Hej, hej, hemskt mycket hej!

Hej! Jag vet att min blogg suger just nu. Därför så vill jag bara tacka alla mina söta snälla och elaka läsare som fortsätter att klicka sig in i alla fall och läsa. Det känns verkligen så himla bra.

Jag har ju varit lite sisådär halvrubbad sinnesmässigt dom här två veckorna som varit. Jag har lite svårt att sätta fingret på just varför, men just nu har det bara gått neråt. Ja, man måste väl nå botten för att när man nått botten så kan det bara gå uppåt? Aja, men det lär gå bra. Ikväll ska jag ha kul. Ikväll är jag fixad, det ända som saknas är mitt hår, men det får duga!

Bjuder på tre randombilder =)

Jag och Angela på Blogawards 🙂

Omslagstjejer! Jag, Anna och Kenza!

(Visited 113 times, 1 visits today)

19 Comments

 1. Gea oktober 2, 2010 at 8:15 e m

  Söööta!! 😀

  Reply
 2. emma rustemi oktober 2, 2010 at 8:16 e m

  du är bäst 🙂

  Reply
 3. emma oktober 2, 2010 at 8:16 e m

  så himla fin

  Reply
 4. Sofia oktober 2, 2010 at 8:41 e m

  Du och Hugo är väldigt gulliga tillsammans!

  Sofialarson.webblogg.se

  Reply
 5. maja oktober 2, 2010 at 9:40 e m

  när ska du skaffa löshåret??? 🙂

  Reply
 6. Linnea oktober 2, 2010 at 9:47 e m

  fina bilder 🙂

  Reply
 7. Marie oktober 2, 2010 at 10:06 e m

  Synd att du inte bor närmare.. Då hade jag tagit hand om dig sötis. Jag är några år äldre än dig, men jag känner verkligen igen mig av saker du skriver. Använd din energi på det som gör dig glad, gumman. Ta hand om dig. Önskar jag kunde ge dig en kram <3

  Love Marie

  Reply
 8. ida brink oktober 2, 2010 at 10:34 e m

  .idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se

  Reply
 9. ammi oktober 2, 2010 at 11:32 e m

  gud vad söt bild på dig och hugo men ni är alltid söta <33

  Reply
 10. amanda oktober 2, 2010 at 11:40 e m

  Dina stövlar är jättefina, vart är dom ifrån ?:)

  Reply
 11. amanda :) oktober 3, 2010 at 10:58 f m

  BYT DESIGN FÖRIHELVETE 😀
  du var så jävla söt i göteborg när du hade dom vita stövlarna!
  puss & kramis

  Reply
 12. Emma-Lou oktober 3, 2010 at 12:00 e m

  Kan det vara som så att du har gått in i väggen? Du verkar ju ha sådan stor press på dig, både från samhället men även självförvållat med tanke på allt du gör. Menar inget illa, men du kanske ska ta en paus för att tänka lite? Be dina föräldrar om stöttning, för du låter deprimerad – och har gjort de senaste veckorna. Sedan tycker jag att du ska tänka över vilka personer du har runtomkring dig. De flesta verkar vara falska alkoholister som bara utnyttjar dig för sin tid i rampljuset.

  Ta hand om dig!

  Reply
 13. Fia oktober 3, 2010 at 2:08 e m

  Jag tycker att det är så härligt att se hur du mognat =)

  Reply
 14. Josefine oktober 3, 2010 at 2:16 e m

  Checka in mina senaste inlägg. Modellbilder, Bebiskläder, Musik, Supersnygga kläder och allt möjligt 🙂

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.