Fick en fråga vad jag tycker om Katrin ?

Innan jag laddade ner hennes röst till Appen ” We wake u ” .. Ja det är ett alarm som man laddar ner till Iphonen. Och där är det en röst som väcker dig som säger ” upp och hoppa med dig snyggning, dags att vakna nu.” eller så kan man välja ” VAAAAAKKKNNNAAAAAA NUUU ” Och sen när man trycker på snooza så säger dom ” du har snooza tillräckligt upp med dig latmask”… Haha!

Hade redan testat alla röster. SÅ jag laddade nämligen ner en ny, Katrin Zytmierska röst. Och jag säger bara.. Efter att ha hört hennes röst som väcker mig i ett par dagar nu så kan jag inte undgå att nästan hata henne..

Testa din pojkvän!

(Visited 44 times, 1 visits today)

74 Comments

 1. Smiley Ray Cyrus - Miley Cyrus SWE januari 20, 2011 at 4:58 e m

  Besök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 😀

  Reply
 2. emma januari 20, 2011 at 5:04 e m

  hahahahah fan vad roligt 😀

  Reply
 3. Allt du vill veta om bloggarna januari 20, 2011 at 5:14 e m

  Jag driver en blogg där jag intervjuar Sveriges bloggare, kända som okända 🙂 Vore väldigt tacksam för tips, man kan tipsa om sig själv eller om sin favoritblogg. Skulle va jättekul att få in fler tips 🙂

  Reply
 4. ........ januari 20, 2011 at 5:15 e m

  Hej Paulina:-)
  Vill börja med att säga att jag gillar din blogg:-)
  Har en fråga till dig ang din otrohet. Har själv varit det och min sambo förlät mig. Min fråga är hur du förlät dig själv? Jag har jätte svårt för det och känner att jag inte riktigt förtjänar att ha blivit förlåten. Självkänslan och tillåtelsen att vara lycklig vacklar dag för dag. Hur gjorde/gör du?? Gör gärna ett inlägg i din blogg och svara.! Tack så mkt sötnos.

  Reply
 5. Joanna januari 20, 2011 at 5:21 e m

  Hej paow! Skiitsnygga skor man ser på din header, var är dom ifrån? Vill ha, vill ha!!!

  Reply
 6. Claudia januari 20, 2011 at 5:47 e m

  hahaha 😀

  Reply
 7. Saga januari 20, 2011 at 5:53 e m

  HAHAH fan vilken skön app 😉

  Reply
 8. Amanda januari 20, 2011 at 5:59 e m

  vad heter appen? 😀

  Reply
 9. KAMPEN mot mobbning! januari 20, 2011 at 6:12 e m

  Nystartad blogg där jag tar upp något som tusentals barn utsätts varje dag av, nämligen mobbning!
  Kika in, lämna en kommentar och visa att du stödjer kampen MOT mobbning!

  Reply
 10. Lotta januari 20, 2011 at 6:16 e m

  hahahaha xD

  Reply
 11. Lovisa januari 20, 2011 at 6:24 e m

  Hahaha!!

  Reply
 12. olivia januari 20, 2011 at 6:29 e m

  vad heter appen? 🙂

  Reply
 13. Camilla & Rebecca januari 20, 2011 at 6:30 e m

  haha klockren ! 😀

  ps. Rösta gärna på oss som dagens blogg på juliahillgren.blogg.se 🙂 Vi är nummer 2!

  Reply
 14. melinda januari 20, 2011 at 6:32 e m

  KOLLA MIN BLOOOOOOOOGGGGGGGGGGGGGG

  Reply
 15. anneli mendez - FETASTE BLOGGEN !!! januari 20, 2011 at 6:36 e m

  Kolla min blogg, ni vill väll inte missa den fetaste bloggen och grymaste eller? En otrolig blogg med massor av bilder, åsikter, humor m.m!
  MISSA INTE NU VA! 😉

  Kolla min blogg, ni vill väll inte missa den fetaste bloggen och grymaste eller? En otrolig blogg med massor av bilder, åsikter, humor m.m!
  MISSA INTE NU VA! 😉

  Kolla min blogg, ni vill väll inte missa den fetaste bloggen och grymaste eller? En otrolig blogg med massor av bilder, åsikter, humor m.m!
  MISSA INTE NU VA! 😉
  Kolla min blogg, ni vill väll inte missa den fetaste bloggen och grymaste eller? En otrolig blogg med massor av bilder, åsikter, humor m.m!
  MISSA INTE NU VA! 😉

  Kolla min blogg, ni vill väll inte missa den fetaste bloggen och grymaste eller? En otrolig blogg med massor av bilder, åsikter, humor m.m!
  MISSA INTE NU VA! 😉

  Kolla min blogg, ni vill väll inte missa den fetaste bloggen och grymaste eller? En otrolig blogg med massor av bilder, åsikter, humor m.m!
  MISSA INTE NU VA! 😉

  Kolla min blogg, ni vill väll inte missa den fetaste bloggen och grymaste eller? En otrolig blogg med massor av bilder, åsikter, humor m.m!
  MISSA INTE NU VA! 😉

  Reply
 16. ella :D januari 20, 2011 at 6:37 e m

  heej,asså jag tycker du e så fin och din blogg e as bra men tycker du sog ”snyggare” ut i brunt hår,inte för de inte är fint me blont de e ju fint också men tycker brunnet va snyggare 😀 puss puss <3

  Reply
 17. ellie januari 20, 2011 at 6:44 e m

  HAHAH måste kolla om den finns till min mobil också ;D

  Reply
 18. Lisa januari 20, 2011 at 6:51 e m

  Haha fan va ballt! Om jag kunnat välja så hade jag valt morsan. Haha

  Reply
 19. therese januari 20, 2011 at 7:00 e m

  LÄS MIN BLOGG
  LÄS MIN BLOGG
  LÄS MIN BLOGG
  LÄS MIN BLOGG

  & KOMMENTERA 🙂

  Reply
 20. Malin januari 20, 2011 at 7:01 e m

  hahaha 🙂 Hade nog också hatat henne efter några dagar om jag haft den som ”alarmsignal”. Men utöver det tycker jag om henne 😉

  Reply
 21. elin januari 20, 2011 at 7:04 e m

  Läs min blogg!! 😀

  Reply
 22. Zophie januari 20, 2011 at 7:06 e m

  Ja men det är ju skit bra att du blir väckt i alla fall

  Reply
 23. Budget Tips januari 20, 2011 at 7:13 e m

  Haha, vilket jobbigt sätt att vakna på!

  Reply
 24. josefin januari 20, 2011 at 7:18 e m

  hej paulina,
  lyssnade just på ett klipp då du var med i NRJ. du verkar va en grym tjej 🙂
  dock inte så påläst. för det första är det du säger om invandringen paradoxalt. ”det finns inte ens tillräckligt med jobb för svenskarna” ”de kostar att ha invandrare här” så du menar att det tar våra jobb, men samtidigt kostar dem oss pengar? nej, det funnkar inte att säga så för om dem jobbar så BIDRAR dem med pengar. vi tjänar på invandringen. och som du själv säger, det är en fin gest att låta folk få bo i fina sverige när dem annars tvingas bo i svält, krig och fattigdom. är det verkligen så hemskt att inte bidra med den gesten dÅ?

  Reply
 25. Kiiingofstockholm.bloooogg januari 20, 2011 at 7:29 e m

  Se mig i big brother 2011 😀 ?

  Kingofstockholm.blogg.se

  Se mig i big brother 2011 😀 ?

  Kingofstockholm.blogg.se

  Se mig i big brother 2011 😀 ?

  Kingofstockholm.blogg.se

  Se mig i big brother 2011 😀 ?

  Kingofstockholm.blogg.se

  Se mig i big brother 2011 😀 ?

  Kingofstockholm.blogg.se

  Se mig i big brother 2011 😀 ?

  Kingofstockholm.blogg.se

  Se mig i big brother 2011 😀 ?

  Kingofstockholm.blogg.se

  Se mig i big brother 2011 😀 ?

  Kingofstockholm.blogg.se

  Se mig i big brother 2011 😀 ?

  Kingofstockholm.blogg.se

  Se mig i big brother 2011 😀 ?

  Kingofstockholm.blogg.se

  Se mig i big brother 2011 😀 ?

  Kingofstockholm.blogg.se

  Se mig i big brother 2011 😀 ?

  Kingofstockholm.blogg.se

  Se mig i big brother 2011 😀 ?

  Kingofstockholm.blogg.se

  Se mig i big brother 2011 😀 ?

  Kingofstockholm.blogg.se

  Se mig i big brother 2011 😀 ?

  Kingofstockholm.blogg.se

  Se mig i big brother 2011 😀 ?

  Kingofstockholm.blogg.se

  Reply
 26. sarah januari 20, 2011 at 7:37 e m

  hahaha fan va nice det måste jag testa! snozas alldeles för mycket på morgonen haha

  Reply
 27. Elin januari 20, 2011 at 7:43 e m

  Kan du inte lägga ut en ljudfil med hur den låter? 🙂

  Kom också in och läs om mina drömmar!

  Reply
 28. Emma januari 20, 2011 at 7:47 e m

  ja lägg in en ljudfil!!!!! 😀

  Reply
 29. d i a n a januari 20, 2011 at 7:53 e m

  haha gud va jobbigt! 🙂

  Reply
 30. therese januari 20, 2011 at 8:10 e m

  LÄS MIN BLOGG
  LÄS MIN BLOGG
  LÄS MIN BLOGG

  & KOMMENTERA 🙂

  Reply
 31. Lina januari 20, 2011 at 8:38 e m

  Kan inte du byta till en lite mer färgad design?! 😀

  Reply
 32. Linda januari 20, 2011 at 8:44 e m

  haha:)
  Jag har blivit medlem på en jättebra sida som är superbra! Det är HELT gratis, och man tjänar jättelätt ihop poäng genom att vara aktiv i roliga forum. Och växlar sedan poängen mot presentkort på H&M, JC eller Gina Tricot eller Nelly eller twilfit eller stadium . Jag tycker det är helt super, då jag har fått flera presentkort på kort tid.Så bli medlem med en gång, du får 5000 poäng direkt du blir medlem också!
  gå in på:

  http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=2589

  Vi ses där!

  Reply
 33. d. januari 20, 2011 at 8:51 e m

  paulina, skulle du kunna skriva ett inlägg om din ätstörning…?
  som du brukade ha. tror att åmnga skulle vilja läsa om det…hur allt började, vad du gjorde..o sånt.

  Reply
 34. M aa ria januari 20, 2011 at 9:05 e m

  Hon är uch och blää.

  Reply
 35. jonna januari 20, 2011 at 9:16 e m

  Vad tycker ni om Maria Montazamis väskkollektion? 🙂
  Är det HISS eller DISS?
  Kika in och se efter ;D jonnaalm.blogg.se

  Reply
 36. Emma januari 20, 2011 at 9:35 e m

  Hej Paow.
  Började följa din blogg för ett tag sedan och har alltid tyckt att det varit roligt att läsa vad du skriver. Men nu bli jag besviken nästan varje gång jag tittar in här. Uppdateringarna kommer allt mer sällan och det är sällan långa inlägg, eller särskilt roliga sådana för den delen. Tråkigt nog kommer jag, och antagligen fler, sluta följa din blogg om inget ändras..

  Reply
 37. LORISSA LOVEBOMB januari 20, 2011 at 9:35 e m

  Haha, det var nog inte direkt så hon menade ^^

  Reply
 38. Magda januari 20, 2011 at 9:45 e m

  Hon e fan kass ! BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

  Reply
 39. Anonym januari 20, 2011 at 10:03 e m

  SNÄLLA BYT HEATHER!!! DEN ÄR VERKLIGEN AAAAASSSS FUUUL!
  DU ÄR SÅÅÅÅÅÅ MYCKET SNYGGARE ÄNN DEN DÄRA BILDEN! 😉

  Reply
 40. jessica januari 20, 2011 at 10:05 e m

  hahahah bra väckning där!

  Reply
 41. Emma~* januari 20, 2011 at 10:10 e m

  Gillar din profilbild =)

  Reply
 42. amandas way januari 20, 2011 at 10:17 e m

  Din blogg ser så sjukt proffsig ut nu!:)

  Reply
 43. Nata-lee januari 20, 2011 at 10:25 e m

  Du är skitdålig på att uppdatera inlägg.. är ju inte alls många om dan.. varje gång man går in på bloggen önskar man sig nått nytt, men då står bara inlägget från morgonen typ liksom?? ryck upp dig, älskar ju din blogg 🙂

  Reply
 44. milla januari 20, 2011 at 10:31 e m

  kuligt ju 😀

  Reply
 45. JAXEL januari 20, 2011 at 10:35 e m

  oj shit, läs den bästa bloggen någonsin 😉

  Reply
 46. Hanna Silverå januari 20, 2011 at 10:43 e m

  Kolla in min blogg.
  Om ni vill se de största svallren om största bloggarna. Även för att bli modell och home sexparty och sexleksaker från Lustjakt.se

  http://www.egowomen.se

  Så kom igen nu och släng iväg kommenater och bevaka bloggen snälla

  Reply
 47. Sofie januari 20, 2011 at 10:44 e m

  Jag har en fråga som jag hoppas att du kommer svara på! Jo alltså, vad tycker du om att Hugo skriver ut rätt mycket om sitt/erat sexliv? Jag menar, att han haft 3kant, 4kant och även 5kant? Eller han kanske inte var seriös, vad vet jag 🙂 Ha det så bra!

  Reply
 48. Anonym januari 20, 2011 at 10:48 e m

  we wake u heter appen och den kostar 7 kr 🙂

  Reply
 49. Budget tips! januari 20, 2011 at 10:58 e m

  Har en bra blogg med min syster!
  KOlla in vet ja!

  Reply
 50. robin januari 20, 2011 at 11:00 e m

  hej
  du har en jättebra blogg.
  kolla gärna in min..
  http://www.nattstad.se/timjan

  min blogg handlar om vägen ut ifrån kriminalitet.
  om hur svårt det är att lämna det bakom sig

  Reply
 51. Linaa januari 21, 2011 at 1:58 f m

  hejhej! <3 älskar din blogg!
  jag skulle älska om du gick in på min blogg!
  jag har nyss startat den, men jag hade en innan den här 😉
  snälla det skulle va ascoolt om du kollade in den 😀

  Reply
 52. AMANDAFOTO januari 21, 2011 at 3:45 e m

  Hur printar du i mobilen?

  Reply
 53. Tess! :) januari 21, 2011 at 7:12 e m

  Haha! 😀 Har laddat ner den appen jag med nu, sjukt roligt ju. Har du fler grymma tips om appar? KRAM! ♥

  Reply
 54. Cecilia, Livsstilsdesigner! januari 21, 2011 at 8:21 e m

  Ooops! Där gjorde hon bort sig lite! Inte kul att folk börjar hata en bara för att man är snäll och väcker dom. 🙂

  Ha en härlig helg!

  Har du hört att det är inne att ha en egen Livsstilsdesigner?

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *