Så tom på ord.

Jag lovade mig själv att inte skriva någonting mer om det. Men den här bloggen handlar om mitt liv. Och just nu så går mitt liv ut på att gråta och försöka att sysselsätta mig själv med saker som får mig att tänka på annat. Så fort jag sätter på datorn så börjar tårarna spruta, allting påminner om allt som varit.

Det är den värsta känslan jag någonsin känt i hela mitt liv, det är som ett helvete som brinner inuti mig, och min smärta ger det näring och sprider sig i kroppen. Smärtanär så stark så att jag faller ihop och lägger mig i fosterställning, gråter hysteriskt och håller för mitt bröst för att på något sätt försöka att dämpa smärtan som jag känner. Jag trodde inte att den här smärtan fanns på riktigt. Men den finns, och jag skulle göra vad som helst för att slippa den. Jag vill , vad som helst för att slippa den. Allting är mitt fel, jag vet det. Men att ligga i sängen, och vända mig om för att lägga mig i famnen så finns det bara nerförsbacke. Att jag ligger ensam, att allting är så tomt och stort. Att skylla allting på mig själv, att klandra sig själv. Det är hårt och det gör ont. Så jävla ont. Det känns fjantigt att skriva det här. Jag är inte så, men nu är jag så jävla tom på ord.

Det här har vart den längsta dagen i hela mitt liv. Godnatt.

Samma koncept. Min nya favoritlåt. Man ska ju fokusera på det bra man hade?

(Visited 48 times, 1 visits today)

208 Comments

 1. angelina oktober 6, 2010 at 3:27 f m

  usch lilla stumpan! Jag tror jag vet vilken känsla du menar, att ens förhållande tar slut, det är så jäkla fruktansvärt! Man kan knappt andas, vill bara dö!

  Om du vill prata så finns jag här för dig, bara skriv en kommentar på bloggen eller något så kan vi prata.

  Reply
 2. Erica oktober 6, 2010 at 3:45 f m

  Hoppas ni blir tillsammans igen, hoppas verkligen inte att det är game over. Krya på dig Paulina :3<3 Allting kommer bli bra.

  Reply
 3. M oktober 6, 2010 at 4:35 f m

  lilla paulina 🙁

  Reply
 4. Ellli oktober 6, 2010 at 5:01 f m

  Usch.. hjärtat.. Stackars dig! Vet själv hur det känns.. självklart har jag inte en susning om hur det känns när man är såpass offentlig som du/ni är.. men jag är rätt säker på att det liknar något sånt här: man är ett vrak som stundtals klarar uppbrottet galant men alltför ofta faller ihop i en pöl av tårar på golvet för att det slår emot en just hur jävla jobbigt det är att det är slut.. det gör inte saken bättre men du ska veta att du är inte ensam och det är många som tänker på dig och finns som stöd. <3

  Reply
 5. Emelie oktober 6, 2010 at 5:12 f m

  Låter illa 🙁 <3

  Reply
 6. Gino Shamero oktober 6, 2010 at 5:26 f m

  Paulina du måste bara kämpa på, livet är till för att leva inte sitta bredvid och kolla på. Tragiska grejer händer, men det handlar bara om att falla riktigt hårt, ta sig upp och vara starkare än du någonsin har varit. Jag känner inte dig, men jag tror på dig!

  Reply
 7. caroline oktober 6, 2010 at 6:27 f m

  Kan ni inte försöka igen då? Inte bra att gå runt och känna så….. Ni två hör ihop… Kämpa för er kärlek.. Snälla gör det!!

  Reply
 8. Lillan oktober 6, 2010 at 6:27 f m

  Det är aldrig kul! Och jag säger det ur erfarenhet, inte någonting annat! Stay strong!! 🙂 <3

  Reply
 9. LS oktober 6, 2010 at 6:33 f m

  Tror jag vet hur du känner dig, tom och ensam.
  Du ska se att allt snart blir bättre <3

  Reply
 10. Anonym oktober 6, 2010 at 6:54 f m

  känslan är hemsk, håller själv på att uppleva det du gör! jag hoppas allting löser sej snart, väldigt snart.. så du mår bättre. pusss paoulina

  Reply
 11. Sara oktober 6, 2010 at 7:01 f m

  MAN KAN INTE GÖRA NÅGONTING ÅT DET SOM HAR VARIT. FÖRSÖK ATT FOKUSERA PÅ VAD DU SKA GÖRA ÅT SAKEN ISTÄLLET.

  Reply
 12. alexandra oktober 6, 2010 at 7:09 f m

  vet inte vad jag ska skriva, men vet att du klarar det här iallafall. du är så jävla stark gumman, du klarar allt! vi läsare finns här <3

  Reply
 13. ida oktober 6, 2010 at 7:17 f m

  Jag blev dumpad för första gången i mitt liv för ca 3 veckor sedan och jag håller med, värre känsla finns inte.
  Jag fick panik och visste varken ut eller in, bad honom ta migtillbaka och var just då den mest patetiska människan jag nåonsin träffat. Det var inte jag det där.
  OCh att ens gå upp ur sängen på ett par dagar fanns inte ens på kartan..
  Nu mår jag ortfarande dåligt, men mest för att jag lämnade ut mig så till honom. Och för allt som kommer efteråt.
  Jag börjar inse att dt inte är vi, och jag börjar inse vilket as han var egentligen.
  Men gud, ibland fr jag fortfande gråtattacker..

  Stå på dig

  Stor kram!

  Reply
 14. Tommie oktober 6, 2010 at 7:25 f m

  Vet EXAKT hur det känns, var precis med om det själv och det har inte gått över än. Om du vill prata om det så skriv: [email protected] (:

  Reply
 15. Sofia oktober 6, 2010 at 7:25 f m

  Men lilla gumman! ”/ Ring hugo! försök lösa det! DISSA NEMO!

  sofialarson.webblogg.se

  Reply
 16. majsan oktober 6, 2010 at 7:32 f m

  Du kommer en dag fatta att detta var det bästa som kunde hända!!!!
  Kommer ta lite tid, men jag lovar dig att jag har rätt.

  Reply
 17. c oktober 6, 2010 at 7:34 f m

  paulina 🙁 jag blir så ledsen när jag läser detta, usch! du måste bara försöka tänka framåt. det kommer att bli bättre, tänk att imorgon blir det lite bättre. för varje dag som går blir det alltid lite bättre. det tar tid, men du kommer klara det här paulina. usch stackarn 🙁 <3

  Reply
 18. h. oktober 6, 2010 at 7:40 f m

  Det är då man behöver någon väns famn att kunna gråta i, bara finnas där och känna någon annan människas värme mot dig.

  Reply
 19. Chaima' oktober 6, 2010 at 7:48 f m

  Naaw,fan va hemskt!
  finns det verkligen ingen chans att du och Hugo blir tsm igen?

  Fan va lycklig jag skulle vara!
  puss&kram på dej <3

  Reply
 20. Jörgen oktober 6, 2010 at 7:48 f m

  Är det nu vi ska tycka synd om dej……….Tror inte det!!!!!!!!!!
  Du valde att umgås med riksäcklen Nemo & Jockiboi och låta Pissies bror Peter slicka dej på brösten sånt gör man INTE om man har ett förhållande o tycker om personen så jag förstår Hugo totalt! Som man bäddar får man ligga…

  Reply
 21. Simone oktober 6, 2010 at 7:48 f m

  Jag har känt och ibland känner samma sak som du,och jag är 11 år bara.
  Ibland vill jag också dö,har försökt göra självmord på mig själv med en köks kniv men kom på att jag ville leva mitt liv ut oavsätt hur jobbigt det kan vara.
  Teenage dream är också en av mina favvolåtar.

  Kram Simone.

  Reply
 22. Red oktober 6, 2010 at 7:51 f m

  SLUTA LÄGG ER I MITT LIV!

  Jag vill dö!!!

  Det är förståeligt att du mår dåligt och jag hoppas att du mår bättre snart. Men sluta begära att folk ska sluta bry sig när du självmant skriver ut det så öppet.

  Reply
 23. anna oktober 6, 2010 at 7:52 f m

  Om du verkligen vill ha Hugo tillbaka så visar du det, och slutar fjanta runt med dom andra killarna!

  Reply
 24. M oktober 6, 2010 at 7:59 f m

  Börjar själv nästan gråta! Ta hand p
  Om dig<3

  Reply
 25. Clara oktober 6, 2010 at 8:04 f m

  Jag vet själv hur svårt det är! Man vill bara dö, allting känns så tomt, ingenting känns värt längre.. Men du har kraften Paulina att ta dig upp igen, de vet jag! För du är en stark tjej.. Och det är bra att skriva ner precis vad man känner, och få ur sig allting, det är skit bra! Och umgås så mycket du kan med dina vänner, att vara ensam hjälper inte, det bästa är att försöka umgås med sina vänner och hitta på nått kul så man kommer på andra tankar!

  Hoppas allting kommer bli bra snart igen! Du är bäst 🙂 // Clara

  Reply
 26. olivia oktober 6, 2010 at 8:05 f m

  NEEEJ PAOW!!! Han kommer tillbaka jag lovar och det är bara en fas i ert förhållande.. Alla par bråkar och ibland blir det så illa att det tar slut mellan dom. Men han älskar dig och han KOMMER komma tillbaka, annars vet jag inte vad det är för fel på honom..

  Reply
 27. H A N N A H oktober 6, 2010 at 8:09 f m

  🙁 du kommer nog snart må bättre, allt blir bättre med tiden..! 🙂

  Reply
 28. H A N N A N E R E P oktober 6, 2010 at 8:11 f m

  usch fyfan vet hur det är. finns inget värre än när man gör slut. men det blir bättre med tiden jag lovar

  Reply
 29. Anna oktober 6, 2010 at 8:11 f m

  🙁
  var starkt. Du klarar detta!

  Reply
 30. Royana oktober 6, 2010 at 8:22 f m

  Kämpa på paow det kommer bli bättre med tiden !

  Reply
 31. Hej oktober 6, 2010 at 8:24 f m

  hej paulina. detta är en tjej som verkligen vet vad kärleken är. detta med hugo tror jag inte är över. jag tror fortfarande det finns något mellan er två. Som sagt man kan inte tappa känslor för någon över 1 natt.

  jag har en bror som har en festmö som bor 4000 km härifrån. Dom tappar inte känslorna för det. Om man verkligen gillar någon så mycket så släpper inte man den, utan älska den och gör vad som helst för den man gillar.. Misstag ja det är det som hindrar oss i livet till att göra saker, men det betyder inte att man är värdelös.

  Du är en stark tjej och det märker jag när jag läser din blogg.

  du är inte värdelös du är lika mycket värd som alla vi andra.

  Reply
 32. blossip oktober 6, 2010 at 8:28 f m

  men om du vill ha honom tillbaka kan ni säkert lösa det.
  Det mesta brukar kunna lösa sig, bara man tar tag i det.
  Annars går värken över och hjärtat börjar må bra igen, det behöver vila lite bara.

  Hoppas ni löser det så slipper du må dåligt!

  Reply
 33. S oktober 6, 2010 at 8:29 f m

  Kampa pa, du fixar detta! Vi har alla varit dar och det ar helt javla fruktansvart, men det gar over. Du far heller inte klandra dig sjalv sa mycket. Hade inte Hugo sex med Kissie? Han har forstort det, inte du.

  Reply
 34. Z oktober 6, 2010 at 8:32 f m

  Jag går själv igenom samma sak. Har gjort det i lite mer än en månad nu, men vet du? Jag mår bättre nu. De första dagarna är ALLTID värst, och jag får fortfarande dagar då jag mår som skit men det går över. Jag vet att vi är olika personer, du kanske behöver mer tid än vad jag behövde.. eller mindre? Ingen vet. De första dagarna kommer att kännas som ett helvete, och låt dem dagarna kännas så. Gråt, skrik, släpp ut din sorg. Du kommer må bättre av det med tiden. Om det är menat att det ska vara ni, då blir det ni igen oavsett vad!

  Hoppas du mår bättre snart. Ingen ska behöva känna det här. En stooor kram till dig! <3

  Reply
 35. erica oktober 6, 2010 at 8:33 f m

  kämpa och få tbx hugo, det är det enda rätt.!

  Reply
 36. johanna oktober 6, 2010 at 8:35 f m

  kolla bloggen så kan jag garantera att ni ser något ni gillar 😉

  Reply
 37. Emelie oktober 6, 2010 at 8:36 f m

  Det sista man vill höra i denna situation är att det blir bättre, men det blir faktiskt det. Du är ung, du kommer troligtvis vara med om många förhållanden innan du hittar den rätta.

  Men du har rätt att vara ledsen, rätt att gråta och sakna. Men en dag kommer du vakna upp och det gör inte lika ont längre. Du kommer hitta den som gör dig lycklig och det kommer bli bättre.

  Du och Hugo var helt enkelt inte rätt för varandra.

  Skickar en stor kram

  Reply
 38. tess oktober 6, 2010 at 8:38 f m

  RING HUGO, alla problem är till för att lösas. Försök få en chans till och se till att göra det riktigt jäkla bra. Ni var för bra för att inte kämpa för!!
  Jag var i din situation, fick en chans till och nu har vi varit ihop i 4 år efter det men jag fick kämpa, kämpa för att bygga upp ett förtroende igen.
  Lycka till tjejen!!

  Reply
 39. sofie oktober 6, 2010 at 8:39 f m

  usch, hoppas du snart mår bättre

  blogg om livet som mamma, nygift och lite galen

  Reply
 40. johanna oktober 6, 2010 at 8:44 f m

  Jag tror de flesta som läser din blogg har kännt lika dant eller iaf förstår ungefär hur du mår nu. Det bästa är att tänka att man ska fortsätta kämpa, för att man vet att det kommer sluta göra ont. någon gång.
  Hoppas att det blir bättre snart!

  Reply
 41. sdfdf oktober 6, 2010 at 8:49 f m

  får tårar i ögonen, känner igen mig så mycket …

  Reply
 42. Anonym oktober 6, 2010 at 8:55 f m

  Om du bara pratar med honom. Jag lovar att han också vill ha tillbaka dig. Ni är fortfarande kära, och då finns det ingenting man inte kan lösa.

  Reply
 43. Issa oktober 6, 2010 at 8:56 f m

  aw paow:( alla gör misstag, kom ihåg det! Du gjorde vad som kändes rätt då antar jag och de va aldirg din mening att såra hugo. tänker på dej””

  Reply
 44. michelle oktober 6, 2010 at 8:59 f m

  stackars dih 🙁

  Reply
 45. lena oktober 6, 2010 at 9:02 f m

  Men gumman! usch jag vet precis hur det känns! Det river i hela kroppen, det gör ont och helst av allt vill man bara försvinna. Men smärtan kommer gå bort.
  Jag känner med dig, det gör jag.

  Allt kommer bli bättre!

  Reply
 46. thess oktober 6, 2010 at 9:06 f m

  Vet verkligen hur det är 🙁 Det gör verkligen ONT och man vill inget annat än att få tillbaka honom. Men efter ett tag så läker det och du inser hur lycklig du kan vara utan honom också. Förlorar man en så står det tusen åter! 🙂

  Reply
 47. Miss Cady oktober 6, 2010 at 9:07 f m

  Vissa saker händer för en anledning, vissa saker gör man utan att tänka på konsekvenserna. Det är lite det som är livets gåta.. Men man landar alltid på fötterna igen. Hjärtat kommer läka även om det blir ett ärr..det ska göra ont nu det visar att man faktiskt känt ngt för en annan människa. Det kan inte alltid vara bra, hur skulle man då kunna uppskatta alla bra saker, om man inte får smaka på den bittra baksidan av lycka?

  ”Förälskelse är som en stukning, andra gången kommer den lättare”

  Idag är en skit dag, men imorn kan bli en helt fantastisk dag. En dag i taget, släpp ut allt. Du kommer finna ro i ditt ledsna sinne…men tillåt dig själv att vara precis som du känner.

  You will love again, even if your heart is breaking you will love again, stronger than before!

  Reply
 48. Anonym oktober 6, 2010 at 9:11 f m

  Men så det är helt kört för er eller? trodde du skrev att ni skulle ta en paus?

  Reply
 49. Linda oktober 6, 2010 at 9:11 f m

  Stackarn! fyfan sånt där är så hemskt…

  Reply
 50. hanna oktober 6, 2010 at 9:12 f m

  förstår dig:(. lycka till <3

  Reply
 51. Anonym oktober 6, 2010 at 9:15 f m

  Du valde att umgås med äcklen Nemo & bögen Jockiboi och låta Kissies bror Peter slicka dej på brösten sånt gör man INTE om man har ett förhållande o du tycker om hugo.. tyvärr paow, försök igen 🙂

  Reply
 52. Jennys oktober 6, 2010 at 9:19 f m

  Hej Paow. Tycker så synd om dig. Vet hur det känns, det gör så himla ont i kroppen och man vet inte hur man ska ta sig till. Känns verkligen piss. Försök få prata med Hugo.. Om du vill det. Vet ju inte vad som hänt men om det är möjligt.. Du såg å lycklig ut med honom och han med dig. Ni var verkligen ett fint par. Är ingen sån som egentligen brukar kommentera på bloggar, känns rätt meningslöst och fjantigt. Eller brukar, det här är första gången.. Du kanske inte ens läser det ändå. Men tycker så otroligt synd om dig dels för jag själv vet hur det känns att förlora den man älskar. Hoppas det löser sig 🙁

  Reply
 53. Emma Järnberg oktober 6, 2010 at 9:27 f m

  86:a, mamma, bonusmorsa, shopaholic;)
  sirimaja.blogg.se

  Reply
 54. Hanna oktober 6, 2010 at 9:28 f m

  Finafina du, jag vet inte hur saker och ting lägger till i ditt liv. Klickar mej in på din blogg ibland men trots det så har jag fått en syn av vilken härlig och positiv tjej du verkar vara. Man får klaga, man får vara ledsen, man får gråta och skrika till hela världen hur ont det gör med kärlek. För det gör det. Jag tänker inte jämföra mina problem med dina, verkligen inte. Men trots hur mörkt det ser ut nu och även hur mycket du vägrar lyssna på demhär orden så lovar jag dej, att det blir ljusare. Saker kanske inte slutar som du tänkt dej, men jag kan svära på att saker kommer ordna upp sig. Nu ligger du på botten men en tjej som dej kan nog inte annat än att kravla sig uppåt. Jag vet att du kommer klara det. Det kommer ta tid, det får ta tid. Men du kommer klara det. Det lovar jag dej.

  Hoppas det blir bättre. Tusen varma kramar på dig tjejen! Kepp your head up.

  Reply
 55. emma oktober 6, 2010 at 9:30 f m

  usch då.
  jag kommer ihåg den känslan och fast allt känns hopplöst nu, så efter en tid så hittar man en, en som är bättre. Fast man tänker inte så nu, jag vet. Hoppas allt blir bra, lyckokramar <3

  Reply
 56. Sofiaa oktober 6, 2010 at 9:43 f m

  blev riktigt ledsen när jag läste detta! 🙁

  keep fighting!

  Reply
 57. Therese oktober 6, 2010 at 9:44 f m

  Jag tycker verkligen synd om dig. Gråt, gråt så mkt du behöver. Tro det eller men till slut tar det slut. <3

  Reply
 58. Pauline oktober 6, 2010 at 9:49 f m

  Vet hur det känns, det bränns. Stackare! hoppas du tar dig upp snart, kram från västra sidan ^^,

  Reply
 59. Anonym oktober 6, 2010 at 9:50 f m

  vet precis hur det känns. det är fruktansvärt! men du klarar det sötan!

  Reply
 60. Elina oktober 6, 2010 at 9:50 f m

  Åh, jag tycker jättesynd om dig.. Jag har följt båda era bloggar och tycker verkligen att ni var det perfekta paret. Det är så himla sorgligt att det tagit slut och att du är så ledsen över det visar ju verkligen hur mycket du älskar honom.

  Det finns kanske en chans att allt kan ordna sig om ni båda älskar varandra och är beredda att förlåta, glömma och gå vidare. Tänk på att man inte ska låta en kärlek gå förlorad bara för att man är arg och besviken. Det är inte värt det.

  Reply
 61. linn oktober 6, 2010 at 9:52 f m

  ush känner med dig vet på ett ungefär hur det känns hoppas atrt allt går över och det blir ni igen för ni är så himla söta ihop ha de bäst din blogg är jättebra xxxxx

  Reply
 62. Paulina oktober 6, 2010 at 9:53 f m

  Skär dig lite vettja.

  Reply
 63. Josefin oktober 6, 2010 at 9:56 f m

  Någon dag snart kommer allt kännas lite lättare, och någon dag efter det kommer det bli ännu lättare. Man vill bara klappa till folk som säger det men det är sant, tro mig jag har varit där och kännt samma jävla smärta som dig, man tror inte det är sant. Tiden läker alla sår. Han kommer alltid vara speciell för dig, men tillslut kommer du att kunna leva med att det blev som det blev. Det gör ont och det kommer göra det ett tag. Men kämpa på för en dag vaknar du upp och har blivit starkare av allt som hänt dig. ibland tappar man fotfästet men efter att allting har varit som värst märker man att man står stadigare än någonsin förut.

  Reply