Ny Iphone!

Woooho jag har fått en ny telefon! En exakt likadan som förut. Kul med lite variation. Men jaja, bättre det än en vanlig tråkig sossetele som jag hade fått låna. Lämnar in min gamla på lagning så att jag får en  ny tele. Kanske kan lotta ut den på bloggen? Och en Iphone 4 var det 6  veckors väntetid på, men eftersom min gamla phone är pajj & eftersom jag har garanti på den så lär jag väl få en Iphone 4? Då kanske jag kan sälja den för en billig peng 🙂

ALLA SOM HAR MITT NUMMER. SKICKA ETT SMS TILL MIG OCH SKRV VEM NI ÄR SÅ SPARAR JAG ERAT NUMMER. NY NALLE!

(Visited 52 times, 1 visits today)

51 Comments

 1. therese - kolla in min blogg januari 18, 2011 at 6:25 e m

  NAAAJS 😉

  läs min blogg
  läs min blogg
  läs min blogg
  läs min blogg
  läs min blogg
  läs min blogg
  läs min blogg
  läs min blogg

  Reply
 2. linn januari 18, 2011 at 6:30 e m

  Lotta ut den på bloggen, eller bara give it to me 😉

  Reply
 3. eve januari 18, 2011 at 6:42 e m

  hej paulina. jag gillar din blogg och sånt, men jagb tycker du har blivit för annorlunda, på ett dåligt sätt. du har redan en stor blogg så varför försöka överdriva med att provocera? för att få mer läsare eller wat? du har redan asmånga låäsare som gillar den som du är/va(?)
  visst, om man provocerar på ett sätt som INTE trycker ner andra, klart det är okej? men att du sedan kallar det ”sosse tele” asså whaaat? visst om du inte gillar dom. men tänk folk som faktist har det dåligt och som röstar på dom? tänk när dom läser din blogg paulina. alla blir klart avundsjuka på dig, men gör det inte så folk börjar tycka illa om dig.
  jag är själv ingen sosse, men jag känner grymt många som är det, som knappt kan köpa hem mat till sina barn, vars barn aldrig får några pengar.. klart som fan att dom ungarna sitter och blir avundsjuka på dig? men snälla du, gör det inte så att folk börjar bli ledsna eller ta åt sig, för då har det seriöst gått för långt.

  detta var inge ”hatkommentar” , jag älsakr dig och din blogg.. men jag tycker det har blivit lite överdrivet när man kallar det sosse telefon, när det finns sjuuukt många andra oprd man ka sätta dit.
  ha det fint!

  Reply
 4. emma januari 18, 2011 at 6:45 e m

  jaaa snälla lotta ut din gamla! jag skulle inte banga om jag fick den, hihi! PUSS

  Reply
 5. Natalie januari 18, 2011 at 6:52 e m

  håller med både emma och linn, skulel vara så kul att kunna få den:)
  SÅ bäst blogg du har<3

  Reply
 6. Cicki Öhrman januari 18, 2011 at 7:07 e m

  Paulina lotta inte ut den till bloggen ge den till mig;) Jag har en sossetelefon nu, väntar på att en iPhone 4 i vit ska komma ut..

  Reply
 7. Hanna januari 18, 2011 at 7:21 e m

  Alla vill ha en iPhone och jag förstår inte
  att du vill lotta bort din.
  Visserligen har du en ny men ändå?
  Du är godhjärtat du.. om mer människor på jorden
  hade varit som du!
  Din blogg är jättebra och du är så himla fin!
  Keep it up! Du är bäst!

  Reply
 8. tiiiiiiina. januari 18, 2011 at 7:27 e m

  ge miiiiiiig! mohahahah 😀

  Reply
 9. L I N N januari 18, 2011 at 7:30 e m

  JAG GÖR GRATIS BLOGGDESIGNER, KIKA IN OM DU BEHÖVER HJÄLP! 😀 😀

  Reply
 10. olustigt januari 18, 2011 at 7:44 e m

  Tråkigt det är att läsa din blogg, du har blivit en sån… översittare?

  Reply
 11. Lotta januari 18, 2011 at 7:45 e m

  fin 🙂

  Reply
 12. PAOWS NUMMER januari 18, 2011 at 7:46 e m

  PAOWs NUMMER ; 0706***984
  Hahaha stackars paow måste byta nummer igen 😉

  Svar: Vad är du för IDIOT som lägger ut någons nummer på MIN blogg. Dessutom inte mitt nummer. Telefonnummer är personuppgifter. Kanske ska roa mig med att rapportera dig till din internetleverantör för brott mot ditt avtal med dem….? Brukar svida.

  Reply
 13. anneli mendez - FETASTE BLOGGEN !!! januari 18, 2011 at 7:49 e m

  Söta ni är 🙂

  Kolla min blogg, ni vill väll inte missa den fetaste bloggen och grymaste eller? En otrolig blogg med massor av bilder, åsikter, humor m.m!
  MISSA INTE NU VA! 😉

  Kolla min blogg, ni vill väll inte missa den fetaste bloggen och grymaste eller? En otrolig blogg med massor av bilder, åsikter, humor m.m!
  MISSA INTE NU VA! 😉

  Kolla min blogg, ni vill väll inte missa den fetaste bloggen och grymaste eller? En otrolig blogg med massor av bilder, åsikter, humor m.m!
  MISSA INTE NU VA! 😉

  Reply
 14. Claudia januari 18, 2011 at 7:59 e m

  Söt bild 🙂

  Reply
 15. Anonym januari 18, 2011 at 8:00 e m

  Nej du får inte en iPhone 4 om du lämnar in en 3GS pantskalle.

  Svar: Är det sant…? Får inte jag allt jag pekar på? Shit. Trodde jag.

  Reply
 16. evelina januari 18, 2011 at 8:02 e m

  haha fina! kolla in min blogg, mode och skvaller! 😀

  Reply
 17. Kysha januari 18, 2011 at 8:04 e m

  Du provoserar så dåligt.. try harder hun:)

  Reply
 18. Maria januari 18, 2011 at 8:07 e m

  You go girl!

  .
  .
  BESÖK MIN BLOGG OCH TIPSA OM BRA FILMER!
  PUSS!
  .
  .

  Reply
 19. jonna januari 18, 2011 at 8:21 e m

  Vem tycker ni va snyggast på Grammisgalan i år? ;D
  Kika in på min blogg och se efter!

  Reply
 20. Carolinaisabella januari 18, 2011 at 8:32 e m

  Hejhej du har jätte fin blogg, kolla gärna in på vår blogg kram!! 😀

  Reply
 21. tiktak.blogg.se januari 18, 2011 at 8:36 e m

  PS KOLLA INTE BLOGGEN INGET NI VILL SE!!

  PS KOLLA INTE BLOGGEN INGET NI VILL SE!!

  PS KOLLA INTE BLOGGEN INGET NI VILL SE!!

  PS KOLLA INTE BLOGGEN INGET NI VILL SE!!

  PS KOLLA INTE BLOGGEN INGET NI VILL SE!!

  PS KOLLA INTE BLOGGEN INGET NI VILL SE!!

  PS KOLLA INTE BLOGGEN INGET NI VILL SE!!

  PS KOLLA INTE BLOGGEN INGET NI VILL SE!!

  PS KOLLA INTE BLOGGEN INGET NI VILL SE!!

  PS KOLLA INTE BLOGGEN INGET NI VILL SE!!

  Reply
 22. sarah januari 18, 2011 at 8:41 e m

  åhhh jag vill ha min iphone också! den har tagit hur lång tid som helst på sig 🙁

  Reply
 23. jvhj januari 18, 2011 at 9:16 e m

  Du är så jävla bortskämd

  Svar: Va? För att jag behövde en nya telefon som inte brunnit? Eller för att jag inte ville ha en sossetelefon?

  Reply
 24. Linnea januari 18, 2011 at 9:34 e m

  najjs! 😀

  Reply
 25. jazmine januari 18, 2011 at 10:16 e m

  Hur mycket kostade den iphonen paow?<3

  PS : du ääär såå söt jag avgudar dej verkligen !!

  Reply
 26. ...weirdo januari 18, 2011 at 11:21 e m

  öh palla tro att alla sossar är fattiga 😮 haha fett synd. dom vill bara inte att folk som redan tjänar pengar ska få ännu mer så alla som har lite sämre ekonomi blir panka, det är bättre om skatten är högre för folk som tjänar mer på grund av att det ska bli mer jämställt. man är inte fattig om man är sosse. och jag hatar när äckliga skitungar leker överklass genom att ”heja” på moderaterna, jag säger inte att du är så paulina, för du verkar ju ha pengar och så, men det är bara så synd. ungdomar som har någon ställning kanske ska ta reda på lite mer info om alla partier istället för att tracka ner dom de tror är fattiga som inte är värda något eller vad dom nu tror.
  jag blev bara lite förvirrad att folk kan vara så dumma i huvudet så man tror att någon är fattig på grund av deras politiska ställning..det handlar inte bara om ekonomi.

  jaja nu ska jag hålla käften, ingen lär ju läsa detta ändå. sen vill jag säga att jag inte har någon höger eller vänster sida, men jag gillar inte folk som dömer.

  Reply
 27. claudia januari 19, 2011 at 12:54 f m

  Iphone ÄR en sosse- mobil. En riktigt fin mobil har ni bloggare inte råd med hur många inlägg ni gör.
  Ni pratar om vem som har finast mobil, men när det kommer till fina saker har ni ingenting.
  Ni hyr era lägenheter o s v. Ni kommer aldrig bli överklass hur mycket ni än vill.
  Överklass föds man till det är inget man blir, precis som man är blond eller brunett.
  Tjurigt för er bloggare, men sant.
  En som kommer från överklass skulle aldrig skryta, det är underklass.
  Och etikett är något ni inte ens vet hur man stavar till.
  Ni är white trash, vare sig ni vill eller inte.
  Överklass är business på hög nivå och ni är fortfarande kvar i sandlådan och bygger ” sandslott”.
  Ni kommer vara era efternamn oavsett hur mycket ni kämpar!
  From the bitch 😉

  Reply
 28. isabelle januari 19, 2011 at 7:38 f m

  åh paow du måste hjälpa mig!!! har oxå en iphone 4 och hämtade út den igår.. och man ska ju registrera sig på intunes och då kmr man till betalnings sida och ska skriva in visa eller vilket kort man har, och jag skrivier in mi´tt banknummer helt korrekt men de funkar ju fan inte 🙁 försökt som en galning. SNällla paow hjälp mig =) skulle bli jätteglad!

  Reply
 29. D januari 19, 2011 at 8:30 f m

  Owh. Lotta ut den. För det skulle sjukt kul att vinna en sådan. Framförallt när ens mobil börjar lacka ur totalt nu & iphone stor högst på önskelistan men aldrig något man själv skulle ha råd med. so do it 🙂

  Reply
 30. johanna§wahlström januari 19, 2011 at 9:18 f m

  jag vill köpa den om du kan skicka den? 🙂

  hör av dig till mig om pris och sånt isåfall på min email. skulle va värld guld om du gjorde de½!

  Reply
 31. Emma januari 19, 2011 at 11:27 f m

  ehh. sossetelefon? jag röstar på vänster och har en iphone. DUH!

  Reply
 32. E januari 19, 2011 at 1:11 e m

  Till mig sa dem också att det skulle ta flera veckor innan jag skulle få min 4a, 2 dagar senare hade jag den! Bara det att dem måste säga så lång tid så att man inte kan klaga osv på att det tar lång tid!, Så 6 veckor kan betyda ett par dagar om man har tur;)

  Reply
 33. emma januari 19, 2011 at 2:12 e m

  du får 2000 för den 🙂

  Reply
 34. T. januari 19, 2011 at 8:52 e m

  satt faktiskt och diskuterade folks fördommar mot vänstern med min låtsas mamma idag, jag kommer från en välställd familj, bor i villa i en av de såkallade ”fina” förorterna i sthlm och hon förklarade det så fint att hon är GLAD över att få betala skatt eftersom att hon har råd med att betala hög skatt och hon har ju fortfarande pengar så att hon överlever och lite till. Att socialdemoktater är fattiga är bara en så dum fördom. Det det handlar om är om man är tillräckligt smart för att fatta att det faktiskt är något fint att dela med sig, att det är BRA att sjukvåden, skolan, osv får mer pengar. och så krävs det att man inte är så självupptagen och trångsynt så att man antingen har argumentet ”jag har jobbat ihop mina pengar själv”. Ja, har inte en sjuksköterska, lärare, städare osv det också? Vad vore du utan blogg, hade du tjänat så jävla mycket pengar i såfall tror du? Hade du haft samma värderingar om du stod och slet på mcdonalds samtidigt som du heltidspluggade för att få en bra utbildning och pengar till hyra? Det gäller att tänka politik i helhet, inte bara för att du ska ha råd att köpa en ipod4.

  Reply
 35. Sven-Åke januari 20, 2011 at 3:08 f m

  Iphone är så jävla PK-mainstream tpl fan vad lame.

  Reply
 36. Cilia januari 20, 2011 at 3:36 f m

  ”T”, fortsätt du att diskutera med dina ”låtsaskompisar” som alla är sossar. Vi andra lever i verkligheten och förstår att ingen alls vill jobba och tjäna ihop pengar till samhället om man måste ge bort så sjukt mycket som i Sverige till slöa idioter som du, och då kollapsar allihop, som det redan håller på att göra p.g.a. alla parasiter som röstar på sossarna för att kunna leva på andra och själva slippa anstränga sig.

  Reply
 37. Nemo januari 20, 2011 at 8:27 e m

  iPhone 4 är det enda som gäller och Apples mobiler är väl de mest sålda i Sverige, både bland sossar och sverigedemokrater och allt där i mellan, även invandrare. Det är den mobilen som folk rånas mest på i Sverige.

  Reply
 38. T. januari 22, 2011 at 8:30 e m

  ahhahahhahahahahhaha, ”cecila”, det är tvärt om. Sossar VILL jobba för att människor som inte klarar av att jobba, tex, p.g.a tillexempel sjukdom ska få chansen att leva ett värdigt liv. Men om man är tex sjuk i cancer ska man jobba ändå, ellerhur?
  Det är så synd om er som tror på högerns politik, ni kan bara se saker ur er egen synvinkel

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *