Den bästa festkvällen jag någonsin haft!

Heeej! Nu är jag hemma efter en vild partykväll här i Thailand. Ska jag vara ärlig så har jag aldrig haft så kul som jag haft nu ikväll alltså…

Godnatt på er kanske passar bättre in? Här är kl typ 5 på morgonen. Och jag kom hem! Aja, började kvällen på Burger King med min älskade mami, plastpappa och lillasyster. Sen så gick vi och klippte oss, jag och min syrra alltså. Och klippte av allt det risiga löshåret till en mellan lång page. Och I love it! Sen så gick jag till Bangla road och mötte upp Natali, hennes pojkvän och hans vänner. Och jag måste bara säga, fyfan vad sköna norrlänningar är alltså.

Tonfisk från Seven Eleven till fyllekäk och fick höra om hur det är att ha vaknat upp under en båt (innan tidvattnet) och sprungit upp och skrikit att det kommer en tsunami eftersom tidvattnet dragit sig undan.. Och fått halva Pih pih Island i panik haha!

Aja, sen så festade jag och Natta järnet alltså, utan att överdriva. Vi har blivit bjudna på över 10 drinkar ikväll, jag har fått 10 nummer och Facebook från snygga australiensare som jag låtsats vara intesserad av. Ja, nu är det bara att välja vem jag ska ringa och festa med imorgon? Dock så blev jag inte full ikväll, om jag ska vara riktigt ärlig. För alla drinkar vi blev bjudna på så sa jag alltid ”lady drink” som är en virgin drink. Jag fick i mig kanske två Spy vilket är en vinläsk, så jäääävla god!

Sen när dom skulle hem så var jag kvar med en engelsktalande tjej + hennes två killkompisar (australiensare) i kanske två timmar och vi gjorde verkligen Patong… Killarna var två bodybuilders som var liiiite för fulla kanskee, men dom kunde verkligen dansa. Jag älskar verkligen australiensare, både killar och tjejer. Så jävla härliga!


I väntan på maten!


Food time!


Haha min syster skrev ”paow.se”.. Sääx!

(Visited 16 times, 1 visits today)

17 Comments

 1. Saga november 6, 2010 at 10:49 e m

  gulle syter då 😀

  Reply
 2. Linda november 6, 2010 at 10:58 e m

  Du e söt 😀

  Reply
 3. Enna november 6, 2010 at 11:02 e m

  Vad sjutton är austalinare ? 🙂

  Reply
 4. lidde november 6, 2010 at 11:39 e m

  Haha coolaste systern 😉

  Reply
 5. my november 6, 2010 at 11:56 e m

  gullig syster du har, otroligt söt var du på den första bilden.. 😉

  Reply
 6. Caroline november 7, 2010 at 12:37 f m

  Enna.. jag blir nästan mörkrädd! australienare är folk från australien

  Reply
 7. sandra. november 7, 2010 at 12:56 f m

  Silikonbröst !

  Reply
 8. ida november 7, 2010 at 7:41 f m

  Haha vad kul ar ocksa i thailand nu, ar i phuket town. Var ar du

  Reply
 9. Michaela november 7, 2010 at 11:13 f m

  Läs min blogg =)

  Reply
 10. Fanny november 7, 2010 at 2:36 e m

  hejsan paow :))

  du är en sån jävla bra bloggare, så jag finner inga ord!!

  bäst!

  jag såg att du har ett väldigt snyggt skal till din iPhone,
  vart har du köpt den?

  skulle vara jätte snällt om du svarade tillbaka 🙂

  Reply
 11. Feliccia november 7, 2010 at 4:00 e m

  Gud va söt du är! 🙂

  Reply
 12. Linnea november 7, 2010 at 9:20 e m

  hahahh snyggt 😉

  liinneaaz.blogg.se
  liinneaaz.blogg.se

  Reply
 13. Amanda november 7, 2010 at 10:30 e m

  Åh, jag älskar Spy. Så jävla god!

  Reply
 14. Martin november 8, 2010 at 3:27 f m

  G´day mate! 🙂 Du är verkligen snygg alltså som du får höra ofta 😉

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *