Jag blir så jäkla irriterad!!

Jag la faktiskt upp en massa bilder från i förrgår, men jävla fucking horinteret på det här jävla snaskhotellet funkade inte!!!!!!!! Jag är på jättedåligt humör idag och om ni vill läsa vad vi har gjort dom senaste dagarna så kan ni läsa http://hugorosas.se ..

Här är ett par bilder i alla fall…

Hugo fick ont i tanden så vi åkte till tandläkaren..

Hugo innan tandläkaren..

Nu funkar bloggen att blogga på. Ska blogga lite nu 🙂

(Visited 32 times, 1 visits today)

11 Comments

 1. Lotta december 17, 2010 at 1:21 e m

  Sånt är så irriterande!! 🙁

  Reply
 2. Hannah december 17, 2010 at 1:24 e m

  Hoppas tanden blev bättre 🙂

  Reply
 3. Pingback: Jag blir så jäkla irreterad!! | Samlingsbloggen

 4. Petra december 17, 2010 at 2:20 e m

  BRA!!! 😀

  Reply
 5. Amanda B december 17, 2010 at 3:00 e m

  Hej paow!
  Vill bara säga att trots dina åsikter är du en fantastisk bloggerska. Jag tror du lärde mig ett och annat i ditt mejl och jag är alltid tacksam för uppmärksamhet och respekt och eftersom man ska leva som man lär vill jag bara säga att jag beundrar dig på många områden.
  Puss,

  / Amanda (tjejen med det låånga mejlet..)

  Reply
 6. madde december 17, 2010 at 3:06 e m

  vad brun hugo har blivit :O

  Reply
 7. Sara december 17, 2010 at 4:39 e m

  Varför bor ni inte på bättre hotell? Finns massor av kanonbra och 5* hotell till bra priser ca 700-1000sek /natt. Klart värt det!

  Reply
 8. Anonym december 18, 2010 at 2:10 e m

  är det bara bullshit att du vill vara en bra förebild för dina yngre läsare? anser inte att det är lämpliga ordval du gör isåfall, vill du vara en förebild så kan du ju använda ett vuxet och moget språk. inte hor, snask bla. fan va mesigt.

  Reply
 9. pernilla december 19, 2010 at 4:03 e m

  Hej paow, du kanske har tid eller så, men jag undrar ifall du kan reklamera mej i din blogg ?
  jag skulle bli sjukt glad över de !
  och hoppas du kan komma t gbg snart :*

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *