Äckelvarning – ber om ursäkt för bilden.

Har köpt Anti på apoteket och ja jag vet inte om det hjälper. Det är andra gången i mitt liv jag har munsår. Men nu gör det så ont så att jag inte kan äta och det ser ut som jag har vääärldens jävla fläskläpp.

Och tack till alla tips. Men jag kan inte använda munsårsplåster eftersom halva min läpp är svullen.. Så ja, jag kan inte gå ut. Jippie!

Men mamma gav mig  utskrivna tabletter mot detta. Men frågan är bara. HUR LÅNG TID BRUKAR DET ta innan det här jävla herpes eller vad det nu är försvinner?

Men, det går alltid att dölja mycket med smink? Adlink

(Visited 2 082 times, 2 visits today)

271 Comments

 1. zandra januari 3, 2011 at 1:08 e m

  Vill du villa en snygg dubbelring gå in och tävla på min blogg

  Reply
  1. Linda maj 21, 2014 at 9:16 e m

   HEJ, jag har samma skit på mina läppar. Får dem på sommaren o som du säger läppen blir svullen o man vågar inte visa sig ute…. 🙁 Men en fråga har du fått svar på vad de är? vad det heter?
   Mvh Linda

   Reply
 2. Malin januari 3, 2011 at 1:09 e m

  Aj alltså satan! Tycker synd om dig 🙁
  Har aldrig haft detta, men vänner har.
  Ungefär 1 vecka om du tar hand om det 🙂

  Krya!!

  Reply
 3. victoria januari 3, 2011 at 1:10 e m

  Ojoj, du får smörja ordentligt och hoppas att de försvinner snart.

  Reply
 4. Amanda januari 3, 2011 at 1:11 e m

  euuw!! Stackare…. 🙁

  Reply
 5. Molly januari 3, 2011 at 1:12 e m

  Nej fyfan det såg inte alls skönt ut !
  Krya du !

  Reply
 6. Maria S januari 3, 2011 at 1:12 e m

  kan väll kanske ta upp till en vecka .

  Reply
 7. emma januari 3, 2011 at 1:13 e m

  jag tror inte du har fått herpes, för när man får herpes så blir man aldrig av med det, det finns i kroppen hela tiden. Det gör inte så att man ständigt har munsår, men då och då kikar det fram igen, och har man fått herpes så har man det livet ut.
  Du kanske har skurit dig på någon matbit eller nått och fått i bakterier, eller så kanske du har fått svinkoppor.
  Jag tycker du ska åka till vårdcentralen och kolla det så att du kan få rätt grejer att behandla med ( om det är svinkoppor )
  Krya på läppen haha, kram :))

  Reply
 8. Sandra januari 3, 2011 at 1:14 e m

  Usch jag brukar också få den skiten, så jävla äckligt ! 🙁 Det tar högst en vecka, brukar gå på 3 dagar för mig. Lycka till! 🙂 Kram

  Reply
 9. Jossan januari 3, 2011 at 1:15 e m

  Hejsan ! Usch för munsår. :/
  Men ville bara fråga, har du någon släkt som heter Kenny Dahl?
  En kille jag håller på att träffa nu och han säger att ni är släkt? ;P
  Han har även en bror som heter Christian…

  Kram Jossan

  Reply
 10. malin januari 3, 2011 at 1:15 e m

  om du dränker det i anti hela tiden så försvinner det efter typ 4 dagar 🙂

  Reply
 11. julia januari 3, 2011 at 1:18 e m

  usch det är inte kul att ha munsår, jag hade sånt en gång men kmr ej ihåg hur lång tid det tog innan det försvann, det kanske är olika beroende på hur man sköter det 🙂

  Reply
 12. Ida januari 3, 2011 at 1:18 e m

  Usch vad tråkigt. Tycker också du borde kolla upp det. Ser inte ut som ett munsår enligt mig.

  Hoppas det försvinner snart!

  Kram

  Reply
 13. Malin januari 3, 2011 at 1:20 e m

  Munherpes bär alla på, men alla utvecklar inte blåsorna. Det är inte på långa vägar samma sak som det ”herpes” vi vanligtvis tänker på när vi hör ordet. 🙂

  Prova Alcogel som går att köpa på apoteket. Det brukar fungera för mig! Själva blåsan och svullnaden brukar försvinna på 3-4 dagar ungefär men sedan är det kvar ett sår som tar lite längre tid att läka. Särskilt när man är där och rycker upp skorpan hela tiden. 😛

  Krya på dig, jag vet precis hur förbannat ont det gör!

  Reply
 14. trwe januari 3, 2011 at 1:20 e m

  haha kanske dax att raka sig

  Reply
 15. ida januari 3, 2011 at 1:20 e m

  herpes är ett virus som alltid finns kvar i kroppen, har det en gång kommit har du det i kroppen. det visar sig olika på olika personer, visa får det jätteofta visa bara någon gång ibland.
  det är viktigt att tänka på att när du fått blåsorna, ska du inte pussas med ngn annan, och (ursäkta att jag skriver det här), men inte heller utföra oralsex.. Smittar INTE om man har inte har någon blåsa.
  Allstå mellan dom olika ”omgångarna” smittar du inte!

  Anti ska man använda när man börjar stickningar i läppen, alltså då det håller på att blomma ut. då ger det bäst effekt och tar ner det lite.
  annars är det bara att stå ut med att det gör ont.
  själv har jag det ofta, väldigt ofta.
  men det är väldigt individuellt.
  mitt tips är att försöka hålla det mjukt hela tiden, lättare att äta och prata då.
  jag använder alltid produkter från MaryKay då jag vet att dessa produkter inte innehåller massa skit, som tex läppsyl osv..

  Hoppas att de inte blir värre för dig!

  kram

  Reply
 16. Annika januari 3, 2011 at 1:22 e m

  Jag tycker det ser ut som ett herpesmunsår bara det att du har smetat en massa anti på det. Fast jag tror inte att anti hjälper så mycket när det redan har brutit ut, man ska använda det när det börjar småstickas och är på väg att bryta ut. Det tar ungefär en vecka att läka. Försök att inte pilla på det för mycket och eller slita bort sårskorpor. Ett annat tips är att inte dela glas och handduk med Hugo, då kan han också bli smittad.

  Reply
 17. Pernilla januari 3, 2011 at 1:23 e m

  Hej.
  En vecka ungefär, men det beror på vad du har fått för medicin. Men var noga att tvätta händer så fort du råkat röra dig i ansiktet, använd inte smink i närheten av läpparna, för då måste du slänga sminket.
  Det smittar jätte lätt och jätte mycket..
  Min pojkvän hjälpte mig en gång att smörja, sen fick han ”herpes” under nageln. Så det är jätte noga att du tvättar händerna ofta, och att du byter handduk och tandborste så fort detta har lagt sig.

  Reply
 18. Mia januari 3, 2011 at 1:24 e m

  Hej! När du väl har fått blåsorna så hjälper inte anti eller de andra krämerna mot blåsorna, endast mot att det inte sprids vidare. För att bli av med det fort, se till att torka ut läpparna. Inte använda lipgloss eller liknande. Det brukar ta några dagar bara.

  Reply
 19. sara januari 3, 2011 at 1:25 e m

  det tar ca 1 vecka 🙂

  Reply
 20. Fia januari 3, 2011 at 1:25 e m

  Jag har herpes jag med och jag förstår dig, det är verkligen jättejobbigt!
  Och svar på tal till dej emma ovanför: ja du har rätt att om man har herpes så har man det i kroppen livet ut, men bara för att man har det i kroppen behöver det inte bryta ut till herpesblåsor. Vissa får herpesblåsorna oftare och vissa får dom mer sällan! Jag t.ex. hade munsår jätteofta när jag var mindre (1 gång i månaden). Så ofta hade jag det i flera år, men nu får jag munsår mer sällan, kanske 3 gånger i året. Ett bra tips till dej Paow: nästa gång du känner av stickande blåsor runt/på läpparna så smörj in dem med direkten så slipper du att blåsorna bryter ut till sår, istället försvinner då blåsorna efter någon timme 🙂 Så se till att alltid ha en munsårssalva hemma, anti som du använder nu är nog bra 🙂 Vissa munsårssalvor passar bättre för vissa, medans dom inte alls passar lika bra för nån annan, så det gäller att testa sig fram! Tro mej, jag har haft munsår sen jag var 5 år (nu är jag 16) så jag har en del erfarenhet av det! När jag var mindre bröt munsåret alltid ut när jag skulle ha skolfotografering så på alla mina lågstadiebilder hade jag fula munsår ;(
  Men om munsåret väl har brytit ut tar det ungefär en vecka för det att försvinna. ta hand om dej, och bara för att du har munsår så kan du gå ut, det är ju jättevanligt nuförtiden att ha munsår, så du är inte ensam om det!
  kram på dej! 🙂

  Reply
 21. Matilda januari 3, 2011 at 1:26 e m

  Hej!
  Jag har haft samma sak, jag trodde också att det var herpes. Jag åkte till vårdcentralen och då skrev dom ut ett recept på en salva som jag fick hämta ut på apoteket. Den fungerade JÄTTEBRA. Efter två dagar så var det borta. Jag minns inte vad salvan hette men du borde åka till vårdcentralen!
  puss!

  Reply
 22. Malin januari 3, 2011 at 1:26 e m

  uärk *klöks* haha. varför lägger man ut en bild på sitt munsår? Tror vi kan föreställa oss munherpes utan ett inzoomat bildbevis 😉

  Reply
 23. Victoria januari 3, 2011 at 1:26 e m

  Om du använder Anti flera gånger om dagen och INTE petar på blåsan så försvinner den fortare… Försök att få i dig mycket vatten oxå. Herpesblåsor är vanligt att man får när man är stressad, har druckit för lite vatten och även vid förkyldningar. Förstår att det är jobbigt med blåsan…hoppas den försvinner snart!

  Kram Victoria

  Reply
 24. Sofias blogg januari 3, 2011 at 1:28 e m

  Halva min underläpp blev sån när jag precis kommit hem från Turkiet. Gör sjukt jävla ont och det är äckligt med allt var. Fast jag hade dock bränt läppen…

  Reply
 25. hilda januari 3, 2011 at 1:29 e m

  Hej!
  Jag har olyckligtvis alltid haft problem med munsår sen jag var en bebis. Det du har är ett herpesvirus, och ingenting som de andra håller på o skriver vad det är för skit. Man kan ha ett gult sår som du har (vilket jag alltid får) eller en röd rodnad eller en vit bubbla, det beror på hur långt det har utvecklats. Herpesviruset har man hela sitt liv i kroppen, jag tror ca 20% bär på viruset i Sverige. Men för vissa bryter det ut och andra inte, men jag har haft oturen haft det då och då i 18 år nu, fast jag de blir mycket större och jag brukar få fler blåsor/sår. O jag lovar dig, det är skit jobbigt, man kan inte äta, dricka. Man vill helst inte gå ut och visa sig. Jag har testat alla läkemedel på apoteket -o de flesta är rent ut sagt skit, jag har även fått utskrivet recept, men det brukar ta upp till en vecka, även fast om man har salva, plåster eller medeciner för det. P.s försök inte att pilla upp sårskorpan, även fast det kommer dunka och klia på samma gång (jag har fått ärr pga av det) d.s

  Reply
 26. Alexandra januari 3, 2011 at 1:29 e m

  Jäklar va äckligt, men sånt där tar tid, hoppas det läker fort 😉

  Gå gärna in på min blogg 😀

  Reply
 27. isabella januari 3, 2011 at 1:30 e m

  Den som drabbas av munherpes får munsår med små vätskefyllda blåsor som ofta gör ont. Munsåren läker inom ett par veckor, men viruset försvinner inte från kroppen. Därför kan sjukdomen återkomma, till exempel om du har infektioner som förkylning eller lunginflammation samt vid stress, solning och menstruation. Blåsorna kan också komma utan någon uppenbar orsak.

  Reply
 28. Anonym januari 3, 2011 at 1:31 e m

  Usch, stackars dig paow, det är faktiskt första gången jag ser något sådant här, jag har haft munsår flera gånger, men jag har aldrig fått så som du har fått, stackarn jag hoppas verkligen det går över så snabbt som möjligt, & du är verkligen en underbar människa ska du veta! <3

  Reply
 29. Sandra januari 3, 2011 at 1:31 e m

  Modigt att lägga ut bilden haha 😀

  Reply
 30. Anonym januari 3, 2011 at 1:32 e m

  Munsåret går bort efter en natt med munsårsplåster

  Reply
 31. therese januari 3, 2011 at 1:33 e m

  snygg bild^^

  Reply
 32. Anonym januari 3, 2011 at 1:34 e m

  Du bör aldrig ta på blåsan eller skrapa bort skorpan, eftersom det leder till att det sprider sig och då får du fler blåsor. Så håll fingrarna borta från munsåret 😉

  Reply
 33. Linda januari 3, 2011 at 1:35 e m

  Sen också när du är ute och reser kan den starka solen göra så att du får munsår. Jag köpte en bra läppsyl på apoteket, den har faktor 50. Fråga dom där, så skyddar du dina läppar också och inte bara kroppen. =)

  Reply
 34. BLONDKINDER januari 3, 2011 at 1:36 e m

  hej! brukar ha munsår jag med, fett jobbigt.
  men jag brukar använda anti, men inte hela tiden, för tillslut hjälper de inte.
  så brukar ha tvp olika sorters munsårskrämer som jag skiftar med.
  plus att de ser ut som fler munsår på dina läppar som de är påväg ut!

  men hoppas de blir bättre snart, lider med dig . . :/

  Reply
 35. Shotiie januari 3, 2011 at 1:42 e m

  EEEEEEEEEW DU HAR JU PÅ HEELA ÖVERLÄPPEN!!

  Reply
 36. lundblom januari 3, 2011 at 1:43 e m

  men nu har du ändå lagt ut bilden, o om du har ca 30.000 läsare som ser det så då kunde du lika gärna gått ut om du fattar ^^

  Reply
 37. MARIA januari 3, 2011 at 1:44 e m

  Stackare….

  Reply
 38. Linda januari 3, 2011 at 1:45 e m

  Jag tror de är svinkopper 🙂 Jag fick de och de började runt läpparna, de finns salva för det men de tar sin tid.

  Reply
 39. MaryCaroline januari 3, 2011 at 1:45 e m

  OM det är herpes hjälper troligtvis inte Anti. Speciellt inte om det är av könsherpestyp (japp, det kan man få runt munnen, och vice versa). Då är det bara receptbelagda tabletter som hjälper och de ska man ta så fort man märker att det börjar bryta ut (om det nu stämmer), annars har de ingen större verkan, utan det är bara att vänta till de läker, vilket kan ta många dagar. Och OM det är herpes, så försvinner det aldrig från kroppen. Det är ett virus man får leva med. Dock är utbrott en annan sak. Vissa får det aldrig, vissa får det ibland och vissa blir sjuka som in i helvete av det. Det är olika för alla. Så OM du har herpes och ”bara” får det där, så har du ändå ”tur”. Sen förstår jag inte riktigt hur du kan gå ut med att du har munsår eller herpes, eftersom det kan smitta som fan. Och jag tror inte det är roligt att ha en ”herpesstämpel”. Om du söker på Google och kollar på herpes så ser det ut som det du har. Jag tror det är herpes faktiskt, tyvärr.

  Reply
 40. filip januari 3, 2011 at 1:47 e m

  ehm, bara jag som kopplar det här till Nemo????

  Reply
 41. t januari 3, 2011 at 1:48 e m

  Hej! Jag har ofta dessa munsår och det gör så svinigt ont, i know ! Men använd anti och köpt munsårsplåster för även om såren och blåsorna är alldeles för stora så ta flera stycken, det funkar och inte annat så känns det mycket bättre ! dyrt kanske, men det funkar !

  Reply
 42. Becka januari 3, 2011 at 1:52 e m

  har vänner o liknande som har haft..
  lägg på tandkräm.. det torkar ur, vilket e as bra:)
  lägg på det innan du går o lägger dej o ha det hela natten. du kan ha tandkräm på dagen oxå! håll inte på o pilla på det utan låt det bara va , så ska det inte ta mer än 2-3 dagar innan det försvinner. 🙂
  lycka till 🙂

  Reply
 43. anonym januari 3, 2011 at 1:55 e m

  Om det är herpes du har fått så kommer du ha det resten av livet, herpes finns alltid kvar i kroppen, viruset kan vila en längre period och kan bli aktiv när immunförsvaret är nere eller svagt. Tycker du ska gå till läkaren så dom får titta på det och avgöra om det är herpes eller bara vanliga munsår.

  Reply
 44. thess januari 3, 2011 at 1:56 e m

  De där är munsår/herpes, vilket ord man förde dra att säga/använda är upp till en själv. Men de är vätske fyllda blåsor och de viruset har alla människor i kroppen, dock är det bara på vissa de bryter ut. Det är inte farligt! De tar ca:7-10 dagar om du sköter de att försvinna, kroppen ta hand om läkningen på egen hand. Anti och andra medel är bäst att använda innan man fått själva blåsorna, för när blåsorna kommit är de redan försent att börja behandlingen. Då ska liksom blåsorna torka ut och sedan bli en ”sårskorpa” för att sedan försvinna och läka ut, du kan använda någon form av salvsa som är mjukgörande som du smörj med i mellan åt för att slippa sprickor i skorpan sedan. Var inte där och peta! Och stick absolut inte hål på blåsorna för vätskan kan föra viruset vidare till ett annat ställe. Se att du ha små blåsor lite överallt på över läppen, kör anti där istället för de ej hunnit bli så mycket och inte sånt där fett lager som du har på bilden utan ett tunnt lager 3 ggr om dagen tror jag de stå på förpackningen och sedan gnugga du in salvan. Som du gjort på bilden är fel sätt men inte lätt att veta 🙂 Jo detta smitta medans du har blåsorna så tänkt på de 🙂

  Reply
 45. Lizette januari 3, 2011 at 1:57 e m

  Jag har haft munsår över halva överläppen en gång och då satte jag bara 3 plåster lite omlott istället. För om du har anti så kommer det i slutet bli en sårskorpa och det kommer att sysnas mycket mer än om du har 3 plåster. Bara ett litet tips 🙂

  Reply
 46. emelie januari 3, 2011 at 1:58 e m

  jag har också haft sådär och jag åkte till apoteket och köpte anit, men mitt hade redan brutit ut (som ditt har) så då hjälper inte anti så mycket ens. Men det kommer ta 1-2veckor innan det är borta helt! tänk nästa gång på att när det börjar klia/sticka i läppen, ta lite anti på redan då. för det är en varning att det kommer komma ett munsår. Hoppas det går bra nu=)

  Reply
 47. Louise januari 3, 2011 at 1:58 e m

  Det kan ta en till två veckor innan det försvinner.

  Reply
 48. Cecilia Sennerfors januari 3, 2011 at 2:00 e m

  Nej men vad tråkigt! Men munsår är inget farligt och et försvinner på några dagar, herpes och munsår är samma sak bara att det har olika namn (är ialla fall vad vi lärt oss i skolan) och man brukar få det av någon annan som har det annars av att man byter saliv med någon annan väldigt mycket ;b

  Reply
 49. erika januari 3, 2011 at 2:02 e m

  dom brukar hjälpa efter några dar =)

  Reply
 50. My januari 3, 2011 at 2:04 e m

  gud vad snyggt!^^ tycker synd om dej för det gör jävla ont asså! herpes borde nte finnas,hoppas det blir bättre snart puss hejdå:)

  Reply
 51. Mathilda januari 3, 2011 at 2:04 e m

  Det brukar finnas olika hjälpmedel för herpes.
  Jag har herpes med och det försvinner aldrig, om man en gång haft det så får man inte bort det, tyvärr.
  Jag anvönder ett preparat som heter något vid heresat och det funkar för mig. Har prövat Anti men det jag använder nu tycker jag är bäst.

  Man ska använda salvan när man känner att det är som stickningar på läppen, sen om de ha brutit ut redan så kan det ta längre tid innan det läker.

  Reply
 52. Kicki januari 3, 2011 at 2:05 e m

  Sjukt vad jobbigt det måste vara! :S

  Reply
 53. ellie januari 3, 2011 at 2:05 e m

  Anti hjälper inte att ta bort det utan är mer till för att minska tiden. Det kan ta upp till 2 veckor innan det försvinner men är olika person till person och utslag. Om du pussar Hugo så smittar det, bara så du vet.

  Reply
 54. Anonym januari 3, 2011 at 2:06 e m

  tar över 2 veckor innan det är borta och sedan brukar man ändå se ”ett ärr” flera månader efter. Och att döma av bilden är det herpes du har, och der ser ut som att du håller på att få ett till på andra sidan av överläppen om det inte är ”smulor” som råkat hamna där från ditt munsår. jag säger bara tyvärr, sola ALDRIG utan solstift på läpparna framöver och försök att inte stressa, det är nämligen solning och stress som gör att min herpes bryter ut iaf! Lycka till!

  Reply
 55. Emelie januari 3, 2011 at 2:10 e m

  Det brukar ta ungefär 4-5 dagar för mig men det är ju olika.Men det tar oftast max en vecka. 😉 Sen ärvs munsår/herpes vilket inte är bra såklart :/ Du kanske ha fått det av någon nära vän eller så..
  Hoppas det blir bättre,och om du inte vill att det ska synas lika mycket finns det genomskinliga salvor på apoteket,där har jag köpt min i alla fall,innan använde jag också Anti men den genomskinliga fungerade bättre:)
  Kram!
  btw heter den jag använder(jag får det kanske 6 ggr om året alltså) herstat.

  Reply
 56. Anonym januari 3, 2011 at 2:10 e m

  mer eller mindre en vecka. 🙂

  Reply
 57. Caroline januari 3, 2011 at 2:11 e m

  Om du har fått medecin för de borde de ta drygt en till två . men inom nårga dagar borde bli plattare o se ut mer som ett sår.. Jag har själv herpes. och har ätit medecin för de flera ggr. De brukar ta ung en till två veckor innan de är borta.. så ät medecinen och smörj in så fixar de sig.

  Reply
 58. Madeleine januari 3, 2011 at 2:15 e m

  tar ungefär 1-2 veckor för det att läka. köp munsårsplåster by night som säljs på apoteket, du blir av med munsåret på två nätter!

  Reply
 59. fredrik januari 3, 2011 at 2:15 e m

  använd munsårplåster redan när du börjar känna den där värmande känslan i läppen så hinner det aldrig bryta ut, jag har provat anti och massa olika medel men jag tycker att plåsterna är överlägset bäst om du använder dom i tid, har man ett sånt på hela tiden så sprids det inte heller. sen aldrig hålla på att peta på det då det kan spridas väldigt mycket.

  Reply
 60. CARRO L januari 3, 2011 at 2:16 e m

  EN KUNNIG HERPES EXPERT!
  Jag har också herpes. Jag hade det ofta när jag var liten eftersom det går i generna. Många i våran släkt har det. Nu är jag så van så jag tänker aldrig på det när jag får det. Jag har det bara i 3 dagar ungefär. Hade det faktiskt här omdagen men nu är det borta 🙂 Bara du inte pillar på det så ska de gå bra, det är inget farligt. Tänk på att inte vara nere med munnen på Hugos underliv bara, då kan han få Herpes2 vilket inte är lika roligt. Du ska även vara försiktig med dig själv om du har Herpes med att ta dig på läpparna och sen där nere, det kan smittas!

  Reply
 61. Saga januari 3, 2011 at 2:18 e m

  jag har själv herpes alla säger att man inte ska peta på det och bla bla bla, men jag brukar ta lite bedövningsalva, en nål och bara spräcka hål på skiten, ^^ då går det ju ner eftersom vetskan försvinner. sen blir det en sår skorpa som jag brukar pilla bort när man kan göra det utan att det börjag blöda. haha, ksk inte så jätte bra tips med det funkar för mig ch gör alltså så att munsåret går ner mkt snabbare än om man bara använder en salva te.x

  Reply
 62. louise januari 3, 2011 at 2:20 e m

  det bästa är att innan du tar anti att du med hjälp av tänderna drar bort små skinnslamsor från över sidan, jag vet att det låter sjukt äcklig och sedan när du lägger på anti att du bara tar lite granna och mer masserar in i munnsåret så att det svider då vet du att bakterierna dör och de kommer in i läppen på dig.
  Sedan så lägger du hela tiden på ny läppsyl för att det ska skydda mot nya bakterier som vill komma in..
  när munnsåret senare mot slutet börjar blöda använd som jag nyss sagt men då är det lungt att pussa någon c:
  förresten, pussa inte hugo just nu ^^”
  om det är herpes så smittar det våldsamt och om du som du har har det på läpparna så kan han få det på andra kroppsdelar så som i ögonen eller på dingelingen XP
  eftersom det är ett virus ^^
  men det tar ca i-2 veckor har du otur kan det ta 1 månad tyvärr

  Reply
 63. AA januari 3, 2011 at 2:20 e m

  jag tycker den krämen zovirax är bättre än anti 🙂

  Reply
 64. Thess januari 3, 2011 at 2:20 e m

  Inte det roligaste det där men som det ser ut så funkar inte anti. Det ska man använda innan munsåret har brutit ut men nu så kan du lätt använda Compeeds munsårsplåster! Dom är grymt bra (funkar alltid för mig) och det skyndar även på läkningsprocessen. Compeed finns på apoteket och det bästa med dom är att man kan sminka över dom och pussas med killen trotts det hemska munsåret 😉

  Reply
 65. Anonym januari 3, 2011 at 2:21 e m

  jag har haft de flera gånger och de brukar ta typ 1 elr 2 veckor att försvinna men ja använde också Anti pröva sov med de de gjorde ja när ja hade de och de blev bättre för varge dag:)

  Reply
 66. sandra januari 3, 2011 at 2:23 e m

  Ser ut som herpes. Då hjälper inte anti, anti hjälper bara om du smörjer in dig när du känner stickningarna. när munsåret/herpes tittat fram är det försent. Du ska köpa en antibakteriell kräm för det är bakterier som ”är” herpes. Jag har också herpes nu och mina tabletter är från thailand dom fixade sig på 2 dagar. Sveriges tabletter tar ca. en vecka.

  Reply
 67. airaM januari 3, 2011 at 2:27 e m

  Ajj…. Stackare.

  Reply
 68. Alexandra januari 3, 2011 at 2:27 e m

  Anti funkar inte till munsår! JAG LOVAR! Jag hade munsår nästan varje vecka förr, sen provade jag anti det gick inte bort, så jag fick nån salva av doktorn, den funkade, Prova något annan INTE ANTI!!

  Reply
 69. Lina januari 3, 2011 at 2:28 e m

  Tar drygt en vecka innan det läker. Fyfan vad synd jag tycker om dig som fått herpes, har det själv och det är fan inte kul. Känns som jorden går under just den veckan, man vill inte göra nått.

  Reply
 70. m januari 3, 2011 at 2:28 e m

  Fick världens jobbigaste munherpes en gång.. Fick runt hela munnen… Doktorn skrev ut tabletter och sen tog det nog 5 dagar innan dom försvann. Tänk på hygienen nu! Ta absolut dig inte på munnen och sen någon annanstanns! VIKTIGT, det glömde tyvärr jag och ja.. Srtannande inlåst hemma i ca 2 veckor…

  Reply
 71. Anonym januari 3, 2011 at 2:28 e m

  herpes försvinner väl aldrig, kommer tillbaka lite nu å då..

  Reply
 72. MaryCaroline januari 3, 2011 at 2:33 e m

  Carro L: Hur kan du kalla dig ”kunnig herpesexpert”? ”Det går i generna”? Det är inte riktigt så det fungerar. Det är ingen ärftlig sjukdom på det sättet. Det är kanske inte så du menar heller, i så fall ber jag om ursäkt. Men det har ingenting med generna att göra. Man kan snarare säga att det smittar från mor till baby vid födseln.

  Reply