God morgon

Eftersom att teknikerna håller på och jobbar med min blogg så har jag inte kunnat blogga på ett dygn och kan fortfarande inte göra det så jag tänkte att då kan jag ju lika gärna blogga här, det har ni väl inget emot?

Paulina ligger ju ändå och sover och lär inte vakna än på ett tag. Hon har var ute och festade igår. Jag kom hem vid två, efter att ha spenderat hela kvällen hemma hos Lorenzo med cola och naturgodis. Paulina kom hem vid halv fyra och hade festat, men enligt henne själv så var hon inte full för det enda hon sa till mig när hon kom hem var ”jag är inte full, jag är inte full” och så sprang hon in på toaletten. Väl inne på toaletten så hörde jag faktiskt henne säga en till mening till. Hon sa ”jag ska aldrig mer dricka” hahaha. Min tjej, Paulina hon är rolig ska ni veta.

Nu ligger hon i alla fall och snarkar i sängen så det är ju bra..

Jaja nog om detta. Jag själv har spenderat morgonen här hemma, självklart framför datan. Nemen jag har faktiskt kollat på myshowrooms intervju med Maria montazami(stavning?), jag är fan imponerad av den kvinnan asså. Vilken ödmjuk och fin människa hon verkar vara. Nåja vill ni se intervjun så finns den längst ner på myshowroom.se.(myshowroom TV)

Puss och kram

(Visited 38 times, 1 visits today)

16 Comments

 1. Anonym januari 22, 2011 at 2:35 e m

  Kan inte du (Paulina) skriva va du har laddat ner för app på din iphone ? 😀 snälla

  Reply
 2. Ellinore Sånge januari 22, 2011 at 2:47 e m

  Hennes väskor blev faktiskt riktigt snygga!

  Reply
 3. Linas blogg januari 22, 2011 at 2:53 e m

  Haha man lovar alltid sig själv att aldrig dricka igen när man fått i sig för mycket 😛 Fast de brukar bara hålla till helgen efter 😉

  Reply
 4. Camilla januari 22, 2011 at 2:56 e m

  Ha en bra dag 🙂

  Reply
 5. hanna januari 22, 2011 at 3:20 e m

  KIKA IN I MIN BLOGG –> haannnnna.blogg.se

  Reply
 6. Mamma 23, son 4 januari 22, 2011 at 3:28 e m

  vad anser ni om pedofiler?? Hittade ett forum igår där vissa tyckte dom ska betraktas som vanliga människor??!! SJUKT!! Kom in till mig och tyck till!!!

  Reply
 7. Lisa januari 22, 2011 at 3:48 e m

  Ha en bra dag! 🙂

  Reply
 8. wilma januari 22, 2011 at 4:08 e m

  Lika bra att blogga här ja 😉

  Reply
 9. evelina januari 22, 2011 at 4:11 e m

  Hjälp mig att välja outfit till ikväll!!

  Hjälp mig att välja outfit till ikväll!!

  Hjälp mig att välja outfit till ikväll!!

  Hjälp mig att välja outfit till ikväll!!

  Hjälp mig att välja outfit till ikväll!!

  Hjälp mig att välja outfit till ikväll!!

  Hjälp mig att välja outfit till ikväll!!

  Hjälp mig att välja outfit till ikväll!!

  Hjälp mig att välja outfit till ikväll!!

  Reply
 10. evelina januari 22, 2011 at 4:12 e m

  Hjälp mig att välja outfit till ikväll!!

  Hjälp mig att välja outfit till ikväll!!

  Hjälp mig att välja outfit till ikväll!!

  Hjälp mig att välja outfit till ikväll!!

  Hjälp mig att välja outfit till ikväll!!

  Hjälp mig att välja outfit till ikväll!!

  Hjälp mig att välja outfit till ikväll!!

  Hjälp mig att välja outfit till ikväll!!

  Hjälp mig att välja outfit till ikväll!!

  Hjälp mig att välja outfit till ikväll!!

  Hjälp mig att välja outfit till ikväll!!

  Hjälp mig att välja outfit till ikväll!!

  Hjälp mig att välja outfit till ikväll!!

  Hjälp mig att välja outfit till ikväll!!

  Hjälp mig att välja outfit till ikväll!!

  Hjälp mig att välja outfit till ikväll!!

  Hjälp mig att välja outfit till ikväll!!

  Hjälp mig att välja outfit till ikväll!!

  Reply
 11. ellie januari 22, 2011 at 6:09 e m

  Haha vad roligt 🙂

  Reply
 12. Martina januari 22, 2011 at 11:09 e m

  😀 Gulligt 🙂

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *