Drar in till stan nu…

Ska köpa löshår och möta upp Ellen… Just det angående bilderna Nemo la upp på Hugo och hans tjej (Amanda) är ju gamla. Så det rör mig inte speciellt mycket. Tycker mest att det är ett roligt sammanträffande eller vad man nu ska kalla det?  Och vadå..? Ska jag gå runt och HATA alla tejer han vart med? Jag tror att det hade vart lite småjobbigt haha .. Och ska han gå runt och hata alla killar jag vart med? Det hade nog inte heller funkar. Det är historia & man ska bara titta framåt i förhållanden tycker jag 🙂

Bjuder på en muppbild sålänge… Har inte riktigt vant mig vid min nya hårfärg än.


(Visited 77 times, 1 visits today)

143 Comments

 1. Victoria januari 29, 2011 at 4:01 e m

  Du är jättefin i din nya hårfärg och du passar jättebra i det korta håret! 🙂
  Kika gärna in i min fotoblogg om du/ni vill!
  Ha en fin lördag!

  Reply
 2. Johanna januari 29, 2011 at 4:02 e m

  Du är supersnygg i ditt nya hår. Men köp inte löshår nu, du är fin som du är 🙂

  Reply
 3. Alexandra januari 29, 2011 at 4:05 e m

  Du är jätte fin i blondt, men det bruna tar fram dina fina ansiktdrag.
  Nu ser du mer ut som alla andra.

  Reply
 4. Rebecka januari 29, 2011 at 4:09 e m

  Fin du blev i håret!:)

  Reply
 5. lisa januari 29, 2011 at 4:09 e m

  Sätt inte i löshår!

  Reply
 6. Sophie januari 29, 2011 at 4:11 e m

  Jag tycker du ska ha bruunt hår ! 🙂

  Reply
 7. emi januari 29, 2011 at 4:12 e m

  passar dig skitbra 😀
  ser fräscht ut , tummen upp !

  Reply
 8. Anonym januari 29, 2011 at 4:16 e m

  kan inte du visa i en video eller i bilder exakt hur du sätter i det löshår osv?:)

  Reply
 9. Sofia januari 29, 2011 at 4:17 e m

  Ser riktigt fräscht ut! 🙂

  – måste bara få säga att Kissies bantningsmetoder är hemska.
  Du har också en stor blogg, och jag har skrivit lite om hetsbantningen på min blogg. Du får gärna kika på det och kanske printa det och lägga på din blogg så att tjejer förstår att man inte måste följa ”idealet”. Jag är trött på det!
  – ber om ursäkt om du inte gillar det här!

  Du är en bra människa Paowi! 🙂

  Reply
 10. Helin januari 29, 2011 at 4:17 e m

  snygging

  Reply
 11. Minna januari 29, 2011 at 4:31 e m

  Ditt hår blev jätte bra! Ser sådär naturligt ut. Du behöver inte ens löshår!

  Reply
 12. julia januari 29, 2011 at 4:33 e m

  Din nya frissa blev riktigt snygg! Du passar otroligt bra i det! =D

  Reply
 13. veronica januari 29, 2011 at 4:38 e m

  Jag tkr du borde ha lite mörkare hår. Du ser så blek ut annars? Men de va ändå ganska snyggt! 🙂

  Reply
 14. Emelie januari 29, 2011 at 4:39 e m

  Det blev jätte bra, du passar i den hårfärgen! 🙂
  Kram

  Reply
 15. Julia januari 29, 2011 at 4:53 e m

  JÄTTESNYGGT HÅR! Verkligen 😀

  Reply
 16. Jannica januari 29, 2011 at 4:54 e m

  Vad fin du är i håret 🙂 passar jätte bra!

  Reply
 17. Malin januari 29, 2011 at 4:54 e m

  skitsnyggt!!

  Reply
 18. jasmine januari 29, 2011 at 4:56 e m

  du passar jättebra med håret så 🙂

  Reply
 19. Sanna januari 29, 2011 at 4:57 e m

  Men nej inte löshår x(

  Reply
 20. Lotta januari 29, 2011 at 5:09 e m

  Håret blev ju jättefint! 😀

  Reply
 21. Diana januari 29, 2011 at 5:09 e m

  Det vart riktigt fint! Tycker du passar äkligt bra i kort hår asså! Finare än med löshår! Men du är fin i det med. 🙂

  Reply
 22. Sofia januari 29, 2011 at 5:11 e m

  Åååh, tycker du passar bäst i långt hår 😉 Men du är fin i kort.. men sätt i löshår!
  Du är bäsr paowis !

  Reply
 23. tina januari 29, 2011 at 5:14 e m

  Paow jag älskar din nya frisyr och hårfärg, men snälla sätt inte dit löshår du passar så jävla bra i kort hår !

  ÄLSKAR DIN BLOGG !

  Reply
 24. LÄSARE ! januari 29, 2011 at 5:21 e m

  Jag tycker du förtjänar en bättre kille. Inte för att han legat men en annan tjej men för att han är en dålig kille. Visst du tycker att han är snäll och så men vad får dig att gilla honom. Han är ju player och att i hans blogg skriver att det finns massa snygga tjejer i Argentina`? han respekterar dig inte och när jag såg videon när du och hugo var med i anaginas show så sa han att han är en player och om han inte hade ett förhållande så var han ” allas ” det är inte äkta kärlek det är mer som ett ” slisk förhållande ” Hur gammal är han egentligen? Han ser så bra ut men synd att han beter sig som en springpojke han ser mogen ut men hans personlighet är wääck ! Jag tycker du förtjänar en bättre kille som älskar bara dig och inte håller på med massa tjejer ! det är sjukt ! Och alla nakenbilder på er och video som är utsprid på internet är bara sjukt sjukt sjukt !

  Reply
 25. evelina januari 29, 2011 at 5:24 e m

  Åh jävlar vad snygg du är i din nya hår färg!!!!! :DDD Färga aldrig brunt igen!

  pössss

  Reply
 26. Isabell ♥ januari 29, 2011 at 5:29 e m

  skit fint hår ju !!!!!! 😀

  Reply
 27. matilda januari 29, 2011 at 5:41 e m

  och så ser du ut att vara 14 igen.. varför kan inte alla bara inse att dom flesta ser äldre och sexigare ut i brunt?
  jag tycker du lätt passade bäst i mörkbrunt, ditt hår såg mycket fräschare och glansigare ut då..

  Reply
 28. Ebba januari 29, 2011 at 5:44 e m

  Va heter färgen som du använde? jävligt snyggt! :d

  Reply
 29. Anonym januari 29, 2011 at 5:45 e m

  Tycker du ser mycket snyggare ut sådär 🙂 Typ modernare, äldre, mer ”unik” och elegantare måste jag säga. Pff som om Hugo är snyggare än du nu liksom! haha

  Reply
 30. Anonym januari 29, 2011 at 5:45 e m

  okej du är inte så jätte fin längre ..

  Reply
 31. Caramba januari 29, 2011 at 5:46 e m

  Nej, inget löshår! Usch!

  Reply
 32. Sara januari 29, 2011 at 5:54 e m

  Varför slösa pengar på löshår när du är så jäkla häftig i kort hår!? Seriöst paulina, du är ju fanemej snygg hur du än har ditt hår så varför köpa något som är helt värdo!<3

  Reply
 33. therese januari 29, 2011 at 6:01 e m

  SNYGG JU:)

  Kolla in onepiece i min blogg
  LÄS MIN BLOGG
  LÄS MIN BLOGG
  LÄS MIN BLOGG

  Reply
 34. sandra januari 29, 2011 at 6:06 e m

  neej paow, ditt mörkbruna hår är det snyggaste du har haaft.

  Reply
 35. zandra januari 29, 2011 at 6:17 e m

  super fint i kort och ljust hår 🙂

  Reply
 36. vic januari 29, 2011 at 6:21 e m

  riktigt fint hår 🙂

  Reply
 37. MIKE januari 29, 2011 at 6:21 e m

  FAN VAD SNYGG DU ÄR PAULINA! 😮

  Reply
 38. mia januari 29, 2011 at 6:40 e m

  vad hände igentligen med ditt hår?? du skulle ju förklara för oss bloggläsare?
  tacksam för ärligt svar

  Reply
 39. malin januari 29, 2011 at 6:41 e m

  jäklar vad snyggt det blev!

  Reply
 40. evelina januari 29, 2011 at 6:43 e m

  Riktig fin färg men jag föredrar långt hår :S ;D

  Reply
 41. Claran januari 29, 2011 at 6:54 e m

  JÄTTESÖT I DIN NYA FRISYR OCH HÅRFÄRG!♥

  Reply
 42. bella januari 29, 2011 at 7:02 e m

  skit snyggt med blont hår, ser fräscht ut!

  Reply
 43. h januari 29, 2011 at 7:02 e m

  jättefint! sådär om inte blondare ska du ha.
  och bli som the old days liksom, tummen upp till det (y)

  Reply
 44. Smiley Ray Cyrus - Miley Cyrus SWE januari 29, 2011 at 7:10 e m

  Besök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 😀

  Reply
 45. Elin januari 29, 2011 at 7:15 e m

  Alltså Paulina, om man har en frågestund så ska man väl svara på frågorna? Det har ju gått hur lång tid som helst nu.. och tänker du inte svara på dom, skriv det isåfall!!! Men jag hoppas på svar!

  Reply
 46. Linnea januari 29, 2011 at 7:18 e m

  blir nog fint me löshår iaf 🙂

  Reply
 47. Caroline januari 29, 2011 at 7:18 e m

  Åh, vad fin du blev i håret!

  Reply
 48. elin januari 29, 2011 at 7:28 e m

  fint 🙂

  Reply
 49. Anonym januari 29, 2011 at 7:32 e m

  Å herregud va snygg du är i ditt hår nu!!! Du passar hur bra som helst i det:) puss

  Reply
 50. amina bbygirl januari 29, 2011 at 7:33 e m

  KOLLA IN MIN BLOGG OCH KOMMENTERA MIN FRÅGESTUND!FRÅGA VAD NI VILL!

  KOLLA IN MIN BLOGG OCH KOMMENTERA MIN FRÅGESTUND!FRÅGA VAD NI VILL!

  KOLLA IN MIN BLOGG OCH KOMMENTERA MIN FRÅGESTUND!FRÅGA VAD NI VILL!

  KOLLA IN MIN BLOGG OCH KOMMENTERA MIN FRÅGESTUND!FRÅGA VAD NI VILL!

  KOLLA IN MIN BLOGG OCH KOMMENTERA MIN FRÅGESTUND!FRÅGA VAD NI VILL!

  KOLLA IN MIN BLOGG OCH KOMMENTERA MIN FRÅGESTUND! FRÅGA VAD NI VILL!

  KOLLA IN MIN BLOGG OCH KOMMENTERA MIN FRÅGESTUND!

  KOLLA IN MIN BLOGG OCH KOMMENTERA MIN FRÅGESTUND! FRÅGA VAD NI VILL!

  Reply
 51. My januari 29, 2011 at 7:35 e m

  mycket snyggare i brunt, ser lite ung ut nu…

  Reply
 52. Josefin januari 29, 2011 at 7:37 e m

  Skriver om högklackat! Kolla min blogg!

  Reply
 53. anna januari 29, 2011 at 7:39 e m

  Du har så rätt Paow, du är galet söt 🙂

  Reply
 54. MaryCaroline januari 29, 2011 at 7:51 e m

  Snälla söta. Låt bli löshåret! Det är mycket finare utan 😉

  Och visst kan man inte gå runt och tänka på vilka en partner varit med. Vad spelar det för roll nu? Det var förut. Nu är nu och framtiden är framtiden. Det har ingenting med tidigare partners att göra. Att tänka på sånt sabbar bara och då ska man inte vara tillsammans med någon 🙂

  Reply
 55. Anonym januari 29, 2011 at 7:56 e m

  •Du ska referera innehållet i en valfri pjäs som du läst.

  Reply
 56. Anonym januari 29, 2011 at 7:56 e m

  kul att du hade frågestund.. synd bara att svaren aldrig kommer….

  Reply
 57. milla januari 29, 2011 at 8:02 e m

  bra där paulina 🙂

  Reply
 58. senada januari 29, 2011 at 8:03 e m

  ha inte löshår de va as snyggt så där!!! <3

  Reply
 59. viktoria januari 29, 2011 at 8:12 e m

  När man ser bilden så skulle du nog passa i kort hår. lite natalie portman/http://www.hrhairstyles.com/natalie-portman-short-hair.jpg fast blond.
  sött

  Reply
 60. Claudia januari 29, 2011 at 8:13 e m

  fint :)¨’

  Reply
 61. sara januari 29, 2011 at 8:13 e m

  du behöver inget löshår 😀 du är ju grymt snygg i det korta! Du ser mogen ut med det korta och du ser bara fjortis ut med löshåret..

  Reply
 62. BEA januari 29, 2011 at 8:15 e m

  SJUKT FINT DET BLEV! 😀

  Reply
 63. Paula januari 29, 2011 at 8:19 e m

  Du är skit söt i den hårfärgen 🙂 nästan sockersöt

  Reply
 64. Kajsa januari 29, 2011 at 8:24 e m

  Skippa löshåret, du ser bättre ut utan!

  Reply
 65. linn januari 29, 2011 at 8:33 e m

  frågestund på min blogg. alla frågor är tillåtna.
  vad fint håret blev 🙂

  Reply
 66. BEA januari 29, 2011 at 8:34 e m

  FAN VAD FETT! 😀

  Reply
 67. hannah januari 29, 2011 at 8:36 e m

  fattar inte riktigt , e du tsm med nemo ??

  Reply
 68. Danne januari 29, 2011 at 8:38 e m

  Du är grymt fin i d nya barret !! Kram D

  Reply
 69. Choni - skönhetsblogg! januari 29, 2011 at 8:40 e m

  Hej hej!
  Besök gärna min skönhetsblogg och lämna en kommentar!
  Kram! 🙂

  Hej hej!
  Besök gärna min skönhetsblogg och lämna en kommentar!
  Kram! 🙂

  Hej hej!
  Besök gärna min skönhetsblogg och lämna en kommentar!
  Kram! 🙂

  Reply
 70. ;) januari 29, 2011 at 8:40 e m

  Heej Paow !! <3

  Jag undrar om du kan göra Frågestund ? 😉 Hoppas det iallafall <3

  Reply
 71. Jag:d januari 29, 2011 at 8:41 e m

  Vart köper du ditt löshår?:))
  jag köpte på Taj mahal på drottninggatan 100

  Reply
 72. amina bbygirl januari 29, 2011 at 8:45 e m

  KOLLA IN MIN BLOGG OCH KOMMENTERA MIN FRÅGESTUND!FRÅGA VAD NI VILL!
  KOLLA IN MIN BLOGG OCH KOMMENTERA MIN FRÅGESTUND!FRÅGA VAD NI VILL!
  KOLLA IN MIN BLOGG OCH KOMMENTERA MIN FRÅGESTUND!FRÅGA VAD NI VILL!
  KOLLA IN MIN BLOGG OCH KOMMENTERA MIN FRÅGESTUND!FRÅGA VAD NI VILL!
  KOLLA IN MIN BLOGG OCH KOMMENTERA MIN FRÅGESTUND!FRÅGA VAD NI VILL!
  KOLLA IN MIN BLOGG OCH KOMMENTERA MIN FRÅGESTUND! FRÅGA VAD NI VILL!
  KOLLA IN MIN BLOGG OCH KOMMENTERA MIN FRÅGESTUND!
  KOLLA IN MIN BLOGG OCH KOMMENTERA MIN FRÅGESTUND! FRÅGA VAD NI VILL!

  Reply
 73. Elliott januari 29, 2011 at 8:47 e m

  All ära åt randigt…men den där tröjan är ju bara sååååå fel på dig. Too emo honey.

  Reply
 74. Emma januari 29, 2011 at 9:01 e m

  Fasiken vad snygg du är! Älskar din blogg <3

  Reply
 75. MIHIHIHII januari 29, 2011 at 9:09 e m

  LÄS o KOMMENTERA!! MIHIHI; FJORTISPÖZZ<3333

  Reply
 76. Sonja januari 29, 2011 at 9:20 e m

  Nej Paow du borde ha brunt hår! Du är mke snyggare i de! Fast du passar oxå i blond asså du är så jävla grym! <3 😀

  Reply
 77. Ellinor♥ januari 29, 2011 at 9:21 e m

  Fin du är Paow! Jätte fin i håret ! :D<3

  Reply
 78. Johanna januari 29, 2011 at 9:23 e m

  Jag tycker du passar bättre i brunt hår för jag tycker du var så fruktansvärt lik Jennifer Love Hewitt. Och de var ärligt talat snyggt. nu är du same old same old.

  Reply
 79. Cecilia, Livsstilsdesigner! januari 29, 2011 at 9:37 e m

  Du är så härlig som bjuder på dig själv!

  Ha en fortsatt skön helg!

  Hörde förresten att det är inne att ha en egen Livsstilsdesigner!

  Reply
 80. kristina januari 29, 2011 at 9:49 e m

  har nemo blogg isfl vad heter han+

  Reply
 81. Anonym januari 29, 2011 at 9:50 e m

  fin blogg :’)

  Reply
 82. Moa januari 29, 2011 at 9:58 e m

  va fint de blev, kul med lite variation 🙂

  Reply
 83. Sandra januari 29, 2011 at 10:00 e m

  Jääättefint blev det!! 😀

  Reply
 84. Bella Manson - kom ihåg namnet januari 29, 2011 at 10:15 e m

  Hur lyckas du bli SÅ blond efter att ha haft så mörkt hår? Liksom att inte håret gått sönder eller blitt orange, tell me the secret 😉

  Reply
 85. ida januari 29, 2011 at 10:31 e m

  Hej. gud va gullig du verkar vara.
  Jag undrar om du och hugo ska komma till västkusten i sommar (Lysekil) och festa puss och kram

  Reply
 86. Rebecca januari 29, 2011 at 10:58 e m

  Du tog nyss white trash till en helt ny nivå. Bra jobbat, du kanske inte är helt värdelös ändå 🙂

  Reply
 87. Camilla januari 29, 2011 at 11:06 e m

  bli brunett igen!!!

  Reply
 88. Anna Strömberg januari 29, 2011 at 11:08 e m

  STAY SHORT! 🙂 du är så vacker med kort hår!

  Reply
 89. Mohamed januari 29, 2011 at 11:19 e m

  Varför du inte gilla Mohamed? Mohamed bara sälja kebab. Inte mobba Mohamed.

  Reply
 90. bella januari 29, 2011 at 11:20 e m

  Det är fint, men tycker ändå du skulle färgat mörkare 😛 men kan vara kul med lite förnyelse.

  Reply
 91. therese januari 29, 2011 at 11:24 e m

  LÄS MIN BLOGG
  LÄS MIN BLOGG
  LÄS MIN BLOGG
  LÄS MIN BLOGG
  LÄS MIN BLOGG

  Reply
 92. Anonym januari 29, 2011 at 11:25 e m

  hur är det att använda epilator?:)

  Reply
 93. nessie januari 29, 2011 at 11:29 e m

  tkr att du ska kort och blont hår! du passar asså skit bra idet ! (yy

  Reply
 94. Louise januari 29, 2011 at 11:35 e m

  Ser bra ut, och naturligt 🙂

  Reply
 95. Carrooouw januari 30, 2011 at 12:09 f m

  Du har så rätt Paulina! Om man ser bakåt hela tiden så kommer man aldrig att bli lycklig. Alla har ett förflutet så länge man inte blev tillsammans i bebis-åldern och hur troligt är det? Jag tycker att du resonerar helt rätt! Man ska se framåt och värna om varandra och det man har tillsammans i ett förhållande, inte plåga sig själv med tankar om ens partners historia…

  Reply
 96. hanna januari 30, 2011 at 12:11 f m

  grymt fint hår!! sätt inte i löshååår 🙂

  Reply
 97. Elin januari 30, 2011 at 12:11 f m

  Riktigt snyggt med kort hår!

  Reply
 98. Anonym januari 30, 2011 at 12:59 f m

  SÄTT INTE I LÖSHÅRET JAG BER! du passar sjuktbra i ditt korta och den blonda naturliga färgen du har är great! i love it

  Reply
 99. Girly januari 30, 2011 at 1:10 f m

  Bra sagt gumman, är precis så man ska tänka.
  Tycker du vart super söt i din nya hårfärg passar dig perfekt.
  Söt som socker.

  Såg du mig i Vakna! Med The Voice???
  Allt för bloggen ;P
  Pöss Girly

  Reply
 100. Emel januari 30, 2011 at 1:15 f m

  Riktigt fint i blondt hår! Passar dig jätte bra =)

  Reply
 101. Agnes januari 30, 2011 at 2:36 f m

  Gud va’ fint med nya hårfärgen & korta håret !

  Reply
 102. M januari 30, 2011 at 3:18 f m

  kissie-wannabe.. sluta färga håret efter hur hon gör det!

  Reply
 103. ELLEN januari 30, 2011 at 4:29 f m

  KOMENTERA MIN BLOGG,SÅ KOMENTERAR JAG DIN!

  Reply
 104. camilla januari 30, 2011 at 9:08 f m

  NÄÄJ!! HA INTE massa äkligt löshår, du är så fin i ditt hår!!

  Reply
 105. Fia januari 30, 2011 at 9:14 f m

  Varför ska hon inte ha löshår? Det är ju jätte fint på dig Paow!

  Reply
 106. Anna januari 30, 2011 at 9:33 f m

  Jag tycker verkligen att du ska färga det mörkt igen .. förstår inte varför du vill bli blond igen .. det klär dig inte alls tyvärr .. du ser blek o tråkig ut, i det riktigt mörka så lyser du upp mer . detta var inte särskilt fint på dig

  Reply
 107. Smiley Ray Cyrus - Miley Cyrus SWE januari 30, 2011 at 9:46 f m

  Besök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus
  Besök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus

  Besök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus
  Besök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus
  Besök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus

  Besök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus
  Besök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus
  Besök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus

  Besök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus
  Besök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus
  Besök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus

  Besök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus
  Besök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus
  Besök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus

  Besök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus
  Besök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus
  Besök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus

  Besök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus
  Besök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus
  Besök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus

  Besök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus
  Besök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus
  Besök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus

  Besök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus
  Besök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus
  Besök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus

  Besök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus
  Besök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus
  Besök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus

  Besök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus
  Besök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus
  Besök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus

  Besök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus
  Besök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus
  Besök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus

  Besök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus
  Besök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus
  Besök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus

  Besök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus
  Besök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus
  Besök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus

  Besök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus
  Besök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus
  Besök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus

  Besök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus
  Besök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus
  Besök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus

  Besök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus
  Besök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus
  Besök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus

  Besök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus
  Besök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus
  Besök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus

  Besök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus
  Besök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus
  Besök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus

  Besök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus
  Besök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus
  Besök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus

  Besök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus

  Reply
 108. e januari 30, 2011 at 11:17 f m

  snälla paow.. svaren till frågestunden !????????? :s 🙂

  Reply
 109. feliciaaaaaaa januari 30, 2011 at 11:24 f m

  det är ganska kul att kolla på din och dessies bloggar
  för ni har typ inga negativa kommentarer , men så kollar man på kissies
  haha seriöst hon har bara negativa kommentarer typ!

  TYCKER ATT DU OCH DESSIE ÄR MYCKET BÄTTRE ÄN KISSEPISSEN 🙂

  Reply
 110. llara januari 30, 2011 at 11:28 f m

  Du säger.att du hatar kissie ändå gör du allt för att efterlikna henne, haha patetiskt

  Reply
 111. Anonym januari 30, 2011 at 11:43 f m

  Hej, skit fint det blev med det blonda håret tjejen! Jag har aldrig kommenterat på din blogg förut för jag inser att man inte får något svar, man är bara en i mängden:) Men man får väl hålla tummarna och hoppas! Blir så avundsjuk på dig, du passar i allt.. Från blondt till brunt, långt till kort, sidecut och inte sidecut!! Ge mig dit utseende tack!?:) Många tusen kramar Amanda

  Ps, blogga lite oftare, din är den bästa bloggen hihi!:)

  Reply
 112. maddi januari 30, 2011 at 11:45 f m

  gud va fin, är kär!!! <3

  Reply
 113. Yasmine januari 30, 2011 at 11:47 f m

  Jag har precis gjort en liten bloppis, lagt ut en LV väska på bloggen, en sån som dessie har.
  Jag har 3600 unika läsare om dagen, bli en av dom du också 🙂

  LOTTAR UT 3 GRATIS HEADERS, GÅ IN OCH SKRIV ATT DU ÄR MED OCH TVÄLAR.
  Detta är för dom som inte kan få till en snygg header så jag gör en åt dom. Lottar ut 3 st som får 1 header var.

  Reply
 114. Lina januari 30, 2011 at 12:06 e m

  Du är jättefin i ditt nya hår! 🙂

  Reply
 115. Amanda januari 30, 2011 at 12:09 e m

  Alltså seriöst.. ”Nej Paow inte löshår!” ”Du passar mycket bättre i brunt.” ”Nej! Lägg inte i löshår snälla.”

  Hon bestämmer väl själv vad hon gör!? Vissa tycker det är fint med kort o vissa med långt. Hon vill ha långt hår så låt henne ha det då, vad fan är det för fel på löshår!?

  Reply
 116. Emma :) januari 30, 2011 at 12:19 e m

  Satan vad bra du passade i det! tummen upp!

  Reply
 117. olivia januari 30, 2011 at 12:58 e m

  Inte behöver du löshår, du passa ju skitbra i kort 🙂

  Reply
 118. Isabell ♥ januari 30, 2011 at 1:05 e m

  sääämst uppdatering !!!!!!

  Reply
 119. Malin♥ januari 30, 2011 at 1:17 e m

  Varför har Samira Snyggast Andreasson @facebook en gammal bild på dig som hennes profilbild? :s

  Reply
 120. alice januari 30, 2011 at 1:18 e m

  är det sant de där om att hugo fria till dej och du sa nej på ana gina show? eller va de inte säriöst? 🙂

  Reply
 121. Amanda januari 30, 2011 at 1:20 e m

  Din nya hårfärg är så fin Paow~!

  Reply
 122. klara januari 30, 2011 at 2:46 e m

  gud så fult.. fattar inte hur du kunde.. dessutom har du lång ful panna..

  Reply
 123. Anna januari 30, 2011 at 3:03 e m

  Du passar faktiskt i kort & blont hår, du borde ha så oftare! 😀 puss

  Reply
 124. M januari 30, 2011 at 4:15 e m

  Wow! Jag har alltid tyckt om din blogg mest, slutade läsa alla andras för dom reta gallfeber på en, Men din har jag alltid tyckt om. Och jag gillar dig bara mer och mer med tiden! Fin i håret också!You rock!

  Reply
 125. Emma januari 30, 2011 at 6:25 e m

  Du passar mkt bättre i det korta håret, ser vuxnare & mer naturligt ut! Med löshår har det en tendens att se rätt risigt ut. Den blonda färgen passar du också jättebra i!

  Reply
 126. Freja januari 30, 2011 at 8:51 e m

  Fint men hur många år är du

  Reply
 127. Astrid januari 30, 2011 at 9:26 e m

  Åh, din nya hårfärg och frisyr passar dig hur bra som helst! Men jag tycker du kan skippa löshåret alltså… det är redan snyggt som det är ju 😀

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *