Moderaterna lurar svenska folket

Läste lite:

”Moderaterna har inte längre några moderata åsikter kvar och finns dom är dom väl dolda, man utnyttjar invandringen till att sänka lönerna i Sverige. Är den väl dold så är det tydligen ingen åsikt för man har inte diskuterat det, smart av moderaterna. Invandraren, framtidens entreprenör – jobba mycket för lite i lön. Höll på att missa en sak – socialdemokratin ser jag inte heller som ett alternativ. Så länge SD inte är ett 35% parti så ser jag inget hopp för Sverige. Ändå är jag inte Sverigedemokrat utan det finns inget alternativ i svensk politik.”

”Reinfeldt har måhända försatt sig i en situation han inte kommer ur med hälsan i behåll – om man uttrycker sig milt.
Han har ju många märkligheter i sitt bagage:

”I burkadebatten ville han inte se detta klädesplagg i det offentliga rummet, sa han. Några dagar senare hade han ändrat sig och ville på inga villkor ha ett burkaförbud. Någon som gav honom en tillrättavisning kanske?

Han har tillsatt en islamist i riksdagen.

Under hans fyra år som statsminister har invandringen varit rekordhög, främst från Mellanöstern.

I en intervju under ett besök i Finland beklagade han sig över den höga invandringen till Sverige. Trots detta så befrämjar han massinvandringen.

Han har sagt att han är positiv till halalslakt i Sverige (vedervärdigt slaktsätt, genom att skära av halsen på det levande djuret).

Han satsar mer skattepengar på invandringen i sin budget än vad socialisterna gör.

Moderaterna tar emot miljonbelopp till sitt parti från givare som de inte vill avslöja.

Invandrare från Mellanöstern och Nordafrika utvisas sällan, trots att de dömts för grova brott och inte är svenska medborgare.

Migrationsdomstolarna tillåter asylsökande, som trots Migrationsverkets utredning inte befunnits ha asylskäl, ändå få uppehållstillstånd i Sverige. (Handplockad personal på de tre migrationsdomstolarna, som dansar efter F.R:s pipa?)

Han talar illa om svenska folket; hans numera välkända uttalande om att ”svenskt är rena barbariet, allt annat har kommit utifrån”.

Högst anmärkningsvärt när det kommer från statsministern, den främste företrädaren för landets folk!!!

Vem är det egentligen som styr Sverige? Är Fredrik Reinfeldt bara en nickedocka – åt vem då?”

”Kan väl flika in med ett inlägg om Reinfeldt och hans positiva inställning till arbetskraftsinvandringen.

Reinfeldt hävdar att en stor arbetskraftsinvandring är nödvändig, men min personliga teori går ut på lönedumpning. Stor efterfrågan = låga löner.

5 600 söker jobb som städare i Stockholm, 150 lediga jobb finns. Ända importerar vi just städare genom regeringens nya politik som underlättar för arbetskraftsinvandring. 400 000 arbetslösa och ändå importeras arbetskraft till lågutbildade yrken som exempelvis städare.

Alliansens politik att sätta alla medborgare i arbete verkar dömt att misslyckas om man ger de lediga jobben till människor utanför landets gränser”

Kommentarer från http://politisktinkorrekt.info

Det är pinsamt att rösta på moderaterna… Fattar ni inte att han är en marionettdocka åt EU för pengar?

(Visited 53 times, 1 visits today)

156 Comments

 1. Hannah december 27, 2010 at 5:03 e m

  var gärna med och tävla om att bli dagens blogg hos mig (:

  Reply
 2. Mira december 27, 2010 at 5:11 e m

  Jag röstar på vänsterparitet.

  Reply
 3. Marina december 27, 2010 at 5:13 e m

  Det är Usas regering som pajar allt! Dem vill ha en världsregering och det har dem sakta gjort genom att länder går med i EU. Man håller samman länder som någon snubbe sedan styr över. Likadant med FN. Börja öppna upp ögonen för världen istället. Se zeitgeist så får ni lite vät i huvudet. Och ja jag håller absolut med om det du har lagt upp här paulina!

  Reply
 4. Josefin december 27, 2010 at 5:15 e m

  Så du är emot invandring …eller? :O
  Hmm…..

  Reply
 5. Anonym december 27, 2010 at 5:16 e m

  Var inte du emot V? för på bilden längst ner är från Vs årliga demonstration.

  Men alltså… Det är klart att Reinfeldt vill ta in så mycket invandrare, eftersom att det då blir fler arbetare till direktörerna, fler städare åt överklassen… Jag håller med dig om att det är dumt att rösta på moderaterna, fast av helt andra skäl.

  problemet är inte att invandringen ökar, utan att han tar in ”fel” människor. Jag förstår inte varför en person med hög inkomst från USA ska få bo i Sverige när en papperslös flykting inte ska det. Då kan vi väl satsa på att ta in personerna som behöver ett land och inte kan återvända någonstans.

  och det är klart halalslakt är hemskt men det är ju all slakt! borde vi inte satsa mer på att få fler att äta allt mer vegetariskt, kött en gång i veckan istället för sju, folk ser klipp med slaktade djur varje dag men ingen verkar bry sig? folk ser ”pälsklipp” och ändå som har dom päls.. nån borde ju lyssna.

  Reply
 6. Josefin december 27, 2010 at 5:17 e m

  Så du ”paow” är emot invandring och invandrare?
  Hmm…detta är intressant!

  Reply
 7. Anonym december 27, 2010 at 5:18 e m

  Det är inte så konstigt att folk inte får jobb. Kolla på dig t.ex.

  Svar: Och jag är utan jobb menar du…? Försörjer mig utmärkt och betalar fett med skatt, i bästa Mona Sahlin-stil… Fast jag tycker inte det är häftigt med tanke på vad skattepengarna används till.

  Reply
 8. Felicia december 27, 2010 at 5:20 e m

  Moderaterna är fruktansvärt pinsamma…
  Ska det vara så ska det vara rött!

  Reply
 9. Oroad Bloggläsare december 27, 2010 at 5:28 e m

  Varför försöker du göra om din fula fjortisblogg till en politisk blogg?

  Reply
 10. Gabriella december 27, 2010 at 5:28 e m

  Du är alltså också en av de få tonåringar som inte dras med i ”moderat hysterin”. Det finns så många som tror att det är moderaterna som är bäst, trots att de inte vet ett skit om deras politik, utan de gillar dem bara för att deras föräldrar gör det.

  Reply
 11. Icequeen december 27, 2010 at 5:29 e m

  Paulina, om du ändå har snappat upp en tråd att det kan ligga konspirationer bakom politiken så kan du lika gärna gå över till de riktiga grejorna.
  Invandringsfrågan i sig, det att du och flera med dig tar upp den som ett problem är en skenmanöver för att eliten ska kunna ta över på riktigt och utrota oss alla, eller ja typ 90 % av mänskligheten. Klassisk teknik av söndra och härska.
  Nazitysklands utrotning av folk kommer verka gullig jämfört med vad som planeras.
  Dessa länkar kan hjälpa dig att se de störra perspektiven. Ingenting är vad det ser ut att vara.
  En bra konspirationsblogg: http://vigilantcitizen.com/
  En bra politisk blogg: http://aangirfan.blogspot.com/
  Enjoy, du är smartare än du tror, det är bara ett sidospår du villat in på.

  En fråga vi alla kommer behöva ställa oss snart är vilken sida vi står på.
  Du vet väl att de censurerar väldigt mycket på politisktinkorrekt.info? Det är ingen sanningssägande blogg och du går väldigt mörka krafters intressen just nu

  Peace miss P
  / B

  Reply
 12. Antonia december 27, 2010 at 5:29 e m

  Det är inte riktigt okej att ta information från en hemsida som är allt annat än politiskt oberoende. Du själv måste ju förstå att allt som står där är väldigt vinklat? Man kan inte läsa sådan info och sedan skapa sina åsikter utifrån det, det är ju sorgligt… Då läser man bara vad någon annan tycker och litar på det. Bäst är väl att läsa båda parters åsikter, och sedan bilda sig en egen uppfattning.

  Reply
 13. elsa december 27, 2010 at 5:29 e m

  jag fattar att man inte gillar invandrare och så, men snälla nån, dom är också människor!

  Reply
 14. Hansdotter december 27, 2010 at 5:30 e m

  Alla partier har väl nått bra att komma med.
  men i mina ögon så har inte moderaterna nått att ge mig i alla fall.
  För kort sagt så är det folk med pengar som tjänar på att rösta på dem. Folk utan eller som jag som du lever på studiebidraget plus inackordering bidraget ha inte så där super mycket att vinna på genom att rösta på de. Dessutom så hatar jag att man kan bli utförsäkrad när man är så pass sjuk som dom som blivit det varit. Blir bara arg.. NEJ ursh… Gillar inte att det är moderaterna som styr. Hade hellre sett sossarna vinna trotts att jag själv inte skulle rösta på dem heller.
  Nåväl. 4 bajs år till för de som inte har lika stora förutsättningar i sverige. .. :/

  Reply
 15. Mira december 27, 2010 at 5:40 e m

  och ni tror köttet från ica har behandlats väl?

  Reply
 16. Jalda december 27, 2010 at 5:41 e m

  Asså vem fan röstade du på egentlign ? För inte moderaterna, o du verkar tycka om d SD gör så ah.. Röstade på SD lr vad ? Vill gärna veta

  Reply
 17. stina december 27, 2010 at 5:46 e m

  Tänker inte ge mig in i detta värdelösa ämne, förstår inte ens vrf den finns på din blogg?? Din blogg börjar likna mer som en av SVT:s tråååkiga debatt/informations sidor än en läs- och sevärdig blogg. Detta håller inte i längden paow, och när du inte kan leva på bloggen längre sen lär du precis som många andra håller på få söka jobb, och ”vips” så är inte SD ditt favvo parti längre. Tyvärr paow, Kenza FTW!!!

  Reply
 18. Lena december 27, 2010 at 5:46 e m

  …politiskt inkorrekt – kunde du inte hitta en bättre källa är ett gäng rasister som inte har bättre för sig än att bara plocka händelser och kommentarer som passar deras syften? Liksom du gör – ta upp både för och nackdelar så blir du mer trovärdig.
  Det är såna med inställningar och åsikter som dig, som drar alla över samma kam, som är farliga för samhället. Blä.

  Reply
 19. Lovisa december 27, 2010 at 5:47 e m

  Det är fan dags för dig att hålla käften, du vet inte vad du snackar om. Det finns en anledning till varför barn under 18 inte får rösta, för att dem inte har fått tillräckligt med information tills dess för att veta vad fan dem snackar om, du är ett gott jävla exempel på det. Håll dina ”åsikter” för dig själv istället, tills den dagen du vet vad fan du pratar om.

  Reply
 20. Hannah december 27, 2010 at 5:52 e m

  Det här är riktigt obehagligt.

  Gör du det här för att provocera eller är du sådär pinsamt enkelspårig och dum på riktigt?

  Reply
 21. Joanna december 27, 2010 at 5:52 e m

  Någon som vet om ögonbrynspiercing gör ont? :O

  Reply
 22. lisa december 27, 2010 at 5:54 e m

  Haha fan vad du är grym. Modig som vågar stå för vad du tycker! Inte många som vågar. Vänstern, moderaterna? Skulle hellre dö än att rösta på någon av dom. Men heja dig! Äntligen en läsvärd blogg 😀

  Reply
 23. Hilda- blogg design o foto! december 27, 2010 at 5:56 e m

  Agree!

  Reply
 24. En tjock katt i en smal värld december 27, 2010 at 5:57 e m

  Hela svenska politiken är ett skämt. Det finns inget parti som går att rösta på eftersom allihopa gör sitt bästa för att förstöra så mycket dom kan på så kort tid för så många som möjligt. Sverige är en demokratur (google it) och ingen orkar ta tag i det för alla har fastnat framför datorn och inser inte att det inte räcker med en facebookgrupp i stil med ”kan den här lyktstolpen få mer fans än *random politiker*?”.

  Reply
 25. Jenny december 27, 2010 at 5:58 e m

  Detta pratade jag om igår med vänner och vi kom fram till att vi lever i ett kommunistiskt land, ”alla gillar olika så länge dom tycker som oss”.
  Vi i Sverige blundar för allt som har med egna åsikter att göra, invandring är tydligen tabulagt i Sverige för då är man rasist.

  Många tv kanaler i andra länder har gjort reportage om Sverige, och det forskarna har kommit fram till är skrämmande minst sagt.
  År 2020 kommer Sveriges befolkning bestå utav 50% muslimer, say whuuut?
  Jag är absolut inte rasist, jag tycker att viss mångfald berikar, men om vi inte kommer ha en svensk majoritet i Sverige så kan vi ju lika gärna byta namn på vårat land.
  Låt oss döpa om alla länder till någon sifferbokstavskombination som 1A eller något, då lär det väl knappast bli något tjöt om rasism iaf.
  Ni som tycker att vi är rasister i Sverige kan kolla på USA o Kanada istället, södertälje KOMMUN tog emot fler invandrare ifrån Irak än vad USA o Kanada gjorde TILLSAMMANS PÅ ETT ÅR!!!! Helt jävla sinnessjukt ju!!

  Att ha en skärpt invandringspolitik är inget rasistiskt över huvudtaget, hur tänker ni som tycker så egentligen?
  Dom tar in fler o fler invandrare som skall slåss med alla andra på jobbmarknaden, fast jag tror att Reinfeldt tycker att det är bra att fler kan arbeta så får staten mer pengar, samt att det är så många arbetssökande så blir det ju lägre löner också. Jävla idioti!

  Vi får väl tänka på oss själva, samt att ta hand om dom invandrarna som har varit här ett tag och ge dom det stödet dom ska ha så att dom lär sig det svenska språket och deltar i aktivitetsprogram precis som vilken annan svensk medborgare.
  Jag skänker aldrig pengar till rädda barnen, sos barnbyar eller liknande, för det spelar ju ingen roll. ALLA kommer ju hit ändå!
  Men jag skänker däremot pengar till dom som har det knapert i SVERIGE såsom hemlösa, BRIS o.s.v.

  Jag tänker då fan inte stå o titta på när Sverige som kanske första land i världen inte är det minsta svenskt.

  Reply
 26. ... december 27, 2010 at 6:03 e m

  DU ÄR ALLMÄNT PUCKAD.. GÅ SKOLAN ISTÄLLET FÖR ATT KOMMENTERA POLITIK. FÖR MAN SER ATT DET PASSAR INTE DIG!..

  Reply
 27. hssa december 27, 2010 at 6:03 e m

  Två saker:

  1. Han/hon publicerade inga källor på det som skrevs.
  Källkritik är nyckelordet i dessa sammanhang. Vilket för oss till nästa punkt…

  2. PI är inte så opartisk som du försöker få det att framstå som. Du har otaliga gånger kritiserat AB etc… Men PolitisktInkorrekt för även dem har en agenda.

  Använd inte PI som en referens.

  Reply
 28. carro december 27, 2010 at 6:05 e m

  håller me dig som fan, och har sett att många har kommenterar; så du är imot invandringen, hmm? KLART SOM FAN MAN ÄR, dom gör inge nytta här, dom tar bara våra pengar och våldtar svenska flickor på gatorna, och vissa får till och med jobb, även fast det är väldigt många SVENSKA MEDBORGARE som är arbetslösa, Reinfeldt måste öppna sina ögon och se att om han fortsätter att ta in så många som han gör så är svergie inte svergie längre och jag kommer fan inte låta mina barn växa upp här om de fortsätter så här, skamligt svergie skamligt!!! förstår helt ärligt inte vars svergie är påväg!

  Reply
 29. Linnea december 27, 2010 at 6:05 e m

  Du är verkligen inkompetent ”paow”.
  Jag tänker inte försöka göra detta till en ”hat” kommentar
  men HERREGUD!
  Du kanske vill väcka andra människors ögon om att inte stödja
  Moderaterna men du gör det för ett helt annat syfte!
  Det verkar som att du inte vill stödja Moderaterna bara för att dem stödjer invandring
  och invandrare.
  Tycker synd om dem som ser dig som en förebild.
  De kommer inte komma nånvart i livet genom att lyssna på dina råd ..och det kommer inte du heller!

  Reply
 30. linda december 27, 2010 at 6:05 e m

  har du inget roligare eller bättre liv eller saker att blogga om än sånt här paow? det värsta av allt är att du är en tjej på 17 bast, trodde man blogga om fester, mode eller KUL saker då…

  du är annars väldigt fin och har en fin blogg, fast skenet bedrar ibland med hehe. puss

  Reply
 31. ... december 27, 2010 at 6:11 e m

  om ni är emot invandringen .. vf älskar ni kebab, vf älskar ni ALLA affärer som är från utlandet.. det enda ni kan göra är att smutskasta folk.. och nej är inte rasse .. men jag HATAR när folk ska jämt ska ta upp vålddtäkt, asså drop it liksom. det är ju en del erat fel också, för ni klär er lite och såklart blir killar kåta på något sätt. har ni någonsin hört att en invandrare säger typ aa hon blev lämnad av han, svensken.. ne för ni har fått det ryktet att ni lämnar en brud så fort hon blir på smällen eller efter 1 dagen ni blir tms med henne så get over it damn it, blir så trött på folk som jämt tar upp att det är invandringens fel.. det är fan ALLAS fel.. och juste för 1 invandrare gör ngt betyder det inte att alla gör det.. fatta det i era puckade hjärnor!…

  Reply
 32. malin december 27, 2010 at 6:18 e m

  Hahaha man märker att du är ung och okunnig, slutar härmed att läsa din blogg!!!

  Svar: Wow, jag darrar…

  Reply
 33. sebbe december 27, 2010 at 6:18 e m

  wow folk här inne har verkligen inget liv, speciellt inte värden till denna blogg. hmm, prata om nåt kul ist, slå på en michael jackson låt, tippa på vem ni tror vinner JVM? sverige tror jag, dem slår nog ut kanada i finalen! faan vi lever en gång, come on:D:D:D black, white, tall, short, fat, slim, boy, girl- still humans! få fast bovar, om det så är en svensk eller invandrare! det röstar jag för 😉 vad säger du paow? 😀

  Svar: Ähhh…?

  Reply
 34. Felicia december 27, 2010 at 6:19 e m

  Till Carro: Om du inte skulle låta dina barn växa upp i Sverige vart då skulle du
  låta dem växa upp? Vi tar Australien som ett exempel tänk om de inte skulle vilja ha dig, dina barn och en massa svenskar där? Tänk om alla svenskar skulle följa dina spår och flytta ut till olika länder…hur
  kan du vara så säker på att dem eller något annat land skulle ta emot er? Du kan tydligen inte ens stava Sverige*.
  DET HETER SVERIGE INTE SVERGIE!!!

  Reply
 35. ... december 27, 2010 at 6:30 e m

  paow, skaffa dig hjärna.. är du emot daniel?, emot hugo. m.m som har du haar som vänner.. snacka om rasist alltså.

  Reply
 36. mig december 27, 2010 at 6:31 e m

  alla partier har något bra och dåligt. det kan inte vara så att moderaterna till ex har allting som svenska folket har tänkt sig. samma sak gäller ju SD. men tro mig ni som röstar på SD kommer inse att det var fel…om det gå så långt, vilket man inte hoppas på.
  tack och hej, lever pasteeeeej!!!!!

  Reply
 37. Zophie december 27, 2010 at 6:39 e m

  Man ska ha ett skärpt invandrar system jag har inget emot invandrare jag har många vänner som kommer ifrån andra länder och har själv släkt i DAnmark. Men om det kommer in för många så tar dom våra jobb och så sitter det en massa arbetslösa svenskar som inte har råd med mat och inte får pengar utav socialen för att dom pengarna går till invandrare som kör runt i ny bilar.

  Reply
 38. mig december 27, 2010 at 6:39 e m

  förresten, vad vill du kasta ut invandrare eller? eller vad tror du att SD ska göra åt det, tänk på det!

  Reply
 39. ladydoordie december 27, 2010 at 6:51 e m

  Men SLUTA GNÄLL OM ATT FOLK ÄR RASISTER!! Jävla horungar helt ärligt. Hoppas det är era släktingar som dör nästa gång några blattar startar slagsmål på stan eller kastar sten på ambulansen så den inte kommer iväg i tid. Då ska jag fan skratta åt er och säga att ”ja, trist va? Men säg inget, ni vill väl inte vara rasister?”

  Korkade jävla idioter är vad ni är.

  Reply
 40. ladydoordie december 27, 2010 at 6:52 e m

  Och att moderaterna är spån har väl alla utom snorungarna som vill leka fina förstått för länge sedan…

  Reply
 41. Maria december 27, 2010 at 7:28 e m

  Har sagt det förut men känner att jag måste säga det igen.
  Älskling du är HELT underbar!!! Inte för dina åsikter, men för att du är så stark och modig i det du tror och tycker. Mer än vad man kan säga om många anonyma små vänstertroll.
  Kram på dig gumman.

  Reply
 42. Orka! december 27, 2010 at 7:32 e m

  Alltså Paow du är helt jävla blåst, vilka tror du öppnar företag och gör så att det blir mer jobb i Svergie? Invandringen. Svergie är beroende utav invandring. Jag fattar inte vad du tänker med igentligen, du skriver så mycket dumt på din blogg, även fast just detta du skrev nu var ifrån någon annans blogg. Tro inte på allting som du hör/läser på internet. Nästan inget av det är sant endå. Gå i skolan och lär dig någonting, i skolan får man lära sig dom riktiga siffrorna och om hur samhället verkligen påverkas. Såg dig i en intervju om SD du fattade inte ett skit du pratade om, helt jävla borta! Du kan inte bara slänga ur dig massa konstiga åsikter när du inte vet ett skit, speciellt inte som en så stor bloggare som du är. Tro mig, du är inte ”street smart” som du säger.

  Svar: Du skämtar…? Sverige idag har inget behov av invandring som den ser ut idag. Det kostar mycket mer än det ger, säger man annat är man blind. Man måste anpassa invandringspolitiken till verkligheten. Det är knappast invandrarna som står för Sveriges tillväxt, vad får dig att tro att dom skulle vara mer framgågnsrika än svenskar i Sverige…?

  Reply
 43. hanna december 27, 2010 at 7:34 e m

  så alla ska ha det lika dåligt eller?
  ska alla ha exakt samma lön även om du jobbar och sliter hårt för ditt arbete?
  ska man inte ha ett fritt val inom sjukvården?
  ska regeringen bestämma vilket universitet du ska gå på?

  all politik handlar inte bara om invandringspolitiken utan även om skolan, jobb, sjukvård, pensionärer, barn m.m. tänkt lite innan ”paow”! du är ta mig fan dum i huvudet!!

  Reply
 44. Anonym december 27, 2010 at 7:37 e m

  varför gör du om din fjortisblogg till en politikblogg? snälla du, du kan ingenting. absolut ingenting. till och med kenza, din kompis, har sagt det.
  och den här texten…personen har inte ens skrivit några källor. Herregud, du vet visst inget 🙂

  Reply
 45. lars december 27, 2010 at 7:39 e m

  och du ska uttala dig hugo som e blatte

  Reply
 46. amira december 27, 2010 at 7:46 e m

  Snälla lilla barn, börja med att gå i skola? Eller åtminstone ange källan till det du skrivit? Tror du verkligen att du är en sån person som man vill diskutera politik med? En person som inte kan räkna matte? Man kan inte visa sig smart genom dumma åsikter, vi alla vet redan att du är en korkad brud som inte pluggar och tror kan leva på sin blogg i resten av sitt liv. Nej nu säger jag inget mer än att alla vi har varit unga och dumma! 😉

  Reply
 47. emma december 27, 2010 at 7:57 e m

  Men alltså. Kan alla bara slappna av en minut och lämna den här jävla invandrarfrågan? Sverige tar in 100.000 invandrare per år, ca 30% av dom är svenskar som bott utomlands men flyttar tillbaka till sverige igen. Om ni bara visste hur jävla svårt det är att få tillstånd att bo i Sverige idag så skulle ni nog knipa igen käften. Tror ni rasistsvin seriöst att invandrarna får välja vilket land dom ska fly till?

  Jag är svensk. (okej, min farmor var norsk)

  Svar: Ja, dom får välja vilket land dom flyr till. Sverige KAN ALDRIG vara första asylland från något av dom länder som majoriteten av de länder som dom som söker asyl kommer. Alltså myglar dom sig hit via andra länder i världen i stort och EU i synnerhet, länder som egentligen skulle ta emot dom, men dom väljer att ta sig till Sverige för att det är förbannat bekvämt här.

  Reply
 48. Lovisa december 27, 2010 at 8:02 e m

  Jag vill bara göra alla som läser detta uppmärksamma på något, inte ens SD;s väljare gillar deras politik. Jag har pratat med många som valt att rösta på SD och de säger alla att de gör det för att de vill ha någon slags förändring.
  SD är inte något jävla ”röra om lite i grytan” parti, fram till 1992 ingick hakkorset i deras partiklädsel som då alla bar, ja Jimmie Åkesson med.

  SD vill inte minska invandringen, det tål att tänkas på. För att använda ett väldigt klyschigt uttryck, läs på innan ni uttalar er.

  Vad vill de då? Jo, de vill iföra ett ”andra klassens” svenskt medborgarskap, där du är lite mindre svensk medborgare och kan utvisas lättare.

  Är man svensk medborgare så är man väl det, oavsett hårfärg eller religion. Och är man inte det och begår ett våldsbrott blir man utvisad innan du hinner säga segregation Paulina.

  Se undrar jag vad problemet egentligen är. Kommer de hit och går på socialbidrag? Eller stjäl de svenskarnas jobb? Har hört båda varianterna, men jag antar att man måste välja en variant. 😛

  Sverige har otroligt låg befolkning per capita, det är liksom inte så att Norrland är överbefolkat. Och med nya människor skapas nya jobb. Jag ser invandringen som en enorm möjlighet och är stolt över att vår nuvarande regering också ser det och investerar i att invandrare ska integreras.

  Reply
 49. Du är pinsam december 27, 2010 at 8:05 e m

  Haha, det är så roligt… För ingen tror ju dig och dina medpartners! Tror du mer än hälften av Sverige har röstat fel eller?! HAHA! Du är så dum i huvet, du är trots allt 93:a …. inte konstigt.. bli mer insatt i politik än att blogga så kanske du får en annan uppfattning av moderaterna samt politiken! Du skämmer ut dig lilla flicka! Det är så tragiskt..

  Svar: För att jag inte tycker som du?

  Reply
 50. Dragana december 27, 2010 at 8:07 e m

  Grym är duuu

  Reply
 51. Sofie december 27, 2010 at 8:09 e m

  Jag håller med dig!

  Reply
 52. Ingrid december 27, 2010 at 8:27 e m

  Lägger upp lite olika sorters stilar på nyårsklänningar nu innan nyår så alla hittar nåt som passar dom i min blogg! 🙂

  Idag kör jag på mörkblåa klänningar som blir grymt snygga med guldsmycken och guldglittrig sminkning till festen så kolla in dom 😉

  LovePink 🙂

  Reply
 53. läsare december 27, 2010 at 8:41 e m

  det räcker med halalslaktet Paow.

  från islamguiden.se

  ”I enlighet med islam så ska slakten ske utan bedövning och ett snitt skärs i en obruten rörelse. Kniven kontrolleras före och efter varje slakttillfälle, den måste vara i sitt skarpaste skick. Djuret måste vara friskt, utan skador och behandlas medlidsamt och vänligt. Slaktaren är en vältränad muslim som med ögonkontakt utför slakten samtidigt han uttalar ”I Guds namn, Gud är större” [Bismillah, Allahu Akbar]. Man skär av matstrupen, luftstrupen och halspulsådrorna utan att ryggmärgen skadas. Enligt Dr Majid Katme [Brittiska muslimska rådet] så förlorar djuret så mycket blod på snabb tid att det blir blodförlust i hjärnan. Detta skapar en naturlig bedövning. Slakten avklaras snabbt och smidigt. Viktigt är dessutom att djuren inte får se ett annat djur dö. Detta pga att djuret inte ska känna sig stressad inför slakten.”

  läs gärna det här inlägget också: http://pinglanm.blogg.se/2010/may/vad-ar-halalslakt-ritualslakt.html

  tvivlar dock starkt på att du varken kommer läsa eller svara på den här kommentaren, eller så svarar du med något korkat som inte ens är relevant till frågan.

  Och det någon där uppe kommenterade, citerar.

  Antonia skriver:
  2010-12-27 kl 17:29

  Det är inte riktigt okej att ta information från en hemsida som är allt annat än politiskt oberoende. Du själv måste ju förstå att allt som står där är väldigt vinklat? Man kan inte läsa sådan info och sedan skapa sina åsikter utifrån det, det är ju sorgligt… Då läser man bara vad någon annan tycker och litar på det. Bäst är väl att läsa båda parters åsikter, och sedan bilda sig en egen uppfattning.

  Tänk lite efter där.

  Svar: Ähum? Vad menade du nu?

  Reply
 54. Annika december 27, 2010 at 8:55 e m

  UT MED HUGO, HANS PAPPA, DANIEL, DANIELS MAMMA, DIN PAPPAS THAIBRUD OCH ALLA ANDRA DINA INVANDRARVÄNNER! OCH FÖLJ GÄRNA MED DU OCKSÅ! TÄNK PÅ ATT DIN HALVBROR ÄR EN THAIKILLE!!!! HA HA! DU ÄR ETT SKÄMT!

  Reply
 55. Annika december 27, 2010 at 8:57 e m

  GÅ IN PÅ DESSIES BLOGG! HON ÄR MYCKET SMARTARE OCH SNÄLLARE! DENNA PANTADE FJORTIS FÖRTJNAR INTE ATT VI ÄR KVAR HÄR!!!

  Reply
 56. Johanna (moderat så in i helvete) december 27, 2010 at 8:58 e m

  Du vet väl att det var sossarna som tog in de flesta invandrarna på 70-talet? Dessa personer kom in som arbetskraft och bodde i de då fina miljonprojekt-bostäderna. De var nöjda. När deras barn sedan föddes, det var då det började gå utför. Barnen levde i en miljö som mer och mer började likna ett ghetto, ett ghetto ingen svensk ville bo i. Så det blev invandrargrupper mot svenskarna, och det är där problemet ligger. Problemet är inte de invandrare vi nu tar in som behöver få asyl här i vårt land, utan det är segregationen. Reinfeldt gör sitt bästa, tro mig, men det här landet är inte lätt att styra. Och jag kan lova dig att han gör det MYCKET bättre än om vi hade haft en jävla kommunistregering som vänstern eller sossarna. Nä usch och fy för dem, BLÅTT FTW!

  Och du där uppe som skrev att ungdomar blev moderater för att deras föräldrar var det, jag tror att du har blivit inspirerad av dina föräldrar också. Är man vänsterpartist så är man fan dum i huvudet

  Svar: Menar du att 100 000 invandrare per år som vi har nu är lite…? Det är nästan dubbelt så mycket som någonsin tidigare per år… Menar du också att du tror att jag är vänsterpartist? I så fall aknske du ska läsa på lite i min blogg 🙂

  Reply
 57. Larsa december 27, 2010 at 8:59 e m

  PAOW älskar dig 🙂 kul att se alla moderater och vänsterpartister som får moralpanik 🙂

  Reply
 58. moa december 27, 2010 at 9:01 e m

  Jag gillar invandrare men inte moderaterna eller alliansen!
  RÖSTA RÖDGRÖNT!!!!!!!!! 😀
  Vilket parti röstar du på?
  Föresten förlåt om jag frågar, jag ba undra gillar du inte invandrare för folk frågar ju;P
  Kram

  Reply
 59. Anna december 27, 2010 at 9:32 e m

  Snälla, snälla börja skolan igen. Flera här i tråden visar återigen att vi som inte röstade på SD eller tror att ”ut med invandrarna” alt. ”stoppa massinvandringen” är lösningens på Sveriges problem, är mer pålästa än ni andra.

  Du läser saker på bloggar skrivna av SD anhängare och skapar din bild kring det. Dina argument till varför SD är bra fallerar då det redan framkommit att den faktan de la fram var felaktig.

  Jag gissar att du redan blivit kontaktad av Jimmie Åkessons sekreterare som redan involverat dig på sin blogg. Du förstör din framtid och för dig själv.. det är inte invandrarna som gör det.

  Reply
 60. Jasmine december 27, 2010 at 9:34 e m

  Klart folk tycker att Paulina är rasist. I dagens samhälle är man rasist bara för att man säger att ett system inte fungerar.

  Reply
 61. Anna december 27, 2010 at 9:35 e m

  ladyordie, du tänkte inte på att när ambulansen inte kommer fram så är det i områden som Rosengård. Du tänker inte på att det finns svenskar som dödar. Kanske till och med så att i Sverige så finns det fler svenskar som är mördare än utländska medborgare?

  Och det är alltid bättre att leva ute i samhället än genom massa tidningsrubriker och skapa sin världsbild genom Aftonhoran.

  Reply
 62. Anna december 27, 2010 at 9:37 e m

  Jasmine, du tror inte vi vänsterpartister också anser att samhället fungerar. Bara det att vi inte är så obildade att vi tror att det beror på invandring.

  Ni inser inte att invandrare som kommer hit och arbetar tillför pengar till vårt svenska system. Att folk som Paow själv INTE tillför pengar till vårt system. Att om hon nu värnar så mycket om vårt samhälle också då borde ge tillbaka till det. Genom att kanske utbilda sig och arbeta kommunalt eller varför inte för landstinget? Som inte är vinstdrivande i sig..

  Reply
 63. jessica december 27, 2010 at 9:40 e m

  Fast det är ju äckliga vänsterpartister som skriver

  Reply
 64. Killen som inte bryr sig december 27, 2010 at 10:16 e m

  Att ni ens orkar bry er om detta inlägg… är man smart och källkritisk ser man direkt att PI inte är nånting att referera till, såvida det inte handlar om domar etc.
  btw Paow… kolla in flashback.info… står nåt inlägg där om att du ska bli nedslagen av nån Tova eller nåt sånt.. vet inte riktigt namnet men här har du tråden!

  http://www.flashback.org/t1403283

  Reply
 65. Karro december 27, 2010 at 10:19 e m

  Du sa att du är moderat för ett tag sen HAHAHAH asså du är bara sjukt pinsam. 🙂

  Reply
 66. karl december 27, 2010 at 10:29 e m

  torr blogg…

  Reply
 67. FEBB december 27, 2010 at 10:44 e m

  SÅ JÄVLA RÄTT PAULINA

  Reply
 68. ... december 27, 2010 at 11:12 e m

  gumman börja skolan.. för du vet inte ett SKIT om politik.. okej ut med invandringen.. då ryker hugo, daniel, din thaibrorsa. och de du älskar. är det så du vill. ne dåså håll bara klaffen och gå skolan igen.. för du är inte bildad för politik.

  Reply
 69. Lina december 27, 2010 at 11:13 e m

  Men gud. pinsamt att rösta på moderaterna?
  då borde det förfan va förbjudet att rösta på Sverigedemokratera som vill bestäma över kvinnas kropp och förbuda abort! fy helvete vad jag skäms att säga att jag är svensk när det finns sånna svin i det här landet!

  Reply
 70. Sofia december 27, 2010 at 11:33 e m

  Har läst din blogg och dina rasistiska åsikter om invandrare. Jag har en fråga, 14976 personer i Södertälje(invandrartätaste kommunen) begick ett brott förra året, medan på Södermalm(svennebananer) begicks det 30429 brott? Det skiljer 15.000 invånare städerna emellan, men antal brott er 100.000 invånare i Södertälje är 17613 medan på Södermalm är det 25798. Hur ställer du dig till att dina hatade invandrare är mer laglydiga än svenskar?
  Källa:
  http://www.brottsportalen.se/index.php?curPage=26&kommun=144
  http://www.brottsportalen.se/index.php?curPage=29&kommun=142&stadsdel=6

  Svar: Du läser brottsstatistik som fan läser Bibeln… Anledningen till det du beskriver är att i stort sett halva Södermalm är ett nöjesställe dit alla förortskids, inklusive Södertäljeborna, åker för att supa. Konstigt att det blir mer brott där då…? Nä.

  Reply
 71. Anonym december 27, 2010 at 11:39 e m

  Det är helt sjukt hur du kan vara så enormt emot invandrig när din pojkvän är utländsk och din kompis paris! Spelar ingen roll om dom är ”födda” i sverige dom har lika mycket utländsk blod som alla andra invandrare!

  Du knullar en invandrare, du kysser en invandrare, du sover med en invandrare och ändå vill du rösta på SD för att dom sedan ska försöka få din kille utvisad!

  HAHAHA! Du är fan patetisk! Ush nu slutar jag verkligen läsa din blogg!
  FY på dig!

  Svar: Du kanske skulle läsa på lite innan du får puls? Sluta läsa du, det gör mig inte så mycket, för jag tycker det verkar som du ändå aldrig läst den.

  Reply
 72. Anonym december 27, 2010 at 11:50 e m

  ut med alla blattar!!
  de förstör vårat svenska land!
  SD SD SD SD SD SD SD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Reply
 73. Sally december 27, 2010 at 11:56 e m

  HAHAHAHAHAHAHAH paulina kära korkade nöt, gå och hoppa bara din blåsta flickalilla, hur gammal var du nu igen? 93a? kan du sluta gång på gång snacka om politik när du inte KAN ETT skit om det. DU sade själv i en intervju ”Jag hejar på moderaterna.. är inte dom mellan vänster och höger typ? i mitten?” (haha visade hur intelligent du var) och ni horungar som säger: bra paow. ni är fan inte bättre ni, pff önskar att kloka svenskar som jag hade fått haft en stor blogg istället för idioter som dig paulina. du borde inte finnas i sverige. du borde skickas ut direkt. du kan förfan ingenting, och SD har verkligen lyckats med sin jävla propaganda på dig (och din nöt hjärna, den är säkert knullad sönder av nemo den också?) dessutom vännen HUR vågar du skriva sånt här och sen gå ut på stockholms gator? hade jag varit invandrare hade jag fan dödat dig vid det här läget så som du hoppar på dom GÅNG PÅ GÅNG, du är en rasist, vad fan finns det för ursäkter? sluta hitta på och snacka skit. du är RASIST. RASIST. skicka hem dina thaisläktingar istället om du nu ska vara så rasistisk.. btw SD har ett krav som lyder ”Begår en invandrar ett brott enligt lag (=fortkörning/inbrott/mord/pissa på gatan/ you name it.. i hope att du gör det med den hjärnan iaf) ska inte endast personen straffas utan hela släkten skickas också hem” (kan skicka hela video inlägget till dig) men hey det här kommer du bortse ifrån. äsch nej, du förstår inte, duf örstår ingenting, det är sådana trångsynta idioter som dig som får 3e världskriget att komma närmre, 11 september var det så jävla nära och efter det har allt skyllts på invandrar (speciellt de ifrån mellanöstern), VAD FAN – TA EMOT DOM PÅ ETT BRA SÄTT, peka ut dom SOM GÖR NÅGOT, de kriminella, de som någonsin gjort dig illa, SIT FÖRFAN inte och snacka sån här skit om ALLA invandrar. blir pissed of då jag har en turkisk pojkvän som är hur underbar som helst och jag vet många har fördommar mot honom, helt i onödan. han är otroligt smart i skolan och kommer säkert bli otroligt framgångs rik (till skillnad ifrån dig)

  OCH sedan måste jag poängtera, kom inte med: invandrarna tar våran arbeten! VAD FAN, är du helt pantad eller (jo det är du) sluta säg emot dig själv GÅNG på gång jävla unge, känner seriöst ett hat växa fram sig nu, kommer seriöst ta ett och annat med dig om vi ses! Du behöver fan normala människor som kan lära dig…. inte en pojkvän som blåser dig pga sin hemsida och massa blogg kompisar som utnyttjar dig. hur som helst, när invandrarna har arbeten är det: DOM TAR VÅRAN ARBETEN! skicka hem dom!
  när dom inte har det är det: FAAAN dom lever på våra pengar! skicka hem dom!

  Idiotiska trångsynta människor, GET A FUCKING GRIP OF YOURSELVES

  Svar: Hur gammal är du? Först skriver du detta hatinlägg utan verklighetsförankring. När du sen inser att du är ute och simmar så ljuger du ihop ett inlägg om att du känner mig, men hatar mig… Hehehe. Dessutom, vad får dig att tro att 3:e världskriget var nära 11:e september 2001? Knappast. Fast det var ju ett ”wake-up-call” som hette duga mot fundamentalism och religiös fanatism.

  Reply
 74. Sally december 27, 2010 at 11:57 e m

  ÄNNU mer pinsamt är alla dina korkade svar till alla där du leker ”tuff”, gumman du är INTE tuff på något sätt, när fan ska du inse det? jag kan fan sätta mig på dig och du är rutten som en fisk. Sluta ha den käften när jag vet du är annorlunda i verkligheten. Mina kompisar (som tyvärr råkar känna dig också) skäms för att hälsa på dig när du hälsar. Du är en skam Paulina.

  Svar: Så intressant, men säg det till mig, ansikte-mot-ansikte, om du törs. I verkligheten. Annars kan du fortsätta gömma dig bakom anonymiteten här.

  Reply
 75. Looking Sterling mate! december 28, 2010 at 12:07 f m

  Alltså, Lol säger jag bara. Alla som trackar stackars Paow, för vad? För en ÅSIKT! Ni sitter och gömmer er bakom era korkade datorer, och trackar på en offentlig människa, för att ni kan, och vem får skiten? Jo, Paow, för ni gömmer er! Paow är modig som säger vad hon tycker och tänker, och jag håller med henne rätt mycket egentligen.

  Och alla ni som säger att Sverigedemokraterna vill ”slänga ut” invandrare har FEL. De vill stoppa flöder, en aningen, så vi inte överbefolkas för snabbt. Alla ni som säger att det är moraliskt fel att neka folk att flytta hit, tänk då istället på lägenheter/hus som svenska staten bidrar med. I andra länder, i varma länder, hade invandrare fått sova på gator/ i hyddor, men i Sverige lär sådana frysa ihjäl och de får då bostad.

  Jag personligen tycker vi borde hjälpa svenska folket först. Borde inte vi få förtur?
  Visste ni dessutom att, var femte svensk är invandrare ?
  Var tjugonde svensk har utländskt blod.
  Den största gruppen invandrare är faktiskt finnar, den andra största gruppen är iranier/irakier.

  Men ja, nu blev min kommentar luddig och allt möjligt. Men ni människor har fel, så fel, Paow är iallafall på väg till rätt.

  Hellre död än röd. // Tack för mig.

  Reply
 76. Lina december 28, 2010 at 12:23 f m

  Halal är den absolut bästa slaktningsmetoden
  Om man nu ska äta kött. Snälla snälla lilla
  flicka sluta säg så dumma saker som inte stämmer.

  Din blogg håller på att slopas och detta är
  pga dina dumma uttalanden om saker du vet
  Jack shit!! Om. Lord säger jag bara…

  Reply
 77. Robin december 28, 2010 at 12:28 f m

  Ngn som sagt till dig att inte tro allt du läser……….? Invandring? vi har ingen invandring i Sverige, den slutade för 10 årsen. Däremot har vi flyktingintagning, vilket är en väääääääldig skillnad, folk som anses dödshotade i sitt hemland får komma hit först efter att staten gjort en undersökning om varje enskilt ärende. Att migrationsverket/domstolarna skulle skicka ut mindre invandrare nu har knappast något med Reinfeldt att göra, eftersom det är samma personer & lagar som sitter i migrationsverket och domstolarna, som under när sossarna styrde senast, har Reinfeld mutat dom då tro…? Nae, vakna flicka lilla, du faller ju direkt för allt du läser, ta allt med en nypa salt, se allt opartiskt och bilda din egen uppfattning istället för andras.
  Ciao

  Reply
 78. lisa december 28, 2010 at 12:37 f m

  du låter väldigt hemsk när man läser dina kommentarer… din blogg är ju som ditt jobb, läsarna är ju dina ”gäster/kunder”, då kanske man ska bemöta dem på ett bättre sett..

  men men, för mig räcker det att veta att du inte ens har gått ut förskolan för att flina åt dina inlägg 😀

  Reply
 79. Gabriella december 28, 2010 at 12:43 f m

  Verkligen Paow? Verkligen? Vad spelar detta dig för roll? Behöver du extra pengar eller ett jobb på ICA så mer kläder eller utlandsresor kan inhandlas? Nej. Så håll dig till dina I-lands problem
  Tror knappast din värld kommer rasa ihop för att lilla Fatima från en stad i Afrika där det är krig kommer till Sverige för att få överleva.
  Tar våra jobb? Omg var det inte PRECIS såhär det lät före Andra Världs Kriget —Var det inte precis sånhär konspiration Hitler hyste över Europa? Det här är löjligt och håller på att gå över styr jag har saker att säga om fördelarna och nackdelarna men liksom —
  Come the fuck on, som om du bryr dig så mycket? Det rubbar knappast ditt liv din perfekta bubbla på något sätt (!)

  Men jag förstår att du har rätten att yttra dig

  Reply
 80. John december 28, 2010 at 1:29 f m

  Bäst av dig Paow att du förmedla sånt här med så många läsare, sånt kommer inte fram annars!

  Reply
 81. Linda december 28, 2010 at 2:40 f m

  Ange källan. Snälla jag måste ta fram skämskudden när jag läser detta. Vem har lurat i dig detta. Tror du på fullaste allvar att Sverige skulle gå runt utan invadrare. Motivera tack!! Vården kommer inte klara sig utan invadrare tex då vi är i en period av masspensionering. Utv gärna varför det skulle kosta mer med invandring. Snälla uttala dig aldrig om ngt mer som du inte har kunskap i.

  Reply
 82. Anonym december 28, 2010 at 3:02 f m

  Vill ni alla moraltanter leva i ett muslimskt land om sisådär trettio år så visst, rösta på de rödgröna. För det har ju gått så fruktansvärt bra för alla andra muslimska länder i världen, eller hur?! Gör som ni vill. Jag kommer i alla fall göra allt jag kan för att stoppa invandringen!

  Reply
 83. Anonym december 28, 2010 at 3:05 f m

  Svar till: Vi tar in fel folk, varför får folk med pengar från USA komma och inte fattiga muslimer?

  Enkelt. De med pengar från USA försörjer sig själva och bidrar med skattepengar. De kommer inte hit och förstör och lever som några jävla parasiter. Punkt.

  Reply
 84. svartilllovisa december 28, 2010 at 5:04 f m

  Svar lovisa. 20101227 20.27
  1. 1992 var jimmie åkesson 13 år och han var inte medlem i SD. Han gick med i SD 95, vilket betyder att han inte gled runt med hakkors som han gjorde enligt dig.

  2. SD vill visst minska invandringen.

  3. Ja man är svensk medborgare om man har ett svenskt medborgarskap, men det betyder inte att man är svensk.

  4. Nej, det personer i Sverige som INTE är svenska medborgare som har begått och blivit dömda för våldsbrott utan att bli utvisade.

  4. Att någon som kommer hit och går på socialbidrag, utnyttjar sjukvård osv, utan att ge något tillbaka(läs skatt)är väl ändå ett problem?

  5. Att invandringen kan leda till jobb är ju självklart, såvida det är kompetenta/kunniga människor som kommer hit… just nu har jag svårt att se vad en getfarmare från somalia kan bidra med till det svenska samhället.

  Reply
 85. farah december 28, 2010 at 6:04 f m

  låter som världens mest pålitligaste källa. du hann väl ändå lära dig i skolan att man ska vara källkritisk?=)

  Reply
 86. Helena (studerar nationalekonomi) december 28, 2010 at 9:15 f m

  Vad man än må tycka om invandring så är flera av påståendena totalt felaktiga när man ser till fakta. Att en stor efterfrågan på arbetskraft skulle leda till låga löner är det mest okunniga jag hört. Fråga vilken nationalekonom världen över och denna person kommer hålla med mig om att enligt alla (även de simplaste modeller) så leder ökad efterfrågan till att arbetstagare kan ställa högre krav på lönerna än när det är låg efterfrågan. Högre löner i ett land ökar ofta privatkonsumtionen och därmed också ett lands BNP. att påstå något annat än att arbetskraftsinvandring är gott för sverige är idioti.

  Reply
 87. anonym december 28, 2010 at 9:24 f m

  Var inte du emot V? för på bilden längst ner är från Vs årliga demonstration.

  Men alltså… Det är klart att Reinfeldt vill ta in så mycket invandrare, eftersom att det då blir fler arbetare till direktörerna, fler städare åt överklassen… Jag håller med dig om att det är dumt att rösta på moderaterna, fast av helt andra skäl.

  problemet är inte att invandringen ökar, utan att han tar in ”fel” människor. Jag förstår inte varför en person med hög inkomst från USA ska få bo i Sverige när en papperslös flykting inte ska det. Då kan vi väl satsa på att ta in personerna som behöver ett land och inte kan återvända någonstans.

  och det är klart halalslakt är hemskt men det är ju all slakt! borde vi inte satsa mer på att få fler att äta allt mer vegetariskt, kött en gång i veckan istället för sju, folk ser klipp med slaktade djur varje dag men ingen verkar bry sig? folk ser ”pälsklipp” och ändå som har dom päls.. nån borde ju lyssna.

  HELRÄTT FRÅN EN ANONYM HÄR OVANFÖR!

  Reply
 88. Malin december 28, 2010 at 10:24 f m

  Vet du, du borde sätta sig och titta på alla dokumetärer om illuminati och söka upp david jones dokumentärer.

  Det är ingen som har ngt att säga till om vettu, allt som händer styrs av amerikanska makter.
  Dom styr världen hur dom vill 😛

  Reply
 89. martin december 28, 2010 at 10:49 f m

  Bra skrivet, även om jag tycker moderaterna är bättre än dom, rödgröna… Vill man ha förändring måste man rösta på SD.. Sverige tar idag emot mer invandrare, än stora länder som nylund, Holland, Tyskland, Spanien. Rätt sjukt, självklart ska man hjälpa till men Sverige kan inte rädda hela världen!!

  Reply
 90. Lina december 28, 2010 at 11:13 f m

  Måste bara tillägga att man kan inte tro på citat som har tagits ur dess sammanhang. Alla kommentarer du precis har publicerat som kommer från Reinfeldt kan ha en helt annan betydelse då du ser det i ett sammanhang. Dessutom undrar jag fortfarande var du står politiskt, du är inte rasist men stöttar SD. Du hatar den höga skatten men ratar Moderaterna och samtidigt hatar du Socialdemokraterna och Vänsterpartiet. Finns inte så mycket kvar att välja på då. Hade varit tacksam för ett svar som förklarat din politiska åsikt!

  Reply
 91. anna december 28, 2010 at 11:38 f m

  Någon gång i dina år så måste det ju ha blivit fel i ditt lilla system. Man tänker inte på det viset som du gör! Du är helt störd!
  kom ihåg dessa ord (om du har plats för dom) för du kommer inte att gå långt i livet, rubbade kärring!

  Reply
 92. Nike december 28, 2010 at 12:28 e m

  snälla bara håll käften, du vet ingenting och det bevisar du bara hela tiden. typiskt småtjejer som dig att tro att vänstern är det rätta för ni tror ni är så goda då. snarare tvärtom!

  Reply
 93. Tina december 28, 2010 at 12:42 e m

  Det här är enbart löjligt. Blinda människor som inte se sanningen i det hela här. Vissa snackar om att vara källkritisk, men man ska inte blunda för verkligheten heller.
  Om någorlunda 10 år eller mindre, kommer det vara smockat med invandrare och mörkhyade, och var är vårt älskade Sverige då?
  Jag tycker personligen att det är rätt att Sverigedemokraterna har kommit in i riksdagen, för nu kanske det blir någon ordning på det här svineriet. Och Halalslakt? Det vill jag inte ens yttra mig om, för sådant ska inte finnas till.
  Och om jag får quota en annan kommentar:

  ”och det är klart halalslakt är hemskt men det är ju all slakt! borde vi inte satsa mer på att få fler att äta allt mer vegetariskt, kött en gång i veckan istället för sju, folk ser klipp med slaktade djur varje dag men ingen verkar bry sig? folk ser ”pälsklipp” och ändå som har dom päls.. nån borde ju lyssna.”

  För den här människan verkar inte se att vi ÄR inte gräsätare. Vi behöver protein, och inte alla är villiga att leva på gräsföda. Vi äter kött, likadant som björnen, vargen och en massa andra djur gör. Gör det dom till monster?
  Och nu till en annan kommentar:

  ”Sverige har otroligt låg befolkning per capita, det är liksom inte så att Norrland är överbefolkat. Och med nya människor skapas nya jobb. Jag ser invandringen som en enorm möjlighet och är stolt över att vår nuvarande regering också ser det och investerar i att invandrare ska integreras.”

  Så denna person menar att vi ska smocka Norrland lika mycket som vi smockar Stockholm?
  Jag kan säga att jag själv, är en stolt Norrlänning. Och jag förstår ärligt talat inte vad denne person menar? Ska vi skövla skog för att göra plats åt arbetslösa invandrare? Nej.

  Och så läste jag en som hette Sally som kommenterade på detta blogginlägg också. Det tänker jag inte ens kopiera och posta här, för det var det mest patetiska jag någonsin har läst. Du, om någon, borde läsa på om den svenska grammatiken och while you’re on it, sluta vara sådan blind bitch.

  Och ni som klagar på att Paulina inte går i skolan? Ge er. Hon är mer allmänbildad och street smart än vad ni någonsin kommer att vara. Jag tror faktiskt hon vågar se sanningen, medans ni blundar.

  Ja, snälla. Säg att jag har fel på allting jag har punkterat ut, för då har jag ett och annat att säga er.

  Over and out.

  Reply
 94. matilda december 28, 2010 at 12:49 e m

  Sa inte du i somras att du ”hejade” på vilket parti som helst förutom de röda? under vår intensiva debatt i Djurs.

  Reply
 95. Jessica december 28, 2010 at 1:22 e m

  Jag gillar din blogg… Men att se att någon ens kan tycka att SD är ett alternativ gör mig rädd. Det är ett gäng rasister och deras ”anhängare” är osäkra tonåringar. Tack och lov fick många av dem inte rösta i förra valet, men jag fasar för nästa val. Alla politiker gömmer saker bakom fina ord, men ärligt talat är SD lättast att se igenom. ”nej vi vill inte stoppa invandringen, bara minska flöded” snälla… Sen finns ju det mest klockrena av allt, reportaget på tv då en av de högt uppsatta inom SD säger ”ja om här kommer hit för många invandrare så får man ju flytta utomlands” reportern svarar ”men då blir ju du invandrare.” ”eeeh..”

  Reply
 96. Jasmine december 28, 2010 at 1:33 e m

  Anna, skrev ingenstans att jag anser att samhället fungerar? Det är integrationen som har misslyckats. Av de flyktingar som har kommit hit så har endast 30 % av de jobb efter 3 år. Sen är det massvis av dessa flyktingar som åker hem på semester till sina hemländer och lever på sveriges bidrag i det landet som det har flytt ifrån. Vet ni vad zigenarna KOSTAR sverige? 40 000 zigenare 12,5 miljarder årligen, dvs 300 000 kr per styck och år (om man inte räknar med allt dom själ) Så jo invandringen är ett stort problem.

  Reply
 97. calle december 28, 2010 at 1:45 e m

  tror paow har sin ”lingon-vecka”

  Reply
 98. Sally december 28, 2010 at 2:22 e m

  Hahahahahahah paow. bara knip igen den där tuffa käften, du ger mig gång på gång anledningar att hata dig. Hmm ska jag ta det face 2 face med dig? VÄLDIGT GÄRNA. Ge mig din mail så bestämmer vi något, låt oss nu se hur tuff du är i verkligheten då.

  Reply
 99. Anna december 28, 2010 at 2:23 e m

  Ni människor/rasister snackar om invandrare som dom vore djur, det är dom inte och det borde ni fan inse. Hoppas ni blir skickade till krigsdrabbade områden en dag.

  Reply
 100. nyström december 28, 2010 at 2:34 e m

  var är beviset?

  Reply
 101. Hanna december 28, 2010 at 2:48 e m

  Paow, har du flytt från ett krigshärjat land? Hur FAN vet du om att man väljer land? Jag ska säga dig, att det gör man VERKLIGEN inte! Okej, skriv vad du vill om din älskade Jimmie Åkessons bajsåsikter men börja inte skriva massa skit om andra saker du inte ens vet om. För om du tror att man tar första flyget till Sverige och för en 3a i Stockholm direkt så tror du fel! Det är det hemskaste jag och många andra har varit med om att fly från landet och resan när man flyr. Dessutom är det EXTREMT många som utvisas varje dag nu!

  Reply
 102. Anonym december 28, 2010 at 2:48 e m

  ”Enkelt. De med pengar från USA försörjer sig själva och bidrar med skattepengar. De kommer inte hit och förstör och lever som några jävla parasiter. Punkt.”

  Man kan ju välja att se människor som pengar, eller så ser man dom som människor.

  Reply
 103. Anonym december 28, 2010 at 2:55 e m

  ”För den här människan verkar inte se att vi ÄR inte gräsätare. Vi behöver protein, och inte alla är villiga att leva på gräsföda. Vi äter kött, likadant som björnen, vargen och en massa andra djur gör. Gör det dom till monster?”

  Nej, det gör dom inte till monster, eftersom att dom inte har andra sätt att få mat på. Vi människor har så otroligt många alternativ utanför köttet, som ger oss lika mycket protein! Jag säger inte att alla måste vara supervegetarianer, och visst, ät kött varje måltid om du vill, men det är bara så jävla onödigt med den här massslakten när det finns andra alternativ!

  Reply
 104. JEVLARS SOSSAr december 28, 2010 at 3:52 e m

  BARA FÖR ATT MAN VÄLJER ATT SKITA I SKOLAN (SOM DU) OCH FÖRMORLIGEN KOMMER JOBBA PÅ DAGIS ELLER STÄDARE , SÅ BETYDER INTE DET ATT DOM SOM HAR KÄMPAT FÖR ATT KOMMA LÅNGT I LIVET , ska inte betala mer skatt
  AAAAAAAAAH Aaa aaa då skiter väll alla i skolaaaaaan så kommer ligga hemma för å försöka starta en blogg precis som alla kommer bli medelmåttor som du b klassaer svergie kommer att gå under alla sitta å peta sig i näsan ,

  Reply
 105. Linnea december 28, 2010 at 4:53 e m

  SKITBRA att det finns nån bloggare med vett i skallen!
  Dock… Är den där källan verkligen så pålitlig? Bara en tanke.. 🙂

  Reply
 106. LISAAA december 28, 2010 at 5:47 e m

  Hahahaha så jävla sjukt. Så fort man säger att man tycker att Sverige tar in för många invandrare är man rasist, svennehora osv. Jag är inte rasist, jag hatar inte, jag dömer inte en människa i förväg. Men, alla jävla pundhuvuden som skriver här att invandringen är bra för Sverige osv borde kolla vart majoriteten i våra fängelsen kommer ifrån! Ville bara säga det! Fortsätt stå för vad du tycker Paow. De som säger att du ska tillbaka till skolan verkar inte ha alla hästar hemma, där lär man sig inte vilket parti som är bäst. Läraren målar oftast upp de partiet han/hon gillar till någon ”underbart”.

  Reply
 107. Anonym december 28, 2010 at 5:53 e m

  pinsamt att uttala sig om någonting man inte har någon som helst koll på.

  Reply
 108. Zophie december 28, 2010 at 6:08 e m

  Alltså vi måste ta hand om dom vi har innan vi tar in fler. Alltså just nu har många socialer gått över sin budget för att ge både svenskar och invandrare pengar. Att ta in fler skapar ett större övertramp i budgeten eftersom dom flesta som kommer till Svergie måste lära sig svenska innan dom kan få jobb och behöver då socialen. Så låt dom vi har i här i Svergie skaffa sig jobb och skapa jobb möjligheter och sen fortsätta rädda resten av världen när vi räddat vårat eget först.

  Reply
 109. Anonym december 28, 2010 at 6:18 e m

  visste inte att min familj VALDE att fly till sverige. för det gjorde dom inte, pappa var tvungen att ge sig av, lämna mamma, min bror 4 år då och mig i magen FÖR ATT HITTA HJÄLP FÖR ATT FLY UT UR LANDET. flera nätter spenderade han överallt bara för att hitta någon som kunna hjälpa till, han var näraatt bli dödad, han såg folk dödas, döda lik, döda barn, skade människor och han gjorde allt för att hjälpa. tillslut hiittade han hjälp, åkte tillbaka hämtade mamma o bror och flydde vidare med massor av flyktingar genom polen fortsatte till danmnark, och tillslut hamnade på gotland, var tvungna att flyga från sverige till norge tillbaka till sverige. de visste inte VART dom skulle hamna. DOM blev förflyttade, inget dom valde själva.

  Reply
 110. lisa december 28, 2010 at 6:18 e m

  GRYMT BRA SKRIVET!
  Tack Paulina, för att det finns i allafall en bloggare med vett 🙂
  Visa dina läsare vad som är fel, precis som du nu gjort! Moderaterna förstör sverige sakta men säkert. De lovar, men inget händer. De lovar, men tvärtom blir det.

  Det är sjukt hur vi luras, ständigt varje dag – av moderaternas politik – som människor som inte kan någon om politik – röstat på.

  Reply
 111. Emelie december 28, 2010 at 6:23 e m

  Men allvarligt Paulina, du kan ju inte kopiera kommentarer från den bloggen. De är inte pålitliga som en slags ”källa” och det är kommentarer från personer som är SD-sympatisörer.

  Invandringen ger PLUS för Sverige. Klart som fan att det kostar att ta emot någon som kanske inte kan läsa, men vad kostar du inte själv att växa upp i detta samhälle med KOSTNADSFRI skola ända upp till gymnasiet. Universitet och högskola är sedan OCKSÅ KOSTNADSFRI. Det enda du betalar för är böckerna. Likadant med komvux. Du får KOSTNADSFRI tandläkarvård, sjukvård tills du är drygt 20 år. Det kan skilja sig lite grann var du bor. Du har kostat mer för samhället än vad den stackars lilla invandraren gör när den kommer hit.

  Det är du som är blind. Har du ens några siffror att kasta oss i ansiktet kanske? Kom och gör det och STYRK dina argument istället. Bara för att vara en jävel så behöver jag inte visa att det jag skriver är rätt, för det kan du lika bra själv leta reda på och känna dig dum av själv.

  Du är bara hjärntvättad av Sverigedemokraterna. Det är få experter inom flera olika områden som säger att de har lite rätt. Majoriteten säger att de har fel och det är ingen form av djävulskap. Det kallas sanningen. Det har Sverigedeomkraterna problem med. Det invandrar inte 100 000 NYA personer. 20% av dessa är svenskar. 15-20% kommer utanför Europa och resten är europeer. Finns på SCB:s hemsida.

  Reply
 112. Anonym december 28, 2010 at 6:50 e m

  Du borde läsa in dig på ditt ämne innan du yttrar dig om det. Ytterst pinsamt inlägg bruden.

  Reply
 113. Tina december 28, 2010 at 7:11 e m

  Måste bara få föra den här diskussionen vidare.

  ”Nej, det gör dom inte till monster, eftersom att dom inte har andra sätt att få mat på. Vi människor har så otroligt många alternativ utanför köttet, som ger oss lika mycket protein! Jag säger inte att alla måste vara supervegetarianer, och visst, ät kött varje måltid om du vill, men det är bara så jävla onödigt med den här massslakten när det finns andra alternativ!”

  Okej, låt oss säga såhär. Jag är norrlänning, vi äter älgar. Vi skjuter dom, delar på köttet och äter det. Och det gör oss INTE till elaka individer. För att om vi inte gjorde det, skulle 70% av alla älgar vi dödar istället ligga död vid vägkanterna, eftersom det blir ett sådant överskott.

  Man har ett eget val om man äter kött eller inte, men det här är min personliga åsikt. Vi är köttätare. So what?

  Tänk på att allting föds på nytt. Det är en del av näringskedjan. Och vi i Sverige jobbar hårt för att det ska fortsätta funka.

  Reply
 114. ella hanchi december 28, 2010 at 8:29 e m

  vet du vad? du kanske är trött på invandringen men jag ser det så här jag har lika mycket rätt som dig att vara i detta land för att det var min förfäder som byggde ”ditt land” när ni inte hade råd och använde stennar till att göra en brasa så kallade ni på oss muslimer (invandrare) så ni släppt in oss med er egen vilja + att det var vi som hämtade in maträtter, kläder osv. Om en person spränger sig själv så gör alla muslimer inte det liksom om en svensk våldtar kvinnor så betyder det inte att alla svenskar är pedofiler elr?? och en sak till gå ock kolla på dina egna förfäder så kommer du se att det var de som startade al-gaida!!!! lycka till och fortsätt förlora läsare desutom så vill jag säga att du bode dra till skolan och läsa historian för där står det säkert om er fattiga historia som ni försöker dölja!!!!! Utan oss är ni ingenting i lagen så har jag blivit svensk för att jag är född här men om jag levde när mina föräldrar kom till sverige så skulle jag säga åt de nej. Ni snackar fastän hela fucking sverige är skit från top till tå!!!!

  Reply