Ligger och läser min gamla blogg…

Haham gud vad kul det är. Ligger och läser inlägg jag skrev om min första ”kärlek”. När det enda vi gjorde var att pussas i 6 månader. Vi bråkade jättemycket, för att han vågade inte förlora sin ”oskuld” till mig eftersom att han trodde att jag var jätteerfaren, även fast jag bara hade haft sex med en person innan. Sen tyckte inte hans kompisar om mig, så han dumpade mig. Nu när jag tänker efter, fy fan vad elak jag var mot honom. Sen efter det så blev vi tillsammans igen, och sen fortsatte det.

Och under dom 5 månaderna så trodde jag verkligen att vi skulle gifta oss, även fast vi bara träffades på Plattan och käkade donken ihop & och vi var aldrig själva med varandra! Haha, det var tider det. På den tiden då jag och Dessie hägde ut varandra titt som tätt, och jag trodde verkligen att jag var världsvan och jag trodde verkligen att jag vara KÄR i mina  pa-killar som jag träffade… Fast nu när jag tänker efter så var jag aldrig kär. Inte om man jämför med nu!

En väldigt rolig text från min förra blogg. För nästan två ett halvt år sedan. Shit vad tiden går fort!!

Den 16 juli så förändrades mitt liv totalt. Det var första gången jag träffade dig. Kommer ihåg det som om det var igår. Det hända inte så speciellt mycket mellan oss då. Vi snackade och jag bjöd dig på cigg. Det var faktikst en av dom första gångerna jag faktiskt hängde i spånga. Fast då hade du flickvän, men det var endå något speciellt med dig. Du hade någonting som var så speciellt. Jag hade seriöst aldrig sett en finare kille, men att din personlighet var så fin det visste jag inte. Hade inte en blekaste aning om det. Sen dagen efter så träffade vi dig på plattan och du var jätte nere.  Så cristina frågade dig om du ville ha en hamburgare men då sa du ”jag vill bara ha marie”. Och lät jätte ldesen. Och så kommer jag ihåg att jag och Cristina föröskte para ihop dig med Lee-michela. Men det ville du inte. Sen ett par dagar senare så var jag Femi balle melissa och Cristina och krökade i en ”lekstuga” i spånga. Sen så kom du dit, och du fick smaka. Första gången jag såg dig full. Sen kommer jag inte ritkigt ihåg vad som hände, men så strulade bakom konsum. Haha. Sen hände inget mera med det, det ända jag kom ihåg var att jag var jätte intresserad utav dig. Men jag höll det för mig själv, för jag såg ingen idé av att satsa för jag tänkte att du aldrig skulle välja mig. Bland alla personer, men jag hade bara dig i mina tankar, bara dudududududu.. Och ingen annan. Men jag vågade inte satsa för jag var rädd att våran vänskap skulle bli förstörd. Och jag kunde aboslut inte tänka mig ett liv utan dig. Det går verkligen inte, och så kommer jag ihåg när vi var i spånga. Och jag har nästan aldrig vart nykter i spånga. Så skulle jag spotta på dig när jag satt ner, kommer inte ihåg varför. Menmen… Så spottade jag iallafall. OCh kände mig jätte elak, så spottade du tillbaka. Tänk om man kunde vrida tillbaka tiden ? Så allting kunde bli som vanligt, just nu känns det som mitt strösta misstag var att ta ett steg närmare dig. Jag ångrar det nu.. Att jag hann fastna för dig. För du har sårat mig minst 3 gånger, och jag har inte vart mycker bättre jag själv. Och precis när jag trodde att alltning var som bäst mellan oss. Så kom ditt första misstag. Men det är jag som är jokern bland korten. Allting är mitt fel för att det blev som det blev. Jag vet inte vad jag tycker och tänker om dig längre, eller om oss i över huvudtaget. Alltning känns så himla fel och jobbigt. Och hur mycket jag en gör för att allting ska bli bättre, så kan jag inte tänka dig som mera en en kompis. Du godtog min ursäkt och gav mig en andra chans. Tack igen. Men felet är att jag är inte du, och jag är inte kapabel till att ta tillbaka dig. Och det var en av anledningrna till att jag var tillsammans med dig. Jag kände mig speicell i ditt sällskap. Förstår inte vad det är med mig har seriöst aldrig vart så kär förut, att jag fastnade för dig totalt.Och att du är den enda för mig ? Men jag kankse har fel. Men jag kommer att ändra mig, jag kommer att ångra mig och jag vet inte vad jag håller på med. Allting är mitt fel, jag är kall & elak. När jag egentligen menar väl, och det sista jag vill är att såra dig. Men efter det hära. Pff.. Men vad som en händer, så kommer jag alltid att älska dig utav hela mitt hjärta. För det vi hade var speciellt. Men förlåt för att jag säger det. Att jag inte vill ha tillbaka dig är en löngn. Men jag kan bara inte, det går inte. Hur mycket jag en gråter, den enda personen som kan få mig att ändra mig. Är mig själv. Och ingen annan, men baby den dagen kommer. Inte idag och inte imorogn. Den dagen då jag vill komma tillbaka, jag kan bara böna och be om att jag är välkommen tillbaka då. För då är det ditt val och inte mitt.Och då kommer jag att inse. Vilke sopa jag är, som inte kan ta vara på den finaste killen. Med det vackraste leendéndet och finaste personligheten. Som någonsin skulle vilja ha mig. Men glöm aldrig du är en bra kille. Som inte förtjänar en liten sopa som mig.”

Lilla jag då! Ni kan läsa min gamla blogg : http://sweetandsaour.blogg.se/

Titta även på mitt senaste inlägg jag skrev på den bloggen. Och ja, tredje gången gillt var det va? Ha 😉

(Visited 142 times, 1 visits today)

32 Comments

 1. Smiley Ray Cyrus - Miley Cyrus SWE januari 23, 2011 at 3:46 e m

  Besök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀 😀

  Reply
 2. ida januari 23, 2011 at 3:51 e m

  fiiint i blondt hår :O

  Reply
 3. ebba januari 23, 2011 at 3:51 e m

  älskar din blogg så sjukt mke <3

  Reply
 4. elin januari 23, 2011 at 4:06 e m

  hej, du har så sjukt fin blogg 🙂

  Reply
 5. Linas blogg januari 23, 2011 at 4:31 e m

  Haha, de är så kul att läsa gamla blogginlägg, jag har bloggat sen 2007 och ibland går jag tillbaka och läser där, de är så himla roligt! Och ledsamt ibland såklart..

  Reply
 6. johanna januari 23, 2011 at 4:32 e m

  ja men fantiserar ofta om att man ska gita sig med olka killar men sedan komemr det fram ett och annat 😉

  Reply
 7. anneli mendez - FETASTE BLOGGEN GENOM TIDERNA!!! januari 23, 2011 at 4:35 e m

  hahaha 😀

  Kika in på min blogg, du kommer inte ångra dig. Jag lägger in inlägg varje timma!! EN SÅN HÄR BLOGG VILL DU VÄLL INTE MISSA VA? EN BLOGG MED MASSOR AV HUMOR, BILDER, INLÄGG M.M !!! KIKA IN VET JA

  Reply
 8. Zophie januari 23, 2011 at 4:43 e m

  Ja man kan ju säga att tider förändras

  Reply
 9. Miki januari 23, 2011 at 4:50 e m

  sjukt tråkig blogg det var! ;o

  Reply
 10. Luucy januari 23, 2011 at 5:07 e m

  Alltid kul att läsa igenom gamla saker som man har skrivit 😀

  Reply
 11. R★kkit januari 23, 2011 at 5:23 e m

  Vill du vara med att tävla om en digital makeover? kika in och gör en intresseanmälan idag 🙂

  Reply
 12. cathy januari 23, 2011 at 5:24 e m

  du har så otroligt söta ögon när du sminkar dig lite mörkare 🙂

  Reply
 13. Anna januari 23, 2011 at 5:59 e m

  Haha, kul att du stavat fel i bloggnamnet på den gamla bloggen också 😛

  Reply
 14. Anna januari 23, 2011 at 6:00 e m

  Haha, kul att du stavat fel i bloggnamnet på den gamla bloggen, saour 😛

  Reply
 15. Ladyfromsweden januari 23, 2011 at 6:13 e m

  Kolla in min vackra blogg, tror ni kommer gilla den 🙂

  Reply
 16. Linnea januari 23, 2011 at 7:02 e m

  haha, gullunge!

  Reply
 17. Penny januari 23, 2011 at 7:05 e m

  Har en fråga 🙂

  Vem, skulle du säga, är din första (riktiga) kärlek? 🙂

  Reply
 18. Alina januari 23, 2011 at 7:13 e m

  Ja det är verkligen jätteroligt att kolla in sin gamla blogg och sina gamla inlägg! 😀

  Reply
 19. Emma januari 23, 2011 at 7:16 e m

  Du är så söt paow! älskar din blogg <3

  Reply
 20. Sandra januari 24, 2011 at 1:18 f m

  gick igenom ungefär allt du skrivit och SHIT va du har förändrats!! 😀 <3

  Reply
 21. FLink januari 24, 2011 at 2:00 f m

  HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAHHAHAHAHAHAHAHAH spånga

  Reply
 22. Sara januari 24, 2011 at 12:58 e m

  kul att vara nostalgisk ibland =) hahaha när man läser den gamla bloggen kan man ju se att du har blivit äldre 😛 liite skillnad då 😛

  Reply
 23. Lina januari 24, 2011 at 4:38 e m

  shit vilken förändring du har gjort 🙂

  Reply
 24. Nora Parisa januari 24, 2011 at 9:49 e m

  Fan vad dålig svenska du hade, det har du nu också. Och det är jag som är blatten.. Haha ät bajs

  Svar: Vad är din poäng…?

  Reply
 25. Danijela januari 25, 2011 at 3:28 e m

  Tror du att du och hugo kommer gifta er? 🙂

  Reply
 26. gudN januari 26, 2011 at 11:58 e m

  aB0 azz gal1 låNgt inLägG om fuskfahlaN xDxP

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *