Vad gjorde jag vid den här tiden förra året?

Det bästa med att ha blogg är att man kan titta tillbaka, som t.ex. för att se vad jag gjorde vid den här tiden förra året!

Okej, vid den här tidpunkten förra året så sov jag och var sjuk. Kommer ihåg att det kändes som att jag skulle dö. Jag låg bara och grät och sa ”jag kommer att dö” buhuhuhu..

Och här är en text som jag skrev förra året. Rätt fin och väldigt mycket mig för ungefär ett år sedan 🙂

Ibland så känner jag mig bäst och snyggaste i världen, men under all ytlighet så är jag rätt osäker. Jag försöker att skratta åt misstag och har lätt för att släppa saker. Jag är väldigt sarkastisk av mig och älskar att retas, kanske borde jag egentligen inte ha någon blogg när mina läsare inte förstår ironin…

Jag vill växa upp. Kanske fortare än vad jag egentligen borde. Efter en lång pratstund med Annie så släppte verkligen allting, vi pratade om att vi har tröttnat på allt festande medans våra vänner fortsätter. Jag har valt att ta ett steg åt sidan, inte bakåt. För att komma så långt bort från möjligt från vissa människor. Så jag på egen hand kan ta ett steg framåt.

Jag behöver inte folk som ger mig dåligt rykte och drar mig ner i skiten. Ja, som Dessie, jag tycker om henne mycket, men jag känner att jag växt ifrån henne så himla mycket. Även om jag fortfarande är omogen, så försöker jag att växa upp. Det är inte meningen att jag hänga ut henne, jag vill bara inte längre. Inget bråk, ingen gråt. Bara gå åt två helt olika håll.

Som säkert mina trogna läsare vet, att det till och med märktes på bloggen att jag var på ett steg upp. Ni ogillar mig för mina egna åsikter, jag är rädd för smällfeta människor, inte mulliga, jag tycker att päls är okej men inte så jag har en hel garderob hemma. Det är bara några exempel, men så finns det många människor som tycker annorlunda. Jag är mig själv, det har jag alltid vart.

Jag är inte tänker inte alltid smartast eller är perfekt, men från och med nu ska jag börja visa den jag är i bloggen. Jag ska skriva precis vad jag tycker och tänker, för det är så jag är.

Sorry.”

Och så bloggade jag om hur vi bodde ännu längre tillbaks, för 7-8 år sedan. Här är min bror utanför vårt hus, vi bodde mitt i skogen och ja, titta bara på istapparna. Läskigt!

(Visited 29 times, 1 visits today)

17 Comments

 1. Lina oktober 20, 2010 at 11:55 f m

  Haha lite isolering hade kanske suttit fint på huset, där jag bodde förr hade vi också gigantiska istappar:P

  Reply
 2. sofie oktober 20, 2010 at 12:45 e m

  läskigt

  bloggar om livet som mamma, nygift och lite smågalen

  Reply
 3. frida oktober 20, 2010 at 1:02 e m

  Hur många syskon har du? helsyskon och halvsyskon? 🙂
  Ha en underbar dag! 🙂 Kram!

  Reply
 4. Matilda oktober 20, 2010 at 1:42 e m

  Shit sikka stora istappar!! :O

  Reply
 5. madde oktober 20, 2010 at 2:28 e m

  roligt 😀

  Reply
 6. my oktober 20, 2010 at 2:54 e m

  läskigt me istapparna, dom var ju verkligen enorma.. 😛

  Reply
 7. Elin oktober 20, 2010 at 3:52 e m

  sen när har du en bror? som inte är jätteliten då.

  Reply
 8. Juliah (: oktober 20, 2010 at 4:16 e m

  Dagens blogg är det idag igen på min blogg, bara att skriva ” jag är med ”
  och sen hoppas att just du vinner (:

  jag slumpar ut vinnaren ikväll, och den som vinner får en feeeeeet länk och ett inlägg om hela sin blogg + en STOR del av ALLA mina besökare 😉

  delta gärna!

  Reply
 9. Linnea oktober 20, 2010 at 4:40 e m

  det där va så grymt fint & bra skrivet Paulina, du e min förebild o fortsätt me de du gör för du e grym på de <33 o btw, låg dedär huset i Tyresö? 🙂

  liinneaaz.blogg.se
  liinneaaz.blogg.se

  Reply
 10. Kristina oktober 20, 2010 at 5:25 e m

  ofta du har en bror 😮
  hur gamal är han?

  Reply
 11. isabelle oktober 20, 2010 at 7:27 e m

  haha du säger det är din bror för att du likna en kille 🙂

  Reply
 12. Sofia oktober 20, 2010 at 8:37 e m

  Haha ja det är kul! 😀

  Sofialarson.webblogg.se

  Reply
 13. olivia oktober 20, 2010 at 10:05 e m

  Hej! Kika in på min blogg vettja! Den handlar om mitt liv som 16 årig college student i LONDON där jag nyss flyttat 🙂

  Reply
 14. Lina oktober 21, 2010 at 12:34 e m

  Hej Paulina, jag mailade dig på [email protected] hoppas det var rätt, om inte, kan du maila mig med rätt adress? Skulle vilja komma i kontakt med dig.
  Kram, du är bra!
  Lina

  Reply
 15. M oktober 21, 2010 at 6:08 e m

  du och hugo passar jätte bra ihop, och man märker bara av det du skriver hur mycket du verkligen älskar han, och man kan se de på era bilder tsm,
  hoppas allt blir bra, alla gör misstag,

  Hole on girl
  and be strong

  Reply
 16. Sarah S oktober 22, 2010 at 12:45 f m

  jag måste bara säga att jag älskar inlägget om Kissie. HAHAHA, du gjorde min kväll!

  http://engelinah.blogg.se.. välkommen till organiserat kaos, välkomna att skratta med mig eller åt mig om ni hellre vill det. många nya unika besökare varje dag och 2011 befinner även jag mig på blog awards bland alla stora bloggare. underbart! 🙂

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *