Borttaget

Inlägget publicerades av misstag. Det skrevs för flera veckor sen. Igår så skulle jag ta upp och kika på det, kul att se vad jag kände då. Det var därför det var så ärligt. Det var rätt från hjärtat. Jag står för det jag skrev, men ingenting jag ville publicera. Jag har slutat älta allting nu. Det blir inte bättre av det. Jag har lärt mig att glömma. Och nu finns det bara en tanke som ältas i mitt huvud. Och det är att jag saknar honom. Det blir ju svårt att träffas när jag är på andra sidan jorden..

(Visited 57 times, 1 visits today)

142 Comments

 1. tilda november 9, 2010 at 9:24 e m

  väldigt fin text paulina , tror han inser hur mycket du egentligen älskar honom!

  Reply
 2. Linda november 9, 2010 at 9:26 e m

  Klart det är <333333

  Reply
 3. ellie november 9, 2010 at 9:26 e m

  så fint och ärligt skrivet

  Reply
 4. emma november 9, 2010 at 9:26 e m

  starkt paulina, du ville inget illa men allt kom ut på helt fel sätt, hade kunnnat lösa sig bättre om man är ärlig från början, men som alla säger, man lär sig av sina misstag <3 kämpa på! det blir du och hugo en dag igen 🙂

  Reply
 5. elin november 9, 2010 at 9:28 e m

  alla gör vi misstag.. och jag bara känner på mig. jag kääänner verkligen på mig att det kommer bli ni 2 igen. stå på dig paow. puss

  Reply
 6. T Y P J U L I A november 9, 2010 at 9:30 e m

  Varför avslöja så privata grejer i din blogg?

  Reply
 7. jen november 9, 2010 at 9:30 e m

  saken är den att man kan förlåta, älskar man någon riktigt jävla mycket kan man förlåta men man glömmer aldrig, d kommer alltid finnas där i huvudet o på så sätt kanske d aldrig kommer funka igen iaf.

  Reply
 8. Emma november 9, 2010 at 9:31 e m

  Är inte sån som brukar komentera egentligen men tycker synd om dig Paulina, otrohet är aldrig rätt men vet hur dåligt man mår och som att det inte är straff nog så gör ens kille slut också! hoppas att det blir ni igen, ge inte upp hoppet! kram

  Reply
 9. Cissi november 9, 2010 at 9:32 e m

  Bra skrivet!! 🙂

  Reply
 10. anonym november 9, 2010 at 9:32 e m

  asså nu kommer folk uppenbarligen bli sura på mig men jag säger bara som det är: Folk tycker inte att otrohet är okej, inte om det hade varit ens egen pojkvän som gjort det, eller tex ens förälder, men bara för att alla älskar Paow så tycker folk att det är okej. om Hugo hade gjort det hade alla stått på Paows sida och tröstat henne, för alla tycker om Paow så himla mycket, vilket gör att det mesta är okej för henne vad hon än gör. nu säger jag inte att ALLA tycker så, men en hel del. tack&hej

  Reply
 11. mia november 9, 2010 at 9:35 e m

  bra skrivet <3

  Reply
 12. En tjock katt i en smal värld november 9, 2010 at 9:35 e m

  Fint och ärligt… men behöver verkligen alla dina bloggläsare läsa det här? Jag tycker att det känns lite för personligt, men det är din blogg och du skriver vad du vill. Tänk bara på hur folk vänder saker mot varandra hela tiden. Så du inte blir sårad.

  Reply
 13. Anonym november 9, 2010 at 9:35 e m

  Wall of text.

  Reply
 14. hemlig beundrare november 9, 2010 at 9:36 e m

  tycker synd om er paow, har träffat dig förut och du verkar vara en bra tjej, lider med dig

  Reply
 15. Anonym november 9, 2010 at 9:37 e m

  Så TRÖTT på ditt skitsnack, först så tyckte man synd om dig men du snackar så jävla illa om andra. Oavsett om Dessie var en sån som drogs till killar så var hon inte lika äcklig som dig som var otrogen TVÅ GÅNGER. shit hållkäften, hugo är helt jävla sjuk i huvudet om han ar tbx dig

  Reply
 16. blossip november 9, 2010 at 9:38 e m

  nu tror jag nog att de flesta förstår lite bättre vad om hänt och varför. Och bloggläsare behöver det. Frågetecken är ju det värsta som finns.

  Hoppas det löser sig!

  Reply
 17. NADINE - november 9, 2010 at 9:38 e m

  Första gången jag kommenterar hos dig.

  Ville bara säga att det var fint skrivet av dig, bara för att det kändes ärligt. Du verkar ärlig mot dig själv och även mot oss läsare… Vilket känns befriskande i denna annars så falska bloggvärld, haha.

  Du visar oss. Och in a way, så genom det här får du Hugo att framstå som en liten mindre ”idiot”, som du kallar det… Aldrig tyckt att han framstått som det, men men..

  Fortsätt såhär. Var ärlig. Det är alltid bäst. Även fast det kanske gör ont och kan vara jobbigt… I slutändan är det alltid bäst.

  Kram! Det löser sig. It always does.

  Reply
 18. I.C november 9, 2010 at 9:40 e m

  Vänskapen man har till sin partner är det viktigaste, för att den där förälskelsen man har från början försvinner men det säger inte heller att det inte kommer tillbaka då och då, och så får man en nytädning i förhållandet.
  Sen om det är förlåtligt, tjaa visst man kan förlåta, svårare är det och glömma men med tiden så skulle det nog gå. Om du fortsätter vara öppen och ärlig och om han är det tillbaka så kan ni bygga på något mycket starkare än det ni hade tidigare till och med. Vad inte rädd för att ge saker och ting lite tid.
  Kram på dig tjejen!

  Reply
 19. .... november 9, 2010 at 9:40 e m

  MEN HAN VILL INTE HA DIG, FATTA.

  Reply
 20. peace november 9, 2010 at 9:41 e m

  Du är duktig på att skriva. En oslipad diamant. Gör något av det. Go!

  Reply
 21. my november 9, 2010 at 9:41 e m

  haha, så du har aldrig varit små kär i en kille? i typ femma eller något? eller du kanske menar verkligen kär på riktigt? 😉

  Reply
 22. Moa ♥ - FUCKINGPOSERS november 9, 2010 at 9:42 e m

  Väldigt bra skrivet, jag hoppas verkligen ni blir tillsammans igen. Ni verkade så lyckliga ihop.

