Här är lite svar på frågestunden..

Vad gillar du för godis och glass? Jag gillar inte godis och glass speciellt mkt. Men jag gillar dom där gröna gelegrodrna. Mums!
Hur lång är du och hur mycket väger du? Jag är 1,66 och väger 47 kg 🙂
Ser du fram emot julen? Favoritjulgodis? Nej inte längre. Min familj är så splittrad nu för tiden.. Favoritjulgodis? Ja Skina med senap! 

Hej Paulina! jag beundrar dig verkligen, men jag måste fråga: Hur orkar du vara så stark?! Du verkar så sjävlständig?

Svar: Hej! Åh tack så mycket. Nej jag är inte speciellt stark. Men jag har lärt mig att inte grubbla över grejer, det finns ingen anledning tycker jag det blir inte bättre av att sitta hemma och må dåligt. Gå ut och ha kul, ta ett varmt bad läs en bok. Det är väl roligare än att sitta och stirra in i väggen och fråga. GUD VAAAARFÖR? Självständig vet jag inte riktigt vad du menar. Jag har väldigt svårt att ta tag i saker, och ja jag håller på att lära mig. Jag vill bli självständig. Kram

Kan du inte lotta ut en dag med dig till en läsare? Och inte till ngn som bor i sthlm som kan gå på läsarträffar, utan till ngn som bor utanför..

Svar: Jo det skulle jag absolut kunna göra. Jag tycker att det låter som en bra ide. Det fixar vi..
hur tycker du man ska göra för att få bättre självförtroende över sitt utssende och ej att man springer och tittar på andra och önskar man såg annorlundare ut typ hehe.
ha det så trevligt i Thailand

Svar: Det där är så himla svårt. Nu när jag är här i Kina så känner jag mig huuuuur snygg som helst. Bara för att jag inte har någon att jämföra mig själv med. Jag tror att tjejer tittar för mycket på varandra och tänker ” sådana där ögonfransar vill jag ha” ”jävlar vilken röv” ” gud vad bra hon passar i allting varför gör inte jag det”. Medans i själva verket så tittar den tjejen kanske på dig och tänker ” wow vilka läppar”.. Jag kan säga själv, även om jag trivs ganska bra med mig själv så tittar jag fortfarande på tjejer och tänker ” så vill jag se ut, tänk om jag såg ut som jag gör nu fast med hennes röv”..  Sen så försöker tjejer ständigt att hitta fel på varandra, när jag ser en snygg tjej och tänker WOW. Sen så kanske hon har stora öron stripigt hår osv.. Då dämpar sig avundsjukan.. Ska jag vara ärlig så har jag faktiskt inget spesefikt svar på den här frågan. Förutom att man ska försöka att vara sig själv hela tiden. Att man ska köpa det DU tycker är snyggt. För det är så man skapar sig en egen stil..

      hur många gånger har du skämt bort dig framför halva Sverige?

Svar: Ja du, det undrar jag också. Har du lust och räkna?

Hur känns det att vara utan Hugo. Har du och Hugo någon kontakt. Kommer ni att bli tillsammans när du kommer hem? Kommer ni att ses när du kommer hem?

Det känns förjävligt. Jag får frågor om jag kommit över allt. Och jag säger svar nej, varje gång jag vaknar så vänder jag mig och av en vana lägger mig på hans arm. Men det går ju inte längre. Det ligger ju ingen bredvid mig. Jag saknar honom varje dag. Jo vi brukar prata via skype och lite i telefon nästan varje dag. Det får allting att känns bättre.. Det har jag ingen aning om. Det får tiden och hjärtat avgöra.. Det hoppas jag..

Såhär snyggt brukar det se ut vissa kvällar.

Har du silikon?? Snälla svara.

svar: Haha nej jag har inte gjort någonting med mina bröst. Jag lovar! Men jag får väldigt ofta komplimanger för dom. så det är det jag tycker mest om på min kropp. Att jag har fina runda tuttar. Många har slagit vad och ringt och frågat om mina bröst är fejk eller inte. Fått mkt kommenarer så jag har skojat till det någon gång och aldrig riktigt svarat på frågan hähä. Men dom ser väl ut som ”silissar” eftersom dom är runda.. Och har faktikst ingen aning om hur dom kan ha växt så fort. Dom borde ju bli mindre eftersom jag tränat en del.. Eller? Jag vet inte. Jag är 17 år, jag växer fortfarande. Min mamma har st F i sina bröst och hade en stor D kupa när hon var i min ålder. Så jag håller väl på att växa ikapp?

Hej världens bästa bloggerska! Det finns så mycket jag undrar över men såklart kommer man inte på allt just när det är frågestund :p
Jag undrar

familj:
-Vilka består egentligen din familj av? Du har både lillasyster och lillebror vilket man har sett i bloggen, men har du några fler syskon? Är de hela/halva/plast?:
Hej mina päron är skilda så jag har ett halvsyskon på varderna sida. Sen så har jag ett ”plastsyskon” på mammas sida som heter Erik. Men han har jag inte träffat på flera år..
– Vem är du närmast av din mamma och pappa? Både, jag är väldigt öppen med saker och ting till mina föräldrar. Men mamma och jag snackar lättare. Det brukar väl vara så?
– Trivs du med dina styvföräldrar? Jo då. Lite halvdant på ena sidan men inget jag klagar på..
Vart bor du med din mamma och vart bor du med din pappa och hur stort är det? Med mamma bor jag i Tyresö och med min pappa på söder.

Vänner:
Om du skulle skriva en ”kompislista” på dina 5 närmsta, vilka skulle det vara? Om jag får skriva iording? Hugo Annie Paris Josef Timmy.                                                                                                                                                                                                                   

Har du ett brett umgänge eller få och nära vänner? Jag har få. Och inte många nära..
– Är Hugo fortfarande en av dina bästa vänner? Han är mina bästa vän..
– Vad tycker du är de viktigaste egenskaperna hos en vän? Att man förstår varandrar. Och att man inte är bitter alltså glad. Det är det värsta som finns. En kompis med mens 24/7 lixsom. Känner en sån tjej som heter Emelie, inte kul!

Sex&Kärlek

– Hur många har du haft sex med? (svara förfan och skit i alla dömmande svennar!) Jag vet att jag alltid skriver olika. Men jag har suttit och räknat på fingarna. 12 då..
– Vad är det sjukaste stället du haft sex på? gud det kan jag inte svara på. Mina föräldrar läser ju in blogg..

                                                                                                                                                                                       –

– Hur många personer har du varit kär på riktigt i? 1..
– Finns det enligt dig någon chans att du och Hugo blir tillsammans igen? Ja hoppas det

– Skulle du kunna tänka dig att ha sex med en tjej? Det har jag haft.. en gång.
Ge/ta? Både och, samtidigt..

Övrigt

Hur mår du? -Just nu. Bra men jag är orolig hela tiden..
-Läser du Hugos blogg? Yes..
-Varför gillar du inte Dessie längre? För att hon beter sig som någon liten snorkfröken som bor på stureplan. Visst att jag kankse har ”lekt vuxen” men jag är ju inte det? Och jag har åtminstonde insätt det. Sen sätter hon tittar på andra och attutyden hon pratar med. Det gör mig så ledsen..
-Kollar du på kenza&tyra show? Yes 😀
-Vältränad med små bröst/smal med stora bröst? Smal med stora tror jag..

Hur får du göra så mycket för dina föräldrar ?

En fråga jag faktikst hoppades skulle ställas. Jag tror att alla glömt bort hur ung jag egentligen är jag är bara en liten flicka. Precis som vilken tonåring som helst, alla har tagit mig förgivet och pratat vuxet med mig gett mig uppgifter och mål. Det är ungefär som att hoppa in mitt i en högskola utbildning typ.. Alla i min omgivning blev helt plötsligt äldre. Och jag började ta mer ansvar och började uppföra mig bättre. Kanske var därför?

(Visited 132 times, 1 visits today)

60 Comments

 1. Heyletssurf.blogg.se november 3, 2010 at 9:40 e m

  Peta näsan 😀 *
  Gött att någon vågar göra det offentligt ^^

  Heyletssurf.blogg.se

  Reply
 2. Moa ♥ - FUCKINGPOSERS november 3, 2010 at 9:46 e m

  Anmäl er till dagens blogg och ta del av mina läsare. Skynda, den avslutas om 15 minuter 😀

  Reply
 3. Anonym november 3, 2010 at 9:48 e m

  tack för svaret om det att få bättre självförtroende och ej titta på andra.det mesta ligger väl i om man är i ett förhållande och man vill…ja.. man ser killens ex som är jätte söt så blir man osäker hehe

  Reply
 4. jen november 3, 2010 at 9:48 e m

  förut tyckte jag inte alls om dig men måste erkänna att du vuxit brutalt i mina ögon, keep up the good work!

  Reply
 5. hejhej november 3, 2010 at 9:54 e m

  du måste ju bara bli ihop med hugo igen, kom igen nu! bevisa att det faktiskt går att komma över saker som tillhör det förflutna. you guys belong together, å det kommer från en som inte tror på kärleken..

  Reply
 6. mia november 3, 2010 at 10:03 e m

  faaan vad du är egoistisk …. ””Nu när jag är här i Kina så känner jag mig huuuuur snygg som helst. Bara för att jag inte har någon att jämföra mig själv med.””
  Alla kinesiska kvinnor då ? Räknar du inte dom ? tycker du att du är snyggare en alla dom bara för stt du är en blond bimbo ? spånhuvud !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kinesiskorna är nog tusen ggr snyggre än dig ……..

  Reply
 7. Evelina november 3, 2010 at 10:08 e m

  Jag vet ett citat som passar in på vad du ungefär ville ha 🙂 … ”Never a failure, always a lesson”

  Reply
 8. Nea november 3, 2010 at 10:13 e m

  Du äger

  Reply
 9. jennifer november 3, 2010 at 10:15 e m

  Skulle vara kul om du lottade ut en dag med en läsare 😀

  Reply
 10. madde november 3, 2010 at 10:15 e m

  roligt med frågestunder! Du borde göra videoinlägg nästa gång du har frågestund 🙂

  Reply
 11. Emelie november 3, 2010 at 10:17 e m

  En riktigt bra blogg 🙂 alltid intressant att läsa .

  Har du kvar din tungpiercing föresten ? 😛

  Reply
 12. susanne trinh november 3, 2010 at 10:18 e m

  du verkar vara så trevlig o snäll till skillnad från vissa andra storbloggare, för har ju sett några klipp där du e med! you go girl! keep that way o du komemr nog komma mycket längre än många storbloggare! ditt sätt o skriva o uttrycka dig får mig att känna igenom mig, du e liksom inte som någon överklass som försöker se ner på andra för att de lever olika etc, utan du e som en helt vanlig tjej.. med känslor o tankar, OCH JÄTTE SÖT! 😀

  Reply
 13. emma november 3, 2010 at 10:19 e m

  du är enda bloggaren som vågar vara ärlig, bra svar 🙂

  Reply
 14. tyra november 3, 2010 at 10:21 e m

  Du känner dig så snygg i Kina och har ingen att jämföra dig med? hahah shysst :S är dom fula menar du?

  Reply
 15. Elin Skalk november 3, 2010 at 10:22 e m

  Du har så rätt det här med Desireé.. Hon verkar sväva bland molnen, men verkar tro att hon är nere på stureplans fetaste snobbhäng. Visst, man ska ha självförtroende, men vart finns ödmjukheten?!

  Något possitivt jalf, du svarade bra och moget! Tack för att du gjorde det 🙂

  Reply
 16. iuwef november 3, 2010 at 10:25 e m

  Vilken bitch 12 st? ingen kille kommer vilja ha dig i framtiden USH !

  Reply
 17. Reaper november 3, 2010 at 10:28 e m

  ”slissar”, jag kallar såna tjejer som har stora och studsande bröst för ”bamboo” :p

  Reply
 18. Amalia. november 3, 2010 at 10:31 e m

  ”Skulle du kunna tänka dig att ha sex med en tjej? Det har jag haft.. en gång” HAHA, så jävla skön du är Paulina! det var säkert inte menat som roligt, men jag är lite smått flummig såhär på kvällskvisten!

  Ha det underbart!

  Reply
 19. emma. november 3, 2010 at 10:32 e m

  du är grym!

  Reply
 20. L I S A november 3, 2010 at 10:46 e m

  åh, jag vill bara krama om dig paulina.
  en riktig bamsekram tror jag du skulle behöva! 🙂

  Reply
 21. Hannah november 3, 2010 at 10:46 e m

  Alltså Paulina, jag måste bara få säga en sak! Du är så jävla grym, och det är sjukt starkt av dig att kunna vara ärlig med att du mår dåligt över ”otrohets grejen”. Vadfan, alla är vi väl männskliga? Alla gör vi väl misstag? Det jobbiga är att du är en offentlig person och då förstoras allting upp. Om jag skulle vart otrogen på samma sätt så hade kanske 10 pers brytt sig, men nu blir det mkt värre för att du är känd i vår ålderskrets.
  Jag måste också bara säga att du är otroligt vacker. Du är riktigt fin och söt! Det kommer alltid finnas ”haters” så länge det finns avundsjuka, kom ihåg det!

  Jag känner verkligen igen mig själv i dig och det är så jävla skönt att ha någon man inte känner att relatera till. Nästa som att gå till en bra psykolog eller terapi, då man får prata med någon med samma problem men som man kan vara anonym med…

  Jag vet egentligen inte vad jag vill säga med denna ”kommentaren”, men jag hoppas att du läser den. Du är verkligen min förebild Paulina! Du är så jävla bra!

  Reply
 22. H november 3, 2010 at 10:52 e m

  Hej.
  Hur lång tid tar en liten tatuering att göra, en liten text på tre ord och hur mkt bör den kosta? Hoppas på svar och tack för en bra blogg.

  Reply
 23. anneli mendez november 3, 2010 at 10:52 e m

  Du är så söt paulina ser verkligen upp till dig! <3
  Jag önskar jag hade din kropp jag brukar alltid få komentarer om att jag är äckligt smal och ser ut som en anorectic men jag äter väldigt mycket men går aldrig upp i vikt… Jag har varken bröst eller rumpa känner mig så äckligt smal att jag inte ens vill kolla på min kropp längre. Jag väger 42,1 kg och är 1.54.
  Hoppas att du åtmisntonde kan kika in på min blogg..
  Kram anneli mendez

  Reply
 24. becca november 3, 2010 at 10:56 e m

  Jag har börjat blogga igen , kolla på min nystart :)?

  Reply
 25. anna november 3, 2010 at 10:57 e m

  hej paow! kanske det är ett känsligt ämne, men jag undrar om du kan svara på om du har kontakt med nemo ännu eller om ni är ovänner efter allt som hänt?
  ha det bra!

  Reply
 26. catwoman november 3, 2010 at 11:02 e m

  du väger inga 47kg så mkt kan jag säga…snarare 55kg iaf=)
  men de flesta tjejer ljuger om det!!!

  jag väger 57kg och är 176 och betydligt snyggare kropp

  http://catwoman.bloggo.nu/LCHF/

  Reply
 27. xio november 3, 2010 at 11:11 e m

  äckliga bitch ussh vill spy när jag ser dig 47 ha låt mig skratta 60 skulle jag gissa på om det nu inte e så att du spyr upp din mat som kisse!!!!!!!!blä hora

  Reply
 28. Melina november 3, 2010 at 11:13 e m

  Tack för svaren, du är bäst!
  Haha känner mig jättetjock.. väger 49 och är 164 ungefär så är du typ 2 meter och väger 5kg.. okej överdriver nu men endå..
  Hoppas iaf att det ska bli du och Hugo igen, varje gång jag går in på din blogg så hoppas jag att det kommer upp en bild där det står att det är ni igen 🙁
  Kram <3

  Reply
 29. rebecka november 3, 2010 at 11:26 e m

  åh, va kul att få veta mer om dejj 😛

  Reply
 30. anonym november 3, 2010 at 11:29 e m

  kära vän, du väger inte 47 kilo. jag tippar på någonstans mellan 52-55.
  du som inte gillar när bloggare ljuger i sina bloggar
  varför gör du det själv?

  ställ dig på vågen och dubbelkolla.

  svar: Okej jag kankse väger 48,5. Men på morgonen så väger jag 45. Varför vet jag inte.. Jag är rätt liten i kroppen, men jag har höfter. Ser kankse därför ut att väga mer
  kram!

  Reply
 31. victoria november 3, 2010 at 11:39 e m

  Paulina! Jag vill bara påminna dig om hur bäst du är, du är så vacker, du är så bra, jag är beroende av din blogg, du har så rätt hela tiden, du är min förebild, du verkar så stark och det gör mig stark, ser upp till dig! Känner mig som världens läskigaste person som skriver detta, haha men du är så underbar! Du är sån trevlig person, som jag har sett. Och så jäkla underbar, känns som du inte kan göra saker fel! fast det gör ju alla. Men du är bara så grym ska du veta! Du borde inte vara avundsjuk på en endaste tjej för du är sveriges finaste tjej! Ha en underbar semester! Kram<3

  Reply
 32. Pingback: PAOW TYCKER DESSIE HAR BLIVIT DRYG! « bloggar24

 33. Misha november 3, 2010 at 11:44 e m

  jag beundrar dig för att du är så ärlig 🙂

  läs och kommentera gärna min blogg allihopa! 😀 <3

  Reply
 34. wilma november 3, 2010 at 11:55 e m

  du är bäst !

  Reply
 35. my november 4, 2010 at 12:17 f m

  vilka j*vla bra svar du skrev.. 😉

  Reply
 36. Anonym november 4, 2010 at 12:24 f m

  47kg my ass

  Reply
 37. 91a tjej november 4, 2010 at 12:52 f m

  Fan vad jag tycker om dig. Du är för himla söt. Ser jag dig på stan ska jag KRAMA DIG!

  Reply
 38. . november 4, 2010 at 4:03 f m

  berätta om tjejsexet! 😀

  Reply
 39. Lina november 4, 2010 at 7:16 f m

  förut kanske förra året då sa du att du hade haft sex med 16 st??

  Reply
 40. Malin november 4, 2010 at 9:31 f m

  Du e lika lång som mig och väger lika mkt också:)

  Reply
 41. Sahlalina november 4, 2010 at 10:09 f m

  när hade du sex med den tjej ? O_o

  Reply
 42. MaryCaroline november 4, 2010 at 10:50 f m

  Det här var ju roligt att läsa 🙂 Det skulle vara roligt om du hade sånt här lite oftare. Inte för att man vill komma dig in på skinnet eller nåt, men ändå. Hehe.

  Sen ni som kommenterar vikt… What’s the big deal? Alla är olika, acceptera det! Bara för att ni kanske är lika smala som henne men väger mer, betyder det inte att hon också väger som ni. Eller bara för att ni kanske sitter där och är betydligt större betyder det inte heller att hon inte väger så där lite. Man väger ofta mindre när man är tonåring. Det gjorde jag också som tonåring. Och som vuxen gick jag en gång ner så mycket i vikt att jag även då var nära den där vikten. Ingenting är omöjligt hörrni!

  Reply
 43. Maja november 4, 2010 at 11:11 f m

  Hej Paulina! 😀

  Jag är lite förvirrad nu :S du svarade att du inte har silikonbröst. men asså jag läste på Hugos blogg för ett tag sen när han hade sammanfattat sommaren 2010… och då hade han skrivit att du hade gjort silikonbröst :S
  Har du gjort det eller inte? 🙂

  P.S Gillar dig o din blogg… du verkar helskön

  Snälla skriv ett svar till mig!! [email protected]

  Reply
 44. Anonym november 4, 2010 at 11:34 f m

  Får faktiskt erkänna att du är en av mina favoritbloggare nu. Ett tag var du tyvärr rätt tråkigt, haha.

  Reply
 45. sarah november 4, 2010 at 11:45 f m

  är du 1.66 och väger 47 kilo?? det e ju skit lite, räknas ju som grov undervikt typ :O

  Reply
 46. vfer november 4, 2010 at 12:44 e m

  när hade du sex med en tjej? och varför, asså vad hände? 😮

  Reply
 47. bieberlovestories.blogg.se november 4, 2010 at 2:45 e m

  GILLAR DU JUSTIN BIEBER OCH VILL LÄSA NOVELLER OM HONOM ? DÅ ÄR MIN BLOGG HELT RÄTT FÖR DEJ ! JAG SKRIVER EGNA NOVELLER OM JUSTIN SÅ LÄS OCH NJUT ! 😀

  Reply
 48. Linnea november 4, 2010 at 3:13 e m

  tack för svaren 😀

  liinneaaz.blogg.se
  liinneaaz.blogg.se

  Reply
 49. anna november 4, 2010 at 5:05 e m

  HEJ! – Vill ni vara med i Dagens blogg? Anmäl er på min sida 🙂 Ni har tills imorgon på er att anmäla. Ni visas Fredagen den 5/11. Jag lottar ut 2 vinnare!

  (inte intresserad? då ber jag om ursäkt!)

  Reply
 50. josefin november 4, 2010 at 6:46 e m

  Hahaha jag har ju storlek D på mina bh:ar och jag är bara 13 år 🙂

  Förresten tycker du är lätte gullig har ett kort på mig där jag ser ut som dig lite 😉 <3

  Reply
 51. HEDVIG FRIBERG! november 4, 2010 at 7:30 e m

  KOLLA MIN BLOGG. NI KOMMER INTE ÅNGRA ER 😉
  HEHEHEHEEHEEHE
  TACK PUSSPUSSPUSSSSS!

  BLINDFORYOU.BLOGG.SE

  Reply
 52. Sawra november 4, 2010 at 8:58 e m

  bra svar på frågorna!! 😀

  Reply
 53. me november 5, 2010 at 10:07 f m

  keep on doing what you do and fuck the rest paow, u’re a strong girl with power

  Reply
 54. me november 5, 2010 at 10:07 f m

  one more thing, I’ll hope that you and your ex get back together

  Reply
 55. Akiita november 5, 2010 at 10:20 f m

  bara för att man bor i sthlm betyder det inte att man kan gå på alla läsarträffar… du borde lotta ut ”En dag med Paow” till nån i sthlm oxå

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *