Hemma nu!

Hej hej.. Har inte varit på något bloggigt humör idag.. 🙁

Åkte ju till Kates salong och färgade håret. Kan ni gissa vilken färg det blev? Det blev väl ingen JÄTTEskillnad direkt, men vi jobbar på det. Klippte nästan bort allt det slitna så nu har jag jättekort hår 🙁 Men Kate sa så här ”hellre lite kortare & mycket fräschare än lite längre och risigare”… Så ja, nu ska jag börja toppa mig var 8:e vecka för att hålla håret fräscht så att det kan växa! Ska satsa på att få långt hår tills jag fyller 19 i alla fall. Grymt ju =)

Sen efter det så åkte jag in till stan och köpte löshår och mötte upp min älskade Paris, finaste Jackie och min vise vägledare Rosie! Ooh, vad jag saknat dom! Världens bästa människor verkligen. Sen så åkte vi till Gärdet och mötte upp Hugo, JP & Petter och gick & käkade på en plingplongrestaurang – mums! Och ja, nu så är vi hemma! =)

Haha,snygg bild.. Verkligen!

(Visited 59 times, 1 visits today)

20 Comments

 1. Anna januari 11, 2011 at 9:07 e m

  joho du är fin!

  Reply
 2. Lisa januari 11, 2011 at 9:11 e m

  Hej din lilla skit (no offence).
  Du är yngre än min lillebror så lkiten det är du. Är ingen direlkt bl9oggmänniska utan har mest stört mig på all uppmärksamhet som bloggtjejer får för att bete sig som idioter. Trots detta så kan jag dock itne låta bli att läsa bloggar när jag väl har tid (svårt som heltidsstuderande ung mamma) Men jag måste säga att jag tycker bra om dig. Även om du är rik och bortskämd (vem hade inte velat vara det?) så verkar du ha fötterna på jorden. Trots att du ibland skriver om saker som du itne har koll på så står du för den du är! Du är en söt tjej, med en fantastisk kropp och en fin personlighet. Hade jag sett den ÄCKLIGA råttan ”Kisset” eller vad hon nu nickar hade jag loskat på henne åt dig. Inte för att jag skulle behöva försvara dig utan för jag verkligen tror att hon behöver få ett wakeup call. Hon ser ut som FAN! Och är lika illa som person. Nog om dt. Skulle du någon gång hamna nere i söder så ska jag se till att fixa in dig på de trevliga ställen som finns här (dvspå nationerna för allt annat suger om man inte åker över till DK). Sköt om dig tjejen. Och håll hårt i Hugo, Latinos är keepers belive me 😉

  Reply
 3. Runa januari 11, 2011 at 9:22 e m

  Blondt 😉 Såg det på Rozannas blogg! 😀

  Reply
 4. felicia januari 11, 2011 at 9:23 e m

  om du ska få långt hår till du fyller 19 kan du verkligen inte klippa dig så ofta…. det kommer aldrig växa då…. helt seriöst, jag ville också få långt hår och gjorde samma sak, men då blev de bara kortare och kortare… nu har jag inte klippt mig på 2 år och det har växt ungefär 20 cm…. så klipp dig förfan inte så ofta, haha 😀

  Reply
 5. Elin januari 11, 2011 at 9:24 e m

  Ge tips i min blogg om hur just DU kommer i form!!

  Reply
 6. Josse januari 11, 2011 at 9:24 e m

  Du är så mycket vackrare och sötare i brunt kort hår! eller åtminstonde brunt. längden är väl inte lika mkt.

  Reply
 7. Elin januari 11, 2011 at 9:29 e m

  Ge tips i min blogg om hur just DU håller dig i form! Jag lägger upp det bästa tipset i ett inlägg 🙂

  Reply
 8. Sara januari 11, 2011 at 9:31 e m

  Hej Paow!
  du har en awesome blogg till att börja med, men jag undrar varifrån bloggar du. alltså vad heter sidan du bloggar för? 🙂

  Reply
 9. Elma januari 11, 2011 at 9:33 e m

  Du är absolut jätte fin paulina håret vart jätte snyggt, 😉 vart har du köpt ditt löshår ??

  Reply
 10. Petra januari 11, 2011 at 9:34 e m

  väntar spänt på bild bevis 😀

  Reply
 11. Zaineb januari 11, 2011 at 10:27 e m

  Jätte fint blev det mé håret, vart i stan köper du löshåret? Jag har svårt för att bestämma mig på internet! Snälla ge ett svar, kram*

  Reply
 12. Joly januari 11, 2011 at 10:31 e m

  Håret slutar inte växa bara för att man inte toppar det. Håret växer hela tiden. Dock är det ju snyggare om man inte har kluvna toppar..

  Reply
 13. sandra januari 11, 2011 at 10:51 e m

  du vet väl att löshår sliter på ditt vanliga hår? så om du ändå vill spara ditt hår och låta det växa ska du inte använda löshår de blir ju bara slitet då..

  Reply
 14. emelie januari 12, 2011 at 2:06 f m

  GARDEROBSRENSNING!
  Kläder & smycken 1kr!
  Fyller på då & då och samfraktar gärna till en rimlig kostnad vid fler vunna auktioner 😀
  Klicka på länken nedan för att se vad jag har för roligt ute 🙂
  http://www.tradera.com/auktioner/Emphelie
  KRAM!

  Reply
 15. LISA januari 12, 2011 at 4:16 e m

  Haha, du är så söt 😀

  Reply
 16. frida januari 12, 2011 at 9:01 e m

  Om du vill ha långt hår rekomenderar jag hårkontroll! det funkar verkligen.iaf på mig och många av mina kompisar. Jag hade går till axlarna för bara två månader sen och det har växt tio cm! De är mkt 😀

  Reply
 17. hannah januari 13, 2011 at 5:37 e m

  är det där på svartens gata 7??

  Reply
 18. Rebecka januari 14, 2011 at 11:54 e m

  Hej!
  Funderar själv starkt på sidecut. Helt otroligt ballt! Din frisör verkar bra! Vad heter hennes salong & nummer till?
  Jätte tacksam för svar! Kram

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *