Hej hej!

Hej nu kom jag precis hem!

Åkte ju hem till pappsen för lite middag och sen så mötte jag upp min kära vän Maria. Tycker om henne så himla mycket! Verkligen en gullig tjej som verkligen är ärlig mot mig. Och ärliga människor är det bästa jag vet!

Sen så tog vi bilen hem till min manager där jag fick hämta upp min nya dator. En supertunn Macbook Air, en 11-tummare. Så jävla grym! Och perfekt att resa med 🙂 Min gamla bärbara råkade min bror förstöra. Och då fick jag en superstor stationär MAC dator som jag verkligen älskar. Han är min andra kärlek.. Men sen så blir det jobbigt när jag är ute att inte ha någon dator.. Så den här fina datorn valde jag! <3

Shit, titta vad tunn den är! Tunnare än en Iphone!

Blev min för 11.000 + 2000 för försäkring 🙂

(Visited 26 times, 1 visits today)

17 Comments

 1. Sasha december 7, 2010 at 11:46 e m

  Åhh jag hoppas jag får en ny dator i julklapp, har önskat mig det 🙂

  Reply
 2. D december 7, 2010 at 11:56 e m

  Ingen bryr sig om hur jävla mkt din dator kostar eller hur många du har eller vem som gjorde sönder vad. Skaffa nåt vettigt att blogga om istället för allt du har råd att köpa och sluta tro att du är den enda tonåringen som har råd med saker. Du är inte unik nånstans bara jävligt dum som hoppar av skolan och sover bort dina dagar och skaffar dig världens sämsta rykte. Hoppas du drunknar i en tsunami.

  Svar: Du vet väldigt lite om mitt liv, så varför yttra dig? Jag skriver sällan om saker jag köper och skryter inte med pengar. För att jag skrev vad min nya dator kostar så borde jag drunkna i en tsunami? Herregud, vilka dumma, oallmänbildade människor som dyker upp bland kommentarerna.

  Reply
 3. Sara - fotoblogg december 8, 2010 at 12:06 f m

  åh, macbook<3 själv vill jag ha en macbook pro 🙂

  Reply
 4. Natalie december 8, 2010 at 12:18 f m

  Har en sådan. Kanonbra! Komplettera med en Ipad så blir det ännu bättre.

  Reply
 5. Ida december 8, 2010 at 12:21 f m

  Åh vill också ha en Macbook. Dock är dom alldeles för dyra för min ekonomi 🙁

  Reply
 6. bella december 8, 2010 at 1:15 f m

  en macbook air 11′ kostar 9500

  Svar: Om man väljer den billigaste, denna kostade lite mer för jag valde större flashdisk… Det går att köpa till disk och minne så den blir ganska mycket dyrare. Om man vill.

  Reply
 7. Suss december 8, 2010 at 1:22 f m

  ”D” : Du måste ha kommenterat på fel blogg, Paow är inte den som brukar skryta om pengar, då ska du gå in på Dessies blogg, där har du skrytmånsen och ”rub it in your face”-mentaliteten. Och nej, jag är inte nåt stort Paow-fan som måste försvara henne, tvärtom brukar jag komma med en del kritik, men här har du i allafall fel. Plus att Dessie ger mig jeeperz creeperz…brrr

  Reply
 8. t december 8, 2010 at 9:36 f m

  varför är du med moa?=)

  Reply
 9. D december 8, 2010 at 10:49 f m

  Ja jag vet väldigt lite om ditt liv, men det du delar med av på bloggen är mycket negativa saker, så förklara för mig hur man ska kunna få en bra uppfattning om dig när det är du själv skapar negativa kommentarer? Det är därför jag yttrar mig, för att jag tycker du gör fel i ditt yttrade. Du får andra ungdomar till att tro att det är normalt att ha flera datorer som dessutom kostar över 12.000.

  Så du menar att bara för att man vet väldigt lite om ditt liv så ska man inte få yttra sig i en BLOGG som är TILL för sånt. Jahopp, då är det väl lika bra att man sitter och håller käften när människor som du bara blir dummare och dummare. Jag hoppas innerligt att du en vacker dag växer upp. Det var allt för mig.

  Reply
 10. Moa december 8, 2010 at 10:51 f m

  Riktigt nice!

  Dock ett tips till nästa gång – köp aldrig affärens försäkringar till dator. Allt ingår i din vanliga hemförsäkring! Har två datorer som har gått sönder båda gånger sköter min hemförsäkring kostnaderna. Affärernas försäkringar täcker aldrig mer än din vanliga försäkring de vill bara lura dig;)

  Reply
 11. Cissy december 8, 2010 at 11:29 f m

  Åhfaan, sjukt nice! .. Vill oxå ha en sån! 😀

  Reply
 12. Anna december 8, 2010 at 5:10 e m

  Allvarligt? Varför ens gå in på denna blogg enbart för att klaga? Ni som skriver dessa negativa och korkade inläggen…inser inte ni att det är ni som ser dumma ut? Varför ens slösa tiden att gå in på en blogg man inte gillar?

  Jag gillar din blogg, och Mac datorer e grymma…vill själv ha en snart 🙂 Stå på dig, du skriver ju iaf vettiga inlägg med personlighet bakom till skillnad från andra bloggar!

  Kram!

  Reply
 13. Sebbe december 9, 2010 at 1:54 e m

  Täcker inte hemförsäkringen datorn? Det är väldigt vanligt att folk dubbelförsäkrar sina elektronikprodukter vilket förstås är ofantligt dyrt och onödigt.

  Svar: jo, men inte allt…

  Reply
 14. Aida december 9, 2010 at 9:34 e m

  SÅN TUR DU HAR:) jag har inte ens råd att köpa en iPod touch. haha. Men din blogg är jättebra verkligen, sen så älskar jag ditt bruna hår nu. du passar mycket bättre i brunt hår, + alla idioter som skriver dumma kommentarer, wish they were you.justsayin. om det inte är en för personlig fråga men hur mycket kostade ditt hår och när började du blogga? 🙂
  Kram.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *