Du kan hjälpa till!

Minns ni lilla Hailey? Som jag skrev om här och som är mycket svårt sjuk och behöver en donator?

Nu har det startats en insamling för barn med histiocytos. Fick veta detta av Becka som är mamma till Elmer, en liten kille som har samma sjukdom som Hailey.

Elmer och Hailey

Så nu när det snart är jul tänk på att många familjer förbereder man sig för att fira första julen utan sitt älskade barn som någon gång under året besegrats av cancer eller en Histiocytossjukdom. I andra familjer förbereder man sig för att fira jul på sjukhuset för att barnet är så sjukt att det står inför sin sista jul och denna måste firas tillsammans med maskiner, slangar och sjukvårdspersonal.

Histiocytossjukdomar är en grupp ovanliga sjukdomar med en överlevnadschans på 50-99% beroende på vilken sjukdom och hur den sitter. Forskningen saknar resurser men får bidrag från Barncancerfonden.

Insamlingen ”HISTIOHJÄLTAR” är startad för att samla in pengar till Barncancerfonden så forskning, information och familjestöd kan fortsätta, men den är också startad för att belysa just den här gruppen mycket ovanliga och svåra sjukdomar som kan drabba vilken familj som helst.

Man kan skänka pengar till Barncancerfonden snabbt och enkelt direkt på sidan genom t.ex. ett SMS eller onlinebetalning med internetbank. Varje krona räknas!

Besök insamlingen och läs mer om barnen på bilden, Elmer och Hailey och deras sjukdomar. Om du har möjlighet, skänk en slant, eller sprid vidare länken och budskapet i bloggar, mail och på Facebook.

http://www.barncancerfonden.se/8047

(Visited 43 times, 1 visits today)

23 Comments

 1. bella december 13, 2010 at 10:07 e m

  Asså ät bajs du!
  Får du pengar för det här med eller?

  äckel!
  Förresten… Såg du att 100tals svenskar applåderade för en INVANDRARE? Kändes dt som en riktig kniv i hjärtat eller vadå?

  Reply
 2. Madeleine december 13, 2010 at 10:07 e m

  asså snälla gå släng dig, hora du har inte rätt att säga nånting du har varit otrogen du borde bli skjuten

  Reply
 3. bella december 13, 2010 at 10:08 e m

  Ditt jävla sär!
  ISLAM! står för FRID/FRED! Hade du gått i skola eller varit allmänbildad hade du vetat vad ordet islam betyder. Du får ENDAST TTA TILL VÅLD OM DU FÅR FÖRSTA SLAGET!!!! OCH DET STÅR I DEN SVENSKA LAGBOKEN MED! Det är TUSENTALS svenskar som våldtar och som torterar sina barn…. Är din mamma en sådan kanske? NEJ FÖR ALLA ÄR INTE LIKADANA! De som kallar sig muslimer och begår SJÄLVMORD överhuvudtaget hamnar i HELVETET. DET ÄR STRIKT FÖRBJUDET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Riktiga muslimer pissar på självmordsbombare, riktiga muslimer står för rättvisa ditt SÄR! oohh du är så äcklig din otrogna jävel… Inte undra på att du har så många falska omkring dig, för du är den falskaste av dom alla! Jag förstår inte hur såna som du tänker!

  HAr du någonsin läst det du skriver? asså stå för något någon gång? Jag tror fan du är utvecklingsstörd på riktigt, du borde få någon sorts diagnos ärligt talat.

  En sak till… ”jihad = det heliga kriget” och med det enas det inre kriget inom dig själv, alltså när du frestas att göra något dumt exempelvis vara otrogen så försöker du låta bli… DET ÄR JIHAD! och HAHA faaaaaail på dig!

  Tycker du ska be om ursäkt till muslimerna… Det du skriver är rasistiskt och det går ut över alla och lilla gumman lär dig att aldrig någonsin dra alla över en och samma kam. Det lärde svenskarna mig

  Reply
 4. rebecca december 13, 2010 at 10:09 e m

  Va gulligt att skriva det på din blogg 🙂

  Reply
 5. Vicky december 13, 2010 at 10:10 e m

  Va, Lever Haily? De va någon som skrev i en blogg för ett tag sedan att hon dog.. :S

  Reply
 6. anos december 13, 2010 at 10:17 e m

  ta död på skitungen.. Nej men vad fan, varför skulle du bry dig om henne? Luktar produktplacering…

  Reply
 7. Nina december 13, 2010 at 10:17 e m

  Tycker det är sjukt bra att du tar vara på din stora blogg och sprider detta!

  Reply
 8. anneli mendez december 13, 2010 at 10:27 e m

  Bra 🙂

  P.S Kolla inte på bloggen, tack!
  Inget man vill läsa eller se..

  P.S Kolla inte på bloggen, tack!
  Inget man vill läsa eller se..

  P.S Kolla inte på bloggen, tack!
  Inget man vill läsa eller se..
  P.S Kolla inte på bloggen, tack!
  Inget man vill läsa eller se..

  Reply
 9. Cecilia december 13, 2010 at 10:28 e m

  fan va hemskt .
  jag har tyvärr inga pengar, annars hade jag lätt skänkt ._.

  Reply
 10. BeckaHBitcH.se - triss i gossar december 13, 2010 at 10:40 e m

  Tack snälla Paulina för att du uppmärksammar detta! 🙂

  För er fjortisar som inte kan hålla fingrarna i styr:

  JAG har bett henne att länka, hon gör det av ren VÄLVILJA och får inte ett ÖRE för det naturligtvis! det här är BARNCANCERFONDEN hon länkar till!

  Hailey lever, ja, tack vare sin stamcellstransplantation 🙂 Hon är 8 månader gammal nu och fortfarande inlagd på sjukhuset. Nu i helgen har hon varit inlagd i 200 dagar i sträck.

  Utan forskning hade Hailey inte levt idag. utan pengar – ingen forskning.

  God Jul alla 🙂

  Reply
 11. Johanna december 13, 2010 at 10:42 e m

  Oh Paulina!
  Det är så fint utav dej att du skriver om detta, bra, tack!

  Min syster och du gick i samma skola, samtidigt, min gamla skola minsann.. :p
  Min syster har sagt mycket snällt om dej, därför tror jag inte du är som många andra storbloggerskor.
  Bra det!

  Kram på dej tjejen

  Reply
 12. kevin no homo swagg december 13, 2010 at 10:42 e m

  du är ful .. skaffa tandställning och du har skit lång panna .. ät ngt skit liten tunn som ett anorexia offer .. hate skinny girls

  Reply
 13. Sofie, gift mamma med en passion för skor och choklad december 13, 2010 at 10:51 e m

  Paulina gör en fin sak och folk beter sig riktigt illa, fy fan, mår illa när jag läser dessa kommentarer.

  Tror någon på allvar att barncancerfonden ger pengar till en bloggare för att skriva om detta, skärpning.

  Reply
 14. Annika december 13, 2010 at 11:57 e m

  Jag kan själv hitta information om detta. Du saknar all trovärdighet pga hur du behandlar och kränker oss läsare. I ditt förra inlägg var vi alla ”jävla idioter” som hade röstat på andra partier än SD. Vill du ”köpa tillbaka” lite cred genom detta? Genomskinligt så det skriker om det.

  Reply
 15. Sandra december 14, 2010 at 12:32 f m

  Tycker det är jätte bra att ta upp lilla Hailey i en sådan här stor blogg med så många läsare! Min son är storebror till den svårt sjuka lilla flickan, en väldigt stolt bror!
  Han älskar sin syster så som vi älskar våra syskon.

  Sen finns det ju några idiotiska jävlar här som har äns mage att äns skriva något elakt om ett litet barn som lever sitt liv på ett sjukhus.

  Patetiska noller…. Pinsamt och läsa om sådanna ouppfostrade avundsjuka människor som själva mår så dåligt, fy och skamm på er!

  Hailey är en fighter!! Jag hejjar på henne!!

  Reply
 16. Pauline december 14, 2010 at 12:38 f m

  Du är en fin och godhjärtad tjej som trots all uppståndelse runtomkring dig står med bägge fötterna på jorden. Det är inte många av dagens storbloggare som ens skulle lägga ner en textrad på något sånt här som inte ger någon sponsring eller lönsamt samarbete. Du är guld värd! God Jul och ta hand om dig!

  Reply
 17. moster till elmer december 14, 2010 at 9:58 f m

  tack för att du länkade till barncancerfondens histohjältar och alla med en halv hjärna kan ju själv räkna ut att man INTE ”får” något för att länka till barncancerfonden vadå produktplacering??? och varje krona räknas och som en skrev att den inte hade några pengar att avvara inte ens en chipspåse (20kr) ett ciggpaket (40kr) el en liter mjölk(10kr) mindre den veckan kan ju hjälpa på andra sätt som tex länka till insamlingen på sin blogg el facebooksida el liknande.. hoppas du är stark nog att stå emot skit kommentarer / god jul

  Reply
 18. em december 14, 2010 at 10:41 f m

  VÄLDIGT FINT PAOW!!!!
  Fattar inte vad det är för fel på människor???? Vafan tror ni egentligen??? Cancerfonden överhuvudtaget är inget som ger pengar för publicitet och det är inget statligt så de lever på människors godhet!!! Visa lite mer kärlek i detta land så kanske vi får ett lyckligare liv allihop????

  Reply
 19. Snyggjesper december 14, 2010 at 11:34 f m

  Absolut fint att ta upp detta, jag köper det, men är det inte också ganska synd om spädbarn i invandrarfamiljer som tvingats fly till Sverige? Som kommer hit utan att känna någon, utan någonstans att bo, utan jobb? Du tycker vi ska göra det ännu svårare för dom genom att slänga tillbaka dom till sina hemländer där det rasar krig?

  För man vet ju aldrig, de kan vara terrorister…

  Svar: Här tycker jag du blandar ihop saker och ting. I ngen ska kasta ut någon, jag vill bara att dom som missköter sig ska få ta konsekvenserna.

  Reply
 20. Linnea december 14, 2010 at 6:13 e m

  gud börja nästan gråta, fan va hemskt! 🙁

  liinneaaz.blogg.se
  liinneaaz.blogg.se

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *