Ikeeeaa

Hello bitches!

Idag så har jag varit igång hela dagen. Gick upp kl 7 för att fixa mig inför pressfrukosten med VMS, det är en videoblogg fast via mobiler. Berättar mer om VMS sen. Ska snart komma igång med det på riktigt!

Sen så blev det Vapiano och senare en taxi till VMS-kontoret. Där skulle jag uppdatera min telebaba till 4gn men det gick inte så vi åkte in till stan och gick in på Telenor och frågade vad jag skulle göra. Och ja, då skulle jag lämna in den på lagning och dom kunde inte garantera att dom skulle kunna fixa den??!!!! Man ba vafan är det för jävla service alltså…?

Efter det så fixade jag lite med banken. Fixade en internetdosa och pratade om ett lån jag kanske skulle ta. Ett steg närmare vuxenlivet! Woho… Sen så mötte vi upp Annie och Hugos manager för att filma lite och åkte efter det till Ikea och åt deras kötbullar. Det är nog det bästa som finns och det kostar bara 16 kr haha…

Dess, Skånebloggen och Hugo =)

Moi and Desi!

Igen..

 

På VMS kontoret så hittade Hugo en tavla med sig själv.

På ikea så släppte vi av Annie vid småland så att hon kunde leka av sig ordentligt..

Förlåt för min analfabetsengelska, men jag har skiiitbråttom. Jag har tappat intresset litet, sen så är jag fortfarande inte helt återställd psykiskt, men ja, jag försöker att hålla uppdateringen så gott det går!

(Visited 16 times, 1 visits today)

17 Comments

 1. ellan oktober 8, 2010 at 6:57 e m

  jaha så d blev ingen resa med dennis????? vafför ljuger du om d för då?? löjligt!

  Reply
 2. Elina oktober 8, 2010 at 6:58 e m

  Hej jag gillar verkligen din blogg! 🙂
  Allt bra med dig?

  Kram! 😀

  Reply
 3. Josefin oktober 8, 2010 at 7:00 e m

  Sista bilden var ju kul 🙂

  Reply
 4. carro oktober 8, 2010 at 7:18 e m

  skit snygg är du då!!!!!!!
  och grattis till dig och hugo,världens sötaste:*

  Reply
 5. A oktober 8, 2010 at 8:23 e m

  haha, annie är skitsöt

  Reply
 6. Sofia oktober 8, 2010 at 8:37 e m

  Dessie klär sig snyggt!

  Grattis till dig och hugo! 😀

  Sofialarson.webblogg.se

  Reply
 7. Lillan oktober 8, 2010 at 9:14 e m

  Haha härligt!! 🙂

  Reply
 8. Saga oktober 8, 2010 at 10:10 e m

  Annie har världens finaste namn och söötsööttjej 😀

  Reply
 9. aww oktober 9, 2010 at 1:00 e m

  är du & hugo tillsammans igen? 🙂

  Reply
 10. Alexandro oktober 9, 2010 at 2:01 e m

  FAN vad glad jag blir!

  Du och Hugo <3
  OCH Du och Dessie!!!! <3

  Reply
 11. Anonym oktober 9, 2010 at 3:40 e m

  hur är din relation med dessie? är ni bar vänner?`tänker ni inte på det som hänt mellan er två?

  Reply
 12. H oktober 9, 2010 at 3:55 e m

  hej! skulle bli superglad om du kunde skriva vart du köpt din poncho? riktigt snygg!

  Reply
 13. carolina oktober 9, 2010 at 3:58 e m

  jag har hört att du och dessi har bråkat
  och jag har hört att du hatar dessi och hon hatar dig så??

  Reply
 14. GJ oktober 9, 2010 at 5:06 e m

  Det är verkligen drastiska förändringar som skett för både dig och Dessie. Dock bra förändringar ni ser mycket bättre och äldre ut såhär i lite mer stilrena kläder. Snyggt! 🙂

  Reply
 15. Liina Baby GBG oktober 10, 2010 at 12:04 f m

  haha sämst *Man ba* – Senorita WANNABE

  Reply
 16. sdfdf oktober 10, 2010 at 3:15 e m

  Du och dessie har mognat så jävligt båda två , skitsnygga

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *