Tränat klart nu…

Kom precis hem typ.. Och jiiiises vad trött jag är. Inte och leka med. Hade käkat dåligt idag vilket resulterade i att jag började må illa som bara den, men höll ut och Philip körde med mig rejält. Ooh vad jag älskar att träna. Jag vill verkligen det här! Imorgon så blir det ännu mera träning. Ska även göra något magiskt med mitt hår, men det får ni se imorgon! 🙂

Jag och Philip. Spänner inte ens.. Och kom ihååg att det är min västerarm och Philips högerarm!! Orättvist 🙁

För fler bilder från idag så kan ni alltid gå in på Philles blogg :http://www.finest.se/lailani

(Visited 186 times, 1 visits today)

85 Comments

 1. Stephanie januari 10, 2011 at 11:21 e m

  Älskar din hårfärg den är så fin!

  Reply
 2. lidia januari 10, 2011 at 11:28 e m

  du kan fråga vad du vill på min blogg och avslöjar allt !!

  Reply
 3. therese januari 10, 2011 at 11:34 e m

  snygging 😀

  Reply
 4. Therese januari 10, 2011 at 11:39 e m

  jag är trött på att läsa om träning hela tiden

  Reply
 5. evelina januari 10, 2011 at 11:51 e m

  go paowiii!

  kika in i min blogg, en blogg som handlar om mode och kläder!

  Reply
 6. Mamma till en son vars far är alkoholist januari 10, 2011 at 11:58 e m

  Duktigt! Kör hårt så når du snart ditt mål 🙂

  Läs gärna hos mig om ni vill 🙂 Finns en artikel om nya sjukdomen istäållet för anorexia och bulimi ”Selective eating disorder!” Jag har ju lätt den !

  Reply
 7. Anna januari 11, 2011 at 12:46 f m

  Du är grymt duktig! ska ta tag i min träning med,blir pepp av att se alla dina träningsbilder!:)

  Reply
 8. ellie januari 11, 2011 at 1:09 f m

  Det är skönt att träna 🙂 Men asnice ju med personlig tränare.

  Reply
 9. Lisa januari 11, 2011 at 1:41 f m

  Visst är träning de bästa som finns!! 🙂

  Reply
 10. Joel januari 11, 2011 at 2:12 f m

  Så het, skulle inte banga på att ha sex med dig på gymet:D

  Reply
 11. Smiley Ray Cyrus - Miley Cyrus SWE januari 11, 2011 at 6:15 f m

  Besök min blogg om Miley Cyrus :DBesök min blogg om Miley Cyrus :DBesök min blogg om Miley Cyrus :DBesök min blogg om Miley Cyrus :DBesök min blogg om Miley Cyrus :DBesök min blogg om Miley Cyrus :DBesök min blogg om Miley Cyrus :DBesök min blogg om Miley Cyrus :DBesök min blogg om Miley Cyrus :DBesök min blogg om Miley Cyrus :DBesök min blogg om Miley Cyrus :DBesök min blogg om Miley Cyrus :DBesök min blogg om Miley Cyrus :DBesök min blogg om Miley Cyrus :DBesök min blogg om Miley Cyrus :DBesök min blogg om Miley Cyrus :DBesök min blogg om Miley Cyrus :DBesök min blogg om Miley Cyrus :DBesök min blogg om Miley Cyrus :DBesök min blogg om Miley Cyrus :DBesök min blogg om Miley Cyrus :DBesök min blogg om Miley Cyrus :DBesök min blogg om Miley Cyrus :DBesök min blogg om Miley Cyrus :DBesök min blogg om Miley Cyrus :DBesök min blogg om Miley Cyrus :DBesök min blogg om Miley Cyrus :DBesök min blogg om Miley Cyrus :DBesök min blogg om Miley Cyrus :DBesök min blogg om Miley Cyrus :DBesök min blogg om Miley Cyrus :DBesök min blogg om Miley Cyrus :DBesök min blogg om Miley Cyrus :DBesök min blogg om Miley Cyrus :DBesök min blogg om Miley Cyrus :DBesök min blogg om Miley Cyrus :DBesök min blogg om Miley Cyrus :DBesök min blogg om Miley Cyrus :DBesök min blogg om Miley Cyrus :DBesök min blogg om Miley Cyrus :DBesök min blogg om Miley Cyrus :DBesök min blogg om Miley Cyrus :DBesök min blogg om Miley Cyrus :DBesök min blogg om Miley Cyrus :DBesök min blogg om Miley Cyrus :DBesök min blogg om Miley Cyrus :DBesök min blogg om Miley Cyrus :DBesök min blogg om Miley Cyrus :DBesök min blogg om Miley Cyrus :DBesök min blogg om Miley Cyrus :DBesök min blogg om Miley Cyrus :DBesök min blogg om Miley Cyrus :DBesök min bloggfff om Miley Cyrus :DBesök min blogg om Miley Cyrus :DBesök min blogg om Miley Cyrus :DBesök min bloggraee om Miley Cyrus :DBesök min blogg om Miley Cyrus :DBesök min blogg om Miley Cyrus :DBesök min blogg om Miley Cyrus :DBesök min blogg om Miley Cyrus :DBesök min blogg om Miley Cyrus :DBesök min blogg om Miley Cyrus :DBesök min blogg om Miley Cyrus :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀

  Reply
 12. ida januari 11, 2011 at 6:46 f m

  ska din blogg bli en träningsblogg nu ocksåe? :S

  Reply
 13. Camilla januari 11, 2011 at 6:53 f m

  haha bra jobbar paow 😀

  Reply
 14. JAXEL januari 11, 2011 at 7:21 f m

  kom in och anmäl er till dagens blogg !

  Reply
 15. Rosanna januari 11, 2011 at 7:37 f m

  byt PT han tränar dig fel jag såg er igår…men men

  Reply
 16. Saga januari 11, 2011 at 7:52 f m

  det är inte bra att träna varje dag! Man bryter ner kroppen och kan inte bygga några muskler alls, du kommer bli svagare 🙁

  Reply
 17. emelie januari 11, 2011 at 8:41 f m

  GARDEROBSRENSNING!
  Kläder & smycken 1kr!
  Fyller på då & då och samfraktar gärna till en rimlig kostnad vid fler vunna auktioner 😀
  Klicka på länken nedan för att se vad jag har för roligt ute 🙂
  http://www.tradera.com/auktioner/Emphelie
  KRAM!

  Reply
 18. Hanna januari 11, 2011 at 8:56 f m

  Hej , tycker verkligen mera om att läsa din blogg nu när du är så träningspeppad, kanske är det för att jag själv älskar att träna haha

  Reply
 19. Johanna januari 11, 2011 at 8:57 f m

  Hej Paulina 🙂 Kan inte du skriva lite exempel på träningspass du brukar köra, olika övningar och hur mycket du gör av varje o.s.v? Kram

  Reply
 20. Kicki januari 11, 2011 at 9:34 f m

  hahaha förlåt! ;D men det ser så kul ut! 😀

  Reply
 21. J januari 11, 2011 at 9:57 f m

  Hej Paow, jag vet inte om du är höger- eller vänsterhänt men om du är högerhänt så är du starkare i vänstern 😉 Är en tjej som själv är helt galen i träning

  Svar: Hur tänkte du nu…?

  Reply
 22. Ellinore Sånge januari 11, 2011 at 9:58 f m

  Kul och bra att du tar din träning seriöst. Men då måste jag fråga, har du slutat röka helt nu?

  Reply
 23. Amanda januari 11, 2011 at 10:19 f m

  Vill du gå ner i vikt snabbt och smidigt? 😉 Läs då min blogg!

  Reply
 24. papis januari 11, 2011 at 10:58 f m

  hehe va söt du e 🙂

  Reply
 25. clara januari 11, 2011 at 12:29 e m

  clarell.blogg.se
  clarell.blogg.se
  clarell.blogg.se
  clarell.blogg.se
  clarell.blogg.se
  clarell.blogg.se
  clarell.blogg.se
  clarell.blogg.se
  clarell.blogg.se
  clarell.blogg.se
  clarell.blogg.se
  clarell.blogg.se

  Reply
 26. Malin januari 11, 2011 at 12:49 e m

  Finns inget bättre känslan än efter ett tungt träningspass 🙂 Vill du inte testa på mer ”aerobics/balans och styrka” i grupp? Sjukt mycket roligare än gym! Stämningen är alltid på topp 🙂

  Reply
 27. Josefine Andersson januari 11, 2011 at 12:58 e m

  haha duktig du är! 😀 Tränar du alltid gym eller kör du olika pass ibland också?
  Ha det fint! Kram 🙂

  Reply
 28. Messy januari 11, 2011 at 1:09 e m

  Gå gärna in oh svara på min dagens fråga!
  ”säg fem dåliga saker med att vara snopp”

  Gå gärna in oh svara på min dagens fråga!
  ”säg fem dåliga saker med att vara snopp”

  Gå gärna in oh svara på min dagens fråga!
  ”säg fem dåliga saker med att vara snopp”

  Reply
 29. ida januari 11, 2011 at 1:13 e m

  besök besök besök besök besök besök besök besök besök besök besök besök besök besök besök besök besök besök besök besök besök besök besök besök besök besök besök besök besök besök fiin bikini 😀

  Reply
 30. ronja januari 11, 2011 at 2:03 e m

  Håller verkligen med, finns verkligen inget bättre än att träna!

  Reply
 31. Clemens januari 11, 2011 at 2:20 e m

  JAG VILL OCKSÅ BÖRJA TRÄNA…men jag är för ful. USCH!

  Reply
 32. cathy januari 11, 2011 at 2:24 e m

  roligt att du tycker om att träna, men det verkar mer som en träningsblogg nu mera 🙁

  Reply
 33. Zophie januari 11, 2011 at 2:33 e m

  Ibland är det himla skönt att träna

  Reply
 34. sabrinasmakeovers januari 11, 2011 at 2:38 e m

  Vill du att din bild får en gratis makeover? Precis som Adriana Lima och de andra stjärnorna? Kolla in denna sida: sabrinasmakeovers.blogspot.com
  Have fun!

  Reply
 35. wilma januari 11, 2011 at 2:40 e m

  det är inte långt kavr tils du är lika biffiig 😉

  Reply
 36. Lotta januari 11, 2011 at 2:48 e m

  Skönt med träning! 🙂

  Reply
 37. Smiley Ray Cyrus - Miley Cyrus SWE januari 11, 2011 at 2:58 e m

  Besök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! :DBesök min blogg om Miley Cyrus! 😀

  Reply
 38. hanna januari 11, 2011 at 3:15 e m

  CHECKA IN MIN BLOGG –> haannnnna.blogg.se

  Reply
 39. milla januari 11, 2011 at 3:53 e m

  Snart har du lika stora armar som han 🙂 fniss.

  Reply
 40. Malin januari 11, 2011 at 4:11 e m

  uppdatera lite bättre vafan

  Reply
 41. Lisa januari 11, 2011 at 4:30 e m

  Du har en så fin kropp! 🙂

  Reply
 42. ung arbetslös januari 11, 2011 at 4:40 e m

  besök min blogg. ungarbetslos.webblogg.se

  Reply
 43. Hiba januari 11, 2011 at 4:43 e m

  fiiin blogg! 😀

  Reply
 44. Emma Falk januari 11, 2011 at 4:45 e m

  Det är knappt någon skillnade mellan era armar väl 😛

  Reply
 45. Stockholms brudar januari 11, 2011 at 4:45 e m

  Inte för att du nämnt något om någon frågestund, men har en fråga som vi gärna skulle vilja ha svar på 🙂
  ”Är du fortfarande vän med Nemo? Träffas ni någotting?”

  Reply
 46. Louise januari 11, 2011 at 4:52 e m

  Haha, så kan det se ut om man jämför sin arm med en personlig tränare! 😉
  Duktig du är som tränar Paow! 😀

  Reply
 47. Johanna januari 11, 2011 at 5:06 e m

  Måste säga att du är sjukt duktig som tränar.
  Önskar att jag hade sådan självdisciplin som du=)
  Älskar din blogg.

  Reply
 48. Anonym januari 11, 2011 at 5:24 e m

  Du uppdaterar alldeles för sällan för att ha en sådan stor blogg!!

  Reply
 49. Louisa januari 11, 2011 at 5:32 e m

  Hej!
  Jag ber dig snälllllllla skulle du kunna ta upp det på bloggen,
  ifall det gjorde ont att pierca tungan? hur det går till osv.
  skulle vart jätte snällt!
  Tack på förhand

  Reply
 50. Dina januari 11, 2011 at 5:53 e m

  Hej Paow! 🙂
  Tyckte om att läsa din blogg såå mycket förr, men på sistone, speciellt efter thailand-resan har du bloggat så mycket mindre, och inläggen är inte lika roliga! Vad har hänt :(.

  Gillar dig som fan :)! Puss och kram!

  Reply
 51. emma januari 11, 2011 at 6:07 e m

  roligt att träna 😀

  Reply
 52. linnea januari 11, 2011 at 6:33 e m

  jobba på!! 😀

  Reply
 53. Jennifer Kautto januari 11, 2011 at 6:38 e m

  alltså du borde ha liiiite muskler nuu iaf? ganska många gånger har du ju tränat iaf… jag menar. jag har inte styrketränat på snart 2 månader och mina muskler syns endå, även om jag inte spänner mig…

  lite skumt tycker jag… eller så lyfter du inte så tungt?

  Reply
 54. Anonym januari 11, 2011 at 6:48 e m

  alltså du är sämst på allt människa. fattar inte hur du kan tjäna pengar på din skitblogg

  Reply
 55. Johanna januari 11, 2011 at 6:52 e m

  Bravo Paow! 😀
  Älskar din blogg<3
  Puss//Johanna

  Reply
 56. sofie januari 11, 2011 at 6:56 e m

  Hej!
  Vilken har hjælpt dig att designa din blogg? Skulle næmligen behøva førnya min helt och hållet 🙂
  Hoppas allt ær bra med dig!
  Kram

  Reply
 57. alexandra eriksson januari 11, 2011 at 7:00 e m

  herregud vad jag blir sugen på att träna när jag ser alla dina träningsinlägg haha! har varit sjuk hela lovet så inte blivit någon träning alls på ett tag men imorgon ska jag äntligen försöka köra igång igen! 🙂

  Reply
 58. Camilla & Rebecca januari 11, 2011 at 7:07 e m

  Träna är absolut det bäääästa som finns ! 🙂

  Reply
 59. anneli mendez - FETASTE BLOGGEN !!! januari 11, 2011 at 7:11 e m

  Söt du är ^^

  MEN HALLÅ?! DU VILL VÄLL INTE MISSA MIN HÄFTIGA BLOGG?
  JAG VET ATT DU INTE VILL MISSA NÅGONTING STORT!

  MEN HALLÅ?! DU VILL VÄLL INTE MISSA MIN HÄFTIGA BLOGG?
  JAG VET ATT DU INTE VILL MISSA NÅGONTING STORT!

  MEN HALLÅ?! DU VILL VÄLL INTE MISSA MIN HÄFTIGA BLOGG?
  JAG VET ATT DU INTE VILL MISSA NÅGONTING STORT!

  MEN HALLÅ?! DU VILL VÄLL INTE MISSA MIN HÄFTIGA BLOGG?
  JAG VET ATT DU INTE VILL MISSA NÅGONTING STORT!

  MEN HALLÅ?! DU VILL VÄLL INTE MISSA MIN HÄFTIGA BLOGG?
  JAG VET ATT DU INTE VILL MISSA NÅGONTING STORT!

  MEN HALLÅ?! DU VILL VÄLL INTE MISSA MIN HÄFTIGA BLOGG?
  JAG VET ATT DU INTE VILL MISSA NÅGONTING STORT!

  MEN HALLÅ?! DU VILL VÄLL INTE MISSA MIN HÄFTIGA BLOGG?
  JAG VET ATT DU INTE VILL MISSA NÅGONTING STORT!

  MEN HALLÅ?! DU VILL VÄLL INTE MISSA MIN HÄFTIGA BLOGG?
  JAG VET ATT DU INTE VILL MISSA NÅGONTING STORT!

  MEN HALLÅ?! DU VILL VÄLL INTE MISSA MIN HÄFTIGA BLOGG?
  JAG VET ATT DU INTE VILL MISSA NÅGONTING STORT!

  Reply
 60. Jasmin januari 11, 2011 at 7:12 e m

  späänn då paow 😀

  Reply
 61. Tjäna pengar på din blogg januari 11, 2011 at 7:28 e m

  TJÄNA PENGAR PÅ DIN BLOGG

  Har du någon gång funderat på hur de stora bloggarna som Kenza och Blondinbella tjänar pengar? Besök min sida så kan DU börjar göra likadant.

  Reply
 62. Sanna januari 11, 2011 at 7:28 e m

  Tycker det är sjukt STRONGT av dig att träna som du gör och förklara att du inte tränar för att BLI SMALARE som nästan alla andra unga modebloggerskor.

  Tycker det är sjukt skönt av dig att du inte bara vill se smal ut utan och ha det så man ser lite muslker, för det är SJUKT snyggt och underskattat hos tjejer.

  Tycker även att det är så jävla bra att någon tjej faktiskt bloggar om det för lets face it, tjejer runt om i hela sverige ser upp till dig och kommer att följa dina råd.

  SKit bra jobbat diggar din blogg fett och lycka till för du är en av de smartaste, ärligaste och skönaste bloggarna i svergie. Du står för vad du tycker och förandrar dig inte och det är så jävla starkt för jag kan inte ens förstå den pressen du har på dig varje dag från media och arga läsare. Keep it up och låt aldrig någon trycka ner dig 🙂

  Reply
 63. lol januari 11, 2011 at 7:29 e m

  din pt är ju fan smal haha

  Reply
 64. Jenny januari 11, 2011 at 7:36 e m

  Beundrar dig verkligen som orkar träna så mycket. Önskar jag hade hälften pondus själv 🙂

  Reply
 65. Anonym januari 11, 2011 at 7:44 e m

  tråkigt att läsa om träning hela tiden, INGEN vill läsa om din träningtips..

  Reply
 66. Alexandra januari 11, 2011 at 8:20 e m

  Paulina, vad jag uppfattat så tränar du varje dag? Man bygger inga muskler på det :(… Kroppen behöver 48 timmars vila mellan varje pass (alltså 2 dygn) för att bygga muskler. Och direkt efter träning ska man äta något, då menar jag inte donken eller så utan en banan eller en mandarin, det är allt och det räcker! Det är iallafall VAD man ska göra för att bygga muskler på rätt sätt. Puss!

  Reply
 67. Johanna januari 11, 2011 at 8:28 e m

  Hej Paow!
  Kan inte du skriva vad du äter och sånt till frukost, lunch, middag osv. Skulle va bra att veta. Vill också gå ner i vikt 🙂

  Reply
 68. emma januari 11, 2011 at 8:44 e m

  alltså paulina,har du kanske tänkt på att du kanske ska blogga lite mera än vad du gör,du bloggar aldrig mera?varför
  du är fortfarande bäst,men din blogg börjar bli boring för att du bloggar aldrig 🙁

  Reply
 69. Linnea januari 11, 2011 at 9:06 e m

  han e grymt biff!:O

  Reply
 70. Isabelle januari 11, 2011 at 9:24 e m

  Har detta blivit en träningsblogg tro? 😉
  LÄS MIN BLOGG

  Reply
 71. Elin S januari 11, 2011 at 10:06 e m

  Du ser verkligen skitsnygg ut nu! Har muskler och allt, jag ska också börja träna och skaffa det. Det är snyggt med muskler! 🙂

  Reply
 72. ronja januari 12, 2011 at 12:11 f m

  är dina tuttar äkta?

  Reply
 73. Fräddefisk januari 12, 2011 at 4:56 e m

  Spän brösten istället :O? då vinner du iaf <3

  Reply
 74. Maja januari 12, 2011 at 5:29 e m

  Haha,snacka om bortförklaring Ô.o

  Reply
 75. Victoria januari 12, 2011 at 5:38 e m

  Hahaha vad sjukt ful du e ! kolla dina tänder typ värsta gluggen haha större miffo får man leta efter !!

  Reply
 76. Angelica januari 12, 2011 at 7:45 e m

  Köp en sporttopp ?

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *