”Vanliga människor”

För ett tag sedan när jag var ute på stan och shoppade och då kom det fram en liten tjej till mig och sa med stora ögon ”Det är så svårt att tro att ni bloggare är på riktigt” och en annan gång sa en tjej ”Man tror inte att ni är som vanliga människor”…

Och det fick mig att tänka efter. Tror vissa människor att jag/vi är som robotar? Att vi aldrig mår dåligt, att vi aldrig har svårt att få ekonomin att gå ihop? Att jag aldrig känner mig ful och att jag alltid har lätt att hitta någonting att ha på mig? Att jag ibland känner mig obekväm och osäker när jag är på hemmafest med en massa människor jag inte känner, eller att jag och Hugo aldrig har problem? Det är i så fall fel, fel och fel igen.

Jag är som vem som helst. Inte riktigt som alla andra kanske. Men nästan 🙂

(Visited 52 times, 1 visits today)

52 Comments

 1. Lotta januari 9, 2011 at 2:12 e m

  Söta ni är! 😀

  Reply
 2. Claudia januari 9, 2011 at 2:13 e m

  Söt och så rätt har du 🙂

  Reply
 3. puppi januari 9, 2011 at 2:13 e m

  ni är sjukt söta 🙂

  Reply
 4. IDAAA januari 9, 2011 at 2:25 e m

  DU FICK BARA TUREN ATT FÅ EN STOR BLOGG, MEN VEM SOM HELST KAN FÅ DET, OM DOM VERKLIGEN VILL 🙂

  Reply
 5. fanny januari 9, 2011 at 2:36 e m

  och det är ganska otroligt, att du är som sååååå många andra, (du förstår vad jag menar)
  och ändå är så många intresserade av just ditt liv, trots att många kanske sitter i samma sits.
  fräckt 🙂

  Reply
 6. Zophie januari 9, 2011 at 2:37 e m

  Alla är vi människor och det borde väl ses på bloggen för man berättar ju om man mår dåligt

  Reply
 7. amo alfred^^ januari 9, 2011 at 2:39 e m

  älskar din blogg paow, jag hatar taskiga kommentarer och haters 😡
  har de inget snällt att säga behöver de inte kommentera!
  din blogg e sjukt fin och du har rätt i vad du säger!
  hare bäst! 😀
  läs gärna min blogg, de e en humrblogg, men jag tar upp andra saker också 😉
  hare bäst!^^

  Reply
 8. therese januari 9, 2011 at 2:41 e m

  SÖT bild 😀

  Läs mitt svar på tal till Kissies kompis Bella på min blogg!

  Reply
 9. elin januari 9, 2011 at 2:44 e m

  har du någon gång fått höra att du är lik Melinda Gordon? för det är du och så himla fin! verkligen skit söt. 🙂

  Reply
 10. Kicki januari 9, 2011 at 2:45 e m

  Kan vara så att ni råkat måla upp en bild av hur perfekt allt är för er, nu menar jag inte specifikt DIG!

  Söt bild på dig och Hugo! 🙂

  Reply
 11. hmm januari 9, 2011 at 2:49 e m

  tror ingen ser er direkt som onormala människor heller. du missuppfattardet. du är en elak människa som bygger bloggen på att tala illa om andra. o sånt är inte normalt att göra.. folk strävar att vara bra personer, men inte du. du enbart blir bra genom få andra vara dåliga. de hänger inte ihop. jag tycker ditt liv ser normalt ut, tycker enda onormala e att sådana elaka får saker i livet pga av det. de e läsare som betalar dina resor osv.. o du får läsare genom skitsnack.. hoppas du förstår vad som nu är onormalt i detta.. men kanske för dig e de normalt då du e bara sån..

  Reply
 12. Anja januari 9, 2011 at 2:54 e m

  Gud vad jag älskar din blogg. Du är min favoritbloggerska faktiskt :D<3

  Reply
 13. lisa januari 9, 2011 at 2:54 e m

  så söta ni är!

  Reply
 14. Ewelina januari 9, 2011 at 2:55 e m

  Fin bild 🙂

  Reply
 15. Smiley Ray Cyrus - Miley Cyrus SWE januari 9, 2011 at 2:56 e m

  Läs min blogg om Miley Cyrus :DLäs min blogg om Miley Cyrus :DLäs min blogg om Miley Cyrus :DLäs min blogg om Miley Cyrus :DLäs min blogg om Miley Cyrus :DLäs min blogg om Miley Cyrus :DLäs min blogg om Miley Cyrus :DLäs min blogg om Miley Cyrus :DLäs min blogg om Miley Cyrus :DLäs min blogg om Miley Cyrus :DLäs min blogg om Miley Cyrus :DLäs min blogg om Miley Cyrus :DLäs min blogg om Miley Cyrus :DLäs min blogg om Miley Cyrus :DLäs min blogg om Miley Cyrus :DLäs min blogg om Miley Cyrus :DLäs min blogg om Miley Cyrus :DLäs min blogg om Miley Cyrus :DLäs min blogg om Miley Cyrus :DLäs min blogg om Miley Cyrus :DLäs min blogg om Miley Cyrus :DLäs min blogg om Miley Cyrus :DLäs min blogg om Miley Cyrus :DLäs min blogg om Miley Cyrus :DLäs min blogg om Miley Cyrus :DLäs min blogg om Miley Cyrus :DLäs min blogg om Miley Cyrus :DLäs min blogg om Miley Cyrus :DLäs min blogg om Miley Cyrus :DLäs min blogg om Miley Cyrus :DLäs min blogg om Miley Cyrus :DLäs min blogg om Miley Cyrus :DLäs min blogg om Miley Cyrus :DLäs min blogg om Miley Cyrus :DLäs min blogg om Miley Cyrus 😀

  Reply
 16. Cornelia januari 9, 2011 at 2:57 e m

  Det var ett ganska långt tag sedan jag var inne på din blogg, ville bara säga att GUD VILKEN FIN KROPP du fått!

  Reply
 17. Sofia o Nellie. januari 9, 2011 at 3:00 e m

  HEEEEEEEEEEEJ!!

  Nu har vi ÄNTLIGEN en efter längtad fråge stund, FRÅGA AAAAAAALLT vi svarar på allt sålänge dt inte är för Personlit. 😉 <3

  Reply
 18. melinda januari 9, 2011 at 3:00 e m

  vilket fint hår du har tjejen 🙂
  kolla gärna förbi min blogg och lämna en kommentar

  Reply
 19. Linnéa januari 9, 2011 at 3:02 e m

  du har bästa bloggen! 🙂

  Reply
 20. sofija arvidsson januari 9, 2011 at 3:17 e m

  GUD VA FINA NI ÄR!
  SKIT FIN BILD VERKLIGEN!! 😀

  Reply
 21. Emma januari 9, 2011 at 3:18 e m

  Skitfin bild!

  Reply
 22. Lindy januari 9, 2011 at 3:19 e m

  Haha vad gulliga som säger något sånt. Hur reagerade du ? Alltså vad svarade du? Kram

  Reply
 23. Äpplet januari 9, 2011 at 3:23 e m

  Hej Paow:) vet du om man kan gå in på dessies och kissies blogg nu? Fick liksom virus som stängde ner hela min dator… och vill inte att det ska hända igenXD Kram

  Reply
 24. Nadine januari 9, 2011 at 3:29 e m

  Hej. jag skulle gärna vela veta vilken låt Hugo sjunger och du är med i den?
  jag läser din blogg nästan varje dag och jag vill höra den, snälla svara ’ 🙂

  Reply
 25. emelie januari 9, 2011 at 3:32 e m

  GARDEROBSRENSNING!
  Kläder & smycken 1kr!
  Fyller på då & då och samfraktar gärna till en rimlig kostnad vid fler vunna auktioner 😀
  Klicka på länken nedan för att se vad jag har för roligt ute 🙂
  http://www.tradera.com/auktioner/Emphelie
  KRAM!

  Reply
 26. Saga januari 9, 2011 at 3:35 e m

  haha jaaa..klart att vi bloggare är vanliga människor 😉

  Reply
 27. Anonymmedflit januari 9, 2011 at 3:36 e m

  Galet.
  Ge mig tips på låtar att gråta till i min blogg. behöver det.

  Reply
 28. linn januari 9, 2011 at 3:51 e m

  man tror inte att ni finns förräns man träffar er

  Reply
 29. anneli mendez - FETASTE BLOGGEN !!! januari 9, 2011 at 3:54 e m

  Jätte söt bild ^^

  HALLÅÅ! DU KANSKE VILL BLI DAGENS BLOGG?
  DU HAR INGET ATT FÖRLORA !

  VA MED I DAGENS BLOGG
  VA MED I DAGENS BLOGG
  VA MED I DAGENS BLOGG
  VA MED I DAGENS BLOGG
  VA MED I DAGENS BLOGG
  VA MED I DAGENS BLOGG
  VA MED I DAGENS BLOGG
  VA MED I DAGENS BLOGG
  VA MED I DAGENS BLOGG
  VA MED I DAGENS BLOGG
  VA MED I DAGENS BLOGG
  VA MED I DAGENS BLOGG
  VA MED I DAGENS BLOGG
  VA MED I DAGENS BLOGG
  VA MED I DAGENS BLOGG
  VA MED I DAGENS BLOGG
  VA MED I DAGENS BLOGG
  VA MED I DAGENS BLOGG
  VA MED I DAGENS BLOGG

  Klicka här bara och anmäl dig:
  http://annelimendez.blogg.se/2011/january/dagens-blogg-4.html#comment
  Du förlorar inget på det! 🙂

  Reply
 30. Smiley Ray Cyrus - Miley Cyrus SWE januari 9, 2011 at 4:02 e m

  Läs min blogg om Miley Cyrus :DLäs min blogg om Miley Cyrus :DLäs min blogg om Miley Cyrus :DLäs min blogg om Miley Cyrus :DLäs min blogg om Miley Cyrus :DLäs min blogg om Miley Cyrus :DLäs min blogg om Miley Cyrus :DLäs min blogg om Miley Cyrus :DLäs min blogg om Miley Cyrus :DLäs min blogg om Miley Cyrus :DLäs min blogg om Miley Cyrus :DLäs min blogg om Miley Cyrus :DLäs min blogg om Miley Cyrus :DLäs min blogg om Miley Cyrus :DLäs min blogg om Miley Cyrus :DLäs min blogg om Miley Cyrus :DLäs min blogg om Miley Cyrus :DLäs min blogg om Miley Cyrus :DLäs min blogg om Miley Cyrus :DLäs min blogg om Miley Cyrus :DLäs min blogg om Miley Cyrus :DLäs min blogg om Miley Cyrus :DLäs min blogg om Miley Cyrus :DLäs min blogg om Miley Cyrus :DLäs min blogg om Miley Cyrus :DLäs min blogg om Miley Cyrus :DLäs min blogg om Miley Cyrus :DLäs min blogg om Miley Cyrus :DLäs min blogg om Miley Cyrus :DLäs min blogg om Miley Cyrus :DLäs min blogg om Miley Cyrus :DLäs min blogg om Miley Cyrus :DLäs min blogg om Miley Cyrus :DLäs min blogg om Miley Cyrus :DLäs min blogg om Miley Cyrus :Dfffff

  Reply
 31. prinsessanadia januari 9, 2011 at 4:14 e m

  Vi är nog mycket medvetna om att du och Hugo har problem. Har någon missat det? Jag kollar in din blogg en gång varannan månad. Jag är alltså ingen läsare av din blogg. Och ändå så är jag medveten om allt som händer er. Vare sig man vill eller inte så vill ju alla skrika högst så fort det händer något i bloggvärlden. Men vafan, problem med ekonomin att gå ihop?! Hahahaha, lyxfällan nästa för alla er fjortisbloggare som inte vet hur man handskas med pengar?!

  Reply
 32. therese - kolla in min blogg januari 9, 2011 at 4:33 e m

  LÄS MIN BLOGG.

  Läs mitt svarpåtal till Kissies kompis Bella och hur mkt jag hatar H&Ms kläder

  LÄS LÄS LÄS.

  Reply
 33. Zami januari 9, 2011 at 4:33 e m

  Jag har väldigt svårt att tro på att du skulle ha svårt att få ekonomin att gå ihop. Skulle detta hända så får du skylla dig själv, Det skulle inte hända om du inte shoppade som du gör eller åker på resor hela tiden.
  Du borde testa att leva på 6000 kr/mån. Det är vad man får som studerande och det ska ju gå till räkningar, hyra mat mm. Har jag tur kan jag få hopp in o jobba extra och har då möjlighet att köpa något klädesplagg på rean, men det händer inte ofta. Så sluta klaga på ditt liv och var glad över att du kan leva som du gör. Förstå hur svårt det skulle bli för dig nu om du bara hade 6000 per månad.

  Reply
 34. D januari 9, 2011 at 4:36 e m

  Vill bara ge dig lite beröm för din grymma klädstil !!
  Älskar sättet du klär dig på och tycker du har en egen
  Speciell stil som är grym ! Mig har du inspererat och säkert
  Många andra tjejer ! Keep up the good work ! 🙂
  Kram

  Reply
 35. Erika januari 9, 2011 at 5:02 e m

  Bra inlägg! Det är verkligen som den tjejen sa, bloggare blir ofta lite som sagofigurer, för ”vanliga människor”.

  Reply
 36. Leah januari 9, 2011 at 5:15 e m

  Fast många bloggare, utom Kenza, verkar ju sjukt j-la bortskämda. Svårt att få ekonomin att gå ihop? När du reser till Thailand var och varannan månad och önskar dig en klocka för 60’000?

  svar: Det är min pappa som har pengar. Inte jag.

  Reply
 37. josefin januari 9, 2011 at 5:21 e m

  nej, jag tror de flesta bara tänker att det inte finns en person bakom det som skrivs. att det känns overkligt när man väl ser dom!

  Reply
 38. Anonym januari 9, 2011 at 7:03 e m

  Dina ögon var jätte fina på den bilden!:D
  Du är nog sminkad på ett annat sätt elr något. Men det var i alla fall jätte fint, tycker att du borde ha det så jämt!:)

  Reply
 39. Lotta januari 9, 2011 at 7:12 e m

  Kloka ord Paulina. Det jag gillar med dig är att du är helt enkelt lite vettigare än andra i din ålder. Du är vuxen på ett bra vis. Om du förstår vad jag menar?
  Barnslig men med en klok & vuxen underton!

  Reply
 40. Malin Karlson januari 9, 2011 at 7:29 e m

  Självklart förstår man att ni är vanliga människor.. men ändå känns det fel, jag tänker/ser dig som mer som en kändis typ, inte riktigt men mer än en vanlig person. De är stort att se er.

  För mig känns ni inte ”normala” personer, om man säger så! Kram!

  Reply
 41. michelle januari 9, 2011 at 7:42 e m

  hahahah omg att du o hugo har problem visste vi vist redan…

  Reply
 42. Linnea januari 9, 2011 at 7:56 e m

  haha de e såklart ni e som vanliga människor 🙂
  o btw, va fin du va e mörkbrunt hår!<3

  Reply
 43. Sandra januari 9, 2011 at 11:08 e m

  Du var så mycket Snyggare i mörkare hår, du såg vuxnare ut!

  Reply
 44. leah januari 10, 2011 at 12:08 f m

  Exakt, sjukt bortskämda. Det är ju ett skämt att du säger att du kan ha svårt att få ekonomin att gå ihop när pappa betalar allt. Det har iofs inget med att du är bloggare att göra.

  Reply
 45. Hinke januari 10, 2011 at 12:00 e m

  Förlåt mig paulina men att ni har svårt att få ihop ekonomin? :s, du har vart i thailand 14 gånger som du sa, plus att du funderar på att dra dit igen när som helst, du e 17 år? dålig ekonomi? skulle inte tro det, haha

  Reply
 46. J januari 18, 2011 at 8:42 e m

  vad fin du va på den bilden! håret, sminket, tröjan, allt va jätte fint!

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *