Hur står det till mellan mig och Hugo?

Det är frågan jag får mest just nu. Att det ligger upp på skvallerbloggar att jag legat med ditt och datt och gjort det och det. Ja, okej, och nu kommer människan som är mellan ”oss” just nu. Nemo.

Jag kan säga att jag tycker om Nemo sjukt mycket som person. Han är en människa som jag känner att jag kan lita på, han är snäll omtänksam och vi kommer jättebra överens. Visst har han väl försökt pussa mig på fyllan i Göteborg, men det var oskyldigt sen så däckade han på mitt hotellrum, och jag kan passa på att säga på en gång att jag inte sov något den natten, utan jag var ute och sprang på stan med Rang till typ halv 9 sen så satt jag framför datorn… Jag har sagt att jag inte vill mer än så, så han har inte ens försökt. Varför skulle han ens försöka med någon som har pojkvän? Bara för att man umgås med en människa så betyder det inte att jag bara mååååste ligga med honom och ragga. Utan jag umgås med honom, vi fikar, festar och ja, inte så mycket mer än så. Okej, jag har inte känt honom så länge, men jag ha fått ett så bra intryck av honom. Jag litar helt enkelt på magkänslan.

Hugo gillar inte att vi umgås. Jag förstår honom helt och hållet och jag kanske borde ta avstånd från Nemo just nu, men vi umgås inte på någon intensiv nivå så att jag tycker att det behövs, men det är vad jag tycker. Att sen folk vill hitta på en massa saker och skicka in till skvallerbloggarna är väl inte mitt fel? Varför vill folk som inte vet förstöra mitt förhållande? I just don’t get it.

Jag skulle aldrig vara otrogen mot Hugo. Jag har inte samvete för det, jag är för kär i honom, men just nu har vi haft en svacka. Det har hänt så mycket på en gång. Det svider lite i bröstet och jag är helt gråtfärdig när det kommer till Hugo. Vi bor ju tillsammans och jag vill fortsätta att göra det, men som sagt, jag är en offentlig person. Vad jag än gör, och hur jag än gör så blir det bara fel och missförstånd. Nu är det jag som betett mig dåligt och det är det som får mig att känna mig värdelös.

Jag vill fortsätta att vara tillsammans med honom. Jag vill inte ta någon paus för något ynka missförstånd. Allting som hänt nu är mitt fel. Jag är rätt bra på att sätta mig själv i knepiga situationer.

Vi två är ett.

(Visited 66 times, 1 visits today)

159 Comments

 1. Jasmin oktober 3, 2010 at 3:10 e m

  gay

  Reply
 2. Emeli oktober 3, 2010 at 3:10 e m

  Du & hugo är det finaste paret !

  Reply
 3. Anonym oktober 3, 2010 at 3:11 e m

  aaaaaaw 🙂

  Reply
 4. evelina oktober 3, 2010 at 3:11 e m

  Kolla in min blogg och kommentera gärna 🙂

  Reply
 5. elina oktober 3, 2010 at 3:11 e m

  ni passar bra ihop..

  Reply
 6. Anonym oktober 3, 2010 at 3:14 e m

  bryr dig inte om vad andra säger du är en fin och bra människa och vill ingen illa. ta dig inte åt vad någon avensjuk kille/tjej säger och sprider. som man säger ”när man inte låter någon sänka ner sig blir man bara starkare.”

  du har en fin blogg och du förtjäna det mesta precis som vi andra(:

  Reply
 7. Madicken oktober 3, 2010 at 3:16 e m

  Hoppas det löser sig!

  Reply
 8. Issa oktober 3, 2010 at 3:16 e m

  jag tror på dej paulina:) hoppas de går bra för dej och hugo och att inga mer försöker förstöra, det är jätteknäppt ju. skulle aldrig kunna göra så.

  Reply
 9. Lisa oktober 3, 2010 at 3:17 e m

  Vad det än är för ett missförstånd så kommer ni att lösa det, söta Paulina. Allt som du och Hugo har gått igenom är en prövning för att se om ni hör ihop eller inte. Och ni har klarat av alla tidigare prövingar, eller hur? Ni kommer att klara av det här också. Och ni kommer att ta er ur den där himla besvärliga svackan som ni har just nu för ni hör ihop.

  stor kram!

  Reply
 10. sara oktober 3, 2010 at 3:17 e m

  sött!

  Reply
 11. Emma-Lou oktober 3, 2010 at 3:18 e m

  Hoppas att det löser sig mellan er två. Men sluta hänga med drägg och sådana människor som utnyttjar dig.

  Reply
 12. hanna oktober 3, 2010 at 3:19 e m

  Det kommer säkert lösa sig, ni har ändå varit tillsammans ett tag och jag tror inte att det tar slut för en sån sak, sen vet jag ju inte allt heller, men hoppas det fixar sig (:

  Reply
 13. ebba oktober 3, 2010 at 3:23 e m

  hoppas de löser sig, men de tror ja att de gör.
  ni är helt seriöst sveriges snyggaste par, 🙂

  Reply
 14. Hah :) oktober 3, 2010 at 3:27 e m

  Ett tips :P! Skaffa riktiga kompisar pfft ;P Palla bögar & kossor,

  Reply
 15. ebba oktober 3, 2010 at 3:28 e m

  Hej! Såg dig och Nemo vid slussen idag. Ni såg ut att trivas med varandra och då är det klart att ni ska umgås! Skvallerbloggarna kan väll få ljuga bäst dom vill? Umgås med dom du vill umgås med och om Hugo tycker det är jobbigt så prata ut det med honom. Är du och Nemo bara kompisar så kommer det ju lösa sig. Stå på dig och bry dig inte om vad dumma skvallerbloggar skriver!
  Kram

  Reply
 16. Mikaela oktober 3, 2010 at 3:35 e m

  asso jag förstår inte hur skvallerbloggar har samvete till att göra så här, jag får ont i magen av att bara läsa allt mellan dig och hugo. ni borde få ha ett privatliv och jag förstår verkligen att du vill försvara dig och hugo i bloggen eftersom att skvaller äckel bloggarna håller på såhär, men egentligen borde ni hålla ert förhållande utanför ett tag. för det lär bara bli värre och värre mellan er om ni håller det i bloggarna, eftersom att väldigt många har er som samtals ämne nu och förvärrar allt, jag mår faktiskt dåligt med dig paulina, det är i denna situation det inte kan vara lätt att varken ha en blogg eller att uppdatera den bra! stå på dig, kämpa och bevisa för hugo att han är den killen du vill leva med och att nemo är en väldigt bra vän bara. puss

  Reply
 17. Anonym oktober 3, 2010 at 3:36 e m

  varför skulle du sluta me en människa du så uppenbarligen tycker om bara för att hugo känner sej rädd att du ska göra nått me honom? han får väl helt enkelt lita på dej bara?? han e ju inte direkt den som ska uttala sej här eftersom han har haft rätt många rykten om att han vart otrogen mot dej.. bara för man e tjej o e kompis me en kille behöver de ju såklart inte betyda att man ligger me varann för de. dessutom vet ja att nemo e en skön person som hugo säkert skulle tycka om. hoppas de löser sej!! tycker du verkar va en jätte söt tjej!

  Reply
 18. amanda oktober 3, 2010 at 3:36 e m

  om du inte vill att det ska spricka mellan dej o hugo kanske du borde skjuta undan Nemo ett tag.

  Reply
 19. julia oktober 3, 2010 at 3:36 e m

  hoppas verkligen det löser sig,ni är skit fina

  Reply
 20. linn oktober 3, 2010 at 3:37 e m

  Ja, lyssna på Hugo. Han kan inte förbjuda dig att göra något, men tar han illa upp så borde du lyssna på honom. Kanske låta honom vara med för att visa att du och Nemo bara är bra vänner? Men sen att du har nya ”bästa vänner” varje vecka kan jag tycka är lite knepigt?

  Reply
 21. johanna oktober 3, 2010 at 3:40 e m

  kolla bloggen så kan jag garantera att ni ser något ni gillar 😉

  Reply
 22. kalle oktober 3, 2010 at 3:44 e m

  Ni är ett vackert par.
  men sluta med att umgås med folk som inte är bra. tänk efter vad vill man med sitt liv. det kan vara lätt att dras med i lockelser på spännande tillvaro men hur f-n blir det sen, om några år.
  hoppas inte folk tror på vad skvallerbloggar och skallertidningar skriver.

  tänker på hur svårt det är för oss ungdommar att få jobb och bostad och krav på bra utbildning. detta sabbar ju möjligheterna att kunna leva! festar man om varje helg får man slita som ett djur för att komma i kapp i studierna. och ändå finns kanske ingen chans att förverkliga sina drömmar- F-N skall det vara så här i Sverige.
  Jag blev uppvaknad och intresserad av samhälle och politik efter att läst dina bra superbra inlägg om politik och hur politiker struntar i oss ungdomar.
  efter att pratat med studenter från andra länder och hur de har det så fattar man ju att Sverige är ett skitland jämnfört med vad dom säger.

  makteliten, gangsters och media sitter i samma båt, men det är inte dom som ror så svetten lackar!

  Nu är de svettiga av skräck för att fotfolket i forma av Sverigedemokrater kommer in i maktens korridorer och ställer allt till rätta.

  se hur grovt kriminella är vänner med mediafolk som får hunratals miljoner i statliga pressstöd, alltså våra skattepengar.

  FATTA VAD LURADE VI MEDELSVENSSON ÄR!
  håll i er, denna bild säger allt.

  http://img31.imageshack.us/img31/3452/jhoda.png

  Reply
 23. rebecca oktober 3, 2010 at 3:47 e m

  snälla, gå in på min blogg och lämna en kommentar i mitt senaste inlägg, det hade uppskattats! 🙂

  Reply
 24. steffff oktober 3, 2010 at 3:47 e m

  Hoppas att det löser sig för er, paulina!

  Reply
 25. therese j oktober 3, 2010 at 3:51 e m

  Så fin bild på er 😀

  Reply
 26. Raggni oktober 3, 2010 at 3:54 e m

  Hoppas de fixar sig, raggni blir alltid så rörd av ung kärlek! 🙂

  Reply
 27. Anna oktober 3, 2010 at 3:59 e m

  Tyvärr är det såhär världen ser ut nu för tiden. Aldrig kan du få umgås med en ifrån motsatt kön, utan att ni antingen har sex eller strular. Det är tråkigt att det är så, och jag förstår precis hur du känner. Jag och min pojkvän har själva haft våra små svackor just nu, eftersom jag började umgås med en kille som tog hans ex ifrån honom. Det tog knappt 5 minuter innan rykten spreds, och jag fick ett samtal ifrån pojken… Det tär på en. Jag hoppas att det löser sig mellan dig och Hugo, ni är fina tillsammans.

  Reply
 28. Gabriella oktober 3, 2010 at 4:03 e m

  Asså du är bara 16 år ? du ser ut som en 19 åring ? och hur många år är hugo ? typ 20 år . du är värsta känd bloggare som umgås med större bloggare, du är 16 år och festar,dricker,röker och vem vet mer ? och du bor inte ens med din familj ? Asså skäms du inte lite..?

  Reply
 29. sandra oktober 3, 2010 at 4:05 e m

  Ni är perfekta för varandra, fixa det här nu! du kommer ångra dig annars.
  Så klart kommer många vilja förstöra erat förhållande, det är svartsjukan..

  Reply
 30. Pauline oktober 3, 2010 at 4:06 e m

  Ni är starka! Och du har så grymt fin kropp. Måste bara säga det, haha

  Reply
 31. ida oktober 3, 2010 at 4:06 e m

  det kommer bli bra Paow!

  bom boom PAAAW 😀

  Reply
 32. Kajsa-Stina oktober 3, 2010 at 4:07 e m

  Det kommer att fixa sig. 🙂
  Ibland har man en svår tid, men det kan bara bli bättre. <3

  Reply
 33. Paulina oktober 3, 2010 at 4:09 e m

  ni är så fina tillsammans!

  Reply
 34. carro oktober 3, 2010 at 4:11 e m

  det fixar sig nog.
  ni är så himla fina tsm! :*

  Reply
 35. anonym oktober 3, 2010 at 4:12 e m

  Sup mindre, så blir det mindre problem

  Reply
 36. Anonym oktober 3, 2010 at 4:15 e m

  Om du nu gillar Hugo som mycket som du gör, behöver du heller inte festa med han Nemo. Du kan ta avstånd från honom för Hugos skull. Man gör allt för den man älskar.

  Reply
 37. Jenny oktober 3, 2010 at 4:20 e m

  Hej Paulina! 🙂
  För att ett förhållande ska funka måste ni ju lita på varandra, så du ska kunna umgås med vem du vill! Det är ju sjukt om du bara ska få umgås med tjejer… Om du slutar umgås med kompisar som Nemo bara för att ditt förhållande ska hålla så kommer det ändå inte hålla i längden. Då kontrollerar han ju dig och du kommer må dåligt. Hugo får lita på dig helt enkelt!! Annars kanske ni borde göra slut.

  Reply
 38. ellie oktober 3, 2010 at 4:20 e m

  jag hoppas det löser sig mellan er! =)

  Men du kanske borde lyssna på hugo, skjut bort nemo ett tag.?

  Reply
 39. sofie oktober 3, 2010 at 4:21 e m

  Jag visste inte att ni BODDE tillsammans? Har ni egen lägenhet ihop? Eller bor han med dig hos din pappa? Bor du hos honom? Kan du inte berätta lite om det? 🙂

  Reply
 40. emiiiilia oktober 3, 2010 at 4:25 e m

  Tycker att du ska skita i de andra killarna…det är faktisk svårt att bara vara ”vänner” med killkompisar, även om man inte vill erkänna det. Ta VARA på Hugo, en skitsnygg kille och som verkar vara en skit bra kille. Det är inte så många av dem på denna jord.

  Reply
 41. Alexsandra oktober 3, 2010 at 4:32 e m

  Jag tycker det är jättebra att du står på dig! Ta igen skit och om du vill umgås med Nemo så ska du göra det! Hugo ska kunna lita på dig oavsett om det är nemo eller någon annan du umgås med. Jag tror säkert att han också umgås med tjejer som kompis. Det är precis samma sak!

  Du är stark tjejen! :).Hoppas det ordnar upp sig.
  Kram kram

  Reply
 42. MaryCaroline oktober 3, 2010 at 4:33 e m

  Skit i alla idioter runt omkring er. Men ta även hänsyn till varandra och vad ni vill och respektera varandras åsikter. Om kärleken är stark och ni litar på varandra håller det! 🙂

  Reply
 43. jessica oktober 3, 2010 at 4:35 e m

  hoppas det löser sig mellan dig och hugo!

  Reply
 44. EmelieS oktober 3, 2010 at 4:37 e m

  kolla in min blogg!! den handlar om foton!! jag är ny här så hjälp mig komma igång :D::D:D:D

  Reply
 45. Cecilia♥ oktober 3, 2010 at 4:41 e m

  Det löser sig nog, ge det bara tid. & Lycka till!

  Reply
 46. miss p oktober 3, 2010 at 4:43 e m

  Hoppas verkligen Hugo kommer tillbaka snart.
  Ni passar så GRYMT bra ihop o inget skit ska förstöra det.

  Ta ett litet steg tillbaka från Nemo, om inte annat för att visa Hugo att han betyder mest.

  Du är bara ung, glad o lite tanklös ibland….. men…. hur smart är Hugo när han e ute o festar då?
  Han verkar vara svartis.

  O så har han blockat mig från att kommentera inlägg…. kan inte skriva på hans blogg. =(
  O ändå har jag inte skrivit ngt elakt.. =/

  Reply
 47. F oktober 3, 2010 at 4:52 e m

  Varför står du då som singel på Facebook?

  Reply
 48. athanassios oktober 3, 2010 at 4:54 e m

  jävla lallare.

  Reply
 49. sofie oktober 3, 2010 at 4:55 e m

  hoppas ni kan få det att funka igen

  ”mode, bröllop barn och mycket annat på bloggen”

  Reply
 50. Saga oktober 3, 2010 at 4:57 e m

  Håller tummarna för att det ordnar sig. Kram på dig, stay strong – Don’t give up!

  Reply
 51. Pauline oktober 3, 2010 at 5:00 e m

  Ni två är underbart fina tillsammans<3

  Reply
 52. mm oktober 3, 2010 at 5:07 e m

  men fina, söta du. du är så himla bra på att trycka ner dig själv. du har inte gjort något fel. en tjej får ha killvänner, och du säger ju själv att du har sagt att du bara vill vara hans vän. så oavsett vad HAN gör mot DIG så är det inte ditt fel. hugo borde inte vara så avundsjuk av sig men det är ju förståeligt iom att han får höra från olika håll att du varit otrogen.
  men snälla, fina du, stå upp för dig själv. vet du att du inte gjort något så ska du inte heller ha dåligt samvete elelr be om förlåtelse för det. usch, det är så tråkigt att dethär händer dig. ta hand om dig.

  Reply
 53. I oktober 3, 2010 at 5:12 e m

  Heeelt seriöst det här måste ha ett slut.. Tkr ingen synd om henne ?
  Föreställ er i hennes station vafan skulle ni göra?
  Ni som håller på SLUUUTA MED SKIIT SNACKET NU VÄX UPP..
  Paow du verkar en hel underbar person.Tycker att du ite ska skriva på bloggen vem du ska träffa och så för vissa av dina blogg läsare miss förstår ofta..
  Säger det för din skull.. (: /// En tjej som älskar dej ! <3

  Reply
 54. M oktober 3, 2010 at 5:13 e m

  Varför umgås du med någon som din pojkvän ogillar?

  Reply
 55. Shibby oktober 3, 2010 at 5:22 e m

  hoppas det löser sig 🙂 ni är sjukt söta tillsammans ;P

  Reply
 56. fredde oktober 3, 2010 at 5:32 e m

  De e klart att han e avundsjuk på nemo nu när du umgås med honom när han e kändis och hugo bara e bortglömd b kändis typ :/

  Reply
 57. kalle oktober 3, 2010 at 5:34 e m

  ta bort länken på bilden, 15:44. den är nof fejk. aftonbladets chef har nog ingen tatuering. men han lyder och skriver bra om OG. konstigt.

  vad tycker Ni Paolina om hur vi vanligt folk har det. nog f-n borde politiker göra så folk har det bra.

  Reply
 58. Johanna oktober 3, 2010 at 5:38 e m

  Är er kärlek till varandra tillräckligt stark så tar ni er igenom detta. 🙂

  Reply
 59. EED. oktober 3, 2010 at 5:43 e m

  RIght!

  Reply
 60. sandra oktober 3, 2010 at 5:49 e m

  jag hoppas det löser sig för ni är ett sådant fint par 🙂 kram på dig

  Reply
 61. Denice oktober 3, 2010 at 5:50 e m

  Du o hugo är fucking finast ! ♥

  Reply
 62. emi oktober 3, 2010 at 5:52 e m

  hoppas allt löser sig <3
  de finns alltid idioter som vill förstöra -.-

  Reply
 63. lina oktober 3, 2010 at 5:57 e m

  go paow! det löser dej 🙂 <3

  Reply
 64. Alexandro oktober 3, 2010 at 6:10 e m

  Paulina och Hugo hör ihop <3

  Reply
 65. Petra oktober 3, 2010 at 6:11 e m

  Ni två är bäst 🙂

  Reply
 66. pppp oktober 3, 2010 at 6:13 e m

  det börjar såhär, sen kommer du inte ha några kompisar kvar

  Reply
 67. Sandra oktober 3, 2010 at 6:13 e m

  Jag förstår att du vill dementera rykten och försöka reda ut, att du inte vill att folk ska tro felaktiga dumma saker om dig. Men huvudsaken är att du förklarat för Hugo så att HAN förstår..? Hoppas innterligt att han litar på dig och att du håller på dina gränser gentemot manliga vänner 🙂 Om du beter dig bra så kan du ju inte hjälpa ifall Hugo är avundsjuk ändå, då är det hos honom problemet ligger..

  Äsch, jag vet inte riktigt vad saken gäller. Lite tankar bara. Hoppas ni reder ut det iallafall! För Paulina, alla förhållanden kommer i svackor förr eller senare men det som räknas är att man tar sig igenom det och förhoppningsvis lär sig något av det också! Jag har bott med min kille i över 2 år nu, och det är inte lätt! Men har man viljan och kärleken så klarar man sig igenom ALLT! KRAM<3

  Reply
 68. d'§ oktober 3, 2010 at 6:15 e m

  asså jag fattar inte hur du kan ha dåligt samvete.. jag vet massa tjejer han har legat med samtidigt som ni har varit tillsammans ”/

  Reply
 69. diana :) oktober 3, 2010 at 6:16 e m

  hej alla kolla gärna min blogg 🙂

  Reply
 70. ÖÖH. oktober 3, 2010 at 6:20 e m

  Fattar inte hur du kan dela det här med halva sverige, billigt som fan. Det är som att visa hur du går på toa för hela skolan.

  Reply
 71. Bell oktober 3, 2010 at 6:20 e m

  Som flickvän till en konservativ pojkvän som jag också är så förstår jag er situation. Du borde sluta umgås med den här killen Nemo. Har man ett förhållande med någon så umgås man inte ensam hur man vill med någon annan kille och sover absolut inte i samma rum. Detta är också fel om det är tvärtom och tänk om det vore så. Hade du tyckt om det? Man ska alltid sätta sig i den andres situation och göra som man önskar den gjorde för en själv.

  På tal om annat har du den bästa bloggen nu=) Men du är för fin för att umgås med drägg!

  Reply
 72. lovisa oktober 3, 2010 at 6:20 e m

  Läs om mig i min blogg: Lovisassecrets.blogg.se 🙂
  Läs om mig i min blogg: Lovisassecrets.blogg.se 🙂

  Läs om mig i min blogg: Lovisassecrets.blogg.se 🙂
  Läs om mig i min blogg: Lovisassecrets.blogg.se 🙂

  Läs om mig i min blogg: Lovisassecrets.blogg.se 🙂
  Läs om mig i min blogg: Lovisassecrets.blogg.se 🙂

  Läs om mig i min blogg: Lovisassecrets.blogg.se 🙂
  Läs om mig i min blogg: Lovisassecrets.blogg.se 🙂

  Läs om mig i min blogg: Lovisassecrets.blogg.se 🙂
  Läs om mig i min blogg: Lovisassecrets.blogg.se 🙂

  Läs om mig i min blogg: Lovisassecrets.blogg.se 🙂
  Läs om mig i min blogg: Lovisassecrets.blogg.se 🙂

  Läs om mig i min blogg: Lovisassecrets.blogg.se 🙂
  Läs om mig i min blogg: Lovisassecrets.blogg.se 🙂

  Läs om mig i min blogg: Lovisassecrets.blogg.se 🙂
  Läs om mig i min blogg: Lovisassecrets.blogg.se 🙂

  Läs om mig i min blogg: Lovisassecrets.blogg.se 🙂
  Läs om mig i min blogg: Lovisassecrets.blogg.se 🙂

  Reply
 73. Maria oktober 3, 2010 at 6:23 e m

  Kolla gärna in mina egendesignade smycken =)

  Kors, vingar, budskap, ringar mm

  shinystuff.blogg.se (Gratis frakt)

  Reply
 74. Olivia oktober 3, 2010 at 6:23 e m

  Hej läs min blogg om mitt nya liv i London som college student på musik college!

  Reply
 75. Fyfan oktober 3, 2010 at 6:27 e m

  Ännu en patetisk liten vilsen tonårstjej som det är så synd om. Sluta sätt dig i alla dessa situationer

  Reply
 76. Maja! oktober 3, 2010 at 6:27 e m

  Hej gumman! Hoppas allt löser sig! Det kommer att bi bra, Du måste ju inte lyssna på vad Hugo säger..? Om du vill umgås med Nemo och vara *KOMPIS* med honom så borde ju Hugo förstå, om han litar på dig till 110%c liksom! Men jajaja… Jag ska ju inte bestämma det är ju erat förhållande liksom! Allt kommer att orda sig, även om det inte känns som det nu! <3

  Reply
 77. m oktober 3, 2010 at 6:30 e m

  låt inte hugo kontrollera dig på den här nivån! du får inte ha killkompisar, men han får leka vilt med andra tjejer? du har inget att be om ursäkt för. punkt!

  Reply
 78. isabell oktober 3, 2010 at 6:43 e m

  Hoppas det löser sig för er! 🙂
  Du kankse ska ta och vänta med att träffa Nemo och dom,visst att du är bra vän med dom,men ändå.. ditt förhållande får inte förstöras pga dom ! För det SKA va du och Hugo,ni är som gjorda för varandra! så det MÅSTE lösa sig!

  Reply
 79. josefin oktober 3, 2010 at 6:44 e m

  ni är verkligen jättefina tillsammans & jag hoppas verkligen det löser sig !
  kram

  Reply
 80. annelie berg oktober 3, 2010 at 6:53 e m

  Då får man se till att ta sej ur knipan igen! Vill man så går det. Hoppas allt löser sej!

  Reply
 81. ERICAPERZZON oktober 3, 2010 at 6:55 e m

  Håller tummarna att det löser sig!

  /E

  Reply
 82. Luppan oktober 3, 2010 at 6:56 e m

  Ni passar jätte bra ihop!<3 älskar din blogg! snälla läs min!=)

  Reply
 83. Sara oktober 3, 2010 at 7:01 e m

  Hej Paulina! Jag måste bara säga: STÅ PÅ DIG. Jag tycker inte att Hugo har rätt att styra över vilka du umgås med. Ni är ett par och MÅSTE kunna lita på varandra, det är nyckeln till ett bra förhållande. Ta inte på dig detta som endast ditt fel för då tror Hugo att han kan styra dig hur som helst. Aa, jag hoppas du förstår vart jag vill komma.

  Du är grym tjejen och värd det allra bästa!! Kramar

  Reply
 84. thesswester - inte som alla andra oktober 3, 2010 at 7:05 e m

  gumman, de löser sig! alla förhållanden har svackor, men det brukar lösa sig om kärleken är stark, och det tror jag att eran kärlek är! 🙂 <3

  Reply
 85. Signe oktober 3, 2010 at 7:09 e m

  Du och Hugo är så fina ihop, hoppas det löser sig!

  Reply
 86. Rebecca oktober 3, 2010 at 7:12 e m

  Tycker du ska sluta skriva att Dessie är en fjortis osv när du umgås med killar som super och knullar i tv och beter sig som avskum. Vad fan är det då? Du är väl 16 bast för fan.

  Reply
 87. JOSEFINE oktober 3, 2010 at 7:14 e m

  Svårt. Man ska aldrig välja bort vänner för sin pokvän, men det kanske vore bäst med en paus från nemo just nu va? Gör det som känns rätt, följ magkänslan.

  Reply
 88. Emma oktober 3, 2010 at 7:15 e m

  Ni är så söta ihop!:)

  Reply
 89. hanna oktober 3, 2010 at 7:15 e m

  sötaste paret, ever !!

  Reply
 90. K oktober 3, 2010 at 7:21 e m

  Hur kan du gilla, och lita på den här Nemo om han går omkring och säger att ni haft sex, om det inte är sant? Vad är det för s.k. vän?

  Reply
 91. Saga oktober 3, 2010 at 7:23 e m

  JAPP, NI TVÅ ÄR ETT 😀

  Reply
 92. Lisa oktober 3, 2010 at 7:24 e m

  Kan inte du i något inlägg skriva vad du tycker om Amanda Harde och hennes blogg http://amandaharde.blogg.se ? Jag älskar hennes blogg och hon är en stor inspiration, och hon förtjänar verkligen fler besökare och respons, hon är otroligt duktig för sin ålder.
  / Lisa

  Reply
 93. johanna oktober 3, 2010 at 7:30 e m

  aldrig sett sötare!
  & jag tycker verkligen att Hugo ska lita på dej.
  Man vinner inget på att inte ha tillit i ett förhållande.

  Reply
 94. alexis oktober 3, 2010 at 7:35 e m

  Kolla denna blogg 🙂

  http://www.yuries.blogg.se
  Tycker ni denna är en bra blogg även fast den är en vecka gammal=

  Reply
 95. Lillan oktober 3, 2010 at 7:39 e m

  Så tråkigt, ett förhållande är privat. Det ska du inte behöva prata om offentligt!

  Reply
 96. Rebecka' oktober 3, 2010 at 7:46 e m

  aeew :/ hoppas att det löser sej! kärlek är svårt .

  Reply
 97. FIFFIFELICIAAAAAA oktober 3, 2010 at 7:57 e m

  höppes de löser sej! :d
  som timbuktu sjunger..”Det kommer ordna sig, det gör det alltid
  Jo, det löser sig!”

  Reply
 98. ebba oktober 3, 2010 at 7:59 e m

  kolla min blogg eller läs kissies och PAOWS SKIT

  Reply
 99. Pingback: PAOW TALAR UT OM RYKTENA KRING NEMO! « bloggar24

 100. Sofia oktober 3, 2010 at 8:10 e m

  Allt kommer att lösa sig! Jag och många andra tror på dig, Hugo är en snygg kille så det är såklart att många andra tjejer vill förstöra för dig!

  Sofialarson.webblogg.se

  Reply
 101. Vanessa oktober 3, 2010 at 8:17 e m

  asså det verkar som du har känslor för nemo? jag säger inte att du är otrogen, bara psykiskt och det är lika illa att vara känslomässigt otrogen som fysiskt !!!

  Reply
 102. Marie oktober 3, 2010 at 8:21 e m

  Nemo är ingen bra kille paulina och han har verkligen inget bra inflytande på dig..
  Samtidigt så är det ju ditt val om du vill umgås med honom eller inte, men om du vill att det ska hålla mellan dig o hugo så tror jag nog det bästa är att ta ett break från Nemo.
  Sen förstår jag om inte du tycker att det är så himla kul att se hugo på kort med massa klängande tjejer på sig, det är ju oxå nåt ni kanske måste prata om?
  Ta dig en lång promenad med dundrande musik i öronen och tänk ut hur du vill ha det, ibland är det bra att rensa hövvet=)
  Kramar

  Reply
 103. anonym oktober 3, 2010 at 8:40 e m

  asså kan du börja blogga igen du bloggar nästan aldrig 🙁

  Reply
 104. jonna oktober 3, 2010 at 8:43 e m

  gulligt <3 läs min blogg också =) <3

  Reply
 105. ddd oktober 3, 2010 at 9:00 e m

  förlåt mig men jag ser fortfarande er som någon jävla pr-kupp. vilket är konstigt eftersom ni inte är kända. ni är bara bloggare.
  sen har man ju hört att han bestämmer över dig hela tiden vilket också låter jävligt konstigt, men han har ju sagt att du börjar bli fet och helt plötsligt så tränar du som fan?!
  jag vet ju inte om detta är sant men det låter ju konstigt, som sagt haha.

  Reply
 106. jennifer oktober 3, 2010 at 9:07 e m

  och ni är söta tillsammans!

  Reply
 107. Kajsa oktober 3, 2010 at 9:10 e m

  Vi är ungdomens förfall…

  Reply
 108. anna oktober 3, 2010 at 9:24 e m

  du är så otroligt söt och jag förstår dig helt men jag tycker inte att du egentligen har gjort något fel, utan det är nog hugo som är lite svartsjuk… 😉

  Reply
 109. Marina oktober 3, 2010 at 9:37 e m

  det ska vara du och Hugo, helt klart!
  Du har helt rätt när du skriver: ”Vi två är ett”
  Ni är så himla söta tillsammans, ta vara på varann! 🙂
  Kram!

  Reply
 110. Anonym oktober 3, 2010 at 9:38 e m

  Jag har ingenting med ert förhållande att göra, men jag ser saken objektivt. Jag förstår Hugo, nemo har verkligen inget bra rykte och är kanske en snäll och trevlig människa, men inte den bästa för dig. Om du verkligen älskar hugo så mycket som du säger att du gör, då säger du väl hellre upp ”vänskapen” med EN person, istället för att fölora den kille du verkligen älskar. Som är bra för dig och gör dig lycklig. Nemo kanske gör dig glad just nu, men tänk på all den tid du haft med Hugo och alla gånger HAN gjort dig glad bara genom att finnas.
  Jag önskar er ALL lycka, det kommer lösa sig.
  Think about it, ”we gotta fight for this love”.
  Kramar!

  Reply
 111. Linnea oktober 3, 2010 at 9:58 e m

  ni e så sjukt söta tsm 🙂

  Reply
 112. Kim oktober 3, 2010 at 10:00 e m

  Ni är jättesöta tillsammans. Tycker du ska sluta vara med Nemo, du har känt honom i nån vecka och varit tillsammans med Hugo i flera månader. Klart du borde välja Hugo framför honom. Nemo verkar inte ens vara någon bra människa. Tänk med hjärtat.

  Reply
 113. kajuolina oktober 3, 2010 at 10:01 e m

  så himla fina.. SÅ OTORLIGT FINA!

  Reply
 114. P oktober 3, 2010 at 10:07 e m

  Spana gärna in min sambos blogg http://wordsbyme.se
  Där hittar du en rykande färsk tävling med priser värda 3000 kr. Ta chansen och vinn på http://wordsbyme.se
  Ha en trevlig kväll!

  Reply
 115. tats oktober 3, 2010 at 10:13 e m

  ”jag är en offentlig person” HAHAHAHAHAHAHA! LOOSER

  Reply
 116. Noora oktober 3, 2010 at 10:15 e m

  Bra skrivet Paulina, det kommer ordna sig mellan dig och Hugo. Inget ska få förstöra mellan er! 🙂 Ni är världens finaste par! Kramisar

  Reply
 117. nellie oktober 3, 2010 at 10:19 e m

  fint skrivet. ni är supersöta tillsammans 🙂

  Reply
 118. Sanna oktober 3, 2010 at 11:09 e m

  Jag fattar inte hur du kan göra så här Paulina. Jag tycker seriöst synd om hugo nu.
  Hur fan kan du välja ett dregg som Nemo för Hugo!!!!! WTF!!
  Jaja, hoppas Hugo lessnar o dumpar dig iaf.
  Du tar ju verkligen inte hand om erat förhållande. Kom ihåg att man är två.
  Just nu märks det att du bara är 16 år.
  Självisk och naiv och tänker mer på ”vänner”
  Sick.

  Reply
 119. mia oktober 3, 2010 at 11:23 e m

  vad gulligt skrivet 🙂 ni är jätte söta ihop!

  Reply
 120. Johanna oktober 3, 2010 at 11:23 e m

  För helvete, tar du Nemo för Hugo? Väx upp och tänk lite. Så jävla svårt är det inte. Och jag är fan yngre än dig.

  Reply
 121. frida oktober 3, 2010 at 11:28 e m

  Fan jag gråter!!!!! Hoppas verkligen att allting löser sig, du är en bra tjej Paulina. <3

  Reply
 122. lovers oktober 3, 2010 at 11:44 e m

  älskar du hugo så häng inte med nemo mer det kmr ba förstöra ditt förhållande tror ja vill inte nåt illa asså du o hugo finaste paret.. allafall ingen kan bestämma över dig gör det du tycker e rätt 😉

  Reply
 123. jennifer oktober 3, 2010 at 11:44 e m

  Ni passar perfekt ihop och du ska absolut inte lyssna på vad andra säger!

  Reply
 124. Gabbies oktober 3, 2010 at 11:50 e m

  Antar att du inte kommer att läsa det här eftersom du får så attans många kommentarer. Men bara du vet om du har gjort något fel, ingen annan! Hugo ska lita på dig, inte allt annat skitsnack. Kan han inte göra det finns ingen tillit och finns ingen tillit är det svårt att ha ett långvarigt förhållande. Sorry babe hoppas du inte blir ledsen av mina ord, men jag säger vad jag tycker. Även om man är i ett förhållande ska man kunna ha kompisar av motsatt kön utan att ens partner lackar. Som sagt det måste finnas tillit. Känner du att du bara är kompis med Nemo och inte har gått över en gräns så har du inget att be om ursäkt för. Jag hoppas att det ordnar sig för dig och Hugo, ni är verkligen gulliga tillsammans!

  Reply
 125. Emilia oktober 4, 2010 at 8:04 f m

  om du gör slut med honom så har du ingen skans kvar, HAN BLIR MIN! 😀

  Reply
 126. Emma oktober 4, 2010 at 8:29 f m

  I varje förhållande får man i bland göra olika val, lätta o svåra. Är din nya vänskap värt allt bråk o osämja mellan er? O vad skulle du göra om det kom in en tjej i Hugos liv som du inte gillade o blev osäker på? Skulle du verkligen vilja ha den personen så nära honom då? i bland får man göra svåra val i livet, o det är ju inte så att du kännt denna person hela ditt liv! Respektera erat förhållande om du verkligen älskar Hugo o detta skulle jag även ha skrivit till Hugo om det var han som hade en vänskap med någon som fick dig att må dåligt.

  Reply
 127. Jenny oktober 4, 2010 at 9:04 f m

  Du och Hugo passar bra ihop. personligen har jag svårt för unga killar eftersom de ofta är barnsliga och omogna. Dock verkar Hugo inte passa in i den fördomen, har verkar mogen för sin ålder. Hoppas att det går bra för er. Vore tråkigt om massa missförstånd får kommer i eran väg.

  Reply
 128. tina oktober 4, 2010 at 9:06 f m

  varför sätter du inte Hugo först före Nemo?Hugo verkar ju vara en fin omtänksam människa o Nemo usch sett bara lite av programmet men det va inte vackert det lilla jag såg av sluskarna .

  Reply
 129. tina oktober 4, 2010 at 11:15 f m

  jag tycker du ska dissa nemo för hugo har visat att han älskar dej och nemo är bara en player! Ni klarar det ! Puss

  Reply
 130. Emelie oktober 4, 2010 at 12:14 e m

  JAg tycker att ni passa grym tsm , du & hugo !
  kanske borde skjuta upp nemo lite o börja tänka på dig o hugo ?

  Reply
 131. mary oktober 4, 2010 at 12:28 e m

  usch jag förstår inte hur du kan försvara någon som försöker förstöra mellan er ? jag fattar inte hur du har mage att göra det på din blogg , tror du att det blir bättre mellan dig å hugo nu då eller ?? han försöker rädda erat förhållande men du bara går emot . du förtjänar verklinen inte hugo !! usch väx upp för helvete och sluta bete dig som en barnunge ! gör det som är bäst för eran kärlek eller är nemo viktigare kanske ? .. FU

  Reply
 132. Prioritera det som är viktigare för dig ! oktober 4, 2010 at 12:43 e m

  om det verkligen är så du tycker att det är ditt fel så ska du verkligen ta avstånd från nemo. om ni är i en svacka, so what? du förstör ALLA era möjligheter att fortsätta med hugo ifall du känner dej sårad och ensam och träffar någon du vet att han är emot fast det inte är otrohet. för honom känns det troligtvis som det endå. du måste visa att han kan lita på dig till 100% och om det då betyder att du låser ute alla killkopisar ur ditt liv för en liten tid och bara umgås med tjejer så är det inte värt det om det räddar ditt förhållande med den du älskar? det betyder ju inte att det är slut för evigt med dina kompisar. du bara talar med dem att det är tillfälligt och att det inte har något att göra med dem personligen utan att du bara måste satsa allt på hugo just nu och att du hoppas att de förstår som dina vänner.
  som exempel så killen jag nu bor ihop med och är förlovad med (är bara 20, fast det låter att jag är typ 30 som säger det här :D) hade en gemensam vän före vi träffades och ibörjan av vårt förhållande. han bröt kontakten med denna tjejkompis av sig själv för han var obekväm med det att hon var bisexuell och hade sagt åt honom att hon ville ligga med mig. han hade legat med henne en gång före vi träffades. så har jag varit väldigt busy och inte haft typ nån kontakt med henne alls på 3 månader och nu ringde hon mig och ville träffas upp.. hon är en jättesöt tjej och en bra kompis men min kille bad mig att snälla inte gå och träffa henne för det gör honom så obekväm. var är i slutändad viktigare, mannen jag vet att jag kommer att spendera resten av mitt liv med eller en tjejkompis. jag väljer att hålla mitt förhållande stabilt och visa att min man kan lita på mig. han sa aldrig att han inte vill att vi är vänner bara att han inte vill att jag går och träffar henne. jag talade förståss med henne och hon vet oss båda och var okej med det. hon sa att i min situation skulle hon göra likadant. vi textar, rings och emailar. vi är fortfarande vänner 🙂

  hoppas allt löser sig.. du är en fin flicka och jag är stolt över dig hur du mognat under ett års tid! storkram och sorry för novellen 😀

  Reply
 133. Madde oktober 4, 2010 at 1:34 e m

  Ta vara på den fina kille du har och inte den som har sex på löpande band, du e bara en i mängden…

  Reply
 134. paulina oktober 4, 2010 at 1:46 e m

  herregud vilken fin klänning!

  Reply