  Reply
 23. a november 9, 2010 at 9:42 e m

  öppenhjärtigt 🙂

  Reply
 24. Anonym november 9, 2010 at 9:44 e m

  *rascal flatts – what hurts the most*
  började spelas på min spotify när jag läste detta inlägg
  tänkte på dig och hugo då.

  Reply
 25. Anonym november 9, 2010 at 9:45 e m

  Jättebra skriveet av dej PAAOOW älskar dej ska du veta! 🙂 bästa bloggaren är du! 🙂

  Reply
 26. Sara november 9, 2010 at 9:45 e m

  Jag är äldre än dig och har mer livserfarnhet och därför väljer jag att kommentera om det som har hänt;
  Jag tycker att du ska sluta upp med att ha dåligt samvete.
  Att ditt privata samtal publicerades på internet borde vara olagligt, killen som gjorde det borde straffas.
  Ingen har någonsin rätt att kalla dig för hora, det är så fult och nedvärderande och det borde du polisanmäla.
  Din blogg verkar lämna ut dig totalt, jag hoppas att du inte skriver ut precis hela ditt känsloliv för det är fan inte värt några pengar.
  Du ska bara sträcka på dig och vara stolt för allting du har åstadkommit och inte låta de jävlarna ta dig. Det är så många som har gjort ditt misstag men det är inte många som måste facea det för halva svenska folket.
  Gå vidare, du är en bra tjej även att du kläcker ur dig mycket dumheter. Med det menar jag din rasism som jag hoppas och tror att du växer ifrån.

  Reply
 27. Emma november 9, 2010 at 9:46 e m

  Har också varit med om PRECIS samma grej, och för oss löste det sig och hade det bättre efter otroheten (som hade varit från bådas sida samtidigt utan att någon ville berätta det för den andra. jag kom ut med det först, han blev arg. vi gjorde slut, blev tillsammans, han berättade, jag blev lika förstörd som han. Vi tog en paus för att allt skulle lugna sig, men jag hade jort samma misstag och eftersom det hände samtidigt så kunde jag inget göra) för då förstog vi att det var bara varandra vi ville ha. Det häll ett år, sen tog det slut av andra orsaker, men tilliten kom tillbaka och vi kom mycket närmare varandra.

  Hoppas det löser sig!

  Reply
 28. anna november 9, 2010 at 9:48 e m

  de där va sjukt bra skrivet!

  Reply
 29. Victoria november 9, 2010 at 9:48 e m

  Det var fint skrivet av dig Paulina… Hoppas det löser sig för er!

  Kram på dig!

  Reply
 30. Josefine Strand november 9, 2010 at 9:48 e m

  paulina, hälsa moa och rebecca på grabbarnas från mig och krama om dem, wah sjukt avis!

  Reply
 31. LisaClaug november 9, 2010 at 9:49 e m

  Jävlar vad bra skrivet! Ärlighet först 🙂 Hoppas verkligen att allt löser sig mellan er, you deserve the best!

  Reply
 32. julia november 9, 2010 at 9:49 e m

  klart att det är förlåtligt, älskar man en person så högt som hugo älskade/älskar dig och som du älskade/älskar honom, så är det fan förlåtligt. då gör man fan allt i världen för den personen. Kanske hade det inte varit alls samma känsla att umgås och bli tillsammans med personen igen. tilliten kanske hade sänkts ett snäpp. Men det får man ju helt enkelt jobba på, klara det tillsammana, jobba på det. Tillslut är man på toppen igen!
  Du är väldigt stark paulina!

  Kram

  Reply
 33. jossu november 9, 2010 at 9:53 e m

  riktigt fint skrivet, känns ärligt och från hjärtat. som någon skrivit tidigare, även om det är aningen privat så är det nog väldigt bra, om inte för hugo, så för dina läsare.

  jättebra! 🙂

  Reply
 34. d i a n a november 9, 2010 at 9:57 e m

  hoppas det blir bra igen 🙂

  Reply
 35. kicksies november 9, 2010 at 9:57 e m

  Visst, du är ärlig och man kan sympatisera för dig, men älskar man någon utav hela sitt hjärta vid en sådan situation då en annan kille vill gosa med en så gör man det inte eftersom då har man redan den killen man älskar. Så lite fel tänkt av dig att försöka hitta tröst genom att ha sex med någon annan du inte ens älskar. Sedan är det lite väl onödigt att skriva att ni hade sex jätteofta osv, det är inte det viktiga liksom…

  Reply
 36. Lillan november 9, 2010 at 9:59 e m

  Jag skulle förlåta dig.

  Reply
 37. Anna november 9, 2010 at 10:01 e m

  Så fint att du är ärlig, och jag har också varit otrogen och jag var precis så som du beskriver att du var, jag höll nästan inte på med någon och drog mig undan förhållanden men tillslut kom den rätta och jag gjorde det största misstaget jag någonsin gjort. Man inser verkligen efteråt om man ångrar sig eller inte, antingen gör man det eller så bryr man sig inte! Jag hoppas av hela mitt hjärta att du och hugo gör rätt val annars kommer ni ångra er hela livet.. Och att folk säger ”en gång otrogen, alltid otrogen” är bara så jävla löjligt, det tror jag kommer ifrån alla människor som aldrig varit otrogen, som inte vet vad det handlar om och hur det faktist känns! Lycka till med Hugo, jag hoppas att han väljer dig!

  Reply
 38. Louise november 9, 2010 at 10:02 e m

  Man lär sig av sina misstag! Dock var det verkligen ett rejält jobbigt misstag som jag vet att många andra oxå varit med om. Men om inte Hugo kommer tillbaka till dig så får du ju komma ihåg att det finns fler hunkar ute i världen! 😀

  Reply
 39. Anonym november 9, 2010 at 10:03 e m

  hej där, när jag läser din blogg känner jag att du har gjort någonting riktigt fel , att vara otrogen är inte kärlek, hur smart är man om man följer en kille in på hotellrummet? i såna situationer ska du visa respekt till din kille, känns d obekvämt för han att du är vän med han efter den kyssen borde du slutat umgås med honom men det känns som att nåt i dig har lockat sig till honom. vet du vad kärlek är? det är när man gör allt för den andre, du vill inte att den personen ska må dåligt för d minsta. Om du verkligenn älskar han tycker jag du ska visAA DIN ÅNGER PÅ BLOGGEN, lr på andra sätt med. säg till honom hur mkt han betyder, visa att du ångrar dig. Jag vet inte om du verkligen vet vad kärlek e, och snälla skriv inte om så privata delar som sex sex o sex ha lite självrespekt, håll d privata för dig själv och lös det mellan er.

  ps. det gör inte saken bättre o fotas med massa killar o säga jag festar festar o festar, gör annat livet handlar inte bara om att festa, detta säger jag för jag känner att du är en bra tjej innerst inne men du är lite vilse,
  lycka till:)

  Reply
 40. Madeleine november 9, 2010 at 10:03 e m

  Asså du vet själv inte vad du vill!! du har varit dum för många gånger nu… att du t.e.x snackar skit om alla andra som bloggar och kränker somalier och andra invandrare!
  sen blev du otrogen mot den enda personen som gillade dig… du e bara för pinsam! du borde skämmas! om jag gjorde halva de du gjord så skulle jag tagit självmord. du kan inte bli en bra människa varedna gång du får en chans så förstör du allting för dig själv. seriöst du kommer aldrig bli av med dina misstag. DU HAR VARIT OTROGEN och de kan du inte ändra! du är en hämsk människa, vill du få råd? seriöst det bästa du kunde göra e att bli porrstjärna. knulla runt med alla killar, det är de enda som passar dig!

  Reply
 41. Victoria november 9, 2010 at 10:04 e m

  Det blev något fel när jag skulle sända iväg min kommentar, så jag gör ett nytt försök.

  Det var fint skrivet av dig Paulina… Hoppas det löser sig för er!

  Kram på dig!

  Reply
 42. Lovisa november 9, 2010 at 10:05 e m

  jag förstår dig paow, men se det så här. Nu kan du uppskatta det du hade. Men jag förstår dig så jävla mycket, men prata med hugo det löser sig nog ska du se 🙂 att ha sex med nemo va jätte dumt men o andra sidan har du lärt dig en sak, men det var inte bara du som gjorde fel. Jag vet att det är så lätt att bara klaga på sig sjä’lv att bara se vad man själv har gjort men det är inte bra du som har gjort något dumt!

  Reply
 43. Paula november 9, 2010 at 10:08 e m

  Haahahahaahahahahahahaha

  Reply
 44. Josefine november 9, 2010 at 10:08 e m

  CHECKA GÄRNA IN MIN BLOGG, ALLT FRÅN KLÄDER FÖR BÅDE HAN&HENNE, ROLIGA PRYLAR, MUSIK, FILM, FRÅGOR, TANKAR, BEBISKLÄDER&PRYLAR, PERSONLIGT OCH MASSA ANNAT 😀

  JUST NU: EN FRÅGA STÄLLD PÅ BLOGGEN, SVARA GÄRNA 🙂

  Reply
 45. Johanna november 9, 2010 at 10:09 e m

  Bra och ärligt skrivet!!
  Jag hoppas allt löser sig för dig, självklart kommer det ta tid för Hugo att smälta och försöka förlåta allt detta men i slutändan om han verkligen älskar dig så kommer han komma tillbaka. Jag tycker du ska tro på det! Tro , vänta och hoppas är det enda du kan göra nu! Kraam!

  Reply
 46. rebecka november 9, 2010 at 10:12 e m

  Tänkte bara säga att om du skriver så här personligt kommer du får räkna med att folk nu kommer kritisera dig, för då lät dom.

  Reply
 47. Sanniiiiiis november 9, 2010 at 10:15 e m

  Alla gör vi misstag både små och stora. Det viktigaste är bara att vi är medvetna om dem och att vi lär oss av dem. Jag vet att allt förändras och man måste bygga upp allt det man hade innan. Tilliten till varandra måste byggas upp, men tillslut som man brukar säga tiden läker alla sår. Jag vet att kärleken övervinner allt och om han verkligen älskar dig kommer han komma tillbaka till dig. Jag hoppas verkligen att han inser det, för alla är vi värda en andra chans

  Reply
 48. . november 9, 2010 at 10:15 e m

  som någon skriver att ifall du verkligen älskade honom så skulle du inte gosat med någon annan, speciellt inte haft sex med nemo. men samtidigt, man kan älska någon även fast den bara ger en smärta? jag har varit med om samma känslor, även fast jag aldrig varit otrogen, även fast jag nästan fallit för det några gånger. alla förhållanden har svackor och när man är i en sån är man som sårbarast, ifall det då kommer in en person i ditt liv som får dig att må bra och får dig att känna dig bäst på planeten. då är det riktigt svårt att låta bli, du faller för den undermedvetet. sjääälvklart tycker jag att det var fel av paulina, men jag kan ändå inte känna att det var helt åt helvete det hon gjorde, för det kan hända den bästa. vet man inte hur det känns, då ska man inte yttra sig.

  Reply
 49. hockeyhunkar november 9, 2010 at 10:16 e m

  Bloggen som endast inriktar sig på snygga hockeyhunkar runt om i världen! Bloggen är på g, så håll ögonen öppna!;) För det kommer bli dräggelvarning;) 

  Ni får jätte gärna komma med förslag, tips och idéer för att göra bloggen ännu bättre! 

  hockeyhunkar.blogg.se

  Reply
 50. H A N N A N E R E P ♥ november 9, 2010 at 10:16 e m

  många som gör saker och tänker efter.. vet hur de är men de fixar sig nog på nått sätt

  Reply
 51. Lisa november 9, 2010 at 10:20 e m

  Paow du är en STARK och ÄRLIG person! Alla människor gör misstag och man lär sig av dem. Du har gjort fel de vet du även själv att du gjort men anledningen till att du var otrogen är nog för att ni hade de svårt just den tiden och du ville kolla om du fortfarande älskade honom lika mycket. Du är så UNG paow och du måste prova dig fram i livet, ingen människa vet vid 17 års ålder hur man vill leva sitt liv och hur man ska vara som människa. Ingen kan klandra dig för det du gjort. Du som gjort ett misstag och lärt dig ut av det.

  LYSSNA INTE PÅ VAD ALLA SÄGER, DU ÄR UNIK OCH EN MÄNNISKA SOM FÖRTJÄNAR ATT FÅ EN ANDRA CHANS!

  Hoppas allt blir bra, allt löser sig med tiden!

  // Lisa, http://Laajsaeriksson.blogspot.com

  Ps. Hoppas du och Hugo blir ett par igen, är det sann kärlek kommer ni tillbaka till varandra. Kanske inte just nu men om några år kan de också bli. SANN KÄRLEK leder alltid till de rätta!

  Reply
 52. Alexandra november 9, 2010 at 10:22 e m

  Tycker det var väldigt fint skrivet av dig, väldigt rakt och ärligt.
  Även om du och Hugo inte blir tillsammans igen så önskar jag dig all lycka i framtiden, kom ihåg att det som inte dödar dig gör dig starkare, och du kommer lära dig av dina misstag. 🙂

  Reply
 53. sanne november 9, 2010 at 10:24 e m

  jätte bra skrivet! jag tycker verkligen att man kan förlåta otrohet! sånt kan hända alla.

  Reply
 54. antonia november 9, 2010 at 10:25 e m

  jätte bra skrivit !
  du är en bra förebild,ärlig.

  Reply
 55. Stephi november 9, 2010 at 10:31 e m

  Livets gåta, älska glömma och förlåta..

  Reply
 56. annsofie november 9, 2010 at 10:32 e m

  alla vi gör våra misstag men det är ju så man lär sig av dom . 🙂 du och hugo var söta tsm men låt det gå lite tid ni kanske hitar tillbaka till varandra , o han kanske förlåter dig 🙂

  Reply
 57. Cecilia Butterfly november 9, 2010 at 10:37 e m

  Jag hänger inte med… otrohet för mig är ett svek. Otrohet är när personen jag älskar & delar det mest intima med, väljer att riskera allt vi har för.. ingenting? Så nej du hjärtat. Otrohet är inte förlåtligt.

  ”Visst så kan det kanske finns frågor i huvudet som ”Duger jag inte, räcker jag inte till”? Men det var ändå mig han kom hem till och visade att det var mig han ville ha.”

  Den sista meningen får mig nästan att vilja gråta… tycker du alltså att det är okej att han flörtar järnet, dansar o håller på med brudar så länge han kommer hem till dig? då säljer du dig billigt tyvärr.

  du är värd så mkt bättre än det.

  Du är ärlig, jättebra.

  skulle verkligen vilja diskutera det här med dig, du gör mig så frustrerad! 🙂

  Reply
 58. E M E L I E R E S E R ! ! ! november 9, 2010 at 10:41 e m

  alla gör vi misstag och är man medveten och ångrar det så pass mkt som du gör så är man verkligen värd en andra chans 🙂

  Reply
 59. Rosanna november 9, 2010 at 10:45 e m

  asså ingen orkar läsa allt det där

  Reply
 60. Olivia november 9, 2010 at 10:47 e m

  alla gör misstag, men du kan inte ljuga om att du var en sån tjej? 😛 du skrev ju förut på en frågastund att d legat med 15 killar så… lite osammanhängande

  Reply
 61. Maria november 9, 2010 at 10:50 e m

  Jag tycker alla är värda en andra chans. Min kille hade sex med en tjej. Det var nog det mest jobbigaste jag har varit med om. Jag grät, han grät. Allt var bara hemskt. Men jag kunde verkligen inte göra slut med han. Var för kär för det. Så jag förlät han och vi är fortfarande tillsammans. Vi har snart varit tillsammans i 1,5 år! Hoppas det löser sig mellan dig och Hugo. Ni var och är så himla söta tillsammans!

  Reply
 62. ellie november 9, 2010 at 10:51 e m

  riktigt bra skrivet! Jag hoppas det löser sig mellan dig och hugo för det ska vara ni, ni är gjorda för varandra! Visst hugo eller du kommer säkert aldrig att glömma det som har hänt, men älskar man verkligen nån så förlåter man. Som man brukar säga, älska glömma och förlåta

  Reply
 63. stajjny november 9, 2010 at 10:53 e m

  Otrohet ÄR förlåtligt. Jag har fått för mig, att otrohet oftast är en avspegling på förhållandet. Alltså, om en man går till en annan kvinna (oftast fulare för den delen också) för en affär, så handlar det om uppskattning och något som man känner att man inte får från sin partner längre. Medan vissa bara är skitstövlar, men tror inte att du platsar in i den kategorin.

  Du är ung, med det kommer hela det här med att göra misstag.

  Reply
 64. maria november 9, 2010 at 10:54 e m

  Sjukt bra skrivit! Helt rätt att skriva allt du skrev….

  Reply
 65. Natti november 9, 2010 at 10:56 e m

  Man lär sig utav sina misstag,ingen är perfekt. Jag gillar att du är så ärlig och står för vad du känner och tycker!

  Reply
 66. e november 9, 2010 at 10:57 e m

  jag tycker verkligen att du är en stark och modig tjej som vågar berätta att det är du som har just fel, många skulle nog skyllt ifrån men det du gör visar att du kan ta ansvar och jag tror på vissa sätt att du kan vara en förbild för yngre tjejer även kanske äldre. Jag hoppas verkligen att allt löser sig och att du får det bra! Ha det bra och sola lite åt mig i Thailand, haha behöver lite färg nu 😉
  Men som sagt ha de bra och jag tycker verkligen att du är stark så fortsätt som du gör!

  Mvh

  Reply
 67. LATINA november 9, 2010 at 10:57 e m

  jag tycker att om du vill på riktig ha hugo tillbacka
  så ska du kämpa lite mer för honom..
  vissa honom..
  jag vet inte om gör det i privat..
  och jag säger till dig..
  när man älskar en person på riktig det är så lätt att vara trogen!!
  så lätt…
  jag dömer dig inte! alla gör fel..
  jag blev helt chockad när jag fick reda på du var otrogen..
  blev ledsen hela dag..
  😀
  ni är så fina tillsammans paow..
  hoppas ni blir tillsammans igen!! <3

  Reply
 68. eroooticaaa november 9, 2010 at 10:57 e m

  Ångest är mänskligt och starkt att känna. Man lär sig av sina misstag. Men det är viktigast att man själv kan erkänna sina egna fel innan man jämför sig med någon annan.

  Jag vet inte alls hur du är i verkligheten, men du verkar vara en go tjej och det du skriver låter ärligt. Jag tror de flesta hade ljugit om detta speciellt när detta är en intressant ämne för en känd bloggare. Du sköter dig bra, men försök att inte tänka så mycket på det oavsätt hur mycket du vill plga dig själv. Du vet att du gjort fel och du mår inte bättre av upprepa händelsen för dig själv.

  Jag hoppas det blir bra mellan dig och hugo igen. Även fast jag själv aldrig skulle kunna vara tsm med min kille om han var otrogen. Men alla är olika som tur är 🙂

  Reply
 69. emma november 9, 2010 at 10:58 e m

  man kanske inte kan förlåta. men man kan gå vidare.

  Reply
 70. josephine november 9, 2010 at 10:59 e m

  tycker du är otroligt mogen för din ålder, och det du har skrivet ni är oroligt moget av dig. Och jag tycker inte alls att några av oss läsare har eller hade rätten att trampa på dig, kalla dig slampa och skriva att du är dum i huvudet eller en massa andra duma och onödiga saker. Du är en människa och alla vi gör misstag, men inte allas visas för hela svenska folket. Du är en stark person och jag beundrar dig verkligen 🙂

  Reply
 71. David Dosi november 9, 2010 at 10:59 e m

  Kille som är 17 som strävar mot att bli Artist som skriver om mode,musik och mycket mer titta in på min nya blogg

  Puss! Daviddosiblogg.se

  Reply
 72. CmonEbba november 9, 2010 at 11:01 e m

  Vi alla gör misstag, gör man inga misstag har man inga att lära sig av. Visst säger man att man ska lära sig av sina misstag? Och det verkar du verkligen ha gjort. Jag var också otrogen mot min största och första kärlek, men det var inte bara en gång. Nu i dagens läge känner jag att jag aldrig någonsin skulle kunna göra om det. För det första sårar man den personen man älskar mer än något annat så fruktansvärt mycket, sen skadar man även sig själv psykiskt genom att göra något sådant.

  Klandra inte dig själv för mycket, vi alla gör misstag.
  Det är bara en av alla de saker vi ska gå igenom här i livet.
  Livet är inte alltid en dans på rosor, eller hur?

  Take care!

  Reply
 73. vikkipedia november 9, 2010 at 11:04 e m

  Ena stunden är han prinsen i ditt liv, och nästa stund bara någon du hade sex med? Låter lite instabilt, du!

  Reply
 74. Marina november 9, 2010 at 11:05 e m

  Tycker det är så starkt av dig att du skriver ut det här i bloggen, dels för att det kanske är bra för dig att du skrivit av dig men främst för att du låter andra ta del av det.. Visst vi läsare ska inte bry oss om ditt/erat privatlilv, men samtidigt tror jag att du hjälper många genom att skriva det här. Jag tycker du är väldigt stark som person Paulina, vet inte om det bara är något du visar här i bloggen eller om du är ”såhär” i verkligheten. Men jag verkligen att du är grym, starkt av dig att ens tala sanning liksom.. Jag tror att det blir du och Hugo igen, men jag tror ni måste låta det ta lite tid. Jag menar, det var nog ganska bra att du åkte iväg med din familj, men att ni ändå hållt kontakten 🙂

  Du får ha det så bra, och fortsätt vara du! Kram

  Reply
 75. Sanna november 9, 2010 at 11:05 e m

  Tycker det du skrev var otroligt äkta och ärligt. Du ska känna dig stolt och stark över att du vågar vara så ärlig som du är.
  Jag hoppas verkligen att det löser sig för dig och Hugo.

  Reply
 76. Emma-Lou november 9, 2010 at 11:11 e m

  Jag hoppas att du har lärt dig en läxa av allt som hände. Kram.

  Reply
 77. Johannes november 9, 2010 at 11:13 e m

  Skulle du inte ta det hårt ifall någon var otrogen emot dig? Nu är du ju bara dum. Bara för att DU var den som va otrogen i detta fallet, så är det OK eller? Sorry. Din blogg är rolig att läsa absolut.. Men ibland undrar man vad du tänker med.

  Reply
 78. Lotta november 9, 2010 at 11:16 e m

  RIKTIGT BRA SKRIVET!
  Att du verkligen orkar sätta dig ner och berätta Allting bit för bit, men de är så skönt och skriva av sig !

  Reply
 79. Anonym november 9, 2010 at 11:17 e m

  ärligt skrivet 🙂

  Reply
 80. olivia november 9, 2010 at 11:17 e m

  paulina du behöver jesus i ditt liv

  Reply
 81. Anonym november 9, 2010 at 11:18 e m

  jag gillar verkligen din blogg, för att du alltid erkänner och är ärlig. Du låter så klok och mogen när du skriver. Jag är en person som är väldigt medlidande och jag lider verkligen med dig just nu. Jag hoppas och vill att det löser sig 😉

  Reply
 82. jennifer november 9, 2010 at 11:22 e m

  du skriver så bra paulina 🙂

  Reply
 83. Emeli november 9, 2010 at 11:26 e m

  Det du skriver är sååå rätt. & jag kan säga att jag lider med dig, för jag är i exakt samma sits. Men man kan ingen annan än sig själv skylla .. Men riktigt bra skrivet av dig.

  Reply
 84. Leah november 9, 2010 at 11:31 e m

  Hur kommer det sig då att du haft sex med 12 personer??

  Reply
 85. Sandy - Motivationsbloggen november 9, 2010 at 11:46 e m

  Jag tycker att det är väldigt starkt av dig att skriva nåt sånthär, så det ska du ha creeds för. Jag ogillar otrohet så himla mycket, men trots det så tycker jag att själva otrohetsgrejen och din berättelse och att du är så ärlig om det får dig inte att bli en sämre person för det. Alla gör misstag, vissa gör stora, andra små. Låt aldrig idioter som kommenterar och säger att du är si eller så, trycka ner dig, för du är värd mycket mer än så. Du är en bra människa oavsett vad du gör, sen är det ju alltid bra att lära sig av sina misstag, vilket det verkar som att du gör (:

  Reply
 86. Ulrika november 9, 2010 at 11:56 e m

  Herregud det är när du lägger ut såna här inlägg som man förstår hur sjukt omogen och naiv du faktiskt är. Inte bara för att du lägger ut hela ditt privatliv, utan också pga innehållet. Det är pinsamt att läsa det du berättar om hur allt gick till. Självklart sjukt underhållande, men jag tycker synd om dig.

  Reply
 87. Anonym november 10, 2010 at 12:10 f m

  Jag förlåter inte, det menas med att jag har accpterat otroheten. Jag lägger det bakom mig och väljer att forstätta se framåt, jag väljer en lösning antingen på det ena eller andra sättet. Jag valde att lösa det med min pojkvän som var otrogen efter en månad då vi varit tillsammas, dock inget sex, folk har sina gränser, för mig är strul otrohet och det var min gräns. Jag gjorde slut, men jag kunde inte sluta älska min första stora förälskelse fast en det bara höll i ca. en månad, jag var hans första seriösa förhållande. Jag valde att prata med honom och vi kom överrens om att försöka igen. Allting har gått bra, han har blivit bättre som person på alla sätt och vis. Han slutade umgås med dåliga umgängen, han slutade dricka i stort sett varje helg, la av med droger och han försöker fortfarande idag, 3 år efter bevisa att han ändrat på sig och försöker fortfarande visa att jag kan lita på honom, fast än jag redan gör det. Det var inte lätt, min värld gick under ännu en gång till när det hände, min otroligt dåliga uppväxt och mina bekymmer försvann under tiden men tankarna av uppväxten kom tillbaka när allt händ och jag kände mig totalt världelös och oönskad utav allting som existerade.

  Idag är jag lycklig och saker och ting kan lösas, du har gjort fel och jag tycker det är otroligt fel att inte använda hjärnan till det man har den till. men jag förstår ändå hur du känner och jag vet att du vill ha det ogjort! Men det finns även ett ordspråk ”gör man inte dumheter som ung, drabbar det en bara värre när man är gammal”.
  Jag håller faktiskt tummarna för er, fast än jag vet hur hugo känner sig.

  Reply
 88. Anonym november 10, 2010 at 12:19 f m

  Otrohet är aldrig okej. Vill man ha någon annan så ska man inte ha pojkvän! Min åsikt.

  Reply
 89. jolina november 10, 2010 at 12:31 f m

  känner igen mig så otroligt mycket i början av texten!
  synd att det blev såhär för dig och hugo, hoppas det löser sig eller läker med tiden..
  ps. du har en super fin blogg!

  Reply
 90. Kim november 10, 2010 at 12:55 f m

  Klart du kan bli förlåten men du måste ha tålamod och du måste kunna bevisa för Hugo att han verkligen kan lita på dig upp till 1000% t.o.m!
  Om du verkligen vill ha tillbaka honom måste du kämpa!
  Du kan inte bara ge upp, Du verkar vara väldigt stark eftersom att du står för det hur har gjort och insett att det var inte rätt att göra så.
  Och du inte heller låta folk trycka ner dig för det du har gjort dom har inget med det här att göra det är mellan du och Hugo och lite Nemo såklart!
  Jag hoppas det går bra för dig!
  lycka till <3

  Reply
 91. hilma november 10, 2010 at 1:49 f m

  TRUE! Klart man kan förlåta. Känslor och sex är inte samma sak. Sex har man för att det är skönt, det är typ som att äta godis. En njutning liksom, och well skit händer, man blir bara lite sugen på att töja gränserna och krydda livet lite. Men det är ju självklart inte okej, men du gjorde det ju inte för att såra Hugo. Det bara blev så och man lär sig av sina misstag.

  Reply
 92. Lo november 10, 2010 at 1:54 f m

  Men kan du sluta älta det här nån gång människa? Det du gör nu är att du spelar nån slags teater i bloggen och skriver allting riktat till Hugo vilket framgår klart och tydligt. Varför mailar du inte honom direkt i stället om du nu vill ha sagt allt det här, som du redan har sagt tusen gånger? Jag tror dessutom att han VILL att du ska tigga och böna och be på det här sättet. Varför vill du ha tillbaka honom? Det kommer aldrig att hålla ändå. Du har dessutom antytt att han är svartsjuk, kontrollerande och missunsam och vad fan ska du med en sån kille till?

  NJUT nu av din semester i stället för att hålla på med en massa krypande för Hugo i din blogg.

  Reply
 93. dk november 10, 2010 at 2:31 f m

  Det här var skit bra skrivet! applåd till en modig ung kvinna. Alla kan göra missta och du har lärt dig från ditt. Dem som inte håller med borde förstå hela processen innan de yttrar sig,
  Håller tummarna på att Hugo tar tillbaka sin söta paow

  Reply
 94. lina november 10, 2010 at 2:45 f m

  alltså att du aldrig ger dig … du är och förblir en H*** …..

  Reply
 95. malin november 10, 2010 at 3:32 f m

  vissa människor gör mig så förbannad ibland, varför ska ni hålla på och kommentera elaka saker hela tiden? att man orkar inte läsa och att man är en h***. har inte inget bättre för er ön att kränka ner människor? ni är inte hennes liv och bestämmer fan inte vad hon ska skriva om i bloggen, jag tycker det är starkt att du skriver ut allt som hänt. men vissa verkar inte ha nått vett alls i huvet. finns inte ord till så arg jag blir på vissa av er just nu. skärp er för fan. ni borde veta lite bättre flickor!!!!

  Reply
 96. Dagens Blogg november 10, 2010 at 6:06 f m

  Kan man förlåta allt.
  Blir det mycket lättare.
  Det kan vara svårt.
  Ni kan ha ett öppet förhållande.
  Många har det idag.
  Man får vara med andra.
  Bara man berättar efteråt.
  Lycka till med bloggen och livet.
  När kommer din blogg bok ?
  Många skulle nog vilja läsa den.

  Reply
 97. Nala november 10, 2010 at 6:50 f m

  JAG tycker det är sååå roligt när dumma människor inser att gräset inte alls är grönare på andra sidan, o ångrar sig sen! Om Hugo tar tillbaka dig, jaaa då förtjänar ni helt enkelt varandra!!

  Reply
 98. Anonym november 10, 2010 at 7:07 f m

  fittrasse. åk tillbaka till de hålet du kom ifrån eller sätt dig .l.

  Reply
 99. anna-sara november 10, 2010 at 7:41 f m

  Fin text paulina. Det är svårt att förlåta otrohet, men det går säkert om man bara älskar nog mycket!

  Reply
 100. mos november 10, 2010 at 7:47 f m

  DU ÄR JU STÖRD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  SLUTA ÄLTA HUGO!
  FATTAR DU TRÖGT?????????????
  VI ÄR INTE INTRESSERAD AV DIN OTROHET DU FÅR SKAFFA HJÄLP OCH PRATA MED NÅGON OM DET ISTÄLLET FÖR OKÄNDA LÄSARE.
  OTROHET FÖRLÅTER MAN ALDRIG, FATTA DET.
  OCH HUGO ÄR INTE VÄRD DIG.
  DU ÄR RIKTIGT RIKTIGT STÖRD SOM HAR SVÅRT ATT FATTA.

  Reply
 101. Hanna Johansson. november 10, 2010 at 7:48 f m

  Hej Paulina. Jag har varit i både din och Hugos situation. Min pojkvän, som det faktiskt fortfarande är. Var otrogen mot mig tillsammans med min dåvarande bästavän. Dom hade sex bakom ryggen på mig, ljög sedan om det i ett halv år. Fick veta det på min födelsedag, då en kompis på mitt helg jobb berättade. Jag var då bästavän med tjejen som haft sex med honom. Min första reaktion var bara att nej det här har inte hänt. Varför ljuger hon? ( Tjejen på mitt jobb alltså ) Hade inte ens en tanke på att min bästa vän skulle kunna ha sex med min pojkvän, och varför skulle min pojkvän göra det. Men jo, det visade sig vara sant. Jag och den här tjejen avslutade våran vänskap där. Dock gjorde inte min pojkvän och hon det. Vilket gjorde mig riktigt pist off. Någon månad efter dethär. Hade jag bett min pojkvän att välja mellan mig och henne. Detta fick jag reda på 12 mars 2010. Det hände i november 2009. Jag vet till och med datumet. För min pojkväns bästavän, min dåvarande bästaväns pojkvän åkte in akut. Så jag glömmer inte datumet som var natten emellan 28-29.
  Men i alla fall, när jag bad honom välja. Då valde han ju självklart mig, vilket denhär tjejen blev jävligt förbannad över. Då åkte jag på en misshandel, och blev misshandlad av henne. Rättegången håller fortfarande på vilket är bra. Det var när jag var i Hugos sits. När jag var i din var det dock inte lika stor grej. Jag strulade med en kille på en fest, men visst! Det är också otrohet. Jag känner mig än idag som ett svin och detta var december 2008 det hände.
  Jag och denna killen har gjort slut pågrund av att jag inte har stått ut med att se honom i ögonen, idag är vi tillsammans igen. Vi har varit i tillsammans i 2 år nästa månad 🙂

  Det jag vill få sagt är att man kan förlåta för exakt allting om man bara ha hjärta nog till de.
  Förlåta är det svåraste man kan göra i sitt liv. Jag vet hur ni båda känner, du mår sämst tro mig. Det är jobbigast för dig.. Tack för mig.

  Reply
 102. mos november 10, 2010 at 7:49 f m

  OCH SOM NÅGON SKREV, DU SKRIVER ALLT DETTA BARA FÖR ATT HUGO SKA TA ÅT SIG FÖR DU VET ATT HAN LÄSER DIN BLOGG.
  DU ÄR SÅ STÖRD SÅ DET LIKNAR INGENTING.
  DU FÖRSÖKER PÅVERKA HONOM OCH SÅRA HONOM ÄNNU MER.
  HADE DU HAFT NÅGOT I HUVET HADE DU LÅTIT HONOM VARA I DIN BLOGG.
  MEN DET KLARAR DU INTE.
  DU ÄR RIKTIGT DUM I HUVET.
  HOPPAS BARA HUGO SER DET ÄNNU MER NU.

  Reply
 103. Kajsa november 10, 2010 at 7:57 f m

  Hej Paulina!

  Jag vet helt ärligt inte varför jag skriver detta. Jag är 20 år och brukar inte läsa din blogg, men efter all ”uppståndelse” har jag kikat in då och då.

  Du påminner så JÄVLA mycket om mig när jag var 16-17 och Hugo påminner så sjukt mycket om min pojkvän som jag träffade då, det kanske är därför jag engagerar mig nu 🙂

  Paulina. SLUTA skriva om hur det var då, vad som hände med Nemo, varför du var otrogen, hur Hugo var innan, erat sexliv osv.
  Bara för att du har en stor blogg har du INGEN skyldighet att skriva om ditt privatliv på det viset. Ta det med Hugo istället, låt inte ”hela världen” veta.

  Jag menar inte att du ska sluta prata om det, för det har naturligtvis påverkat erat förhållande, men det rör BARA dig och Hugo! Låt inte oss läsare veta allt, för vi känner inte dig och kan bara få dig må sämre.

  Jag vet hur det är som sagt. Jag var aldrig otrogen men gjorde en del dumma saker, precis som dig var jag ung och dum. Men nu har jag och min kille varit tillsammans i över 3 år och vi älskar varandra mer än någonsin 🙂

  Stå på dig tjejen och låt inte folk trycka ner dig! Och framför allt, SLUTA skriva om ALLT. Vi har inte med erat förhållande att göra, så håll det utanför bloggen.

  Kram från Kajsa.

  Reply
 104. slut november 10, 2010 at 7:59 f m

  sluta tyck synd om dig själv!! patetisk snorunge är vad du är, inget annat. du är inte värd hugo

  Reply
 105. Josse november 10, 2010 at 8:01 f m

  Jag tycker att allt går att förlåta. Man kan inte leva om man inte kan förlåta! 🙂

  Reply
 106. Jörgen november 10, 2010 at 8:05 f m

  Nu får du för helvete sluta o ljuga!
  Du gjorde ett inlägg för länge sedan där du skrev att du alltid har varit otrogen i dina förhållanden!!!!!!!!!!
  Så sluta skriv en massa bullshit………..!

  Reply
 107. Jörgen november 10, 2010 at 8:06 f m

  En gång otrogen alltid otrogen!

  Reply
 108. Jörgen november 10, 2010 at 8:10 f m

  Det e ju bara en massa fjortisar som skriver att du ska bli hopa med Hugo igen….
  Men dom har ju ingen livserfarenhet om otrohet så jag tycker att dom inte ska uttala sej!

  Reply
 109. Elin november 10, 2010 at 8:15 f m

  Paow, det där väldigt fint skriver och jag tror på dom orden du skirver.
  Du är den mest mogna av alla bloggläsare.
  Och jag tror att det finns många tjejer runt om dig som skulle ha gjort exakt samma sak som du gjorde vid det hät till fället.
  Vissa har inte lätt att bli kära, och när man väl blir det så blir man verkligen det och vill inget annat än att tillbringa sitt liv med den personen.
  Jag har några vänner som säger så och jag tror på dom.
  Jag har aldrig känt en sådan kärlek , men det kommer nog snart!
  Lycka till Paulina och jag hoppas att ni blir tillsammans!
  Dom idioterna som skriver elaka saker vet inte vad dom snackar om och det är din blogg så frågan är varför dom inte låter dig skriva vad du än vill.
  Jag tycker om din blogg jätte mycket och det är nog den bästa tonårsbloggen i hela sverige om inte världen !
  Puss och kram !

  Reply
 110. nathalie november 10, 2010 at 8:18 f m

  Gumman, du är hur duktig som helst och jag tycker att huga var lyckligt lottad av alla killar, för du är så HIMLA VACKER! Förstå de. ville ba säga att du är bäst och fortsätt kämpa som du gör!

  Reply
 111. Natalie november 10, 2010 at 8:22 f m

  Du har skrivit om det här flera gånger. Det är inget nytt.
  Du bestämmer över ditt liv och vad du vill ha ut.
  Hoppas du kan få stöd av dina föräldrar så att du inte blir lika förtvivlad nästa gång det händer.
  Du vet ju vad och hur du gör, eller….
  Tänk efter före.
  Ta tag i ditt liv och skapa dig en egen tillvaro som inte bygger vare sig på bloggläsare eller andra.
  Du väljer!
  Lycka till!

  Reply
 112. sofie november 10, 2010 at 8:48 f m

  people that are meant to be together, always find each other in the end 🙂

  Reply
 113. Hanna november 10, 2010 at 9:12 f m

  Jörgen, en gång otrogen alltid otrogen? Verkligen? Paulina är 17 år,hon är fortfarande ung. Ska det hon gör som tonåring ärra hela hennes liv? Jag tror snarare att misstagen man gör som ung, är de som ger oss erfranhet och hindrar oss att upprepa dem senare i livet. Paulina upplever (verkrar det som iallfall) verklig ånger, och det är inte smärtfritt. Jag tror inte hon kommer upprepa detta igen.
  Och beträffande deras förhållnde. Ingen bloggläsare vet hur det var i Paulinas och Hugos förhållande mot slutet, och ingen vet hur hon kände. Om hon var osäker på förhållndet, är det inte bara mänskligt att vilja ”testa” om hon tror att denna Nemo kanske hade känslor för henne? Så sluta döma när ni inte vet allt. Inget är svart och vitt.

  Reply
 114. cathriin november 10, 2010 at 10:27 f m

  Alltså, ”jörgen” vem tusan är du? Du återkommer ständigt i Paows kommentatorsfält och hela tiden handlar det om otroheten. Alltså vad tusan?

  Reply
 115. S november 10, 2010 at 11:07 f m

  Va skrev hon? vad var det som va så privat??? :O

  Reply
 116. Anonym november 10, 2010 at 11:48 f m

  Den texten finns redan ute på gossips.se..
  men fint skrivet paow.

  Reply
 117. Jasmine november 10, 2010 at 12:17 e m

  Du förtjänar inte honom. När man har varit otrogen så ska man älta det, inte glömma det.

  Reply
 118. Amanda november 10, 2010 at 12:39 e m

  Hej. Tänkte bara säga att ja vet i stortsätt va du går igenom. Har själv varit otrogen mot min pojkvän för ett par månader… Så ja vet lr kan tänka mej vad du går igenom o d e verkligen int lätt… o ja kan säga min pojkvän förlät mj o vi fösöker fortfarande men ja vet int om ja e värd det för ja känner mig så hemsk som ha varit otrogen o d går aldri o glömma verkan för honom lr före mj och det kommer upp nästan dagligen o det är svårt. o det värste e ju att man int kan skylla på nån annan än sj själv…
  men ja hoppas du har d bra
  Kramar

  Reply
 119. Saga november 10, 2010 at 12:59 e m

  Om ni är meant to be kommer ni hitta tillbaka till varandra! Annars kommer du hitta någon annan fin kille. Allting händer av en anledning! 🙂

  Reply
 120. Jennifer november 10, 2010 at 2:05 e m

  Väldigt bra och fint skriver iallfall.

  Reply
 121. Adelina november 10, 2010 at 2:18 e m

  Fint skrivet!

  Fortsätt kämpa.

  Reply
 122. my november 10, 2010 at 2:46 e m

  det var väldigt fin och ärligt, det som du skrev.. 🙂

  Reply
 123. Angelica november 10, 2010 at 4:27 e m

  Du är patetisk. Sluta söka empati från dina läsare, det du gjorde är oförlåtligt. Otrohet är aldrig okej, hur man än känner inför partner. Planerar man på att ligga med någon annan än sin partner så ha för fan hjärta och gör slut med personen. Det är aldrig den andres fel! Prata du någonsin med Hugo om hur han fick dig att känna dig? Tvivlar på det.

  Reply
 124. Linnea november 10, 2010 at 7:43 e m

  hoppas att de kan bli ni igen <33

  liinneaaz.blogg.se
  liinneaaz.blogg.se

  Reply
 125. Lo november 11, 2010 at 12:52 f m

  ”Jag ska sluta älta det här nu” skriver du i ena meningen för att i nästa fortsätta skriva om Hugo. Inser du hur patetiskt det är? Du är på semester i Thailand som många av dina jämnåriga bara drömmer om och all din energi ägnar du åt att skriva en massa blödiga blogginlägg om hur du saaaaaknar en idiot till kille. Patetiskt, I’m telling you.

  Reply
 126. tessan november 11, 2010 at 11:33 e m

  från hjärtat är bra för det mesta

  Reply
 127. Sanna november 13, 2010 at 12:41 f m

  Måste fråga, hur kan du ha sex med äcklet Nemo? :S

  Reply
 128. Linda november 13, 2010 at 12:42 f m

  Nemo har pottfrissa & är allmänt äcklig vad han gjorde i programet? Hur fasen vill man skämma ut sig själv & ha sex med honom?

  Reply
 129. Anton november 13, 2010 at 12:43 f m

  Tycker seriöst synd om dig att du hade sex med Nemo, han är en av dom fulaste killarna jag sett! HAHAHHAHAHHA

  Reply
 130. Kalle november 13, 2010 at 12:44 f m

  Du är patetisk ..

  Reply
 131. Kalle november 13, 2010 at 12:45 f m

  Hur kan du ha s.e.x. men en Nemo som har pottfrissa & är allmänt äcklig? :S:S

  Reply
 132. Hanna november 13, 2010 at 12:46 f m

  Om man är en bra människa så är man inte otrogen, så är det bara!

  Om man är en bra människa så är man inte otrogen, så är det bara!

  Om man är en bra människa så är man inte otrogen, så är det bara!

  Reply
 133. Lina november 13, 2010 at 12:48 f m

  Eh.. ofta .. Nemo är ju så ful………..

  Reply
 134. SANNA november 15, 2010 at 1:28 e m

  Hej Paulina!
  Jag var otrogen mot min nuvarande pojkvän typ 5 gånger, inget sex bara strul. Vi gick till ett av och på förhållande i typ en månad sen tog det slut och var slut i ca ett halvår, under den tiden träffade jag en annan som jag blev tillsammans med men som dumpade mig via sms… Nu har jag och mitt gamla ex hittat tillbaka och det är bättre än någonsin! Om man verkligen älskar någon såklart att man inte är otrogen men misstag kan ju alla göra och om Hugo älskar dig så mycket som han verkar och om du älskar honom lika mycket så är jag säker på att det löser sig för sig lika bra som det löste sig för mig och min kille. Är otrohet förlåtligt? Absolut.

  Kramar

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *