m

  Paulina , försök ditt bästa att vara stark , det ordnar sig tiden läcker sår sötnos..! Åh vet verkligen hur det känns , hoppas du mår bättre så smånigom!

  Reply
 22. Malin oktober 5, 2010 at 7:29 f m

  Skit i nemo! Tänk på allt fint du haft med hugo låt inte nån förstöra det.

  Reply
 23. Jeanette oktober 5, 2010 at 7:35 f m

  Blir ledsen när man läser vad som hänt, det gör ont i hjärtat.. för jag vet precis hur det känns och jag lovar att det kommer vara jobbigt ett tag och det kommer kännas som en evighet men till slut ordnar det sig! Stå på dig, du är BÄST! Puss på dig sötnos <3

  Reply
 24. Lisa oktober 5, 2010 at 7:43 f m

  Hoppas att går bra <3

  Reply
 25. Vilma oktober 5, 2010 at 7:47 f m

  Tycker verkligen synd om dig nu. Börjar nästan gråta när jag ser bilder på er två tillsammans, haha.
  Men du kommer klara det Paow! <3

  Reply
 26. rebecka oktober 5, 2010 at 7:56 f m

  Vet exakt hur du mår… Lider med dig helt ärligt.. Men om jag ska vara helt ärlig så tror jag ni kommer att lösa det om ett tag. Ni är såpass kära så det går inte bara att glömma och innerst inne vill ni vara med varandra. Om det inte skulle bli så, ja då måste du försöka gå vidare, ha kul var med dina vänner, försök inte ha så mycket kontakt med hugo just nu i början… Om det nu inte skulle lösa sig.
  Puss! Vi alla hoppas att det blir ni igen! Ni är ur gulliga!

  Reply
 27. nattie oktober 5, 2010 at 7:56 f m

  Det kommer säkert bli ni två igen.. om inte så kommer du hitta någon bättre.
  du är världens vackraste! <3

  Reply
 28. anna oktober 5, 2010 at 7:59 f m

  Det kommer gå bra. 🙂

  Reply
 29. Luppan oktober 5, 2010 at 8:01 f m

  Hoppas allt blir bra<33 vad bra att Amir finns för dig! din blogg e bäst<3 läs gärna min….

  Reply
 30. Annica oktober 5, 2010 at 8:04 f m

  När man lägger ut hela sitt privatliv på bloggen så får man räkna med att folk lägger sig i. Vill du vara privat, lägg ner bloggen. Så är det.

  Reply
 31. mupp oktober 5, 2010 at 8:11 f m

  sätt er ner och prata så kommer allt bli bra igen

  Reply
 32. Idjjaa,♥ oktober 5, 2010 at 8:23 f m

  God morgon Paow.
  Hoppas du får en bättre dag och hoppas allt löser sig mellan
  du och Hugo!
  Ni var/är så söta tillsammans!

  Jag håller tummarna för att det kommer bli bättre iaf!

  massor med kramar Idjjaa (L)

  Reply
 33. brita oktober 5, 2010 at 8:27 f m

  har du liksom gått bara grundskolan, alltså du går inget gymnasium? vad hade du då tänkt bli resten av ditt liv, inte kommer du ju hela ditt liv klara dig på bloggen…?

  Reply
 34. therese j oktober 5, 2010 at 8:34 f m

  Allt löser sig 😀

  Reply
 35. sara oktober 5, 2010 at 8:35 f m

  ledsen för din skull. <3

  Reply
 36. Janina oktober 5, 2010 at 8:41 f m

  Reply
 37. A oktober 5, 2010 at 8:59 f m

  Fina fina Paulina, tänker på dig! Jag känner bara dig igenom din blogg som jag ofta läser, men du verkar vara en sån bra och smart tjej. Det är inte lätt med kärlek, det är jobbigt och frustrerande. Så många frågor och tusen svar. Och smärtan som äter upp en, alla vet hur det är om man en gång varit med om det. Men en sak är säker, tiden läker alla sår. Det kommer att lösa sig, vad det än nu är, så ge det tid och distans så kanske ni hittar tillbaka till varann, och om ni inte gör det, så är det inte meningen. Oavsett vad så kommer det att kännas bättre med tiden. stor kram! <3 /bloggläsare

  Reply
 38. emilia oktober 5, 2010 at 9:10 f m

  hoppas du mår bra snart

  Reply
 39. madde oktober 5, 2010 at 9:12 f m

  Jag förstår hur du känner nu… jag har oxå nyss förlorat någon jag älskade… eller fortfarande älskar. Jag gjorde ett stort misstag och nu hatar den personen mig. Jag känner mig helt tom. Hoppas att det löser sig för dig! massa kramar <3

  Reply
 40. Malin oktober 5, 2010 at 9:13 f m

  Paoulina, snälla! Kämpa för dig och Hugo, jag vet att du inte vill att vi andra ska lägga oss i, men det går inte! För jag ser hur stark eran kärlek är, jag har sett videorna på hans blogg, när han åker till dig när du är i Grekland, för att han följer sitt hjärta! GE inte upp, kärleken har sina motgångar, det har den alltid! Men kom igen, ge inte upp!

  Reply
 41. Tess oktober 5, 2010 at 9:14 f m

  challenge girl. Kämpa för din challenge boy 🙂
  ni passar perfekt . HITTA TILLBAKA TILL VARANDRA!

  Reply
 42. Frida oktober 5, 2010 at 9:15 f m

  Älskar ni varandra så kommer ni få det att funka igen. För vad är äkta kärlek om man inte kan ta sig igenom det dåliga? Tyvärr är ju inte kärlek en dans på rosor!
  Oavsett så älskar jag din blogg och beundrar verkligen dig Paulina. Du verkar som en skön brud och kom ihåg att det finns andra prinsar där ute. You go girl <3

  Reply
 43. Hanna oktober 5, 2010 at 9:16 f m

  Vet hur det känns…men en dag i taget så förhoppningsvis blir det bättre!

  Reply
 44. Angie oktober 5, 2010 at 9:17 f m

  Alltså, så fånigt egentligen! Jag känner inte dig men lik förbannat gör det lite ont i hjärtat på mig. Jag tycker inte synd om dig, jag känner med dig! Jag tror de flesta har känt hur hjärtat ”brustit” inom en… man vet inte riktigt vart man ska ta vägen.

  MEN!!! Jag tror verkligen att du är en stark tjej Paulina och du kommer ta dig igenom det här! Tur att du har vänner som är ställer upp för dig och som tar hand om dig.

  En stor kram från mig till dig!

  Reply
 45. Dagens musikvideo oktober 5, 2010 at 9:44 f m

  Nu kör vi ljud/bild/text för dig som vill ha heta tips från våran eminenta tipspanel. Kom in och prova. Du kommer inte bli besviken!

  Reply
 46. Kinga oktober 5, 2010 at 9:53 f m

  Hej Paow

  Jag är en tjej 25 år gammal. Jag har mycket erfarenhet från förhållanden. Du e bara 16 och just påbörjat ditt liv och jag lovar dig att det kommer att hända mycket saker innan du kommer upp i min ålder. Det jag vill säga egentligen är att du inte ska låta någon bestämma över dig och vad du väljer i ditt liv. För jag gjorde det misstaget en gång. Jag hade en kille som styrde och ställde. Det blev rena helvetet av det. Jag fick försvara mig hela tiden och det ska man inte behöva göra.

  Jag vet ju inte hela historien bakom erat förhållande och egentligen bryr jag mig inte så mycket för jag har mina egna bekymmer men när jag märker att det e någon som försöker bestämma över dig då blir jag förbannad. Så från tjej till tjej så ger jag dig det här rådet. Låt ingen leva ditt liv åt dig. Det e ditt liv och ingen annans. Du lever bara en gång. Lycka till och kram

  Reply
 47. Anonym oktober 5, 2010 at 9:57 f m

  beklagar 🙁 blev ledsen när jag läste detta.
  känns lite som att kolla på en tv serie

  Reply
 48. Sofie oktober 5, 2010 at 9:58 f m

  Hoppas du fick sova något i natt, kämpa på tjejen

  Reply
 49. johanna oktober 5, 2010 at 10:00 f m

  inte för att jag känner er MEN det man såg i era bloggar är ÄKTA kärlek!
  HOPPAS att ni blir ett par igen!
  FÖR att om t.o.m bloggläsare gråter så TROR dem på eran kärlek till varandra!
  Ni är fan menade för varandra!<3
  KÄRLEK till dig!

  Reply
 50. Lina oktober 5, 2010 at 10:09 f m

  Vill bara säga att samma sak hände mig för tre månader sen, be strong! Du fixar det här, om ett tag känns det bättre.

  Reply
 51. Olivia oktober 5, 2010 at 10:11 f m

  Läs min blogg om mitt nya liv på musik college i LONDON! 🙂

  Reply
 52. Raggni oktober 5, 2010 at 10:21 f m

  Raggni vet att kärlek gör ont, men det är de som gör att kärlek är kärlek typ… Känner likadant när jag slaktar en höna.

  Reply
 53. jadeandanna oktober 5, 2010 at 10:30 f m

  Såg dig och Amir igår på götgatan! 🙂

  Reply
 54. ida oktober 5, 2010 at 10:31 f m

  åh fy vad hemskt 🙁

  idabriink.blogg.seidabriink.blogg.seidabriink.blogg.seidabriink.blogg.seidabriink.blogg.seidabriink.blogg.seidabriink.blogg.seidabriink.blogg.seidabriink.blogg.seidabriink.blogg.seidabriink.blogg.seidabriink.blogg.seidabriink.blogg.seidabriink.blogg.seidabriink.blogg.seidabriink.blogg.seidabriink.blogg.seidabriink.blogg.seidabriink.blogg.seidabriink.blogg.seidabriink.blogg.seidabriink.blogg.seidabriink.blogg.seidabriink.blogg.seidabriink.blogg.seidabriink.blogg.seidabriink.blogg.seidabriink.blogg.seidabriink.blogg.seidabriink.blogg.seidabriink.blogg.seidabriink.blogg.seidabriink.blogg.seidabriink.blogg.seidabriink.blogg.seidabriink.blogg.seidabriink.blogg.seidabriink.blogg.seidabriink.blogg.seidabriink.blogg.seidabriink.blogg.seidabriink.blogg.seidabriink.blogg.seidabriink.blogg.seidabriink.blogg.seidabriink.blogg.seidabriink.blogg.seidabriink.blogg.seidabriink.blogg.seidabriink.blogg.seidabriink.blogg.seidabriink.blogg.seidabriink.blogg.seidabriink.blogg.seidabriink.blogg.seidabriink.blogg.seidabriink.blogg.seidabriink.blogg.seidabriink.blogg.seidabriink.blogg.seidabriink.blogg.seidabriink.blogg.seidabriink.blogg.seidabriink.blogg.seidabriink.blogg.seidabriink.blogg.seidabriink.blogg.seidabriink.blogg.se

  Reply
 55. rebecka oktober 5, 2010 at 10:34 f m

  det är aldrig kul när ett förhållande tar slut, oavsett orsak!

  Reply
 56. helena oktober 5, 2010 at 10:34 f m

  hoppas det blir ni igen. ni passar ju som handen i handsken

  Reply
 57. o oktober 5, 2010 at 10:36 f m

  hoppas det löser sig mellan er och att ni kan ordna upp det som varit tidigare! ett förhållande är inte alltid en dans på rosor! ni var ett sånt fint par..
  håller tummarna för att ni kan börja om på en ny kula!

  Reply
 58. Anonym oktober 5, 2010 at 10:43 f m

  Hej paulina tycker de är synd att du och hugo har gjort slut men jag tänker inte fråga varför för de har jag inte med att göra men hoppas de blir bättre med dig och hoppas att de blir bra.

  Reply
 59. ellie oktober 5, 2010 at 10:55 f m

  stå på dig! var stark! Vet att det gör förjävligt ont för har varit med om samma sak.. Men det blir lite bättre för varje vecka som går.. Men synd att det slutade så här mellan dig och hugo för ni passade verkligen så jävla bra ihop!! 🙁

  Reply
 60. Sandra oktober 5, 2010 at 10:57 f m

  Du säger att det mest är ditt fel, säkert att det inte är han som får dig att känna att det är mest ditt fel? Killar är bra på det ska du veta.

  Detta är ett stöd ifrån min sida.. inte något annat så jag hoppas du inte tar illa upp. Jag lägger mig inte i ert förhållande på ngt sätt.. fast iof kan jag inte det heller. Känner er inte:) ..

  Tycker det är synd att det blivit som det blev, men vad ska man göra åt saken? Det bästa är att INTE tillåta sig själv att kolla tillbaks på det som varit. Försök att bara se framåt. Strunta i det gamla, börja om på nytt. Du verkar vara en stark tjej. Men det kanske bara är utåt sett, för dina läsares skull? Hursomhelst, livet går alltid vidare och man har alltid sigsjälv! Lycka till:)

  Reply
 61. Frida oktober 5, 2010 at 10:58 f m

  Vad glad du måste vara att du har Amir just nu! Hoppas allt löser sig och att du känner dig bättre snart!

  Reply
 62. Ronja oktober 5, 2010 at 11:05 f m

  Alltså jag vill bara fråga varför du skriver ut så privata saker som du inte vill att folk ska rota i? Alla rotar när det gäller skvaller så om det känns så privat så låt bli.
  Jag förstår hur det känns jag och min kille har varit tillsammans i 2 år och 3 månader och vårat förhållande har haft många fel, men vi har alltid hittat tillbaka till varandra.
  Så om man verkligen älskar varandra så förstärks förhållandet av alla problem bara man är helt ärliga mot varandra.
  Så jag tycker ni ska sätta er ner och prata igenom allting och vara helt ärliga, sen ser ni ju hur det känns efteråt och hur ni verkligen vill göra. Men då ska man även klara av att vara helt ärlig mot varandra trots att det kan göra ont.
  Kram

  Reply
 63. anonymtstöd oktober 5, 2010 at 11:14 f m

  du har mitt stöd med , tycker synd om alla som förstör för er :(.. vet hur det känns att förlora någon man älskar . hemskt ! all stöd till dig !

  Reply
 64. BoNiiiTa oktober 5, 2010 at 11:28 f m

  Du är bäst gumman <3

  Reply
 65. idda oktober 5, 2010 at 11:29 f m

  hoppas allt ordnar sig 🙂 verkligen, det är inget skoj med sånt här..

  Reply
 66. Johanna oktober 5, 2010 at 11:34 f m

  hoppas allt ordnar sig för dig
  kram

  Reply
 67. emma oktober 5, 2010 at 11:42 f m

  allt kommer att bli bra snart !
  Hoppas det ordnar sig <3

  Reply
 68. Emma-Lou oktober 5, 2010 at 11:44 f m

  Hej där, jag vill inte lägga mig i så sätt, men jag vill ändå ge dig råd.

  Ta det här uppbrottet med Hugo som lärdom nu, inför framtida relationer. Att du umgicks med vänner istället för honom, var ett faktum. På bilderna syntes aldrig Hugo, du lät ett äckel slicka dig på brösten (usch) m.m.

  När du häromdagen hängde med Rosanna och Nemo, blev du tydligt svartsjuk när hon gick iväg med honom. Du kallade henne för fet jävla kossa och att du kände dig utnyttjad. Varför du blev svartsjuk för att hon gick iväg med Nemo, kan man ju undra. Hur länge har du känt honom, två veckor typ? Såvida det inte är som så att du faktiskt har känslor för honom.

  Du skriver var och varannan vecka att du känner dig utnyttjad och att han/hon är falsk – och ofta är det AMIR.

  ”Skriv nu om i bloggen att jag stöttar dig, och ge mig en fetlänkt”.

  Skulle faktiskt inte förvåna mig om Amir säger så.

  Men du, ta nu detta med Hugo som en tankeställare inför framtida förhållande. Och sluta upp att umgås med trashfolk som utnyttjar dig.

  Menar som sagt inget illa, hoppas att du förstår det.

  Ta hand om dig.

  Reply
 69. e oktober 5, 2010 at 11:51 f m

  hej tjejen. ville bara säga att det nog inte sär så kul för hugo att läsa att du ska sova i amirs famn.. oavsett om han är homosexuell.. tänk på de*

  Reply
 70. emelieju oktober 5, 2010 at 11:56 f m

  hoppas allt löser sig, för ni var sötast :(<3

  Reply
 71. alexandra oktober 5, 2010 at 12:03 e m

  Paulina, du är bäst!
  du kommer klara det här.
  tänker på dig <3

  Reply
 72. lina oktober 5, 2010 at 12:09 e m

  du är så stark!

  Reply
 73. Tove oktober 5, 2010 at 12:09 e m

  Bloppis på min blogg 🙂 gå in och kika!

  Reply
 74. Malva oktober 5, 2010 at 12:15 e m

  det löser sig sötnos!
  låt det ta den tid det tar. <3

  Reply
 75. Anonym oktober 5, 2010 at 12:21 e m

  Sötis allt kommer lösa sig för dig! Jag tror på er.

  Reply
 76. felicia oktober 5, 2010 at 12:22 e m

  du klarar det, även om det känns tufft justnu. du kommer komma ut på andra sidan och du kommer bli glad igen! umgås med folk du tycker om, och ta det lugnt.

  Reply
 77. Malin oktober 5, 2010 at 12:38 e m

  Kämpa på vännen vet att du kommer klara dig.. du verkar vara en stark person.. jag tror på dig.. Kram på dig Paulina <3

  Reply
 78. angelina oktober 5, 2010 at 12:48 e m

  ash ni kommer nog bli tillsammans igen, annars är det ju lite små tradigt. Men man dör inte!

  Reply
 79. Sofie oktober 5, 2010 at 12:50 e m

  Kommer ordna sig

  En blogg om livet som mamma, nygift o lite galen

  Reply
 80. Saga oktober 5, 2010 at 12:51 e m

  Stay strong Paulina… ♥

  Reply
 81. Saga oktober 5, 2010 at 12:52 e m

  Håll hårt i Amir, han verkar vara en grym vän! =)

  Reply
 82. maria oktober 5, 2010 at 12:57 e m

  jag är så himla ledsen för din skull. hoppas att det löser sig till det bästa! var stark! kram

  Reply
 83. amanda oktober 5, 2010 at 12:57 e m

  Gumman! 🙁

  Reply
 84. Gea oktober 5, 2010 at 1:12 e m

  Det löser sig paow! 🙁

  Reply
 85. posie oktober 5, 2010 at 1:18 e m

  det kommer bli bra paow! du kommer klara det här!
  riktigt bra blogg har du!

  Reply
 86. Sandra oktober 5, 2010 at 1:19 e m

  Paow du förtjänar något så mycket bättre än Hugo!
  Det kommer lösa sig, oroa dig inte 🙂

  Reply
 87. madde oktober 5, 2010 at 1:31 e m

  hoppas allt ordnar sig! för ni är ämnade för varandra

  Reply
 88. Åsa oktober 5, 2010 at 1:36 e m

  Jag är ledsen paow, ta hand om dig! vi är många som tycker om dig! 🙂

  Reply
 89. jennifer oktober 5, 2010 at 4:18 e m

  Hoppas det blir bättre snart Paulina!

  Reply
 90. Alva oktober 5, 2010 at 4:39 e m

  Keep on going! <3 Hur lite du än tror det så kommer det att bli bättre. Jag brukar tänka att när det är som värst så ska man i alla fall vara glad för att då kan saker och ting bara bli bättre. <3

  Det finns massor av läsare som bryr sig om dig. Många kramar!

  Reply
 91. rebecca oktober 5, 2010 at 4:55 e m

  det kommer att ordna sig paulina!
  fortsätt va stark och kämpa för kärleken!
  vi bryr oss om dig.

  Reply
 92. maja oktober 5, 2010 at 5:14 e m

  sluta klaga nu ! gå upp på hästen igen och rid vidare !!

  Reply
 93. Pauline oktober 5, 2010 at 5:53 e m

  du är så otroligt vacker Paulina och du är så otroligt mycket starkare än dom flesta av oss andra. jag hoppas att allt löser sig för dig och att du blir lycklig, det är du värd. kram

  Reply
 94. fia oktober 5, 2010 at 6:09 e m

  från botten finns bara en väg, och det är uppåt! du kommer klara det:) kram!

  Reply
 95. j. oktober 5, 2010 at 8:49 e m

  du klarar det <3

  kan du lägga in en bild på pawel och berätta lite om han :)<3

  Reply
 96. Linnea oktober 5, 2010 at 9:41 e m

  tråkigt de me hugo.. men du förtjänar MKE bättre paow för du e tusen ggr bättre än hnm <3

  Reply
 97. Miss Shamz Spitz oktober 5, 2010 at 10:07 e m

  JAG ÄR INTE RÄDD FÖR TERRORHOTET ! LÄS VARFÖR –> PERRRAA.BLOGG.SE

  Reply
 98. SANNA oktober 6, 2010 at 12:01 f m

  Vi är otroligt många som tycker om dig! Att veta att det är ens eget fel är nog en av dom hemskaste känslorna man kan råka ut för. Men livet är fyllt av äventyr och människor, underbara människor som vi inte känner till än. När jag nu har läst din blogg i ca ett år så känner jag med dig i med och motgångar, nästan som om jag skulle känna dig. Men det gör jag ju självklart inte. Du är en underbar tjej, glöm inte att det finns alltid dom som står upp för dig och bryr sig om dig! Du är aldrig ensam i denna värld full av människor. Man får gråta, man ska gråta om man känner för det. Det är bara att bryta ihop och komma igen. Vara deppig ett tag, och sedan ta tag i allt igen. Sakta jobba sig uppåt!
  Massor med varma Kramar till dig Paulina.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *