ETUNA

Hej hej!

Är verkligen helt träd efter gårdagskvällen, men fy satan vad kul jag hade. Kvällen började med att jag, Alina och Sofia gick till Harrys och förberedde lite. Och sen började folk komma. Tror att det var typ 300 människor på den lilla ytan. För det mesta så hängde vi i Vipen och dansade järnet. Och bara så att ni vet, ni som försökte få mig utkastade igår för att jag hade dricka i mitt glas, var det alkohol? Svar nej. Jag drack några glas vin innan vi gick ut på Harrys, men sen för det mesta så kan jag dansa halvnyktert. Och ja, vad gjorde vi sen? Dansade och dansade.. TACK så jättemycket för en rolig kväll Alina ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Sen efter det så mötte jag upp Linn och co. Vi drog till en efterfest. Dock så var det en 28-årig kossa som började bråka med mig utan anledning? Och sa ”Du tjejen lägg ner Stureplansattityden, du kommer hit med din dyra, fula väska och klagar på hans hem”.. Öhm? Jag sa, ”Oj vad litet men mysigt, typ lika stort som mitt kök”.. Visst, dumt sagt, men hon höll på att kalla mig fula saker? Så till slut så sa jag bara ”Ja du, jag må vara 17 år och fjortis, men jag är jävligt glad att jag kan bete mig bättre än en 28-årig kvinna. Vuxenpoooäng HIGH SCORE!” Lite ironiskt så där med lite attityd.

Men jag förstår varför hon blev arg på mig. Hon kände sig väl hotade för att jag är så pass säker på mig själv att jag kan dansa nyktert och vara social mot människor jag inte känner? Om jag skulle vara 28 och fet så skulle jag också störa mig om det kom någon liten snortajt 17-åring som utstrålade självsäkerhet.

Jaja, nog om det. Sen efter den efterfesten så blev det en till efterfest med hotellets ägare. Trevligt! Sen så gick vi och la oss. Typ vid åtta ”på kvällen”, hahaha…

Har jättemycket bilder från igår, men lägger in dom sen. Nu måååste jag duscha!!

(Visited 29 times, 1 visits today)

48 Comments

 1. snällla svara på min fråga januari 15, 2011 at 3:45 e m

  kan man gå in på kissies eller dessies blogg nu??? eller kan man fortfarande få virus?

  din blogg äger <3

  Reply
 2. daniel januari 15, 2011 at 3:48 e m

  Etunaaaaaaaaaaaa! 😀 bor där 😀

  Reply
 3. paulina januari 15, 2011 at 3:49 e m

  Du försvarar dig verkligen när det gäller ALLT.

  Reply
 4. Anonym januari 15, 2011 at 4:01 e m

  jävligt kul att få träffa dig igår!

  Reply
 5. elsa januari 15, 2011 at 4:04 e m

  Tänkte bara säga att du verkar vara en grym tjej och du passar sjukt bra i den nya hårfärgen 🙂

  Reply
 6. ida januari 15, 2011 at 4:09 e m

  bry dej inte om kossor 🙂 kram!

  Reply
 7. Alina januari 15, 2011 at 4:13 e m

  Du borde färga håret mörkt igen! det var så himla fint! 🙂
  Kram!

  Reply
 8. SÄPO januari 15, 2011 at 4:23 e m

  På ett av fotona sitter du med en alkoholhltig dryck o det e på nattklubben så vi kommer att anmäla dom och det e inte lönt att ta bort bilden för vi har kopierat den så en anmälan till tillståndsenheten skickas på Måndag! Du e fan inte smart lilla flicka!

  Svar: Jag skrattar så jag gråter. Bara för att det ser ut som något du tror innehåller alkohol så betyder det inte att det är. Anmäl du. Då kommer du få höra skrattet direkt i ansiktet. Live, så att säga.

  Reply
 9. ellie januari 15, 2011 at 4:23 e m

  du borde färga tillbaka till mörkt igen, så mycket snyggare!

  Reply
 10. Elina januari 15, 2011 at 4:24 e m

  Söt du är paulina 🙂

  Reply
 11. milla januari 15, 2011 at 4:31 e m

  mysigt ju 🙂

  Reply
 12. Lotta januari 15, 2011 at 4:34 e m

  Ser riktigt roligt ut 🙂

  Reply
 13. erica januari 15, 2011 at 4:34 e m

  heej, jag bara älskar din blogg!!
  men jag förstår inte riktigt .. där nere på bloggen med dej i bikini.. står det : skulle ni kalla mej hora då ?
  kallar folkt dej hora för att du sökte som bekini modell en gång ? :O <33
  taskigt!!

  Reply
 14. Claudia januari 15, 2011 at 4:37 e m

  Roligt 🙂

  Reply
 15. my januari 15, 2011 at 4:37 e m

  man blir ju så klart lite avundsjuk på dig, min älskling bor ju i eskilstuna och brukar gå till harrys och festa..

  Reply
 16. Smiley Ray Cyrus - Miley Cyrus SWE januari 15, 2011 at 4:39 e m

  Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀

  Reply
 17. Marie januari 15, 2011 at 4:45 e m

  Vet du, det här var det mest omogna blogginlägg jag läst som du har skrivit.
  Och jag blir 26 imorgon. Jag hade också blivit vansinnig om någon kläckte en så dum kommentar som du gjorde i någon annans hem än ditt eget.
  Du sjönk låååååångt ner i jorden.

  ”28 år och fet”.

  Var det inte du som igår skrev i bloggen att folk skulle sluta vara elaka för att du visste att du inte var ngn Panos-modell???
  Men du har själv rätt att döma och klaga på andra?
  Nej, du fick inga vuxenpoäng för din kommentar. Det hade du fått om du hade bett om ursäkt!

  Reply
 18. Jenny januari 15, 2011 at 5:00 e m

  Du liknar en alien..

  Reply
 19. Asta januari 15, 2011 at 5:00 e m

  Ser mest ut att vara tjejer där. Var det kanske en tjejfest?

  Reply
 20. Isabell januari 15, 2011 at 5:03 e m

  Är det något du inte gör så är det utstrålar säkerhet xD. Kolla bara på när du var med på fångarna på fortet

  Reply
 21. miss P januari 15, 2011 at 5:16 e m

  Du är superfin Paulina. Skit i idioter som är avundsjuka o inte kan hålla käft.

  Stå på dig.

  Kram

  Reply
 22. Anonym januari 15, 2011 at 5:25 e m

  Måste bara säga fan va ful du e hahah.. XD
  men tack för att du gjorde min dag nu har jag något att skratta åt 😉

  Reply
 23. P januari 15, 2011 at 5:49 e m

  Du kommer också fylla 28 en dag..

  Reply
 24. av januari 15, 2011 at 6:15 e m

  söt du e:)
  ps kolla min blogg

  Reply
 25. Jessica januari 15, 2011 at 6:33 e m

  du utstrålar tyvärr inte självsäkerhet, iallafall inte när man sett dig på riktigt..

  Reply
 26. frida januari 15, 2011 at 7:43 e m

  haha fort sätt så (Y)

  Reply
 27. ..... januari 15, 2011 at 8:26 e m

  haha för skön brud, hon har rätt! du suger paow och inte bara nemos k*k 😉 haha

  Reply
 28. Reebeckaa januari 15, 2011 at 8:57 e m

  Satt du inne på amarant? D:

  För att då måste vi bara säga att vi ångrar oss, att vi inte gick fram och hälsade, hehe!

  Reply
 29. Anonym januari 15, 2011 at 9:42 e m

  svara gärna i ”dagens fråga” som ett inlägg, detta kan låta lite skumt,
  men har du opererat dina ”bröst”
  tkr dom ser stora ut för att vara snart arton och ha väldigt stora, eller ah alla har ju olika:)

  läser du alla komentarer?
  svara gärna!

  btw. jag gillar din blogg skitmkt att va ”18” och ha en stor blogg borde betyda mkt!
  fortsätt att va dig själv så blir framtiden bra!

  Reply
 30. elin januari 15, 2011 at 9:44 e m

  tycker du passde så sjukt bra i mörkt hår 🙂 nog är de fin nu också, men det passade dig på nåt sätt ännu bättre med mörkt.

  Reply
 31. SEEO januari 15, 2011 at 10:19 e m

  Har du kvar din piercing i tungan Paulina? =). Gjorde det mycket ont? Jag tror jag ska göra det, känns som om det bara skulle vara jag liksom att ha en 🙂

  Reply
 32. Erika januari 15, 2011 at 10:48 e m

  vad har hennes utseende med saken att göra, om hon var smal eller tjock.

  Reply
 33. Anonym januari 16, 2011 at 12:09 f m

  du verkar vara jätte osäker på dig själv, annars hade du aldrig gjort en så big-deal av det här i din blogg. o du kanske ska tänka på vad du säger till folk i fortsättningen.

  Reply
 34. sandra januari 16, 2011 at 1:46 f m

  Hej paow skulle du kunna svara på denna fråga?
  Den 4/2 ska jag till harrys i e-tuna.. Men det står på hemsidan att de är ålder 21 och jag är 18 år.
  hur lyckades du komma in som är under 18 ? kramar

  Reply
 35. maja januari 16, 2011 at 4:36 f m

  Dags att sluta tro sig Paulina. Du beter dig som en 13 åring (ser ut som en också för den delen) och gör bara så att sverige behöver skämmas ytterligare lite till för bloggvärlden i landet.

  Reply
 36. hare januari 16, 2011 at 5:23 f m

  Hej Paulina!! Kan du inte skriva ett/eller flera inlägg, i bloggen, om hur du hanterar att vara såväl ointelligent som oattraktiv? Hur klarar du av simpla vardagligheter med en så låg intelligens-nivå? Varför fotar du dig, och postar dina foton, när du ser ut som du gör? Snälla svara!!

  Reply
 37. Sandra januari 16, 2011 at 9:17 f m

  Shit, jag är 28 om 1 år och insåg nu att jag undrar varför jag läser denna blogg? varför gör jag det? Du tror att du är något men shit vilken chock du kommer få när du blir äldre och inser hur du har betett dig. Du borde skaffa dig en utbildning och ett riktigt jobb istället för att tror att denna blogg kommer göra dig oberoende av pengar, skratt! Nä din blogg ska jag inte läsa igen och samma med kissies för ni är på samma nivå..

  Reply
 38. hehehe januari 22, 2011 at 1:54 f m

  fan va snygg du är!!grrr

  Reply
 39. sanna februari 1, 2011 at 10:30 f m

  De finns inget vip rum på harrys , man kan reservera bord , de var kanske de du gjorde?de du kallar vip rum är ett vanligt rum!

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *