108 Comments

 1. JAXEL januari 19, 2011 at 3:28 e m

  anmäl er till min tävling eller bara kolla bloggen !

  Reply
 2. Lisa januari 19, 2011 at 3:30 e m

  åh herregud vad fin du är! Och jag älskar ditt hår! ;D

  Reply
 3. ellie januari 19, 2011 at 3:32 e m

  Fin hårfärg du har nu 🙂

  Reply
 4. louise januari 19, 2011 at 3:35 e m

  du är så söt! & jag älskar din blogg, och verkligen avgudar dig, du är bäst!

  Reply
 5. amanda januari 19, 2011 at 3:38 e m

  Paulina!

  Brukar inte läsa bloggar så ofta, men det händer då och då.
  Just Din blogg tycker jag skiljer sig ifrån de andra. Du verkar vara en stabil människa och du är naturligt söt dessutom! Fortsätt med det du gör, och ramla inte ner i samma grop som vissa andra….. du kan nog gissa vem jag syftar på. Ville bara säga det! Go girl!

  Reply
 6. Mickis januari 19, 2011 at 3:47 e m

  Hej hej =)

  Din hy ser så fin ut! Hur sminkar du dig? Använder du foundation och sånt eller bara lite mascara?

  Kram

  Reply
 7. A N N A januari 19, 2011 at 3:48 e m

  du passar verkligen sjukt bra i denna hårfärgen, tycket verkligen inte du ska färga om den 🙂

  Reply
 8. milla januari 19, 2011 at 3:50 e m

  Söt du är 🙂

  Kolla in min blogg 😉

  Reply
 9. evelina januari 19, 2011 at 3:51 e m

  gud vad söt du är, ditt hår har ju vuxit jättemycket nu ju :O 🙂

  Reply
 10. Smarre januari 19, 2011 at 3:54 e m

  Asså shitt du är så jävla söt!

  Reply
 11. Zophie januari 19, 2011 at 4:05 e m

  Synd att det inte fanns någon helkroppsbild

  Reply
 12. Malin januari 19, 2011 at 4:05 e m

  Jag har börjat på en 14 dagars diet, lägger ut bilder på NYTTIG MAT och viktminsknings tips varje dag! läs gärna 😉

  Reply
 13. Claudia januari 19, 2011 at 4:06 e m

  Söt & älskar din hår färg 😀

  Reply
 14. Lotta januari 19, 2011 at 4:16 e m

  Snyggt! 🙂

  Reply
 15. elin januari 19, 2011 at 4:24 e m

  Najs! 😀

  Reply
 16. rdtfyghuj januari 19, 2011 at 4:25 e m

  vaaaart är tröjan köpt!!!!!!!!!!!!!!

  Reply
 17. my januari 19, 2011 at 4:29 e m

  fina bilder.. 🙂

  Reply
 18. Saga januari 19, 2011 at 4:30 e m

  olagligt söt 😀

  Reply
 19. blondis81 januari 19, 2011 at 4:30 e m

  Så söt du är 🙂 undra kan man se fångarna på fortet i repris där du var med..Vill så gärna se när du var med + de andra i din grupp.kram

  Reply
 20. olivia Beckham januari 19, 2011 at 4:40 e m

  Hej Paulina.

  Jag undrar hur du gjorde ditt hår blont igen . För jag färgade mitt brunt från blont och nu vill jag ha
  tbx det blonda , hur ska jag göra :/

  Reply
 21. Anonym januari 19, 2011 at 4:45 e m

  Shiit vad vacker du är!!

  Reply
 22. erica januari 19, 2011 at 4:46 e m

  Hej måste säga att du är en jätte vacker tjej och en jätte bra blogg! 🙂 men jag undrar varför du alltid lägger ena sidan bakom örat? tror att de skulle vara mycket finare om du tog fram det håret också! 😀

  Reply
 23. TIEWPANNELIIH januari 19, 2011 at 4:49 e m

  Söt du är ^^

  Kolla min blogg, ni vill väll inte missa den fetaste bloggen och grymaste eller? En otrolig blogg med massor av bilder, åsikter, humor m.m!
  MISSA INTE NU VA! 😉

  Kolla min blogg, ni vill väll inte missa den fetaste bloggen och grymaste eller? En otrolig blogg med massor av bilder, åsikter, humor m.m!
  MISSA INTE NU VA! 😉

  Kolla min blogg, ni vill väll inte missa den fetaste bloggen och grymaste eller? En otrolig blogg med massor av bilder, åsikter, humor m.m!
  MISSA INTE NU VA! 😉

  Reply
 24. FISSY januari 19, 2011 at 4:57 e m

  SWEET!

  Reply
 25. hanna januari 19, 2011 at 4:59 e m

  kan du lägga upp helkroppsbild och säga vart du köpt tröjan :D? Söt som vanligt annars 🙂

  Reply
 26. Jonna januari 19, 2011 at 5:03 e m

  Fin hårfärg men frissan… Livlös. Skaffa raklugg? Klipp upp det? Korta det lite???

  Reply
 27. Anonym januari 19, 2011 at 5:05 e m

  måste bara säga att du är mkt finare i din nya hår färg, än den gamla 🙂

  Reply
 28. Elin januari 19, 2011 at 5:07 e m

  måste bara säga att din nya hårfärg är mkt finare på dig, än den gamla 🙂

  Reply
 29. Erik januari 19, 2011 at 5:10 e m

  Besök Sveriges största Zlatan-blogg!

  Reply
 30. ellie januari 19, 2011 at 5:11 e m

  söt! Men tycker fortfarande att du passar så mycket bättre i mörkare hår!

  Reply
 31. cillan januari 19, 2011 at 5:12 e m

  Besök en väldigt intressant och spännande blogg!

  Reply
 32. Anna januari 19, 2011 at 5:13 e m

  Snygglo! 🙂

  Reply
 33. ida januari 19, 2011 at 5:21 e m

  sjukt fina bilder!

  Reply
 34. carolina januari 19, 2011 at 5:36 e m

  vackervackervacker!!!
  Undrar bara om du har något på dina läppar på dessa foton? gal1fin färg:))
  kram

  Reply
 35. Hemen hemen januari 19, 2011 at 5:43 e m

  Tjaaaa sötnosar 😀
  Se mig på big brother ? Kolla in bloggen och läs 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Tjaaaa sötnosar 😀
  Se mig på big brother ? Kolla in bloggen och läs 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Tjaaaa sötnosar 😀
  Se mig på big brother ? Kolla in bloggen och läs 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Tjaaaa sötnosar 😀
  Se mig på big brother ? Kolla in bloggen och läs 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Tjaaaa sötnosar 😀
  Se mig på big brother ? Kolla in bloggen och läs 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Tjaaaa sötnosar 😀
  Se mig på big brother ? Kolla in bloggen och läs 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Tjaaaa sötnosar 😀
  Se mig på big brother ? Kolla in bloggen och läs 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Tjaaaa sötnosar 😀
  Se mig på big brother ? Kolla in bloggen och läs 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Tjaaaa sötnosar 😀
  Se mig på big brother ? Kolla in bloggen och läs 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Tjaaaa sötnosar 😀
  Se mig på big brother ? Kolla in bloggen och läs 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Tjaaaa sötnosar 😀
  Se mig på big brother ? Kolla in bloggen och läs 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Tjaaaa sötnosar 😀
  Se mig på big brother ? Kolla in bloggen och läs 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Tjaaaa sötnosar 😀
  Se mig på big brother ? Kolla in bloggen och läs 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Tjaaaa sötnosar 😀
  Se mig på big brother ? Kolla in bloggen och läs 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Tjaaaa sötnosar 😀
  Se mig på big brother ? Kolla in bloggen och läs 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Tjaaaa sötnosar 😀
  Se mig på big brother ? Kolla in bloggen och läs 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Tjaaaa sötnosar 😀
  Se mig på big brother ? Kolla in bloggen och läs 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Tjaaaa sötnosar 😀
  Se mig på big brother ? Kolla in bloggen och läs 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Tjaaaa sötnosar 😀
  Se mig på big brother ? Kolla in bloggen och läs 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Tjaaaa sötnosar 😀
  Se mig på big brother ? Kolla in bloggen och läs 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Tjaaaa sötnosar 😀
  Se mig på big brother ? Kolla in bloggen och läs 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Tjaaaa sötnosar 😀
  Se mig på big brother ? Kolla in bloggen och läs 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Tjaaaa sötnosar 😀
  Se mig på big brother ? Kolla in bloggen och läs 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Tjaaaa sötnosar 😀
  Se mig på big brother ? Kolla in bloggen och läs 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Tjaaaa sötnosar 😀
  Se mig på big brother ? Kolla in bloggen och läs 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Tjaaaa sötnosar 😀
  Se mig på big brother ? Kolla in bloggen och läs 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Tjaaaa sötnosar 😀
  Se mig på big brother ? Kolla in bloggen och läs 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Tjaaaa sötnosar 😀
  Se mig på big brother ? Kolla in bloggen och läs 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Tjaaaa sötnosar 😀
  Se mig på big brother ? Kolla in bloggen och läs 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Tjaaaa sötnosar 😀
  Se mig på big brother ? Kolla in bloggen och läs 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Reply
 36. Johanna januari 19, 2011 at 5:45 e m

  Du har väldigt fint hår paulina 🙂
  Kolla gärna min blogg: heyyouth.blogg.se

  Reply
 37. Tinnie januari 19, 2011 at 5:52 e m

  Paow! Dendär hårfärgen är det bästa du har haft! Du ska varken bli blondare lr brunare, dt e skiiitfint 🙂

  Reply
 38. papis januari 19, 2011 at 6:14 e m

  så söt du e 🙂

  Reply
 39. Sara januari 19, 2011 at 6:29 e m

  men fan vad söt du är. blir ju avundsjuk.

  Reply
 40. Tina januari 19, 2011 at 6:37 e m

  Du är så himlans mycket mognare, snyggare och bättre förebild än Kissie. Vi är ungefär lika gamla, dvs. så är vi snart 18 och gör natten i staden osäker, ok? Kram Tina

  Reply
 41. A januari 19, 2011 at 6:49 e m

  älskar ditt hår.
  du passar bättre i ljust

  Reply
 42. Natalie januari 19, 2011 at 6:49 e m

  Du är sjukt söt:) Vill ha ditt hår:) vad heter hårfärgen föresten? kram:)

  Reply
 43. vickan januari 19, 2011 at 6:54 e m

  ååhh.. vad fin du är Paow! 😀
  älskar ditt hår 🙂
  kram

  kolla gärna in min blogg? (A) ;D

  Reply
 44. Mahsa januari 19, 2011 at 7:00 e m

  riktigt söta bilder (:

  Reply
 45. JAXEL januari 19, 2011 at 7:05 e m

  ”men det finns något inom mig som gör att jag kan”

  Reply
 46. Lottan januari 19, 2011 at 7:05 e m

  hej hej och jag måste säga att du snart inte har gjort ett inlägg på FYRA timmar!! Och är det inte du som kallar dig för svariges största bloggare?
  Det är deffenitivt kissie!!!

  Reply
 47. Lottan januari 19, 2011 at 7:07 e m

  Du kan inte du göra ett inlägg om vf du och kissie blev ovänner och varför ni är ovänner och vf du är så avensjuk på henne?//Lottan

  Reply
 48. elNA januari 19, 2011 at 7:17 e m

  Kan du inte uppdatera lite oftare? Ibland blir det typ bara ett om dagen – jättetrist 🙁

  Reply
 49. melinda januari 19, 2011 at 7:21 e m

  du har löshår va

  Reply
 50. ellensw.myshowroom.se januari 19, 2011 at 7:29 e m

  Asså Paulina, du har verkligen blivit skiiit söt! Och har börjat gilla din blogg nu, innan gick man in för man störde sig på dig men nu gör ja de för ja diggar dig & din stil! verkligen, fortsätt så going! 🙂

  Reply
 51. josse januari 19, 2011 at 7:31 e m

  så jävla söt! ditt hår blev asbra (jag gilla dig mer i mörkare men du passar i bägge!) hur gjorde frisören för att få ditt hår från mörkt till ljust , har du inga bilder på före och efter ir film eller någe? 😀

  Reply
 52. Dorsa januari 19, 2011 at 7:37 e m

  du borrde itte vika ut dejj som du gor såå man se halva din tuttar och bhån.
  så får man itte gör i mig hemland,..
  va säga din papi och din hugo brosas? skäämms han itte för dejj då gumman?
  annars e du oottroligt fin fliccka ockh har en mycce bra blogg habibi.

  pözzz & kramm

  Dorsa abdul

  Reply
 53. Pauline januari 19, 2011 at 7:48 e m

  Snyyyggg du blivit!

  Reply
 54. FELICIA januari 19, 2011 at 7:49 e m

  Snyygga bilder! älskar blusen! 😀

  kram

  Reply
 55. alexandra januari 19, 2011 at 7:51 e m

  gud så söt du är!
  och det är helt otroligt att du gått från fjortis till helt normal person.
  och det är något med din blogg som är mycket roligare än kissies och dessies osv.
  aja, hoppas du haft en bra dag 😀

  Reply
 56. emma januari 19, 2011 at 7:54 e m

  klick
  mklick
  klick
  klick
  klick
  frågestund! 🙂

  Reply
 57. Emelie januari 19, 2011 at 8:06 e m

  Gillar ditt hår 😀

  Reply
 58. Smiley Ray Cyrus - Miley Cyrus SWE januari 19, 2011 at 8:18 e m

  Besök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀

  Reply
 59. fem tjejer januari 19, 2011 at 8:20 e m

  Paow du är så otroligt söt!

  Reply
 60. Mia januari 19, 2011 at 8:28 e m

  du har nog bland de sämsta uppdateringarna

  Reply
 61. Cecilia, Livsstilsdesigner! januari 19, 2011 at 8:40 e m

  Du är så fin! Önskar dig all lycka!

  Ha en skön kväll!

  Det sägs att det är inne att ha en egen Livsstilsdesigner!

  Reply
 62. E M E L I E januari 19, 2011 at 8:46 e m

  Ser naturligt ut. Naturligt är vackrast 😉

  Reply
 63. marie januari 19, 2011 at 8:49 e m

  Du vet att du snart inte kommer ha några besökare kvar va?
  Du uppdaterar såååå sällan så man blir nästan chockad när det kommer ett nytt.
  För att kalla sig ”bloggerska” så gäller det att lägga sin tid på bloggen också, det finns de som inte ens är kända som bloggare som uppdaterar flera gånger om dagen.

  Reply
 64. caroline januari 19, 2011 at 8:57 e m

  ditt hår ser lite urtvättat ut, men antar det är bara dålig kvalité på bilderna!
  parati.blogg.se
  parati.blogg.se

  Reply
 65. saskia januari 19, 2011 at 8:58 e m

  jätte snygg hårfärg 😀

  Reply
 66. isabell januari 19, 2011 at 9:00 e m

  men sluta va så grymt fin !

  Reply
 67. sandra ♥ januari 19, 2011 at 9:04 e m

  frågestund på bloggen nu . vill ha många frågor 😉 <3

  Reply
 68. Isabele januari 19, 2011 at 9:06 e m

  super snygg! GÅ GÄRNA IN PÅ MIN BLOGG OCH SÄG VILKEN VÄSKA SOM ÄR SNYGGAST!! :D:D:D:D

  Reply
 69. Hemen hemen januari 19, 2011 at 9:29 e m

  Tjaaaa sötnosar 😀
  Se mig på big brother ? Kolla in bloggen och läs 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Tjaaaa sötnosar 😀
  Se mig på big brother ? Kolla in bloggen och läs 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Tjaaaa sötnosar 😀
  Se mig på big brother ? Kolla in bloggen och läs 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Tjaaaa sötnosar 😀
  Se mig på big brother ? Kolla in bloggen och läs 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Tjaaaa sötnosar 😀
  Se mig på big brother ? Kolla in bloggen och läs 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Tjaaaa sötnosar 😀
  Se mig på big brother ? Kolla in bloggen och läs 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Tjaaaa sötnosar 😀
  Se mig på big brother ? Kolla in bloggen och läs 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Tjaaaa sötnosar 😀
  Se mig på big brother ? Kolla in bloggen och läs 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Tjaaaa sötnosar 😀
  Se mig på big brother ? Kolla in bloggen och läs 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Tjaaaa sötnosar 😀
  Se mig på big brother ? Kolla in bloggen och läs 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Tjaaaa sötnosar 😀

  Tjaaaa sötnosar 😀
  Se mig på big brother ? Kolla in bloggen och läs 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Tjaaaa sötnosar 😀
  Se mig på big brother ? Kolla in bloggen och läs 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Tjaaaa sötnosar 😀
  Se mig på big brother ? Kolla in bloggen och läs 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Tjaaaa sötnosar 😀
  Se mig på big brother ? Kolla in bloggen och läs 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Tjaaaa sötnosar 😀
  Se mig på big brother ? Kolla in bloggen och läs 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Tjaaaa sötnosar 😀
  Se mig på big brother ? Kolla in bloggen och läs 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Tjaaaa sötnosar 😀
  Se mig på big brother ? Kolla in bloggen och läs 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Tjaaaa sötnosar 😀
  Se mig på big brother ? Kolla in bloggen och läs 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Tjaaaa sötnosar 😀
  Se mig på big brother ? Kolla in bloggen och läs 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Tjaaaa sötnosar 😀
  Se mig på big brother ? Kolla in bloggen och läs 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Tjaaaa sötnosar 😀

  Tjaaaa sötnosar 😀
  Se mig på big brother ? Kolla in bloggen och läs 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Tjaaaa sötnosar 😀
  Se mig på big brother ? Kolla in bloggen och läs 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Tjaaaa sötnosar 😀
  Se mig på big brother ? Kolla in bloggen och läs 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Tjaaaa sötnosar 😀
  Se mig på big brother ? Kolla in bloggen och läs 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Tjaaaa sötnosar 😀
  Se mig på big brother ? Kolla in bloggen och läs 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Tjaaaa sötnosar 😀
  Se mig på big brother ? Kolla in bloggen och läs 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Tjaaaa sötnosar 😀
  Se mig på big brother ? Kolla in bloggen och läs 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Tjaaaa sötnosar 😀
  Se mig på big brother ? Kolla in bloggen och läs 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Tjaaaa sötnosar 😀
  Se mig på big brother ? Kolla in bloggen och läs 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Tjaaaa sötnosar 😀
  Se mig på big brother ? Kolla in bloggen och läs 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Tjaaaa sötnosar 😀

  Tjaaaa sötnosar 😀
  Se mig på big brother ? Kolla in bloggen och läs 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Tjaaaa sötnosar 😀
  Se mig på big brother ? Kolla in bloggen och läs 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Tjaaaa sötnosar 😀
  Se mig på big brother ? Kolla in bloggen och läs 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Tjaaaa sötnosar 😀
  Se mig på big brother ? Kolla in bloggen och läs 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Tjaaaa sötnosar 😀
  Se mig på big brother ? Kolla in bloggen och läs 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Tjaaaa sötnosar 😀
  Se mig på big brother ? Kolla in bloggen och läs 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Tjaaaa sötnosar 😀
  Se mig på big brother ? Kolla in bloggen och läs 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Tjaaaa sötnosar 😀
  Se mig på big brother ? Kolla in bloggen och läs 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Tjaaaa sötnosar 😀
  Se mig på big brother ? Kolla in bloggen och läs 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Tjaaaa sötnosar 😀
  Se mig på big brother ? Kolla in bloggen och läs 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Tjaaaa sötnosar 😀

  Reply
 70. Megamongot januari 19, 2011 at 9:29 e m

  Hej!
  Har nu börjat skönduscha som du! Kanske gör jag något fel, för jag får kramp i benen efter bara ett par minuter (se bild på min blogg). Kan du hjälpa mig?

  Reply
 71. Ada januari 19, 2011 at 9:30 e m

  Såååå fin 😀 Kolla gärna in på bloggen 😉 <3 kram! 🙂

  Reply
 72. gabbi januari 19, 2011 at 9:37 e m

  dåliguppdatering.se? kom igen nu mer inlägg 😀

  Reply
 73. linn januari 19, 2011 at 9:43 e m

  =)

  Reply
 74. Annie januari 19, 2011 at 9:54 e m

  Sweet:D

  Reply
 75. Alva januari 19, 2011 at 9:54 e m

  Besök min nya modeblogg! Kommentera vad ni vill se på bloggen och fortsätt gärna läsa! Puss&Kram Alva 😀

  Reply
 76. jennifer januari 19, 2011 at 9:59 e m

  sugen på lite nya snygga kläder till pangpriser?
  gå då in på våran blogg för att fynda. allt ifrån
  korsetter till snygga jeans. kommer upp nya saker varje
  dag. passa på !! ( helst göteborg )

  Reply
 77. josefin januari 19, 2011 at 9:59 e m

  Nu har jag startat en blogg som handlar om allt annat förutom min vardag, Tankar, sex, problem och även NI har stor roll i de hela! KLICKA IN OCH KOLLA! 🙂

  Reply
 78. nicole januari 19, 2011 at 10:30 e m

  du är verkligen sjukt söt paulina!!!

  Reply
 79. Amelie januari 20, 2011 at 2:36 e m

  Men.. Är du rakad på sidan? Hur har jag kunnat missa detta :-S

  Reply
 80. sarah januari 20, 2011 at 7:36 e m

  så himla söt!

  Reply
 81. Tove januari 20, 2011 at 8:23 e m

  fin du är paulina!:)

  Reply
 82. jb januari 20, 2011 at 9:48 e m

  du är så fin och söt!!!!

  Reply
 83. IDAAA januari 21, 2011 at 11:10 f m

  FUCK VA FIN DU ÄR !!!!

  Reply
 84. fridaaaaaaa januari 23, 2011 at 3:12 f m

  vad är den för någon kamera bilderna är tagna med? en cam? vad för någonnnn???????!!!! grymt om du svarade 🙂 snygga bilder!

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *