Mobbning och elaka människor är det värsta jag vet

Nu är det exakt två veckor sedan jag kom hem från min Asien-resa. Och jag fick så otroligt mycket tid att tänka när jag var där nere. Att tänka på hur jag vill göra. Att lära mig att ta avstånd från människor. Jag har även lärt mig att den ända personen man kan lita på är sig själv. Att jag har lärt mig att älska mig själv, eller inte älska. Men att jag lärt mig att tycka om mig sjäv.

Om ni bloggläsare bara visste vilken drama det är i denna bloggvärld. Hur mycket skitsnack det är och hur alla går bakom ryggen på allt och alla. Jag skulle kunna säga att alla storbloggare är en del av det förutom Kenza. Från början så har jag alltid tänkt ”den finns ingen människa som är elak och vill bli kompis med någon för sin egen vinning”. Och sen när man fått allt förtroende så är man kapabel till att faktiskt gå bakom ryggen på en person som har fullt förtroende för den människan. Och det är det jag är med om, om och om igen. Jag är trött på att vara så arg och vilja ge tillbaka. Att försöka att vara tuff, men nu har jag faktikst lärt mig. Jag är ingen arg människa. Jag är aldrig otrevlig eller är ingen sån som klagar på restaurangmat… 🙂

Man kommer längre genom att vara snäll och ödmjuk. Jag har svårt att förstå varför tjejer är så elaka mot varandra, och varför det alltid är ”bitcharna” i skolan som är populära. Det är ju ofta dom som mobbar och trycker ner andra, speciellt andra tjejer. För alla vill väl vara omtyckta? Jag är ingen människa som vill att folk ska tycka illa om mig. Visst gör jag fel ibland, jag är långt ifrån perfekt och jag står för det. Men jag är inte elak mot någon.. När folk är elaka, t.ex. om dom slänger dumma kommentarer så blir jag mer ledsen än arg om jag ska vara ärlig…

Man vinner INGET på att lägga en dum kommentar på någon, man vinner inget på att vara elak överhuvudtaget. För när någon är elak mot dig, blir du inte ledsen då? Varför vill man göra andra människor ledsna? I just don´t get it. Och en sak till, det är bra att vara för snäll och för ödmjuk och för generös för då är ingen dum mot dig…

Update: Säger jag emot mig själv? Om ni nu snackar om att jag har skrivit elaka saker till kissie? Ja det har jag. För att jag inte tycker om henne och jag har försvarat mig själv mot hennes ( i felsta fall) osanningar. Sen om ni syftar på att jag kommenterat hennes utseende, så var det för flera månader sedan. Att jag var otrogen mot Hugo och sen inte berättade det utan lät det komma ut över hela internet var också fel och inte speciellt snällt men jag gjorde ett misstag. Eller det kankse inte var något misstag, snarare ett snesteg men det var aldrig med avsikt att jag ville vara elak mot honom. Jag tänkte bara inte då… Att jag ljög för honom. Det gjorde jag för att det snesteget så trodde jag att jag skulle förlora honom om jag berättade. Och det fick mig att inse att det var han jag verkligen älskade, eller snarare älskar honom.

jag håller inte på med nätmobbning. Jag sitter inte inne på finest och letrar efter överviktiga människor för att hänga ut dom och skriva att överviktiga inte har rätt att leva som te.x ” kissie”. Skriver att folk är fula, hur MAN ska klä sig.. Eller skriva ett inlägg med avsikt för att provucera som sårar andra människor. Men man skiter i om det skadar andra, man gör det för sin egen vinning. Alltså läsare=pengar. Så som kissie håller på med. Det gör inte jag. Det är därför hon är sveriges största bloggerska, och ja det är den ända titlen hon har. Jag kan säga såhär, ingen tycker om henne, jag tjänar till & med mer än henne och jag tror att folk tycker om mig mer. Så vad är det då för mening med att vara störst. För det är ju det ända hon kan använda Eller jag hoppas iallafall det.

Jag är verkligen inte guds bästa barn. Men jag är trevlig. Jag gör fel, men jag står för dom. Även om ni nu ska komma ” varför berättade du inte för Hugo då” blablabal och det har jag inget svar på. Det jag ville få ut med inlägget är att det lönar sig att vara trevlig! Och det gör det, punkt slut no shit. people changes

Det är smart att inte vara dum!

(Visited 294 times, 1 visits today)

97 Comments

 1. Melinda november 28, 2010 at 10:07 e m

  Bra skrivet! 😉

  Reply
 2. Anna november 28, 2010 at 10:11 e m

  Riktigt bra skrivet. Men då kanske du ska låta Dessie vara och sluta ge pikar mot henne, eller hur? 🙂

  Reply
 3. G november 28, 2010 at 10:12 e m

  Snacka om dubbelmoral..Du slänger alltid taskiga kommentarer om Kissie.Du har tom lagt upp taskiga teckningar på henne!Jävla åsna

  Reply
 4. angelica november 28, 2010 at 10:12 e m

  stämmer du..:)

  Reply
 5. Hanna november 28, 2010 at 10:12 e m

  Helt rätt, det är bra att du förstått det så att du inte är omringad av massa baktalande idioter som måste trycka ner/hänga ut någon för att må bra.
  Verklighetsbefriade människor.

  Stå upp för dig själv! Btw skit kul att du o Hugo är tillsammans igen!

  Reply
 6. jjj november 28, 2010 at 10:18 e m

  Paow, sikken jävla dubbelmoral du har! Hur kan du skriva ”jag är inte elak mot någon” vafan var du emot Hugo då? Anser du att otrohet inte är elakt? För det är precis vad det är.. fan va patetisk du är, du skriver fan skit om kissie och dessie med jämna mellanrum, är inte det elakt? Vet att dem skriver skit om dig med men du påstar att du aldrig är elak men det är precis vad du är.. så kom inte här och snacka skit..

  Reply
 7. michaela november 28, 2010 at 10:23 e m

  Bra skrivet! 🙂

  Reply
 8. Ebba november 28, 2010 at 10:23 e m

  As bra skrivet 😀

  Reply
 9. Luppan november 28, 2010 at 10:26 e m

  Riktigt bra skrivet!!! kolla gärna in på min blogg=) Kramar<3<3<3

  Reply
 10. Anonym november 28, 2010 at 10:26 e m

  Fast detta följer du ju inte själv. Du slänger ju skit på Kissie, Dessie och nu senast så var det Dennis. Med detta i minne så borde du antagligen vänta ett tag innan du skriver ett sådant här inlägg. Visa att du tycker detta genom handling först, sedan kan du tala om det.

  Reply
 11. Ida november 28, 2010 at 10:27 e m

  så utrolig bra skrevet 🙂 jeg har fulgt bloggen din en stund, og jeg må virkelig si at du har vokst. Du virker mye mer moden nå, stå på 🙂 du er så mye bedre enn de andre dramabloggene!
  Stor klem fra Ida, Norge 🙂

  Reply
 12. h november 28, 2010 at 10:30 e m

  Practise what you preach.

  Reply
 13. mimmiTB november 28, 2010 at 10:30 e m

  jag ÄLSKAR dina texter, du skriver så bra och det är verkligen det bästa med din blogg.
  Men jag stör mej på en sak, varför gör du massa pik inlägg då?
  eller inlägg som du dissar dina vänner lixom.

  Reply
 14. Jossy november 28, 2010 at 10:31 e m

  nej, det är dumt att inte vara smart 😉

  Reply
 15. Sanna B. november 28, 2010 at 10:32 e m

  Bra skrivet, det kändes ärligt det du skrev. Men jag är inte så säker på att ingen någonsin skulle vara dum mot en fastän man skulle vara ´´för snäll och för ödmjuk och för generös´´

  Reply
 16. ida november 28, 2010 at 10:37 e m

  Jätte bra text! 🙂

  Kram!

  Reply
 17. emma november 28, 2010 at 10:42 e m

  Så jävla bra sagt! 🙂

  Reply
 18. Sofia november 28, 2010 at 10:48 e m

  Hur får du ditt hår lockigt på ett sånt fint sätt?

  Reply
 19. Anonym november 28, 2010 at 10:56 e m

  I get your point, jag förstår heller verkligen inte hur en människa ens kan slänga ur sig något elakt till någon annan, som är riktat mot den personen personligen. Däremot så håller jag inte med om det sista ”det är bra att vara för snäll” för det är det inte. Du blir ständigt utnyttjad då, tro mig, jag har varit med om det. Om du är FÖR snäll mot andra människor och aldrig säger ifrån tar människor dig för givet och du är till slut den som bara mår dåligt för att du själv varit ”snäll” genom att inte säga till när något är fel-.

  Reply
 20. johanna november 28, 2010 at 11:00 e m

  Du är så otroligt vacker, herregud! Och du verkar vara så mogon och smart och du är ändå ”bara” 17 år. Keep up the good work säger jag bara, du är grym! Och se bortom alla dumma och elaka komentarer, du vet bäst själv vem du är så lyssna aldrig på någon som säger något dum om dig!

  Jag tycker om dig exakt som du är!
  eller aa, jag diggar din blogg och så som du är här! 😀

  Reply
 21. emelie november 28, 2010 at 11:02 e m

  Det där funkar åt båda hållen, tro inte att alla ska helt plötsligt börja vara snälla mot dig bara för att du skriver en text på din blogg. Du kan faktiskt börja själv.

  Reply
 22. Sandra november 28, 2010 at 11:03 e m

  Men när hon var otrogen mot Hugo var hon inte AKTIVT elak mot honom, hon gjorde det inte med avsikt att göra Hugo ledsen och arg.

  Reply
 23. Sara november 28, 2010 at 11:09 e m

  Hejsan paulina , först och främst vill jag beundra dig som person och jag förstår att denna press kan absolut vara svår att hantera men keep it up! nu till frågan du och hugo har nu flyttat in med varandra( önskar er all lycka) men skulle du kunna fota mer i din lägenhet och visa? och var den färdig inredd ? berätta lite vad går hyran på för jag är också väldigt intresserad att flytta ut. Jag är jätte tacksam för svar om du skulle ha lust att göra ett inlägg kanske? 🙂

  Ta hand om dig du är otroligt vacker och stark tjej, du kommer lyckas i livet!

  Reply
 24. anonym november 28, 2010 at 11:10 e m

  Hej!
  Texten är sjukt bra skriven och det finns inte många som står för sina misstag. Visst du var otrogen men du stod för det så shit the same om du sagt något om kissie/dessie någon gång för de säger minst lika mycket… Det sista som du skriver stämmer inte! Jag har varit as snäll mot alla men ändå blivit mobbad 2 gånger. Jag har till och med hjälpt den första personen som mobbade mig nu när den själv är det.. Å det kan faktiskt vara jobbigt men jag gör det ändå för jag vet hur det själv känns.. Så det sista stämmer inte.. Bra blogg annars! Kollar varje dag! Kram

  Reply
 25. mos november 28, 2010 at 11:26 e m

  DU ÄR JU DUM I HUVET!
  DETTA SKRIVER DU SOM JÄMT KASTAR SKIT PÅ KISSIE B LA I DIN BLOGG.
  DU ÄR VERKLIGEN SOM EN BARNRUMPA MED DITT SMUTSKAST!
  JA DU FICK TILLBAKA HUGO.
  MEN DET LÄR INTE HÅLLA I LÄNGDEN.
  JAG LOVAR.
  DU LJUGER OCH MANIPULERA FOLK OCH NU VILL DU ATT VI LÄSARE SKA
  TRO ATT DU ÄR GUDS BARN OCH INTE PRATAR SKIT OM FOLK.
  VI HAR JU LÄST DET DU HAR SKRIVIT.
  ÄR DU SÅ DUM PÅ RIKTIGT SÅ DU INTE FATTAR??!!!!

  Reply
 26. erica november 28, 2010 at 11:40 e m

  bra skrivet sötnos 🙂

  Reply
 27. g.s november 28, 2010 at 11:40 e m

  jadu Paow, du är inte den smartaste och verkligen inte den snällaste.. så varför skriva en sån här text, du säger helt emot dig själv. Du är snuskig

  Reply
 28. ellen november 28, 2010 at 11:53 e m

  OM VI ALLA SKRIVER MED CAPS LOCK SÅ KANSKE DET BLI ROLIGARE? eller nä.

  Ingen här känner Paulina. Så kan alla som snackar om dubbelmoral bara låta bli att kommentera?

  Reply
 29. ' CAROLINE november 28, 2010 at 11:56 e m

  U rock Paulina.
  Riktigt bra skrivet så ta inte åt dig utav dom dumma kommentarerna!

  Reply
 30. johanna november 28, 2010 at 11:57 e m

  HOPPAS ATT DU LÄSER DETHÄR!
  Asså hur ska jag säga det? jag känner mig löjligt nog som en stolt mamma! Jag känner dig inte alls och jag har aldrig sett upp till dig förns nu. Alltid tyckte jag att du brukade gömma dig bakom en massa ursäkter och var ute efter drama, jag tyckte du var omogen som drack mer än varje helg. Men för första gången så känns du så himla MOGEN asså du verkar ha förstått att när man har roligt på riktigt så är det för att man umgås med människor som står en nära och som du tycker inte om och att ha kul inte alltid behöver vara festa villt med alkoholen! Och du söker inte längre drama och tjafs, utan skriver mer vad du tycker och din åsikt men inte OM någon specifik person utan bara om attityder som människor har, precis som jag gör. Och man bara ser nu när du är tillsammans med hugo och umgås med kta vänner att du bokstavligen glöder! Dina ögon lyser och du verkar lycklig, inga behov av att alla ska veta vem du är och all dramatik. Och jag ser verligen upp till dig nu, för mig är du en förebild. Fortsätt så och snälla fall inte tillbaka till de gamla dåliga vanorna och rutinerna! STOR BAMSEKRAM

  Reply
 31. ellie november 29, 2010 at 12:01 f m

  rock on girl 😉

  Reply
 32. emelie november 29, 2010 at 12:05 f m

  DITT HÅR!!!!
  vad har hänt? shit.. helt sinnes snyggt.
  inget illa menat, att det skulle vara fult innan eller så, men det är helt sjukt?!
  när man tänker på er bloggare så tänker man kenza med sitt fina hår osv..
  men ditt hår nu är tamig fan helt sinnes.
  är det clips eller fast hårförlängning?
  hur stylar du det osv?
  kom igen och ge tips till oss nu 😉

  stor kram!
  du är jätte söt paulina!

  Reply
 33. linnea november 29, 2010 at 12:05 f m

  Men herregud allt snack om dubbelmoral. Alla håller på med dubbelmoral ingen är perfekt, paulina kommer allafall med något vettigt att säga med rätt jämna mellanrum. Tänk innan ni öppnar käften och klagar på henne bara för hon är en mer offentlig människa.

  Skitkul att du och hugo är tillsammans igen, du verkar va en helt underbar människa. Du kör ditt eget race, fyfan va kul det skulle vara att träffa dig!
  Kör på hörru 🙂

  Reply
 34. CAROFLINA ♥ Fotograf november 29, 2010 at 12:07 f m

  Öööh? ” Jag är aldrig otrevlig…”. Vad fan skriver du om Kissie då?

  Reply
 35. SANDRA november 29, 2010 at 12:36 f m

  Allting som du skriver stämmer nog till stor del förutom det sista. ” om du är snäll så kommer ingen va elak mot dig” saken. Jag var snäll mot precis varedna en under min låg och mellanstadie tid, det är jag fortfarande för jag mår dåligt om jag råkar säga något halvtaskigt till någon anan eller börjar snacka shit om en person som aldrig har gjort mig nått. Men iallafall jag blev hårt mobbad under den tiden. Fick höra att jag var ful och konstig rakt utav av meniskor. mitt självförtroeende var vid 0 under den tidpunkten. Hjälpte det att jag var snäll mot precis alla ?
  Nej, folk var forfarande elaka mot mig så innihelvete asså !
  Det där ordspråket. ” behandla folk som du vi behandla själv” Stämmer faktist inte så bra. oftast så blir man inte behandlad som man behandlar ..
  Aja tack för mig och godnatt. och du är bäst paow <3
  Dock lite fel där iaf tycker jag 😛

  Reply
 36. Neli november 29, 2010 at 1:22 f m

  du lägger ju elaka pikar på desiree hela jävla tiden? tom i detta inlägg?

  Reply
 37. catrin november 29, 2010 at 2:04 f m

  Hej Paulina!

  Jag hoppas verkligen att du läser detta som jag vill säga till dig nu.

  Kan börja med att säga att du har verkligen växt i mina ögon och jag tycker din blogg är riktigt bra.

  Vill mest bara säga det att alla gör sina fel men man är inte mer än människa. Jag förstår inte vad folk vill få ut utav dig?! Jag tycker du verkar vara en helgo tjej. Och skriver du något elakt om någon så förtjänar nog den personen det! Vafan, du är som vilken tjej som helst när det kommer till känslor och det ena efter det andra!

  Jises vad trött jag blir på människor! Jag hoppas att du tar platsen som Sveriges störta bloggerska snart. Kissie platsar inte där. Och jag spyr verkligen på henne! Hon och hennes äckliga blogg. Hela hon är gjort av plast för fan! Hon kommer få Anorexia om hon fortsätter såhär. Nog pratat om henne.

  Tack återigen för en superbra blogg! Och hoppas du läser denna kommentar och att du blir lite glad för den. För allt jag skrivit är för att göra dig glad. Att du gör något bra! Sen finns det alltid elaka/störda och konstiga människor! Kram

  Reply
 38. S november 29, 2010 at 2:14 f m

  Att använda Caps Lock och sen kalla någon för dum i huvet och barnrumpa är det mest idiotiska snesteget man kan göra.
  Ingen som är i sitt sinnesfulla bruk våldför sig på Caps Lock nått så otroligt.

  Och alla här som gråter ut om dubbelmoral kanske ska tänka över vad dem har gjort i sina liv?
  För om ni har tillåtelse att sitta och bli helt upprörda så kan ju ni alltså aldrig ha gjort något fel? Perfekta helt enkelt?
  Eller är det för att ni inte behöver stå öga mot öga med någon som ni kan visa hur korkade ni är?
  Är det lag på att man aldrig ska ha begått misstag om man bloggar?
  Då hoppas jag verkligen att ingen som skriver sånna där kommentarer har en blogg
  För ni gör ju misstag varje gång ni kommenterar.

  Reply
 39. Sexxxii november 29, 2010 at 3:36 f m

  sluta bråka å se mig strippa ist, klicka på mitt namn,

  Reply
 40. anna november 29, 2010 at 4:37 f m

  Du är väldigt bra på att måla dig själv som en martyr.
  Du borde sluta tycka så jävla synd om dig själv, och snyfta över de saker du gjort fel.
  En del av att växa upp är att stå till svars för sina misstag och inte hålla på att skylla på olika saker.

  Att säga ”Det var hon som började” och att du bara ”försvarade” dig själv, är löjligt.
  Stå för att du är precis lika låg som dom du skriver om.
  Väx upp och sluta sitt och böla i din blogg för att fixa sympati från folk.

  Du är verkligen ett bortskämt barn. Och bortskämd kan man vara i mer än i pengar.
  Sådär.

  Reply
 41. Lillan november 29, 2010 at 5:57 f m

  Håller med dig!!

  Reply
 42. Miss p november 29, 2010 at 6:21 f m

  OJ så moget att skriva en hel kommentar m caps lock.Wow! Håller m I d mesta du skriver men…….. Dennis då? D skulle jag kalla nätmobbning. O Amir o Yousef horse att slå honom??? Ni behöver inte gilla honom, låt Han bara va. Du ãr galet fin tjejen! 😉

  Reply
 43. ella november 29, 2010 at 8:06 f m

  Paow, det du har skrivit är otroligt fint, Jag tror nog många tar åt sig, förut var jag också en sån, jag var den som var ”tuff” ingen vågade säga emot mig & massa sånt, men nu har jag lärt mig, jag har lärt mig att inte vara en sådan person, för att det är ingen idé, jag vinner inget på detta, som sagt jag har också gjort fel, men man lär ju sig utav sina misstag eller hur? Det jag menar är att jag älskar när folk tänker till, det är så jag gjort & allt ändrade sig, jag kallad nu för den ”snälla tjejen” & inte den bråkstaken som jag var innan, det ger verkligen resultat & man blir mer social, får fler vänner, man lever helt enkelt i ett liv där allt är underbar! Det du har skrivit är något folk borde ta åt sig, & jag säger bara läser du fula/elaka kommentarer, läs inte de, alltså varför slösa din tid på något sånt? Det är bara onödigt & slösa sin på sånt skit, läs kommentarer som stöttar dig, du är en underbar människa, jag har läst din blogg ganska länge nu & tänker alltid göra det!

  Reply
 44. e november 29, 2010 at 8:30 f m

  Du är finast i världen Paow. Glöm aldrig det.

  Reply
 45. ylva november 29, 2010 at 8:33 f m

  haha dock pikar du alltid dessie även fast du säger att du ”aldrig mer ska nämna hennes namn”. som du själv säger, vad vinner du på det?

  DUBBELMORAL

  Reply
 46. marvin november 29, 2010 at 8:42 f m

  gurl keep up the good work . . .

  Reply
 47. Evelina november 29, 2010 at 8:57 f m

  Så jävla bra skrivet, all kärlek till dig!

  Reply
 48. Anna november 29, 2010 at 8:58 f m

  Jisses Paow! Sånt där ska man fan inte läsa på morgonen.. otroligt bra skrivet. Du visar att iaf en i bloggvärlden är mogen och fattar vad hon pratar om. Ingen är gudsbästa barn så du kan vara lugn 😉 Stå på dig bruden, glöm inte att du är bäst och att du kan bara du vill!

  Reply
 49. ems november 29, 2010 at 9:32 f m

  Sluta ge pikar hela tiden i bloggen till Dessie då.
  Ni har ju förfan varit bästa vänner, stå för det och ring henne istället om du känner dig irriterad över att hon skrev att det var två år sedan hon åt en cheeseburgare.

  Trevlig, kanske det? Men det är Kissie med om du någonsin har pratat med henne IRL?
  Hur man är på nätet är en annan sak och det borde både du och kissie tänka igenom.

  Reply
 50. Hanna november 29, 2010 at 11:10 f m

  herregud, lögn efter lögn efter lögn! var det inte du som just skrev att kissie varit otrogen? om du inte gjorde det för att vara elak, så varför? o dissningar till dessie hit o dit? HMM!! du är allt annat än en trevlig människa din äckliga lömska skit.

  Reply
 51. Anonym november 29, 2010 at 12:43 e m

  är det här ett skämt?
  Du är väl en av dom falskaste och elakaste i bloggvärlden.
  Har du inte hängt ut typ ALLA dina vänner?
  Tycker att det är så patetiskt att du försöker lyfta upp dig själv hela tiden.
  Man fattar ju att du är avundsjuk på dessie för att det går minst lika bra för henne och inte mer. Man fattar att du lägger pikar till kissie hela tiden för att hon ägde dig när hon avslöja att du varit otrogen. Sedan att hon är en större bloggare än dig ska vi inte ens gå in på.
  Tycker att du bara ska vara tyst om sånt här för både DENNIS, AMIR, DESSIE, Yousef, Baby S, KISSiE och fler har sagt att du är en av dom falskaste i bloggvärlden..ja till och med hugo.
  Så snälla…sluta ”lyfta upp dig själv, du hamnar bara längre o längre ner i botten.
  ( DU GER PIKAR TILL DESSIE HELA TIDEN) TIll och med i DETTA inlägg som ska handla om att du hatar folk som är dumma, ger pikar och mobbas på internet..

  ”Jag är aldrig otrevlig eller är ingen sån som klagar på restaurangmat..”

  ”jag ska inte sittta och säga att jag bara äter fin mat som vissa andra säger”

  (PIKAR TILL DESSIE?!?!??!?!?!!? ) LOSER

  ASSÅ DU ÄR SÅ LÖJLIG..
  DU är nog den elakaste här…Fy

  Reply
 52. Malin november 29, 2010 at 3:25 e m

  Tycker det är fina tankar du har, du menar ju väl när du skriver att mobbing är bland det värsta som finns. Och det är det ju, det tror jag att alla vettiga människor tycker.

  Men dubbelmoral är jävligt vanligt, förstår inte varför folk blir upprörda över det här inlägget? Jag menar, när man är i olika sinnesstämmningar så tänker/tycker/reagerar man olika. Känner man sig kränkt/påhoppad så är det inte ovanligt att man försvarar sig med samma mynt. Det är snarare tvärtom väldigt vanligt och kanske i viss mån även därför förståeligt.

  Så länge man har som grundtanke att vara snäll och inte mobba andra, tycker jag att man är stark som försöker vara en så bra människa som möjligt även om man ibland ”faller tillbaka”. Men då är det ju också viktigt att be om ursäkt, även om man bara har gett uttryck för sina egna åsikter på ett kanske väldigt klumpigt sätt.

  Sen är det väl hopplöst för bloggare egentligen, ni kan ju inte få allas förståelse eller få alla på ”er sida”. Någon kommer ju alltid påpeka att ni har ändrat åsikt (som om det vore olagligt eller fel?) eller att ni inte alltid lever som ni lär. Men det gör ju nästan ingen människa, skillnaden är bara att era fel blir mera påtagliga eftersom ni skriver ut dem inför allmänheten. Andra människor försöker snarare hyscha ned det och dölja det.

  Så som sagt, tycker det är jättefint av dig att ta avstånd ifrån mobbing, i vilken form den en förekommer. Men det är klart att du inte kan gilla alla människor heller. Men du kanske måste ändra strategi när det är någon du stör dig på? Istället för att skriva om deras åsikter, utseenden, uttalanden osv kanske det räcker med att skriva att du inte håller med, och varför du inte håller med. Förstår att det lär vara jobbigt om du känner dig påhoppad… Men du kanske får skriva ett inlägg där du snarare förlåter Kissie för att hon är så dum och elak, det är ju synd om henne? Istället för att svara med samma skitsnack. Så slipper du den där dubbelmoralen lite grann…

  Reply
 53. jennifer november 29, 2010 at 3:28 e m

  Riktigt bra skrivet Paulina!

  Reply
 54. Mikaela november 29, 2010 at 3:30 e m

  haha jag säger väll som ALLA andra då, bra skrivet! 🙂

  Reply
 55. Argjenta november 29, 2010 at 4:11 e m

  vem har hjälpt dig att skriva?

  din falska fan. du är fan falsk. du snackar 24/7 skit om dessie & tror du är bättre än alla andra. gå häng dig & lek nt. för vi vet, du vill bara bli omtyckt. ist bli hatad för den du är, än omtyckt för den du INTE är!

  Svar: Moget från en liten (19 år) Malmötjej…

  Reply
 56. julia november 29, 2010 at 4:36 e m

  du har vuxit sjukt mycket i mina ögon det här året 🙂 man kan verkligen säga att du har mognat you go girl! 😀 <3 <3

  Reply
 57. Pingback: Paow anklagas för dubbelmoral | Gossips

 58. Anonym november 29, 2010 at 4:49 e m

  Paulina, jag har inte hängt med på ett tag. Är du och Hugo ihop igen eller hur är det mellan er nu?
  Trots allt som hänt så är du den enda bloggerskan jag gillar, och så tror jag många tycker. Du har så mycket mer än alla andra, både på insidan och utsidan. 🙂

  Reply
 59. L. november 29, 2010 at 4:54 e m

  Bra skrivet. jag känner ju såklart inte dig och vet inte hur du är i verkligheten. men du verkar vara snäll, och jag tycker att du verkar ha mognat mycket på sista tiden som jag läst din blogg. man måste ju börja någonstans! om du är snäll mot andra människor kommer de vara snälla tillbaka. ”det man ger får man tillbaka” vare sig det är kärlek eller hat men det slår alltid tillbaka mot en själv! Fortsätt så här 🙂

  Reply
 60. Lina november 29, 2010 at 4:55 e m

  Asså vafan ge dig,
  sluta skriv sånna här långa inlägg om att man inte ska göra ditt och datt.
  Men ändå gör du de själv och okej, du skriver att du har blivit annorlunda.
  Men jag tror inte man blir annorlunda på två veckor.
  Och vad Kissie gör, bry dig inte?
  Klaga inte på vad hon gör när du säger att man inte ska göra de om andra.
  Jag har fan tyckt om dig, men när du ska lägga sån jävla energi vad Kissie gör och berätta om att du tex tjänar mer än henne, de skiter fan jag i….

  Reply
 61. Anonym november 29, 2010 at 5:02 e m

  väldigt bra skrivet. jag kan säga som så här att jag gillar att läsa bloggar, både jag och mina vänner är inne på kissies blogg ibland och enda andledningen att man är inne och läser om henne är för att hon skriver helt sjuka saker som lockar till sig uppmärksamhet, när man läser din blogg är det för att man ärligt kan se upp till dig och vara intresserad.

  & hur vill man ha det ? nån som läser din blogg för ditt äkta jag eller för att man tycker att du e patetisk ?

  Reply
 62. Anna november 29, 2010 at 5:18 e m

  Men alltså. Du själv gör hemskt fula pikar mot dessie utan anledning? Så du mobbar ju faktiskt själv. håller helt med i det du skriver,det är jättebra skrivet. men du är ju faktiskt en del av denna mobbning och elakhet?

  Reply
 63. My november 29, 2010 at 5:22 e m

  riktigt bra skrivet paow!
  och en fråga, snackar du något med ”krillebooi” ? 🙂

  Reply
 64. Therese november 29, 2010 at 5:43 e m

  dubbelmoral på hög nivå!

  Reply
 65. emelie november 29, 2010 at 6:09 e m

  Jag måste säga att det här inlägget var mer än välkommet idag. Jag behövde lösa detta för att inse att det finns snälla människor som försöker men det når inte alltid hela vägen, och ibland gör man fel och det är väl det som gör oss mänsliga. Jag var med om att en bekant snackade massa skit till mig om min bästa vän. Jag jobbade natt och den här tjejen kom till det fiket jag jobbade på och vräkte ut sig en massa (full så klart) elaka saker om min vän. Jag berättade för min kompis då jag klivit upp dagen efter och det tog hus i helvete. Det var tydligen jag som ljög enligt tjejen jag var bekant med och min vän… ja vi är inte vänner nu. Så tråkigt! Jag lärde mig att jag inte ska föra saker vidare även om jag blir upprörd. Folk måste få lösa sitt själva utan att man lägger sig i och försöker fixa det på ett eller annat sätt. Nu ett år senare sprang jag in i den ”bekanta” på stan och hon såg ut att vilja döda mig. Kan inte folk bara lägga saker åt sidag och tänka
  -ja jag gjorde fel, eller jag hon gjorde fel, men det är gömt och förlåtet ett år senare. Jag försökte även prata med den tjejen för ett år sen och föklara varför jag hade tagit min bästa kompis parti och att det inte var meningen att sätta dit henne och jag bad om ursäkt. Hon sa till mig att det var starkt gjort att göra så men nu fick jag veta att hon bakom ryggen sagt en massa elaka saker om mig och att jag var en ”jävla tönt som tror att det hjälper att be om ursäkt”… Just typiskt oss tjejer att kasta oss över varandra och göra en höna av en fjäder. Jag orkar verkligen inte all denna dramah! Hursom Paow så tycker jag att du är grym och du har mycket vettigt att komma med. Förstår inte hur många kan reagera så negativt på detta inlägg!

  Reply
 66. elin olsson november 29, 2010 at 6:17 e m

  Helt rätt! fan vad klok du har blivit på senaste tiden Paulina. Du får det du skriver att låta så jävla rätt

  Reply
 67. jessica november 29, 2010 at 6:32 e m

  det var ju verkligen nt du som ropade ”sopa” mot dennis förra veckan…
  spelar ingen roll om vi inte känner dig men du kunde ha struntat i att skriva det där om att du är snäll osv , för du har ju fan gett dessie massa pikar samma sak med dennis…get ur mind straight innan du skriver något sånt här. samma sak med amir han också snacka om dubbelmoral

  Reply
 68. jessica november 29, 2010 at 6:37 e m

  och jag tvivlar STARKT på att du tjänar bättre än henne, hon får gästa tv shows, jobba som modell och massa annat medans du vad gör du igentligen? du går ju inte ens i skolan. undra hur du kommer lyckas i framtiden. dessie har ju fan skräpt till sig hon har kanske nt lika mng läsare som dig men hon tjänar lätt mer än dig om dt är ngn här i bloggvärlden som tjänar minst så är det du!

  Reply
 69. Anna november 29, 2010 at 6:49 e m

  Tycker du har rätt! Men bara en sak, Foki är väl knappast med i ”blogg-kriget” heller?
  Jag hade aldrig kollat varken din elle ”Kissies” blogg förut, men hörde lite om er och började följa båda era bloggar. Har slutat följa Kisses nu, orkar inte med tjejen, hon är sjukt störig! Kan inte påstå att jag älskar att läsa din blogg heller, men du har iaf något i huvudet.

  Reply
 70. Anonym november 29, 2010 at 6:52 e m

  hahaha…”tid att tänka när jag var där nere”..?säker på att du inte var i afrika då?
  eller så borde du kanske läsa lite geografi?:)

  Reply
 71. Denise november 29, 2010 at 7:03 e m

  du är ju fan helt väck ju. du sitter ju och skriver, FORTFARANDE, om dessie, kissie, amir och allt vad idioterna heter.

  Reply
 72. Dona november 29, 2010 at 7:18 e m

  Din snorunge! sakta i backarna nu va! vad vet du om hon tjejen som du har svarat på är från malmö? ha kan du säga det till mig. du har bara gissat dig fram din rasist! tror du kan allt! din dubbelnatur! så falsk är du, hur falsk som helst. synd att nt alla kan se det, men somsagt sanningen kmr alltid fram precis som du ljög sist till hugo. 😉 snälla gör en tjänst. gå häng dig, du har redan skämt ut dig inför hela sverige! räcker det nt eller.. speciellt när du ska prata om hur mkt du gillar slicka röven på sverigedemokraterna! hahahahah peace ouuuuuut 😉

  Reply
 73. Anonym november 29, 2010 at 8:07 e m

  Helluu!!! Du säger att du är inte elak osv, men du sitter ju och skriver skit om kissie och dessie så du går emot dig själv lite.. OCH SNÄLLA kan du inte skriva om något annat än kissie, läser inte din blogg hela tiden men kolla lite då&då och varje gång e här så ser jag ett inlägg om kissie eller dessie. Känns ibland som du inte har något bättre att skriva om…..

  Reply
 74. JJ november 29, 2010 at 8:13 e m

  Ursäkta men du skriver skit om inte bara Kissie utan även hennes vänner, och även dina gamla vänner! (Både på bloggen, videoinlägg OCH FACEBOOK) Sluta tro att du är någon ängel. Ta ned fötterna på jorden, flicka!

  Reply
 75. jessi november 29, 2010 at 8:15 e m

  Du sitter ju och skriver skit om kissie och dessi hela tiden så kom inte och säg att du är inte elak, det är bara bullshit. Och sedan kan du sluta och skriva om dom, jag ingen 24/7 läsare av din plogg men när jag läser så ser jag alltid ett inlägg om dom 2, Känn som du inte har något bättre att skriva om 😀

  Reply
 76. jessi november 29, 2010 at 8:23 e m

  Du sitter ju och skriver skit om kissie och dessi hela tiden så kom inte och säg att du är inte elak, det är bara bullshit. Och sedan kan du sluta och skriva om dom, jag ingen 24/7 läsare av din blogg men när jag läser så ser jag alltid ett inlägg om dom 2, Känns som du inte har något bättre att skriva om 😀

  Reply
 77. MariaLinda november 29, 2010 at 8:37 e m

  DUBBELMORAL!!! hhhahahahah jag tycket att du är den värsta mobbaren av alla bloggare! DU är det men du ser det inte tydligen själv. Du och Amir är två äckliga mobbare! thats it.

  Reply
 78. desse november 29, 2010 at 9:09 e m

  Sjukt bra skrivet! Stå på dig. En liten text till dig bruden:
  Fortsätt att gå när knäna viker.
  Fortsätt att le när vännerna sviker.
  Det är svårt, men man måste lära sig att förstå,
  dom prövar ens gränser, ens smärtnivå.
  Så res dig upp och låt dig aldrig tryckas ner.
  Glöm dina bekymmer, imorgon kommer fler.
  Så gå säkert, upp med din haka
  låt dom sprida falskhet, låt dom fortsätta prata.
  Skit i vad som säger, fortsätt att kriga
  lev som en soldat, få dina fiender att lida.

  Reply
 79. Paulina november 29, 2010 at 9:38 e m

  okej, jag gillar inte dig, inte nån bloggerska/bloggare överhuvudtaget, förutom Kenza.
  men de gångerna jag har läst din blogg så har jag flera gånger läst hur du hackar på nån annan bloggerska/bloggare, så världens dubbelmoral har du iaf.
  innan du börjar störa dig på de som mobbar så kanske du ska tänka på att inte göra likadant själv.
  för då kan det nog va så att du ändrar andras synpunkt på dig från ”hon bloggerskan med dubbelmoral” till ”hon bloggerskan som kan leva på bloggen utan att hacka ner på andra”.
  tror t.o.m. att du skulle kunna få fler besökare än vad du redan har isf!

  Reply
 80. Linnea november 29, 2010 at 9:40 e m

  bra skrivet Paow <3

  liinneaaz.blogg.se
  liinneaaz.blogg.se

  Reply
 81. Mathilda november 29, 2010 at 9:44 e m

  du är en genuin människa. väldigt fint skrivet! Fortsätt såhär. Kram mathilda

  Reply
 82. Björn Hultman november 30, 2010 at 8:30 f m

  Det är bra att du tar upp problemet. Nätmobbning är verkligen ett stort problem under 2000 talet. Det är viktigt att inte fortsätta sprida ryktet som man hör, utan att man direkt stoppar upp att det fortsätter spridas. Man ska vara ett gott exempel själv! Sen är det också viktigt att vi alla agerar så fort vi ser och läser något olämpligt eller elakt på nätet, då ska man rapportera till webbansvariga och även förklara för personen att det inte är ett okej beteende.

  Alla har ju rätt till en egen åsikt, men ingen har rätt till att kränka en enskild person och gå till personliga angrepp! Läs mer om ämnet på min egen blogg då jag föreläser om ämnet!

  Reply
 83. Erikah L november 30, 2010 at 8:38 f m

  Förlåt, men du är ju helt fläng. Den mest korkade bloggaren som finns. Ena dagen ska du vara rapp i käften och skriva skit om Kissie. Som dina pikar till henne på Facebook eller dina tjafs med Dessie. Nästa dag ska du vara angel_girl och skriva en massa nonsens och försöka få folk på din sida. Pappskalle. Du är så jävla pinsam. Beter dig som att du kommer från någon jävla håla i Västmanland. Du har ingen klass what so ever 🙂

  Reply
 84. Emma november 30, 2010 at 10:19 f m

  Klart du måste skriva om kissie o dessie du e ju så sjukt avundsjuk på dom att du inte vet var du ska ta vägen! Jag förstår det oxå! Kissies blogg e så mkt bättre än din underhållande o ironisk! Dessies e tråkig men oj hon ser ut som en fotomodell hemfört med dej! Du e precis som små tjejerna i högstadiet, avundsjuk o lever i en fet lögn! Kom igen ! De e ok i kasta skit på dom du e avundsjuk på men försök inte sen vara nån ängel, spec inte eftersom du mer liknar en häxa!

  Reply
 85. Jennie november 30, 2010 at 12:06 e m

  Fan va du växte i mina och antagligennmånga andras ögon nu. Håll dig till detta bara.

  Reply
 86. Erikah L november 30, 2010 at 1:58 e m

  Jaha, så du förändrades på typ.. en dag? Nä trams. Om bara nån vecka kommer du dryga igen. Och förresten så heter det people change, inte people changes.

  Reply
 87. g.s november 30, 2010 at 3:32 e m

  fortfarande dubbelmoral haha, dessie då? du har varit elak mot henne utan att hon har skrivit saker om dig? hon är inte den enda, snälla sluta spela oskyldig, alla vet att du är falsk

  Reply
 88. matilda november 30, 2010 at 3:43 e m

  du pratar ofta om att alla i bloggvärlden är falska, en fråga:varför är du med dessa storbloggare då? det är väl inte så svårt att låta bli dem? varför ens bry dig?

  och jag tycker faktiskt du har fel när du skriver att det är bitcharna som styr på skolan. så är det verkligen inte på min skola, vi är inte bitchar någonstans. vi ser inte ner på någon, speciellt inte yngre eftersom att vi vet hur det känns att vara yngst på skolan. och jag vet att det är likadant på de andra skolorna i min stad. tycker om dig och gillar din blogg, du verkar stark och så, men nu kunde jag inte hålla mig från att inte skriva detta! kram.

  Reply
 89. Natasja november 30, 2010 at 5:23 e m

  Hej!

  Jag tycker verkligen att du är oerhört modig och vuxen att kunna inse sanningen om din omgivning.
  Och även att du utan några problem kan erkänna att du ibland gör och säger fel.
  Men du är precis som alla andra, och det är mänsklig, bara för att du är en bloggare så betyder inte det att du inte är mänsklig, tvärtom tycker jag.
  Det var verkligen starkt av dig att våga skriva dessa!
  Paulina du är en bättre människa än många av oss, du vågar stå för dina fel och brister och våga göra om, göra rätt.
  Så jag tycker du ska stå på dig! Du verkar vara en tjej med huvudet på skaft!

  Reply
 90. ellen december 1, 2010 at 9:57 f m

  jätte bra skrivet 🙂
  du har så rätt.
  och jag vet att i alla fall jag gillar dig mer än kissie, och tror dom flesta gör de. 😀

  Reply
 91. sara december 8, 2010 at 9:03 e m

  jag tycker det var bra skrivet och håller med att man ska vara trevlig men inte för snäll och för ödmjuk för då trampar folk på en har jag lärt mig av egna erfarenhet. Man ska vara snäll men man måste kunna säga ifrån och det är svårt om man är för snäll.

  Reply
 92. Alma september 23, 2014 at 9:16 e m

  Hej jag blir mobbad av en tjej i skolan jag är alltid rädda att komma till skolan hon kallar mig massa fula saker och vill slå mig men min rektor gör inget åt saken snälla kan du hjälpa mig att hon ska sluta mobba mig

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *