Den långa väntan…

Jag och Hugo sitter och bestämmer vart vi ska åka i Thailand eftersom det nu det visat sig att i södra Thailand – d.v.s. dit vi ska, Krabi och Phuket, där spöregnar det 🙁 Ååh… Så nu har vi bokat flygresa till Bangkok. Vi ska alltså till östra Thailand för att där är det varmt!. Så från Bangkok tar vi en buss och åker till Koh Samet. Där stannar vi 2-3 dagar och sen drar vi vidare till Koh Chang. Där har ju pappsen hus och där har jag bott fyra måader så där känner jag mig hemma!

Kl 15.00 går planet så jag funderar på att gå och lägga mig nu. Har ju precis packat klart. Från början så funderade på jag att dygna för att komma in i Thailands dyngsrytm, men eftersom jag känner mig halvkrasslig och är illamående av mensvärken så är det nog bra att sova ett par timmar i alla fall… Så ja, godnatt på er!

En snygg bild på mig Cicki och Jossan.. haha!

(Visited 23 times, 1 visits today)

21 Comments

 1. Anonym december 8, 2010 at 2:20 f m

  Det har vissat sig att dom städerna vad? Blev ju nyfiken nu 🙂

  Reply
 2. Jeanette december 8, 2010 at 6:17 f m

  Det spöregnar inte i phuket vid denna tiden på året.
  Vi var där förra året mellan 1-22 dec..
  Och det var inget regn knappt.
  Liita inte på smhi eller vart man kollar då står de att de regnar.

  Reply
 3. Nettan december 8, 2010 at 9:17 f m

  Du kan inte åka buss till Koh Samet, båt blir det i så fall. Koh Samet är en ö…..
  Det regnar inte på Phuket, någon skur har kommit på delar av ön.

  Reply
 4. jennie december 8, 2010 at 10:02 f m

  gjorde precis samma resa 2006. Helt fantastiskt!! Du kommer få en helt underbar resa, jättefina öar:) glöm inte snorkla, superfina koraller!

  Reply
 5. Sofie december 8, 2010 at 10:06 f m

  När åker ni? Ska själv till Koh chang med min kille. Från 1 januari till 17 🙂

  Reply
 6. Sandra december 8, 2010 at 10:13 f m

  Hej Paulina! Detta är nog första gången jag kommenterar din blogg. Jag har sett att du ska till Thailand och även till Koh Chang. Jag och ett gäng ska dit vi med b.la. i ca en månad. Kanske är ön liten så man stöter på dig, då ska ja definitivt komma fram och, ja, typ säga hej =)

  Reply
 7. Anonym december 8, 2010 at 11:56 f m

  har varit på både koh samet och koh chang och båda ställena är UNDERBARA! koh samet är mer turistaktigt med stränder och koh chang är mer djungel och inte värsta turiststället 🙂

  Reply
 8. anonym december 8, 2010 at 12:34 e m

  Koh samet är bästa ön, stranden diamondbeach är bäst! och ett måste är ploybar på kohsamet!

  Reply
 9. Cicki Öhrman december 8, 2010 at 12:56 e m

  Alltså Paulina, i a way that pic is unforgivable. Haha!

  Reply
 10. I want that sparkle december 8, 2010 at 2:17 e m

  Hej Paulina!

  Jag har börjat gilla dig! Du har blivit mer vuxen 🙂 Vill du kanske göra en ny design till din blogg för att den gamla ser lite ”teenage” ut 🙂 ? Kanske något grått vitt silver eller svart?

  Reply
 11. my december 8, 2010 at 2:37 e m

  sötnosar!! 🙂

  Reply
 12. olivia december 8, 2010 at 3:09 e m

  jag var i thailand fyra månader under vintermånaderna (slutet av okt-feb) och det regnade en gång om dagen, ösregn i två min, den sista veckan i oktober, sen regnade det knappt någonting. lita inte på väderprognoserna, de fungerar tyvärr inte så bra 🙂

  Reply
 13. jennifer december 8, 2010 at 3:36 e m

  gullig bild 😀

  Reply
 14. Hanne december 8, 2010 at 3:50 e m

  Vilket datum ska ni vara på koh chang? jag ska dit den 19-25 😀

  Reply
 15. Anonym december 8, 2010 at 6:48 e m

  det regnar inte ettt dugg här, jag är i phucket just nu

  Reply
 16. Nicco december 8, 2010 at 6:59 e m

  ÅÅh jag ska också till Koh samet och Koh chang under samma tid som er typ. då kanske man ser er!

  Reply
 17. Linnea december 8, 2010 at 9:53 e m

  haha härlig bild ;D
  liinneaaz.blogg.se
  liinneaaz.blogg.se

  Reply
 18. B december 9, 2010 at 9:08 f m

  Om ni åker till koh chang ta då färjan över till kog mak några dagar och bo på koh mak retreat tror jag det heter sjuukt fint och bra ställe..fantastisk ö! bara att googla trevlig resa

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.