Jag och Hugo sitter och tittar på resor…

Har en fråga. Är det fint i Goa? Hur är det, är det fattigt,

blir man magsjuk lätt? Tell me!!


(Visited 50 times, 1 visits today)

129 Comments

 1. Louri november 30, 2010 at 2:18 e m

  super fint där.. venne om man blir magsjuk lätt. beror ju på vad man äter tex skaldjur 😛

  Reply
 2. helena november 30, 2010 at 2:23 e m

  goa är riktigt smutsigt. Indien är ett u-land så det är ingen överraskning. I varje kvarter luktar det bajs, gatuhundar/kor, alla glor på en som om man vore en utomjording. Dom tar tom kort på dig.
  Jag var där i 3 månader förra året. Vääldigt god mat. Allt är superbilligt. Du får en middag för under 20kr. Men jag tycker bara maten var bra. Havet var smutsigt. Tycker inte det stämde in med paradisbilderna man sett. (och åkt absoluuut inte till Palolem. Sägs vara goas paradis, men det är hemskt. Riktigt hemskt. Om man inte älskar att umgås med bara turister, bara vara på stranden full med kor)

  Reply
 3. Gäst november 30, 2010 at 2:23 e m

  Det är så himla fint, har varit där 2 ggr i rad. Världens finaste plats jag varit på, man kan bli magsjuk om man äter kött på skumma restauranger. Men fina ställen, som på hotellen så kan man äta kött.
  Men va redo på att hotellen i Sverige som har 5 stjärnor är exklusiva men de 5 stjärniga hotellen i Goa är som ett 2-3 stjärnigt hotell i Sverige och det är ALLTID hårda sängar. Men det är en upplevelse, det bästa jag varit med om. Åk dit, underbart fint. Och riktigt härlig befolkning som är hur trevliga som helst. Men om ni åker, låt ej okända människor ta foto på er. De kan lägga upp bilder på porrsajter och säger att de äger er. Men om man säger nej så lyssnar de. Och ja, folk är riktigt fattiga där och de kan blåsa er, men det är bara att vara på sin vakt.

  Reply
 4. fialotta november 30, 2010 at 2:28 e m

  Goa? Har hört att där är det massa fyllefester på stranden, och mycket droger. (min systerdotter kom hem drogberoende därifrån, efter att ha varit där i 4 veckor)

  Varför inte ta en vettig semester… era kroppar och hjärnor behöver nog lite ’time out’…. eller?

  Reply
 5. jojo november 30, 2010 at 2:30 e m

  Stumpan, Goa är i Indien så ja, man kan ju anse det som fattigt. Åk till Kanarieöarna, det är nog det du klarar av.
  Att döma av din resa till Thailand så reser du inte direkt för att uppleva kulturen
  :- ”Idag åt vi på Subway, jag är sjuuuukt bakis för jag festade igår” Det kan du lika gärna göra i Södertälje…

  Reply
 6. cornelia november 30, 2010 at 2:30 e m

  1!

  Reply
 7. Anonym november 30, 2010 at 2:34 e m

  Goa är fantastiskt, men iallafall de södra delarna.
  Dom norra är helt överexploaterade och består bara av massa
  skabbiga ravare från israel typ.
  Kerala är superfint också!

  Reply
 8. Beatrice november 30, 2010 at 2:37 e m

  Jag reste runt i Indien ett bra tag och Goa är helt underbart.
  Maten, människorna, kulturen, färgerna…massa fina intryck ÖVERALLT.
  Skippa Thailand och alla andra resemål i asien. Indien slår alla mina resor jag har gjort.
  Fattar inte varför inte feler åker dit. Fast jävligt skönt också. Jag menar, risken att du stöter på din granne eller en gammal flamma är väldigt liten.

  Kram B

  Reply
 9. SARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA november 30, 2010 at 2:37 e m

  GOOOOOAAAAA ÄGEEEEEEEEEEEEEEEER!!!!

  Var där i tvåååå veckor och det var den bästa resan i hela stora världen!! DU MÅSTE ÅKA DIT.

  Reply
 10. Rebecka november 30, 2010 at 2:38 e m

  Goa?

  Reply
 11. Maja november 30, 2010 at 2:39 e m

  Goa är ett underbart resomål, rekomenderar det starkt. klart att det är lite annorlunda än andra resmål eftersom att det just är indien men goa är ett av det turistvänligare platserna. fattigdom förekommer precis som i de flesta andra länderna men skulle nog säga att det är samma som thailand. I söndra indien som även kallas ”The real india” är det ju lite andra förhållanden. ha dock i åtanke att tjejer ej får dricka alkohol i indien men det får dom iochför sig inte i thailand heller (eller i varje fall inte visa sig onyktra offentligt). Magsjuka är väl ungefär samma som i thailand, är du osäker – ät det inte. var också väldigt noga med att tvätta händerna, dricka vatten ur flaska, inte dricka drinkar med is i då du inte vet om det är taget från kranen och sparka in på någon ko. sådant som man alltid ska tänka på när man är utomlands. tror absolut att ni klarar det.
  jojo är bara grinig för att hon själv inte har råd att åka utan måste vara på grisfest på kanarieöarna.
  Åk och ha jätte trevligt! puss

  Reply
 12. Anonym november 30, 2010 at 2:41 e m

  det e fett fattigt man spyr man får diaree sjukan man blir ful men du e ju redan det . din pojkvän fula hugo kommer att var otrogen det finns myket finna

  Reply
 13. Linda november 30, 2010 at 2:42 e m

  Hej!
  Jag var i Goa för 1 år sen, och det var jätte fint där, stränderna var underbara! Men hela familjen åkte på magsjuka. Det är ganska fattigt där, smutsigt och väldigt många tiggare! Men maten va bra och sånt. Det ända som jag tyckte var jobbigt var tiggarna och folk som följde efter mig eftersom jag var blond (haha) Hoppas det hjälpte lite! Ha en bra dag! 🙂

  Reply
 14. imogen november 30, 2010 at 2:44 e m

  var i goa för något år sen. det är fruktansvärt vackert!
  goa har vissa ”rika” delar och vissa fattiga. dit turisterna åker är det ej speciellt fattigt. åk dit! och nej, jag blev inte magsjuk

  Reply
 15. vickan november 30, 2010 at 2:46 e m

  Hej, jag ska till indien i goa den 28 januari. haha:) det verka fattigt men är ett av dom billigaste länderna, så shoppa kan du. Man blir inte magsjuk om du tar sånt vatten med något pulver. Indien är fett coolt, åk dit!!:)

  Reply
 16. Natalie november 30, 2010 at 2:56 e m

  Åk till Maldiverna i stället. Tror du skulle ha svårt att anpassa dig och trivas i Goa. Men det är ett härligt ställe.

  Reply
 17. Linnéa november 30, 2010 at 2:57 e m

  Jag har varit där och det är helt underbart! bodde på ett super stort hotell som hade nära till allt man bodde som i ett by område ungefär. Fattigt är det i vissa delar av goa men det är mycket mycket värre i mombay och dom andra städerna. Jag blev aldrig magsjuk i goa däremot i mombay blev jag det. Det är super fint! kör på att:)

  Reply
 18. Jennifer november 30, 2010 at 3:09 e m

  Jag var i Goa för 2 årsen prick om 2 veckor! Kan ju säga att det är inte riktigt som på bilderna, havet stränderna osv är väldigt värt. Men resturangerna, gatorna, alla jobbiga som ska sälja skitgrejor. Det stinker bajs.. Verkligen inte så bra som man trodde och jag spydde 2 gånger när jag var där. Men däremot har jag hört att indonesien är väldigt fint!

  Reply
 19. kattha november 30, 2010 at 3:13 e m

  Goa och indien över huvud taget är en kultural resa, man åker inte dit för att ligga på en vit sandstrand utan för att uppleva deras kultur, deras sätt att se på livet, vilket är oerhört vackert. Kor är heliga så ja, dem finns på stranden men det är inget man stör sig av, man blir chockad av lukten den första timmen men man vänjer sig efter ett tag. Jätte bra shoppingmöjligheter och jätte billigt! Maten är stark och god. Man ser hur givmilda människorna är, inte en gång träffade jag en otrevlig människa. Det är ofta att folk vill fota en dock eftersom de tycker att vita är vackra, men det är inte heller varje dag. Goa är en härlig, solig semesterort och den rikaste i Indien. 🙂 om du har fler frågor får du maila 🙂

  Reply
 20. Sofie november 30, 2010 at 3:14 e m

  Alkohol är olagligt i Indien. Skulle rekommendera dig att åka till Malaysia! Det är som Thailand fast modernare och ett lite rikare land med mindre turister. Huvudstaden Är jätte stor och liknar en stor stad som tex New york. Plus att det finns vita sandstränder ..

  Reply
 21. melinda november 30, 2010 at 3:15 e m

  ÅH har alltid velat åka dit. ^^

  Reply
 22. Ada november 30, 2010 at 3:15 e m

  Gud vad kul att åka utomlands<3 vill också till ett varmt ställe….kram:)

  Reply
 23. madde november 30, 2010 at 3:22 e m

  vet inte. Har aldrig varit där 🙂

  Reply
 24. malin november 30, 2010 at 3:28 e m

  Man blir magsjuk skit lätt. och havet är skit smuttsigt. NEJ. inte värd att åka dit. finns så många andra ställen i världen som man borde åka till ist.

  Reply
 25. caroline november 30, 2010 at 3:37 e m

  Vill man åka till ett vackert ställe så är Mauritius väldigt fint. Självklart så är det skitigt och oplanerat som i dem flesta andra länder. Men det är en väldigt liten Ö (vilket gör det lätt att hinna uppleva de mesta) med många otroligt vackra platser.

  Reply
 26. Ramona! november 30, 2010 at 3:37 e m

  Detta är verkligen ett jättefint ställe. har funderat länge på om man ska ta en tripp dit. Har också funderat på om manbli lätt magsjuk. men har kommit fram till att det berors på helt och hållet vad du äter. Tänk på att inte äta på restauranger som inte ser så bra ut enligt dig själv. Ta de som är lite finare och kanske lite dyrare då. Hotellets restauranger fungerar helt utmärkt!

  kramis

  Reply
 27. jessika november 30, 2010 at 3:43 e m

  goa är lätt det bästa resemålet som finns, det är jättefint och sjukt billigt. varit där 2 gånger och nu åker jag snart en 3 gång. satsa på goa, du får mkt för pengarna 😀

  Reply
 28. ebba november 30, 2010 at 3:48 e m

  vad jag har hört är de skit bra!
  ska åka dit på nyår ^^

  Reply
 29. Gäst november 30, 2010 at 4:03 e m

  Herregud! Du måste åka till Goa! Jag skulle rekomendera den södra delen 😉
  Alla människor är så otroligt snälla/trevliga, maten är underbar, stränderna är jättefina och själva naturen och omgivningarna är magiska!
  Visst dom små städerna är rätt så stökiga och smutsiga, folket är fattigt men har aldrig stött på så trevliga människor i hela mitt liv! aldrig har jag blivit magsjuk när jag har vart där.
  Det finns otroligt många olika marknader där. Allt är jättebilligt och handgjort! Dom har jättefina kläder, smycken, väskor och mycket mer!
  Gud vad jag är avis på dig om du och Hugo åker dit! Ni skulle få en underbar och ROMANTISK resa som kommer att vara värd att minnas.

  PS: älskar dig och din blogg!!!

  PS: älskar dig och din blogg!

  Reply
 30. Nicole november 30, 2010 at 4:14 e m

  Hej!
  Min mamma är ifrån Indien och jag har varit där rätt många gånger! Indien är inte så fattigt som alla tror, det finns så många olika människor i Indien och vissa är jätterika medans andra är jättefattiga, men det är olagligt med tiggare nu i Indien så du kommer nog inte stöta på så många, gjorde inte jag sist jag va i Indien. Speciellt Goa är ett bra turistställe, en upplevelse för livet som du kan skryta sen om. I Goa är det fint, tkr lätt att du ska åka dit!

  Reply
 31. yannie november 30, 2010 at 4:22 e m

  ja va i Goa för ungefär en månand sen och det är verkligen jättefint där! väldigt annorlunda om man jämför med typ grekland eller spanien. men inte alls äckligt och fattigt som jag såg många hade skrivit. men jag kan säga såhär. ingenting finns nära. antingen så måste man hyra en vespa eller så tar man en taxi. och en sista sak goa är verkligen ett ställe man slappnar av på. man behöver inte göra nånting. åk till cancuna.. södra goa är vackrare än norra goa.

  Reply
 32. Johanna november 30, 2010 at 4:25 e m

  Kika in min blogg 😀

  Reply
 33. Antonia november 30, 2010 at 4:26 e m

  jag ska dit i februari.
  man blir inte lätt magsjuk och det finns svensk mat där

  Reply
 34. Karin november 30, 2010 at 4:34 e m

  Jag var i Indien – goa förra året, det är otroligt fint med smutsigt, det är en resa som är värd att resa om man säger så. Jag blev inte magsjuk eller något sådant, men det är fint trotts all ”skit” efter vägarna och sådant, du kommer uppskatta svergie lite mera efter du varit där, du kommer vara glad att du for dit ska jag säga! 🙂

  Reply
 35. vendela november 30, 2010 at 4:35 e m

  Det är ganska smutsigt och fattigt, och om du ska bada- åk till en fin strand. Stranden vid hotellet var fullt med tiggare men om man åker till en lite mindre och okändare är det helt underbart. Det var en rolig upplevelse att åka till Indien och se hur man bor där.

  kram

  Reply
 36. Lotta november 30, 2010 at 4:37 e m

  Va mysigt! 😀

  Reply
 37. Maja november 30, 2010 at 4:39 e m

  GOA ÄR UNDERBART!!!!!!!!!!!!!! Lyssna inte på det negativa! Stranderna är helt kritvita, drinkarna är goda, knarket bra (obs skoj…) människorna är så otroligt gästvänliga och det är inte lika hypat och överturistat som ex thailand. Du får thailand fast med mindre likbleka svennar. jag har varit där en gång och åker dit igen i december, du kan maila om du vill ha massa tips på bra stränder, guesthouse’s och så 🙂

  Reply
 38. Anonym november 30, 2010 at 4:42 e m

  man blir nästan garanterat magsjuk!

  Reply
 39. lovisa november 30, 2010 at 4:44 e m

  Jag har varit i goa med min familj 🙂
  Det var hur mysigt som helst , stränderna var otroliga och hotellet jättefint.
  dock var det otroligt höga vågor på kvällarna. men tyckte mest att det var kul 🙂
  var bara noga med att sprita in händerna innan du stoppar något i munnen.
  det var vi noga med , så slapp magsjuka 🙂

  Reply
 40. FISSY november 30, 2010 at 4:45 e m

  THAILAND IS THE SHIT!

  Reply
 41. Elin november 30, 2010 at 4:47 e m

  Stränderna kanske inte är så fina som på bilderna, fast iof så var jag inte där när det var så turistigt. Men jag gillade det i alla fall! 🙂
  Kanske lite jobbigt ibland när folk hela tiden tjatade på en att köpa en massa saker.
  Det beror ju också helt på vart man åker i Goa, men billigt var det i alla fall!
  Och mycket sol!

  Reply
 42. moms november 30, 2010 at 4:51 e m

  Underbart god mat, man blir helt kär i den! Tandorimat är den bästa, naanbrödet är gudomligt. Maten är gudomlig! Jag är annars en av de mest kräsna man kan hitta men indisk mat, underbart! Speciellt chicken tikka, chicken tikka masala är stark som satan men chicken tikka nomnomnom
  Havet är helt underbart också, höga vågor och varmt i vattnet.

  Reply
 43. moi november 30, 2010 at 5:00 e m

  Herregud! vafan om du ska åka någonstans ska du åka till Goa! det är en underbar plats och du kommer att ångra dig om du inte besöker det!
  Jag har varit där och aldrig blivit magsjuk 😉 visst det finns en del tiggare och fattiga människor där, ute på dom små städerna är det ganska smutsigt och så…
  när jag var där besökte jag den södra delen av Goa (rekommenderar södra delen absolut!!!) liksom ute på landet.
  Det var så grymt häftigt! man blir helt stum av den underbart vackra omgivningen. Palmer, fina åkrar, regnskog, dom små skogsstigarna och dom väldigt fina stränderna! det finns en del jättestora marknader där du kan köpa allt och lite till för INGENTING!
  maten är bara helt underbart god! nan-bröd och allt guuud… så gott!
  jag har aldrig i mitt liv besökt ett land som har så otroligt trevliga människor! alla erbjuder sig att hjälpa dig om du har tappat bort dig. dom frågar hur du mår även fast dom själva mår piss. alla som man går förbi på gatorna ler och säger ”hallo hallo!”
  ååh jag längtar tillbaka! när man sätter sig på planet hem tänker man bara: hit måste jag tillbaka… 😉
  Du och Hugo skulle få en sån upplevelse, en fantastisk resa full med romantiska utflykter… tänk dig själv: ni två. helt ensamma sitter på stranden. ser på den vackra solnedgången och kysser varan… ooh mysigt värre?!
  man kan rida på elefanter (dom stinker menmen) åka på krokodiljakt (om man törs) och så mycket mera!
  trevlig resa!

  PS: älskar dig och din blogg!

  Reply
 44. linnéa november 30, 2010 at 5:02 e m

  NEJ varnar dig åk inte dit, har varit där i två veckor i mars och jag ha aldrig varit med om något värre,så jävla äckligt på gatorna, kossor överallt, skräp överallt, inga fina hotell, mm. SÄMSTA SEMESTERN, åk till thailand istället!

  Reply
 45. Olivia november 30, 2010 at 5:20 e m

  Du är verkligen en typisk svenne, och det är inget positivt. Det enda du vill göra är att hitta ett varmt Sverige, klart att det är fattigt! Alla länder är inte lika rika som Sverige det är ju självklart. Men om du inte klarar av att se verkligheten så åk till Canarieöarna.

  Reply
 46. ella november 30, 2010 at 5:42 e m

  åh, vad man blir suger på att åka utomlands !
  kolla in min blogg alla ! 😀
  och min ljus projekt 😉 <3

  Reply
 47. idda november 30, 2010 at 5:43 e m

  åhh vad mysigt!!!! 😀

  Reply
 48. angelica november 30, 2010 at 5:47 e m

  Åååh åk dit! Det är verkligen jäätefint där.
  Jag var där för ungefär 2 år sedan, och det är härligt! Det finns en lite finare del, och så finns det en lite trashigare och smutsigare. Fast där i den fula delen finns det ändå inte så mycket hotell så 😉
  Men annars så ja, det är ganska fattigt, och man ska inte ge något till de som tigger för då blir man aldrig av med dem hehe! :p Men det är asgod mat och sådär!

  Reply
 49. Anonym november 30, 2010 at 5:49 e m

  GOA ÄR INTE ALLS SMUTSIGT!!! DET ÄR ETT RIKTIGT PARADIS, OCH DET ÄR MYCKET BILLIGT! VILL DU SHOPPA SÅ ÅK TILL BOMBAY DÄR DU KAN SHOPPA ALLT DU KAN OCH ORKAR FÖR UNDER 500 LAPPEN!!!

  Reply
 50. e november 30, 2010 at 5:56 e m

  hej jag var i goa för några år sen och tyckte inte att det var så bra, kändes smutsigt och lite tråkigt… En grej som var lite jobbigt är att killar på stranden följer efter en och tar kort. jag skulle hellre välja thailand 🙂 jag blev magsjuk där..

  Reply
 51. V november 30, 2010 at 6:13 e m

  Hej hej,
  Jag var i goa förra året med min familj. Det var underbart vackert och jag kan rekomndera ett hotel so heter RococcoAshvem North Goa som ligger precis vid havet. Det finns många gamla hippies som sitter och mediterar på standen (?) som har stannat kvar där sedan 70-talet, faktiskt mkt mysigt!
  En annan sak jag rekomenderar är att gå på kryddodlingar eller nattmarknad för det är super!
  Goa är inte alls fattigt igämnförelse med resten av Indien. Men let’s face it, Indien är Indien och det kmr finnas tiggare.
  Dock är Goa ingen direkt fest-stad men det finns ju ställen att gå på (som inte jag gick på pga att jag var där med familjen).

  Reply
 52. LINNÉA november 30, 2010 at 6:13 e m

  jag är halvindisk och har varit i goa några gånger. Asså är du på ett bra ställe så är det jättefint och trevligt! Och maten är ju typ asgod, hehe.

  Reply
 53. Nemo november 30, 2010 at 6:15 e m

  Skönt att det löst sig helt mellan dig och hugo..
  Ring mig det är en sak jag vill prata med dig om och jag får inte tag i dig!

  Reply
 54. Elina november 30, 2010 at 6:17 e m

  min moster var där i sommras hon blev bitten av en slask myga hon blev jäätte sjuk , om hon blir biten av den igen så dör hn :/

  tycker ni ska någon annanstans

  Reply
 55. Davve november 30, 2010 at 6:24 e m

  Åk inte till Goa, jag avr där för 2 år sen. Dom bränner sopor varje morgon så det stinker över hela stället. Visst det var billigt, käkade relativt god mat men jag gillade inte stället. 1,5 poäng av 5

  Reply
 56. anonym november 30, 2010 at 6:29 e m

  men ojjj paulina!!! ;oo

  det saknas ju fan hår på halva skallen ? vad har hänt ? (A) typ .. blev du överkörd av gräsklipparen elr är det bara såå ? ….. 🙂

  Reply
 57. Anna november 30, 2010 at 6:37 e m

  Jag var där för 4 år sen och det är sååå jääävla nice !! Maten är så bra , men man måste tänka på vad man äter .. man kan till exempel inte äta frukter utanför hotellen .. och inte glassar utanför hotellen men du måste bo på ett hotell med 4-5 stjärnor för annars hamnar ni på ett skit ställe ! Och om ni bor på ett hotel med 4-5 S så kan behöver man knappt tänka på vad man äter för det e renligt då 😛
  Allt är så jevla billigt och bra och jag rekomenderar det STAARKT !! 😀
  *vill tillbaka !! *

  Reply
 58. sofia november 30, 2010 at 6:38 e m

  Ashärligt verkligen, var där förra månaden. Billigt som bara den 😀
  Jag blev magsjuk en natt.. men det är verkligen bästa resan jag vart på. Och jag har varit på många ställen 😀 ÅÅÅÅK DIIIIIIIIIT

  Reply
 59. Anonym november 30, 2010 at 7:12 e m

  Har varit där 2 år i rad. Älskar de landet (norra Goa) de e fint o super mysigt! Fattigt e de mer inne i småbyar o sånt, inte mycket mitt i smeten. Folket e jättetrevliga oxå, o maten ska vi inte prata om, sjuuukt god! Åk dit, varmt o skönt

  Reply
 60. Anonym november 30, 2010 at 7:18 e m

  NONO INTE DIT , DU BLIR MAGSJUK OCH DET ÄR FATTIGT.

  Reply
 61. travel november 30, 2010 at 7:31 e m

  goa e årets knarkar ställe alla människor som drar dit vet antingen inte om det men det e ett sasmlings ställe för backpackers som e sugna på lite droger . rekomenderas ej .

  Reply
 62. Penny november 30, 2010 at 7:36 e m

  Södra Goa är helt fantastiskt, har vart där två gånger! Alla är jätte trevliga, maten är god och alkoholen är typ gratis!!

  Rekomenderar dock inte Calangut!

  Stranderna är fantastiska, kan dock vara lite för höga vågor men annars perfekt!

  Åk annars till Andamanerna, det är öar som ligger mellan Indien och Thailand och har Asiens finaste strand!

  Fantastisk dykning där med 🙂

  Lycka till 🙂

  Reply
 63. nathalie november 30, 2010 at 7:41 e m

  Det e fint där men när jag va där så åkte vi typ båt i en å eller va det va 😉 o i ån så låg det två döda hundar !! Men det va utanför stan o då får man åka en ganska bra bit :)<3

  Reply
 64. Mia november 30, 2010 at 7:43 e m

  när jag va där blev jag sjuk av att ätit en pizza 😉

  Reply
 65. Anonym november 30, 2010 at 7:55 e m

  jag tykckte det var jättefint där!
  stränderna var visst så fina, enligt mig iaf. Och dom tar nästan bara kort på dem som är blonda.
  jag var där när jag var liten, och jag var nästan vithårig då och de tog massa kort. Men min bror, som var lite mörkhårigare, inte brunhårig, men mörkblont, blev inte lika mycket fotad alls.
  men jag skulle lätt åka dit igen! 🙂

  Reply
 66. Anonym november 30, 2010 at 7:56 e m

  btw, drick inte drickvattnet (kranen) eller mjölken, glassarna där det finns sånt i.., jag blev magsjuk när jag åt/drack det. Så det bör du nog undvika om du vill hålla dig frisk! 😉

  Reply
 67. eee november 30, 2010 at 8:05 e m

  Goa är okej.. ganska smutsigt där, och aa ja trivdes helt okej där! en plats jag däremot gillade mycket mer är maldiverna!! där har du ett paradis! själv var jag på ön kuredu, och jag längtar tillbaka dit varje dag som går! det var härligt, vi bodde på hyddor på havet, havet var kristall blått med härlit sand botten! rekommenderar det istället för goa!;)

  Reply
 68. Li november 30, 2010 at 8:10 e m

  Jag skulle inte välja Indien om jag vore dig. stränderna är långt ifrån lika fina som Thailand. om du skulle åka dit får du inte bli förvånad om det går kossor fritt på stranden. Kor är nämligen ett heligt djur och får gör som de vill.
  tycker ni ska åka ett Mexico eller Thailand om ni vill komma iväg nu.

  lycka till med letandet.

  kram

  Reply
 69. Tove november 30, 2010 at 8:12 e m

  Just goa vet jag inte något om men Indien är verkligen ett otroligt vackert land! Men det är liksom inte ”paradislandet” där allting är perfekt och där havet är klarblått och sanden är vit.. MEN det är en otroligt häftig upplevelse att vara där! När vi åkte dit tror jag vi tog ca 3 tabletter om dagen mot någon slags magsjuka? Kött och fisk åt vi hur mycket som helst av! Men grönsaker måste du ta det försiktigt med(vi åt inga färska) eftersom de oftast är tvättade i vatten som våra kroppar här i Sverige inte klarar av. Hugs!

  Reply
 70. Frida november 30, 2010 at 8:15 e m

  hahahahahhaha sorry paow och hugo men ni bör inte åka dit! haha. roligt att se dig springa runt i heels där nere:) nej men jag tror INTE att det skulle passa dig att åka dit! och du skulle nog inte gilla det heller för den delen.

  Reply
 71. Peter november 30, 2010 at 8:17 e m

  Hela vårt gäng på 8 personer blev magsjuka när vi var där förra året plus att jag vet fler som varit där och råkat ut för samma. Är du rädd för att bli magsjuk ska du tänka dig för innan du väljer det som resmål.

  Reply
 72. Martin november 30, 2010 at 8:23 e m

  Goa har en hippie-del och en party del. Det är ganska turistanpassat men fortfarande indiskt.

  Reply
 73. vendela november 30, 2010 at 8:37 e m

  nja, jag skulle nog inte rekomendera goa direkt…

  Reply
 74. Anonym november 30, 2010 at 8:40 e m

  JAG SKULLE VILJA REKOMMENDERA ARUBA ! det är skit fint och vad jag har hört så blir man inte magsjuk så lätt !
  det är himmelskt däär!

  Reply
 75. Lisa november 30, 2010 at 8:48 e m

  Det är superfint i Goa vi var 14 stycken som var där i en månad och blev aldrig mgsjuka så åk dit det är ju som sagt hu fint som helst där:]

  Reply
 76. lellbruden ^ november 30, 2010 at 9:07 e m

  Goa är ett sjukt mysigt ställe i indien, trevliga folk osv, det ända är väl att deras gator inte är speciellt rena, men på vissa ställen är det ju det, men inte överallt, stränderna är hur fina som helst, väldigt god mat måste jag säga! Och det finns väldigt mycket saker att uppleva, så jag kan säga att goa är ett helt underbart ställe! 🙂

  Reply
 77. Anonym november 30, 2010 at 9:08 e m

  det är jätte fint !!!!!!

  Reply
 78. Eline november 30, 2010 at 9:11 e m

  goa är UNDERBART! och nej, dom står inte och glor på en och fotar en :s indier är jätte snälla och dom unga killarna vill alltid göra något riktigt kul! havet är ju inte så bra för det har fastnat fartyg väldigt nära stranden! det är den enda som förstör annars går det ju och bada som vanligt:) i goa finns det en strand som är nästan 6-8 km lång och är fullsatta med utekrogar och barer sen finns det en jätte stor borg där dom brukar ha skit stora helt galna fester. och man blir magsjuk om man inte har vacinerat sig.. jävligt billigt där nere men det finns skit snugga kläder och skor, maten är som guds mat! gudomligt gott!! och stranden Palolem är rätt häftig, och det är ju klart alla strandbilder är ju redigerade som alla andra stränder i världen! tycker den är fin faktis och varmt i havet!

  Reply
 79. Hanna november 30, 2010 at 9:13 e m

  åh, det är jättefint där! Det finns såklart fattiga människor, och säljarna kan vara lite på. + att jag blev magsjuk när jag var där haha (dock enda i familjen). Men skulle lätt åka dit igen, just för att det är jättefint, god mat, annorlunda och finns massa billig shopping!!! 🙂

  Reply
 80. Ebba november 30, 2010 at 9:28 e m

  Shit det ser fett fint ut :O 😀

  Reply
 81. karolina november 30, 2010 at 9:35 e m

  Det är riktigt fint där och maten är super! havet är underbart och man kan handla massor med fina klänningar!
  Ett utav de bästa ställen jag varit på efter Mexico 🙂

  Reply
 82. Annie november 30, 2010 at 9:36 e m

  Jag var där för två år sedan. Det finns riktigt smutsiga och fattiga slumområden, men samtidigt är turistställerna och stränderna helt underbara. Maten är jättegod, vattnet är klart, och de är trevliga. Jag ska åka tillbaka dit snart igen. Åk dit, ni kommer inte ångra er! 🙂
  Fast man kan bli magsjuk, men vi är 6 st i min familj och var dör i 2 veckor och ingen av oss blev magsjuk! 🙂

  Reply
 83. Lovisa november 30, 2010 at 9:47 e m

  Jag ar inte varit där, men jag känner en som ar det. Det är ty asfint men det går kor lösa på vägarna…. ok så kan det ju vara massa tiggare också, se upp. Men det är ju som sagt jätte fint ok ett populärt semestermål… :D:D

  Reply