Ska komma igång med träningen

Jag har ju inte tränat på c:a en månad.  Shit, vad länge sen det var alltså.. Men nu jävlar ska jag komma iform. Körde ju ca 3 gånger i veckan i fyra månader förut. Och ja, det gav en hel del resultat och jag gick från 49 kg till 45, men nu ska jag verkligen träna stenhårt. Tycker att det är viktigt med träningen.

Ska börja träna med min PT Philip igen. Han kommer även att hjälpa er att komma igång med träningen. Ni kan ju läsa hans blogg här http://www.finest.se/lailani

Min PT!

(Visited 33 times, 1 visits today)

37 Comments

  1. Ellen november 21, 2010 at 4:51 e m

    Va kul! 🙂 Lycka till!

    Reply
  2. FISSY november 21, 2010 at 4:53 e m

    JA TACK TILL DIN PT!

    Reply
  3. Tilda november 21, 2010 at 4:57 e m

    dennis M har sågat dej IGEN! haha love him!

    Reply
  4. kom igen! -.- november 21, 2010 at 5:16 e m

    haha om du gick ner betyder det att du INTE kom i form, du bara tappade de pyttesmåmusklerna du KANSKE då hade D:D::D

    ps. tränar du för att gå ner i vikt? just när du hade detdär inlägget om ätstörningar tyckte jag du var så mogen osv… men det är ju DU som kallar ätstörningar med sånhäna inlägg, som om du skulle vara stolt över att ha gått ner i vikt? och dessutom VAR du redan super underviktig… kolla ditt BMI.

    det lönar sig söka hjälp för ätstörningar, ditt liv blir så mycket bättre utan!!!!

    Reply
  5. Lillan november 21, 2010 at 5:23 e m

    Behöver jag med!

    Reply
  6. Bella november 21, 2010 at 5:34 e m

    45 kilo är allades för lite !!!!!!!!

    Reply
  7. Paulina november 21, 2010 at 5:40 e m

    lycka till med träningen mmen asså hoppas du inser för att snart fylla 18 så är 45kg fruktansvärt lite!:S

    Reply
  8. ? november 21, 2010 at 5:53 e m

    Annars brukar man ju gå upp i vikt när man tränar ”stenhårt”. Muskler väger ju mer än fett..

    Reply
  9. L I S A november 21, 2010 at 6:03 e m

    hur fan kan du väga 45? du är absolut inte tjock, men att du skulle väga 45 kilo är högst osannolikt! det väger man ju typ om man har anorexia. så in my ass att du väger de, snarare 55!

    haha kan också undra hur fan man kan träna seriöst med honom som PT? han va ju skit snygg (a)

    Reply
  10. Emma november 21, 2010 at 6:07 e m

    Hur lång är du? konstigt om du går ner när du styrketränar, muskler väger mer än fett!

    Reply
  11. Anonym november 21, 2010 at 6:51 e m

    ursäkta men när man tränar går man inte ner utan upp! man bygger på muskler under träning och muskler väger mer än fett så jag förstår inte hur du kan ha gått ner i vikt.. blir irriterad över att du ens skriver ut det.

    Reply
  12. Emma november 21, 2010 at 7:09 e m

    Det roliga är att du inte ens klarar av riktiga knäböj.
    du har dålig knäkontroll så dina knän blir skakiga fast du inte går så långt ner och att du har fel teknik, fötterna ska inte gå över knäna.

    Reply
  13. L november 21, 2010 at 7:37 e m

    Hon har ju varit otrogen en gång innan så..

    Reply
  14. Anonym november 21, 2010 at 7:40 e m

    får man ens vara medlem på gym om man är under 18…. :S

    Reply
  15. Anna november 21, 2010 at 7:45 e m

    <asså ärligt talat vad e det för fel på dig!!! du skriver ett inlägg om alla dessa bloggare som babblar om vikt hit o dit på ett ohälsosamt sätt, vad fan gör inte du nu!!!! 45 kilo!!! du e sån hycklare!!! okej om du skrev att du vill börja träna för att bygga muskler eller för konditionens skull men att du vill gå ner till en anorexi vikt e helt jävla sjukt!!! BTW att träna styrketräning i sån ung ålder hämmar din växt!

    Reply
  16. Frida november 21, 2010 at 7:47 e m

    hahahah jag tror du har haft sex med han oxå

    Reply
  17. - november 21, 2010 at 7:56 e m

    måste först säga att jag gillar din blogg 🙂
    Men, muskler väger mer än fett alltså borde du gå upp i vikt om du tränar! 🙂

    Reply
  18. Erika november 21, 2010 at 8:05 e m

    45 kg är grav undervikt och inte bra på något sätt. Förstår inte att en personlig tränare kan hjälpa dig att göra dig sjuk. Men han tänker väl bara på att tjäna pengar. Redan 49 kg är ju för lite för dig. Tycker du ärligt att det är snyggt att väga 45kg??? Vad ger du för bild till dina unga läsare. Att man ska vara underviktig. Du är så otroligt kroppsfixerad och lägger ofta ut bilder på din kropp i bikini och underkläder. Tänk som sagt på dina unga läsare som ser upp till dig. Vill du ge dem anorexi för att de vill se ut som dig. Tänk på vad du skriver och vad du lägger upp för bilder.

    Reply
  19. JEMPA! november 21, 2010 at 8:20 e m

    Jag tycker då verkligen inte att det låter som att träningen gett resultat om du gått från 49kg till 45kg?! Då har du bara bränt muskler typ! Tränar du ordentligt så går du ju upp i vikt i och med att du bygger muskler! Jag hoppas du skämtar alltså, för du behöver ju verkligen inte gå ner i vikt! Du kommer ju tyna bort…du som är tillsammans med en kille som vet lite om träning borde ju veta och förstå…

    Du kommer ju snart se ut som ett skelett..men det kanske är det du vill..för det är ju jävligt snyggt…men det är ju din kropp…jag tycker då iallafall att det är helt sjukt.

    Reply
  20. Sara november 21, 2010 at 8:38 e m

    Kom nyss på en sak.
    innan så har du ju skrivit att du ska färga håret blont eller vitt eller vad det var.
    blir det inte fult då eftersom du har tatuerat dina ögonbrun?
    lixom blont/vitt + brunt? = njaa inte så fint..
    tacksam för svar.

    Reply
  21. kom igen! -.- november 21, 2010 at 8:58 e m

    alltså shit… jag är besviken på dig. ditt inlägg igår om ätstörningar var så bra och moget, och nu är det DU själv som har skrivit ett sånt inlägg som framkallar dem. jag vet det för att jag själv har ätstörning. och detdär när du skriver att du gått från 49 till 45. (ps det kan inte vara möjligt att du väger så lite, man ser det för att jag vet vad jag väger) att det skulle vara ”fint” att väga sådär lite, och du som redan är smal!! håll påriktigt tjäft om såna saker.

    dessutom har det INTE gett resultat, det där med din träning. resultat skulle vara att du skulle få muskler, men om du gått ner i vikt betyder det bara att du förbrännt bort de pyttesmå musklerna du kanske råkade ha. så hahhaaha in your face!!!!

    sluta med sånhäna inlägg, PÅRIKTIGT! man kan själv också söka hjälp för ätstörningar, alltså du kommer att märka, livet är så mycket bättre utan!

    Reply
  22. Anonym november 21, 2010 at 9:17 e m

    haha palla, du skrev ju massa om ätstörningar hur mycket du va emot de osv.
    och 45 kilo? seriöst? de kallar jag ätstörningar

    Reply
  23. Sara!! november 21, 2010 at 9:19 e m

    men har du lite dubbelmoral eller? i första inlägget ska du vara så duktig och snacka om ätstörningar, sen skriver du ut att du gått ner från 49 till 45 kilo och att du måste börja träna igen. Kom igen bruden, gör det lite snyggt!

    Reply
  24. rebecka november 21, 2010 at 9:36 e m

    Eftersom muskler väger mer än fett skulle du egentligen gå upp. 🙂

    Reply
  25. Inas november 21, 2010 at 9:46 e m

    Paow? Jag är 155cm lång och väger 43kg? Två kilo mindre än dig.

    Du ska se min kropp, JAG E VERKLIGEN SMAL och det är snyggt, men mina armar ser överdrivet smala ut dvs fula, jag äter som häst jag lovar dig jag kan proppa i mig hur mycket mat som helst, jag äter godis varje dag chips varje dag ja försöker gå upp i vikt, men fungerar inte så bra precis!:S

    Så kommer du där, 45kg? seriöst hur lång e du? Om ja ser smal ut undrar jag om du ser undernärd ut:o

    Reply
  26. idioter! november 21, 2010 at 10:14 e m

    Haha tror ni seriöst att hon faktiskt väger 45 kg,hon e absolut inte tjock och inte smal!
    Men e ni så tröga så att ni inte fattar att om man har en blogg så måste man provecera för att den ska gå runt,framgångsrik?!

    Och ni ser ju på hennes kropp att hon har kurver?
    Och nu tänker säkert många men kurver e ju bilringar!
    Nej,kurver e höfter o lår o boobs.

    Men men om ni vill va tröga så sure! 😉

    Reply
  27. Anonym november 21, 2010 at 10:42 e m

    Hej! Undrade bara om du inte kan ge några sjukt bra tränings tips? Försöker verkligen komma igång med en regelbunden träning men när jag väl är på gymmet så vet jag inte riktigt vad jag ska göra och hur mycket jag ska göra. Hur länge är till exempel lagom att träna? och hur många gånger i veckan? Skulle verkligen vilja ha svar eftersom jag har några extrakilo som jag vill losa 😉

    Reply
  28. Anna november 21, 2010 at 10:50 e m

    Paulina, lilla vän.. du kan ju inte först blogga om problemet med ätstörningar för att i nästa blogginlägg skriva om att du ska börja träna igen eftersom du vägde bara 45 kilo när du tränade. Tycker du att du är en bra förebild som vägen 45 kilo? Det är ett BMI som är undervikt. Jag är ganska många år äldre än dig och egentligen vill jag inte ens ödsla energi på att kommentera detta inlägg men när det gäller ätstörningar är det en hjärtefråga för mig som arbetar med ungdomar och som själv har lidit av bulimi i flera år. Jag tycker att alla människor är vackra, smala som normala likaväl som tjocka. Utstrålning och självkänsla är det absolut vackraste som finns men genom att förmedla att din idealkropp är på 45 kilo så får du små tjejer som läser din blogg och som har dig som förebild att tro att det är 45 kilo som man ”ska” väga. inte bra, inte bra. Jag trodde mer om dig faktiskt..

    Reply
  29. Anonym november 21, 2010 at 10:58 e m

    Hej! Du tränar ju 3 gånger i veckan, men hur länge håller du igång på gymmet? Tacksam för svar 🙂 Btw, kul att du och Hugo hittat tillbaka till varandra!

    Reply
  30. E M E L I E R E S E R ! ! ! november 22, 2010 at 1:29 e m

    men fan va alla klagar på din vikt!! visst är det jävligt lite men alla är vi bygda olika och ibland väger man jävligt lite/mycket men ändå har en normal kropp 🙂

    Reply
  31. Besviken på dig. november 22, 2010 at 4:22 e m

    Paow jag är så j*vla besviken på dig så det är inte sant!
    Jag är 11 år och 1.55 lång och väger 57 kilo och nej, jag ser inte tjock ut,
    men jag har alltid tänkt på dom siffrorna på vågen och sen förra veckan ungefär så kom jag på det spelar inte roll bara jag inte ser tjock, ut och började få , självförtroende, en det fuckade du! Du är 17 jag är 11, och du är 1, 68 eller 1, 78 sak samma, du väger 45 JAG väger 57 snälla nån du har verkligen anorexia eller nånting. VÄX UPP människa!

    Reply
  32. Anonym november 22, 2010 at 8:54 e m

    Vilken jävla dubbelmoral du har människa!!!! Väx upp för helvete, håller du på så här kommer absolut ingen att ta dig på allvar!!! Skit denna värld hat verkligen satt sig i huvudet på dig!! Väx upp och ge dig fan inte in i diskutioner som du inte vet något om eller kan hantera POAW!!!!!

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *