”God morgon”

Hejhej.. Vaknade för någon timme sen (ja, jag vet) men jag sov bara ett fåtal timmar i fredags och var uppe länge igår.. Och ja, som sagt, det är fortfarande problem med min jävla fucking skitdator. Jag får inte igång internet på den!!! Så nu sitter jag vid Hugos dator. Nu när han är klar med den ^^

Igår så hade jag kul. Åkte in till stan och mötte upp min gamla vän Steffi. Så himla kul att träffa henne igen! Det var ju nästan ett år sedan vi umgicks sist… Sen så mötte jag upp min älskade vän Hakar som jag inte träffar så ofta för att han bor i Västerås där han pluggar till civilingenjör. Han är nog den enda av mina vänner som kommer att bli något, hahaha… Han är verkligen världens gulligaste! Och han hade med sin sin söta kompis Beri. Väldigt trevligt det också .. Vi gick runt i affärer, shoppade lite och fikade åt på Tacobar yaaa…

Sen efter det så mötte jag upp Timmy. Vi åkte till en 18-årsfest där det var en massa trevligt folk, gratis dricka o.s.v… Men sen efter ett tag så skulle alla ut på krogen. Surt att man bara är 17 än så länge, men men… Sen så tog vi en taxi till en fet villafest i Djursholm där det var säkert 200 pers. Det var väldigt många som läste min blogg där vilket var väldigt roligt.. Timmy träffade också en massa fans så jag hängde lite med Totte som räddade mig lite från alla småtjejer. Men Timmy ville allt annat än att bli räddad från dom.

Och ja, det mindre roliga var kanske att eftersom alla dom här 200 ungdomarna skulle åka taxi… Så ja, vi fick den allra sista och fick vänta i säkert 2 timmar. Och sen när vi väl kommer till Mörby så missar jag precis tåget. Så jag får vänta i 26 minuter.. Aah, därför jag var hemma så sent!

(Visited 77 times, 1 visits today)

15 Comments

 1. melina november 28, 2010 at 3:40 e m

  kul (Y) 😀

  Reply
 2. sofia november 28, 2010 at 3:49 e m

  Vackra du! Läs min blogg och kommerntera, skulle bli as glad att ha fått en kommentar från sveriges bästa och finaste bloggerska! 😀

  Reply
 3. madde november 28, 2010 at 3:58 e m

  lång kväll 😛

  Reply
 4. malin november 28, 2010 at 4:30 e m

  så jobbigt o vänta!!

  Reply
 5. Lillan november 28, 2010 at 4:38 e m

  hej finisar!

  Reply
 6. Anonym november 28, 2010 at 4:41 e m

  fin du e guman ;P

  Reply
 7. asfjklasdjf november 28, 2010 at 4:45 e m

  alltså du är sämst på att skriva.. Du skriver liksom, ”Aaah”, glömmer kommatecken hela tiden och det mest irriterande: DU ANVÄNDER ”och ja” HELA TIDEN!! ÅH, IRRITERANDE!!

  Reply
 8. linn november 28, 2010 at 5:21 e m

  Visa några bilder på er nya lägenhet! 🙂

  Reply
 9. Sofia november 28, 2010 at 7:23 e m

  Steffi ?? Menar du att du träffade Stephanie Radionova eller? 🙂

  Fiinaste bloggen Pöw!

  <3

  Reply
 10. izabela november 28, 2010 at 8:02 e m

  Ditt hår är så grymt snyggt, vad använder du för locktång? :)))

  Reply
 11. jennietideman' november 28, 2010 at 10:10 e m

  du är sjukt naturligt fin! 🙂 älskar din blogg!
  har en liten fråga 🙂 när ska du göra om designen på din blogg? 🙂
  kram jennie.

  Reply
 12. Angie november 29, 2010 at 1:55 f m

  Ville Timmy INTE bli räddad från tjejerna ? Varför inte ? 😀 är inte han gay ? eller har jag missförstått det här nu…

  Reply
 13. fannie november 29, 2010 at 5:07 e m

  Du är så himla fin i ditt nya löshår, mycket snyggare än det gamla!

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.