Mår dåligt…

Hej hej…

Mår jättedåligt… Har haft ont i magen och mått illa hela dagen. Tror i och för sig att det är psykiskt eftersom att Hugo var magsjuk igår. Att vänta på att bli magsjuk är typ som att vänta på döden. Har skällt på honom hela dagen för att han är magsjuk, det är hans eget fel eftersom han aldrig tvättar händerna när han kommer hem, lagar mat och pillar sig i ansiktet och delar drinkar med folk han inte känner. Han som alltid tyckt att jag är töntig när jag ber honom tvätta händerna.

Men igår så var det nog inte lika kul att ligga i fosterställning och kräkas.. Stackarn… Jag är nästan aldrig sjuk för att jag tvättar händerna varje gång innan jag äter och när jag kommer hem. Jag vänder mig alltid om när någon hostar och undviker att ta i handtag om det går. Jag undviker gärna hetsen i tunnelbanan också. När jag var liten så hade jag en sån bacillskräck så att jag bara kunde äta lagad mat och när jag var utomlands så åt jag bara pompa och tog med mig bebismat & jag kunde inte dela något med någon. Om någon smakade av min läsk så tyckte jag att det smakade äcklig, typ baciller.. Usch…

Det lönar sig att vara försiktig. TRO mig, tänk er att varje gång ni trycker på en hissknapp så kanske den personen som tryckt innan tagit i ett dörrhandtag där någon pillat sig på snoppen så det har blivit bakterier och dom bakterierna var magsjukebakterier och sen så kliar du dig lite i ögat. Wips så är du sjuk, det är därför man mår illa ibland. 😉 Typ.

Fan vad snygg jag är nu!

(Visited 29 times, 1 visits today)

35 Comments

 1. Lisa november 29, 2010 at 8:34 e m

  Haha, jag får väl vara ofräsch då:P Tvättar själv väldigt sällan händerna med tvål, och jag är typ aldrig sjuk jag heller..

  Reply
 2. sanna november 29, 2010 at 8:34 e m

  h ä r l i g t ;s

  Reply
 3. Melinda november 29, 2010 at 8:37 e m

  Hahah jag är typ likadan.. men jag har svårt att säga nej om nån vill smaka nåt jag äter/dricker..
  Så när den har smakat så petar jag lite i maten sen äter jag inget mer haha.

  Reply
 4. Ladyfromsweden november 29, 2010 at 8:38 e m

  Magsjukan går ju överallt nu 🙁 folk spyr åt höger och vänster på tunnelbanan, usch!

  Reply
 5. Lisa november 29, 2010 at 8:38 e m

  Övertvättning av händerna gör att bakterier som sedan fastnar på de torrtvättade händerna frodas ännu mer:P Dessutom ska man ju utsättas för lite basilusker då och då för att inte bli helt överkänslig.

  Reply
 6. amanda november 29, 2010 at 8:39 e m

  jag har exakt samma! det är ju omöjligt att inte tvätta händerna när man kommer in, har rört i något äckligt osv

  Reply
 7. Anonym november 29, 2010 at 8:54 e m

  snälla kan du göra en ny design

  Reply
 8. moa! november 29, 2010 at 8:54 e m

  Det är inte bra att vara för noggrann med hygienen när barn är små för då byggs aldrig immunförsvaret upp och kroppen blir då oftare/enklare sjuk när man blir äldre. Lite bakterier skadar inte, det kan bara vara bra ibland.

  Reply
 9. desse november 29, 2010 at 9:04 e m

  fan vad skönt med någon som tycker och gör precis som jag! 😮

  Reply
 10. Bella november 29, 2010 at 9:05 e m

  Jag har en regääl bacillskräck å varje dag är ett hellvete typ så jag har det jobbigt om nån !!

  Reply
 11. TINTIN november 29, 2010 at 9:10 e m

  kryaaa! söt!

  Reply
 12. Bella november 29, 2010 at 9:20 e m

  Det är inte bra att vara för noggrann med hygienen när barn är små för då byggs aldrig immunförsvaret upp och kroppen blir då oftare/enklare sjuk när man blir äldre. Lite bakterier skadar inte, det kan bara vara bra ibland.

  DET ÄR SKITSNACK !!

  Reply
 13. MW november 29, 2010 at 9:25 e m

  sanna ord bruden 🙂
  jag har också ”bacillskräck” ^^

  Reply
 14. emyyy november 29, 2010 at 9:26 e m

  du ser ut som en i avatar! 😀 <3

  Reply
 15. emma november 29, 2010 at 9:27 e m

  usch, jag är också ganska noga med att tvätta händerna. Krya på er ! 🙂
  haha snygging ;D

  Reply
 16. Linnea november 29, 2010 at 9:48 e m

  usch, krya på dig <3

  liinneaaz.blogg.se
  liinneaaz.blogg.se

  Reply
 17. Ebba november 29, 2010 at 9:48 e m

  Jag HATAR när folk vill dricka ur mitt glas eller liknande. Skit äckligt..

  Reply
 18. LillaKiKki november 29, 2010 at 10:26 e m

  Snygg tröjja har en liknande fast i ljus blå 🙂

  Reply
 19. V november 29, 2010 at 11:01 e m

  Den som sa skitsnack till Moa är efterbliven idiot. Driver du eller? såklart att kroppen behöver lite bakterier, inte så konstigt att många av er svenskar blir jätte lätt sjuka och får vinter kräk sjukan och andra obekväma sjukdomar under vintern/hösten.

  Paow är ju ett bevis.

  Reply
 20. Wicki november 29, 2010 at 11:34 e m

  Oj, du ser väldigt mycket mer sjuk ut utan smink! Blek, lite smått skabbig och ser ut att vara typ 5 bast :p Sad ut true! Du har blivit en sliten trökig gammel pensionärsf*tta.

  svar: Gud vad kul. Du vet vädigt lite om mig faktikst 🙂 Och du, skicka gärna en bild på dig osminkad och magsjuk så kan jag få kommentera hur du ser ut. Min mejl är [email protected] =)

  Reply
 21. Lise november 30, 2010 at 11:38 f m

  Jag har en rejäl bacillskräck, rör aldrig i dörrhandtag eller som knappar i hissen, usch!

  Reply
 22. savannah november 30, 2010 at 12:20 e m

  hej paulina !
  haha har exakt samma problem , men inte fan har jag haft magsjuka sedan jag vart 6 år , nu är jag snart 14 då , 😉 varje gånga jag är i stan & så , har jag med mig handsprit , och jag kan inte ta i mat om jag inte har tvättat händerna !
  varje gång jag hör att någon i min klass är magsjuk eller något annat , typ att jag har varit med en person som sedan dagn efter fått magsjuka , tar jag alltid hela vit pepparkorn , 10 stycken och svälj , hjälper fan as bra ! 😉 mamma har inte haft magsjuka på 15 år , tack vare de ! 😀
  kram

  Reply
 23. Emma-Lou november 30, 2010 at 12:23 e m

  Det är helt sant. Tvätta händerna när du kommer hem från att ha varit iväg. Alla dörrhandtag och skit man tar i, tro mig – det märks av i löddret från tvålen när man kommer hem.

  Min fyraåriga son är även han noga med att tvätta händerna VARJE gång han kommer hem. Fattar inte varför det ska vara så svårt för vissa vuxna? Jag ber folk som kommer hem till oss att tvätta händerna när de kommer innanför dörren här. Alternativt kan de sprita händerna. Jag skäms inte. Jag vill bara inte bli sjuk. Och så dricker jag sjukdrycker några gånger i veckan. Det är grymma stuff.. Kolla gärna i min blogg om du vill ha recept på sjukdrycker. Drick sådana i förebyggande syfte… Bara att kolla på höger sida i min blogg, och skriva SJUKDRYCK så kommer några inlägg upp.

  Angående magsjuka så har jag grymt många bra tips inför det. Tro mig, jag kan den biten efter att förra förskolan äldsta sonen gick på, inte kunde det här med hygien – menar, de lät ”nya” barn bytas på, på en bokstavligen talat SKITIT (bajs alltså) skötbädd. Sonen var ständigt magsjuk tills han blev blöjfri. KOlla gärna in mina recept och tips inför magsjuka:

  http://emmalou.myshowroom.se/tips-mot-magsjuka/

  Reply
 24. Emma-Lou november 30, 2010 at 12:25 e m

  Haha, förresten angående hissknappar så är de värsta de hissarna inne på Centralen typ, som stinker kiss. Jag tar aldrig i dessa handtag även om jag har handskar eller handsprit med mig. Usch. Jag raddar upp foten och trycker istället. Ja, jag måste ju tyvärr åka sådana där hissar när jag har barnvagnen med mig….*ryser*

  Reply
 25. jenny november 30, 2010 at 12:54 e m

  har du inte hört om parasiten i vattnet? 2000 har blivit sjukna , magsjuka. kanske det du & hugo har fått.
  det är en bakteri som kommit i dricks vattnet , så gå och undersök om det kan vara det 🙂

  Svar: Jo, fast det var i Östersund och dit är det typ 60 mil. inte ens den envisaste bakterien fixar det 😉

  Reply
 26. Felicia november 30, 2010 at 2:17 e m

  Har själv bacillskräck och extrem fobi för magsjuka. Värsta jag vet. Så jag känner igen mig i det du skriver 🙂
  Och också extra försiktig, nu såhär års när många blir sjuka.

  Reply
 27. Nicole november 30, 2010 at 3:15 e m

  Jag me,har en så stor bacill och spy skräck,kommer fortfarande ihåg när jag var typ 5år och satt inuti tunnelbanan när jag såg en dam som såg ganska överklassig ut,hon såg inte sjuk ut satt och läste med sin långa vita pälsjacka,hon klev på i vällingby samma som oss och när tåget kom till typ fridhemsplan blev hon blek och hann inte ut utan började spy typ framför mig och min mamma och min mamma gick fram och hjälpte henne och gav henne papper och jag bara kollade helt chockad,hon spydde skit mkt och ushhhh att jag minns det där fortf..

  Reply
 28. Anna november 30, 2010 at 6:47 e m

  Hej. Måste bara säga vad min lilla son just gjorde när han nu såg bilden då du är blå, Titta mamma en smurf, Haha. ser nog inte så läcker ut jag häller med mask på=)

  Reply
 29. Anonym november 30, 2010 at 10:28 e m

  Magsjuka är oftast luftburen smitta, men god handhygien ÄR viktigt! Men som någon annan sa, man måste se till att inte vara torr om händerna, smörj, smörj, smörj, särskilt nu på vintern, man är så otroligt torr då. Hoppas Du mår bättre snart Paow! 🙂

  Reply
 30. Jaqueline november 30, 2010 at 11:01 e m

  Hatar magsjuka, så jävla vidrigt!! Ryser av blotta tanken, uääk! Är också sådär, blir lät orolig att jag ska bli det för minsta lilla. Usch

  Reply
 31. Jennifer december 1, 2010 at 12:05 e m

  Det är bra att du tvättar händerna alltid, jag är likadan, tvättar händerna när jag kommer hem och rört i buss-stolpar och liknande, brukar aldrig pilla mig själv i ögonen eller munnen, men bakterier är även bra för immunförsvaret man ska ta i bakterier ibland.. Jag jobbar med städning, städar hemma hos folk och tar i skitiga toaletter osv..

  Reply
 32. Johanna december 1, 2010 at 6:33 e m

  Smurf-paulina <3

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *