Everything happens for a reason

Många tycker att han är äcklig som förlät min otrohet… Som jag ångrar utav hela mitt hjärta, jag skäms för att jag lät det gå så långt under den jobbiga perioden. Jag skyller inte på Nemo, jag skyller inte på Hugo. Utan jag skyller på mig själv.

Men jag har glömt allting som hänt, eller inte glömt för det är någoting som alltid jag lärt mig att det inte var värt det. I början så försökte jag att skylla på andra för vad som hände, men det var så att jag hade tappat en del av vad jag kände för Hugo just då. Just under dom dagarna då det ”hettade till”. Sen så var det helt enkelt så att vi gjorde slut, men i två dagar och det fick mig att inse att att det var han jag älskade. Det var allting som behövdes innan allting kom ut. Truth hurts, lies kills. Jag borde varit ärlig redan från början, men nu vet jag vad som hände och situationen kunde varit möjlig att undvika och därför kändes det tyngre. Jag har fått mycket tid att berarbeta det som hänt efter min 18 dagars resa i Asien. Och nu är jag helt säker på vad jag vill och vem jag vill ha.

Och det är Hugo. Jag har gjort allt jag kunnat för att visa för honom att det är han jag vill ha. Och när jag kom hem så träffades vi och allting kändes rätt. Inte som vanligt utan helt enkelt bara rätt.

Jag vet att vi båda är offentliga människor som i stort sätt ber er läsare om reaktioner. Även om vi inte vill.. Jag kan vara en äcklig slampa om det är så folk vill se mig, men jag kan även ses som en stark person som stått för mitt misstag, att alla gör misstag stora som små. Och Hugo kan ses som en looser utan stolthet, men han kan även vara ett bra exempel på att man ska följa sitt hjärta.

Men till er som kommenterar elaka saker – gör det, men då har ni aldrig upplevt äkta kärlek. För om man verkligen tycker om varandra så är nästan allt förlåtligt. Sen hur vi väljer att göra, det är upp till oss. Och visst hade det kanske inte hänt om det verkligen var äkta eller om vi kanske inte såg det just då, – Men det blev det.

Sen te.x som den här bilden som Hugo la ut i ett inlägg. Ser ni inte att den är tagen för läänge sen? Han har ju långt hår, och båda är bruna. Vet ni varför man gör så? För att väcka reaktioner…

(Visited 62 times, 1 visits today)

147 Comments

 1. birgitta november 17, 2010 at 6:47 e m

  ni är underbara ihop, jag är jätteglad för eran skull! 🙂

  Reply
 2. vilma november 17, 2010 at 6:47 e m

  ni är fina tillsammans!

  Reply
 3. Sofia november 17, 2010 at 6:49 e m

  Underbart<3

  Reply
 4. sanna november 17, 2010 at 6:49 e m

  Ni är så fina tillsammans, jätteglad för eran skull, och Hugo är verkligen en bra kille med stort hjärta:)

  Reply
 5. Dagens musikvideo november 17, 2010 at 6:50 e m

  Vill du ha lite mer tips med inriktning på musik och musikvideo så besök gärna ”Dagens musikvideo”. Vi har en kunnig panel som skriver engagerat och personligt kring sådana musikvideor som vi anser vara värda att ta en extra titt på av en eller annan anledning. Välkommen!

  Reply
 6. Elin :D november 17, 2010 at 6:52 e m

  Aww, Paow. Är sååå himla glad för din skull 🙂

  Reply
 7. emma november 17, 2010 at 6:54 e m

  om det är äkta kärlek är man inte otrogen.

  svar: Hur vet du det?

  Reply
 8. Johanna november 17, 2010 at 6:54 e m

  Klockrent inlägg, Paulina. Du har så otroligt, otroligt rätt. Det BLEV äkta till slut och ni ska stå på er. Allt som spelar roll är vad du och Hugo känner.

  Jag önskar er all lycka, ni är så fina ihop! 🙂

  Reply
 9. Anonym november 17, 2010 at 6:56 e m

  jag har varit i exakt samma situation som dig och vet precis hur det är. Det du skriver stämmer så bra överens med det som jag kände när jag gjorde samma misstag, därför tillägnar jag min första komentar till en blogg någonsin till dig. Be strong girl!

  Reply
 10. Jessica november 17, 2010 at 6:58 e m

  Hej Paow!!

  Jag har läst både din och Hugos blogg och jag tycker att ni två är jätte fina tillsammans.
  Vad ni vill och vad ni känner för varandra kan ingen ändra på.
  Att kalla dig Hora, Slampa mm.. det är bara så patetiskt.
  Folk som inte ens känner er skall inte ens uttala sig. Och jag ser det som så att om dom nu stör sig så mycket på att ni är tillsammans igen så behöver dom ju inte läsa om er.
  Tycker som sagt ni skall göra som ni tycker & tänker…
  Ni är jätte fina tillsammans, och om Hugo inte hade älskat dig hade han inte tagit tillbaka dig==) Så du har hittat en riktigt bra kille.

  Stora kramar & Lycka till från mig till er…

  Reply
 11. SC november 17, 2010 at 6:58 e m

  Det är så bra.. jag vet precis hur det är.

  Reply
 12. olivia november 17, 2010 at 6:59 e m

  grattis, ni två är menade för varann det märks tydligt!

  Reply
 13. Sara november 17, 2010 at 6:59 e m

  min pojkvän var med otrogen, men efter han var det. så hittade vi tillbaka till varandra och fick ett ännu bättre förhållande. Äkta kärlek fick vi. Det hade vi nog inte fått om han inte hade varit det. låter dåligt jag vet, men det är sanningen. idag bor vi tillsammans i en egen lägenhet och har det helt perfekt.
  Så stå på er och skit i alla dåliga kommentarer 🙂 jag hejar på er ! ;D

  Reply
 14. Emelie november 17, 2010 at 6:59 e m

  KÄRLEK ÖVERVINNER ALLT!!!!! Får en liten tår i ögat.

  /hopplös_kärlekstönt_92

  Ne men ni är så fina ihop. Och ”om man verkligen tycker om varandra så är nästan allt förlåtligt”, det är så sant!

  Reply
 15. B november 17, 2010 at 7:00 e m

  är det äkta kärlek är man inte otrogen, helt rätt….MEN däremot är det mot alla odds något som faktiskt kan växa fram ur en sådan händelse…jag var inte alls så kär i min kille som jag önskade, men sen var han otrogen mot mig och jag tänkte ”vafan har jag hållt på med jag kan inte förlora honom”..och det var inte för att jag var en ensam liten rädd fegis, jag hade världens bästa kille men såg honom inte..det fick mig att öppna min ögon och idag har jag världens bästa förhållande och vi är så sjukt kära..vi hade inte varit tillsammans idag om det inte hade hänt..vissa saker för en närmare och andra inte..Lycka till Paow!

  Reply
 16. Mahsa november 17, 2010 at 7:01 e m

  det är så kul att höra att kärlek kan övervinna allt (:

  Reply
 17. Hmmm november 17, 2010 at 7:02 e m

  ”men jag kan ävens ses som en stark person som stått för mitt misstag”,.. Nja du lillan, var väl precis det du inte gjorde, du mörkade tills det kom ut bakvägen

  Reply
 18. Olivia november 17, 2010 at 7:03 e m

  Ditt inlägg var så rätt och ni är helt otroligt fina tillsammans!:)

  Reply
 19. sofia november 17, 2010 at 7:03 e m

  Du ses som en stark person? knappast. Du berättade inte ens det för hugo själv utan via ett telesamtal via Jocke. Tror ärligt talat att du aldrig hade berättat det själv? hur vet ja de? för ja själv varit otrogen och jag vet hur jävla svårt de är.. men de sista ja kallade mig själv var stark. Men ja svalde min stolthet och vi löste de.
  Det är skit bra att de löst sig mellan er men du behöver ju knappast försöka sitta och ha en övermäktig attityd där du är en stark person bla bla..

  Är man säker på sin kärlek är man INTE otrogen och INTE stark i sitt förhållande.. Kul att du äntligen kommit ifund med att du verkligen älskar honom så nu kanske du kan börja snacka om stark..
  Och nej allt är inte förlåtligt i ett förhållande.. Hoppas ni håller ihop nu iaf.

  Reply
 20. Linda - livet som mamma! november 17, 2010 at 7:04 e m

  Fast det kommer nog alltid finnas där, att du varit otrogen. Men självklart ska ingen lägga sig i ert förhållande, det är eran ensak 🙂 Lycka till nu !

  Reply
 21. Anonym november 17, 2010 at 7:11 e m

  YES ! ni är det perfekta paret. puss

  Reply
 22. sofia november 17, 2010 at 7:11 e m

  Otrohet kan förstärka kärlek! Har vart där själv! Även om du ljög så tycker jag att du e stark! och skit i alla taskiga kommentarer! dom är bara avundsjuka på dig för att du ser så jävla bra ut och för att Hugo är SKIT SNYGG! 😀

  Reply
 23. Julia november 17, 2010 at 7:12 e m

  Väldigt bra skrivet Paulina!

  Reply
 24. skit i dom som orkar vara elaka november 17, 2010 at 7:13 e m

  ”Men till er som kommenterar elaka saker gör det. Men då har ni aldrig upplevt äkta kärlek. För om man verkligen tycker om varandra så är nästan allt förlåtligt.”
  Så jävla sant skrivet! Min pojkvän var otrogen mot mig när vi var 16 år. Jag lyckades förlåta honom och nu är vi 20, bor ihop och är nyförlovade!

  Reply
 25. jossan november 17, 2010 at 7:14 e m

  tycker ni är fina tsm!
  kram på er <3

  Reply
 26. Lina november 17, 2010 at 7:19 e m

  KOLLA MIN SUPER BLOGG :D:D

  babyinheaven.blogg.se
  babyinheaven.blogg.se
  babyinheaven.blogg.se
  KOLLA MIN SUPER BLOGG :D:D

  babyinheaven.blogg.se
  babyinheaven.blogg.se
  babyinheaven.blogg.se

  KOLLA MIN SUPER BLOGG :D:D

  babyinheaven.blogg.se
  babyinheaven.blogg.se
  babyinheaven.blogg.se
  KOLLA MIN SUPER BLOGG :D:D

  babyinheaven.blogg.se
  babyinheaven.blogg.se
  babyinheaven.blogg.se
  KOLLA MIN SUPER BLOGG :D:D

  babyinheaven.blogg.se
  babyinheaven.blogg.se
  babyinheaven.blogg.se
  KOLLA MIN SUPER BLOGG :D:D

  babyinheaven.blogg.se
  babyinheaven.blogg.se
  babyinheaven.blogg.se
  KOLLA MIN SUPER BLOGG :D:D

  babyinheaven.blogg.se
  babyinheaven.blogg.se
  babyinheaven.blogg.se

  Reply
 27. Lisa november 17, 2010 at 7:19 e m

  ni kanske är otroligt kära! men hur kan du då vara otrogen? vad säger att du inte kommer göra det igen? jag tror att hugo aldrig kommer lita på dig på samma sätt som förut! och om de nu händer samma sak igen att ni börjar bråka, och nån annan kille ställer upp för dig, och samma sak händer, du är för svag för att låta bli! aja om de nu funkar mellan er, så lycka till!

  Reply
 28. sarahh november 17, 2010 at 7:19 e m

  LÄS DETTA PAOW, SNÄLLA!

  SLUT SKYLLA PÅ DIG SJÄLV OCH HELA TIDEN KÄNNA EN SÅN JÄKLA SKULD FÖR DETTA. ALLA GÖR MISSTAG, JAG, DU, VI , JAAA ALLA!

  DU Är EN UNDERBAR PERSON, SLUTA KLANKA NER PÅ DIG SJÄLV. TÄNK PÅ ALLA HUNDRATALS DÄRUTE SOM VARIT OTROGEN GÅNG PÅ GÅNG OCH KÄNNER INGEN SKAMM! och till Hugo, hoppas du inser vilken fin brud du har! hon har ett stort hjärta. ta hand om henne.

  ha de bra 🙂 styrkekram<3

  Reply
 29. ellie november 17, 2010 at 7:19 e m

  tycker ni passar så jävla bra tillsammans!! skit i dom som skriver elaka kommentarer dom är bara avensjuka att det ni har är unikt!

  Reply
 30. Jenka november 17, 2010 at 7:22 e m

  Jag tycker ni gör helt rätt som följer era hjärtan. Du är stark som står för vad som hände och visar att du mår dåligt över det.
  Hugo är stark som kan förlåta.

  Men om ni hade gjort slut i två dagar så var det ju ändå slut i min mening. Kanske inte hundra otrohet då. Men jag vet inte allt och det är bara min spontana reaktion.

  Nu är superfina tillsammans, håll i varandra.

  Reply
 31. hej november 17, 2010 at 7:23 e m

  våra brister gör oss till människor

  Reply
 32. sara november 17, 2010 at 7:24 e m

  i mina ögon ser jag alltid er som ett par, ni är så himla fina tillsammans! 🙂

  Reply
 33. Melina november 17, 2010 at 7:29 e m

  DU ÄR GRYMT SÖT! HELT GRYM 🙂 Glöm vad andra säger. Dom har bara inget liv. Vet att du säkert får massa såna här kommentarer med det förtjänar du väääärrkligen! Ni passar värkligen varandra. Och du är grymt söt 😀

  Reply
 34. Lotta november 17, 2010 at 7:29 e m

  Ni passar så himla bra 😀

  Reply
 35. Anonym november 17, 2010 at 7:30 e m

  men hallå? jag är några år äldre än dig men ändå… min pojkvän och jag hade ett skitdåligt förhållande, han var otrogen och inte förens då insåg jag hur jävla kär jag var i honom och hur bra vi skulle kunna ha det. det var jättesvårt för mig att förlåta, men det gjorde jag och idag har vi ett helt underbart förhållande! Det har blivit hur bra som helst och båda har insett vad vi verkligen vill. Klart att det går att ta sig igenom något sånt här. Det är inte alltid lätt, men det går!

  Reply
 36. LATINA november 17, 2010 at 7:30 e m

  jag önkar er all lycka!
  och att varken du eller hugo ska göra en liknande misstag…
  ni är så fina tillsammans.. <3
  jag är glad för er skuld…
  man ska kunna förlåta.. och det gjorde hugo <3
  när jag ser er, då tänker jag på min kille. <3
  😀
  han är så gullig <3
  vet du? 😀
  inatt drömde jag om din kille 😀
  höhöhöhö..
  vad vi gjorde i min dröm berättar jag inte. men när jag vaknade bredvid min älskling,
  då blev jag glad att allt var bara en dröm! 😀
  jag älskar min kille jätte mycket, och skulle göra allt för inte sår honom. på en sånt sätt..
  att vara otrogen…
  men såna saker händer…
  n¨jaa!
  nu , lyssna inte på dem elaka kommentarer.
  man ska fan respektera andras liv och beslut! 😉
  ha det bra!!! lycka till till er paow!!!

  Reply
 37. Malin - Sån e jag! november 17, 2010 at 7:31 e m

  Tycker det är så jävla fel när folk kallar dig slampa. Du är knappast den första eller sista som vart otrogna, jag utgår från att dessa som skriver så inte själva har vart otrogna men säkert känner nån som har vart det och man kan ju undra vilka som vågat säga till dom att dom är äckliga horor? Och varför är Hugo äcklig som förlåter dig? För att du legat med Nemo? Du har väl legat med andra före Hugo, är väl egentligen lika äckligt isf. Nej tycker det är eran sak om ni vill va tillsammans och absolut Hugos ensak om han ville förlåta dig!

  Reply
 38. ana november 17, 2010 at 7:32 e m

  ni är fina båda två lycka till

  Reply
 39. Vendela november 17, 2010 at 7:36 e m

  Hejar på dig Paulina, jag vet precis hur det känns. Var otrogen mot min kille efter att vi varit tillsammans i ett år, under tiden vi hade lite struligt. Jag mådde PISS och ville inget annat än att få honom tillbaka igen, gjorde ALLT för att han skulle förlåta mig. Sen vart vi tillsammans igen efter ett tag, nu har vi varit ihop i nästan 3-4 månader igen och det kan inte bli bättre mellan oss.
  Kärlek kan vara svårt, speciellt då man inte varit ihop med någon innan. Livet är inte alltid en dans på rosor, man gör misstag, it’s a part of life! Det viktiga är att kunna lägga det bakom sig och lära sig av sina misstag! Och det känns som du har gjort det.

  Jag tycker inte att varken du eller Hugo är dumma som går tillbaka till varandra. Helt underbart! Jag hoppas ni får det bra ihop.

  STOR KRAM
  ps. älskar era bloggar!

  Reply
 40. Saga november 17, 2010 at 7:39 e m

  Åh sötnosar! 🙂 You´re meant to be 😀

  Reply
 41. Johanna november 17, 2010 at 7:41 e m

  faktiskt väldigt bra skrivet 🙂 I min åsikt så måste Hugo verkligen älska dig. Ta vara på det! Det är inte många som får uppleva sån kärlek här i världen.

  Reply
 42. paulina läs!asså november 17, 2010 at 7:44 e m

  Asså paulina när du skriver för att väcka reaktioner va fan skyller du på hugo då eller? Jag fattar nt snälla svara!!

  Reply
 43. nina november 17, 2010 at 7:44 e m

  om han är stark nog att förlåta dig och låta kärleken avgöra hans val i livet så är det bara bra! Det är så det ska vara, lyssna på hjärtat inte logiken så kommer ni bli lyckliga!

  Reply
 44. Fanny november 17, 2010 at 7:45 e m

  Det sötrsta är ej att aldrig falla utan att resa sig efter varje fall! Hurhade världen sätt ut om vi inte hade gjort misstag? Och inte kunnat lära oss utav dom? Ibland behöver man sån här svacka i förhållanden, det kan stärka en. För er båda.

  Reply
 45. Kim november 17, 2010 at 7:48 e m

  Ni är så jävla söta tillsammans!

  Reply
 46. kicksies november 17, 2010 at 7:50 e m

  Ni var så fina tillsammans!! Varför gjorde du något sådant dumt? Om du nu kände dig otillräcklig så behövde du inte göra något sådant dumt! :/

  Reply
 47. J. november 17, 2010 at 7:51 e m

  hahha paow. just do you thing. jag helt ärligt diggar dig!! önskar att den fanns fler människor som du!! helt fucking sjukt! du är liksom ärlig, falsk (alla är det nån gång vid olika tillfällen), söt, snygg, go, blyg, oblyg, mogen men ändå itne. (positivt) tråkig (där ljög jag). du är allt. och helt ärligt. håller jag med, man gör fan misstag och man lär sig av det. so fuck alla andra. jag tkr du ska fortsätta vara den paow du är! vist jag tkr itne om allt du gör, men fan du gör det man borde göra. leva llivet och göra misstag. vad vore livet om man var för PERFEKT !!! så jag tkr du ska fortsätta. och folk kommenterar för de inte har liiv, som sagt avundsjuka. jag kommenterar för det är kul att få göra nått kul i mitt liv. hahahah. ha det gött nu!! good luck med Hugoo. ciao.

  Reply
 48. Beatrice november 17, 2010 at 7:52 e m

  Hej, måste bara säga vad jag är glad för eran skull. Jätte kul att se er lyckliga 😀 Önskar er lycka å allt 😀 jätte glad! KRAM <3

  Reply
 49. Malin november 17, 2010 at 8:01 e m

  Åh, är ni tillsammans igen? Jag är glad för er skull, och hoppas att det går bättre denna gång och att ni funkar tillsammans till 100%!

  Reply
 50. Lillan november 17, 2010 at 8:03 e m

  superglad för er skull! 😀

  Reply
 51. Isabelle november 17, 2010 at 8:04 e m

  Tänk på detta
  ”I don’t forgive people because I’m weak. I forgive them because I’m strong enoght to know people make mistakes.”

  Reply
 52. Luu november 17, 2010 at 8:05 e m

  Skit i alla avundsjuka idioter !! Ni är ett av det snyggaste paren jag sett LÄTT!

  Hoppas ni får det underbart tillsammans !!!!!

  Reply
 53. Jaqueline november 17, 2010 at 8:11 e m

  Sjukt bra skrivet 🙂 stå på dig! du och hugo är gjorda för varandra

  Reply
 54. H A N N A H november 17, 2010 at 8:16 e m

  Grymt paulina! Ni passar så bra tillsammans ! 😀

  Reply
 55. Hanna november 17, 2010 at 8:20 e m

  Åh, vad kul att ni hittat tillbaka till varandra. Ni är så underbart gulliga ihop! 🙂 Glad för er skull! Och kom nu ihåg att skita i alla negativa kommentarer. Ni är det enda rätta 😀 Kram på er!

  Reply
 56. Ebba november 17, 2010 at 8:21 e m

  Ni är jätte söta tillsammans. Lycka till 🙂

  Reply
 57. http://mishaas.blogg.se november 17, 2010 at 8:22 e m

  ni är jättefina tillsammans, och allting i detta inlägg stämmer helt!
  önskar er all lycka i världen, puss!

  Reply
 58. Luringen november 17, 2010 at 8:22 e m

  Tänkte egentligen bara trampa förbi och kommentera att jag gillar din stil, som jag såg via AB, men snabb fråga; Hur kan du INTE skylla på Nemo? Om du va så full som du påstår att du var, ”stenpackad” så har väl även han ett ansvar? Han har iofs ett ansvar vare sig du är full eller inte.

  Alkohol gör att du inte har en riktig koll på vad du håller på med, t.ex därför du inte ska köra bil när du druckit, du tänker inte riktigt, reagerar inte osv. Därför borde HAN ha tänkt ÅT DIG. Om det nu inte va så att han bara var ute efter att utnyttja det läget du var i till det bästa för hans del.

  Reply
 59. Josefine november 17, 2010 at 8:36 e m

  FAN VAD ALLA BRYR SIG???? Bara för dom är offentliga personer så ska alla såklart ha en åsikt??? Pauline ska inte bli stämplad resten av sitt liv för en grej hon gjorde, Hugo förlät de, låt han? varför ska vi bry oss?

  Reply
 60. Anna november 17, 2010 at 8:39 e m

  Lycka till Paow! Glad för er skull ! Ta hand om varandra =)

  Reply
 61. zandra november 17, 2010 at 8:44 e m

  Vill ni synas bland mina 6000 besökare? in och TÄVLA om dagens blogg..

  Reply
 62. FRIDA november 17, 2010 at 8:44 e m

  I agree with you Paulina! Amor vincit omnia = kärleken övervinner allt

  Reply
 63. Anonym november 17, 2010 at 8:48 e m

  U go girl!

  Reply
 64. Johanna november 17, 2010 at 8:50 e m

  Ni är verkligen sjukt fina tillsammans och så starka som klarar av att vara två offenltiga personer som kan stå emot så som ni gör. Keep on fighting!
  Hoppas det håller länge!

  Reply
 65. Josefin november 17, 2010 at 8:53 e m

  Åh, grattis till er 😀
  Hoppas att det fungerar bra för er!
  Vet själv hur det är att vara äkta kär och aldrig vilja lämna den man älskars sida! 😀

  Reply
 66. Anonym november 17, 2010 at 8:53 e m

  Att äkta kärlek kan förlåta allt? NEJ Min pojkvän var otrogen för ganska länge sedan och jag kommer aldrig att kunna förlåta det och jag blir äcklad när jag tänker på det. så fuck that.

  Reply
 67. Carina, 20 november 17, 2010 at 8:54 e m

  Något av det vackraste man kan göra är att förlåta. Du har en fin pojkvän, och jag är helt övertygad om att du insett det nu.

  Visst är det lätt att skriva att sånt inte ska hända om man älskar någon. Och visst vore det enkelt om man i ett förhållande där man älskar varandra, plötsligt blir felfri. Tyvärr blir vi ju varken helgon eller änglar för att vi älskar någon. Och när jag tänker på all skit jag hunnit göra i mitt förhållande som nu är sju år gammalt så undrar jag hur min pojkvän kan vara så tålmodig att han förlåter mig varje gång.

  Men det är väl kanske precis det som kärleken handlar om, att kunna förlåta.

  Reply
 68. Annie november 17, 2010 at 8:55 e m

  Hoppas det går bra för er, måste vara jobbigt att alltid ha halva Sveriges granskande ögon på er. Önskar er all lycka och lite privatliv!

  Reply
 69. Kicki november 17, 2010 at 8:58 e m

  Folk som läser en blogg vet inte allt, man lämnar vissa saker utanför så man ska inte ha så mycket synpunkter om man inte vet allt !

  Men att förlåta är nått bland det starkast man kan göra och är det rätt så är det bara köra och ge det en till chans 🙂

  Lycka till !

  Reply
 70. s november 17, 2010 at 9:08 e m

  ni är så himla fina tillsammans och är så glad för eran skull:) dessutom tycker jag att du är en väldigt stark person!

  Reply
 71. Rebecka november 17, 2010 at 9:16 e m

  Gillar dig o Hugo ihop. Ni är fina!
  Man kan tycka precis vad man vill om hur du handskade med allt som hände. Men i efterhand tycker jag att du har skött dig riktigt bra (tom moget) du är ju bara barnet egentligen 😉 Du har hela tiden varit med på att det du gjorde var det värsta man kunde göra o att han inte skulle förlåta dig, you came clean så att säga -tillslut!

  Slutligen vill jag skriva att jag gillar dig (läser inte dina politik inlägg eftersom det inte intresserar mig 😉 så på den fronten kan jag inte yttra mig haha) Gillar att du kör på en mer clean stil o att du klippt dig 🙂 Vill också nämna att jag älskar dina bröst :$ Jag har fan sparat en ganska avslöjande bild på dig, bara för att en dag kunna visa den till en plastikkirurg 😉 hahah! Se mig inte som värsta creepet!

  Puss o kram skumbanan!

  Reply
 72. ellie november 17, 2010 at 9:20 e m

  har varit i ett förhållande där killen var otrogen, och jag ”förlät” det. så förstår vad du menar, dock blev det aldrig detsamma mellan honom och mig igen

  Reply
 73. Linnea november 17, 2010 at 9:22 e m

  ni va så grymt söta tsm, men du kan säkert hitta en som du är mkt sötare tsm me dig <3

  liinneaaz.blogg.se
  liinneaaz.blogg.se

  Reply
 74. Emsan november 17, 2010 at 9:26 e m

  Söt du är Paulina, bra skrivet. Lycka till!

  Reply
 75. Amandus november 17, 2010 at 9:27 e m

  Det ska vara ni! Kärleken övervinner allt, bara man är beredd att kämpa! Jag känner igen mig i så mycket du skriver. Du är bäst Paulina! Ha det bra

  Reply
 76. latii november 17, 2010 at 9:29 e m

  niii e bäääst! skit i allt o alla!!! ni vet bäst vad ni ska göra tsm!! älskar er!!

  Reply
 77. lina november 17, 2010 at 9:32 e m

  Så jävla bra att ni fixar det Paulina!

  Reply
 78. anna november 17, 2010 at 9:39 e m

  Ganska intressant faktiskt hur läsarnas åsikter fungerar. När ni var inte tms gnällde många på Hugo att han skall förlåta dig och bla bla blaa otrogenhet kan man förlåta. Nu när han själv på grund av orsaker som endast han förstår, träffar dig igen så gnäller en del att vafaan håller du på med 😀 Vf skall vi egentligen ens skriva våra åsikter om detta, det är ju ändå era tankar som passar situationen bäst 🙂 Känns bara dumt att folk aldrig slutar tjata, oberoende vilket beslut ni fattar. Come on människor, det är ju inte vi som är tms med antingen Hugo eller Paulina 😀

  Reply
 79. hihi november 17, 2010 at 9:59 e m

  det är HELT rätt om man verkligen gillar varandra så ska man skit i vad andra tycker, btw ni är JÄTTE SÖTA! 🙂 <3

  Reply
 80. micaela,b november 17, 2010 at 10:03 e m

  åh, va underbart att se!
  glad för eran skull!

  Reply
 81. Mira november 17, 2010 at 10:06 e m

  Är din kärlek till Hugo verkligen äkta då eftersom du knullade Nemo när erat förhållande vart lite jobbigt? Det är inte äkta kärlek tkr jag.

  Reply
 82. Cattis november 17, 2010 at 10:11 e m

  Eftersom ni hittat tillbaka till varandra och Hugo har kunnat förlåta så är det verkligen äkta kärlek! Tycker ni verkar så fina ihop, all lycka till er!!
  kram Cattis <3

  Reply
 83. Johanna november 17, 2010 at 10:11 e m

  faaaaan vad bra att ni är tillsammans igen, ni passar verkligen ihop och hoppas verkligen att det kommer hålla denna gång 🙂 men snälla GIFT ER!

  Reply
 84. Anonym november 17, 2010 at 10:18 e m

  ”för att även om det inte var meningen, var det precis vad det blev. meningen med tillvaron”

  Reply
 85. Hmm november 17, 2010 at 10:26 e m

  DU vet inte vad äkta kärlek är..Älskar man en person av hela sitt hjärta kan man inte vara med någon annan..inte ens TÄNKA TANKEN att vara med någon annan..

  Reply
 86. emy november 17, 2010 at 10:29 e m

  Nice!!!!Jag tyckte verkligen det var jättetråkigt att det tog slut med er eftersom man verkligen såg hur mycket ni älskade varandra! Hoppas jag ngn gång hittar ngn som älskar mig forevah and evah, haha nej, men alla hoppas väl att man ngn gång hittar sin livs kärlek, och det tror jag du har hittat, man märker det, och de som säger ngt annat förstår nog sig inte på kärlek!

  Alla kan göra misstag i kärlek, det största misstaget är dock att inte kunna svälja sin stolthet, utan att våga hur ska man då kunna veta om man kommer att lyckas?

  Puss!

  Reply
 87. Hanna november 17, 2010 at 10:32 e m

  Jag gjorde exakt samma sak som dig paow. fast flera gånger. Idag fattar jag inte vad fan jag höll på mig. men ven jag hade också tur – min pojkvän tog tillbaka mig för att vår kärlek är starkare. Det är fortfarande jobbigt och han har inte helt förtroende för mig, men vi kämpar. Vet precis hur dum och äcklig man känner sig, men nu är det nya tag! Lyckat till för oss 🙂

  Reply
 88. alle november 17, 2010 at 10:41 e m

  Ni passar så bra ihop! glad för eran skull 😀

  Reply
 89. Hanna november 17, 2010 at 10:44 e m

  Jag vill bara ge dig en stor kram och vagga dig din söta tjej! Du är en BRA människa med mänskliga brister som gör att vi gör misstag ibland. PUSSSS!

  Reply
 90. Emma november 17, 2010 at 10:45 e m

  Jag förstår precis vad du menar! Om man verkligen är kär så finns inga gränser, att förlåta efter en sådan här grej är ett steg närmare verkligheten, man mognar, man lär sig saker! Jag har själv förlåtit min pojkvän för otrohet flera gånger och jag vet hur svårt det är att stå emot när det handlar om någon man verkligen älskar! Stå på dig paulina! jag tycker att ni gör rätt val och jag är dundersäker på att det finns en riktigt stor chans att erat förhållande till och med kan förbättras av det som hänt! Du har insett hur betydelsefull hugo är för dej och det är då det är så underbart att börja om, tända gnistan igen! Lycka till säger jag, jag hoppas på er! 🙂

  Reply
 91. andrea november 17, 2010 at 10:56 e m

  jag tycker att du har varit riktigt stark Paulina och du och Hugo är så fina ihop! 🙂

  Reply
 92. Anonym november 17, 2010 at 11:42 e m

  Dumt gjort av dig att vara otrogen men bra att du förstår vad du har gjort!
  Är i alla fall jätte glad att ni är tillsamans nu igen!! <3

  Reply
 93. Lo november 17, 2010 at 11:49 e m

  Jada jada jada buhu buhu buhu. Tror du man är nåt trött på att höra dig älta det där och gråta ut offentligt för att få Hugo att tro på dig? Gäsp.

  Svar: Och tror du jag bryr mig om vad du tycker…?

  Reply
 94. N november 18, 2010 at 12:24 f m

  Men du, du säger att du har gjort ett misstag nu och att du ångrar dig grovt. men vadå om jocke aldrig hade lagt ut de, hade , så kanske aldrig hugo hade fått reda på de.. eller hade du berättat för honom, tror knappast du hade gjort de va, och då hade du gått bakom ryggen på honom.. inte så lyckat kanske! men de verkar som de har löst sig nu ändå 🙂 så grattis!

  svar: Nej det har du nog rätt i. Men ska jag vara ärlig. Så är sanningen inte alltid bäst. Nu har jag fått höra en del sanning som han gjort när jag vart borta. Och ska jag vara ärlig så hade jag mått bättre av att inte höra den.

  Reply
 95. sofiia november 18, 2010 at 12:25 f m

  du är grym. sån förebild för alla tjejer. och så stark. du beter dig verkligen inte som 17 år. du är så häftig, och jag önskar dig all lycka. fan, det här gjorde verkligen min kväll.

  Reply
 96. Ida november 18, 2010 at 12:44 f m

  Jag vet precis vad du/ni går igenom. Har också varit i din sits för något år sedan. Både från min sida och min pojkväns sida. Jag vet hur svårt det kan vara att vinna tillbaka hans hjärta och förtroende. Och som sagt, är det äkta kärlek så går det. Ni är jättefina tillsammans 🙂 när jag tittar på er och läser vad som hänt så ser jag mig och min pojkvän framför oss. Ni är helt underbara 🙂 Keep it up! / Ida

  Reply
 97. Emma november 18, 2010 at 1:00 f m

  JEEEEEEEJ! 😀 SCORE! Du är ingen äcklig slampa någonstans. Alla gör misstag, speciellt när det bara var ett. Precis, är kärleken äkta så kan den ta många slag innan inget längre finns kvar. Grattis, är superglad för er skull! :;)

  Reply
 98. Rebecca november 18, 2010 at 1:11 f m

  Riktigt fin text Paulina, det märks att den skrevs från hjärtat!
  Kärlek är mellan två personer i detta fall mellan dig och Hugo, älskar ni varann och vill vara med varandra så finns det inget som kan ta er ifrån varandra, alla stöter på problem och misstag stora som små!

  Reply
 99. Amanda november 18, 2010 at 7:35 f m

  Bra jobbat! Stå på dig bara! 🙂
  Jag håller med dig om varenda punkt!
  Tänkte genast på min bror och hans tjej, han gjorde som du gjorde mot Hugo, fast mot sin tjej då och om hon inte hade älskat honom så mycket och förlåtit honom så hade det aldrig funnits en brorson till mig nu och en till bebis Påväg och det går så sjukt bra för dom nu 🙂
  Jag tror att ibland kan det behöva hända någon radikalt för att man faktiskt vaknar upp i sig själv och inser att det faktiskt är fel det man gör, då lär man sig så mycket mer!
  Så verkligen, stå på dig! Du har iaf mitt stöd, till 100 🙂
  Kram!

  Reply
 100. Elle november 18, 2010 at 8:34 f m

  Lycka till!! 🙂

  Reply
 101. Karin november 18, 2010 at 8:39 f m

  ”Det är inte äkta kärlek om man är otrogen”. Bull fuckin’ shit, är allt jag har att säga.
  Vi är bara människor, vi gör misstag. Om ens partner är otrogen är det upp till en själv att välja: Förlåta eller inte.

  Alkohol + ledsen full tonårstjej + full, kåt pervers äckel vadhannuär = not good.
  Sure, hon hade kunnat hantera situationen bättre och faktiskt varit den som berättat det, men nu var det så att den där jävla ”Jockiboi” (han är väl fan 30 år?! min lilltå nagel är fan mognare än idioten) är en uppmärksamhetskåt idiot som bara vill förpesta andras liv.

  ANYWAY: Om man verkligen älskar någon, så är det den man ska vara med. Även fast allt är åt helvete, om det är den personen du vill vara med, så är den rätt för dig.
  ”Truth is, everybody is going to hurt you; you just gotta find the ones worth suffering for”

  Reply
 102. Lotta november 18, 2010 at 9:53 f m

  Hej paulina! jag är så glad att det blev du och Hugo igen. Ni är unga och har hela livet framför er. Ni valde det som var rätt för er och ingen annan. Det är så mycket man ångrar i livet om man inte tar chansen att börja på nytt och framför allt ge kärleken en chans. Är en 42 årig gammal tant 🙂 som har följt er 2 de senaste månaderna. Man gör sina missar i livet, och man ångrar vissa val, men det finns alltid en chans att fixa till allt igen om man bara vill. Ni tog chansen. hoppas nu att ni blir lyckliga tillsammans för det tycker jag att ni är värda. Ett sista råd, strunta i och lyssna så mycket på vad alla andra tycker. Så länge de inte betalar dina räkningar har de ingenting att säga till om. You go girl!

  Reply
 103. Nathalie november 18, 2010 at 10:04 f m

  Har läst några utav dina kommentarer, folk beter sig som idioter!! Ja blir så jävla förbannad!! dom är så j*vla tuffa över internet!!!!!
  Ja tycker ni är jätte fina tillsammans, alla gör misstag, och de är det man lär sig utav, och ni väljer själva hur ni vill göra ingen annan ska ens säga något om det!! det är ni som ska trivas ihop!!!!!!!!!

  Reply
 104. En som gjort samma tabbe november 18, 2010 at 10:21 f m

  Hej Paulina!

  Det viktigaste ni kan göra nu, är att prata igenom det, om och om och om igen.
  Red ut allt och plocka isär allt i molekyler, därefter pusslar ni ihop allt igen.
  Finner nya förhållningssätt till varandra.
  Förlåter och går vidare.
  Det kommer kanske att vara kämpigt ett tag, men det löser sig, bara ni kommer ihåg att prata med varandra. Tryck inte undan känslor, utan prata om dem.
  Ge 150% för att reparera, men bli inte rädd för framtiden. Du måste lära dig att lite på dig själv igen, och det kan vara svårt, men du är STARK!

  Alla lyckönskningar till dig och er.

  Från ett -16 gradigt norrland.

  Reply
 105. ak november 18, 2010 at 10:51 f m

  Glad för er skull söta du. Du förtjänar det trots allt, du har gått igenom så mycket. Puss

  Reply
 106. M november 18, 2010 at 11:32 f m

  Ni är ett föredöme i hur kärlek ska vara, ni kommer att få något mycket bättre tillsammans nu efter att ni gått igenom det här, jättebra gjort!!! Har själv varit där och känner igen mig i mycket. Krams

  Reply
 107. carro november 18, 2010 at 11:36 f m

  klart man gör bort sig i livet, men de verkar inte folk förstå och dom vill inte de bästa för er, gör som ni själv känner och som du sa, man ska följa sitt egna hjärta.
  jag tycker ni är himla söta tillsammans och skit i alla patetiska avundsjuka idioter som finns. lycka till med ert! 🙂 puss

  Reply
 108. kikki november 18, 2010 at 11:43 f m

  NI ÄR SÅ FRUKTANSVÄRT UNDERBARA! ÄLSKAR ERA BLOGGAR FÖR DEN DELEN OCKSÅ! 🙂

  Reply
 109. ! november 18, 2010 at 11:46 f m

  hänt samma sak för mig och jag förstår dig helt! efteråt kan man inte hata någon annan än sig själv och är så glad att de löste sig för er, ger mig lite hopp att min grabb ska ta tillbaks mig också 😉 lycka till nu!

  Reply
 110. Katia november 18, 2010 at 12:03 e m

  ÄKTA KÄRLEK ÄR INTE äcklig !

  Reply
 111. Fatmaa november 18, 2010 at 12:06 e m

  Man lär sig helt enkelt av sina misstag, det är ju just därför man gör misstag – för att lära sig av de. Det har du nog gjort 😉

  Reply
 112. Denise - Fotograf Spegelkras november 18, 2010 at 1:37 e m

  Jag gillar dig och din blogg, men måste bara fråga en sak, VARFÖR förklarar du ditt privatliv och era beslut för vilt främmande människor som inte har NÅGONTING med ert liv att göra? De har ingen ”rätt” att få veta saker bara för att de går in här och läser, det är så otroligt fult att många tror det. Dock tycker jag det är fint att ni är tillsammans igen, vill ni vara det så ska ni vara det, men det känns lite ledsamt att folk ska komma med påhopp om att H är dum i huvudet och att du är äckligt slampa osv, när de som sagt inte vet NÅGONTING mer än vad de får LÄSA här. Väldigt konstigt beteende..

  Reply
 113. Malin november 18, 2010 at 2:32 e m

  ”Men till er som kommenterar elaka saker – gör det, men då har ni aldrig upplevt äkta kärlek” , jag är sugerglad för att ni har hittat tillbaka till varandra – MEN. Äkta kärlek? Älskar man någon så är man inte otrogen, så är det bara. Självklart kan känslorna ha svalnat under den tiden du var otrogen, men att ligga med någon annan, hångla med någon annan – i äkta kärlek sker inte det.

  Men så länge ni är lyckliga 🙂 det är det enda som räknas!

  Reply
 114. Alexandra 18 november 18, 2010 at 3:12 e m

  Brukar inte kommentera.
  Jag har varit tillsammans med min pojkvän i 2 år och de har varit otrohet och mycket svek, men precis som du säger ”För om man verkligen tycker om varandra så är nästan allt förlåtligt”, de är så jävla sant! Man gör sina misstag stora som små är man kära så är man, och då förlåter man. Jag älskar min pojkvän mer än allt annat och han mig och vi har valt och lägga allt bakom oss och de ni gjorde var ett klokt val! Hoppas allt går bra nu, kramar!

  Reply
 115. Anonym november 18, 2010 at 3:22 e m

  Är det äkta kärlek, är man otrogen då?

  Reply
 116. jennifer november 18, 2010 at 5:11 e m

  Så glad för er skull, ni är så himla fina tillsammans!

  Reply
 117. Sara november 18, 2010 at 5:29 e m

  Tycker ni gör helt rätt som gör ett nytt försök för ni är så himla fina tillsammans. Alla gör misstag och detta kommer nog stärka er relation. Skit i vad andra tycker, viktigast är DU själv. Kram

  Reply
 118. Johanna november 18, 2010 at 5:50 e m

  Jag är glad för eran skull 🙂 ni är jätte fina tillsammans och äkta kärlek övervinner allt ! 🙂

  Reply
 119. .. november 18, 2010 at 6:06 e m

  Hödu vännen.. Tyvärr tror jag så att Hugo är jevlit sårad innerst inne och bara han får chansen kommer han göra exakt likadant mot dej tillbaka. Sällan killar kommer över otrohet. :s jag har varit i samma sits som dej nyligen.

  Och om ett förhållande en gång rasat kommer man aldrig bygga upp det igen fast hur mycket man enn vill för det som hänt har hänt och fast man sejjer man ska lägga allt bakom sej kommer det endå alltid finnas med i bilden.. Tex om ni börjar gräla kommer någon av er sekert dra upp allt det där med Nemo.

  Och ja, jag vet att kärleken är starck och kämppa på så gott ni bara kan för jag vet ni har det jobbigt just nu. Ni är endå så söta tillsammans! 🙂

  Ta hand om er! 🙂 /s

  Reply
 120. S november 18, 2010 at 6:15 e m

  Hödu vännen.. Tyvärr tror jag så att Hugo är jevlit sårad innerst inne och bara han får chansen kommer han göra exakt likadant mot dej tillbaka. Sällan killar kommer över otrohet. :s jag har varit i samma sits som dej nyligen.

  Och om ett förhållande en gång rasat kommer man aldrig bygga upp det igen fast hur mycket man enn vill för det som hänt har hänt och fast man sejjer man ska lägga allt bakom sej kommer det endå alltid finnas med i bilden.. Tex om ni börjar gräla kommer någon av er sekert dra upp allt det där med Nemo.

  Och ja, jag vet att kärleken är starck och kämppa på så gott ni bara kan för jag vet ni har det jobbigt just nu. Ni är endå så söta tillsammans! 🙂

  Ta hand om er! 🙂 /s

  Reply
 121. amanda november 18, 2010 at 8:01 e m

  aw.. lycka till.
  tkr dock de konstigt jätte många e positiva till att ni försöker igen här. men på hans blogg såg ja bara folk som skrivit massa skit.
  du e stark somfan. sjukt hur du orkade va så offentlig & klara av allt skit alla sa.

  Reply
 122. idis november 18, 2010 at 9:27 e m

  du är ung o på fyllan med alkohol så kan de lätt bli fel, om man har lite bekräftelse behov o känner att man är lite bortglömd kan det bli fel,speciellt när man är ung. utgår ifrån mig sj när jag var yngre, Du kommer inse när du blir äldre och mer självsäker att man behöver inte strula för för att veta att man kan få dem,det syns på dem långa vägar,killar på krogen är endast ute efter fitta så var bara en dryg bitch o dissa=P roligare=). Se det som en lärdom för nu har du lärt dig uppskatta hugo på ett helt annat sätt. Du har en riktig bra kille som är så pass mogen o står upp för dig! många killar tror jag skulle känna sig förnedrade o låta d ta slut även fast de inte vill. Så släpp inte taget om hAN=). Låt inte folk på internet ge dig skit!, att du gjorde en fylle tabbe betyder inte alls att du inte älskar hugo!,brukar inte kommentera men blir så irriterad i vissa kommentarers svartvita tänkande , hur fan ska d veta om om du älskar hugo, att man är otrogen betyder inte alltid att man inte älskar någon utan kan bara vara ett jävla misstag! SKIT I FOLK SOM E ELAKA FÖR VAD BETYDER DERAS ÅSIKTER FÖR DIG?=)jag brukar säga att all publicitet är bra publiitet,för om folk snackar skit o hittar på saker, är elaka: avundsjuka! så skit i dem. ps skaff blont igen skit söt ii d

  Reply
 123. Denice november 18, 2010 at 9:44 e m

  Är glad för er skull! 😀 Ni är så fina tillsammans.
  xoxo

  Reply
 124. Ayla november 18, 2010 at 11:47 e m

  “If you love somebody, let them go. If they return, they were always yours. If they don’t, they never were.”

  Reply
 125. Olivia november 19, 2010 at 12:10 f m

  ni är så jääääääääävla söta tillsammans :D:D:D

  Reply
 126. Julia november 19, 2010 at 12:20 f m

  Brukar inte kommentera ”storbloggare” känns knappt som ni läser kommentarerna, men jag vill bara säga det att you go girl! Kärleken övervinner allt! Och precis som du säger, så dom som kommenterar negativt har aldrig upplevt riktig kärlek. Jag är så glad för din och eran skull att allt ordnat upp sig! Lycka till!

  Reply
 127. Nikola november 19, 2010 at 1:56 f m

  Om det va äkta kärlek så knullar man inte någon annan din slampa

  Svar: Kom hit och kalla mig för slampa, om du törs… Nä, just det, trodde inte det.

  Reply
 128. Anonym november 19, 2010 at 9:18 f m

  Åhhh :’) Jag är så glad för er skull. Det är precis som du säger, fast inte bara Hugo, ni är BÅDA bra exempel på att man ska följa sitt hjärta och att kärleken faktiskt övervinner allt!

  Reply
 129. Lina november 19, 2010 at 11:05 f m

  Hade hoppats att ni skulle hitta tillbaka till varandra! Så glad jag blir för din skull!

  Reply
 130. Lisa Marie november 19, 2010 at 11:48 f m

  Nej, det är inte förlåteligt. Det spelar ingen roll om det är äkta kärlek för det är inte förlåteligt att ha sex med någon annan eller att kyssa någon annan när man är tillsammans och när man har ett förhållande.

  Min före detta pojkvän var otrogen gentemot mig på många olika sätt och jag förlät inte honom. Jag kan erkänna att jag fortfarande älskar honom och att jag önskar att det var vi två igen för jag har aldrig någonsin mått så bra när jag var tillsammans med honom – men jag har aldrig mått så dåligt heller. Men när han valde att gå till andra valde jag att vända honom ryggen.

  Han vill vara min vän och har försökt i ett antal år att be mig att komma över och jag vet vad han vill det. Men jag har vänt honom ryggen och även om jag är ledsen och saknar honom skulle jag aldrig klara av att bli tillsammans med den pojken som krossade mitt hjärta.

  Reply
 131. Cissy november 19, 2010 at 4:07 e m

  Vad kul att ni löste det!

  Äkta kärlek är underbart, Jag & killen min har haft vår svacka också.
  Men vi löste det tillsammans, KÄRLEK ÖVERVINNER ALLT helt enkelt!
  Det är nog det vackraste som finns!

  Reply
 132. Elin sandgren - Umeås stolthet november 19, 2010 at 4:29 e m

  ”men jag kan ävens ses som en stark person som stått för mitt misstag”,.. Nja du lillan, var väl precis det du inte gjorde, du mörkade tills det kom ut bakvägen.

  Du är en slampa, en riktigt vidrig sådan. Och Hugo, tycker synd om han som valt att förlåta dig, man förlåter inte sin flickvän om hon har haft en annan killes kuk i fittan, och NJUTIT av det. Så är det bara, fy fan vad du är rå… Tycker synd om dig också, du kan ju inte ha minsta lilla aning om hur man behandlar killar..

  Reply
 133. Anna november 19, 2010 at 5:05 e m

  Starkt! Ibland kan det vara något sådant som krävs för att man ska inse vad man egentligen vill. Även starkt av honom att verkligen inse det också.

  Ta vara på det nu! Lycka till.

  Reply
 134. sdfghjkl november 19, 2010 at 5:18 e m

  Äkta kärlek är när man lovar varandra att leva tillsammans hela livet att älska varandra i nöd och lust, de ser ut som om ni kommer göra det asooo dra inte ut på tiden och GIFT ER NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!

  Reply
 135. Sandra november 19, 2010 at 6:54 e m

  Jag var otrogen mot min kille de första 2 åren av vårt förhållande ( vi har varit i 4) nu har vi en son på 9 månader , så jo faktiskt man kan överleva det också . Dock kanske inte vårar förhållande någonsin varit så bra . Men om man trivs tillsammans är det värt att kämpa för .

  Reply
 136. Matilda november 19, 2010 at 11:30 e m

  Jag har följt dig lite under det som har hänt o jag måste säga att jag beundrar dig, du är riktigt stark. Egentligen tycker jag inte heller att du ska behöva berätta för alla vad som har hänt osv, visst du har valt att lämna ut mycket av ditt liv, men de borde ändå inte hindra dig från att faktiskt ha ett privatliv, jag tycker inte att du ska behöva förklara allt för alla för de är ditt liv ingen annans. Men iallafall jag beundrar dig du är riktigt stark, som inte dragits ner allt för mycket av de folk skrivit.

  Reply
 137. bella november 20, 2010 at 12:28 e m

  Tur att allt löste sig till slut mellan er. Lycka till! 🙂

  Reply