Om ni människor bara visste…

Om det förvånar mig? Svar nej. Jag vet vem denna ”stjärnbloggerska” är och det hon beställde via internet var sömntabletter av något slag vad jag har hört.

Sömn- och ångestdämpade tabletter är väldigt svårt att få utskrivet idag och det gör att många beställer det via internet. I Thailand så kan du köpa Valium på apoteket för 20 baht st, det är alltså en sömn/lugnande talett som är så svag så att du måste ta två för att ge önskad effekt, men i Sverige så klassas det som typ narkotika…

Jag fattar inte varför Sverige är så jäkla hårda med allting? Nu håller dom på att knarkrazzia i hela Stockholm för ett par ynka sömntabletter? Och att denna ”stjärnbloggerska” ska behöva stå ut med knarkrykten ”bara för att hon råkar ha ett namn i media” och att det påverkar hennes rykte för att en läkare inte ville skriva ut sömntabletter till henne…

Jag förstår mig inte på media alltså. Tänk om media skulle skicka spanare på Stureplans krogar, typ Sturekompaniet, så hade dom fått mycket att skriva om…

Jag tycker inte att tunga droger såsom amfetamin, heroin o.s.v. är okej, men om folk vill ta partydroger eller röka gräs så säger jag ingenting alls. Jag bryr mig inte så mycket om vad andra gör, det kommer man mycket längre med. Tänk om man hade gått runt och stört sig på alla andra hela tiden? Okej, om man har en kompis som sitter hemma och knarkar varje dag eller äter sömntabletter som mintpiller då är det en annan grej…

Jag har själv aldrig testat något förutom att röka ett bloss en gång. Tycker att det är rätt värdelöst och dyrt så jag vill inte göra det. Tycker att det är lika värdelöst som alkohol typ, men skillnaden är bara att alkohol är lagligt.

Om ni bara visste hur många dokusåpakändisar, hur många skådespelare, hur många artister och hur många idoldeltagare, hur många b-kändisar, men framförallt, dessa ”sturepansprofiler”, speciellt tjejerna är värst med där, som använder något… Nästan alla tar kokain på Stureplan. Det är helt sjukt, verkligen ALLA gör det när dom festar. Till och med dom ni tycker ser ”drogade ut på bild” så är det nästan så illa…

Men varför ska man haka upp sig på det? Det borde inte vara någon nyhet tycker jag. Det är faktiskt vanligare än vad man tror. Se till att säga nej bara 🙂

(Visited 303 times, 1 visits today)

43 Comments

  1. Mwaki december 26, 2010 at 3:22 e m

    Right on girl!

    Reply
  2. katta december 26, 2010 at 3:26 e m

    Ville bara skicka en kommentar och säga att det INTE är svårt att få sömntabletter utskrivet MEN det kanske beror på vilken läkare man får för mig har det varit hur enkelt som helst och vissa blir man helt borta utav så därför anses det som en ”drog”

    Nu vet du 🙂

    Reply
  3. Amanda s december 26, 2010 at 3:28 e m

    Funderar på att byta från blogg.se till något annat.. Någon som vet någe annat bättre ställe och blogga på???

    Reply
  4. frida december 26, 2010 at 3:29 e m

    kolla in min blogg !

    Reply
  5. Haha december 26, 2010 at 3:39 e m

    Hahaha, detta ska komma från rätt jävla röv!! Du drog fan kokain med Annie i Grekland eller var fan ni nu var. Man ser det hur tydligt som helst på bilderna! Tycker inte att cannabis borde olagligt, men resten av möget kan dom skrota!

    Svar: Du får gärna förklara vad som fått dig att tro det… Kanske ska lätta lite på rökat innan du kommenterar, okej?

    Reply
  6. Hanne december 26, 2010 at 3:41 e m

    Bra sagt!! (y’

    Reply
  7. emma. december 26, 2010 at 3:53 e m

    någon som vet vem det var ? (a)

    Reply
  8. Mema december 26, 2010 at 3:58 e m

    Du vet att kokain är klassad som lika ”tung” som heroin och amfetamin va? Och att den dessutom är mest beroendeframkallande?

    Reply
  9. ida december 26, 2010 at 4:05 e m

    asså valium är inte svaga, och absolut inget sömnpiller valium är lugnande medel inget man tar för att sova hahah. visst ta du 2 äkta valium så ligger du på sjukhuset sen. valium är oerhört farligt. MVH ”sjuksköterskan”

    Reply
  10. Mickis december 26, 2010 at 4:05 e m

    Det är inte alls svårt att få ångestdämpande eller insomningstabletter utskrivna..Men de du säger om partydrogen och gräs får mej att tycka att du är blå ögd visste du att röka hach är inkörs porten till tyngre droger.JAG VET VAD JAG TALAR OM av egen erfarenhet så det är inte ok

    Reply
    1. Nemi juli 17, 2016 at 9:28 f m

      Vakta dina ord och dra inte alla över en gräns! Jag har rökt fram och tillbaka i 15 år och aldrig att jag skulle ens röra något så räligt som kokain eller andra tyngre droger. Det är enbart folk med svagt sinne och låg självdistans som går vidare till tyngre grejer. Vem fan drar en lina ifall man söker ett rus som efter tex gräs?! Helt ologiskt för mig.
      Väldigt dumt skriver och visar tydligt bevis på din intelligens. Synd att du var en av dom som inte kunde uppskatta ett bloss då och då, men bara för att du gick vidare till annat mög så behöver absolut inte alla andra göra det.

      Reply
  11. Anonym december 26, 2010 at 4:11 e m

    Så att du vet är det inte svårt att få utskrivet sömntabletter eller ångestdämpande tabletter. vet det av egen erfarenhet så sluta ljug! de är bara att söka till en psykolog och säga att du mår dåligt så får du de samma dag som du besökt läkaren så svårt? NEJ det är det verkligen inte.

    Reply
  12. therese december 26, 2010 at 4:11 e m

    hahaha säkert kissie

    Reply
  13. - december 26, 2010 at 4:12 e m

    I Sverige blir medicin Narkotikaklassad beroende på olika saker, Bl.a om den är beroendeframkallande. Valium är ett preparat som tillhör gruppen bensodiazepnier och är väldigt beroende framkallande, och därmed narkotikaklassat. Tycker du borde vara försiktig med att skriva om mediciner och sådant innan du kanske vet så mycket om dom då vissa människor kanske tror att det är ett helt harmlöst piller efter att ha läst det, vilket det inte är.

    Reply
  14. CAROFLINA.SE ♥ ♥ ♥ december 26, 2010 at 5:29 e m

    Tydligen är det Anna Hibbs. Paketerar man tabletter i svarta kassar och gömmer de väl är det för att man förstår att det inte är lagligt, då borde man inte försöka föra in sådana tabletter i landet… Vad tror folk?

    Reply
  15. Nina december 26, 2010 at 5:44 e m

    PaOW, DU ÄR FEEEEEEEEEEJK. DU SNORTAR SJÄLV KOKAIN JU? dUMMA kORKADE fJORTIS 😉

    Svar: Men jo, och tomten var den som kom med dina julklappar, eller hur…?

    Reply
  16. em december 26, 2010 at 6:05 e m

    Diazepam (Apozepam, Diazepam Desitin, Stesolid, tidigare Valium)och det tillhör bensodiazepiner…
    Och det är inte sjukhus efter två stesolid sen finns det i olika starka mg.. men det är som Paow skriver att så jäkla lätt får du inte ut starka piller. De börjar med ångestdämpande, men de tar ju ca 2-8 veckor innan det ger en effekt.
    sen är det väl skitsamma?? Inget är bra utav det ni skrivit, det är bara tragiskt för de människor och anhöriga som hamnar i träsket med tabletter och missbruk överhuvudtaget. Jag har sett mycket baksidor som är helt sjuka har sj ALDRIG missbrukat, men har väldigt närstående som gjort och gör.
    Undersköterskan med erfarenhet…

    Reply
  17. Kattis december 26, 2010 at 7:01 e m

    Sömntabletter vet jag ingenting om, men ångestdämpande är så jävla lätt att få tag i. Bara be om det.
    ”Jag har jävligt mycket ångest”
    ”Jaha, sover du dåligt?”
    ”Ibland har jag svårt att somna, men jag sover alltid hela nätter”
    ”Okej, men jag gör så att jag skriver ut .. till dig, det är ångestdämpande. Börja med halv dos, och öka sen till hel dos. Det är bra om du kommer tillbaks om tre veckor och berättar om det funkar.”
    Svårt? Nä.

    Reply
  18. josefine december 26, 2010 at 7:54 e m

    amfetamin är väl ingen tung drog? varenda kotte tar ju det, festar på det så ja. me nvi alla tycker väl olika i guess..

    Reply
  19. lina december 26, 2010 at 8:11 e m

    du är såå smaart !!! förresten vart ifrån e din jacka ?? och belv du rånad på riktigt av syrianer ?

    Reply
  20. niki december 26, 2010 at 8:24 e m

    härlig tjej den där sarah. bloggar är till för att läsas din dumme jävel. annars kan du lika gärna hitta dig en vlogg.

    Reply
  21. Lina december 26, 2010 at 8:25 e m

    Snälla kan du inte säga vem det är? Sorry om jag är för påtränadnde men man blir så nyfiken för dessie och kissie och alla säger ju att det inte är dom!Vem är det då? :O Men tycker du har helt rätt det var ju bara sömntabletter!

    Reply
  22. Alexa december 26, 2010 at 8:33 e m

    DU resonerar som en jävla pundare…men du kanske är en och du ser ut som en ,snälla skärp dig för fan ingen gillar dej endå

    Reply
  23. Annonym december 26, 2010 at 8:36 e m

    Du ska ju inte kasta sten när du sitter i ett glashus!
    Du snortar ju själv Koks har bilder på dej kanske ska publicera dom så folk får se vad du e för en missbrukare!

    Svar: Ja, gör gärna det! Skulle vara intressant att se om du är duktig på Photoshop eller bara skryter… För några äkta bilder lär du inte ha. Kul också med alla som ska publicera bilder eller påstår att jag knarkar – alla är anonyma och vågar inte stå för sina påhopp. Inte du heller.

    Reply
  24. Josse december 26, 2010 at 10:15 e m

    Jag fattar inte hur ni orkar hacka på henne ? Är de erat problem om hon knarkar eller röker ? Det e väl hennes problem isf . Och ärligt talet så vet ni nog också att hon inte knarkar ? Ni skriver bara för att ni vill ha nån att se ner på och säger saker som ni antagligen inte vet om ? och va e de för mening att vara anonym om man inte kan stå för vad man säger ? Det e fan bara dumt .

    Reply
  25. G december 26, 2010 at 10:35 e m

    till sista kommentaren ifrån ”haha” om du nu e något proffs på att se om folk e höga borde du kanske veta att man får mini pupiller av koks och inte stora pupiller, så blir ögonen av en viss annan drog. Tar man dessutom bilder när det e mörkt hinner inte alltid pupillen uppfatta blixten och ser stor ut. Eftersom pupiller e stora i mörker och små i ljus. Tönt.

    Reply
  26. Anonym december 26, 2010 at 10:52 e m

    tönt du paow,Riktigt äckel. Kom inte och säg med nåt skit för vi vet att d e du, Fett TÖÖÖÖNT

    Reply
  27. kerstin december 27, 2010 at 6:51 f m

    Sverige hårda!!!! Det märks att du är väldigt ung och naiv. Lätta droger är nästan alltid inkörsporten till tyngre droger. Tror du att de som använder heroin började med det? Nej oftast är inkörsporten hasch som sedan inte räcker till då behöver du tyngre droger och sen ännu tyngre och sen mer och oftare. Alla preparat som är beroende framkallande ska man vara försiktiga med. Sverige är inte hårda däremot är andra länder inte riktigt kloka som låter dessa preparat vara så lätt tillgängliga.
    Skulle du tycka det var okey att dina eventuella kommande barn använde partydroger eller gräs? Om du anser det vara okey så hoppas jag att du aldrig får barn. Skrämmande att en ung storbloggare som du som har stor påverkan på unga tonårstjejer skriver som du gör. Hoppas inlägget raderas av ansvarig och du får en varning.

    Reply
  28. ducky december 27, 2010 at 10:43 f m

    Håller med dig. Till viss del. Du säger att du inte gillar amfetamin, heroin etc.. Men har inget emot att folk tar partydroger eller röker. Där måste jag säga att du säger emot dig själv. Heorin är tungt, ja. Men Amfetamin klassas i partyögonen som partydrog. Man blir piggare, gladare(för det mesta) och partar på som aldrig tidigare. Samma med röka, hallucinogena droger och så vidare. Det som inte är inom partykretsarna är det tunga artilleriet så som heroin och kokain..

    Men du har inte fel i det du säger. Stå vid det du tycker, för det är inte många som vågar det!

    Reply
  29. Anonym december 27, 2010 at 12:56 e m

    Allvarligt. Du kan inte säga att brass är värdelöst när du bara tagit ett bloss. Rök en hel joppe och sen ta ställning till hur bra det var. Det var lite pinsamt att läsa faktiskt.

    Reply
  30. ida december 27, 2010 at 12:57 e m

    det är inte svårt att få ut sömn eller ångestdämpande, antidepressivt u name it i sverige om man är en person som verkligen behöver. MEN eftersom det inte är bra för kroppen att proppa i sig massa skit så måste ju en läkare avgöra, i vissa fall hjälper det med terapi.
    Dock är sveige ett sådant land att man inte tar hand om psykiskt sjuka människor på rätt sätt utan proppar de på medicin, här får man ju medicin av minsta lilla… varför? jo, för man har inte tid att ge alla terapi. men lätt att få medicin, är det. . somsagt, om man är en person som ”behöver det”

    Reply
  31. mm december 27, 2010 at 2:57 e m

    asså vissa är dumma här. tro ni verklige för många ta något av ett slag att de e bra? de mesta som e uppräknat i kommentarerna e farligt därför olagligt, så snacka saker som ”alla ta de” gör de e inte mindre dåligt! bara sådana faller för dumheter som tro för majoriteten gör nått, betyder de e bra.. usch.. medicin, droger osv e INTE bra, därför skall de tas i fall de rekommenderas o inte för man mår bara dåligt.. räcker inte som orsak..

    Reply
  32. Anna december 27, 2010 at 6:12 e m

    är det Kissie (Kissa) som har beställt? XD

    Reply
  33. Fanny december 27, 2010 at 9:47 e m

    Paow, kan vi bara få klart för oss haha har du egen lägenhet? Bor Huho där? Vad är hyran på? Hur stor är lägenheten? Saknar du inte att bo hemma? Puss på dig 🙂

    Reply
  34. nina december 28, 2010 at 12:57 f m

    Om du tycker ” partydroger” är okej så kan du ju inte ha mycket bakom pannbenet. Då ska jag leta upp dina framtida barn och erbjuda dom ”partydroger” när dom är runt din ålder så får vi se vad du tycker om det då…

    Reply
  35. Erika december 28, 2010 at 10:45 f m

    Så många idioter här. Hasch/gräs, samma sak ar inte farligt. Inte heller en inkorsport. Det ar olagligt for att usa ville ha det sa. Nar jag hade som mest ryggvark tog jag 8-12 valium 10mg per dag. Helt sjukt vilka daliga narkotika lagar sverige har.20 ar efter alla uppdaterade lander.

    Bra och modigt inlagg som vanligt paow.

    Reply
  36. hönan sigvard december 28, 2010 at 1:41 e m

    Är INTE svårt att få tabletter mot deppighet och sömnsvårighet. Få svenskar som inte tar sådant!

    Reply
  37. Heej december 28, 2010 at 6:16 e m

    Heej jag har 2 frågor :

    1.Är du och hugo sambo ?

    2.Hur gammal är du ?

    Hoppas du svarar !<3

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *