Okej, nu säger jag god morgon på riktigt!

Hej! Nu har jag druckit min kaffe och känner mig lite pigg faktiskt. Tur det!

Igår var en fullspäckad dag, trots att jag var sliten från dagen innan då jag endast hade fått fyra timmars sömn. Det blev direkt att hoppa in i duschen när jag kom hem och sen lata lite framför Facebook. Och då skrev Ellen till mig och vi kom fram till att vi skulle fixa oss lite tillsammans till Kates  & Alexs 80-tals fest på Collage.

Dock så orkade jag inte klä ut mig, men Ellen körde all in! Aja, åkte hem till Ellen, fixade mig lite och sen så gick vi ut och käkade. Efter det blev det en taxi dirr till Collage, där vi även såg Mikael Persbrandt när vi hoppade ut ur taxin, och han kunde inte låta bli att kommentera Ellens outfit. Haha det var ju lite grymt haha..  Dock så vågade jag inte fråga om en bild, han skulle säkert ändå bara säga nej. Aja, vi grattade Kate och Alex, minglade lite och sedan kom Hugo, Rosanna, Paris och alla dit. Var kvar en stund och sedan drog jag till Grodan där Annie hade sin middag.

Dock så missade jag den tråkigt nog, men hann i alla fall gratta henne och hälsa på alla. Efter dom drog så kom Hugge och Paris dit. Där vi käkade middag. Mycket trevlig. Jag käkade råbiff som vanligt.. Så jäkla gott!

Jag & älskling 🙂

Paris jag och Jannie !


Maaat!


Världens bästa Kate Hugo och så lilla Ellen 😀


Rosie and Miss inga 😀


Snygga Ellen körde verkligen all in med 80-tals temat!


Jag och Ellen!


Paris och hans ragg..


Sen så drog jag ju till Grodan där Annie firade sin 18-årsdag. GRATTIS ÄLSKLING!! Visst är hon snygg?


Dessie var även där. Visst har hon blivit sjuukt snygg?


Min ääälskade Råbiff! Det är faktiskt skitgott med rått kött haha.. Även om ni inte tror det, Låt inte råvarorna lura dig 😀

(Visited 21 times, 1 visits today)

43 Comments

 1. Smiley Ray Cyrus - Miley Cyrus SWE januari 16, 2011 at 2:49 e m

  Besök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀

  Reply
 2. Mamma till en son vars far är alkoholist januari 16, 2011 at 2:50 e m

  Persbrandt är sååå jäkla grymm!!! Love him, döpte min fikus-blomma till Gunvald faktiskt.. Men tyvärr så lämnade gunvald oss hastigt en kväll när han trilla ner och slog sig väldigt illa i backen 😉
  Sad but true.. hehe

  Reply
 3. Hannah januari 16, 2011 at 2:51 e m

  Dagens blogg pågår just nu hos mig 🙂

  Reply
 4. Malin januari 16, 2011 at 2:57 e m

  Gylfen öppen?

  Reply
 5. Sandra januari 16, 2011 at 2:58 e m

  Alltså vad smakar råbiff egentligen? Det ser så jääääävla äckligt ut 🙁

  Reply
 6. Claudia januari 16, 2011 at 2:58 e m

  Fina bilder 😀

  Reply
 7. Sara januari 16, 2011 at 3:02 e m

  Iiuuh, fan va äckligt det ser ut :S

  Reply
 8. annie januari 16, 2011 at 3:03 e m

  råbiff är sjukt gott! 😀

  Reply
 9. ebba januari 16, 2011 at 3:03 e m

  dessie är otroligt vacker

  Reply
 10. eve januari 16, 2011 at 3:05 e m

  du är så sjukt snäll paow 🙂
  Du sa ju att du tyckte dessie hade blivit så sjukt snygg , ni va ju sjukt bra kompiisar innan men tror ändå inte hon skulel skrivit så om dej fast hon tkr att du är det också , och bara så du vet är du såå sjukt snygg paow 🙂

  Reply
 11. Malin januari 16, 2011 at 3:07 e m

  Såg ut som en lyckad kväll 😀

  Reply
 12. Lollo januari 16, 2011 at 3:09 e m

  haha älskar att du har öppen gylf 😀 du är så sköön!

  Reply
 13. Julia januari 16, 2011 at 3:09 e m

  Snygga bilder 😉 ser ut som det blev en bra kväll 😉

  Reply
 14. cassandra januari 16, 2011 at 3:13 e m

  auww va söööta :O <3

  Reply
 15. Clara januari 16, 2011 at 3:13 e m

  Kolla in min blogg!!!!! 😀

  Reply
 16. my januari 16, 2011 at 3:16 e m

  så söta och fina bilder, sötnosar allihopa.. 🙂

  Reply
 17. manuella januari 16, 2011 at 3:18 e m

  driker du kaffe.

  Reply
 18. Budget Tips januari 16, 2011 at 3:30 e m

  oj haha, själv får man panik när ens biff är liiiiite röd i mitten 😛

  Reply
 19. Saga januari 16, 2011 at 3:31 e m

  Gaaach vad söt Ellen Var 😀

  Reply
 20. Asta januari 16, 2011 at 3:32 e m

  Taskig bild på Dessie! Suddig och trist!

  Reply
 21. Karolina januari 16, 2011 at 3:37 e m

  CHECKA MIN BLOGG ;D

  Reply
 22. Anna januari 16, 2011 at 3:40 e m

  Är du vän med Dessie igen? Fattar ingenting.. Btw, ganska taskigt av dig att skriva att Dessie och Kissie har virus på sina bloggar, och sen inte skriva något mer om det?

  Reply
 23. F The Rex januari 16, 2011 at 3:40 e m

  Åh grymt med Persbrandt ju! Hon Ellen verkar cool ju=) Har hon någon blogg?

  Reply
 24. Camilla & Rebecca januari 16, 2011 at 3:44 e m

  råttkött låter verkigen inte gott, hur kom du på idéen att ens smaka den ? 🙂

  Reply
 25. Sanna januari 16, 2011 at 3:47 e m

  Din hårfärg är fett nice !

  Reply
 26. Elsa! januari 16, 2011 at 4:11 e m

  Du ser ut som ett barn i den där hårfärgen. Dessie ser äldre ut.. och hon är väl 14? Eller? 15-16?

  Reply
 27. tiina januari 16, 2011 at 4:55 e m

  Dessie har alltid varit snygg paow 🙂 100 ggr snyggare än dig 😀

  Reply
 28. Angelica januari 16, 2011 at 6:08 e m

  HAHaha paris å hans ragg 😉 fan va kul, de e fan min kusin x) <3

  Reply
 29. Erikperik januari 16, 2011 at 6:21 e m

  Ellen var ju hur snygg som helst. Hur kommer man i kontakt med denna skönhet? 🙂

  Reply
 30. Maria januari 16, 2011 at 6:26 e m

  Kan man läsa Dessies blogg igen? :S

  Reply
 31. milla januari 16, 2011 at 6:39 e m

  hej paulina, undrar bara vart man kan köpa de urballa strumpbyxorna som annie har på sig,ursnygga!

  besök också min gotländska blogg, har en frågestund för tillfället me 🙂
  KRAAAAAAAM

  Reply
 32. sara januari 16, 2011 at 7:07 e m

  hej! jag bara undrar, daniel paris är homosexuell va? annars har jag trott fel.. 🙂 puss

  Reply
 33. betty januari 16, 2011 at 7:50 e m

  Annie är sjuuukt lik lady gaga fast lite snyggare faktiskt 😉

  Reply
 34. Anonym januari 16, 2011 at 8:41 e m

  E du och dessie vänner again? Hehe

  Reply
 35. elin januari 16, 2011 at 8:48 e m

  har ellen blogg ?

  Reply
 36. Anonym januari 16, 2011 at 9:17 e m

  ellen var väl med i jakten på julia på svt1. Är inte hon typ 5 år äldre än du :o? haha

  Reply
 37. Anonym januari 16, 2011 at 9:53 e m

  Hej paow, ville säga att du har en great blog 😉

  och var har din kompis köpt dem fantasitiska strumpbyxor? sjukt coola 😉

  Reply
 38. claudia januari 17, 2011 at 1:01 e m

  VI VILL INTE BESÖKA DIN J*VLA BLOGG OM

  Besök min blogg om Miley Cyrus! 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus! 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus! 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus! 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus! 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus! 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus! 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus! 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus! 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus! 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus! 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus! 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus! 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus! 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus! 😀 Besök min blogg om Miley

  Reply
 39. Lisa januari 18, 2011 at 11:54 f m

  Ah, dessie har verkligen blivit så sjukt snygg! ;o

  Reply
 40. Woot januari 18, 2011 at 1:25 e m

  råbiff är mums

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *