Läste lite:

”Moderaterna har inte längre några moderata åsikter kvar och finns dom är dom väl dolda, man utnyttjar invandringen till att sänka lönerna i Sverige. Är den väl dold så är det tydligen ingen åsikt för man har inte diskuterat det, smart av moderaterna. Invandraren, framtidens entreprenör – jobba mycket för lite i lön. Höll på att missa en sak – socialdemokratin ser jag inte heller som ett alternativ. Så länge SD inte är ett 35% parti så ser jag inget hopp för Sverige. Ändå är jag inte Sverigedemokrat utan det finns inget alternativ i svensk politik.”

”Reinfeldt har måhända försatt sig i en situation han inte kommer ur med hälsan i behåll – om man uttrycker sig milt.
Han har ju många märkligheter i sitt bagage:

”I burkadebatten ville han inte se detta klädesplagg i det offentliga rummet, sa han. Några dagar senare hade han ändrat sig och ville på inga villkor ha ett burkaförbud. Någon som gav honom en tillrättavisning kanske?

Han har tillsatt en islamist i riksdagen.

Under hans fyra år som statsminister har invandringen varit rekordhög, främst från Mellanöstern.

I en intervju under ett besök i Finland beklagade han sig över den höga invandringen till Sverige. Trots detta så befrämjar han massinvandringen.

Han har sagt att han är positiv till halalslakt i Sverige (vedervärdigt slaktsätt, genom att skära av halsen på det levande djuret).

Han satsar mer skattepengar på invandringen i sin budget än vad socialisterna gör.

Moderaterna tar emot miljonbelopp till sitt parti från givare som de inte vill avslöja.

Invandrare från Mellanöstern och Nordafrika utvisas sällan, trots att de dömts för grova brott och inte är svenska medborgare.

Migrationsdomstolarna tillåter asylsökande, som trots Migrationsverkets utredning inte befunnits ha asylskäl, ändå få uppehållstillstånd i Sverige. (Handplockad personal på de tre migrationsdomstolarna, som dansar efter F.R:s pipa?)

Han talar illa om svenska folket; hans numera välkända uttalande om att ”svenskt är rena barbariet, allt annat har kommit utifrån”.

Högst anmärkningsvärt när det kommer från statsministern, den främste företrädaren för landets folk!!!

Vem är det egentligen som styr Sverige? Är Fredrik Reinfeldt bara en nickedocka – åt vem då?”

”Kan väl flika in med ett inlägg om Reinfeldt och hans positiva inställning till arbetskraftsinvandringen.

Reinfeldt hävdar att en stor arbetskraftsinvandring är nödvändig, men min personliga teori går ut på lönedumpning. Stor efterfrågan = låga löner.

5 600 söker jobb som städare i Stockholm, 150 lediga jobb finns. Ända importerar vi just städare genom regeringens nya politik som underlättar för arbetskraftsinvandring. 400 000 arbetslösa och ändå importeras arbetskraft till lågutbildade yrken som exempelvis städare.

Alliansens politik att sätta alla medborgare i arbete verkar dömt att misslyckas om man ger de lediga jobben till människor utanför landets gränser”

Kommentarer från http://politisktinkorrekt.info

Det är pinsamt att rösta på moderaterna… Fattar ni inte att han är en marionettdocka åt EU för pengar?

Posted in: Livsstil
Kommentarer (156)
 • Hannah

  var gärna med och tävla om att bli dagens blogg hos mig (:

 • Mira

  Jag röstar på vänsterparitet.

 • Marina

  Det är Usas regering som pajar allt! Dem vill ha en världsregering och det har dem sakta gjort genom att länder går med i EU. Man håller samman länder som någon snubbe sedan styr över. Likadant med FN. Börja öppna upp ögonen för världen istället. Se zeitgeist så får ni lite vät i huvudet. Och ja jag håller absolut med om det du har lagt upp här paulina!

 • Sabina

  Lägg gärna ut en film om hur dom gör Halalslakt. Folk måste se till o stoppa de.
  Det är djurplågeri till max!!!

  Skriv under listan http://namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=2393
  Be alla du känner skriva under.

 • Josefin

  Så du är emot invandring …eller? :O
  Hmm…..

 • Anonym

  Var inte du emot V? för på bilden längst ner är från Vs årliga demonstration.

  Men alltså… Det är klart att Reinfeldt vill ta in så mycket invandrare, eftersom att det då blir fler arbetare till direktörerna, fler städare åt överklassen… Jag håller med dig om att det är dumt att rösta på moderaterna, fast av helt andra skäl.

  problemet är inte att invandringen ökar, utan att han tar in ”fel” människor. Jag förstår inte varför en person med hög inkomst från USA ska få bo i Sverige när en papperslös flykting inte ska det. Då kan vi väl satsa på att ta in personerna som behöver ett land och inte kan återvända någonstans.

  och det är klart halalslakt är hemskt men det är ju all slakt! borde vi inte satsa mer på att få fler att äta allt mer vegetariskt, kött en gång i veckan istället för sju, folk ser klipp med slaktade djur varje dag men ingen verkar bry sig? folk ser ”pälsklipp” och ändå som har dom päls.. nån borde ju lyssna.

 • Josefin

  Så du ”paow” är emot invandring och invandrare?
  Hmm…detta är intressant!

 • Anonym

  Det är inte så konstigt att folk inte får jobb. Kolla på dig t.ex.

  Svar: Och jag är utan jobb menar du…? Försörjer mig utmärkt och betalar fett med skatt, i bästa Mona Sahlin-stil… Fast jag tycker inte det är häftigt med tanke på vad skattepengarna används till.

 • Felicia

  Moderaterna är fruktansvärt pinsamma…
  Ska det vara så ska det vara rött!

 • Oroad Bloggläsare

  Varför försöker du göra om din fula fjortisblogg till en politisk blogg?

 • Gabriella

  Du är alltså också en av de få tonåringar som inte dras med i ”moderat hysterin”. Det finns så många som tror att det är moderaterna som är bäst, trots att de inte vet ett skit om deras politik, utan de gillar dem bara för att deras föräldrar gör det.

 • Icequeen

  Paulina, om du ändå har snappat upp en tråd att det kan ligga konspirationer bakom politiken så kan du lika gärna gå över till de riktiga grejorna.
  Invandringsfrågan i sig, det att du och flera med dig tar upp den som ett problem är en skenmanöver för att eliten ska kunna ta över på riktigt och utrota oss alla, eller ja typ 90 % av mänskligheten. Klassisk teknik av söndra och härska.
  Nazitysklands utrotning av folk kommer verka gullig jämfört med vad som planeras.
  Dessa länkar kan hjälpa dig att se de störra perspektiven. Ingenting är vad det ser ut att vara.
  En bra konspirationsblogg: http://vigilantcitizen.com/
  En bra politisk blogg: http://aangirfan.blogspot.com/
  Enjoy, du är smartare än du tror, det är bara ett sidospår du villat in på.

  En fråga vi alla kommer behöva ställa oss snart är vilken sida vi står på.
  Du vet väl att de censurerar väldigt mycket på politisktinkorrekt.info? Det är ingen sanningssägande blogg och du går väldigt mörka krafters intressen just nu

  Peace miss P
  / B

 • Antonia

  Det är inte riktigt okej att ta information från en hemsida som är allt annat än politiskt oberoende. Du själv måste ju förstå att allt som står där är väldigt vinklat? Man kan inte läsa sådan info och sedan skapa sina åsikter utifrån det, det är ju sorgligt… Då läser man bara vad någon annan tycker och litar på det. Bäst är väl att läsa båda parters åsikter, och sedan bilda sig en egen uppfattning.

 • elsa

  jag fattar att man inte gillar invandrare och så, men snälla nån, dom är också människor!

 • Hansdotter

  Alla partier har väl nått bra att komma med.
  men i mina ögon så har inte moderaterna nått att ge mig i alla fall.
  För kort sagt så är det folk med pengar som tjänar på att rösta på dem. Folk utan eller som jag som du lever på studiebidraget plus inackordering bidraget ha inte så där super mycket att vinna på genom att rösta på de. Dessutom så hatar jag att man kan bli utförsäkrad när man är så pass sjuk som dom som blivit det varit. Blir bara arg.. NEJ ursh… Gillar inte att det är moderaterna som styr. Hade hellre sett sossarna vinna trotts att jag själv inte skulle rösta på dem heller.
  Nåväl. 4 bajs år till för de som inte har lika stora förutsättningar i sverige. .. :/

 • Mira

  och ni tror köttet från ica har behandlats väl?

 • Jalda

  Asså vem fan röstade du på egentlign ? För inte moderaterna, o du verkar tycka om d SD gör så ah.. Röstade på SD lr vad ? Vill gärna veta

 • stina

  Tänker inte ge mig in i detta värdelösa ämne, förstår inte ens vrf den finns på din blogg?? Din blogg börjar likna mer som en av SVT:s tråååkiga debatt/informations sidor än en läs- och sevärdig blogg. Detta håller inte i längden paow, och när du inte kan leva på bloggen längre sen lär du precis som många andra håller på få söka jobb, och ”vips” så är inte SD ditt favvo parti längre. Tyvärr paow, Kenza FTW!!!

 • Lena

  …politiskt inkorrekt – kunde du inte hitta en bättre källa är ett gäng rasister som inte har bättre för sig än att bara plocka händelser och kommentarer som passar deras syften? Liksom du gör – ta upp både för och nackdelar så blir du mer trovärdig.
  Det är såna med inställningar och åsikter som dig, som drar alla över samma kam, som är farliga för samhället. Blä.

 • Lovisa

  Det är fan dags för dig att hålla käften, du vet inte vad du snackar om. Det finns en anledning till varför barn under 18 inte får rösta, för att dem inte har fått tillräckligt med information tills dess för att veta vad fan dem snackar om, du är ett gott jävla exempel på det. Håll dina ”åsikter” för dig själv istället, tills den dagen du vet vad fan du pratar om.

 • Hannah

  Det här är riktigt obehagligt.

  Gör du det här för att provocera eller är du sådär pinsamt enkelspårig och dum på riktigt?

 • Joanna

  Någon som vet om ögonbrynspiercing gör ont? :O

 • lisa

  Haha fan vad du är grym. Modig som vågar stå för vad du tycker! Inte många som vågar. Vänstern, moderaterna? Skulle hellre dö än att rösta på någon av dom. Men heja dig! Äntligen en läsvärd blogg 😀

 • Hilda- blogg design o foto!

  Agree!

 • En tjock katt i en smal värld

  Hela svenska politiken är ett skämt. Det finns inget parti som går att rösta på eftersom allihopa gör sitt bästa för att förstöra så mycket dom kan på så kort tid för så många som möjligt. Sverige är en demokratur (google it) och ingen orkar ta tag i det för alla har fastnat framför datorn och inser inte att det inte räcker med en facebookgrupp i stil med ”kan den här lyktstolpen få mer fans än *random politiker*?”.

 • anneli mendez - grym blogg

  Bra att du står för vad du tycker paow 🙂

  HELP ME!!!!!!!!!
  Ge mig tips på hur jag kan gå upp i vikt!
  http://annelimendez.blogg.se/2010/december/tips.html#comment
  Tack på förhand!

 • Jenny

  Detta pratade jag om igår med vänner och vi kom fram till att vi lever i ett kommunistiskt land, ”alla gillar olika så länge dom tycker som oss”.
  Vi i Sverige blundar för allt som har med egna åsikter att göra, invandring är tydligen tabulagt i Sverige för då är man rasist.

  Många tv kanaler i andra länder har gjort reportage om Sverige, och det forskarna har kommit fram till är skrämmande minst sagt.
  År 2020 kommer Sveriges befolkning bestå utav 50% muslimer, say whuuut?
  Jag är absolut inte rasist, jag tycker att viss mångfald berikar, men om vi inte kommer ha en svensk majoritet i Sverige så kan vi ju lika gärna byta namn på vårat land.
  Låt oss döpa om alla länder till någon sifferbokstavskombination som 1A eller något, då lär det väl knappast bli något tjöt om rasism iaf.
  Ni som tycker att vi är rasister i Sverige kan kolla på USA o Kanada istället, södertälje KOMMUN tog emot fler invandrare ifrån Irak än vad USA o Kanada gjorde TILLSAMMANS PÅ ETT ÅR!!!! Helt jävla sinnessjukt ju!!

  Att ha en skärpt invandringspolitik är inget rasistiskt över huvudtaget, hur tänker ni som tycker så egentligen?
  Dom tar in fler o fler invandrare som skall slåss med alla andra på jobbmarknaden, fast jag tror att Reinfeldt tycker att det är bra att fler kan arbeta så får staten mer pengar, samt att det är så många arbetssökande så blir det ju lägre löner också. Jävla idioti!

  Vi får väl tänka på oss själva, samt att ta hand om dom invandrarna som har varit här ett tag och ge dom det stödet dom ska ha så att dom lär sig det svenska språket och deltar i aktivitetsprogram precis som vilken annan svensk medborgare.
  Jag skänker aldrig pengar till rädda barnen, sos barnbyar eller liknande, för det spelar ju ingen roll. ALLA kommer ju hit ändå!
  Men jag skänker däremot pengar till dom som har det knapert i SVERIGE såsom hemlösa, BRIS o.s.v.

  Jag tänker då fan inte stå o titta på när Sverige som kanske första land i världen inte är det minsta svenskt.

 • ...

  DU ÄR ALLMÄNT PUCKAD.. GÅ SKOLAN ISTÄLLET FÖR ATT KOMMENTERA POLITIK. FÖR MAN SER ATT DET PASSAR INTE DIG!..

 • hssa

  Två saker:

  1. Han/hon publicerade inga källor på det som skrevs.
  Källkritik är nyckelordet i dessa sammanhang. Vilket för oss till nästa punkt…

  2. PI är inte så opartisk som du försöker få det att framstå som. Du har otaliga gånger kritiserat AB etc… Men PolitisktInkorrekt för även dem har en agenda.

  Använd inte PI som en referens.

 • carro

  håller me dig som fan, och har sett att många har kommenterar; så du är imot invandringen, hmm? KLART SOM FAN MAN ÄR, dom gör inge nytta här, dom tar bara våra pengar och våldtar svenska flickor på gatorna, och vissa får till och med jobb, även fast det är väldigt många SVENSKA MEDBORGARE som är arbetslösa, Reinfeldt måste öppna sina ögon och se att om han fortsätter att ta in så många som han gör så är svergie inte svergie längre och jag kommer fan inte låta mina barn växa upp här om de fortsätter så här, skamligt svergie skamligt!!! förstår helt ärligt inte vars svergie är påväg!

 • Linnea

  Du är verkligen inkompetent ”paow”.
  Jag tänker inte försöka göra detta till en ”hat” kommentar
  men HERREGUD!
  Du kanske vill väcka andra människors ögon om att inte stödja
  Moderaterna men du gör det för ett helt annat syfte!
  Det verkar som att du inte vill stödja Moderaterna bara för att dem stödjer invandring
  och invandrare.
  Tycker synd om dem som ser dig som en förebild.
  De kommer inte komma nånvart i livet genom att lyssna på dina råd ..och det kommer inte du heller!

 • linda

  har du inget roligare eller bättre liv eller saker att blogga om än sånt här paow? det värsta av allt är att du är en tjej på 17 bast, trodde man blogga om fester, mode eller KUL saker då…

  du är annars väldigt fin och har en fin blogg, fast skenet bedrar ibland med hehe. puss

 • ...

  om ni är emot invandringen .. vf älskar ni kebab, vf älskar ni ALLA affärer som är från utlandet.. det enda ni kan göra är att smutskasta folk.. och nej är inte rasse .. men jag HATAR när folk ska jämt ska ta upp vålddtäkt, asså drop it liksom. det är ju en del erat fel också, för ni klär er lite och såklart blir killar kåta på något sätt. har ni någonsin hört att en invandrare säger typ aa hon blev lämnad av han, svensken.. ne för ni har fått det ryktet att ni lämnar en brud så fort hon blir på smällen eller efter 1 dagen ni blir tms med henne så get over it damn it, blir så trött på folk som jämt tar upp att det är invandringens fel.. det är fan ALLAS fel.. och juste för 1 invandrare gör ngt betyder det inte att alla gör det.. fatta det i era puckade hjärnor!…

 • malin

  Hahaha man märker att du är ung och okunnig, slutar härmed att läsa din blogg!!!

  Svar: Wow, jag darrar…

 • sebbe

  wow folk här inne har verkligen inget liv, speciellt inte värden till denna blogg. hmm, prata om nåt kul ist, slå på en michael jackson låt, tippa på vem ni tror vinner JVM? sverige tror jag, dem slår nog ut kanada i finalen! faan vi lever en gång, come on:D:D:D black, white, tall, short, fat, slim, boy, girl- still humans! få fast bovar, om det så är en svensk eller invandrare! det röstar jag för 😉 vad säger du paow? 😀

  Svar: Ähhh…?

 • Felicia

  Till Carro: Om du inte skulle låta dina barn växa upp i Sverige vart då skulle du
  låta dem växa upp? Vi tar Australien som ett exempel tänk om de inte skulle vilja ha dig, dina barn och en massa svenskar där? Tänk om alla svenskar skulle följa dina spår och flytta ut till olika länder…hur
  kan du vara så säker på att dem eller något annat land skulle ta emot er? Du kan tydligen inte ens stava Sverige*.
  DET HETER SVERIGE INTE SVERGIE!!!

 • ...

  paow, skaffa dig hjärna.. är du emot daniel?, emot hugo. m.m som har du haar som vänner.. snacka om rasist alltså.

 • mig

  alla partier har något bra och dåligt. det kan inte vara så att moderaterna till ex har allting som svenska folket har tänkt sig. samma sak gäller ju SD. men tro mig ni som röstar på SD kommer inse att det var fel…om det gå så långt, vilket man inte hoppas på.
  tack och hej, lever pasteeeeej!!!!!

 • Zophie

  Man ska ha ett skärpt invandrar system jag har inget emot invandrare jag har många vänner som kommer ifrån andra länder och har själv släkt i DAnmark. Men om det kommer in för många så tar dom våra jobb och så sitter det en massa arbetslösa svenskar som inte har råd med mat och inte får pengar utav socialen för att dom pengarna går till invandrare som kör runt i ny bilar.

 • mig

  förresten, vad vill du kasta ut invandrare eller? eller vad tror du att SD ska göra åt det, tänk på det!

 • ladydoordie

  Men SLUTA GNÄLL OM ATT FOLK ÄR RASISTER!! Jävla horungar helt ärligt. Hoppas det är era släktingar som dör nästa gång några blattar startar slagsmål på stan eller kastar sten på ambulansen så den inte kommer iväg i tid. Då ska jag fan skratta åt er och säga att ”ja, trist va? Men säg inget, ni vill väl inte vara rasister?”

  Korkade jävla idioter är vad ni är.

 • ladydoordie

  Och att moderaterna är spån har väl alla utom snorungarna som vill leka fina förstått för länge sedan…

 • Maria

  Har sagt det förut men känner att jag måste säga det igen.
  Älskling du är HELT underbar!!! Inte för dina åsikter, men för att du är så stark och modig i det du tror och tycker. Mer än vad man kan säga om många anonyma små vänstertroll.
  Kram på dig gumman.

 • Orka!

  Alltså Paow du är helt jävla blåst, vilka tror du öppnar företag och gör så att det blir mer jobb i Svergie? Invandringen. Svergie är beroende utav invandring. Jag fattar inte vad du tänker med igentligen, du skriver så mycket dumt på din blogg, även fast just detta du skrev nu var ifrån någon annans blogg. Tro inte på allting som du hör/läser på internet. Nästan inget av det är sant endå. Gå i skolan och lär dig någonting, i skolan får man lära sig dom riktiga siffrorna och om hur samhället verkligen påverkas. Såg dig i en intervju om SD du fattade inte ett skit du pratade om, helt jävla borta! Du kan inte bara slänga ur dig massa konstiga åsikter när du inte vet ett skit, speciellt inte som en så stor bloggare som du är. Tro mig, du är inte ”street smart” som du säger.

  Svar: Du skämtar…? Sverige idag har inget behov av invandring som den ser ut idag. Det kostar mycket mer än det ger, säger man annat är man blind. Man måste anpassa invandringspolitiken till verkligheten. Det är knappast invandrarna som står för Sveriges tillväxt, vad får dig att tro att dom skulle vara mer framgågnsrika än svenskar i Sverige…?

 • hanna

  så alla ska ha det lika dåligt eller?
  ska alla ha exakt samma lön även om du jobbar och sliter hårt för ditt arbete?
  ska man inte ha ett fritt val inom sjukvården?
  ska regeringen bestämma vilket universitet du ska gå på?

  all politik handlar inte bara om invandringspolitiken utan även om skolan, jobb, sjukvård, pensionärer, barn m.m. tänkt lite innan ”paow”! du är ta mig fan dum i huvudet!!

 • Anonym

  varför gör du om din fjortisblogg till en politikblogg? snälla du, du kan ingenting. absolut ingenting. till och med kenza, din kompis, har sagt det.
  och den här texten…personen har inte ens skrivit några källor. Herregud, du vet visst inget 🙂

 • lars

  och du ska uttala dig hugo som e blatte

 • amira

  Snälla lilla barn, börja med att gå i skola? Eller åtminstone ange källan till det du skrivit? Tror du verkligen att du är en sån person som man vill diskutera politik med? En person som inte kan räkna matte? Man kan inte visa sig smart genom dumma åsikter, vi alla vet redan att du är en korkad brud som inte pluggar och tror kan leva på sin blogg i resten av sitt liv. Nej nu säger jag inget mer än att alla vi har varit unga och dumma! 😉

 • emma

  Men alltså. Kan alla bara slappna av en minut och lämna den här jävla invandrarfrågan? Sverige tar in 100.000 invandrare per år, ca 30% av dom är svenskar som bott utomlands men flyttar tillbaka till sverige igen. Om ni bara visste hur jävla svårt det är att få tillstånd att bo i Sverige idag så skulle ni nog knipa igen käften. Tror ni rasistsvin seriöst att invandrarna får välja vilket land dom ska fly till?

  Jag är svensk. (okej, min farmor var norsk)

  Svar: Ja, dom får välja vilket land dom flyr till. Sverige KAN ALDRIG vara första asylland från något av dom länder som majoriteten av de länder som dom som söker asyl kommer. Alltså myglar dom sig hit via andra länder i världen i stort och EU i synnerhet, länder som egentligen skulle ta emot dom, men dom väljer att ta sig till Sverige för att det är förbannat bekvämt här.

 • Lovisa

  Jag vill bara göra alla som läser detta uppmärksamma på något, inte ens SD;s väljare gillar deras politik. Jag har pratat med många som valt att rösta på SD och de säger alla att de gör det för att de vill ha någon slags förändring.
  SD är inte något jävla ”röra om lite i grytan” parti, fram till 1992 ingick hakkorset i deras partiklädsel som då alla bar, ja Jimmie Åkesson med.

  SD vill inte minska invandringen, det tål att tänkas på. För att använda ett väldigt klyschigt uttryck, läs på innan ni uttalar er.

  Vad vill de då? Jo, de vill iföra ett ”andra klassens” svenskt medborgarskap, där du är lite mindre svensk medborgare och kan utvisas lättare.

  Är man svensk medborgare så är man väl det, oavsett hårfärg eller religion. Och är man inte det och begår ett våldsbrott blir man utvisad innan du hinner säga segregation Paulina.

  Se undrar jag vad problemet egentligen är. Kommer de hit och går på socialbidrag? Eller stjäl de svenskarnas jobb? Har hört båda varianterna, men jag antar att man måste välja en variant. 😛

  Sverige har otroligt låg befolkning per capita, det är liksom inte så att Norrland är överbefolkat. Och med nya människor skapas nya jobb. Jag ser invandringen som en enorm möjlighet och är stolt över att vår nuvarande regering också ser det och investerar i att invandrare ska integreras.

 • Du är pinsam

  Haha, det är så roligt… För ingen tror ju dig och dina medpartners! Tror du mer än hälften av Sverige har röstat fel eller?! HAHA! Du är så dum i huvet, du är trots allt 93:a …. inte konstigt.. bli mer insatt i politik än att blogga så kanske du får en annan uppfattning av moderaterna samt politiken! Du skämmer ut dig lilla flicka! Det är så tragiskt..

  Svar: För att jag inte tycker som du?

 • Sofie

  Jag håller med dig!

 • Ingrid

  Lägger upp lite olika sorters stilar på nyårsklänningar nu innan nyår så alla hittar nåt som passar dom i min blogg! 🙂

  Idag kör jag på mörkblåa klänningar som blir grymt snygga med guldsmycken och guldglittrig sminkning till festen så kolla in dom 😉

  LovePink 🙂

 • läsare

  det räcker med halalslaktet Paow.

  från islamguiden.se

  ”I enlighet med islam så ska slakten ske utan bedövning och ett snitt skärs i en obruten rörelse. Kniven kontrolleras före och efter varje slakttillfälle, den måste vara i sitt skarpaste skick. Djuret måste vara friskt, utan skador och behandlas medlidsamt och vänligt. Slaktaren är en vältränad muslim som med ögonkontakt utför slakten samtidigt han uttalar ”I Guds namn, Gud är större” [Bismillah, Allahu Akbar]. Man skär av matstrupen, luftstrupen och halspulsådrorna utan att ryggmärgen skadas. Enligt Dr Majid Katme [Brittiska muslimska rådet] så förlorar djuret så mycket blod på snabb tid att det blir blodförlust i hjärnan. Detta skapar en naturlig bedövning. Slakten avklaras snabbt och smidigt. Viktigt är dessutom att djuren inte får se ett annat djur dö. Detta pga att djuret inte ska känna sig stressad inför slakten.”

  läs gärna det här inlägget också: http://pinglanm.blogg.se/2010/may/vad-ar-halalslakt-ritualslakt.html

  tvivlar dock starkt på att du varken kommer läsa eller svara på den här kommentaren, eller så svarar du med något korkat som inte ens är relevant till frågan.

  Och det någon där uppe kommenterade, citerar.

  Antonia skriver:
  2010-12-27 kl 17:29

  Det är inte riktigt okej att ta information från en hemsida som är allt annat än politiskt oberoende. Du själv måste ju förstå att allt som står där är väldigt vinklat? Man kan inte läsa sådan info och sedan skapa sina åsikter utifrån det, det är ju sorgligt… Då läser man bara vad någon annan tycker och litar på det. Bäst är väl att läsa båda parters åsikter, och sedan bilda sig en egen uppfattning.

  Tänk lite efter där.

  Svar: Ähum? Vad menade du nu?

 • Annika

  UT MED HUGO, HANS PAPPA, DANIEL, DANIELS MAMMA, DIN PAPPAS THAIBRUD OCH ALLA ANDRA DINA INVANDRARVÄNNER! OCH FÖLJ GÄRNA MED DU OCKSÅ! TÄNK PÅ ATT DIN HALVBROR ÄR EN THAIKILLE!!!! HA HA! DU ÄR ETT SKÄMT!

 • Annika

  GÅ IN PÅ DESSIES BLOGG! HON ÄR MYCKET SMARTARE OCH SNÄLLARE! DENNA PANTADE FJORTIS FÖRTJNAR INTE ATT VI ÄR KVAR HÄR!!!

 • Johanna (moderat så in i helvete)

  Du vet väl att det var sossarna som tog in de flesta invandrarna på 70-talet? Dessa personer kom in som arbetskraft och bodde i de då fina miljonprojekt-bostäderna. De var nöjda. När deras barn sedan föddes, det var då det började gå utför. Barnen levde i en miljö som mer och mer började likna ett ghetto, ett ghetto ingen svensk ville bo i. Så det blev invandrargrupper mot svenskarna, och det är där problemet ligger. Problemet är inte de invandrare vi nu tar in som behöver få asyl här i vårt land, utan det är segregationen. Reinfeldt gör sitt bästa, tro mig, men det här landet är inte lätt att styra. Och jag kan lova dig att han gör det MYCKET bättre än om vi hade haft en jävla kommunistregering som vänstern eller sossarna. Nä usch och fy för dem, BLÅTT FTW!

  Och du där uppe som skrev att ungdomar blev moderater för att deras föräldrar var det, jag tror att du har blivit inspirerad av dina föräldrar också. Är man vänsterpartist så är man fan dum i huvudet

  Svar: Menar du att 100 000 invandrare per år som vi har nu är lite…? Det är nästan dubbelt så mycket som någonsin tidigare per år… Menar du också att du tror att jag är vänsterpartist? I så fall aknske du ska läsa på lite i min blogg 🙂

 • Larsa

  PAOW älskar dig 🙂 kul att se alla moderater och vänsterpartister som får moralpanik 🙂

 • moa

  Jag gillar invandrare men inte moderaterna eller alliansen!
  RÖSTA RÖDGRÖNT!!!!!!!!! 😀
  Vilket parti röstar du på?
  Föresten förlåt om jag frågar, jag ba undra gillar du inte invandrare för folk frågar ju;P
  Kram

 • Anna

  Snälla, snälla börja skolan igen. Flera här i tråden visar återigen att vi som inte röstade på SD eller tror att ”ut med invandrarna” alt. ”stoppa massinvandringen” är lösningens på Sveriges problem, är mer pålästa än ni andra.

  Du läser saker på bloggar skrivna av SD anhängare och skapar din bild kring det. Dina argument till varför SD är bra fallerar då det redan framkommit att den faktan de la fram var felaktig.

  Jag gissar att du redan blivit kontaktad av Jimmie Åkessons sekreterare som redan involverat dig på sin blogg. Du förstör din framtid och för dig själv.. det är inte invandrarna som gör det.

 • Jasmine

  Klart folk tycker att Paulina är rasist. I dagens samhälle är man rasist bara för att man säger att ett system inte fungerar.

 • Anna

  ladyordie, du tänkte inte på att när ambulansen inte kommer fram så är det i områden som Rosengård. Du tänker inte på att det finns svenskar som dödar. Kanske till och med så att i Sverige så finns det fler svenskar som är mördare än utländska medborgare?

  Och det är alltid bättre att leva ute i samhället än genom massa tidningsrubriker och skapa sin världsbild genom Aftonhoran.

 • Anna

  Jasmine, du tror inte vi vänsterpartister också anser att samhället fungerar. Bara det att vi inte är så obildade att vi tror att det beror på invandring.

  Ni inser inte att invandrare som kommer hit och arbetar tillför pengar till vårt svenska system. Att folk som Paow själv INTE tillför pengar till vårt system. Att om hon nu värnar så mycket om vårt samhälle också då borde ge tillbaka till det. Genom att kanske utbilda sig och arbeta kommunalt eller varför inte för landstinget? Som inte är vinstdrivande i sig..

 • jessica

  Fast det är ju äckliga vänsterpartister som skriver

 • Killen som inte bryr sig

  Att ni ens orkar bry er om detta inlägg… är man smart och källkritisk ser man direkt att PI inte är nånting att referera till, såvida det inte handlar om domar etc.
  btw Paow… kolla in flashback.info… står nåt inlägg där om att du ska bli nedslagen av nån Tova eller nåt sånt.. vet inte riktigt namnet men här har du tråden!

  https://www.flashback.org/t1403283

 • Karro

  Du sa att du är moderat för ett tag sen HAHAHAH asså du är bara sjukt pinsam. 🙂

 • ...

  gumman börja skolan.. för du vet inte ett SKIT om politik.. okej ut med invandringen.. då ryker hugo, daniel, din thaibrorsa. och de du älskar. är det så du vill. ne dåså håll bara klaffen och gå skolan igen.. för du är inte bildad för politik.

 • Lina

  Men gud. pinsamt att rösta på moderaterna?
  då borde det förfan va förbjudet att rösta på Sverigedemokratera som vill bestäma över kvinnas kropp och förbuda abort! fy helvete vad jag skäms att säga att jag är svensk när det finns sånna svin i det här landet!

 • Sofia

  Har läst din blogg och dina rasistiska åsikter om invandrare. Jag har en fråga, 14976 personer i Södertälje(invandrartätaste kommunen) begick ett brott förra året, medan på Södermalm(svennebananer) begicks det 30429 brott? Det skiljer 15.000 invånare städerna emellan, men antal brott er 100.000 invånare i Södertälje är 17613 medan på Södermalm är det 25798. Hur ställer du dig till att dina hatade invandrare är mer laglydiga än svenskar?
  Källa:
  http://www.brottsportalen.se/index.php?curPage=26&kommun=144
  http://www.brottsportalen.se/index.php?curPage=29&kommun=142&stadsdel=6

  Svar: Du läser brottsstatistik som fan läser Bibeln… Anledningen till det du beskriver är att i stort sett halva Södermalm är ett nöjesställe dit alla förortskids, inklusive Södertäljeborna, åker för att supa. Konstigt att det blir mer brott där då…? Nä.

 • Anonym

  Det är helt sjukt hur du kan vara så enormt emot invandrig när din pojkvän är utländsk och din kompis paris! Spelar ingen roll om dom är ”födda” i sverige dom har lika mycket utländsk blod som alla andra invandrare!

  Du knullar en invandrare, du kysser en invandrare, du sover med en invandrare och ändå vill du rösta på SD för att dom sedan ska försöka få din kille utvisad!

  HAHAHA! Du är fan patetisk! Ush nu slutar jag verkligen läsa din blogg!
  FY på dig!

  Svar: Du kanske skulle läsa på lite innan du får puls? Sluta läsa du, det gör mig inte så mycket, för jag tycker det verkar som du ändå aldrig läst den.

 • Anonym

  ut med alla blattar!!
  de förstör vårat svenska land!
  SD SD SD SD SD SD SD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Sally

  HAHAHAHAHAHAHAH paulina kära korkade nöt, gå och hoppa bara din blåsta flickalilla, hur gammal var du nu igen? 93a? kan du sluta gång på gång snacka om politik när du inte KAN ETT skit om det. DU sade själv i en intervju ”Jag hejar på moderaterna.. är inte dom mellan vänster och höger typ? i mitten?” (haha visade hur intelligent du var) och ni horungar som säger: bra paow. ni är fan inte bättre ni, pff önskar att kloka svenskar som jag hade fått haft en stor blogg istället för idioter som dig paulina. du borde inte finnas i sverige. du borde skickas ut direkt. du kan förfan ingenting, och SD har verkligen lyckats med sin jävla propaganda på dig (och din nöt hjärna, den är säkert knullad sönder av nemo den också?) dessutom vännen HUR vågar du skriva sånt här och sen gå ut på stockholms gator? hade jag varit invandrare hade jag fan dödat dig vid det här läget så som du hoppar på dom GÅNG PÅ GÅNG, du är en rasist, vad fan finns det för ursäkter? sluta hitta på och snacka skit. du är RASIST. RASIST. skicka hem dina thaisläktingar istället om du nu ska vara så rasistisk.. btw SD har ett krav som lyder ”Begår en invandrar ett brott enligt lag (=fortkörning/inbrott/mord/pissa på gatan/ you name it.. i hope att du gör det med den hjärnan iaf) ska inte endast personen straffas utan hela släkten skickas också hem” (kan skicka hela video inlägget till dig) men hey det här kommer du bortse ifrån. äsch nej, du förstår inte, duf örstår ingenting, det är sådana trångsynta idioter som dig som får 3e världskriget att komma närmre, 11 september var det så jävla nära och efter det har allt skyllts på invandrar (speciellt de ifrån mellanöstern), VAD FAN – TA EMOT DOM PÅ ETT BRA SÄTT, peka ut dom SOM GÖR NÅGOT, de kriminella, de som någonsin gjort dig illa, SIT FÖRFAN inte och snacka sån här skit om ALLA invandrar. blir pissed of då jag har en turkisk pojkvän som är hur underbar som helst och jag vet många har fördommar mot honom, helt i onödan. han är otroligt smart i skolan och kommer säkert bli otroligt framgångs rik (till skillnad ifrån dig)

  OCH sedan måste jag poängtera, kom inte med: invandrarna tar våran arbeten! VAD FAN, är du helt pantad eller (jo det är du) sluta säg emot dig själv GÅNG på gång jävla unge, känner seriöst ett hat växa fram sig nu, kommer seriöst ta ett och annat med dig om vi ses! Du behöver fan normala människor som kan lära dig…. inte en pojkvän som blåser dig pga sin hemsida och massa blogg kompisar som utnyttjar dig. hur som helst, när invandrarna har arbeten är det: DOM TAR VÅRAN ARBETEN! skicka hem dom!
  när dom inte har det är det: FAAAN dom lever på våra pengar! skicka hem dom!

  Idiotiska trångsynta människor, GET A FUCKING GRIP OF YOURSELVES

  Svar: Hur gammal är du? Först skriver du detta hatinlägg utan verklighetsförankring. När du sen inser att du är ute och simmar så ljuger du ihop ett inlägg om att du känner mig, men hatar mig… Hehehe. Dessutom, vad får dig att tro att 3:e världskriget var nära 11:e september 2001? Knappast. Fast det var ju ett ”wake-up-call” som hette duga mot fundamentalism och religiös fanatism.

 • Sally

  ÄNNU mer pinsamt är alla dina korkade svar till alla där du leker ”tuff”, gumman du är INTE tuff på något sätt, när fan ska du inse det? jag kan fan sätta mig på dig och du är rutten som en fisk. Sluta ha den käften när jag vet du är annorlunda i verkligheten. Mina kompisar (som tyvärr råkar känna dig också) skäms för att hälsa på dig när du hälsar. Du är en skam Paulina.

  Svar: Så intressant, men säg det till mig, ansikte-mot-ansikte, om du törs. I verkligheten. Annars kan du fortsätta gömma dig bakom anonymiteten här.

 • Looking Sterling mate!

  Alltså, Lol säger jag bara. Alla som trackar stackars Paow, för vad? För en ÅSIKT! Ni sitter och gömmer er bakom era korkade datorer, och trackar på en offentlig människa, för att ni kan, och vem får skiten? Jo, Paow, för ni gömmer er! Paow är modig som säger vad hon tycker och tänker, och jag håller med henne rätt mycket egentligen.

  Och alla ni som säger att Sverigedemokraterna vill ”slänga ut” invandrare har FEL. De vill stoppa flöder, en aningen, så vi inte överbefolkas för snabbt. Alla ni som säger att det är moraliskt fel att neka folk att flytta hit, tänk då istället på lägenheter/hus som svenska staten bidrar med. I andra länder, i varma länder, hade invandrare fått sova på gator/ i hyddor, men i Sverige lär sådana frysa ihjäl och de får då bostad.

  Jag personligen tycker vi borde hjälpa svenska folket först. Borde inte vi få förtur?
  Visste ni dessutom att, var femte svensk är invandrare ?
  Var tjugonde svensk har utländskt blod.
  Den största gruppen invandrare är faktiskt finnar, den andra största gruppen är iranier/irakier.

  Men ja, nu blev min kommentar luddig och allt möjligt. Men ni människor har fel, så fel, Paow är iallafall på väg till rätt.

  Hellre död än röd. // Tack för mig.

 • Lina

  Halal är den absolut bästa slaktningsmetoden
  Om man nu ska äta kött. Snälla snälla lilla
  flicka sluta säg så dumma saker som inte stämmer.

  Din blogg håller på att slopas och detta är
  pga dina dumma uttalanden om saker du vet
  Jack shit!! Om. Lord säger jag bara…

 • Robin

  Ngn som sagt till dig att inte tro allt du läser……….? Invandring? vi har ingen invandring i Sverige, den slutade för 10 årsen. Däremot har vi flyktingintagning, vilket är en väääääääldig skillnad, folk som anses dödshotade i sitt hemland får komma hit först efter att staten gjort en undersökning om varje enskilt ärende. Att migrationsverket/domstolarna skulle skicka ut mindre invandrare nu har knappast något med Reinfeldt att göra, eftersom det är samma personer & lagar som sitter i migrationsverket och domstolarna, som under när sossarna styrde senast, har Reinfeld mutat dom då tro…? Nae, vakna flicka lilla, du faller ju direkt för allt du läser, ta allt med en nypa salt, se allt opartiskt och bilda din egen uppfattning istället för andras.
  Ciao

 • lisa

  du låter väldigt hemsk när man läser dina kommentarer… din blogg är ju som ditt jobb, läsarna är ju dina ”gäster/kunder”, då kanske man ska bemöta dem på ett bättre sett..

  men men, för mig räcker det att veta att du inte ens har gått ut förskolan för att flina åt dina inlägg 😀

 • Gabriella

  Verkligen Paow? Verkligen? Vad spelar detta dig för roll? Behöver du extra pengar eller ett jobb på ICA så mer kläder eller utlandsresor kan inhandlas? Nej. Så håll dig till dina I-lands problem
  Tror knappast din värld kommer rasa ihop för att lilla Fatima från en stad i Afrika där det är krig kommer till Sverige för att få överleva.
  Tar våra jobb? Omg var det inte PRECIS såhär det lät före Andra Världs Kriget —Var det inte precis sånhär konspiration Hitler hyste över Europa? Det här är löjligt och håller på att gå över styr jag har saker att säga om fördelarna och nackdelarna men liksom —
  Come the fuck on, som om du bryr dig så mycket? Det rubbar knappast ditt liv din perfekta bubbla på något sätt (!)

  Men jag förstår att du har rätten att yttra dig

 • John

  Bäst av dig Paow att du förmedla sånt här med så många läsare, sånt kommer inte fram annars!

 • Linda

  Ange källan. Snälla jag måste ta fram skämskudden när jag läser detta. Vem har lurat i dig detta. Tror du på fullaste allvar att Sverige skulle gå runt utan invadrare. Motivera tack!! Vården kommer inte klara sig utan invadrare tex då vi är i en period av masspensionering. Utv gärna varför det skulle kosta mer med invandring. Snälla uttala dig aldrig om ngt mer som du inte har kunskap i.

 • Anonym

  Vill ni alla moraltanter leva i ett muslimskt land om sisådär trettio år så visst, rösta på de rödgröna. För det har ju gått så fruktansvärt bra för alla andra muslimska länder i världen, eller hur?! Gör som ni vill. Jag kommer i alla fall göra allt jag kan för att stoppa invandringen!

 • Anonym

  Svar till: Vi tar in fel folk, varför får folk med pengar från USA komma och inte fattiga muslimer?

  Enkelt. De med pengar från USA försörjer sig själva och bidrar med skattepengar. De kommer inte hit och förstör och lever som några jävla parasiter. Punkt.

 • svartilllovisa

  Svar lovisa. 20101227 20.27
  1. 1992 var jimmie åkesson 13 år och han var inte medlem i SD. Han gick med i SD 95, vilket betyder att han inte gled runt med hakkors som han gjorde enligt dig.

  2. SD vill visst minska invandringen.

  3. Ja man är svensk medborgare om man har ett svenskt medborgarskap, men det betyder inte att man är svensk.

  4. Nej, det personer i Sverige som INTE är svenska medborgare som har begått och blivit dömda för våldsbrott utan att bli utvisade.

  4. Att någon som kommer hit och går på socialbidrag, utnyttjar sjukvård osv, utan att ge något tillbaka(läs skatt)är väl ändå ett problem?

  5. Att invandringen kan leda till jobb är ju självklart, såvida det är kompetenta/kunniga människor som kommer hit… just nu har jag svårt att se vad en getfarmare från somalia kan bidra med till det svenska samhället.

 • farah

  låter som världens mest pålitligaste källa. du hann väl ändå lära dig i skolan att man ska vara källkritisk?=)

 • Helena (studerar nationalekonomi)

  Vad man än må tycka om invandring så är flera av påståendena totalt felaktiga när man ser till fakta. Att en stor efterfrågan på arbetskraft skulle leda till låga löner är det mest okunniga jag hört. Fråga vilken nationalekonom världen över och denna person kommer hålla med mig om att enligt alla (även de simplaste modeller) så leder ökad efterfrågan till att arbetstagare kan ställa högre krav på lönerna än när det är låg efterfrågan. Högre löner i ett land ökar ofta privatkonsumtionen och därmed också ett lands BNP. att påstå något annat än att arbetskraftsinvandring är gott för sverige är idioti.

 • anonym

  Var inte du emot V? för på bilden längst ner är från Vs årliga demonstration.

  Men alltså… Det är klart att Reinfeldt vill ta in så mycket invandrare, eftersom att det då blir fler arbetare till direktörerna, fler städare åt överklassen… Jag håller med dig om att det är dumt att rösta på moderaterna, fast av helt andra skäl.

  problemet är inte att invandringen ökar, utan att han tar in ”fel” människor. Jag förstår inte varför en person med hög inkomst från USA ska få bo i Sverige när en papperslös flykting inte ska det. Då kan vi väl satsa på att ta in personerna som behöver ett land och inte kan återvända någonstans.

  och det är klart halalslakt är hemskt men det är ju all slakt! borde vi inte satsa mer på att få fler att äta allt mer vegetariskt, kött en gång i veckan istället för sju, folk ser klipp med slaktade djur varje dag men ingen verkar bry sig? folk ser ”pälsklipp” och ändå som har dom päls.. nån borde ju lyssna.

  HELRÄTT FRÅN EN ANONYM HÄR OVANFÖR!

 • Anonym

  Kul att du också besöker politiskinkorekt! Du borde kolla på det här klippet!

 • Malin

  Vet du, du borde sätta sig och titta på alla dokumetärer om illuminati och söka upp david jones dokumentärer.

  Det är ingen som har ngt att säga till om vettu, allt som händer styrs av amerikanska makter.
  Dom styr världen hur dom vill 😛

 • martin

  Bra skrivet, även om jag tycker moderaterna är bättre än dom, rödgröna… Vill man ha förändring måste man rösta på SD.. Sverige tar idag emot mer invandrare, än stora länder som nylund, Holland, Tyskland, Spanien. Rätt sjukt, självklart ska man hjälpa till men Sverige kan inte rädda hela världen!!

 • Lina

  Måste bara tillägga att man kan inte tro på citat som har tagits ur dess sammanhang. Alla kommentarer du precis har publicerat som kommer från Reinfeldt kan ha en helt annan betydelse då du ser det i ett sammanhang. Dessutom undrar jag fortfarande var du står politiskt, du är inte rasist men stöttar SD. Du hatar den höga skatten men ratar Moderaterna och samtidigt hatar du Socialdemokraterna och Vänsterpartiet. Finns inte så mycket kvar att välja på då. Hade varit tacksam för ett svar som förklarat din politiska åsikt!

 • anna

  Någon gång i dina år så måste det ju ha blivit fel i ditt lilla system. Man tänker inte på det viset som du gör! Du är helt störd!
  kom ihåg dessa ord (om du har plats för dom) för du kommer inte att gå långt i livet, rubbade kärring!

 • Nike

  snälla bara håll käften, du vet ingenting och det bevisar du bara hela tiden. typiskt småtjejer som dig att tro att vänstern är det rätta för ni tror ni är så goda då. snarare tvärtom!

 • Tina

  Det här är enbart löjligt. Blinda människor som inte se sanningen i det hela här. Vissa snackar om att vara källkritisk, men man ska inte blunda för verkligheten heller.
  Om någorlunda 10 år eller mindre, kommer det vara smockat med invandrare och mörkhyade, och var är vårt älskade Sverige då?
  Jag tycker personligen att det är rätt att Sverigedemokraterna har kommit in i riksdagen, för nu kanske det blir någon ordning på det här svineriet. Och Halalslakt? Det vill jag inte ens yttra mig om, för sådant ska inte finnas till.
  Och om jag får quota en annan kommentar:

  ”och det är klart halalslakt är hemskt men det är ju all slakt! borde vi inte satsa mer på att få fler att äta allt mer vegetariskt, kött en gång i veckan istället för sju, folk ser klipp med slaktade djur varje dag men ingen verkar bry sig? folk ser ”pälsklipp” och ändå som har dom päls.. nån borde ju lyssna.”

  För den här människan verkar inte se att vi ÄR inte gräsätare. Vi behöver protein, och inte alla är villiga att leva på gräsföda. Vi äter kött, likadant som björnen, vargen och en massa andra djur gör. Gör det dom till monster?
  Och nu till en annan kommentar:

  ”Sverige har otroligt låg befolkning per capita, det är liksom inte så att Norrland är överbefolkat. Och med nya människor skapas nya jobb. Jag ser invandringen som en enorm möjlighet och är stolt över att vår nuvarande regering också ser det och investerar i att invandrare ska integreras.”

  Så denna person menar att vi ska smocka Norrland lika mycket som vi smockar Stockholm?
  Jag kan säga att jag själv, är en stolt Norrlänning. Och jag förstår ärligt talat inte vad denne person menar? Ska vi skövla skog för att göra plats åt arbetslösa invandrare? Nej.

  Och så läste jag en som hette Sally som kommenterade på detta blogginlägg också. Det tänker jag inte ens kopiera och posta här, för det var det mest patetiska jag någonsin har läst. Du, om någon, borde läsa på om den svenska grammatiken och while you’re on it, sluta vara sådan blind bitch.

  Och ni som klagar på att Paulina inte går i skolan? Ge er. Hon är mer allmänbildad och street smart än vad ni någonsin kommer att vara. Jag tror faktiskt hon vågar se sanningen, medans ni blundar.

  Ja, snälla. Säg att jag har fel på allting jag har punkterat ut, för då har jag ett och annat att säga er.

  Over and out.

 • matilda

  Sa inte du i somras att du ”hejade” på vilket parti som helst förutom de röda? under vår intensiva debatt i Djurs.

 • Jessica

  Jag gillar din blogg… Men att se att någon ens kan tycka att SD är ett alternativ gör mig rädd. Det är ett gäng rasister och deras ”anhängare” är osäkra tonåringar. Tack och lov fick många av dem inte rösta i förra valet, men jag fasar för nästa val. Alla politiker gömmer saker bakom fina ord, men ärligt talat är SD lättast att se igenom. ”nej vi vill inte stoppa invandringen, bara minska flöded” snälla… Sen finns ju det mest klockrena av allt, reportaget på tv då en av de högt uppsatta inom SD säger ”ja om här kommer hit för många invandrare så får man ju flytta utomlands” reportern svarar ”men då blir ju du invandrare.” ”eeeh..”

 • Jasmine

  Anna, skrev ingenstans att jag anser att samhället fungerar? Det är integrationen som har misslyckats. Av de flyktingar som har kommit hit så har endast 30 % av de jobb efter 3 år. Sen är det massvis av dessa flyktingar som åker hem på semester till sina hemländer och lever på sveriges bidrag i det landet som det har flytt ifrån. Vet ni vad zigenarna KOSTAR sverige? 40 000 zigenare 12,5 miljarder årligen, dvs 300 000 kr per styck och år (om man inte räknar med allt dom själ) Så jo invandringen är ett stort problem.

 • calle

  tror paow har sin ”lingon-vecka”

 • Sally

  Hahahahahahah paow. bara knip igen den där tuffa käften, du ger mig gång på gång anledningar att hata dig. Hmm ska jag ta det face 2 face med dig? VÄLDIGT GÄRNA. Ge mig din mail så bestämmer vi något, låt oss nu se hur tuff du är i verkligheten då.

 • Anna

  Ni människor/rasister snackar om invandrare som dom vore djur, det är dom inte och det borde ni fan inse. Hoppas ni blir skickade till krigsdrabbade områden en dag.

 • nyström

  var är beviset?

 • Hanna

  Paow, har du flytt från ett krigshärjat land? Hur FAN vet du om att man väljer land? Jag ska säga dig, att det gör man VERKLIGEN inte! Okej, skriv vad du vill om din älskade Jimmie Åkessons bajsåsikter men börja inte skriva massa skit om andra saker du inte ens vet om. För om du tror att man tar första flyget till Sverige och för en 3a i Stockholm direkt så tror du fel! Det är det hemskaste jag och många andra har varit med om att fly från landet och resan när man flyr. Dessutom är det EXTREMT många som utvisas varje dag nu!

 • Anonym

  ”Enkelt. De med pengar från USA försörjer sig själva och bidrar med skattepengar. De kommer inte hit och förstör och lever som några jävla parasiter. Punkt.”

  Man kan ju välja att se människor som pengar, eller så ser man dom som människor.

 • Anonym

  ”För den här människan verkar inte se att vi ÄR inte gräsätare. Vi behöver protein, och inte alla är villiga att leva på gräsföda. Vi äter kött, likadant som björnen, vargen och en massa andra djur gör. Gör det dom till monster?”

  Nej, det gör dom inte till monster, eftersom att dom inte har andra sätt att få mat på. Vi människor har så otroligt många alternativ utanför köttet, som ger oss lika mycket protein! Jag säger inte att alla måste vara supervegetarianer, och visst, ät kött varje måltid om du vill, men det är bara så jävla onödigt med den här massslakten när det finns andra alternativ!

 • JEVLARS SOSSAr

  BARA FÖR ATT MAN VÄLJER ATT SKITA I SKOLAN (SOM DU) OCH FÖRMORLIGEN KOMMER JOBBA PÅ DAGIS ELLER STÄDARE , SÅ BETYDER INTE DET ATT DOM SOM HAR KÄMPAT FÖR ATT KOMMA LÅNGT I LIVET , ska inte betala mer skatt
  AAAAAAAAAH Aaa aaa då skiter väll alla i skolaaaaaan så kommer ligga hemma för å försöka starta en blogg precis som alla kommer bli medelmåttor som du b klassaer svergie kommer att gå under alla sitta å peta sig i näsan ,

 • Linnea

  SKITBRA att det finns nån bloggare med vett i skallen!
  Dock… Är den där källan verkligen så pålitlig? Bara en tanke.. 🙂

 • LISAAA

  Hahahaha så jävla sjukt. Så fort man säger att man tycker att Sverige tar in för många invandrare är man rasist, svennehora osv. Jag är inte rasist, jag hatar inte, jag dömer inte en människa i förväg. Men, alla jävla pundhuvuden som skriver här att invandringen är bra för Sverige osv borde kolla vart majoriteten i våra fängelsen kommer ifrån! Ville bara säga det! Fortsätt stå för vad du tycker Paow. De som säger att du ska tillbaka till skolan verkar inte ha alla hästar hemma, där lär man sig inte vilket parti som är bäst. Läraren målar oftast upp de partiet han/hon gillar till någon ”underbart”.

 • Anonym

  pinsamt att uttala sig om någonting man inte har någon som helst koll på.

 • Kia

  Tyvärr så finns det ingen politiker man kan lita på, alla jobbar i princip med varandra.

  http://www.youtube.com/watch?v=Xbp6umQT58A Rekommenderas.

 • Zophie

  Alltså vi måste ta hand om dom vi har innan vi tar in fler. Alltså just nu har många socialer gått över sin budget för att ge både svenskar och invandrare pengar. Att ta in fler skapar ett större övertramp i budgeten eftersom dom flesta som kommer till Svergie måste lära sig svenska innan dom kan få jobb och behöver då socialen. Så låt dom vi har i här i Svergie skaffa sig jobb och skapa jobb möjligheter och sen fortsätta rädda resten av världen när vi räddat vårat eget först.

 • Anonym

  visste inte att min familj VALDE att fly till sverige. för det gjorde dom inte, pappa var tvungen att ge sig av, lämna mamma, min bror 4 år då och mig i magen FÖR ATT HITTA HJÄLP FÖR ATT FLY UT UR LANDET. flera nätter spenderade han överallt bara för att hitta någon som kunna hjälpa till, han var näraatt bli dödad, han såg folk dödas, döda lik, döda barn, skade människor och han gjorde allt för att hjälpa. tillslut hiittade han hjälp, åkte tillbaka hämtade mamma o bror och flydde vidare med massor av flyktingar genom polen fortsatte till danmnark, och tillslut hamnade på gotland, var tvungna att flyga från sverige till norge tillbaka till sverige. de visste inte VART dom skulle hamna. DOM blev förflyttade, inget dom valde själva.

 • lisa

  GRYMT BRA SKRIVET!
  Tack Paulina, för att det finns i allafall en bloggare med vett 🙂
  Visa dina läsare vad som är fel, precis som du nu gjort! Moderaterna förstör sverige sakta men säkert. De lovar, men inget händer. De lovar, men tvärtom blir det.

  Det är sjukt hur vi luras, ständigt varje dag – av moderaternas politik – som människor som inte kan någon om politik – röstat på.

 • Emelie

  Men allvarligt Paulina, du kan ju inte kopiera kommentarer från den bloggen. De är inte pålitliga som en slags ”källa” och det är kommentarer från personer som är SD-sympatisörer.

  Invandringen ger PLUS för Sverige. Klart som fan att det kostar att ta emot någon som kanske inte kan läsa, men vad kostar du inte själv att växa upp i detta samhälle med KOSTNADSFRI skola ända upp till gymnasiet. Universitet och högskola är sedan OCKSÅ KOSTNADSFRI. Det enda du betalar för är böckerna. Likadant med komvux. Du får KOSTNADSFRI tandläkarvård, sjukvård tills du är drygt 20 år. Det kan skilja sig lite grann var du bor. Du har kostat mer för samhället än vad den stackars lilla invandraren gör när den kommer hit.

  Det är du som är blind. Har du ens några siffror att kasta oss i ansiktet kanske? Kom och gör det och STYRK dina argument istället. Bara för att vara en jävel så behöver jag inte visa att det jag skriver är rätt, för det kan du lika bra själv leta reda på och känna dig dum av själv.

  Du är bara hjärntvättad av Sverigedemokraterna. Det är få experter inom flera olika områden som säger att de har lite rätt. Majoriteten säger att de har fel och det är ingen form av djävulskap. Det kallas sanningen. Det har Sverigedeomkraterna problem med. Det invandrar inte 100 000 NYA personer. 20% av dessa är svenskar. 15-20% kommer utanför Europa och resten är europeer. Finns på SCB:s hemsida.

 • Anonym

  Du borde läsa in dig på ditt ämne innan du yttrar dig om det. Ytterst pinsamt inlägg bruden.

 • Tina

  Måste bara få föra den här diskussionen vidare.

  ”Nej, det gör dom inte till monster, eftersom att dom inte har andra sätt att få mat på. Vi människor har så otroligt många alternativ utanför köttet, som ger oss lika mycket protein! Jag säger inte att alla måste vara supervegetarianer, och visst, ät kött varje måltid om du vill, men det är bara så jävla onödigt med den här massslakten när det finns andra alternativ!”

  Okej, låt oss säga såhär. Jag är norrlänning, vi äter älgar. Vi skjuter dom, delar på köttet och äter det. Och det gör oss INTE till elaka individer. För att om vi inte gjorde det, skulle 70% av alla älgar vi dödar istället ligga död vid vägkanterna, eftersom det blir ett sådant överskott.

  Man har ett eget val om man äter kött eller inte, men det här är min personliga åsikt. Vi är köttätare. So what?

  Tänk på att allting föds på nytt. Det är en del av näringskedjan. Och vi i Sverige jobbar hårt för att det ska fortsätta funka.

 • ella hanchi

  vet du vad? du kanske är trött på invandringen men jag ser det så här jag har lika mycket rätt som dig att vara i detta land för att det var min förfäder som byggde ”ditt land” när ni inte hade råd och använde stennar till att göra en brasa så kallade ni på oss muslimer (invandrare) så ni släppt in oss med er egen vilja + att det var vi som hämtade in maträtter, kläder osv. Om en person spränger sig själv så gör alla muslimer inte det liksom om en svensk våldtar kvinnor så betyder det inte att alla svenskar är pedofiler elr?? och en sak till gå ock kolla på dina egna förfäder så kommer du se att det var de som startade al-gaida!!!! lycka till och fortsätt förlora läsare desutom så vill jag säga att du bode dra till skolan och läsa historian för där står det säkert om er fattiga historia som ni försöker dölja!!!!! Utan oss är ni ingenting i lagen så har jag blivit svensk för att jag är född här men om jag levde när mina föräldrar kom till sverige så skulle jag säga åt de nej. Ni snackar fastän hela fucking sverige är skit från top till tå!!!!

 • Anders

  Men vad är ditt svar på problemet med invandringen då? ska man stänga alla gränser eller vilka ska vi släppa in ?
  Sedan så tycker jag att de på ett sätt är bra att SD kom in nu kanske någon vägar ta tag i dessa frågor men dock är de väldigt tråkigt att de inte har någon politik så som ekonomisk eller tillväxt politik

 • Mikaela

  Du är ju riktigt blåst.

 • Anna

  vädligt snack om poltik! Sverige ser fan ut som det gör nu och vad mer kan vi göra nu ? INGET! vi får fan vänte till 2014 i så fall! SÅ FAN KAN INTE ALLA BARA LÄGGA NER SNACKET? HAR INTE SAMMA ÅSIKTER SOM PAOW, MEN HON FÅR TYCKA PRECIXSOM HON VILL?

 • Anonym

  BRA PAOW!! Moderaterna är bara skit, man måste säga ifrån 🙂

 • Joy

  Absolut, alla får tycka som de vill. Men att gå ut och kalla sina åsikter för fakta är en helt annan sak.

  Självklart kan vi göra något innan 2014, det är inte bara under valkampanjen man påverkar hur människor ser sitt samhälle eller etablerar vad som borde förändras. Valet ska vara då man visar vad man kommit underfund med under de senaste fyra åren. Eller är det en lagom nivå att bara tänka var fjärde år?

 • sara

  Helt seriöst jag förstår mig inte på vissa människor. Vi alla är gjorda av kött och blod. ingen är bättre än någon annan. Vad spelar de för roll om invandringen är så jääävla hög? vi hjälper andra människor som har krig, inget tak över huvudet och ingen mat kolla bara på vad du har paow du ska va tacksam för att du har de mycke bättre än va andra har de. De finns svenskar som gör dåliga saker också och de där med att ”invandrare” våldtar svenska tjejer är den sämsta bortförklaringen någonsin !!! de finns båda bra och dåliga invandrare så klart samt som de finns bra och dåliga svenskar. Och om nu alla svenskar hatar invandringen så jävla mycke så kanske sverige borde sluta imortera varor ifrån andra länder tex alla kläder på hm är inte ifrån sverige frukerna i mataffärerna är inte heller de. Och om nu sverige ska sluta ta in så mycke invandrare kanske alla svensker borde stanna i sverige ist för att åka till usa och skitt !! är så trött på människor som sitter och säger massa saker och inte ser hela helheten vi alla är bara människor vi ska stötta älska och hjälpa varandra inte köra över alla !! såååååååååå puss på er alla och hoppas att ni som är såå pass korkade vaknar upp och ser verkliheten

 • Olivia

  Jag kan för mitt liv inte förstå varför du alltid ska hänga ut moderaterna. Du var ju själv moderat för mindre än ett år sedan? Väldigt spännande att Fredrik Reinfeldt har slagit alla rekord i frågan om stöd och förtroende från svenska folket. 72% säger att de har stort, eller mycket stort förtroende för honom. 10% säger samma sak om Jimmie Åkesson? Säger inte det dig någonting? Det här är dina åsikter, eller egentligen någon annans eftersom de är kopierade, men ändå. Vi lever i ett demokratiskt land, och alla ska ha rätten att tycka som de vill. Det finns en anledning till att vi har yttrandefriheten. Men det ger ingen människa rätten att trycka ner någon annan. Vem är du att komma och säga att moderaterna förstör Sverige. Att invandringen försämrar Sverige. För mig får du tycka vad du vill, men sitt inte och tryck ner de som inte råkar dela dina åsikter med dig.

  ”Det är pinsamt att rösta på moderaterna… Fattar ni inte att han är en marionettdocka åt EU för pengar?” Kan du vara snäll och utveckla resonemanget? Förstår inte vad du menar.

 • amilia

  Paulina, som din vän, och som företrädare för det här partiet så ber jag dig att sluta proppagera med såna är inlägg. Du märker ju själv på kommentarerna att du inte är tillräckligt påläst och sakkunnig för att ge dig på den är debatten.

  Tänk på att Moderaterna nu är Sveriges största parti, och då hittar man inte på vad fan som helst. M är ett parti att lita på. Fattar inte vad som tagit åt dig, trodde du var en av oss? :S

  xxx

  Svar: Äh…?

 • Olle

  Det här fenomenet att man börjar klaga på invandrarna så fort landet går dåligt är inte direkt ovanligt. Man gör det i alla länder. Det känns bara så tråkigt att någon grupp måste få skit för att vi själva ska få det bättre. Vad tråkigt det hade varit om alla länder började stänga sina gränser, varför kan vi inte öppna upp de istället? Visst, vi ska inte slänga pengar över de när de kommer hit, och jag tycker vi ska vara lika försiktiga med att hamna i bidragsträsket även för oss svenskar. Men låt de för sjutton komma hit om de vill.

 • jessica

  Personen som skrev att Södertälje tog in fler invandrare än Usa och Kanada, borde kolla upp fakta.
  Södertälje tog in fler personer från Irak än Usa och Kanana, inte invandrare överhuvudtaget.

  2/3 av alla egenföretagare i Sverige är invandrare. Vilket skappar jobb till svenska oxå.

  Alla invandrare som kommer till Sverige är inte städare! Många är högutbildade, men Sverige är dumma nog att inte använda deras kompetens.

  Sverige tar in ca 110000 människor varje år. 30000 är svenskar som återvänder. Plus att ca 30000-40000 månniskor flyttar ifrån Sverige varje år. Vilket ger en siffra på ca +45000 per år.

  Invandringspolitiken i Sverige behövs se över och den behövs diskuteras öppet. Men absolut inte stoppas!

  Och självklart kan man inte rösta på moderaterna! Men inte pga invandringen.

  Svar: Ge mig gärna en källa på tramset om företagandet. Dessutom är ditt räkneexempel på invandringen en aning fel. 110 000 in. 30 000 till 40 000 ut. Plus 70 000 till 80 000. Majoriteten av dom som flyttar ut är svenskar som sedan är samma 30 000 som kommer tillbaka några år senare.

 • mackan

  ”Vem är det egentligen som styr Sverige? Är Fredrik Reinfeldt bara en nickedocka – åt vem då?”
  Gå inte på konspirationssnacket Paow… Reinfeldt är en fanatisk globalist och marknadsliberal, så e väl klart han vill förändra samhället i den riktningen. Räcker inte det som förklaring?

  Både vänstern och moderaterna vill ha hög invandring men av olika skäl. Håller man inte med deras samhällsvisioner e man tydligen tyvärr rasist-fascist-nazist, eller värre.

 • calle

  den dagen alla uteliggare får tak över huvudet före invandrare, den dagen vi får sjunga du blomster tid nu kommer på SKOLAVSLUTNINGAR, den dagen alla svenskar har varsitt jobb, den dagen bostadsbristen är borta, den dagen vi sluta hyra campingplatser till asylsökande, den dagen alla apor på rosengård sluta kasta sten på polis/brandmän/ambulans, den dagen vi ser 90% svenskar på efterlyst istället för 90% utlänningar…. då kan vi börja tänka på alla andra utom varande som behöver hjälp=) deal sverige??? =) gott, precis! sluta lipa nu alla

 • kerstin

  halalslakt har du fel om man hänger djuret upp och ner och gör ett hål i halsen och låter det förblöda till döds. Skära av halsen på ett levande djur gör ju så att det dör direkt och det är inte halalslakt.
  Sen har du rätt i det mesta. Moderaterna gör mer skit än andra partier skulle göra. Sossarna är mer rättvisa. Moderaterna gör skillnad…stor skillnad på fattiga och rika.

 • Anonym

  du måste ju va en av dom dummaste människorna ja har sett,.folk som inte vet nått om politik brukar oftast inse just det, att de inte vet något. Du är ju ute och cyklar vart har du lärt dig allt om politik? Vilka säkra källor har då och hur mycket kan man egentligen veta när man inte ens har gått ut högstadiet. Seriöst du är en liten 17 årig överklass unge som tror på allt hon hör och sedan tror hon är tillräckligt insatt för att kunna avgöra varför politiken är som den är. Du vet inte ett piss och du borde vakna till och inse det. Alla politiker har dolda motiv för det de gör och de flesta av den svenska befolkningen vet ungefär en tjugondel om partiet de röstar på. Du är en av dessa som vet ungefär en tjugondel. När du har växt upp, satt dig in i politik och verkligen vet vad du pratar om. Då kan du uttrycka dina åsikter och säga varför saker är som dom är, då kommer jag lyssna. Men nu är det ingen som tar dig seriöst du fattar väl själv att du inte har tillräckligt erfarenhet och inte vet tillräckligt för att kunna lära andra! Skärp dig du är 17 år du har inte ens börjat lära dig. Man läser din blogg och av det får man ofta en bra bild av dig, en förvirrad men ändå god och trevlig tjej. du verkar vara en bra person men man blir väldigt besviken när du slänger ur dig sånt här för man vet att om du förstod andras situation om du förstod hur det var att vara med i krig och se familjemedlemmar dö framför sina ögon. Så god person som jag vet att du är så vet jag att du inte skulle ha något problem med att dela med dig av ditt land. Var inte så trång synt, du vet bättre.

 • SANDRA

  Sverigedemokraterna behövs och moderaterna suger 🙂 !!!!
  Och paow, äger :p !

 • Ellen

  Skånepartiet hade kanske varit nåt för dig?

 • Sofie

  Gud vad naiva människor det finns! Vilka tror på allvar att somalier som är analfabeter ska lyfta detta landet och rädda våra pensioner? Finns det nån som tror på detta?
  Alla idioter som hackar på Paulina borde gräva fram huvet ur arslet och titta sig omkring. Vi plockar in analfabeter i massor som i bästa fall kommer i arbete om 10 ÅR. Invandrarna består mestadels av irakier, afghaner och somalier. Somalier med 14 barns familjer som vi ska försörja. Föräldrarna kommer förmodligen aldrig komma ut i arbete, barnen misslyckas kapitalt i skolan. Somalier och romer är de folkslag som är svårast att integrera i världen för dom VILL INTE. Dom ställer sig utanför arbetsmarknaden delvis pga klädsel. Googla hur man fuskar sig till PUT. Finns 16 000 sidor på arabiska där det beskrivs till punkt och pricka hur man gör. Försäkringskassan betalar ut enorma belopp till dessa bidragsfuskare. Nu gnäller somalierna för att vi inte släpper in alla dessa barn och släktingar som de helt kallt lämnade efter sig. De KRÄVER att vi släpper in papperslösa. Stora ord från några som aldrig haft en tanke på att försörja sina familjer själva utan kallt räknar med att svenska skattebetalarna ska betala flygbiljetter hit för stora tjocka släkten och sen försörja dessa storfamiljer tills helvetet fryser. Sverige är snart fattigare än Lettland. Ge det några år så kommer vi alla att leva i misär. Om inte något görs kommer jag söka asyl i Norge eller Danmark för där har man fattat att människor som aldrig kommer arbeta drar ner landet i skiten.
  Stå på dig Paulina och rösta SD i nästa val. Det kommer jag göra.

 • Emilie

  Tycker det stämmer som du säger…jag är ett antal år äldre än dig, men tycker de ord jag läste förklarade Moderaterna väl!

 • erica

  hon har inte sagt att hon hatar invandrare. Det finns något i Sverige som kallas ”yttrandefrihet” och senast jag kollade har folk rätten att tycka olika. Bara för hon tycker att Sverige släpper in för mycket invandrare kallar ni henne rasist?? Det är lika mycket rasistiskt när man kallar någon svenne som när man kallar någon blatte.
  och era kommentarer om att hugo och alla hennes ”invandrarvänner” ska utvisas är bara tramsigt, de har för fan säkert medborgarskap och de har inte mördat någon, då blir man utvisad.
  ni som kommenterar att paow är dum i huvudet och hon borde stanna i skolan, seriöst, det e hennes eget val.

 • kimberly

  men din lilla hora ta och hållkäften!
  din kille är fkn ”invandrare”

  tkr synd om dig. Kan nt vara lätt att vara så dum i huvudet…

  Svar: Vem är dum i huvudet? Du, som inte kan läsa vad jag skrivit, eller jag som bara talar om vad jag tycker?

 • jennie

  SÅ JÄVLA SANT!!!! Moderaterna kan gå och hänga sig! Gör inte ett jävla rätt. Förstör för svenska folket.

 • PH

  Jag var före detta politiskt aktiv inom SDU, så jag får inte tala för partiet idag – men jag vet hur politiken ligger till i Sverige.

  Först och främst vill jag öppna med att säga att detta är den enda ”kändisbloggen” jag läser.
  Jag tycker detta är en lika tråkig och ointressant blogg för mig, som kille, tillsammans med alla andra kändisbloggar. Men jag ger denna stöd och brukar surfa in dagligen ifall det kommit något nytt inlägg av dig angående politik.

  För du är intressant. Du är ett praktexempel på en snygg tjej som festar på Stureplan, har mycket pengar och skiter i lokaltrafik och bränner iväg en limousin ifall det är vad som krävs. Dina föräldrar är säkert moderater, och du har växt upp – liksom alla andra stora bloggare – med en moderatsyn i ungdomsår.

  Jag dömer inte detta, jag fick själv samma uppfostran och inblick om hur samhället fungerade.

  Men när jag blev äldre och började gå in på diverse hemsidor, därav PI (Politiskt Inkorrekt) och hänga lite på FLashbackdelar, där information som aldrig skulle komma i den äckliga sionistiska median vi har.

  På den tiden så förstod jag, och var ej så insatt att jag insåg att expansionen (Ja, för så var det. Man fick order (enligt mina konspirationsteorier) av sionisterna i framför allt Israel att sprida ut sig i säkra nationer.

  Då Tyskland fortfarande bestod av mycket folk som fortarande var nationalsocialistiskt, så bestämde man USA som ett bra sätt att starta upp sina arbeten och sina planer på att ta över världen…………….

  Jag orkar inte skriva något mer, tycker ni det var intressant får ni gärna kontakta mig via [email protected] – så förklarar jag gärna allting jag lärt mig från både Sverigedemokraterna, och av annat intressant folk. Paow får också gärna kontakta.

 • PH

  Hade gärna fullföljt inlägget, men blev risk att gå ut vem jag var – och det vill jag inte göra här. Paow har mitt fulla stöd, och jag skulle gärna kunna ta ett snack med rätt många i denna tråden som påstår paows och hela PIs tillsammans med SDs fakta är fel – så kan du gärna få en argumentation med mig, så du håller truten senare.

 • Hampus

  Att PAOW är emot Invandring skulle väl inte göra någonting?
  Hon är en i mängden i Sverige och bara för att hon råkar vara känd gör väl varken hennes röst mer hörd eller att det ska bli mer hat åt SD eller dem som bara inte är positiva till invandring/invandrare?

  Jag gillar dina tankar Paow, 110%!

 • Sofia

  ignoranta idioter halalslakt är inte mer plågsamt en nån annan form av slakt. Anledningen till att man skär halsen av djuret är för att djuret ska plågas så lite som möjligt ,till skillnad från hur den svenska slakten går till då man bedövar ett djur, hänger det upp och ner och tömmer det på blod. Om ni har nått problem med slakt ät inte kött alls då!

 • Insatt sammare

  Varför är det så svårt att förstå att det är skillnad på invandring och integration? Invandringen är inte ett problemet, problemet ligget i integrationen. Att låta alla som kommer till Sverige bo i små lägenheter utanför stan tillsammans med folk från deras egna länder påskyndar ju knappast chansen för dessa att lära sig det svenska samhället. Man kan inte skylla på en hotad familj att de inte tar tag i sina liv och lär sig det svenska språket när ingen hjälper dom att göra det. Det som är ett problem i Sverige är att vi lever i ett segregerat samhälle där man säger ”vi” och ”dom”. Så sluta hålla på med invandringstjafset nu.

 • Elin

  Det är ju inte så att en person (statsministern) bestämmer över invandrarpolitiken.
  Det är ju lixom representanter från alla partier som sitter och bestämmer tillsammans så man är ju ganska pinsam om man skyller på ett parti för invandringen 🙂

 • :)

  du kan fan inte ha mer rätt! härligt att se att någon bloggare har något i huvudet. inte som kissie iaf.. haha. tack för en super bra blogg! läser varje dag 🙂

 • Ellen

  Jag måste bara fråga, vad är ditt problem men invandringen egentligen?! Är det på något sett fel att söka trygghet i Sverige om man kommer från en krigsdrabbat land? Är du verkligen så självisk att du inte tänker på någon annan än dig själv i ett sånt läge? Sverige är uppbyggt utav invandring. Det finns inte alls många svenskar vars förfäder alltid har bott här. Så snäll skärp till dig lite och spräck den patetiska lilla bubblan som du lever i.
  Och min egna lilla åsikt är det såna som du, som ger vårat land skam, är de som borde utvisas.

  Svar: Du fattar inte, eller hur? Jag har inget emot kontrollerad invandring med en ansvarsfull invandringspolitik. Det är tyvärr inte vad vi har idag. Sluta sen upp med tramset att Sverige skulle vara uppbyggt av invandring, bullshit, vi har byggt våra egna förutsättningar under flera hundra år här, men självklart har invandrare bidragit till dagens samhälle, men du fattar väl att det hade funkat fint ändå….? Folk som du, som blundar för problemen, är orsaken till att vi har nuvarande situation. DU borde skämmas.

 • sandra

  Invandring skadar ju aldrig?
  Liksom varenda en av invandrarna tar ju inte pengar från din skatt!
  Mina föräldrar jobbar lagligt och jobbar hårt, och betalar skatt lika mycket som du gör!
  Dessutom så min mammas väninna som också är utländsk har jobbat och slitit hårt och gissa vad, nu bor hon i bland dem största husen i Malmö och som hon köpte för 8 miljoner. Får hon pengar från socialen, tror inte det :O

 • Jenny

  Alltså blir lite irriterad på alla människor som sitter och skriver en smärre novell, som antagligen kommer läsas av sammanlagt tre personer. Så jag ska hålla mig kort. Paow, ja håller inte med dig om allt, men här var du bra. Du är en smart tjej faktiskt, du är grym alltså!

 • Jenny

  btw, snor texten. as bra!

 • Anonym

  Fett blåst brud asså hahaha

 • Fredrik

  Klockrent som alltid Paow!

 • Anna

  Hej! Jag tror faktiskt att du kan inte ett skit om politik och hur det fungerar men du försöker provocera folk med dina idiotiska och dumma åsikter bara för att få fler läsare. Din ägg formade huvud läs noga nu bara för att du skriver dina åsikter betyder det inte att det är politik. Så jag tycker att du ska skriva om hur många killar du legat med den senaste dagen och hur mycket du kostade för det är din genre inom din så kallade politik. Hela du är ett skämt din otrogna hora och du för kännar inte din patetiska kille som inte fattar att du kommer alltid vara den otrogna horan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *