”God morgon”

Hejhej!

Vaknade typ för två timmar sedan av att pappa kom hit med frukost och kaffe.. Jag har som sagt alltid vart ett curlingbarn. Jag kan faktikst själv erkänna att jag är riktigt bortskämd. För när lönen är slut så ringer jag bara mina päron. Egentligen så är det fult att säga att man är bortskämd. Så vi säger väl ” inte botskämd bara bekväm”.. Åh älskar min papi! Han hjälper även mig att öppna ett Bolag. Paow AB. Najs! 😉

Igår så åkte jag och Hugo in till stan och käkade på Vapiano. Dit kom även Paris och Bullen. Sen så drog Hugo och Bullen på förhandsvisning. Och jag och Paris shoppade. Hittade en rätt enkel men snygg tröja! Och silvershampoo.. Efter det så gick vi till Cafe Mocco för att medverka i Alexanders Erwiks Talkshow. Det gick faktikst rätt bra.. Och vad jag hörde av mig själv så lät jag rätt bestämd och bitchig. Fast det var inte riktigt meningen.. Så ja ni som ser det bli inte sura! Sen så var otroligt snygga Sara Varg där hon kändes väldigt genuin och äkta. Ååh älskar sådana människor., oh så politikern Fredrik. Fett skön haha..

På vapiano..

Daniel har faktikst kammat hem andraplatsen som mannen i mitt liv!

(Visited 32 times, 1 visits today)

15 Comments

  1. Mamma till en son vars far är alkoholist januari 20, 2011 at 2:17 e m

    Varg har en väldigt vacker röst men en redigt stor mun! hahaha

    Kom in på min blogg och läs om drama, kärlek och sorg?
    Är det okej att sparka en hund som biter ett barn? Svar ja!

    Reply
  2. aaaaaaaaaaaaaas januari 20, 2011 at 4:34 e m

    aktiebolag? knappast.läs på mer n00b

    Reply
  3. emma januari 20, 2011 at 4:36 e m

    hahaaha, paris är så cool! 😀

    Reply
  4. sanna januari 20, 2011 at 4:43 e m

    kan inte du lägga ut en bild på din pappa?love your blogg! <3

    Reply
  5. lollouise januari 20, 2011 at 4:58 e m

    varför gjorde du sidecut?? 🙁 du visar ju aldrig det visste inte ens att du hade det förrens jagsåg en del kommentarer om de. men kan du inte´visa riktigt hur det ser ut?

    Reply
  6. my januari 20, 2011 at 6:23 e m

    åhh, så otroligt söt den andra bilden var.. vilka sötnosar!! 😉

    Reply
  7. jag januari 20, 2011 at 6:57 e m

    ”jag är inte bortskämd.. bara väldigt älskvärd” 😉

    Reply
  8. Cilla januari 20, 2011 at 7:55 e m

    Skämtar du? Jag hoppas verkligen du skäms när du ringer dina föräldrar efter mer pengar??? Du måste ju bli vuxen och ta hand om dej själv? Annars flytta hem igen om du inte kan försörja dej sj? Hade jag bett mina föräldrar om pengar hade jag skämts och haft väldigt dåligt samvete. Skäms inte du? Tycker inte du att du ska kunna klara dej själv om du nu tagit steget att flytta hemifrån? Å hur mkt får du egentligen varje månad när du inte klarar dej? Som vuxen måste du ju prioritera och prioritera bort? Varför äta ute så mkt eller handla onödigt skitsaker som silverschampoo? Du får ju försöka hushålla me de pengar du har. Att leva på mamma och pappa tillhör inte vuxenlivet! Å det känns hemskt att du inte ens ha dåligt samvete.

    Reply
  9. amina bbygirl januari 20, 2011 at 8:37 e m

    du kunde också vart med i UNG O BORTSKÄMD 😀

    Reply
  10. Linnea januari 20, 2011 at 9:34 e m

    härligt!

    Reply
  11. lidia januari 21, 2011 at 8:18 e m

    tung blogg love it 🙂

    Reply
  12. Lizette januari 21, 2011 at 11:52 e m

    du har blivit så mycket sötare! 🙂

    Reply
  13. Sara januari 22, 2011 at 3:58 e m

    kan väl säga att jag håller med vissa om att när man väl flyttat hemifrån så ska man klara sig själv och hushålla med de pengar man har.. men du lär dig nog det snart vad det innebär att vara vuxen. det är ju trots allt dina föräldrar som måste sätta ner foten.. och du är ju van från när du var liten antagligen att få allt du vill. Så jag lär nog säga i slutändan att det är hennes pappa och mamma som gör fel 😉 de har vant henne vid att få som hon vill liksom.

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *