Hemkommen nu :)

Jag och min älskling på ”restaurangen”…

Idag så drog jag och Hugo på en visning av en helt okej lägenhet. Shit, vad jag älskar att titta på lägenheter. Det är verkligen kul! Men lägenheten vi tittade på idag var lite halvdan… Aja. Efter det så hämtade vi upp min pappa och gick ut och käkade. Att det ska vara så j*kla svårt att käka god mat på söndagar. Allt bra är stängt och det lilla som har öppet är fullt. Så ja, det blev Jensen’s Bøfhus.. Har ätit där förut en gång och jag kom ihåg att det var svinäckligt, men både pappa och Hugo insisterade på att det bara var lunchen som var äcklig. Men fyfan.. För 270 kr per värmrätt får jag fan på Sturehof som använder BRA råvaror och  inte frysta pommes frites… Hugo fick även en rå biff typ. Maträttena kom inte inte samtidigt. Fy fan, käka inte där! Om du är beredd på att betala 250 kr så rekomenderar jag East, Sturehof, Vasahof eller min favvo resturang Portifino som ligger vid Zinkensdamm. Där får man vad man betalar för!

Sen efter det så hämtade Hugos kompis och hans dotter upp oss för att gå på bio. Vi såg ”The Piranas” i 3D och fy fan vad läskig den var! Det var den första läskiga filmen jag sett på typ ett år. Tycker inte om läskiga filmer. Det var rolig men inte speciellt verklighetstrogen. Någon som sett den? Vad tyckte ni om den?

Uuh läskigt..


Sen så drog Hugo och solade solarium. Han ville vara snygg inför sin plåtning imorgon. Han ska nämligen vara med i tidningen. UUh 🙂 Egentligen så borde jag också solat, men orkade inte tvätta av mig allt smink…

(Visited 18 times, 1 visits today)

14 Comments

 1. Marina december 5, 2010 at 11:03 e m

  Haha, vadå, ska ni flytta igen?

  Reply
 2. Alice december 5, 2010 at 11:06 e m

  Jensen i göteborg har svingo mat 🙂 Asbra kött och sånt, och 250 är ju inte ens dyrt

  Reply
 3. Anonym december 5, 2010 at 11:09 e m

  jag har set den 😛 den liknade
  ”hajen” ganska mycket ,vilket sög men man hoppade till lite under filmen haha..

  Reply
 4. IDAAA december 5, 2010 at 11:54 e m

  Jag satt på samma bio som dig o hugoo 😀 Såg dig o han när ni tog glasögon utanför. Du var jättefin! <3 Jag bah till min pojkvän: kolla där e Paow o Hugo, han bah: va vilka? jag bah: två stora bloggare bara 😉
  aja ville bara säga deeee. Filmen var rätt okej, men allt gick typ ut på att alla dog hela tiden. Var typ skiträdd ibland, men man har ju pojkvännen vid sin sida ;)))

  Reply
 5. IDAAA december 5, 2010 at 11:58 e m

  Jag satt på samma bio som dig!!!!!!!!! 😀 😀 😀 😀 såg dig utanför när du o hugo skulle ta glasögon :))

  Reply
 6. Cindy december 6, 2010 at 12:27 f m

  såg med Piranha häromdagen, och skrattade mej igenom filmen typ.
  Inget läskigt. dåliga effekter. fula fiskar och inte dom bästa skådespelarna… 🙁

  Reply
 7. Linn december 6, 2010 at 12:40 f m

  Jensens i Malmö är ju otrooooligt god faktiskt! Servicen är också väldigt bra har hört att den ska vara bäst i Sverige faktiskt säg till Hugo att pröva den 😀

  Reply
 8. Masina december 6, 2010 at 2:36 f m

  Har sett filmen och den är såååå äckliiiig, alltså uush.. Men ändå så är den bra och jag rekomenderar filmen för de som vill kolla på bio med sina partner!

  Reply
 9. jossu december 6, 2010 at 12:58 e m

  såg för några månader sen, jag hade så höga förväntningar på den filmen pga dess trailer. så jag blev ganska besviken eftersom jag ansåg att det var mest blod och tuttar typ, haha! men jag är väldigt kräsen vad de gäller skräckfilmer också, så kan la kanske ha med det att göra också 🙂

  Reply
 10. Yasmine december 6, 2010 at 1:32 e m

  haha den filmen var ju nästan mjukporr 😉 Såg iofs den hemma utan 3d effekter och då var den rätt B 😛

  Reply
 11. madde december 6, 2010 at 3:49 e m

  åh den filmen lockade mig! Jag har inte sett den, men vill gärna göra det nu. Jag älskar skräckfilmer 😀

  Reply
 12. evelina december 6, 2010 at 3:50 e m

  hej!
  jag såg den vanliga piranha, typ ettan ( ? )
  jag tycker faktist den var rätt sjuk, och inte särskilt verkligehetstrogen i vissa moment hehe , men i 3D har jag faktist inte sett.. kanske skulle prova hihi 🙂
  kolla gärna in min blogg !
  och förresten så är du sjukt grym!
  kram

  Reply
 13. IDAAA december 7, 2010 at 12:19 e m

  FAN VA FIN DU ÄR, OCH DET SÅG JÄTTE MYSIGT UT AT LIGGA I ETT SOLARIUM NU !

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.