Daniel Paris gästblogg!

Cha cha bitches! Er Daniel Paris här, bloggar på min babes blogg medans hon är i stan och roar sig! Fashion. Det är nämligen så att jag och några fler bloggare ska ha ett event på Café Opera nu på söndag, rockfest liksom bitches och vi vill träffa så många av er som möjligt där!

Det kommer bli superkul, vi kommer uppträda lite på scen, bjuda på lite dricka och lotta ut lite grejer till de som kommer! Ni osar till min mail: [email protected] nu i veckan och så är ni uppskrivna på  söndagens lista och sen är det bara rock on bitches! (men omg ni måste vara 18 år, dont forget!)

Jag har dessutom en tävling på min blogg där ni kan vinna sköna priser, klicka HÄR för att vara med!

I know you love me bitches 😉

Cha cha!  / Daniel Paris

Testa din kille, få din inspelning skickad till din e-mail

(Visited 40 times, 1 visits today)

4 Comments

  1. Lenita januari 26, 2011 at 6:33 e m

    Alright Dani-Boy.

    Reply
  2. Ellen januari 28, 2011 at 10:42 f m

    Hej Daniel har du åkt världen runt än ?!<3:)

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *